توئیتر رسماً محدودیت تعداد نویسه‌ها را به ۲۸۰ افزایش داد

احتمالاً به خاطر دارید که پیش‌تر در این مطلب، از این سخن گفته بودیم که توئیتر در پی فشار‌های کاربران، قصد دارد به طور آزمایشی محدودیت صد و چهل نویسه را به دویست و هشتاد افزایش دهد. در پی این تصمیم، برخی از کاربران این شانس را داشتند که از این امکان بهره‌مند شوند. اما حالا دیگر توئیتر به طور رسمی این محدودیت را برای همه‌ی کاربران برداشته و همه دیگر می‌توانند به جای صد و چهل نویسه، از این پس دویست و هشتاد نویسه توئیت کنند.

کاربران به طور خودکار از امکان ارسال توئیت‌های ۲۸۰ نویسه‌ایی برخوردار خواهند شد. اگر این طور نشد می‌توانند یک بار حساب توئیترشان را به اصطلاح refresh کنند. به این معنا که از حسابشان خارج و دوباره وارد شوند. یا اگر از اپلیکیشن اندروید استفاده می‌کنند، آن را به روز کرده یا همین عمل را در مورد اپلیکیشن هم تکرار کنند.

سال‌ها بود که توئیتر با این مسأله دست به گریبان بود که محدودیت ارسال ۱۴۰ نویسه را که از سال ۲۰۰۶ و از زمان تأسیس این شبکه‌ی اجتماعی وضع شده بود، حذف کند.

توئیتر می‌گوید طبق آمار‌ها تقریباً ۹ درصد توئیت‌های زبان انگلیسی از مرز ۱۴۰ نویسه عبور می‌کنند اما این آمار وقتی محدودیت نویسه‌ها ۲۸۰ باشد، به یک درصد خواهد رسید. به این معنا که تنها یک درصد از توئیت‌های زبان انگلیسی از مرز ۲۸۰ نویسه خواهند گذشت.

این شرکت در طول دو سال گذشته محدودیت‌های مربوط به ارسال پیام‌های خصوصی، عکس و پاسخ به توئیت‌های دیگران را حذف کرده است و از زمانی که به طور آزمایشی محدودیت ۱۴۰ نویسه را به ۲۸۰ افزایش داده مشاهده شده است که تنها یک درصد از توئیت‌های زبان انگلیسی به مرزِ محدوده‌ی ۲۸۰ نویسه نزدیک شده‌اند.

«Rosen»، از کارمندان توئیتر در پستی در وبلاگش نوشت: «به دلیل تازگیِ این قابلیت، بسیاری از کاربران سعی کردند عین ۲۸۰ نویسه را در توئیت‌هایشان استفاده کنند اما وقتی تب این اتفاق فروکش کرد، تنها پنج درصد توئیت‌ها مرز ۱۴۰ را رد کردند و فقط دو درصد از آنها بودند که از مرز ۱۹۰ نویسه هم عبور کردند.» او ادامه داد: «کاربرانی که از این امکان به صورت آزمایشی برخوردار شده بودند و می‌توانستند توئیت‌هایی با بیش از ۱۴۰ نویسه ارسال کنند، توانستند دنبال کننده‌های بیشتری به دست آورند و کاربران بیشتری توئیت‌هایشان را ریتوئیت کردند و like ها و mention های بیشتری هم دریافت کردند.»

وقتی قابلیت ارسال ۲۸۰ نویسه به شکل آزمایشی در اختیار برخی کاربران قرار گرفت، «خودسرانه»، مدیر توئیتر در رشته توئیت‌هایی عنوان کرد که محدودیت ۱۴۰ نویسه در زمان آغاز کار توئیتر، تحت تأثیر محدودیت ۱۶۰ نویسه‌ای در پیامک مبایل‌ها اعمال شده بود. او ضمن تقاضا از منتقدان برای نقد این اتفاق، گفت که فکر نمی‌کند بیشتر کاربران از سقف ۲۸۰ نویسه برای توئیت‌هایشان استفاده کنند. او گفت برای ما این اهمیت دارد که بتوانیم دقیق برایتان توضیح دهیم که چرا این اتفاق مهم است و ثابت کنیم که این طور بهتر خواهد بود. او افزود: به ما فرصت بدهید و ایده‌هایمان را تأیید کنید یا آنها را به چالش بکشید.

اگر هنوز فرصت نکرده‌اید به این شبکه‌ی اجتماعی تأثیرگذار بپیوندید، حتماً با کمک این بسته‌ی آموزشی، سعی کنید از قابلیت‌های بی‌نظیر توئیتر بهره‌مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 + 3 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *