معرفی رسمی سامسونگ گلکسی تب S6 و معرفی جدیدترین گوشیهای شیائومی و نوکیا در بیست و دومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار موبایل

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در بیست و دومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.

سامسونگ گلکسی تب S6‌ به صورت رسمی معرفی شد

سامسونگ گلکسی تب اس ۶ را با طراحی سبک تر و باریک تر از گلکسی تب اس ۴ و قابلیت های جدیدی برای قلم اس پن رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، همان طور که انتظار می رفت سامسونگ  تبلت اندرویدی  بالارده ی گلکسی تب اس ۶ را برای پاسخگویی به نیازهای کاری کاربران و همچنین به عنوان ابزاری برای سرگرمی، به صورت رسمی معرفی کرد.

تبلت  جدید کره ای ها شباهت زیادی به آیپد پرو و مایکروسافت  سرفیس پرو دارد. انتظار می رود گلکسی تب اس ۶ سامسونگ با بهره مندی از ظرفیت حافظه ی رم ۶ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی و قلم استایلوس اس پن، از ۶ سپتامبر برابر با ۱۵ شهریورماه با قیمت ۶۴۹ دلار در دسترس کاربران قرار گیرد. نسخه ی دیگری از این دستگاه با ظرفیت حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی رم ۸ گیگابایتی نیز با قیمت ۷۲۹ دلار به بازار عرضه خواهد شد.

سامسونگ اعلام کرده است که نسخه ی دیگری از گلکسی تب اس ۶ با قابلیت پشتیبانی از شبکه ی LTE، اواخر سال جاری میلادی در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

تبلت جدید کره ای ها از نظر مشخصات در صدر جدول تبلت های اندرویدی فعلی سامسونگ از جمله تبلت پایین رده ی گلکسی تب A و دستگاه میان رده ی گلکسی تب S5e قرار دارد. کره ای ها خط تولید جداگانه ای برای تبلت های با قابلیت پشتیبانی از ویندوز ۱۰ دارند. گلکسی تب اس ۶ با نمایشگر ۱۰.۵ اینچی اولد  با نسبت نمایشگر به بدنه ی ۱۶ به ۱۰ و رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ به بازار عرضه خواهد شد. حاشیه های دستگاه جدید باریک تر از حاشیه های گلکسی تب اس ۴ است.

دستگاه جدید علاوه بر بهره مندی از حسگر اثر انگشت نوری زیر نمایشگر، مجهز به فناوری تشخیص هویت چهره است. سامسونگ ضخامت و وزن کلی تبلت جدید خودش را به ۵.۷ میلی متر و ۴۲۰ گرم کاهش داده است. همچنین در کنار لبه های دستگاه چهار عدد اسپیکر قرار داده شده است. گلکسی تب اس ۶ از تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام  و باتری ۷۰۴۰ میلی آمپرساعتی بهره می برد که براساس ادعای شرکت، دستگاه با چنین ظرفیت باتری می تواند به مدت ۱۵ ساعت شارژ مورد نیاز کاربران را تأمین کند.

پنل پشتی گلکسی تب اس ۶ مجهز به دوربین دوگانه ، یکی با لنز استاندارد و دیگری با لنز زاویه باز ۱۲۳ درجه عریض است. پنل پشتی دستگاه یکی از جالب توجه ترین قسمت های تبلت به شمار می آید. کره ای ها در طراحی پنل پشتی، نواری مغناطیسی برای اتصال قلم اس پن به تبلت طراحی کرده اند. قلم اس پن نیز همچون آیپد پرو و اپل پنسل با قرار گرفتن در نوار مغناطیسی شارژ می شود و نوتیفیکیشنی در مورد شارژ شدن آن روی نمایشگر نشان داده خواهد شد.

قلم S Pen دارای ویژگی های کنترل از راه دور مشابه قلم اس پن گلکسی نوت ۹ است و برای جلو و عقب زدن اسلایدهای پاورپوینت و فعال کردن شاتر  دوربین از راه دور کاربرد دارد. به علاوه قلم گلکسی تب اس ۶ با ژست های حرکتی جدیدی برای اسکرول کردن فایل های مدیا و عملکردهای دیگری به کار برده می شود. احتمال دارد قلم اس پن گلکسی نوت ۱۰ نیز از ژست های حرکتی جدیدی مشابه قلم اس پن گلکسی تب اس ۶ بهره ببرد.

کره ای ها کیبورد قابل اتصال به تبلت جدید خود را بازطراحی کرده اند. کیبورد جدید از ترک پد کوچکتری نسبت به کیبوردهای قبلی بهره می برد و کاربران می توانند کیبورد بازطراحی شده را با قیمت ۱۷۹ دلار خریداری کنند. گلکسی تب اس ۶ با نسخه ی اندروید  ۹ پای و نسخه ی ۱.۵ رابط کاربری OneUI سامسونگ معرفی شده است. همچنین این تبلت از رابط کاربری DeX سامسونگ پشتیبانی می کند که تجربه ی کار با سیستم دسکتاپ را برای کاربر فراهم می کند. کیبورد دارای کلیدی است که می  تواند عملکرد دستگاه را به سرعت در حالت DeX قرار دهد. همچنین با پورت USB Type-C می توان دستگاه را به نمایشگر بیرونی متصل کرد.

از نظر اندازه و ویژگی ها، گلکسی Tab S6 به جدیدترین نسخه ی آیپد ایر اپل  شباهت بیشتری دارد تا آیپد پرو. البته آیپد ایر نسبت به گلکسی تب اس ۶ از قیمت پایین تر و سیستم عامل  توسعه یافته تر و اکوسیستم اپلیکیشن پیشرفته تری بهره می برد.

گوشی شیائومی بلک شارک 2 پرو با اسنپدراگون 855 پلاس معرفی شد

شیائومی با ایجاد بهبودهای جزئی در طراحی بلک شارک ۲ و تغییر پردازنده ی آن به اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس، اقدام به معرفی نسخه ی جدیدی از گوشی هوشمند مخصوص بازی خود کرده است.

به گزارش زومیت، بازار گوشی های هوشمند مخصوص بازی نسبت به گذشته، علاقه مندان بیشتری را به سوی خود جلب کرده است و به همین دلیل بسیاری از نام های بزرگ دنیای رایانه های مخصوص بازی نیز محصولات خود را در این زمینه به بازار عرضه کرده اند. از جمله ی شرکت های مهم فعال در صنعت رایانه های شخصی که اقدام به معرفی گوشی های هوشمند مخصوص بازی نیز کرده اند می توان به ایسوس و ریزر  اشاره کرد. البته سازندگان تخصصی گوشی های هوشمند مانند ZTE  نیز سعی کردند از  غافله عقب نمانند و گزینه هایی را برای علاقه مندان به حوزه ی بازی های موبایل عرضه کنند. شیائومی با بهبود نسل دوم گوشی بلک شارک، اقدام به معرفی بلک شارک ۲ پرو کرده که شباهت های بسیاری با برادر خود دارد اما در قسمت های مختلفی شاهد بهبود طراحی و سخت افزاری بوده است.

مهم ترین تفاوت گوشی شیائومی بلک شارک ۲ پرو با نسخه ی معمولی، مربوط به پردازنده ی دستگاه می شود. در قلب این محصول چیپ اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس کوالکام  قرار گرفته است و از این لحاظ دومین محصولی است که از چنین چیپی بهره می برد. ۱۲ گیگابایت حافظه ی رم نیز در کنار پردازنده ی قدرتمند دستگاه در نظر گرفته شده است. همچنین فناوری به کار رفته در حافظه ی داخلی محصول به UFS 3.0 ارتقاء پیدا کرده است. شیائومی در قسمت پشتی دستگاه تغییراتی ایجاد کرده تا در دست نگه داشتن گوشی آسان تر شود. دو RGB LED جدید در اطراف لوگوی پشتی دستگاه نیز موجب زیبا تر شدن جلوه ی آن شده اند.

سازنده ی بلک شارک ۲ ادعا دارد که صفحه نمایش ۶.۳۹ اینچی دستگاه از پنل لمسی بهبودیافته نسبت به نسل قبل استفاده می کند و زمان تأخیر در آن به ۳۴.۷ میلی ثانیه رسیده که این میزان در نسخه ی اصلی ۴۳.۵ میلی ثانیه گزارش شده است. همچنین بهبود جزئی در دوربین سلفی دیده می شود که به جای حسگر ۱۲ مگاپیکسلی از یک حسگر ۱۳ مگاپیکسلی استفاده می کند. اما در قسمت نرم افزاری تغییرات چندانی حاصل نشده است و تنها Black Space Dock 4.0 همراه با این دستگاه منتشر شده که در واقع حالت مخصوص بازی شرکت شیائومی به شمار می رود.

علاقه مندان می توانند محصول مذکور را در طرح های مختلف خریداری کنند. علاوه بر رنگ مشکی – سبز سابق، رنگ های جدیدی نیز برای بلک شارک ۲ پرو در نظر گرفته شده است. همکاری با تیم ورزش های الکترونیک LNG Esports چین نیز موجب شده است تا شیائومی سه  رنگ جدید همراه با قاب های متنوع را به فهرست فروش خود اضافه کند. عرضه ی محصول از ۱۱ مرداد (۲ اوت) در چین آغاز شده است. نسخه ی ۱۲۸ گیگابایتی دارای برچسب ۴۳۵ دلاری و نسخه ی ۲۵۶ دارای قیمت ۵۸۰ دلار خواهد بود. قیمت گوشی شیائومی بلک شارک ۲ پرو شاید برگ برنده ی آن در رقابت با دیگر گوشی های گیمینگ بازار باشد.

گوشی های فیچرفون اقتصادی نوکیا 220 4G و نوکیا 105 معرفی شدند

در بازار داغ معرفی گوشی های هوشمند جدید، نوکیا دو مدل گوشی نسبتاً ساده و با قابلیت های محدود روانه ی بازار کرد.

به گزارش زومیت، این روزها سرعت معرفی گوشی های هوشمند و تعداد آن ها زیاد شده است اما گه گاه گوشی های موبایل قدری ساده تر هم معرفی می شوند که تنها برخی امکانات گوشی های هوشمند را دارند. امروز دو مدل گوشی جدید شرکت نوکیا با نام Nokia 220 4G و Nokia 105 توسط HMD معرفی شده اند که گوشی های ساده و ارزان قیمتی هستند و در دسته ی گوشی های نسبتاً ساده قرار می گیرند.

Nokia 220 4G

این گوشی مشابه  نسخه ی قدیمی تر خود یعنی Nokia 220 است که در سال ۲۰۱۴ به بازار عرضه شد. در نسخه ی جدید مرورگر وب برای شبکه های اجتماعی و دسترسی به اخبار تعبیه شده  است. همچنین برخی از بازی های کلاسیک گوشی های موبایل در نوکیا  220 جدید با کیفیت ۱۶ میلیون رنگ بازسازی شده است. بازی محبوب مار (snake) به صورت پیش فرض روی این گوشی نصب است اما بازی های نینجا آپ (Ninja UP) و بلوک چین (Tetris) را می توانید پس از نصب و مدتی استفاده ی رایگان، خریداری کنید.

بدنه ی این گوشی از جنس پلی کربنات است و دو اسلات برای سیم کارت دارد (یک سیم کارت مینی + یک سیم کارت نانو). در پشت دستگاه یک دوربین و یک فلاش LED قرار دارد و همچنین امکان دسترسی به رادیو اف ام در این گوشی فراهم است. ظرفیت باتری ۱۲۰۰ میلی آمپر است و از طریق پورت میکرو USB شارژ می شود.

HMD ادعا کرده  است که زمان آماده باش برای این گوشی ۲۷ روز و مدت زمان مکالمه با یک بار شارژ کامل ۶ ساعت است. قیمت این گوشی ۴۳ دلار است و در رنگ های مشکی و سبز روشن به بازار عرضه شده  است.

Nokia 105

با دیدن این گوشی احتمالاً تصور خواهید کرد که دقیقاً مانند نسخه ی Nokia 105 سال ۲۰۱۷ است به طوری که حتی طراحی آن هم دست نخورده باقی  مانده است و اثری از دوربین در آن وجود ندارد. اما اینطور نیست؛ نسخه ی جدید این گوشی به صرفه تر است. می توانید در آن ۲۰۰۰ اطلاعات تماس و ۵۰۰ پیامک ذخیره کنید. همچنین یک چراغ LED دارد که با دوبار کلیک کردن با کلید بالا روشن می شود.

این دستگاه قابلیت استفاده هم زمان از دو سیم کارت را دارد، باتری آن قابل جداشدن و ۸۰۰ میلی آمپری است، یک پورت میکرو USB و یک جک ۳٫۵ میلی متری صوتی دارد. Nokia 105 سال ۲۰۱۹ امکان استفاده از رادیو FM را از طریق هدفون برای شما فراهم می کند. قیمت این گوشی ۱۴ دلار است و در رنگ های آبی، مشکی و صورتی به فروش می رسد.

بازار هدف برای گوشی های نوکیا 105 و Nokia 220 4G کشورهای اروپایی است. Nokia 220 4G تنها با شبکه ی 4G که در اروپا رایج است، سازگاری دارد.

مدیا تک از جدیدترین تراشه های خود برای موبایل های گیمینگ رونمایی کرد

عرضه ی گوشی های گیمینگ از سوی شرکت های مختلف، مدیاتک را بر آن داشته تا برای این رده از بازار پردازنده های مخصوص تولید کند.

به گزارش زومیت، تولید کننده تراشه تایوانی مدیاتک  از جدیدترین پردازنده های خود یعنی هلیو G90 و G90T رونمایی کرد. این تراشه از ترکیب ۸ هسته Cortex-A55 و Cortex-A76 با معماری  آرم  استفاده می کند، که نمونه ی آن را در در کرین ۹۸۰ هواوی  با لیتوگرافی ۷ نانومتری شاهد بودیم. این پردازنده  با حداکثر فرکانس کاری ۲.۰۵ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-G76 با حداکثر فرکانس ۸۰۰ مگاهرتز، پشتیبانی از مودم LTE Cat. 12 و آنتن های 4×4 MIMO و تجمیع سه برابری حامل های LTE در دسترس قرار دارد.

همچنین باید خاطرنشان کرد که این پردازنده قابلیت پشتیبانی از رم تا حداکثر ۱۰ گیگابایت از نوع LPDDR4 را دارا است و از دوربینی با حسگر ۶۴ مگاپیکسلی یا دو دوربین با حسگرهای ۲۴ و ۱۶ مگاپیکسلی پشتیبانی می کند. پردازنده ی مذکور از قابلیت تشخیص دوگانه صدا برای دستیارهای صوتی الکسا  و گوگل اسیستنت  نیز بهره می برد.

سیستم روی یک چیپ مذکور اولین تجربه ی مدیاتک در زمینه ی گیمینگ محسوب می شود. این پردازنده از ترکیب چندین ویژگی که برای تقویت عملکرد بازی  گوشی های هوشمند طراحی شده، استفاده می کند؛ که مدیاتک اسم این قابلیت را HyperEngine نامیده است. این تراشه با پشتیبانی از HDR10 و همچنین موتور پیش بینی هوشمند شبکه، توانایی جابجایی از وای فای به LTE، در زمان ضعیف بودن آنتن های وای فای  را دارا است. قابل ذکر است با مجهز شدن به موتور پاسخ گویی سریع، بازخورد سریع تری در هنگام کار با صفحه نمایش احساس خواهید کرد.

مدیاتک امیدوار است تا با عرضه پردازنده های گیمینگ جایی در تلفن های هوشمند مخصوص بازی مانند Razer Phone 2  و Asus ROG Phone 2 برای خود باز کند. گوشی های مذکور از پرچمداران کوالکام  استفاده می کنند در حالی که مدیاتک بیشتر تمایل دارد در گوشی های میان رده و اقتصادی مانند زیرمجموعه های شیائومی و نوکیا  اچ ام دی جایی برای خود دست و پا کند. مدیاتک با عرضه سری G90 قصد دارد بخشی از بازار گیمینگ را به تملک خود درآورد.

گوگل اسیستنت امکان دریافت و ارسال پیام در اپلیکیشن های پیام رسان را فراهم کرد

طبق گزارش ها، قابلیت جدیدی به دستیار صوتی گوگل اضافه شده است که امکان خواندن و ارسال صوتی پیام در اپلیکیشن های پیام رسان مثل واتساپ و تلگرام را مهیا می کند.

به گزارش زومیت، دستیار صوتی گوگل یا گوگل اسیستنت همیشه امکان خواندن پیامک های ارسال شده به گوشی را از طریق اپلیکیشن پیش فرض گوشی یا هنگ اوت داشته است؛ اما میلیاردها نفر در سراسر جهان برای ارتباطات روزانه از اپلیکیشن ها و خدمات پیام رسانی متفاوت استفاده می کنند و این اپلیکیشن ها از دستیار صوتی برای خواندن و نوشتن پیام پشتیبانی نمی کنند. اکنون  گوگل تصمیم گرفته تا این وضعیت را تغییر دهد.

قبلا اگر به دستیار صوتی گوگل فرمان خواندن پیام های خود را می دادید، فقط می توانست پیامک های متنی شما را بخواند و قادر به خواندن پیام های رد و بدل شده در سایر اپلیکیشن ها مثل واتساپ، تلگرام، اسلک، دیسکورد، گروپ می وسایر برنامه های پیام رسان نبود. به گفته ی یک منبع معتبر، این وضعیت چند روزی است که تفاوت پیدا کرده و دستیار صوتی نه تنها قادر به خواندن پیام های موجود در این اپلیکیشن ها است، بلکه امکان پاسخ دادن را نیز فراهم می کند.

برای امتحان این قابلیت، باید با استفاده از دستور صوتی read my messages از دستیار صوتی بخواهید تا پیام ها را برای شما بخواند. اگر قبلا به اپلیکیشن گوگل امکان دسترسی به نوتیفیکیشن ها را نداده باشید، باید برای استفاده از قابلیت جدید دستیار گوگل، به روش زیر عمل کنید.

پس از صادر کردن این دستور، کادری حاوی آخرین پیام های شما روی صفحه باز و متن آن ها بلند خوانده می شود. همچنین نام اپلیکیشن استفاده شده در هر پیام و نام ارسال کننده ی پیام نیز به نمایش در می آید. سپس به شما امکان داده می شود تا پاسخی را بنویسید یا بخوانید تا ارسال شود. پس از انجام این کار، پاسخ فورا ارسال می شود و پیام به عنوان خوانده شده علامت گذاری شده و نوتیفیکیشن آن نیز پنهان می شود.

شما می توانید این کار را برای تعداد زیادی از پیام های اخیر خود انجام دهید. دستیار صوتی پیام های دریافت شده را نمایش می دهد و یکی یکی آن ها را برای شما می خواند.

باید توجه کرد پیام هایی که حاوی عکس یا فیلم یا فایل صوتی باشند، از این طریق قابل دسترس نیستند. برای مثال دستیار صوتی اعلام می کند که پیام حاوی یک ضمیمه ی صوتی است که پخش نمی شود.

تا آنجا که اطلاع داریم، این قابلیت کاملا جدید است، ولی ممکن است مثل همیشه گوگل قبلا آن را برای بعضی از افراد به طور آزمایشی و محدود فعال کرده باشد. درحال حاضر بسیاری از افراد گزارش کرده اند که قابلیت یادشده برای آن ها فعال شده است و طبق بررسی های صورت گرفته ازسوی اندروید پلیس، این قابلیت در اپلیکیشن های واتساپ و تلگرام و اسلک به خوبی کار می کند و حتی به صورت محدودی از زبان های متفاوت پشتیبانی می کند.

امیدواریم در آینده دستیار صوتی گوگل بتواند پیام های صوتی را نیز پخش کند و امکان پاسخ صوتی را فراهم کند، چراکه این کار در گفت وگوهای روزمره بسیار زیاد انجام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 + 19 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *