با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در بیست و پنجمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، پانزده خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.
اکسپریا 5، جدیدترین پرچمدار سونی، معرفی شد
سونی اکسپریا ۵ با صفحه نمایش ۶.۱ اینچی، دوربین اصلی سه گانه، پردازنده ی اسنپدراگون ۸۵۵، حافظه ی ۱۲۸ گیگابایتی و رم ۶ گیگابایتی در ایفا ۲۰۱۹ معرفی شد.
به گزارش زومیت، سونی جدیدترین پرچم دار خود، اکسپریا ۵ و برادر کوچک تر اکسپریا ۱ را در ایفا ۲۰۱۹ معرفی کرد. اکسپریا ۵ به صفحه نمایش OLED بلند و باریک ۶.۱ اینچی با نسبت تصویر ۲۱:۹ موسوم به سینماواید (Cinemawide) مجهز است.
اسنپدراگون ۸۵۵ قدرت پردازشی گوشی سونی اکسپریا ۵ را تأمین می کند. متأسفانه این گوشی از فناوری 5G محروم بوده و سونی به استفاده از مودم معمولی LTE X24 در این گوشی اکتفا کرده است. جدیدترین پرچم دار سونی نیز همانند اکسپریا ۱ دوربین سه گانه دارد و از یک لنز اصلی ۱۲ مگاپیکسلی معمولی با پیکسل های ۱.۴ میکرونی به همراه یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض با دریچه ی دیافراگم f1.6 برای تصویربرداری بهتر در نور کم و یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی دیگر تله فو تو تشکیل شده است و هر سه لنز در گوشه ی سمت چپ بالای گوشی قرار گرفته اند.
الگوریتم BIONZ X نیز به دوربین اصلی کمک می کند فوکوسی بسیار دقیق و سریع داشته باشد و کاربر بتواند با ۱۰ فریم برثانیه عکاسی کند. از دیگر ویژگی های دوربین این گوشی می توان به عکاسی 4K HDR با فرمت ۲۱:۹ و لرزش گیر دیجیتالی و اپتیکال اشاره کرد.
سونی با کاهش اندازه ی نمایشگر اکسپریا ۵، وضوح آن را نیز به وضوح +FHD با رزولوشن ۲۵۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل کاهش داده است. این شرکت مدعی است صفحه نمایش مذکور با هدف ایجاد تجربه ای لذت بخش برای کاربر در هنگام تماشای نمایشگر ساخته شده است؛ درست مانند همان چیزی که سازندگان فیلم ها انتظار دارند.
یکی از ویژگی های صوتی تحسین کردنی اکسپریا ۵ صدای استریو با پشتیبانی از صدای دالبی است. یکی از اسپیکرهای این گوشی در زیر آن قرار دارد و اسپیکر مکالمه نیز به عنوان اسپیکر دوم عمل می کند و به همراه اسپیکر زیرین گوشی صدای استریو را خلق می کند.
اکسپریا ۵ هم مانند برادر بزرگ خود، از حالت Creator Mode بهره می برد؛ یعنی نمایش فیلم و برنامه های تلویزیونی به کاربر طبق انتظار کارگردان. علاوه بر آن، از ویژگی جدیدی به نام Smart Connectivity نیز برخوردار است که به اکسپریا ۵ اجازه می دهد وقتی عملکرد وای فای در وضعیت مناسبی نیست، گوشی به صورت خودکار به اینترنت LTE سوییچ شود.
قطعا وقتی گوشی کوچک تر می شود، ظرفیت باتری آن نیز کاهش پیدا می کند؛ به همین دلیل، ظرفیت باتری جدیدترین پرچم دار سونی فقط ۳,۱۴۰ میلی آمپر است. البته، شارژر ۱۸ واتی این گوشی با فناوری Power Delivery این نقص را تا حدودی جبران می کند. با برخورداری از قابلیت Power Delivery، چنانچه این گوشی با کابل USB-C به گوشی دیگری متصل شود که از این فناوری پشتیبانی کند، امکان شارژ دستگاه ها فراهم می شود.
از دیگر مشخصات این گوشی می توان به حافظه ی ۱۲۸ گیگابایتی به همراه درگاه کارت حافظه، رم ۶ گیگابایتی، استاندارد ضد آب و گردوغبار IP68، پشتیبانی کامل از دسته ی بازی با فناوری DualShock 4 اشاره کرد. کاربران این گوشی می توانند با متصل کردن دسته ی پلی استیشن 4 به گوشی ازطریق بلوتوث، چیدمان دکمه های دسته را تغییر دهند؛ البته این قابلیت پس از دریافت اندروید نسخه ی ۱۰ قابل استفاده خواهد بود.
قرار است عرضه ی عضو جدید خانواده ی سونی با هدفون WF-1000XM3 مجهز به قابلیت حدفون نویز، از اکتبر در رنگ های سیاه، سفید، آبی و ارغوانی و با قیمت ۵۹۹ دلار آغاز شود.
الجی G8X ThinQ با نمایشگر دوگانه و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی معرفی شد
الجی در ایفا ۲۰۱۹، از گوشی هوشمند G8X ThinQ همراه با پردازنده ی اسنپدراگون ۸۵۵، کیس تاشویی دربرگیرنده ی نمایشگر دوم و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی رونمایی کرد.
به گزارش زومیت، LG در رویداد ایفا ۲۰۱۹ از گوشی هوشمند G8X ThinQ رونمایی کرد که اگر جایگزینی برای G8 نباشد، دست کم دنباله رویی برای آن است. الجی همراه با این گوشی یک کیس تاشو دربرگیرنده ی صفحه نمایش دوگانه ی مجزا را نیز عرضه می کند.
گوشی هوشمند G8X ThinQ با نمایشگری بزرگتر از مدل G8 و به بزرگی نمایشگر ۶.۴ اینچی مدل V50 ارائه می شود. این نمایشگر با وضوح ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل، رزولوشنی کمتر از مدل های پرچم دار کنونی با وضوح ۳۰۴۰ × ۱۰۴۰ پیکسل دارد. این گوشی هوشمند در کشور کره جنوبی به نام V50S شناخته می شود.
گوشی G8X نیز مانند G8 از پنل اولد بهره می برد و الجی در آن از حسگر اثر انگشت یکپارچه با صفحه نمایش استفاده کرده است. کره ای ها این بار از یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی Quad Bayer در بریدگی قطره ای بالای صفحه نمایش استفاده کرده و آن را جایگزین دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی G8 کرده اند. با توجه به استفاده از یک حسگر ToF در دوربین سلفی پرچم دار جدید الجی، بریدگی قطره ای یادشده ابعاد کوچک تری دارد. G8X همچنان از ویژگی تصویر برداری سلفی با حرکات دست پشتیبانی می کند.
در بدنه پشتی G8X ThinQ، همچنان با رویکردی مینیمالیستی رو به رو هستیم. این گوشی دو ماژول دوربین دارد که همراه با فلش در زیر قاب شیشه ای بدنه ی پشت گوشی قرار گرفته اند. دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی (با برخورداری از حسگر “1/2.55، اندازه پیکسل ۱.۴ میکرومتری، گشودگی دیافراگم f/1.8، لرزش گیر اپتیکال و زوم خودکار PDAF ) و ماژول بعدی یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با زاویه دید گسترده (با برخورداری از حسگر “1/2.8، اندازه ی پیکسل ۱ میکرومتری، گشودگی دیافراگم f/2.4 و زوم ثابت) است. این ماژول دوربین زاویه دید قابل توجهی به بزرگی ۱۳۶ درجه به مانند گوشی G5 ایجاد می کند. در حال حاضر گوشی های رده بالای بازار با یک دوربین تله فوتو نیز همراه هستند که کره ای ها از به کار بردن آن در این گوشی صرف نظر کرده اند.
G8X ThinQ از تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ (و نه مدل جدیدتر ۸۵۵ پلاس) همراه با پیکربندی یکتای ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی بهره می برد. برای افزایش فضای ذخیره سازی شکاف میکرو اس دی در این گوشی تعبیه شده و الجی همچنان مصمم به استفاده از جک ۳.۵ میلیمتری (و البته ویژگی QuadDAC در پس آن) است. تأمین انرژی این گوشی را یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بر عهده دارد.
گوشی G8X ThinQ با استحکام و دوام مثال زدنی عرضه خواهد شد. پنل پشتی و جلویی از جنس گوریلا گلاس ۶ و استاندارد مقاومت در برابر نفوذ آب IP68 عامل چنین دوامی است؛ اما این همه ی ماجرا نیست و کره ای ها در ساخت فریم مقاوم این گوشی استاندارد نظامی MIL-STD 810G را نیز دریافت کرده اند. الجی همراه با G8X نسخه ی جدیدی از رابط نرم افزاری اختصاصی خود را با نام LG UX 9.0 ارائه کرده است که موارد اضافی کمتری داشته، از شکل هایی ساده تر با آیکون های برجسته تر به همراه Dark Mode پیش ساخته بهره می گیرد. سیستم عامل پیش فرض G8X اندروید ۹ پای خواهد بود.
الجی برای G8X ThinQ نمایشگر دومی را در نظر گرفته است که در واقع نسخه ی پیشرفته ی نمایشگر معرفی شده همراه با V50 است. الجی این نمایشگر دوم ۶.۴ اینچی را در قالب یک کیس تاشو (Flip Case) به مشتریان خود ارائه می کند. نمایشگر دوم از نظر کیفیت، وضوح، ابعاد و بریدگی سلفی هیچ تفاوتی با نمایشگر اصلی G8X ندارد. در پشت این کیس نیز یک نمایشگر سوم ۲.۱ اینچی مونوکروم از نوع اولد جا خوش کرده است که به نمایش ساعت، اعلانات و موارد دیگر می پردازد.
استدلال الجی برای داشتن نمایشگر دوم نمایش دو اپلیکیشن در حالت پهلو به پهلو، داشتن یک کیبورد بزرگ و آسان تر شدن امکان تایپ در یکی از نمایشگرها و همچنین امکان ارائه ی اطلاعات گیم پلی و کاراکترها در بازی های خاص روی یکی از دو صفحه نمایش است. این دو نمایشگر به راحتی قابل جداسازی از یکدیگر هستند و تنها در هنگام نیاز، نمایشگر دوم مورد استفاده قرار می گیرد.
کیس تاشوی مجهز به نمایشگر، از باتری مجزایی برخوردار نیست و از باتری گوشی با اتصال به درگاه USB-C تغذیه می کند. ولی خود کیس، با تعدادی پین پوگو همراه است که در حین اتصال به گوشی، امکان شارژ گوشی از طریق این درگاه یا شارژر بی سیم وجود دارد. کیس تاشوی DualScreen در حالی باعث افزایش ۱۳۴ گرمی وزن 8CX می شود که خود به تنهایی ۱۹۲ گرم وزن دارد.
ایسوس ROG فون 2 نسخه Ultimate را با حافظه داخلی یک ترابایت معرفی کرد
ایسوس به فاصله ی کوتاهی از معرفی نسخه ی معمولی گوشی هوشمند ROG فون ۲، نسخه ی آلتیمیت ادیشن را با بهره مندی از ظرفیت حافظه ی داخلی یک ترابایتی معرفی کرد.
به گزارش زومیت، ایسوس آخر تیرماه، گوشی هوشمند ROG Phone ۲ را معرفی کرد. دستگاه پرچم دار اندرویدی به دلیل بهره مندی از نمایشگر OLED با نرخ به روزرسانی ۱۲۰ هرتز و مشخصات بالارده ها، مورد توجه کاربران قرار گرفت.
ایسوس هم زمان با رویداد ایفا، نسخه ی به روزرسانی شده ی این دستگاه یعنی ROG Phone II Ultimate Edition را با ظرفیت حافظه ی داخلی یک ترابایتی و رنگ مشکی انحصاری مات معرفی کرد.
دستگاه جدید ازنظر سرعت اتصال به شبکه ی اینترنت LTE سریع تر از گوشی هوشمند ROG فون ۲ معمولی است. به علاوه، گوشی جدید تایوانی ها از Cat 20 4G LTE پشتیبانی می کند و سرعت دانلود بالاتری دارد که ازنظر تئوری حداکثر ۲ گیگابیت بر ثانیه است. همان طور که گفته شد، ظرفیت حافظه ی داخلی گوشی هوشمند جدید ایسوس، یک ترابایت UFS 3.0 است که تقریبا دوبرابر حداکثر ظرفیت داخلی ۲۵۶ گیگابایتی یا ۵۱۲ گیگابایتی بوده که در بسیاری از پرچمداران اندرویدی دیده می شود.
به جز از این تفاوت ها، هر دو گوشی هوشمند ROG Phone II و ROG Phone II آلتیمیت ادیشن، مشابه یکدیگر هستند. گوشی هوشمند جدید ایسوس از تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس و پردازنده ی گرافیکی ویژه ی «Adreno 640» بهره می برد که مشخصاتی بالاتر از نسخه ی معمولی دستگاه دارد.
یکی دیگر از ویژگی های مورد توجه گوشی هوشمند جدید، بهره مندی از نمایشگر ۶.۵۹ اینچی OLED با رزولوشن 1080p بوده که برای انجام بازی های بهینه سازی شده با نرخ به روزرسانی بالا مناسب است. کاربران به راحتی می توانند با گوشی هوشمند نسخه ی آلتیمیت ادیشن ROG فون ۲ همانند ریزر فون ۲ و وان پلاس ۷ پرو، بدون لگ و به راحتی کار کنند. ایسوس ادعا می کند که باتری ۶۰۰۰ میلی آمپرساعتی این دستگاه می تواند نسخه ی موبایل بازی پابجی (PUBG Mobile) را با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز با موفقیت اجرا کند. به علاوه، سیستم خنک کننده ی گوشی که از نوع «محفظه ی بخار» (Vapor Champer) است، از نو به صورت سه بعدی بازطراحی شده است و به دستگاه کمک می کند که پردازنده ی کوالکام با سرعت بالا و بدون کاهش سرعت کار کند. اگر گوشی داغ شود، گزینه ی خنک کنندگی به وسیله ی فن یا حتی سیستم خنک کنندگی قوی تری برای پردازنده ی دستگاه وجود دارد.
بی شک، گوشی هوشمند ROG فون ۲ برای همه ی کاربران مناسب نخواهد بود. برخی کاربران در نگاه اول از چنین گوشی هوشمندی خوش شان می آید و برخی دیگر آن را مناسب نمی دانند. صحبت زیادی در مورد قابلیت های دوربین ۴۸ مگاپیکسلی دستگاه نشده ولی ظاهرا هر دو نسخه ی معمولی و آلتیمیت ادیشن از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی بهره می برند. ROG فون ۲ آلتیمیت ادیشن، ماه اکتبر (مهرماه) با قیمت ۱۱۹۹ یورو و نسخه ی معمولی آن اواخر ماه جاری با قیمت ۸۹۹ یورو به بازار عرضه خواهد شد.
هواوی در نمایشگاه ایفا 2019 گوشی Enjoy 10 Plus را رونمایی کرد
هواوی Enjoy 10 Plus را با پردازنده ی کرین ۷۱۰ و صفحه نمایش کاملا بی حاشیه و دوربین پاپ آپ در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ معرفی کرد.
به گزارش زومیت، هواوی سال گذشته، Enjoy 9 Plus را با تراشه ی کرین ۷۱۰ و دوربین دوگانه و نمایشگر ۶.۵ اینچی FHD+ به همراه بریدگی صفحه نمایش رونمایی کرد. اکنون این شرکت بزرگ چینی در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ جایگزینی برای این گوشی معرفی کرده است. این گوشی Enjoy 10 Plus نام دارد که شباهت بسیاری به گوشی هواوی Y9 Prime 2019 دارد که ماه گذشته در هند رونمایی شد.
این گوشی موبایل از صفحه نمایش ۶.۵۹ اینچی Full HD پلاس بدون بریدگی نمایشگر بهره می برد. دوربین ۱۶ مگاپیکسلی سلفی آن با مکانیزم پاپ آپ از بدنه ی گوشی خارج شده و امکان شکار تصاویر سلفی باکیفیتی را فراهم می کند. در پشت این گوشی نیز، حسگر اثر انگشت و دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی جاخوش کرده است و درکنار آن، دو حسگر ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگاپیکسلی عمق سنج تعبیه شده است.
قلب تپنده ی این گوشی همچنان تراشه ی کرین ۷۱۰ است که با ۴ و ۶ یا ۸ گیگابایت رم همراه شده است. رابط نرم افزاری EMUI 9.1 برپایه ی اندروید ۹ پای قابلیت های این گوشی هوشمند را کامل می کند. حافظه ی ذخیره سازی Enjoy 10 Plus نیز ۱۲۸ گیگابایت از نوع UFS 2.1 است که البته با شکاف میکرو اس دی تا ۵۱۲ گیگابایت قابل افزایش است. گوشی جدید هواوی از باتری ۴,۰۰۰ میلی آمپرساعتی برخوردار است و در چهار رنگ آبی، مشکی، قرمز و سبز عرضه می شود.
Enjoy 10 Plus از ۱۴ سپتامبر در چین عرضه شد. این گوشی هوشمند میان رده با قیمت ۲۱۰ دلار برای نسخه ی رم ۴ گیگابایت و ۲۵۰ دلار برای نسخه ی رم ۶ گیگابایت و ۲۹۵ دلار برای نسخه ی رم ۸ گیگابایت، دردسترس هواداران قرار گرفت.
آنر Play 3 با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی معرفی شد
گوشی هوشمند آنر پلی ۳ با قیمتی در سطح گوشی های پایین رده، ولی مجهز به دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی معرفی شد.
به گزارش زومیت، آنر پلی ۳ معرفی شد. آنر پلی ۳ از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی سه گانه و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره می برد و قیمتی درحد دستگاه های پایین رده دارد.
گوشی آنر پلی ۳ از دوربینی شامل سه ماژول استفاده می کند که از یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی با لنز f/1.8 و یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه ی دید ۱۲۰ درجه و حسگر تشخیص عمق تشکیل شده است. نمایشگر این گوشی هوشمند ۶.۳۹ اینچی از نوع IPS LCD است که با رزولوشن ۱۵۶۰ در ۷۲۰ پیکسل و با پوشش ضد خش آلومینیوم سیلیکات محافظت ارائه خواهد شد.
آنر ادعا می کند دستگاه جدید با نسبت نمایشگر به بدنه ی ۹۰ درصدی رونمایی شده است. همچنین، این برند زیرمجموعه ی هواوی، افتخار می کند که توانسته اندازه ی روزنه ی روی نمایشگر را ۳۰ درصد کوچک تر طراحی کند؛ چراکه آنر پلی ۳ از روزنه ی روی نمایشگر ۴.۵ میلی متری بهره می برد. آنر پلی ۳ به تراشه ی کرین 710F با بهره مندی از چهار هسته ی کورتکس A73 و چهار هسته ی کورتکس A53 و پردازنده ی گرافیکی Mali-G51 MP4 مجهز است. نسخه ی پایه ی آنر پلی ۳ با ظرفیت حافظه ی رم چهار گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی به بازار عرضه خواهد شد. البته، این گوشی هوشمند در نسخه های دیگری با ظرفیت حافظه ی رم ۶ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی یا ظرفیت حافظه ی رم چهار گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی به بازار عرضه خواهد شد. ناگفته نماند امکان افزایش ظرفیت حافظه ی داخلی دستگاه با کمک اسلات کارت حافظه microSD وجود دارد.
آنر پلی ۳ از باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی با فناوری شارژ ۱۰ واتی بهره می برد. برای آنکه باتری دستگاه بتواند به صورت کامل شارژ شود، باید دو ساعت و ۳۰ دقیقه ازطریق پورت microUSB به شارژر متصل شود. آنر ادعا می کند دستگاه جدید درمقابل نفوذ آب مقاوم است؛ هرچند استاندارد IP5x، تنها مقاوم بودن دربرابر نفوذ گردوغبار را تأیید می کند. آنر پلی ۳ در سه رنگ به بازار عرضه خواهد شد.
قیمت نسخه ی پایه ی آنر پلی ۳ با ظرفیت حافظه ی رم ۴ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی ۱۴۰ دلار است. گفتنی است نسخه ی دیگر این دستگاه با ظرفیت حافظه ی رم ۶ گیگابایت و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایت نیز قیمتی مشابه نسخه ی ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی داخلی دارد. پیش سفارش آنر پلی ۳ از ۱۰ سپتامبر (۱۹ شهریورماه) آغاز و از ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) به بازار عرضه شد.
نوکیا 7.2 و نوکیا 6.2 با دوربین سه گانه، نمایشگر ۶.۳ اینچی و قابلیت پشتیبانی از HDR10 معرفی شدند
هم زمان با نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹، گوشی های هوشمند میان رده ی نوکیا ۷.۲ و ۶.۲ با دوربین سه گانه و نمایشگر ۶.۳ اینچی HDR10 رونمایی شدند.
به گزارش زومیت، گوشی های هوشمند نوکیا ۷.۲ و نوکیا ۶.۲ هم زمان با نمایشگاه ایفا معرفی شدند. این دو دستگاه میان رده تقریبا مشابه یکدیگر هستند و در اصل نوکیا ۷.۲، تنها نسخه ی پیشرفته تری محسوب می شود که ازنظر دوربین و تراشه بهبود یافته است.
نوکیا ۷.۲
نوکیا ۷.۲ از دوربین سه گانه در پنل پشتی دستگاه بهره می برد که دوربین اصلی آن به حسگر بزرگ ۱/۲ اینچی ۴۸ مگاپیکسلی مجهز است. برای آنکه کاربران بتوانند تصاویری باکیفیت ثبت کنند، در بخش پردازش تصویر دستگاه، به روزرسانی هایی شاهد هستیم. ترکیب کردن پیکسل ها (Pixel Binning) درکنار ادغام تصویر (Image Fusion) و پشته سازی تصویر (Stacking Image)، خروجی باکیفیت ارائه می دهد. در حالت تصویربرداری دامنه دینامیک بالا (HDR)، می توان تا ۶ تصویر را ترکیب کرد. در حالت شب (Night Mode) و با نصب روی سه پایه، حداکثر ۲۰ تصویر و درصورت در دست گرفتن، حداکثر ۱۰ تصویر می تواند ترکیب شود.
دوربین ثانویه ی پنل پشتی دستگاه، ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه ی دید ۱۱۸ درجه است. نوکیا ۷.۲ به حسگر تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی مجهز است. دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی نوکیا ۷.۲ نیز برای افزایش کیفیت تصویر، پیکسل ها را به صورت چهار به یک ترکیب می کند. دوربین سلفی و دوربین های پنل پشتی همگی به لنز زایس مجهز هستند.
نوکیا ۷.۲ با نمایشگر ۶.۳ اینچی LCD و به همراه بریدگی بالای نمایشگر قطره ای شکل، رزولوشن بالاتر از ۱۰۸۰ پیکسل دارد. قابلیت HDR10 استریم محتوایی (مانند آمازون) را پشتیبانی می کند و می تواند ویدئوهای SD را به HDR تبدیل کند. گوشی هوشمند جدید نوکیا به تراشه ی اسنپدراگون ۶۶۰ کوالکام مجهز است. ظاهرا HMD درباره ی تراشه های دستگاه های خود زیاد اهل ماجراجویی نیست. اسنپدراگون ۶۶۰ به اندازه ی کافی سریع است؛ ولی تراشه ای نیست که نوکیا بتواند در تبلیغات خود مانور زیادی روی آن بدهد.
نوکیا ۷.۲ از ظرفیت حافظه ی رم ۴ یا ۶ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی eMMC بهره می برد. اسلات دوگانه ی دستگاه می تواند امکان استفاده ی دو سیم کارت و نیز افزایش حافظه تا ۵۱۲ گیگابایت را ازطریق حافظه microSD در اختیار کاربران قرار دهد.
گوشی هوشمند جدید با اندروید ۹ پای عرضه می شود و HMD متعهد شده است سیستم عامل دستگاه را به نسخه ی اندروید ۱۰ به روزرسانی کند. معمولا HMD در انتشار به روزرسانی های نسخه ی سیستم عامل سریع عمل می کند. انتظار می رود نوکیا ۷.۲ به مدت دو سال به روزرسانی های سیستم عامل و به مدت سه سال به روزرسانی های امنیتی ماهانه را دریافت کند. باتری ۳,۵۰۰ میلی آمپرساعتی دستگاه ازطریق پورت USB-C و شارژر ۱۰ واتی شارژ می شود. نوکیا ۷.۲ تعبیه ی جک هدفون ۳.۵ میلی متری را از یاد نبرده است و اگر کاربران بخواهند از اتصال بی سیم استفاده کنند، می توانند از بلوتوث با aptX بهره ببرند.
نوکیا ۷.۲ در پایان سپتامبر ( شهریور) با قیمتی برابر با ۳۰۰ یورو برای نسخه ی دارای ظرفیت حافظه ی رم چهار گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی در سه رنگ سبز (Cyan Green) و ذغالی (Charcoal) و یخی (Ice) به بازار عرضه شد.
نوکیا ۶.۲
نوکیا ۶.۲ نیز مانند برادر بزرگ تر خود، از نمایشگر ۶.۳ اینچی با رزولوشن بالاتر از ۱۰۸۰ پیکسل برخوردار است و از HDR10 پشتیبانی می کند. باتری این دستگاه نیز همانند نوکیا ۷.۲، ۳۵۰۰ میلی آمپرساعت ظرفیت دارد و ازطریق پورت USB-C به شارژر ۱۰ واتی متصل خواهد شد.
نوکیا ۶.۲ نیز از دوربین سه گانه در پنل پشتی بهره می برد. دوربین اصلی دستگاه ۱۶ مگاپیکسلی است که بار دیگر می تواند در HDR و حالت شب، از قابلیت های ادغام و پشته سازی تصویر استفاده کند؛ ولی دیگر از ترکیب پیکسل ها (Pixel Binning) خبری نیست. دوربین ثانویه ی دستگاه ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه ی دید ۱۱۸ درجه درکنار حسگر تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی قرار گرفته و دوربین سلفی دستگاه نیز ۸ مگاپیکسلی است. البته برخلاف نوکیا ۷.۲، لنز دوربین های نوکیا ۶.۲ از نوع لنز زایس نیست.
یکی دیگر از تفاوت های اصلی بین دو گوشی هوشمند جدید نوکیا، به تراشه ی آن ها مربوط می شود. نوکیا ۶.۲ از تراشه ی اسنپدراگون ۶۳۶ کوالکام بهره می برد که همانند تراشه ی اسنپدارگون ۶۶۰، پیکربندی هشت هسته ای متشکل از چهار هسته ی کریو A73 و چهار هسته ی A53 را شامل می شود که سرعت کلاک پایه ی کمتری دارند.
جنس بدنه ی هر دو گوشی هوشمند نوکیا ۶.۲ و ۷.۲ به جای انواع رایج پلی کربنات و آلومینیوم، از جنس کامپوزیت پلیمری است. HMD ادعا می کند کامپوزیت پلیمری دوبرابر قوی تر از پلی کربنات است؛ درحالی که وزنی درحدود نصف وزن آلومینیوم دارد. ناگفته نماند برای محافظت از نمایشگر و بدنه ی پشتی دستگاه از گوریلا گلس ۳ (Gorilla Glass 3) استفاده شده است.
نوکیا ۶.۲ اکتبر (مهر) به بازار عرضه خواهد شد. قیمت مدل پایه این محصول با ظرفیت حافظه ی رم سه گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۳۲ گیگابایتی ۲۰۰ یورو و قیمت مدل دیگر با ظرفیت حافظه ی رم چهار گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی ۲۵۰ یورو خواهد بود. این گوشی هوشمند در دو رنگ مشکی سرامیکی و یخی به بازار عرضه می شود.
نوکیا 800 تاف و نوکیا 2720 فلیپ رونمایی شدند
HMD گلوبال در جریان برگزاری نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ دو گوشی جذاب با نام های نوکیا ۸۰۰ تاف و نوکیا ۲۷۲۰ فلیپ را با ویژگی هایی جالب رونمایی کرد.
به گزارش زومیت، نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ فرصت مناسبی برای شرکت HMD گلوبال بود تا به معرفی جدیدترین گوشی های خانواده ی نوکیا بپردازد. این شرکت کنفرانس اختصاصی خودش را برگزار و طی آن محصولات جدیدی را رونمایی کرد.
دو مورد از محصولات جدید نوکیا، گوشی های نوکیا ۸۰۰ تاف (Nokia 800 Tough) و نوکیا ۲۷۲۰ فلیپ (Nokia 2720 Flip) هستند که به سیستم عامل KaiOS مجهز شده اند و از شبکه ی 4G پشتیبانی می کنند. یکی از آن ها موبایلی با بدنه ی بسیار مقاوم است و دیگری در دسته ی گوشی های خاطره انگیز تاشو جای می گیرد.
نوکیا ۸۰۰ تاف
نوکیا ۸۰۰ تاف به نوعی نسل جدید گوشی نوکیا ۳۳۱۰ به شمار می آید؛ اگر با این گوشی آشنایی داشته باشید، می دانید که به مقاومت بسیار بالایش شهره است و به سختی می توان به بدنه ی آن آسیب وارد کرد. گوشی جدید نوکیا ۸۰۰ تاف دارای گواهی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گردوغبار است؛ این موبایل همچنین به استاندارد نظامی MIL-STD-810G مجهز شده که مقاومت بسیار بالای بدنه ی آن را نشان می دهد.
گوشی جدید نوکیا می تواند بدون اینکه آسیب ببیند به مدت نیم ساعت در عمق ۱.۵ متری آب بماند، این گوشی همچنین در برابر نفوذ گردوغبار به طور کامل مقاوم است. نوکیا ۸۰۰ تاف در برابر نوسانات دمایی شدید و حتی سقوط از ارتفاع دوام می آورد؛ البته از آن جایی که این گوشی روی بدنه اش دارای نوعی پوشش ضد لغزش است و از لبه هایی پوشیده با لاستیک بهره می برد، امکان افتادن آن از دست بسیار پایین خواهد بود. افزون بر این ها، در قسمت پایینی بدنه ی گوشی، یک برآمدگی به خصوص وجود دارد که به لطف آن می توان گوشی را با یک بند به جایی خاص بست.
نوکیا ۸۰۰ تاف به باتری ۲۱۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز شده است که طبق ادعای اچ ام دی گلوبال می تواند تا بیش از یک ماه در حالت استندبای دوام بیاورد؛ این باتری همچنین امکان ۱۲ ساعت مکالمه ی مداوم را فراهم می کند. در ضمن به لطف بهره مندی نوکیا ۸۰۰ تاف از بلندگویی پرقدرت، همواره صدای زنگ خوردن گوشی را خواهید شنید. نوکیا ۸۰۰ تاف همچنین یک چراغ LED دارد که می توانید از آن به جای نور چراغ قوه استفاده کنید.
کاربران می توانند به لطف بهره مندی نوکیا ۸۰۰ تاف از گیرنده ی مجتمع GPS+GLONASS به بررسی گوگل مپس بپردازند. تجهیز شدن این گوشی به سیستم عامل KaiOS به هیچ وجه به معنی محدود بودن آن از لحاظ نرم افزاری نیست؛ درواقع نوکیا ۸۰۰ تاف حتی اپلیکیشن های واتس اپ و فیسبوک هم دارد و از دستیار صوتی گوگل پشتیبانی می کند. کاربر می تواند با فشار دادن دکمه ای خاص، گوگل اسیستنت را فرا بخواند.
نوکیا ۸۰۰ تاف قرار است در دو مدل جداگانه عرضه شود که یکی از آن ها تک سیم کارت و دیگری دو سیم کارت خواهد بود. هردوی این مدل ها از شبکه ی 4G و VoLTE به همراه VoWiFi پشتیبانی می کنند. محصول جدید نوکیا همچنین به وای فای b/g/n و بلوتوث نسخه ی ۴.۱ مجهز شده است و از ۴ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی بهره می برد که البته کاربر می تواند آن را از طریق کارت میکرو SD افزایش دهد.
گوشی نوکیا ۸۰۰ تاف قرار است در اوایل ماه اکتبر ۲۰۱۹ (مهر – آبان ۱۳۹۸) با قیمت ۱۱۰ یورو در رنگ های مشکی و کرم روانه ی بازار شود.
نوکیا ۲۷۲۰ فلیپ
گوشی های تاشو دارای بهترین نوع طراحی برای مکالمه کردن هستند؛ کاربر می تواند به راحتی برای جواب دادن تماس گوشی را باز کند و پس از اتمام مکالمه آن را ببندد. در ضمن این گوشی ها به هنگام باز بودن، به خوبی روی چهره ی انسان می نشینند و به هنگام مکالمه احساس راحتی با آن ها دارید.
نوکیا ۲۷۲۰ فلیپ به عنوان دیگر محصول جدید اچ ام دی گلوبال، یک گوشی تاشو است که از مشخصات سخت افزاری خوبی بهره می برد و طراحی جذابی دارد. این موبایل نیز مبتنی بر سیستم عامل KaiOS است و از یک نمایشگر داخلی ۲.۸ اینچ با وضوح QVGA و یک نمایشگر خارجی ۱.۳ اینچ برای دیدن نوتیفیکیشن ها بهره می برد. این محصول نیز اپلیکیشن های واتس اپ و فیسبوک را درون خود دارد تا کاربر به راحتی پیام هایش را بخواند و از طریق کیبورد خاطره انگیز گوشی، به آن ها پاسخ دهد.
نوکیا ۲۷۲۰ فلیپ همچون ۸۰۰ تاف به لطف بهره مندی از گیرنده ی مجتمع GPS+GLONASS از گوگل مپس هم پشتیبانی می کند. در ضمن کاربر می تواند از طریق فروشگاه مجازی Kai اپلیکیشن های مورد نیازش را دانلود و روی گوشی نصب کند.
گوشی جدید نوکیا از شبکه ی LTE با سرعت دانلود و آپلود حداکثر ۱۵۰ و ۵۰ مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند و امکان ایجاد هات اسپات وای فای نیز از طریق آن وجود دارد؛ در ضمن به لطف بهره مندی نوکیا ۲۷۲۰ فلیپ از وای فای، می توان از طریق آن به شبکه های وای فای نیز متصل شد. این گوشی نیز قرار است در دو مدل تک سیم کارته و دوسیم کارته روانه ی بازار شود.
۲۷۲۰ فلیپ همچون ۸۰۰ تاف، دارای دوربین ۲ مگاپیکسلی با فلاش LED است و از ۴ گیگابایت حافظه ی داخلی پشتیبانی می کند که امکان ارتقاء آن از طریق کارت میکرو SD وجود دارد. در ضمن این گوشی هم از بلوتوث پشتیبانی می کند و هم جک ۳.۵ میلی متری هدفون دارد.
نوکیا ۲۷۲۰ فلیپ قرار است در ماه جاری میلادی با قیمت ۹۰ یورو در رنگ های مشکی و خاکستری روانه ی بازار شود.
نوکیا ۱۱۰
آخرین گوشی، نوکیا ۱۱۰ است که قیمت بسیار پایینی دارد و از دوربین هم بهره می برد. این گوشی با قیمت ۲۰ یورویی، جذابیت خاصی دارد و قرار است در اواسط ماه جاری میلادی عرضه شود. نوکیا ۱۱۰ می تواند از طریق یک کارت میکرو SD با ظرفیت ۳۲ گیگابایت، به مدت حداکثر ۲۷ ساعت به پخش موسیقی بپردازد؛ این گوشی همچنین امکان گوش فرا دادن به رادیو FM را فراهم می کند. در ضمن امکان تجربه ی بازی های Doodle Jump و Snake نیز روی نوکیا ۱۱۰ وجود دارد.
موتورولا One Zoom با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و نمایشگر OLED معرفی شد
موتورولا، گوشی هوشمند وان زوم را با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی به علاوه ی دوربین ۸ مگاپیکسلی تله فوتو با بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابری و نمایشگر ۶.۴ اینچی OLED معرفی کرد.
به گزارش زومیت، موتورولا وان زوم (Motorola One Zoom)، جدیدترین گوشی هوشمند از سری موتو است که از نمایشگر ۶.۴ اینچی OLED با رزولوشن بالاتر از ۱۰۸۰ پیکسل و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر بهره می برد. گوشی هوشمند جدید نیز همانند موتو زد ۴ از پردازنده ی اسنپدراگون ۶۷۵ قدرت می گیرد. باتوجه به نام انتخاب شده برای دستگاه، انتظار می رود گوشی هوشمند جدید ازنظر مشخصات دوربین ارتقا یافته باشد.
دوربین اصلی موتورولا وان زوم، ۴۸ مگاپیکسلی با اندازه ی پیکسل ۰.۸ میکرومتری، لنز F/1.7 و لرزش گیر اپتیکال تصویر (OIS) است. دوربین سلفی دستگاه نیز از حسگر ۲۵ مگاپیکسلی با پیکسل های ۰.۹ میکرومتری بهره می برد. دوربین اصلی و دوربین سلفی، هر دو از فناوری Quad Pixel برای بهبود تصویربرداری در نور محیطی کم پشتیبانی می کنند.
موتو Z4 از دوربین دوگانه بهره می برد. در حالیکه گوشی هوشمند جدید مجهز به دوربین سه گانه است. دوربین تله فوتو ۸ مگاپیکسلی با قدرت بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابری و سیستم لرزش گیر اپتیکال تصویر به موتورولا وان زوم اضافه شده که احتمالا به همین دلیل موتورولا در نام این دستگاه کلمه ی «زوم» را اضافه کرده است. همچنین دستگاه جدید موتورولا از دوربین فوق عریض ۱۶ مگاپیکسلی با زاویه ی دید ۱۱۷ درجه و حسگر تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی بهره می برد.
جنس شاسی دستگاه جدید موتورولا، آلومینیومی سری ۶۰۰۰ جلاداده شده است. نمایشگر OLED دستگاه نیز با پوشش شیشه ای تقویت شده ی 2.5D (پاندا کینگ) محافظت می شود.
پنل پشتی موتورولا وان زوم نیز با گلوریلا گلس ۳ محافظت می شود. موتورولا از پوشش نانوذرات P2i برای دستگاه های خود استفاده می کند تا درمقابل نفوذ آب مقاوم باشد. باتری دستگاه ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی است و از فناوری شارژ سریع ۱۵ واتی TurboPower از طریق پورت USB-C پشتیبانی می کند. جک هدفون ۳.۵ میلی متری از دستگاه حذف نشده و گوشی مجهز به گیرنده ی رادیویی FM است.
One Zoom از حافظه ی رم ۴ گیگابایتی و حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی بهره می برد. دستگاه جدید از نوع دو سیم کارت است و در اصل دستگاه با اسلات سه تایی معرفی شده و از دو سیم کارت و یک microSD به صورت هم زمان پشتیبانی می کند. گوشی هوشمند وان زوم با قیمت ۴۰۰ یورو به بازار عرضه شد.
الکاتل گوشی های 1V و 3X و تبلت Smart Tab 7 را معرفی کرد
الکاتل با معرفی گوشی ها و تبلت مقرون به صرفه ی جدید خود، بازار محصولات پایین رده را هدف گرفته است.
به گزارش زومیت، TCL در رویداد IFA 2019، علاوه بر این که اولین تلفن همراه خود را رونمایی کرد، دو گوشی هوشمند دیگر با نام های 1V و 3X و تبلتی با نام Smart Tab 7 را با برند الکاتل و قیمتی مقرون به صرفه با خود به این رویداد آورده بود. تمامی این دستگاه ها پایین رده و با قیمت های اقتصادی خود مناسب کاربرانی هستند که به دنبال تلفن همراه یا تبلتی ارزان قیمت برای انجام کارهای روزمره هستند.
الکاتل 1V
الکاتل 1V ارزان ترین گوشی در این مجموعه است و با نمایشگر LCD و رزولوشن ۹۶۰ در ۴۸۰ پیکسلی و نسبت تصویر ۱۸:۹ روانه ی بازار خواهد شد. دوربین جلویی دستگاه ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 است. در پنل پشت گوشی نیز، دوربینی ۵ مگاپیکسلی با لنز F/2.4 و فلش LED تعبیه شده است. حسگر اثر انگشت نیز در قسمت پشتی دستگاه جا خوش کرده است. بدنه ی دستگاه از پلاستیک ساخته شده و در سمت راست آن، دکمه های کم و زیاد کردن صدا و دکمه ی پاور و کلیدی اختصاصی برای بهره گیری از گوگل اسیستنت قرار گرفته است.
در کالبد 1V پردازنده ی هشت هسته ای SC9863A شرکت Unisoc می تپد و از حافظه ی رم یک گیگابایتی به همراه ۱۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی بهره می برد و از درگاه کارت حافظه ی microSD پشتیبانی می کند. نسخه ی Go سیستم عامل اندروید ۹ به خوبی روی این دستگاه اجرا شده و باعث می شود تمامی نرم افزار های این نسخه از سیستم عامل، به واسطه ی بهینه سازی های صورت گرفته روی این گوشی پایین رده اجرا شوند.
ظرفیت باتری این گوشی ۲,۴۶۰ میلی آمپرساعت است و ازطریق کابل میکرو USB شارژ می شود و از دو سیم کارت نانو پشتیبانی می کند. این دستگاه ۸۶ دلاری در رنگ های سیاه ذغالی، آبی متالیک، طلایی متالیک و رُزی متالیک عرضه خواهد شد. بازار هدف 1V شامل اروپا، خاورمیانه، آسیا و آمریکای لاتین است؛ اما هنوز از زمان دقیق عرضه، خبری در دست نیست.
الکاتل 3X
گوشی هوشمند الکاتل 3X صفحه نمایشی ۶.۵ اینچی با نسبت تصویر ۲۰:۹ و رزولوشن +HD دارد. ناچ قطره ای در بالای صفحه نمایش جایگاهی برای دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی گوشی 3X است که از لنز F/2.0 بهره می برد. با برگرداندن گوشی متوجه جنس شیشه ای پشت دستگاه خواهید شد. 3X در پنل پشتی خود به دوربین سه گانه مجهز است که از دوربین اصلی ۱۶ مگاپیکسلی با حسگر F/1.8 و دوربین دوم ۸ مگاپیکسلی با دهانه ی دیافراگم F/2.2 و لنز فوق عریض ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 تشکیل شده است.
Alcatel 3X
نیروی پردازشی 3X را تراشه ی هلیو P23 شرکت مدیاتک تأمین می کند. این دستگاه چهار گیگابایت حافظه ی رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی دارد که ازطریق حافظه ی microSD می توان آن را ارتقا داد. گوشی جدید الکاتل با باتری ۴,۰۰۰ میلی آمپرساعتی اش، شارژدهی مناسبی برای کاربران به ارمغان می آورد.
همچنین، با اجرای سیستم عامل اندروید ۹، درست همانند 1V از کلید مخصوص گوگل اسیستنت در کناره ی خود بهره می برد. 3X الکاتل در رنگ های سیاه جواهری (Jewelry Black) و سبز جواهری (Jewelry Green) و رُز جواهری (Jewelry Rose) و با قیمت پایه ی ۱۶۳ دلار دردسترس خواهد بود. ناگفته نماند بازار مقصد این دستگاه، اروپا و آمریکای لاتین است.
الکاتل Smart Tab 7
برای کسانی که به استفاده از تبلت علاقه مند هستند، تبلت Smart Tab 7 با قیمت مقرون به صرفه اش، تبلت خانوادگی مناسبی است و درون خود حالتی ویژه برای استفاده ی کودکان نیز خواهد داشت. ویژگی نظارت بر استفاده ی نرم افزارها که در این تبلت تعبیه شده است، به والدین کمک خواهد کرد بیشتر مراقب فرزند خود باشند. وزن این تبلت تنها ۲۶۸ گرم است.
این تبلت نمایشگری ۷ اینچی با رزولوشن ۱۰۲۴ در ۶۰۰ پیکسلی و نسبت تصویر ۱۶:۹ دارد. Smart Tab 7 با دوربین سلفی ۲ مگاپیکسلی خود، برای تماس های ویدئویی کارکرد مناسبی خواهد داشت. در پنل پشتی این تبلت، دوربینی با کیفیت VGA و زائده ای به عنوان تکیه گاه وجود دارد که هنگام بسته شدن با بدنه ادغام می شود. پردازنده ی این دستگاه مدل چهار هسته ای MT8167B ساخته ی مدیاتک است. اسمارت تب الکاتل درکنار حافظه ی رم ۱.۵ گیگابایتی خود، ۱۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی دارد که ازطریق کارت microSD قابل ارتقا خواهد بود.
سیستم عامل این تبلت اندروید ۹ است و از رابط کاربری اختصاصی الکاتل استفاده می کند. ظرفیت باتری این تبلت ۲,۵۸۰ میلی آمپرساعت است و ازطریق میکرو USB شارژ می شود. این محصول از اواخر امسال با قیمت پایه ی ۸۶ دلار دردسترس خواهد بود.
TCL PLEX نخستین گوشی هوشمند تی سی ال با دوربین سه گانه معرفی شد
گوشی هوشمند تی سی ال پلکس با نمایشگر ۶.۵۳ اینچی، پردازنده ی اسنپدراگون ۶۷۵ و دوربین سه گانه در پنل پشتی دستگاه معرفی شد.
به گزارش زومیت، همان طور که انتظار می رفت TCL، هم زمان با آغازبه کار نمایشگاه ایفا، نخستین گوشی هوشمند خود را تحت برند پلکس (PLEX) رونمایی کرد. میان رده ی جدید تی سی ال با نمایشگر ۶.۵۳ اینچی، پردازنده ی اسنپدراگون ۶۷۵ و دوربین سه گانه به بازار عرضه می شود.
تی سی ال، بین تولیدکنندگان برتر تلویزیون در بازارهای جهانی، شرکتی شناخته شده است. پیش تر نیز تجربه ی تولید گوشی های هوشمند با شرکت های بلک بری و آلکاتل را در پرونده ی کاری خود دارد. اما درنهایت تی سی ال تصمیم گرفته است تا گوشی هوشمندی تحت نام تجاری خودش به بازار عرضه کند.
تی سی ال پلکس از نمایشگر ۶.۵۳ اینچی LCD با وضوح +FHD و حفره ای در سمت چپ برای قرارگرفتن دوربین سلفی ۲۴ مگاپیکسلی بهره می برد. نمایشگر NXTVISION و نرم افزار بهینه سازی دوربین باعث بهبود بی درنگ کیفی رنگ، وضوح بیشتر و همچنین کنتراست شده است. همچنین گوشی هوشمند جدید می تواند ویدئوها را به صورت آنی از SDR به HDR تبدیل کند.
پنل پشتی دستگاه، دوربین سه گانه ای شامل دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با لنز F/1.8، دوربین ثانویه ی اولتراواید ۱۶ مگاپیکسلی با لنز F/2.4 و حسگر تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی را در بطن خود دارد که با چینش افقی در پنل پشتی دستگاه قرار گرفته اند. PLEX از حالت Super Night Mode، همچنین الگوریتم مبتنی بر هوش مصنوعی برای عکاسی با دقت رنگ بالاتر بهره می برد.
تی سی ال پلکس قابلیت فیلم برداری سوپر اسلوموشن با نرخ ۹۶۰ فریم برثانیه را دارد. دوربین های سه گانه ی دستگاه مجهز به دو فلش LED هستند که حسگر اثر انگشت در زیر آن ها قرار گرفته است. باتوجه به اینکه تی سی ال از طراحی هولوگرافیک سه بعدی گلس در پنل پشتی استفاده کرده، درنتیجه طراحی پنل پشتی دستگاه، بی شباهت به دستگاه های پریمیوم نیست.
دستگاه جدید باتراشه ی اسنپدراگون ۶۷۵ کوالکام، رم ۶ گیگابایتی و حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی با قابلیت ارتقا ازطریق اسلات microSD به بازار عرضه خواهد شد. تی سی ال پلکس با اندروید پای و رابط کاربری TCL UI معرفی شده است.
نخستین گوشی هوشمند تی سی ال مجهز به کلید هوشمند اختصاصی (Smart Key) است که می توان از طریق شخصی سازی آن، با یک بار فشردن، دو بار فشردن یا نگه داشتن کلید، کارهای متفاوتی انجام داد. پلکس با باتری ۳۸۲۰ میلی آمپر ساعتی، از فناوری شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می کند. دستگاه جدید مجهز به جک هدفون ۳.۵ میلی متری و اپلیکیشن T-Cast است که به کاربران امکان کنترل تلویزیون های هوشمند برند TCL را می دهد.
تی سی ال پلکس، فصل چهارم ۲۰۱۹ در رنگ های سفید و مشکی و با شروع قیمت ۳۶۰ دلار ( ۳۲۹ یورو) در بازارهای اروپایی عرضه خواهد شد. هنوز اطلاعی در مورد عرضه ی دستگاه در سایر بازارهای بین المللی ارائه نشده است.
شرکت Energizer از دو فیچرفون با KaiOS در ایفا رونمایی کرد
در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۹ برلین، شرکت Energizer دو گوشی جدید با قیمت و امکانات مناسب رونمایی کرد. در ادامه، نگاهی به امکانات این گوشی ها می اندازیم.
به گزارش زومیت، شرکت انرجایزر (Energizer) با دو فیچرفون جدید پا به رویداد ایفا گذاشته است. نام این دو گوشی E241 و E241S است که درحقیقت، کاملا یکسان هستند. تنها تفاوت این دو گوشی این است که اولی از اینترنت همراه نسل سوم (3G) و دومی از اینترنت همراه نسل چهارم (4G) بهره می برد. هر دو این گوشی ها سیستم عامل KaiOS را اجرا می کنند.
انرجایزر قصد دارد با این پلتفرم فاصله ی میان گوشی های هوشمند و تلفن هایی که مخاطب آن ها عموم مردم هستند را از میان بردارد و آن ها را به هم نزدیک تر کند. پلتفرم KaiOS برنامه های رایجی مانند واتساپ، یوتیوب، فیسبوک، گوگل اسیستنت و گوگل مپ را درون خود دارد. علاوه بر این ها، ده ها برنامه ی دیگر برای انتخاب کاربران وجود دارد.
این گوشی با صفحه کلید معمول T9 عرضه می شود و نمایشگر ۲.۴ اینچی آن لمسی نیست و دکمه ی ناوبری مرکزی نیز برای فراخوانی دستیار گوگل کاربرد دارد.
این گوشی ها از دو سیم کارت و وای فای و باتری ۱,۹۰۰ میلی آمپرساعتی بهره می برند که می توانند تا ۶ روز در حالت آماده به کار و ۹ ساعت پخش فیلم دوام بیاورند. از دیگر امکانات این گوشی ها می توان به دوربین جلو و عقب با فلش LED اشاره کرد. این گوشی ها در رنگ های آبی و مشکی و با ضمانت سه ساله ی قابل تمدید عرضه می شوند.
قیمت مدل E241 و E241S به ترتیب ۲۹.۹۹ و ۳۴.۹۹ یورو است. هنوز اطلاعات بیشتری از زمان و نحوه عرضه ی این گوشی منتشر نشده است.
اندروید 10 برای گوشی های گوگل پیکسل منتشر شد
اندروید ۱۰ به عنوان جدیدترین نسخه از سیستم عامل محبوب گوگل، برای گوشی های خانواده ی پیکسل این شرکت در دسترس قرار گرفت.
به گزارش زومیت، اندروید ۱۰ (Android 10) پس از چندین ماه، سرانجام از فاز بتا خارج شد و گوگل به صورت رسمی نسخه ی نهایی آن را برای گوشی های خانواده ی پیکسل منتشر کرد. انجام این کار از سوی گوگل می تواند امید این را بدهد که نسخه ی جدید اندروید قرار است سریع تر از نسخه های پیشین برای گوشی های مقصد در دسترس قرار گیرد. گوگل پیش تر گفته که با چند مورد از شرکای تجاری خود در حال همکاری است تا بتواند امسال اندروید ۱۰ را روی دستگاه های جدید و برخی از دستگاه های قدیمی آن ها منتشر کند.
یکی از مهم ترین ویژگی های مربوط به اندروید ۱۰، به ژست های حرکتی آن بر می گردد؛ اما این سیستم عامل برخی ویژگی های مهم دیگر نیز دارد که تجربه ی کار با آن را لذت بخش می کند. از بین ویژگی های جدید می توان به کنترل بیشتر روی حریم خصوصی و سخت گیرانه تر شدن ارائه ی مجوز به اپلیکیشن های مختلف و حالت جدیدی به نام Focus Mode اشاره کرد. Focus Mode به کاربران اجازه می دهد، نوتیفیکیشن اپلیکیشن های مختلف را غیرفعال کنند تا هنگام انجام کارهای مهم، حواسشان پرت نشود. افزون بر این ها، در اندروید ۱۰ کنترل نوتیفیکیشن ها ساده تر شده است و تم تاریک جدیدی نیز در آن وجود دارد.
یکی از مهم ترین تغییرات اندروید ۱۰ نسبت به نسخه ی پیشین، برای شمار زیادی از کاربران در دسترس نخواهد بود. این قابلیت که از آن با نام Project Mainline یاد می شود، به گوگل امکان می دهد تا به روزرسانی های امنیتی مهم را به صورت مستقیم از طریق پلی استور برای کاربرانش منتشر کند. این جمله بدان معنا است که دیگر گوگل منتظر شرکت های سازنده ی گوشی ها نمی ماند و خودش به روزرسانی های حیاتی را برای گوشی های مقصد در دسترس قرار می دهد. گوگل گفته است، گوشی هایی که از اندروید ۹ به اندروید ۱۰ به روزرسانی می شوند، از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند.
گفتنی است که تمامی ویژگی های اندروید ۱۰ در حال حاضر در دسترس کاربران نیستند. حالت Focus در حال حاضر فاز بتا را پشت سر می گذارد. همچنین اندروید ۱۰ به لطف بهره مندی از ویژگی جالبی به نام Live Caption می تواند به صورت آنی، هرگونه فایل صوتی یا ویدیویی را زیرنویس کند. با این حال این قابلیت تا اواخر سال جاری میلادی در دسترس قرار نخواهد گرفت. در ضمن گفته شده است که Live Caption هنگام انتشار، برای مدت زمان خاصی در انحصار گوشی های پیکسل خواهد بود.
گوگل می گوید تمامی اپلیکیشن هایش از تم تاریک اندروید ۱۰ پشتیبانی خواهند کرد و با آن همگام سازی خواهند شد، اما تم تاریکِ تمامی آن ها فعلا طراحی نشده و به مرور در دسترس قرار می گیرد. برای مثال می توانیم به اپلیکیشن جیمیل اشاره کنیم. این اپلیکیشن فعلا دارای تم تاریک نیست و گوگل هنوز روی آن کار می کند تا تم تاریک جیمیل را اواخر ماه جاری میلادی در دسترس قرار دهد.
در کنار موارد یادشده، ویژگی اصلی اندروید ۱۰ که توانسته بیشتر از تمامی ویژگی ها جلب توجه کند، ژست های حرکتی آن هستند. ناوبری از طریق ژست های حرکتی اندروید ۱۰ شباهت زیادی به نسخه های جدید iOS دارد. این ژست های حرکتی هنگام حضور اندروید ۱۰ در فاز بتا، هر چند هفته یک بار تغییراتی به خود می دیدند. البته حال که نسخه ی نهایی اندروید ۱۰ برای گوشی های پیکسل منتشر شده است، این ژست های حرکتی دیگر تغییر نخواهند کرد. گفتنی است، ناوبری از طریق سه دکمه که سال ها است در اندروید دیده می شوند، همچنان به عنوان یک گزینه در اختیار کاربر خواهد بود. کاربران زیادی هستند که هنوز هم به ناوبری از طریق سه دکمه عادت دارند و اتخاذ این تصمیم از سوی گوگل، عاقلانه و منطقی به نظر می رسد.
دهمین نسخه ی اندروید، نخستین نسخه ی این سیستم عامل است که اسم یک دسر خاص را یدک نمی کشد؛ نسخه های پیشین اسم هایی همچون نوقا، اوریو، پای و موارد دیگر داشتند، اما جدیدترین نسخه ی اندروید تنها با نام اندروید ۱۰ شناخته می شود. گفتنی است، این نسخه از اندروید ابتدا اندروید Q نام داشت.
ویژگی های دیگری نیز وجود دارد که هنگام معرفی اندروید ۱۰ در مراسم Google I/O در ماه مه نتوانستند چندان توجه زیادی را به خود جلب کنند، اما در هر صورت به نوبه ی خودشان دارای اهمیت هستند. برای مثال گوگل در اندروید ۱۰ اموجی های وابسته به جنسیت بیشتری را جای داده است، در ضمن این نسخه از اندروید از استریم صدا در سمعک های هوشمند پشتیبانی می کند.
گوگل به طور معمول، به روزرسانی های عمده ی سیستم های عامل خود را طی یک بازه ی زمانی چندروزه منتشر می کند. بنابراین اگر تاکنون گوشی پیکسل شما به روزرسانی را دریافت نکرده است، نگران نباشید. با مراجعه به آدرس Settings -> System -> Advanced -> System Update می توانید بررسی کنید که آیا به روزرسانی برای گوشی شما منتشر شده است یا خیر. دیگر تولیدکنندگان گوشی های هوشمند، در آینده به صورت جداگانه نسخه های اختصاصی خود را از اندروید ۱۰ معرفی خواهند کرد. تا انتشار رسمی اندروید ۱۰ برای گوشی های دیگر، هفته ها و شاید ماه ها زمان باقی است.
کرین 990 هواوی معرفی شد؛ نخستین پردازنده پرچمدار دنیا با مودم 5G یکپارچه
هواوی، کرین ۹۹۰، نخستین پردازنده ی پرچم دار با مودم 5G یکپارچه ی دنیا را در نمایشگاه IFA معرفی کرد.
به گزارش زومیت، طی سه سال گذشته، هواوی نسل جدید از پردازنده های بالارده ی خود را در رویداد IFA برلین معرفی کرده بود. چینی ها امسال نیز با پرده برداری از کرین ۹۹۰، این سنت را ادامه دادند. پردازنده ی جدید برای نخستین بار در گوشی میت ۳۰ به کار گرفته خواهد شد.
هم زمان با آغاز گذار به دوران 5G، بازار دوگانه ای شکل گرفته است؛ در برخی مناطق هنوز پوشش 5G آماده نشده است؛ بنابراین کاربران این مناطق تمایلی به صرف هزینه ی بیشتر برای خرید گوشی های گران قیمت 5G ندارند؛ اما در سویی دیگر، کاربران سوار بر موج 5G شده اند. بدین ترتیب هواوی برای پاسخ دادن به هر دو دسته، برای نخستین بار پردازنده ی پرچم دارش را در دو نسخه ی 4G و 5G به ترتیب با نام های Kirin 990 و Kirin 990 5G معرفی کرد.
دو پردازنده ی جدید هواوی از بسیاری جنبه ها نظیر تعداد هسته، پشتیبانی از رم و دوربین یا میزان حافظه ی ذخیره سازی یکسان هستند؛ اما صرف نظر از نوع مودم، در برخی زمینه های کلیدی نظیر عملکرد NPU یا فرکانس هسته ها، تفاوت دارند که در ادامه به آن ها می پردازیم.
پردازنده ی Kirin 990 5G به معنای واقعی کلمه، طراحی یکپارچه ای دارد و از شبکه های Sub-6 GHz 5G روی هر دو معماری SA و NSA پشتیبانی می کند. تا به این لحظه هیچ یک از شرکت های کوالکام، سامسونگ یا اپل، چنین پردازنده ای معرفی نکرده اند. هواوی برای حفظ ابعاد بلوک پردازنده، لیتوگرافی +۷ نانومتری TSMC را در تولید پردازنده ی 5G به کار می برد.
نسخه ی 5G کرین ۹۹۰ با ابعاد ۱۰۰ میلی متر مربعی خود از برادر 4G خود با مساحت حدودی ۹۰ میلی متر مربع بزرگ تر است و با کنار زدن پردازنده ی ۷۴.۱۳ و ۹۶.۷۲ میلی متر مربعی کرین ۹۸۰ و کرین ۹۷۰، بزرگ ترین تراشه ی موبایل هواوی به حساب می آید. توجه داشته باشید که چینی ها در نسخه ی عادی کرین ۹۹۰ درست مانند نسل گذشته، لیتوگرافی ۷ نانومتری را به کار برده اند. تعداد ترانزیستورهای کرین ۹۹۰ و ۹۹۰ نسل پنج به ترتیب به حدود ۸ و ۱۰.۳ میلیارد عدد می رسد.
چینش هسته های CPU در هر دو پردازنده یکسان است؛ دو هسته ی A76 با فرکانس بالا، دو هسته ی میانی A76 و چهار هسته ی کم مصرف A55 در کنار هم، نقش پردازنده ی میانی را بازی می کنند. هرکدام از این مجموعه ها، برای ارائه ی عملکرد منعطف تر براساس بار محاسباتی، دامنه ی توان و فرکانس منحصر به خود را دارند. توجه داشته باشید که فرکانس هسته های میانی و کم مصرف در نسخه های 4G و 5G اندکی متفاوت است.
هریک از چهار هسته ی A76 و چهار هسته ی A55 به ترتیب ۵۱۲ و ۱۲۸ کیلوبایت حافظه ی کش L2 دارند. هواوی هسته های A76 به کار رفته در پردازنده های جدید خود را «مبتنی بر A76» می نامد؛ چرا که برای کاهش تأخیر حافظه، بهبودهایی در سیستم کش به وجود آورده است. چینی ها می گویند فناوری SmartCache علاوه بر GPU به دو ماژول CPU و NPU نیز کمک خواهد کرد.
انتظار می رفت تا هواوی از هسته های پردازشی A77 جدید آرم در پردازنده ی قدرتمند خود استفاده کند؛ اما مهندسان چینی می گویند، تصمیمات مربوط به هسته های کرین ۹۹۰ دو سال پیش گرفته شده است. آن ها همچنین باور دارند که باوجود فرکانس بیشینه ی بهتر هسته های A77 نسبت به A76، بهینگی مصرف انرژی دو هسته در لیتوگرافی ۷ نانومتری تفاوت چندانی ندارد.
هواوی مدعی است که در حال حاضر حافظه ی LPDDR5 فناوری گران قیمتی به حساب می آید و این شرکت به کارگیری فناوری یادشده را در محصولات آینده ی خود به کار خواهد گرفت. هواوی در پردازش های تک و چند هسته ای به ترتیب ۹ و ۱۰ درصد بهبود عملکرد را با Kirin 990 5G پیش بینی می کند. همچنین بهره وری انرژی در هسته های میانی نیز بهبودی ۳۵ درصدی دارد.
به لطف بزرگ تر شدن ابعاد پردازنده، چینی ها واحد پردازش گرافیکی ۱۰ هسته ای Mali-G76 به کار رفته در کرین ۹۸۰ را به نسخه ای ۱۶ هسته ای ارتقا داده اند. فرکانس ماژول از ۷۵۰ به ۷۰۰ مگاهرتز کاهش یافته است؛ اما هواوی باور دارد که GPU عریض تر با وجود ولتاژ و فرکانس کاری پایین تر، عملکرد بهتری ارائه خواهد داد.
صرف نظر از مودم 5G، بزرگ ترین تغییر در کرین ۹۹۰ به واحد پردازش عصبی (NPU) آن بازمی گردد. در حالی دو نسل پیشین از پردازنده های بالارده ی هواوی، معماری شرکت دانش بنیان Cambricon Technologies را در بطن واحد NPU خود داشتند، کرین ۹۹۰ نخستین پردازنده ی پرچم دار چینی ها با معماری اختصاصی این شرکت موسوم به داوینچی خواهد بود.
هسته های مبتنی بر داوینچی از هر دو راهکار کوانتیده سازی INT8 و FP16 برای اجرای سریع تر و بهینه تر محاسبات مسائل یادگیری ماشین پشتیبانی می کنند. در هر دو نسخه ی پردازنده ی کرین ۹۹۰، هسته ی کوچکی نیز برای NPU در نظر گرفته شده است که وظیفه ی پردازش محاسبات کم اهمیت تر یادگیری ماشین برای بهینه سازی مصرف انرژی را برعهده دارد. ناگفته نماند نسخه ی 4G یک هسته و نسخه ی 5G دو هسته ی بزرگ NPU خواهد داشت. هواوی بهبودی ۲.۵ برابری در عملکرد را برای NPU نسخه ی 5G نسبت به کرین ۹۸۰ پیش بینی می کند.
چینی ها اشاره ای به جزئیات فنی مودم به کار رفته در دو نسخه ی کرین ۹۹۰ نداشتند. آن ها می گویند سرعت بیشینه ی دانلود و آپلود به ترتیب به ۲.۳ و ۱.۲۵ گیگابیت برثانیه می رسد؛ درحالی که به لطف فناوری شکل دهی پرتوی مبتنی بر یادگیری ماشین، پردازنده سرعت اتصال بیشتری را در سفرهای پرسرعت ارائه خواهد داد. همچنین اتصال هم زمان به شبکه های 4G و 5G برای مناطقی با سیگنال ضعیف امکان پذیر خواهد بود.
گیک بنچ 5 رسما معرفی شد
نسخه ی پنجم ابزار معروف بنچمارک موسوم به گیک بنچ منتشر شد. این نسخه فقط از پردازنده های ۶۴ بیتی پشتیبانی می کند.
به گزارش زومیت، پرایمِیت لپ، شرکت سازنده ی پلتفرم گیک بنچ، جدیدترین نسخه ی ابزار بنچمارک خود را معرفی کرد. گیک بنچ ۵ هم اکنون برای سیستم عامل های ویندوز، لینوکس، مک اواس و آی اواس دردسترس قرار گرفته است و تا چند روز آینده برای اندروید نیز منتشر خواهد شد.
سازندگان این ابزار اعلام کرده اند در نسخه ی جدید، محاسبات مربوط به پردازنده ی اصلی و پردازنده ی گرافیکی با روشی کار می کند که شرایط اجرای جدیدترین اپلیکیشن ها را مدل سازی می کند. افزون بر این، نسخه ی جدید گیک بنچ در سیستم عامل مک اواس از حالت تیره نیز پشتیبانی می کند و این ویژگی تا اواخر سال جاری به نسخه ی iOS 13 نیز اضافه خواهد شد.
گیک بنچ ۵ دیگر از پردازنده ها و سیستم عامل های ۳۲ بیتی پشتیبانی نمی کند. حذف این قابلیت باعث شده است با بهره گرفتن از مجموعه داده های بزرگ تر و زمان اجرای طولانی تر، امکان انجام آزمون های بهتر را پلتفرم گیک بنچ فراهم کند. از دیگر بهبودهای اعمال شده در نسخه ی جدید گیک بنچ، می توان به بررسی دقیق تر نقش حافظه و تأثیر آن بر عملکرد پردازنده ی مرکزی اشاره کرد. یکی دیگر از ویژگی های نسخه ی جدید پلتفرم مذکور حالت جدید بنچمارک چندتِرِدی است که به گیک بنچ ۵ اجازه می دهد عملکرد اپلیکیشن هایی را بهتر ثبت کند که از این ویژگی بهره می برند.
روش محاسبه ی عملکرد پردازنده ی گرافیکی نیز در گیک بنچ ۵ تغییر کرده است. این ابزار حالا از Vulkan ،CUDA ،Metal و OpenCL پشتیبانی می کند. پلتفرم اشاره شده آزمون های بنچمارک جدیدی را اجرا می کند که الگوریتم های بهبود سرعت پردازنده ی گرافیکی را مدل سازی می کند؛ به همین دلیل، اگر گوشی های هوشمند با استفاده از شیوه های نرم افزاری قدرت پردازنده ی گرافیکی را ارتقا دهند، گیک بنچ ۵ این مورد را شناسایی می کند. با تغییر کامل فرایند محاسباتی در نسخه ی جدید این پلتفرم، امکان مقایسه ی امتیاز های ثبت شده ی نسخه ی ۵ با نسخه ی ۴ و نسخه های قدیمی تر وجود ندارد.
توییتر قابلیت ارسال توییت با پیامک را به دلیل مسائل امنیتی غیر فعال می کند
توییتر اقدام های امنیتی جدیدی برای پلتفرمش در نظر گرفته است تا هرچه بیشتر از حمله های سایبری به حساب کاربری افراد جلوگیری کند.
به گزارش زومیت، توییتر پس از نفوذ مجرمان سایبری به حساب جک دورسی، قابلیت های امنیتی خود را در حوزه های متعدد توسعه می دهد تا از رخدادهای مشابه پیشگیری شود. از این رو، قابلیت ارسال توییت با استفاده از پیامک (Tweet via SMS) موقتا غیرفعال می شود. کارشناسان امنیتی اعتقاد دارند مجرمان با استفاده از همین امکان پلتفرم، حساب کاربری مدیرعامل را هک کرده اند. مجرمان سایبری با سوءاستفاده از خدمات اپراتور جک دورسی، شماره ی همراه او را پیدا و به حساب کاربری اش، یعنی jack@، در توییتر نفوذ کردند.
توییتر تاکنون اطلاعات زیادی درباره ی نفوذ به حساب کاربری جک دورسی منتشر نکرده است؛ البته، قطعا هکرها تنها با داشتن شماره تماس موفق نشده اند نفوذ کنند. درواقع، آن ها به رمز عبور هم نیاز داشته اند که احتمالا با سوءاستفاده از قابلیت ارسال توییت با پیامک به آن دسترسی پیدا کرده اند.
برای استفاده از قابلیت ارسال توییت با پیامک، تنها باید شماره تماس خود را به حساب کاربری توییتر متصل کنید. سپس، می توانید با ارسال پیامک به شماره ای اختصاصی توییت کنید. توییتر ابتدا شماره ی فرستنده را با حساب کاربری بررسی و سپس متن مدنظر کاربر را منتشر می کند.
مشکل اصلی قابلیت ارسال توییت با پیامک، در زمان سرقت شماره ی تلفن همراه خود را نشان می دهد؛ زیرا توییتر متوجه نمی شود شماره تماس کاربر به سرقت رفته است. درواقع، پلتفرم همیشه تصور می کند شماره تماس در دست کاربر اصلی قرار دارد. در این بخش، هیچ قابلیتی برای جلوگیری از سوءاستفاده ی مجرمان وجود ندارد.
نکته ی جالب دیگر درباره ی شماره تماس کاربران این است که بسیاری از آن ها شماره تماس را به عنوان شماره ی پشتیبان تأیید هویت دومرحله ای در حساب کاربری وارد می کنند؛ درنتیجه، چه بسا مجرمان با در دست گرفتن شماره تماس، توانایی نفوذ به حساب کاربری را نیز پیدا کنند. به هرحال، غیرفعال سازی کنونی ارسال توییت با پیامک می تواند تا حدودی از نفوذهای مشابه جلوگیری کند؛ اما توییتر قطعا باید به دنبال راه های کامل تری برای جلوگیری از نفوذ به حساب های کاربری افراد باشد. شرکت در بیانیه ای درباره ی اخبار جدید نوشت:
ما این رویکرد را در پیش می گیریم؛ چون چند آسیب پذیری امنیتی مرتبط با اپراتورها وجود دارد و همچنین باید وابستگی سیستم امنیتی تأیید دومرحله ای خود به شماره تماس کاربران را اصلاح کنیم. البته، قابلیت مذکور به زودی در مناطقی فعال خواهد شد که پیامک به عنوان ابزار ارتباطی پایدار در آن ها شناخته می شود. در همین زمان، ما به دنبال استراتژی های بلندمدت برای این قابلیت خواهیم بود.
شایان ذکر است اقدام توییتر، تنها چند ساعت پس از آن انجام شد که حساب کاربری یکی از بازیگران مشهور هم هک شده بود. به نظر می رسد گروه مجرمان همان افرادی هستند که به حساب جک دورسی حمله کردند. گروه مذکور به نام Chuckling Squad شناخته می شوند و ادعا می کنند حساب های کاربری متعددی از اینلفوئنسرهای یوتیوب و سلبریتی های دیگر را هم هک کرده اند.