دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 5 خرداد ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در هشتاد و هشتمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

برای اولین بار، فروش کالای ایرانی در فروشگاه اینترنتی بین المللی زودمال

براساس گزارش جهانی، بیش از ۹۰۰میلیون خریدار B2C در سراسر جهان است که حدود ۳۰ درصد کالای مورد نیاز را از خارج از مرزهای خود خرید می کنند.

به گزارش زومیت، خریداران تا سال ۲۰۲۰ بیش از ۳.۴ تریلیون دلار را برای بازار تجارت الکترونیک بدون مرز رقم خواهند زد؛ بازاری که تولیدکننده ایرانی از آن بی نصیب بوده است.

سه سال پیش زودل (بستری پیشرو در عمده فروشی آنلاین کشورهای جاده ابریشم) برای کمک به صادرات عمده فروشی (B2B) و تسهیل تجارت بین شرکت های کوچک و متوسط، شروع به فعالیت کرد و در این زمینه موفق هم بوده است. تا جایی که نزدیک به ۱۵۰۰۰ شرکت (۹۰ درصد شرکت های تولیدی ایرانی) کالاهای خود را به ۶ زبان در بستر اینترنتی زودل قرار داده اند. همچنین برای این کالاها در ماه تا ۱۶۰۰۰ درخواست خرید وجود دارد که فرصت مناسبی برای تجارت کالاهای ایرانی فراهم می آورد. در همین راستا و در جهت تسهیل صادرات خرده فروشی (B2C) زودل تصمیم به راه اندازی اپلیکیشن بین المللی زودمال با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران کرده است. در ادامه به معرفی قابلیت های این اپلیکیشن پرداخته می شود.

برای اولین بار محصولات ایرانی از طریق اپلیکیشن بین المللی زودمال (www.zoodmall.com) با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی به نمایش در آمده است و خریداران بین المللی می توانند کالاهای ایرانی را به راحتی خریداری کنند.

زودمال، اپلیکیشن موبایل بین المللی در کشورهای جاده ابریشم است که به فروشندگان ایرانی دسترسی به میلیون ها خریدار جدید در ۷ کشور و به ۶ زبان ارایه می کند. همچنین تولیدکنندگان ایرانی می توانند با انتشار محصولات در زودمال، به بیش از ۲۲۰ میلیون خریدار در کشورهای لبنان، قزاقستان، عراق، ازبکستان، آذربایجان، گرجستان و افغانستان دست یابند، که نیمی از این جمعیت زیر ۳۵ سال هستند.

مزایای زودمال برای فروشندگان ایرانی:

– زودمال بیش از ۸ درگاه بین المللی و پرداخت محلی را ارایه می کند که شامل (ویزا، مسترکارت، کیف پول الکترونیکی، Epay ،Qiwi و غیره بوده و پول فروشندگان ایرانی را از روش های فوق از خریداران بین المللی دریافت می کند.

– ریسک نرخ تبدیل ارز و تضمین پرداخت ریالی به فروشندگان ایرانی به عهده زودمال است.

– ترخیص کالای صادراتی از طریق شرکت ملی پست و گمرک جمهوری اسلامی ایران تسهیل می شود.

– ترخیص کالای وارداتی ایرانی به آن کشورها در کوتاه ترین زمان با عنایت به مشارکت زودمال و شرکت پست محلی با امکان رهگیری مرسوله پستی به آسانی میسر می شود.

– زودمال شرایط آسان استرداد کالا و تضمین بازگشت پول در یک هفته برای رضایت مندی مشتری را محیا می کند.

– خدمات پشتیبانی مشتریان و مدیریت آن به صورت محلی در هر کشور توسط زودمال انجام می شود.

– امکان مدیریت خودکار تراکنش ها و پرداخت به فروشندگان توسط زودمال مهیا شده است.

– دریافت کالا از درب انبار فروشنده توسط شرکت های حمل (سریع، آسان و با کمترین هزینه) و ارسال کالا به نقاط مختلف دنیا به راحتی ارسال محصولات از اصفهان به تهران است.

– سیاست های فروش و قیمت گذاری توسط فروشندگان انجام خواهد گرفت و آن ها اختیار تام جهت فعال یا غیر فعال کردن انتشار محصولات در هر زمان دلخواه را دارا هستند.

– مدل درآمدی زودمال براساس کارمزد فروش بوده است و در صورت عدم فروش هزینه ای جهت انتشار محصولات دریافت نمی شود.

علاقه مندان می توانند محصولات خود را در اپلیکیشن بین المللی جاده ابریشم به معرض نمایش گذاشته و کسب وکار خود را در عرصه جهانی توسعه دهند.

رونمایی از نرم افزار «پیامک سفید»، نوآوری تازه در ارتباط با مشتریان

نشست خبری شرکت ایده پردازان در هفته گذشته برگزار شد. در این نشست از محصولی جدید با عنوان «پیامک سفید» رونمایی شد. نرم افزار پیامک سفید، محصولی از sms.ir وابسته به گروه شرکت های ایده پردازان است.

به گزارش زومیت، در این نشست وحید خسروی، قابلیت ها و ویژگی های خاص این نرم افزار را برای حضار و خبرنگاران تشریح کرد.

«پیامک سفید»، نرم افزاری است برای تمام شرکت های کوچک و متوسطی که به جای هزینه های زیاد نرم افزار ارتباط با مشتریان، به دنبال راهی ارزان قیمت و قانونی برای ارتباط با مشتریان خود هستند. «پیامک سفید» نرم افزاری موثر و هدفمند است که دریافت پیامک اطلاع رسانی را مشروط به رضایت مخاطب می کند.

این نرم افزار برای ارتباط مستقیم پیامکی با مخاطبان طراحی شده است تا صاحبان کسب وکار و دیگر ارسال کنندگان پیامک های اطلاع رسانی و تبلیغاتی را از ارسال انبوه پیامک که بنا به تجربه، روشی ناکارآمد برای اطلاع رسانی است به سوی ارسال هدفمند و موثر پیامک سوق دهد.

وحید خسروی مدیرعامل شرکت ایده پردازان در خصوص مزایای اصلی این نرم افزار گفت: «از جمله مزایای اصلی این نرم افزار این است که برای رضایت حداکثری مخاطبان، امکان لغو عضویت دریافت پیامک برای آنها قرار داده شده است و از طرفی هم با کمک این نرم افزار، امکان اطلاع رسانی هدفمند و مدیریت ارتباط با مشتریان و فروش و درآمدزایی کسب و کارها آسان تر خواهد شد.

نرم افزار پیامک سفید برای اطلاع رسانی فروش های ویژه، تخفیف ها، اعلام زمان و مکان همایش ها و کنفرانس ها، اعلام محصولات جدید، تبریک اعیاد و مناسبت ها مناسب است و به همین دلیل هم علاوه بر کسب و کارها، برای هیات های مذهبی، مدارس، مساجد، مجموعه های فرهنگی و ورزشی، اماکن تفریحی و فروشگاه ها مناسب خواهد بود.

وحید خسروی در ادامه گفت: با بیان اینکه تاکنون ۴ هزار کسب وکار بالغ بر ۸۰ میلیون پیامک از طریق این نرم افزار به مخاطبان و مشتریان خود ارسال کرده اند، افزود: این تعداد پیامک ارسالی بدون شکایت مزاحمت یا مشکل خاصی توسط مشتریان دریافت شده و بازخورد حدود ۳۰ درصدی برای ارسال کنندگان پیامک به همراه داشته که نشان دهنده عملکرد موثر و مطلوب این نرم افزار است.

دسترسی به این نرم افزار از طریق سامانه web.sms.ir و یا دانلود اپلیکیشن پیامک سفید امکان پذیر است.

گلکسی اس لایت لاکچری رونمایی شد؛ اسنپدراگون 660 به همراه صفحه نمایش ۵.۸ اینچی

سامسونگ از گوشی هوشمند جدیدی با عنوان گلکسی اس لایت لاکچری رونمایی کرد که در هفته های اخیر شایعات متعددی در رابطه با آن منتشر شده بود.

به گزارش زومیت، در هفته های اخیر شاهد انتشار شایعاتی بودیم که نشان از عرضه ی گوشی  هوشمند جدیدی توسط سامسونگ با عنوان گلکسی اس لایت یا گلکسی اس لایت لاکچری داشت. حال پس از مطرح شدن چند نام برای این گوشی، سامسونگ گوشی هوشمند جدید خود را با نام گلکسی اس لایت لاکچری در کشور چین رونمایی کرد.

در ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که گلکسی اس لایت لاکچری از نظر ظاهری شباهت بسیار زیادی به گلکسی اس ۸ دارد؛ البته مشخصات فنی این گوشی  هوشمند با اس ۸ تفاوت هایی دارد. گلکسی اس لایت لاکچری در برخی از مشخصه ها مانند سایز نمایشگر مشابه گلکسی اس ۸ است. این گوشی به یک نمایشگر ۵.۸ اینچی با نسبت تصویر ۱۸.۵ به ۹ مجهز شده که رزولوشن آن فول اچ دی پلاس است. همچنین باید به دوربین سلفی با سنسور ۸ مگاپیکسلی در جلو به همراه سنسور ۱۶ مگاپیکسلی در پشت گوشی اشاره کرد که در کنار سنسور اثر انگشت در پشت گوشی قرار گرفته است. گلکسی اس لایت لاکچری بر خلاف برادران پرچم دارش فاقد سنسور سنجش ضربان قلب است.

از جمله ویژگی هایی که گلکسی اس لایت لاکچری از گلکسی اس ۸ به ارث برده است باید به استاندارد IP68 در کنار کلید فیزیکی مخصوص برای فراخواندن دستیار هوشمند صوتی بیکسبی اشاره کرد. این گوشی از ویژگی هایی نظیر ۴ جی، سامسونگ پی، شارژ بی سیم، سنسور عنبیه و شناسایی چهره نیز بهره می برد.

سامسونگ از اسنپدراگون ۶۶۰ به عنوان یک تراشه ی میان رده در این گوشی استفاده کرده است. در کنار تراشه ی اسنپدراگون ۶۶۰ باید به وجود حافظه  ی رم با ظرفیت ۴ گیگابایت، حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی، باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در کنار اندروید ۸ اوریو اشاره کرد.

سامسونگ برای گلکسی اس لایت لاکچری برچسب قیمت ۶۲۵ دلاری در نظر گرفته است؛ اما اولین خریداران این گوشی طی زمان پیش خرید که از اول ژوئن آغاز می شود، تنها با پرداخت ۵۷۸ دلار قادر به خرید این گوشی خواهند بود.

گلکسی اس لایت لاکچری در دو رنگ قرمز بورگاندی و مشکی تیره راهی بازار می شود. شایان ذکر است که این گوشی همچون گلکسی اس ۸ همراه با ایرفون  ساخت AKG در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

سامسونگ گلکسی جی 4، گلکسی جی 6 و گلکسی جی 8 معرفی شدند

شرکت سامسونگ، عضو جدید خانواده کهکشانی ها یعنی گلکسی جی 8 را با دوربین دوگانه و قیمت مناسب برای بازار هندوستان معرفی کرد. همچنین گوشی های گلکسی جی ۴ و گلکسی جی ۶ سامسونگ با قیمت مقرون  به صرفه و دوربین سلفی با فلاش LED رسما معرفی شدند.

به گزارش زومیت، سامسونگ سه گوشی هوشمند از سری گلکسی جی را به مجموعه ی گوشی های خود اضافه کرده است. گلکسی جی ۴ (Galaxy J4)، گلکسی جی ۶ (Galaxy J6) و گلکسی جی 8 (Galaxy J8) با صفحه نمایش امولد، قیمت مقرون به صرفه و توجهی ویژه به دوربین سلفی عرضه شده اند.

طبق گفته سامسونگ، گوشی جدید و ارزان قیمت گلکسی جی 8 با قیمتی در حدود ۲۸۰ دلار روانه بازار هند خواهد شد تا خلأ گوشی های ارزان تر از خانواده A را پر کند. کره ای ها در ساخت بدنه جی ۸ از پلی کربنات استفاده کرده اند.

از دیگر مشخصات این گوشی می توان به اندروید نسخه اوریو، صفحه نمایش ۶ اینچی امولد با وضوح ۷۲۰ پیکسل بر اینچ، پردازنده اسنپدراگون ۴۵۰ با لیتوگرافی ۱۴ نانومتری و باتری ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعتی اشاره کرد. سامسونگ در جی ۸ از دو دوربین ۱۶ و ۵ مگاپیکسلی با گشودگی لنز f/1.7 و f/1.9 بهره برده است و یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی وظیفه تهیه عکس  سلفی را بر عهده دارد.

گلکسی جی ۸ در ماه ژوئن و تنها در یک مدل با ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیره سازی عرضه خواهد شد. هدف سامسونگ از عرضه گلکسی جی ۸ در هند، رواج استفاده از برنامه ای به نام Make for India است که با کمک هوش  مصنوعی و چت ویدیویی، کاربران را برای خرید از فروشگاه های سامسونگ یاری می کند.

گوشی گلکسی جی ۶ با نمایشگر موسوم به اینفینیتی دیسپلی ۵.۶ اینچی امولد با نسبت تصویر ۱۸.۵:۹ و وضوح تصویر HD+) ۷۲۰×۱۴۴۰) همراه شده که البته حاشیه های باریکی در طرفین نمایشگر قابل رؤیت است. این گوشی هوشمند مجهز به تراشه ی اکسینوس ۷۸۷۰ سامسونگ است که از وجود هشت هسته  ی پردازشی Cortex-A53 با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-T830 MP1 به همراه ۳ گیگابایت حافظه ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی بهره می برد. البته با کمک کارت microSD می توان این حافظه را ارتقاء داد.

گلکسی جی ۶ در پشت مجهز به دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9 است که لرزشگیر اپتیکال ندارد. دوربین سلفی این گوشی ۸ مگاپیکسلی است و از دیافراگم f/1.9 بهره می برد. یکی از ویژگی های دوربین گلکسی جی ۶ فلاش LED با سه سطح مختلف روشنایی است.گلکسی جی ۶ با سیستم عامل اندروید اوریو ۸.۰، رابط کاربری سامسونگ، باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت و سنسور اثر انگشت تعبیه شده در قاب پشتی راهی بازار می شود.

گلکسی جی ۴ سامسونگ با صفحه نمایش ۵.۵ اینچی سوپر امولد با نسبت تصویر ۱۶:۹ و رزولوشن ۷۲۰×۱۲۸۰ پیکسل و پردازنده چهار هسته ای اکسینوس ۷۵۷۰ با سرعت ۱.۴ گیگاهرتز به بازار عرضه خواهد شد. دیگر ویژگی های گلکسی جی ۴، پردازنده ی گرافیکی Mali-T720 MP1، رم ۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی به همراه امکان استفاده از کارت microSD است.

دوربین اصلی گلکسی جی ۴، ۱۳ مگاپیکسلی و دوربین سلفی آن ۵ مگاپیکسلی است. دوربین سلفی در این مدل به فلاش LED قابل تنظیم مجهز شده است. گلکسی جی ۴ نیز مانند گلکسی جی ۶ با سیستم عامل اندروید اوریو ۸.۰ و باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی به بازار می آید. در بازار هند، گلکسی جی ۶ سامسونگ با رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت به قیمت ۲۴۰ دلار و نسخه ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی آن،  با قیمت ۲۰۵ دلار به فروش خواهد رفت. قیمت گلکسی جی ۴ هنوز تأیید نشده است.

الجی گوشی های اقتصادی Q7 ،Q7 پلاس و Q7α را با نمایشگر 5.5 اینچی معرفی کرد

گوشی های اقتصادی جدید ال جی با نام های کیو 7، کیو 7 پلاس و کیو 7 آلفا و نمایشگر ۵.۵ اینچی معرفی شدند.

به گزارش زومیت، محصولات سری Q ال جی در حقیقت نسخه ی ضعیف تر و ارزان قیمت تر سری G این شرکت محسوب می شوند. پرچم دار جدید کره ای ها مدتی پیش با نام LG G7 ThinQ و سخت افزاری قدرتمند معرفی شد و حالا این شرکت از گوشی های ارزان تر Q7 رونمایی کرده است؛ محصولاتی که طبق ادعای ال جی، «همان قابلیت های پریمیومی را در بطن خود دارند که عموما در بسیاری از گوشی های پرچم دار دیده می شوند».

سال گذشته ال جی گوشی کیو 6 را با نمایشگر ۵.۵ اینچی فول ویژن پلاس با نسبت ۱۸:۹ و شیشه منحنی در بخش جلویی دستگاه رونمایی کرد و امسال نیز سه گوشی از این سری با کد Q7 راهی بازار خواهد شد. نسخه ی استاندارد کیو 7 و کیو 7 آلفا دارای ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار تشخیص فاز و دوربین سلفی سوپرواید ۵ یا ۸ مگاپیکسلی (بسته به بازار عرضه) خواهد بود؛ اما Q7 پلاس با حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی، دوربین اصلی ۱۶ مگاپیکسلی و ۴  گیگابایت رم عرضه خواهد شد.

هنوز مدل پردازنده سری Q7 مشخص نشده است، اما بر اساس گزارش اندروید پلیس، گوشی  کیو 7 ال جی دارای پردازنده ی هشت هسته ای ۱.۵ گیگاهرتزی یا هشت هسته ای ۱.۸ گیگاهرتزی خواهد بود. احتمالا پردازنده ی گوشی های جدید ال جی ساخت کوالکام و از سری اسنپدراگون باشد؛ چرا که Q7 از فناوری شارژ سریع کوالکام (۵۰ درصد شارژ در ۳۰ دقیقه) پشتیبانی می کند؛ اما مشخص نیست که این پردازنده از سری ۴۰۰ یا ۶۰۰ خواهد بود. طبق تجربه ی سال گذشته و استفاده از پردازنده ی اسنپدراگون ۴۳۵ در Q6، احتمالا این بار نیز از چنین پردازنده ای بهره گرفته خواهد شد.

هر سه گوشی گواهینامه ی IP68 دریافت کرده اند و به همراه باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و اندروید اوریو ۸.۰ به دست مشتریان خواهند رسید. گوشی های جدید دارای پسوند ThinQ نیستند؛ اما به ویژگی های خاص Q Lens مجهز شده اند و با وجود بهره نبردن از دوربین دوگانه، به صورت نرم افزاری توانایی ثبت تصاویر پرتره با افکت بوکه دارند. کیو 7 پلاس از قابلیت Hi-Fi Quad DAC و DTS:X 3D Surround برای دوستداران موسیقی پشتیبانی می کند.

ال جی عملکرد سنسور اثر انگشت سری Q7 را بهبود بخشیده است؛ بدین ترتیب که این حسگر اکنون می تواند نقش کلید دوربین را نیز ایفا کند، از محیط رابط کاربری اسکرین شات ثبت کند یا «نوار اعلانات را کنترل کند» که احتمالا مورد آخر بدین مفهوم است که با سوایپ روی حسگر اثر انگشت می توان بخش اعلانات را باز کرد؛ موردی که پیش تر در برخی از محصولات از جمله گوشی های هواوی تجربه کرده بودیم.

قیمت کیو 7، کیو 7 پلاس و کیو 7 آلفا هنوز اعلام نشده است؛ اما این سه مدل در رنگ خاص Moroccan Blue راهی بازار می شوند؛ ضمن اینکه کیو ۷ و کیو ۷ پلاس در رنگ های مشکی و بنفش نیز قابل سفارش خواهند بود.

امکان تغییر قرارهای روزانه با دستورات صوتی در الکسا فراهم شد

به تازگی شرکت آمازون با بهبود عملکرد الکسا، امکان تغییر قرارهای ملاقات با دستورات صوتی را فراهم کرد.

به گزارش زومیت، شرکت آمازون برای افزایش کارایی و بهبود محصول پرطرفدار خود یعنی الکسا، تغییر در تنظیمات تقویم و ویرایش قرارهای ملاقات تنها با فرامین صوتی را میسر ساخت. به نظر می رسد پشتیبانی از سرویس های Outlook.com و iCloud و اضافه شدن ویژگی مدیریت تقویم و قرارهای ملاقات، بیش از پیش کاربران را به استفاده از الکسا ترغیب خواهد کرد.

به واسطه این ویژگی کاربران می توانند علاوه  بر اضافه کردن رویدادهای روزانه و قرارهای ملاقات خود، هر یک از آن ها را ویرایش و به زمان دیگری موکول کنند. به طور مثال کاربر با گفتن جمله «الکسا، قرار ملاقات من را تغییر بده» یا «الکسا، قرار ملاقات فردای من را از ساعت ۸ به ۱۰ صبح تغییر بده» می توانند از این ویژگی استفاده کنند.

ویژگی دیگر one-on-one نام دارد و اجازه می دهد الکسا با دسترسی به مخاطبان کاربر، یک قرار ملاقات در نزدیک ترین زمان ممکن برای وی ترتیب دهد. شایان ذکر است که این ویژگی از امروز برای کاربران ایالات متحده آمریکا قابل دسترس خواهد بود و از تمامی سرویس های جی میل، جی سوئیت و آفیس ۳۶۵ به طور کامل پشتیبانی می کند.

لپ‌تاپ های ایسر، نخستین کامپیوترهای مجهز به الکسا هستند

ایسر اعلام کرده است که به نخستین سازنده ی کامپیوتر تبدیل شده است که الکسا، دستیار صوتی آمازون را برای لپ تاپ های مبتنی بر ویندوز ۱۰ منتشر می کند.

به گزارش زومیت، ایسر قصد دارد با انتشار الکسا برای لپ تاپ های خود، تجربه ی استفاده از دستیار صوتی محبوب آمازون را در اختیار کاربران ویندوزی قرار دهد. بر همین اساس این شرکت اعلام کرده است که نخستین سری لپ تاپ هایی که به روزرسانی الکسا را دریافت کرده اند، خانواده ی لپ تاپ های تبدیل پذیر اسپین ۵ و اسپین ۳هستند و به ترتیب در روزهای ۲۳ می (۲ خرداد) و ۲۶ می (۵ خرداد) موفق به دریافت این دستیار صوتیشده اند. ایسر با این اقدام به نخستین سازنده ی کامپیوتر که الکسا را ارائه می دهد، تبدیلشده است.

امروزه، اینترنت اشیا و از همه مهم تر دستیارهای دیجیتال نظیر الکسای آمازون از جمله مطرح ترین حوزه های فناوری محسوب می شوند. تا به امروز، امکان استفاده از الکسا در تبلت هایی نظیر فایر اچ دی ۸، ساندبارها، هدفون ها و البته دستگاه های اختصاصی آمازون همچون اکو، دات، شو و اسپات وجود داشته است. اکنون این فناوری دیر یا زود راه خود را به لپ تاپ ها نیز باز خواهد کرد.

علاوه بر لپ تاپ های اسپین ۳ و اسپین ۵، ایسر دستیار صوتی آمازون را به سیستم هایی نظیر لپ تاپ گیمینگ نیترو اسپین ۵ نیز خواهد افزود (به روزرسانی آن در ماه ژوئن آغاز خواهد شد). این شرکت همچنین قصد دارد در هفته های آتی این فناوری را برای سری لپ تاپ های محبوب سوئیفت، اسپایر و سوییچ و کامپیوترهای همه کاره ی خود ارائه کند. اگر شما صاحب یکی از مدل های این لپ تاپ ها هستید، به زودی می توانید به روزرسانی نرم افزاری را از طریق برنامه ی Care Center ایسر دریافت کنید.

مصرف کنندگان می توانند با استفاده از پردازشگر صدای دیجیتال مجتمع اینتل، فناوری صدای هوشمند اینتل که به صورت اختصاصی برای برعهده گرفتن تعاملات گفتاری و صوتی طراحی شده است، اقدام به فراخوانی الکسا کنند. برخی از لپ تاپ های ایسر از جمله اسپین ۵ مجهز به ۴ میکروفون مجتمع و فناوری میدان دور هستند. این فناوری به مصرف کنندگان امکان می دهد تا از فاصله ای نسبتا دور و حتی در محیط های تقریبا شلوغ الکسا را فراخوانی کنند. دیگر لپ تاپ های ایسر نیز از فناوری میدان دور برخوردار هستند؛ اما برای کار با آن تنها از ۲ میکروفون بهره می گیرند.

الکسا همانند دیگر دستیارهای دیجیتال به مصرف کنندگان امکان می دهد تا وضعیت آب و هوا را بررسی، برنامه ریزی های خود را به روزرسانی و موسیقی پخش کنند. همچنین می توان از الکسا برای کنترل محصولات خانه ی هوشمند سازگار استفاده کرد. برای مثال با بهره گیری از این دستیار صوتی می توانید تقریبا از هر کجا که بخواهید دمای خانه را تنظیم، چراغ ها را روشن یا سیستم امنیتی هوشمند را فعال کنید. اگر از جمله صاحبان لپ تاپ های ایسر محسوب نمی شوید، جای نگرانی وجود ندارد؛ زیرا دستیار صوتی آمازون قرار است تا پایان سال جاری میلادی در اختیار طیف مختلفی از لپ تاپ های ویندوز ۱۰ قرار بگیرد.

طرح فیسبوک و کوالکام برای توسعه اینترنت پرسرعت در مناطق شهری

فیسبوک و کوالکام در همکاری جدید خود می خواهند اینترنت پایدار و پرسرعت با پهنای باند بیش از ۶۰ گیگاهرتز ارائه دهند.

به گزارش زومیت، طبق اعلام اخیر Qualcomm Incorporated (شرکت مادری که بخش فناوری های آن را باعنوان Qualcomm Technologies) می شناسیم، این شرکت به  همراه فیسبوک در حال توسعه ی اینترنت پرسرعت برای فناوری تراگراف فیسبوک هستند. آن ها می خواهند این کار گسترده را با توسعه ی یک سیستم وایرلس چندگرهی بر اساس فناوری ۶۰ گیگاهرتزی شرکت کوالکام انجام دهند. هدف آن ها از همکاری با تولیدکنندگان و اپراتورهای اصلی موبایل در سیستم ارتباطی زمینی مورد نظرشان، ارتقاء سرعت، بهره وری و کیفیت اتصال اینترنت است؛ آن هم تنها با بخشی از هزینه هایی که برای توسعه ی فیبر نوری انجام می شود.

کوالکام، خانواده های QCA6438 و QCA6428 از تراشه های pre-802.11ay خود را با فناوری تراگراف ادغام خواهد کرد. این کار باعث می شود تولیدکنندگان بتوانند با استفاده از طیف ۶۰ گیگاهرتزی بدون لایسنس و ارائه ی دسترسی وایرلس ثابت (FWA) به مشتریان مناطق شهری، ارتباطاتی با پهنای باند گسترده و سرعت بالا به آن ها ارائه دهند. درواقع سازندگان، موج میلی متری (mmWave) از نوع ۶۰ گیگاهرتزی برای کاربران خود فراهم خواهند کرد. طبق برنامه ی فعلی، شرکت ها در اواسط سال ۲۰۱۹ نسخه ی آزمایشی طرح را امتحان خواهند کرد. طیف موج میلی متری اصطلاحی است که به پهنای باند بین ۳۰ تا ۶۰ گیگاهرتز اطلاق می شود و احتمالا در توسعه ی نسل پنجم ارتباطات داده، بیشتر از آن خواهیم شنید.

فناوری تراگراف فیسبوک از طریق شبکه ای بر اساس یک بک هال وایرلس (Backhaul: در علم ارتباطات به بخشی از شبکه ی کلی گفته می شود که نقش واسط را میان شبکه ی مرکزی و سایر زیرشبکه های مرتبط بازی می کند) موج میلی متری، از اتصال پهنای باند پشتیبانی می کند. این فناوری بر اساس استاندارد pre-802.11ay ایجاد شده و بهبودهایی هم توسط تراشه ی بخش فناوری های کوالکام به آن اضافه شده است.

افزون بر این، نرم افزار سیستم هم بین کوالکام و فیسبوک ادغام شده است تا از عملیات بیرونی مؤثر پشتیبانی و از ایجاد تداخل در محیط های متراکم جلوگیری کند. کوالکام بخش بک هال خارجی را با کمک شماری از پیشرفت های به دست آمده  در این حوزه از قبیل پروتکل TDMA، گره های هماهنگ شده ی زمانی، پیوند کانال و مجموعه ی آنتنی بزرگ بهبود بخشیده است تا بر موانع بزرگ در محیط  شهری متراکم فائق آید، مناطق بیشتری را پوشش بدهد در نهایت، هزینه و زمان را کاهش دهد.

ارویند گای، معاون بخش محصولات کوالکام اتروس (یکی از زیرشاخه های فناوری های کوالکام)، می گوید: همکاری ما با فیسبوک باعث ورود فناوری های پیشرفته 11ad و pre-11ay به بازار خواهد شد و پردازش پهنای باند را افزایش و هزینه ی اپراتورها را کاهش خواهد داد. ترکیب کنترل کننده ی ابری تراگراف و معماری TDMA با نرخ پیوند ۱۰ گیگابیت برثانیه ای کوالکام، مصرف برق پایین و تکنیک های کاهش تداخل اولیه، رؤیای اتصال گیگابیتی را به حقیقت بدل خواهد کرد.

یائل مگوایر، معاون اتصالات فیسبوک، می گوید: ما از همکاری با بخش فناوری های کوالکام برای پیشبرد به کارگیری فناوری های pre-802.11ay و 802.11ad از نوع ۶۰ گیگاهرتزی و همچنین ساخت یک اکوسیستم قوی تعامل مقابل براساس تراگراف هیجان زده هستیم. هدف ما از تراگراف، ارائه ی دسترسی سریع و با کیفیت به مردم مناطق شهری است تا آن ها بتوانند فرصت ها و جوامع جدیدی بسازند.

سخت افزار جدید کوالکام به پوشش دهی بهتر شبکه 5G کمک خواهد کرد

کوالکام قصد دارد تا سال آینده سخت افزاری روانه بازار کند که پوشش دهی شبکه 5G را بهبود ببخشد.

به گزارش زومیت، برای آنکه شبکه 5G به چیزی فراتر از یک ایده ی خوب بدل شود، باید تمام انتظارات ما از پوشش دهی کامل را برآورده کند؛ بنابراین برای پوشش بهتر در مناطق شلوغ، باید این فناوری را در ایستگاه های کوچکی جای داد. ظاهرا کوالکام، نقش به سزایی در تحقق این امر خواهد داشت؛ چرا که قصد دارد اولین پلتفرم رادیویی جدید 5G را با کد FSM100xx روانه ی بازار کند که برای ایستگاه های کوچک، سرعت داده  ی گیگابیتی به ارمغان می آورد.

سخت افزار فوق می تواند شبکه 5G را به هر دو صورت فرکانس منظم و موج میلی متری (با فرکانس بی نهایت بالا) تحت پوشش قرار دهد و این وعده را می دهد که برای استفاده در محیط  داخلی که فرکانس های بالای 5G توان نفوذ به آن  را ندارند و در محیط  بیرونی سودمند باشد.

به طور قطع برای آنکه بتوان با استفاده از فناوری جدید کوالکام به شبکه 5G دسترسی داشت، باید مدتی صبر کرد. نمونه های سخت افزار جدید کوالکام تا سال ۲۰۱۹ در دسترس مشتریان قرار نخواهد گرفت و پس از آن نیز مدت زمانی به طول خواهد انجامید تا این پلتفرم در اختیار شبکه های واقعی قرار گیرد؛ البته موضوع یادشده چندان مشکل ساز به  نظر نمی رسد؛ چرا که بسیاری از اپراتورها تا آن برهه ی زمانی، شبکه ی موبایل 5G را راه اندازی نخواهند کرد؛ اما این مسئله می تواند توضیحی برای محدودیت عرضه ی موبایل در سال ۲۰۱۸ باشد.

هوش مصنوعی مایکروسافت همچون گوگل دوپلکس مکالمه تلفنی انجام می دهد

مایکروسافت اکنون سیستمی مبتنی بر هوش مصنوعی در اختیار دارد که مثل گوگل دوپلکس، کار گرفتن تماس های لازم را برای کاربر انجام می دهد.

به گزارش زومیت، گوگل اوایل این ماه و در کنفرانس سالانه توسعه دهندگان قابلیت فوق العاده ای در دستیار مجازی خود معرفی کرد که از طرف کاربر تماس برقرار می کند. وقتی گوگل دوپلکس (Google Duplex) بحث ها را به موضوع هوش مصنوعی کشاند، مایکروسافت هم این  فناوری را با میلیون ها نفر در چین امتحان کرد. ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در رویدادی در لندن، از بات چت اجتماعی شائو آیس (Xiaoice) سخن به میان آورد.

مایکروسافت، بات شائو آیس را در چین امتحان کرد که به گفته ی نادلا، دارای ۵۰۰ میلیون دوست و بیش از ۱۶ کانال برای کاربران چینی برای تعامل از طریق وی چت و سایر سرویس های پیام رسان مشهور است. کلمه ی شائو آیس در زبان چینی به معنای بینگ کوچک است. شائو آیس به اندازه ای دوستانه رفتار می کند که بعضی از افراد فکر می کنند که به جای بات، یک انسان با آن ها تعامل دارد. نادلا گفت: شائو آیس نمایش های تلویزیونی خودش را دارد، شعر می نویسد، کارهای جالب دیگری هم انجام می دهد و تقریبا به یک شهرت نسبی رسیده است.

با اینکه بسیاری از تعاملات شائو آیس در قالب مکالمات صورت می گیرد، مایکروسافت قابلیت تماس گرفتن با موبایل افراد را به این بات چت داده است. البته این قابلیت دقیقا مثل گوگل دوپلکس نیست (گوگل دوپلکس از دستیار گوگل برای برقراری تماس از جانب کاربر استفاده می کند) و درعوض مکالمه ی تلفنی با او را ادامه می دهد. نادلا گفت: یکی از کارهایی که اوایل امسال شروع کردیم استفاده از مکالمات دوپلکس کامل بود. اکنون شائو آیس می تواند در وی چت با شما چت کند و بعد از توقف چت به شما زنگ بزند. شما هم با استفاده از صدا می توانید با آن صحبت کنید.

البته باید اشاره کنیم منظور از دوپلکس کامل در این گفته ی نادلا، مکالماتی است که هر دو طرف درگیر در مکالمه می توانند در یک زمان صحبت کنند و ارتباطی با کلمه دوپلکس گوگل ندارد.

بات مایکروسافت تنها می تواند با شما تماس بگیرد و چت کند

نادلا چنین کاربردی را عملا نشان داد و گفت شائو آیس تا به حال یک میلیون تماس برقرار کرده است. بر اساس گفته ی آنجلا چن، گزارشگر تیم علمی ورج که به زبان ماندارین (زبان رسمی چین) تسلط دارد، صدای شائو آیس بسیار خوب است:

زیر و بم صدا خوب است و به نسخه ی آمریکایی صدای یک خبرنگار شباهت دارد.

نسخه ی نمایشی فوق العاده ی مایکروسافت نشان داد که بات حتی می تواند جملات بعدی شخص را پیش بینی کند و فورا پاسخ آن ها را بدهد. شائو آیس در ویدیوی نسخه ی نمایشی، جمله کاربر را قطع می کند تا در مورد بادهای شدیدی که در راه هستند به او خبر بدهد که قبل از خواب پنجره ها را ببندد.

بات مایکروسافت فعلا تنها در چین موجود است

جالب است که مایکروسافت هنوز چنین قابلیت هایی را در دستیار دیجیتال خود یعنی کورتانا پیاده نکرده. شائو آیس محدود به کشور چین است و در بسیاری از مناطق غربی دنیا، مردم هنوز حتی از وجود آن خبر ندارند. اولین بات انگلیسی زبان مایکروسافت با نام Tay، فاجعه بار بود. کاربران توییتر ظرف کمتر از یک روز کار کردن با آن متوجه شدند که این بات به گونه ای نژادپرست است. بنابراین شرکت مایکروسافت در قبال ساخت بات انگلیسی زبان دیگر باید بسیار محتاط باشد.

با این حال مایکروسافت فناوری لازم برای پیاده کردن برقراری تماس  تلفنی در چین را دارد و می تواند چنین قابلیتی را در آمریکا و سایر کشورهای انگلیسی زبان هم پیاده کند. فقط مسئله ی زمان مطرح است. هدف گوگل، شروع طرح گوگل دوپلکس در تابستان است؛ شاید روزی در آینده بتوانیم با بات های مایکروسافت حرف بزنیم و متوجه شویم که قبل از خواب باید به خاطر باد، پنجره ها را ببندیم.

ریزر بلید 15.6 معرفی شد؛ پردازنده ۶ هسته ای اینتل، گرافیک Max-Q و نمایشگر بدون حاشیه

ریزر لپ تاپ گیمینگ جدید Razer Blade 15.6 را با نمایشگر بدون حاشیه، پردازنده ی ۶ هسته ای و گرافیک قدرتمند Max-Q معرفی کرد.

به گزارش زومیت، ریزر محصول جدیدی را به خانواده ی لپ تاپ های خود اضافه کرد؛ ریزر بلید ۱۵.۶ در بین ریزر بلید ۱۴ و ریزر بلید پرو قرار می گیرد و از قابلیت هایی بهره می برد که پیش از این در سایر لپ تاپ های ریزر تجربه نکرده بودیم. Razer Blade 15.6 در نسخه های مختلف با نمایشگرهای متفاوت و پردازنده ی گرافیکی GTX 1060 Max-Q یا GTX 1070 Max-Q روانه ی بازار خواهد شد.

ریزر در ساخت بدنه ی آلومینیومی لپ تاپ گیمینگ جدید خود، عملکرد فوق العاده ای به نمایش گذاشته است. ریزر بلید ۱۵.۶ با وجود بهره بردن از نمایشگری ۱۵.۶ اینچی، وزنی سبک و ضخامت بسیار کمی دارد و حاشیه های اطراف نمایشگر آن نیز بسیار باریک بوده و تنها ۴.۹ میلی متر است؛ البته حاشیه ی بالای نمایشگر برای میزبانی از وب کم، ضخامت بیش تری دارد. لپ تاپ جدید ریزر، تاچ پد کلیک پذیر و بزرگی دارد که به لطف بهره گیری از درایور Precision مایکروسافت، عملکرد مناسبی را از خود به نمایش می گذارد.

ضخامت Razer Blade 15.6 با پردازنده ی گرافیکی GTX 1060 تنها ۱۶.۸ میلی متر است؛ در حالی که در مدل مجهز به تراشه ی GTX 1070 تنها نیم میلی متر به این مقدار افزوده می شود. ریزر بلید ۱۵.۶ بسته به مدل، بین ۲.۰۷ تا ۲.۱۵ کیلوگرم وزن خواهد داشت. لپ تاپ گیمینگ جدید ریزر تنها با پردازنده ی ۶ هسته ای و نسل هشتمی Core i7-8750H قابل سفارش خواهد بود، این پردازنده با ۶ هسته، ۱۲ ترد و فرکانس بیشینه ی ۴.۱ گیگاهرتز کار می کند. ریزر امکان خرید این لپ تاپ با حافظه ی رم ۱۶ یا ۳۲ گیگابایتی DDR4 را در اختیار کاربر قرار می دهد. حافظه ی ذخیره سازی مدل پایه  ۵۱۲ گیگابایت SSD با رابط PCIe است؛ اما می توان آن را با حافظه ی ۲ ترابایتی نیز سفارش داد.

ریزر برای اتصالات بی سیم ریزر بلید ۱۵.۶، از جدیدترین نسل از تراشه ی Intel NIC موسوم به Intel Wireless-AC 9260 استفاده کرده است، این شرکت در چند نسل گذشته از لپ تاپ های خود، تراشه های Killer NIC را به کار می برد؛ اما از آنجایی که Killer نیز در ماژول  1550 NIC، پلتفرم NIC یکسانی را استفاده کرد، ریزر نیز به دنیای اینتل مهاجرت کرد. در هر صورت مدل 9260 با اضافه شدن پشتیبانی از کانال های ۱۶۰ مگاهرتزی و پیکره بندی 2×2:2 یکسان، ارتقاء قابل توجهی نسبت به مدل 8260  محسوب می شود؛ چرا که در صورت پشتیبانی روتر شما، نرخ اتصال بیشینه به ۱.۷۳ گیگابیت برثانیه می رسد. ریزر بلید ۱۵.۶ یک پورت تاندربولت ۳ با پشتیبانی از کارت های گرافیکی اکسترنال، سه پورت USB 3.0، یک پورت DisplayPort 1.4 مینی و یک پورت HDMI 2.0b ارائه می دهد.

برای نمایشگر ریزر بلید ۱۵.۶ کاربر می تواند از بین سه نوع پنل متفاوت، پنل مناسب برای نیاز های خود را انتخاب کند. مدل پایه از پنل فول اچ دی ۶۰ هرتزی بهره می برد؛ اما برای کسانی که به دنبال نمایش نرم تر محتوا هستند، پنل فول اچ دی دیگری با نرخ ۱۴۴ هرتز و پوشش ۱۰۰ درصدی sRGB قابل سفارش است. ریزر برای کسانی که به دنبال شفافیت هرچه بیش تر هستند، پنلی با رزولوشن 4K، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و پوشش ۱۰۰ درصدی فضای رنگی Adobe RGB نیز ارائه می دهد. ریزر اکنون به صورت پیش فرض هرکدام از پنل ها را کالیبره می کند که این موضوع می تواند عملکرد نمایشگر را به میزان قابل توجهی ارتقاء دهد.

انتظار می رود که ریزر بلید جدید شارژدهی مناسبی نیز داشته باشد؛ چرا که این لپ تاپ با باتری ۸۰ وات ساعتی و فناوری Optimus انویدیا عرضه می شود که به موجب این فناوری، GPU در مواقعی که نیازی به آن نیست، کنار گذاشته می شود. ریزر بسته به نوع پردازنده ی گرافیکی، شارژر ۲۰۰ یا ۲۳۰ واتی همراه با لپ تاپ جدید خود ارائه می دهد.

لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی جدید ریزر با قابلیت نورپردازی انفرادی هرکدام از کلیدهای کیبورد با استفاده از نرم افزار Chroma این شرکت روانه ی بازار خواهد شد و قابلیت آنتی -گوستینگ برای کیبورد ریزر بلید ۱۵.۶ در نظر گرفته شده است. اسپیکرهای استریوی محصول جدید ریزر در دو طرف کیبورد آن قرار دارند تا تجربه ی فراگیری را در اختیار کاربر قرار دهند. قیمت نسخه ی پایه ی ریزر بلید ۱۵.۶ اینچی با پردازنده ی گرافیکی GTX 1060 Max-Q حدود ۱۹۰۰ دلار در نظر گرفته شده؛ در حالی که نسخه ی مجهز با واحد گرافیکی GTX 1070 Max-Q با قیمت پایه ی ۲۴۰۰ دلار قابل سفارش است.

ریزر از داک اکسترنال کارت گرافیکی Core X با قیمت ۲۹۹ دلار رونمایی کرد

ریزر از داک اکسترنال کارت گرافیکی جدید خود با نام Core X رونمایی کرد، این داک از طریق درگاه تاندربولت ۳، از مک  بوک پروهای اپل نیز پشتیبانی می کند.

به گزارش زومیت، ریزر سری جدید داک اکسترنال کارت های گرافیکی خود را با عرضه ی Core X به روز کرد، این کمپانی از داک اکسترنال جدید خود با نام Core X رونمایی کرد که با بهره گیری از درگاه تاندربولت ۳، از مک بوک پرو اپل نیز پشتیبانی می کند.

داک اکسترنال Core X را باید یک نمونه ی ارزان قیمت از سری داک های اکسترنال گرافیکی Core خواند که با برچسب قیمت ۲۹۹ دلاری راهی بازار می شود. Core V2، محصولی است که ریزر چندی پیش آن را رونمایی کرده و با قیمت ۴۹۹ دلار راهی بازار کرد. البته باید به این نکته اشاره کنیم Core X از قابلیت های بیشتری بهره می برد که از جمله ی آن ها باید به پورت های اترنت، USB و سیستم نورپردازی کرومای ریزر اشاره کرد. Core X در مقایسه با Core V2 شاهد بهبود هایی بوده که یکی از مهم ترین موارد آن ، امکان شارژ با قدرت ۱۰۰ وات از طریق درگاه تاندربولت است.

در داک Core X یک منبع تغذیه ی ۶۵۰ واتی نیز برای کارت های گرافیک اکسترنال در نظر گرفته شده که بیش از منبع تغذیه ی ۵۰۰ واتی در نظر گرفته شده برای Core V2 است. Core X می تواند از پردازنده های گرافیکی ۳ اسلاتی پشتیبانی کند. Core X نیز همچون Core V2 از مک بوک پروهای اپل پشتیبانی می کند. این امر از طریق درگاه تاندربولت ۳ محقق می شود. ریزر اعلام کرده است که برای استفاده از این داک اکسترنال، کاربران باید سیستم عامل مک خود را به نسخه ی ۱۰.۱۳.۴ ارتقا دهند تا بتوانند از کارت های گرافیک رادئون AMD استفاده کنند.

Core X ریزر با برچسب قیمت ۲۹۹ دلاری در اختیار خریداران این محصول قرار گرفته است. البته باید به این نکته اشاره کنیم که پیش از خرید Core X، باید کارت گرافیکی را که می خواهید در این داک مورد استفاده قرار دهید، انتخاب کنید.

TSMC تراشه‌ هفت نانومتری A12 را برای آیفون تولید می کند

شرکت TSMC قصد دارد برای گوشی های آیفون ۲۰۱۸، پردازنده با لیتوگرافی ۷ نانومتری تولید کند.

به نقل از زومیت و به گزارش بلومبرگ، TSMC، تولیدکننده ی تایوانی فعال در صنعت نیمه هادی،  قصد دارد برای گوشی های آیفون ۲۰۱۸،  تراشه ی A12 را با لیتوگرافی ۷ نانومتری تولید کند. منابع آگاه اعلام کرده اند که TSMC به تازگی تولید انبوه نسل بعدی پردازنده های آیفون را آغاز کرده است.

در ماه آوریل، گزارش هایی منتشر شد مبنی بر اینکه TSMC در حال آماده سازی سفارش اپل برای تولید تراشه ی A12 با طراحی لیتوگرافی ۷ نانومتری است. این تولیدکننده تایوانی، بعدا تولید این تراشه را تأیید کرد؛ ولی تصمیم گرفت نام شرکت اپل را به عنوان مشتری خود افشا نکند. همان طور که گفته شد، نسل بعدی تراشه ی A12 طراحی ۷ نانومتری خواهد داشت و این در حالی است که پردازنده های فعلی، مانندA11  بایونیک که در گوشی های آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ۱۰ به کار برده می شود، مبتنی بر لیتوگرافی ۱۰ نانومتری طراحی شده اند.

این کاهش ابعاد،  معمولا مزایایی به همراه دارد؛  از جمله باعث می شود ترانزیستورهای بیشتری در فضای محدود جای بگیرد و به علاوه باعث افزایش کارایی و بهینه شدن قدرت پردازش سیستم خواهد شد. فضای مورد نیاز برای قرار گرفتن تراشه روی بورد یکی از مهم ترین مسایل مربوط به گوشی های هوشمند و سایر تجهیزات قابل حمل است.

TSMC،  قصد دارد از پکیجینگ سطح ویفر خود، موسوم به InFO برای تولید تراشه های مبتنی بر لیتوگرافی ۷ نانومتری استفاده کند که گفته می شود این فناوری نسبت به آنچه سامسونگ ارائه می دهد، بسیار پیشرفته تر خواهد بود. رقیب کره ای،  پیش از این تولیدکننده ی انحصاری پردازنده های سری A برای اپل بود؛ اما در طول چند سال گذشته اپل تصمیم گرفت برای تأمین پردازنده های خود،  با شرکت تایوانی TSMC وارد همکاری شود.

گزارشی که اوایل سال جاری منتشر شد،  نشان می دهد شرکت TSMC تمام سفارش های A12 اپل را تصاحب کرده و با این رویکرد، بار دیگر سامسونگ را از زنجیره تأمین پردازنده کوپرتینویی ها حذف کرده است؛ با این حال،  سامسونگ نیز قصد دارد تولید تراشه های ۷ نانومتری را در سال جاری آغاز کند و این پردازنده را ابتدا در گوشی های هوشمند خود مورد استفاده قرار دهد.

انتظار می رود که اپل سه مدل گوشی آیفون در سال ۲۰۱۸ معرفی کند. یکی از این گوشی های آیفون به احتمال قوی با صفحه نمایش ۶.۱ اینچی LCD رونمایی خواهد شد و دو مدل دیگر با نمایشگر OLED از راه خواهند رسید؛ یکی مجهز به نمایشگر ۵.۲ اینچی با iPhone X 2 و دیگری ۶.۵ اینچی به نام iPhone X Plus. ظاهرا دو گوشی  هوشمند با نمایشگر اولد، فناوری پیشرفته تری خصوصا در حوزه ماژول دوربین TrueDepth خواهند داشت. این دوربین برای فناوری تشخیص هویت Face ID در آیفون ۱۰ به کار برده می شود و در دو گوشی جدید شاهد ارتقاء و بهینه سازی آن خواهیم بود.

RED برای گوشی هیدروژن وان، دوربین سه بعدی 8K می سازد

شرکت RED در نظر دارد با همکاری Lucid، برای گوشی هیدروژن وان دوربین 8K بسازد که امکان نمایش محتوای سه بعدی زنده دارد.

به گزارش زومیت، RED یکی از نام های معتبر در زمینه تولید دوربین  دیجیتال سینمایی است. مقر اصلی این شرکت در شهر ایرواین ایالت کالیفرنیا قرار دارد و دارای شعبه هایی در لندن، شانگهای و سنگاپور و چندین استودیو در هالیوود است. حدود یک سال قبل RED اقدام به رونمایی از پروتوتایپ گوشی هوشمند هیدروژن وان (Hydrogen One) کرد و حالا در نظر دارد دوربین ویژه ای با رزولوشن 8K با امکان پخش سه بعدی برای این گوشی بسازد.

این دوربین یک نسخه آزمایشی به شمار می رود که در مراسم رونمایی از پروتوتایپ هیدروژن وان، برای عموم به نمایش گذاشته شد. دستگاه مذکور از دو لنز با قابلیت ثبت رزولوشن 4K بهره می گیرد و پس از پردازش تصویر می تواند محتوای ویدیویی با رزولوشن 8K و فرمت H4V ارائه دهد. ویدیوهای ضبط شده از این طریق را می توان روی نمایشگر هولوگرافیک گوشی هوشمند این شرکت مشاهده کرد یا روی سرویس های اشتراک گذاری مانند یوتیوب، فیسبوک و هاب اختصاصی RED قرار داد.

محصول جدید تنها به وسیله RED ساخته نشده و Lucid نیز در توسعه آن نقش دارد. این شرکت بیشتر برای دوربین LucidCam شناخته می شود که محصولی مناسب برای عموم کاربران است و می تواند تصاویر و ویدیوهای ۱۸۰ درجه سه بعدی واقعیت مجازی ثبت کند. لوسید اعلام کرده است که محصول جدید از سخت افزار و طراحی مرسوم در سایر مدل های شرکت RED برخوردار است؛ اما از فناوری 3D Fusion این شرکت برای ادغام تصاویر با یکدیگر و ایجاد محتوای سازگار با هیدروژن وان استفاده می کند. هان جین، مدیر اجرایی لوسید، اعلام کرده است که می توان گوشی را درون قسمت مخصوصی در دوربین قرار داد تا محتوای در حال ضبط به صورت زنده و سه بعدی نمایش داده شود.

تاکنون اطلاعات بیشتری درباره این دوربین منتشر نشده است. هم چنین جزئیات چندانی در مورد گوشی هیدروژن وان موجود نیست و بسیاری از کاربران نسبت به واقع گرایانه بودن قابلیت های آن، خوش بین نیستند. سازنده این محصول ادعا دارد که گوشی هوشمندش می تواند بدون نیاز به تجهیزات جانبی مانند عینک  مخصوص، محتوای هولوگرافیک نمایش دهد. این شرکت اجازه نمی دهد از صفحه نمایش این محصول و عملکرد آن تصویری گرفته شود و اعتقاد دارد عکس های معمولی نمی توانند توان واقعی دستگاه را به نمایش بگذارند. مشخصات هیدروژن وان روی کاغذ شامل نمایشگر ۵.۷ اینچی با رزولوشن QHD، چیپست اسنپدراگون ۸۳۵، باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی، پورت USB-C و جک ۳.۵ میلی متری هدفون است. این محصول طراحی منحصر به فردی دارد و انتظار می رود از کیفیت ساخت بالایی برخوردار باشد. دو نسخه آلومینیومی و تیتانیومی برای این دستگاه در نظر گرفته شده که قیمت آن ها به ترتیب ۱۱۹۵ دلار و ۱۵۹۵ دلار اعلام شده است. علاقه مندان به عکاسی با موبایل می توانند از تابستان پیش  رو این محصول را از طریق اپراتورهای ورایزن و AT&T یا به صورت مستقیم از شرکت سازنده خریداری کنند.

مدیاتک پردازنده‌ هشت هسته ای هلیو پی 22 را معرفی کرد

مدیاتک از پردازنده ی میان رده ای رونمایی کرده که مبتنی بر هشت هسته  است و هلیو پی 22 نام دارد.

به گزارش زومیت، جدیدترین عضو خانواده ی هلیو پی شرکت مدیاتک به نام Helio P22، تراشه  ای میان رده است و طبق ادعای سازنده، اولین پردازنده ی میان رده با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری به شمار می رود. این تراشه در کنار سایر پردازنده های مدیاتک از جمله P23 ،P30 و P60 قرار خواهد گرفت تا تولیدکنندگان گوشی  هوشمند گزینه های متنوعی برای انتخاب تراشه مورد نظر خود داشته باشند و در عین حال هزینه ها در بازار میان رده را پایین نگه دارند.

تراشه ی هلیو پی 22 مبتنی بر فرآیند تولید ۱۲ نانومتری FinFET شرکت TSMC توسعه یافته و به فناوری جدید CorePilot مدیاتک مجهز شده است که وظایف مختلف گوشی را با روشی هوشمندانه مدیریت می کند و علاوه  بر این منابع سخت افزاری را بهتر مدیریت می کند. هدف این است که هلیو پی ۲۲ با هشت هسته  ی Cortex-A53 با فرکانس ۲ گیگاهرتز، ضمن حفظ انرژی، خروجی بالایی داشته باشد. هلیو پی ۲۲، در بخش هوش مصنوعی از فناوری NeuroPilot مدیاتک بهره می برد و از فریم ورک های TensorFlow،  TF Lite ، Caffe و Caffe2 پشتیبانی می کند، این تراشه به صورت خودکار،  «بهترین منابع مبتنی بر هوش مصنوعی را برای بالا بردن بهره وری در اختیار توسعه دهنده قرار می دهد».

هلیو پی ۲۲ از دوربین  دوگانه ۱۳ و ۸ مگاپیکسلی (با نرخ ۳۰ فریم  بر ثانیه) و بیشینه ی نسبت تصویر ۲۰:۹ و صفحه نمایش با رزولوشن ۷۲۰×۱۶۰۰ پیکسل پشتیبانی می کند. این پردازنده،  اتصال به شبکه LTE را برای هر دو سیم کارت روی گوشی فراهم می کند و قادر به پشتیبانی از استانداردهای AC Wi-Fi، بلوتوث ۵.۰ و GNSS 4 ماهواره ای پشتیبانی است. طبق اعلام مدیاتک، تراشه ی پی ۲۲ هم اکنون در مرحله ی تولید قرار دارد و در فصل دوم ۲۰۱۸ در اختیار تولیدکنندگان گوشی  هوشمند قرار خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 − 2 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *