تغییرات آخرین ورژن اپلیکیشن Be-My-Eyes با 67 هزار کاربر نابینا

«چشمهای من باش» یا «Be-My-Eyes» را میتوان به عنوان اپلیکیشنی به حساب آورد که کارگشای بسیاری از نابینایان علاقمند به استقلال فردی است. اپلیکیشنی که با وجود راهگشا بودنش در انجام بسیاری از امور روزمره، هنوز آنطور که باید از سوی کاربران ایرانی مورد استقبال واقع نشده است. البته شاید نیاز به تغییر IP برای استفاده از اپلیکیشن هم در این رونق کمفروغ بیتأثیر نباشد. از زمان انتشار این اپلیکیشن برای IOS و پس از آن و در پی انتشار نسخه اندروید، در موردش بسیار نوشتیم و قطعاً در مورد چند و چون کار با آن و امکاناتی که در اختیار کاربران میگذارد اطلاعات کاربران نابینا به حد کفایت رسیده است.
گفتنی این که چند وقت پیش، شنیده شد منوهای برنامه هم به دست «میثم امینی» از نابینایان ایرانی، به فارسی برگردانده شده و کاربران میتوانند از این برنامه با منوهای ترجمه شده به زبان فارسی هم استفاده کنند.
در نسخه آخر این برنامه، دو قابلیت تازه گنجانده شده که ممکن است برای برخی کاربران جالب باشد. قابلیت اول که در صفحه اصلی و با عنوان «specialized help» در اختیار کاربران نابینا قرار گرفته، به نابینایان امکان میدهد بتوانند با کمپانیهایی که خدماتی به این گروه از کاربران ارائه میکنند تماس بگیرند و سؤالاتشان را در بستر ارتباط تصویری مطرح کنند. اولین شرکتی که حاضر به همکاری در این قسمت شده Microsoft است. این کمپانی طی سالهای طولانی بخشی را به شکل تخصصی به معلولین اختصاص داده و این گروه از کاربران را در زمینه دسترسپذیری محصولات شرکت راهنمایی میکند. با پیوند میز معلولین در Microsoft و اپلیکیشن Be-My-Eyes, نابینایان در صورت داشتن سؤال در مورد ویندوز یا Office میتوانند تماسی تصویری با این میز در Microsoft برقرار کنند و سؤال را مطرح کنند. پشتیبان کمپانی Microsoft هم قادر خواهد بود صفحه نمایشگر کاربر نابینا را مشاهده کند و در نتیجه کاربر نابینا میتواند پاسخ دقیقتری برای سؤال یا مشکلی که مطرح کرده دریافت کند.
«Stories»، نام بخش دیگری در اپلیکیشن Be-My-Eyes است که بیشتر با هدف ترویج برنامه و تشویق داوطلبان و جذب مخاطب تازه در صفحه اصلی گنجانده شده است. در این قسمت، کاربران میتوانند قصه آدمهایی را بخوانند که از این برنامه به عنوان کاربر نابینا استفاده کرده اند و اپلیکیشن در جایی مشکلی از آنها را حل کرده است. به علاوه داوطلبانی که در قالب این برنامه به نابینایان کمک میکنند هم میتوانند تجربه و احساسشان از کار با نابینایان و کمک به آنها در این بستر را از این طریق با سایر کاربران اپلیکیشن به اشتراک بگذارند.
تعداد نابینایانی که از این اپلیکیشن استفاده میکنند در حال حاضر رقمی معادل ۶۷ هزار نفر است و اعضای داوطلبش هم بالغ بر ۹۵۰ هزار نفر تخمین زده میشود.

منبع: ایران سپید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفده − چهارده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *