معرفی نرم‌افزار‌های دسترس‌پذیر: نرم‌افزاری برای مرور زلزله‌های اخیر کره زمین

سال ۹۶ را می‌توان یکی از پر زلزله‌ترین سال‌های قرن گذشته در ایران به حساب آورد. ماجرای زلزله‌های سریالی هنوز هم کمابیش ادامه دارد و هر از چند گاهی خبری می‌شنویم از زلزله‌ای ۴ ۵ ریشتری که در جایی از ایران اتفاق افتاده و البته خدا نکند که بزرگترش رخ بدهد. همین موضوع باعث شده مردن کمی بیشتر از پیش نسبت به زلزله و اخبارش حساس شوند.

غیر از گروهی که به زلزله و حواشی آن از منظر علمی علاقمند‌اند، حالا دیگر مردم عادی هم به اخبار زلزله اهمیت نشان می‌دهند. پیگیر‌اند ببینند کجا زلزله آمده و قدرتش چقدر بوده. دایره علاقمندان قطعاً نابینایان را هم در بر گرفته است اما متأسفانه بیشتر اپلیکیشن‌ها یا برنامه‌های تحت ویندوز و وبسایت‌هایی که آمار و ارقام مربوط به زلزله‌ها را نشان می‌دهند، از نظر دسترسی‌پذیری در وضعیت خوبی قرار ندارند.

از همین رو، Derrick Reamer، برنامه‌نویس نابینا بر آن شده تا نرم‌افزاری ساده برای رصد زلزله‌های اخیر کره زمین طراحی کند. Electron BoilerPlate، نام نرم‌افزاری است که این برنامه‌نویس به این منظور طراحی کرده است. محیط برنامه بسیار ساده است و به محض ورود، کاربر با یک دکمه جهت به‌روز کردنِ فهرست زلزله‌ها مواجه می‌شود و بعد، با حرکت به سمت پایین، فهرستی از زلزله‌های اخیر با مشخصاتشان را شدر اختیار خواهد داشت. هر کدام از موارد فهرست در قالب یک لینک طراحی شده اند و می‌توان با زدن enter بر روی لینک‌ها، مشخصات را به صورت یک جدول هم مشاهده کرد. برنامه حجمی در حدود ۳۵ مگابایت دارد و می‌توانید به صورت مستقیم از طریق لینک بالا دانلودش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × 3 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *