دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 3 آذر ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و دوازدهمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

سامسونگ گلکسی نوت 9، گلکسی A9 و A7 در ایران معرفی شدند

سامسونگ با برگزاری مراسمی، سه محصول گلکسی نوت ۹، ای ۹ و ای ۷ را در ایران معرفی کرد و آغاز به کار فروشگاه مدرن شعبه ی اندرزگو را جشن گرفت.

به گزارش زومیت، سامسونگ طی مراسمی که با حضور مدیران ارشد دفتر آن در ایران و تعدادی از خبرنگاران برگزار شد، پس از گذشت چندین ماه از آغاز عرضه ی جهانی گلکسی نوت 9، این فبلت پرچم دار را برای بازار کشورمان معرفی کرد؛ البته در کنار این محصول شاخص، از دو گوشی میان رده ی گلکسی A9 و گلکسی A7 نیز پرده برداری شد؛ محصولاتی که مدتی پیش در دنیا معرفی شده اند؛ اما عرضه ی آن ها هنوز آغاز نشده است. کره ای ها در کنار پرده برداری از کهکشانی های جدید، آغاز به کار رسمی شعبه ی اندرزگو از مجموعه ی فروشگاه  های «Samsung Experience Shop» را جشن گرفتند؛ مرکزی که به ادعای مدیران شرکت، عنوان «سومین فروشگاه پیشرفته ی سامسونگ در جهان و پیشرفته ترین آن ها در خاورمیانه» را یدک می کشد.

بام سوک هونگ، مدیرعامل دفتر سامسونگ در ایران با اشاره به تعهد شرکت متبوع خود به کاربران ایرانی خود، اعلام کرد که افتتاح پیشرفته ترین شعبه ی خاورمیانه  از مجموعه ی فروشگاه های تجربه ی سامسونگ در تهران، اثباتی برای تعهد این شرکت به حساب می آید که نمایشگاهی از جدیدترین فناوری های روز دنیا و سومین نمونه از فروشگاه های پیشرفته ی سامسونگ است که مراجعه کنندگان در آن می توانند تجربه ی فراگیری از محصولات شرکت داشته باشند.

هونگ اضافه کرد: همیشه به این فکر می کردیم که افتتاح صدمین فروشگاه SES موبایل را چگونه متمایز کنیم و من معتقدم که این فروشگاه به درستی شایسته ی [عنوان] صدمین فروشگاه تجربه ی موبایل سامسونگ در ایران است.

در ادامه ی مراسم، علیرضا توسلی، مدیر ارشد بخش موبایل دفتر سامسونگ ایران اطلاعاتی را درباره ی فعالیت های اخیر این دفتر به اشتراک گذاشت. توسلی با اشاره به سابقه ی ۲۹ ساله ی فعالیت سامسونگ در ایران، کشورمان را بازاری بسیار مهم و راهبردی برای شرکت متبوع خود دانست و معرفی پرچم داران گذشته با فاصله ای بسیار کم با بازارهای جهانی یا معرفی گلکسی اس ۹ هم زمان با سایر نقاط دنیا را از نشانه های اهمیت بازار ایران برشمرد. مدیر ارشد بخش موبایل سامسونگ ایران، مشکلات اخیر به وجود آمده در بازار موبایل کشور را یکی از دلایل تأخیر در معرفی نوت ۹ عنوان کرد.

توسلی در ادامه افزود که با هدف ایجاد زیرساخت های مناسب جهت توسعه ی خدمات برای کاربران ایرانی، دفتر سامسونگ از دو سال پیش واحد تحقیق و توسعه ای را راه اندازی کرده است؛ او اعلام کرد که یکی از پروژه های کنونی این واحد، کار روی پشتیبانی از زبان فارسی در دستیار دیجیتال بیکسبی سامسونگ محسوب می شود. توسلی گفت که به زودی موضوعات پرطرفدار به زبان فارسی در صفحه ی نخست بیکسبی اضافه می شود و در طولانی مدت نیز امکان تعامل کاربران ایرانی با بیکسبی به زبان فارسی ممکن خواهد شد.

از دیگر خدمات واحد تحقیق و توسعه ی دفتر سامسونگ در ایران، اضافه شدن زبان فارسی به اپلیکیشن باشگاه مشتریان سامسونگ محسوب می شود که تعامل ساده تر با کاربران فارسی زبان را ممکن می کند. علیرضا توسلی در ادامه ی صحبت های خود خاطرنشان کرد که هم اکنون به لطف پیشرفت  اپراتورهای کشورمان در زمینه ی VoLTE، کاربران تعدادی از گوشی های سامسونگ می توانند از این فناوری بهره ببرند. مدیر ارشد بخش موبایل سامسونگ ایران اعلام کرد که در حال حاضر ۱۲۰ فروشگاه و مرکز خدمات سامسونگ در کشورمان فعالیت دارند و با تعامل این شرکت با سازمان های مرتبط برای واردات قطعات گوشی ها، برنامه ی +Samsung Care نیز در دسترس خواهد بود.

کیانوش ابطحی، مدیر فنی بخش موبایل سامسونگ ایران اعلام کرد که سامسونگ با تمرکز بر بخش هایی از گوشی های هوشمند که کاربران از عملکرد آن ها ناراضی هستند، سعی داشته است تا محصولات کم نقصی را روانه ی بازار کند؛ او گفت در همین راستا، دفتر این شرکت در ایران نیز با برگزاری نظرسنجی بین کاربران سامسونگ در شبکه های اجتماعی و البته خبرنگاران، نقاط ضعف گوشی  ها را زیر ذره بین قرار داد. به گفته ی ابطحی بیش از ۶۴۰۰ نفر در این نظرسنجی شرکت داشتند که نزدیک به ۷۰ درصد آن ها زیر ۳۰ سال بودند.

نخستین خواسته ی مشترک شرکت کنندگان در نظرسنجی دفتر سامسونگ در ایران، حافظه ی بیشتر بوده است؛ به طوری که بیش از ۲۵ درصد آن ها، حافظه ی ۱۲۸ گیگابایت و بالاتر را مناسب دانسته اند. حدود ۵۰ درصد از شرکت کنندگان با عملکرد باتری مشکل داشته اند، ۵۳ درصد از دوربین گوشی خود ناراضی بوده اند و ۳۰ درصد از آن ها نیز مشکلاتی نظیر افت سرعت و کرش کردن اپلیکیشن ها را در گوشی هوشمندشان تجربه کرده اند. مدیر فنی بخش موبایل سامسونگ ادعا می کند که کره ای ها برای برطرف کردن چنین مشکلاتی، گوشی های گلکسی نوت ۹ و گلکسی A9 را طراحی کرده اند.

دکتر ساینا، مشاوره پزشکی آنلاین در خدمت سلامت شما

فرایند گرفتن مشاوره پزشکی به روش سنتی، اغلب باعث تعویق مراجعه به پزشک می شود. دکتر ساینا با ارائه ی مشاوره ی آنلاین، این فرایند را بسیار ساده کرده است.

به گزارش زومیت، دکتر ساینا، بانک سلامت شما است. سامانه ی دکتر ساینا، فناوری های نوین را به خدمت گرفته تا آسایش بیشتری برای بیماران و البته مراکز پزشکی و پزشکان فراهم کند.

وقتی بیمار می شویم یا نیاز به چکاپ های منظم پزشکی داریم، سوالات بسیاری برایمان به وجود می آید. از یافتن مراکز درمانی و پزشکی مرتبط با بیماری مان گرفته تا داروهایی که تجویز می شود، سوالات مختلفی را برای ما ایجاد می کند. سامانه ی دکتر ساینا گام به گام در کنار بیماران و در خدمت پزشکان، خدمات نوین خود را ارائه می دهد.

سامانه ی دکتر ساینا، بانک اطلاعات جامع و گسترده  ی بیش از ۸۰۰۰ دارو، ۵۰۰ بیماری ، ۳۰۰۰ مرکز درمانی، آزمایشگاهی، تصویربرداری و غیره است. در کنار بانک اطلاعاتی غنی، دکتر ساینا، سامانه ی نوبت دهی آنلاین و مشاوره ی پزشکی آنلاین نیز هست.

مشاوره آنلاین

یکی از خدمات ویژه ی دکتر ساینا امکان مشاوره ی آنلاین پزشکی از طریق این سامانه است. بارها برای هر کدام از ما پیش آمده است که نیاز به مشاوره ی پزشکی داریم؛ ولی به دلیل آنکه نمی توانیم به صورت مستقیم با پزشک در تماس باشیم، مجبور هستیم وقت ملاقات بگیریم، زمان بگذاریم و مسافتی را طی کنیم و هزینه  ی ویزیت بپردازیم تا بتوانیم سوال خود را از پزشکمان بپرسیم.

سامانه ی دکتر ساینا، راهکار جدید و ویژه ای در اختیار پزشکان و بیماران قرار داده است. بیماران می توانند از طریق وب سایت دکتر ساینا یا از طریق اپلیکیشن دکتر ساینا، با پزشک خود به صورت آنلاین در ارتباط باشند. بعد از ورود به قسمت مشاوره  ی پزشکی، کاربر می تواند پزشک مورد نظر خود را جستجو کرده یا از پزشکان آنلاین سامانه، سوال خود را بپرسد و مشاوره بگیرد. کاربر باید سوال خود را در قسمت مربوطه تایپ کند، یا فایل صوتی ارسال کند. امکان ضمیمه کردن مستندات پزشکی نیز فراهم شده است. پزشک در سریع ترین زمان ممکن، به صورت آنلاین به بیمار پاسخ می دهد. قسمت مشاوره ی آنلاین با توجه به نوع مشاوره قیمت های متفاوتی دارد، ولی بالطبع قیمت پایین تری نسبت به ویزیت معمولی پزشک خواهد داشت.

هر روز هزاران بیمار، از طریق سامانه ی ساینا و سرویس مشاوره ی پزشکی، سوالات خود را به صورت مستقیم و بدون واسطه از پزشک مورد نظرشان می پرسند و در زمان، انرژی و هزینه ی های خود صرفه جویی می کنند.

نوبت دهی آنلاین

یکی از خدمات ویژه ی دکتر ساینا امکان نوبت دهی آنلاین است. همان طور که از نام این سرویس مشخص است؛ کاربران بعد از ثبت نام در سایت، می توانند نام پزشک مورد نظر خود را جستجو کرده یا در بخش های تخصصی مختلف، پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنند. در قسمت نوبت دهی آنلاین، اولین وقت خالی پزشک و همچنین زمان هایی که وی در مرکز درمانی مربوطه حضور دارد مشخص شده است.

کاربران می توانند به صورت آنلاین و با توجه به زمان های مشخص شده در سامانه، برای خود به صورت غیرحضوری و بدون نیاز به برقراری تماس تلفنی و تنها از طریق سامانه ی دکتر ساینا، وقت ملاقات بگیرند. با توجه به اینکه وقت های خالی پزشک در سامانه مشخص شده است، کاربر می تواند با توجه به شرایط زمانی و مکانی که دارد، وقت ملاقات را تنظیم کند.

نوبت دهی آنلاین مزایای خاصی نسبت به نوبت دهی تلفنی یا حضوری دارد. در نوبت دهی حضوری، بیمار مجبور است تنها در ساعت های مشخصی با مرکز درمانی یا مطب پزشک تماس بگیرد. گاهی خط های تلفن به دلیل تماس های متعدد بیماران اشغال است. از سوی دیگر، بیمار نمی تواند تمام وقت های خالی پزشک را به صورت تلفنی از منشی سوال کند و این کار بسیار وقت گیر است. اما در سامانه ی دکتر ساینا، در تمامی ساعات شبانه روز و بدون معطلی، تمام ساعات خالی پزشک به صورت آنلاین نمایش داده می شود و بیماران می توانند بهترین زمان ممکن را برای مراجعه به پزشک، انتخاب کنند.

بانک سلامت دکتر ساینا

سامانه ی دکتر ساینا علاوه بر نوبت دهی آنلاین و مشاوره ی پزشکی، خدمات دیگری را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد. بخش های مختلف سامانه ی دکتر ساینا عبارتند از :

  • کلینیک ها: کاربران می توانند نام کلینیک مورد نظر خود را در سامانه جستجو کنند یا از طریق طبقه بندی کلینیک های تخصصی، اطلاعات مورد نظر خود را استخراج کنند.
  • بیمارستان ها: دکتر ساینا، بانک اطلاعات کاملی از بیمارستان ها در اختیار کاربران قرار می دهد.
  • بیماری: بانک اطلاعات جامع و کاملی از بیش از ۵۰۰ بیماری در سامانه ی دکتر ساینا در دسترس کاربران قرار دارد. امکان جستجو در قسمت بیماری ها و همچنین فهرست الفبایی بیماری ها در اختیار کاربران قرار داده شده است.
  • داروها: دکتر ساینا، بانک جامع و کاملی از داروهای مختلف است. اطلاعات دارویی بیش از ۸۰۰۰ دارو در سامانه به صورت آنلاین در اختیار کاربران قرار دارد.
  • داروخانه ها: بانک اطلاعات کاملی از داروخانه های مختلف در سراسر کشور در سامانه دکتر ساینا وجود دارد که می تواند برای کاربران بسیار مفید باشد.
  • آزمایشگاه ها: دکتر ساینا فهرستی از آزمایشگاه های سراسر کشور تهیه کرده است و بانک اطلاعات آن را در اختیار کاربران قرار داده است.
  • مراکز تصویربرداری: بانک اطلاعات مراکز تصویربرداری اعم از سنگ شکن، رادیوتراپی، ایزوتوپ، نوار مغز، گاما اسکن و غیره در سامانه وجود دارد و کاربر با توجه به نیاز خود می تواند به اطلاعات مورد نظر دسترسی داشته باشد.
  • گیاهان دارویی: دکتر ساینا، بانک اطلاعات جامع گیاهان دارویی است. در این قسمت انواع گیاهان دارویی و اطلاعاتی در مورد خواص آن ها در اختیار کاربر قرار داده می شود.

آیا موضوعی در حوزه ی پزشکی و درمان های پزشکی باقی  مانده است که بخواهید در مورد آن چیزی بدانید و سامانه ی دکتر ساینا نتواند پاسخی به آن بدهد؟

در حال حاضر علاقه مندان می توانند از طریق وب سایت دکتر ساینا و یا با نصب اپلیکیشن دکتر ساینا و ثبت نام در این سامانه، از خدمات متنوع آن استفاده کنند.

سر انجام امکان خرید ایرانیان در بلک فرایدی آمازون مهیا شد

مالتینا به عنوان واسطه خرید بین شما و آمازون کانالی  است تا مشتریان عزیز بتوانند از تخفیفات منحصر به فرد آمازون استفاده کرده و خریدی دلپذیر را داشته باشند.

به گزارش زومیت، بلک فرایدی یا جمعه سیاه بزرگ ترین حراج سراسری در دنیا است که بهترین زمان برای خرید سالیانه است. در کشورهای آمریکایی و اروپایی، مردم خرید مایحتاج یک سال خود را در تمامی زمینه ها از جمله پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم الکترونیکی، کیف و کفش و… با تخفیف های شگفت انگیز تا ۹۵% در این روز انجام می دهند. شاید باورتان نشود ولی بلک فرایدی برای خریداران آن قدر جذاب است که هر سال در این رویداد، عده ای کشته یا زخمی هم می شوند!

آمازون آمریکا، بزرگ ترین حراج جمعه سیاه در دنیا را برگزار می کند

آمازون، بزرگ ترین و معتبرترین فروشگاه اینترنتی با تنوع بیش از ۵۰۰ میلیون نوع محصول، بالاترین میزان فروش را در این روز دارد. علی رغم عدم امکان خرید برای ایرانیان، امسال مالتینا این امکان را فراهم کرده است. خرید از یک سایت ایرانی با زبان فارسی و پرداخت با کارت های عضو شتاب به صورت ریال، یک خرید آسان و مطمئن را فراهم کرده است.

بلک فرایدی این بار در ایران، مالتینا خریدی ساده از آمازون امریکا

آمازون در وبسایت خودش اعلام کرده است که از تاریخ ۱۶ نوامبر تا ۲۵ نوامبر این رویداد بزرگ را اجرا خواهد کرد و مشتریان می توانند در این تاریخ از بزرگ ترین حراج های سال استفاده کنند. این روز در ایران مصادف با ۱ الی ۳ آذر ۱۳۹۷ است.

چگونه در بلک فرایدی آمازون آمریکا شرکت کنیم؟

همان طور که می دانید با توجه به تحریم ها امکان خرید مستقیم از آمازون امریکا میسر نیست و این امر موجب گشته تا هموطنان ایرانی از این خرید استثنایی بازمانده و نتوانند خریدی با کیفیت از آمازون را تجربه کنند.

مالتینا پس از ۳ سال فعالیت در حوزه خرید از آمازون آمریکا و ارائه خدمات به بیش از ۵۰ هزار مشتری از سراسر ایران، در سال ۲۰۱۸ کمپینی را در نظر گرفته است که امکان استفاده مردم ایران از بزرگترین حراج دنیا یعنی بلک فرایدی آمازون آمریکا را فراهم می کند.

مالتینا به عنوان واسطه خرید بین شما و آمازون کانالی  است تا مشتریان عزیز بتوانند از تخفیفات منحصر به فرد آمازون استفاده کرده و خریدی دلپذیر را داشته باشند. شما می توانید محصول مورد نظر خود را از آمازون امریکا سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.

برای شرکت در بلک فرایدی سال ۲۰۱۸ آمازون آمریکا فقط چند روز باقی مانده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه خرید و مشاهده محصولات متنوع در مالتینا به نشانی زیر مراجعه کنید.

www.malltina.com

اینستاگرام فالوور های فیک را از حساب های کاربری حذف می کند

اینستاگرام طی اطلاعیه ای اعلام کرده است که قصد دارد از این پس، به صورت جدی با حساب های کاربری دارای فالوور، لایک و کامنت فیک، برخورد کند.

به گزارش زومیت، اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی این روزها است و افراد زیادی در سراسر جهان (و به خصوص ایران) از آن استفاده می کنند. تمایل به دیده شدن باعث می شود که برخی از کاربرهای این شبکه ی اجتماعی دست به اقدامات نادرستی نظیر جذب فالوور فیک بزنند و از آن طریق، تعداد فالوورهای خود را به همراه تعداد لایک ها و کامنت های پست هایشان، افزایش دهند.

این شبکه ی اجتماعی به تازگی اطلاعیه ی مهمی را در این رابطه منتشر کرده است. Instagram اعلام کرده که قصد دارد با اپلیکیشن های مخصوصی که مردم برای گذاشتن کامنت های اسپم در پست ها یا فالو و سپس آنفالو کردن دیگران به منظور افزایش تعداد فالوورهای خود از آن ها استفاده می کنند، به مبارزه بپردازد.

این شرکت طی اطلاعیه ای در وبلاگ رسمی خود اعلام کرده است که کاربران باید این اپلیکیشن های غیرقابل اعتماد را که با قوانین اینستاگرام در تضاد هستند، کنار بگذارند؛ در همین  راستا، این شبکه ی اجتماعی برای چنین افرادی، یک هشدار برای تغییر رمز عبور حساب خود به منظور قطع ارتباط با اپلیکیشن های افزایش فالوور، می فرستد.

اینستاگرام می گوید استفاده از چنین اپلیکیشن هایی ممکن است تجربه ی کار با این شبکه ی اجتماعی را برای برخی افراد، تحت تاثیر قرار دهد؛ اینستاگرام صراحتا اشاره می کند که اکانت های دارای فالوور فیک ممکن است از برخی ویژگی های این شبکه ی اجتماعی، محروم شوند.

اینستاگرام امیدوار است که کاربران، نام کاربری و رمز عبور اکانت خود را به هیچ وجه در اختیار شرکت های شخص ثالث قرار ندهند تا خطر هک شدن و از دست رفتن اطلاعات شان، آن ها را تهدید نکند. بنابراین اگر طی این چند روز شاهد افت تعداد فالوورها در برخی پیج های اینستاگرامی شده اید، بدانید که آن پیج از فالوورهای فیک استفاده می کرده است.

رویکرد جدید اینستاگرام برای مقابله با حساب های کاربری دارای فالوور فیک، در اصل از کمپین های آنلاین اخیر برای مقابله با نشر اطلاعات غلط از طریق این شبکه ی اجتماعی و فیسبوک نشات می گیرد.؛ جایی که برخی افراد با سوءاستفاده از فضای این شبکه های اجتماعی، روی افکار عمومی تاثیر می گذارند؛ موضوعی که مستقیما روی اتفاقات مهمی مثل انتخابات آمریکا، اثرگذار است.

فیسبوک گفته است که اکثر این حساب های کاربری، در حقیقت حساب های فیک هستند؛ این شبکه ی اجتماعی در همین راستا، بیش از ۱.۵ میلیارد حساب کاربری را حذف کرده است. قطعا جلوگیری از فعالیت اپلیکیشن های شخص ثالث که به منظور افزایش فالوور اکانت ها، با آن ها همگام سازی می شوند، می تواند از چنین اتفاقاتی تا حد زیادی پیشگیری کند.

اکانت های دارای فالوور فیک ممکن است از برخی ویژگی های اینستاگرام، محروم شوند

اینستاگرام از سال ۲۰۱۴ به بعد، حذف کردن اکانت های فیک را آغاز کرده، اما این نخستین باری است که این شرکت، حذف کردن لایک های فیک را از پست ها، به صورت عمومی رسانه ای می کند. اینستاگرام می گوید که موفق به ساخت ابزار مخصوصی مبتنی بر یادگیری ماشینی شده است که با بهره گیری از آن، حساب هایی را که از اپلیکیشن های شخص ثالث برای افزایش فالوور، لایک و کامنت استفاده می کنند، شناسایی می کند.

برخی از محبوب ترین اپلیکیشن های افزایش فالوور نظیر Instagress و Social Growth از مدتی پیش غیرفعال شده اند، اما اپلیکیشن های دیگری مثل InstarocketProX ،Archie و Boostio هنوز هم به فعالیت خود ادامه می دهند و بسته به سرویس هایشان، به صورت ماهانه ۱۰ تا ۴۵ دلار از کاربرانشان پول دریافت می کنند. چنین اپلیکیشن هایی بارها مدعی شده اند که قوانین اینستاگرام را نقض نمی کنند، اما واضح است که این موضوع حقیقت ندارد.

نشریه ی نیویورک تایمز اوایل سال ۲۰۱۸ در گزارشی اعلام کرد که بسیاری از سلبریتی های شناخته شده برای اکانت های توییتر خود از شرکتی به  نام Devumi فالوور فیک خریداری می کردند، اما در نهایت از این کار دست برداشتند.

به طور معمول، کاربران برای استفاده از اپلیکیشن های شخص ثالث افزایش فالوور، لازم است نام کاربری و رمز عبور حساب خود را در اختیار آن ها قرار دهند تا این اپلیکیشن ها بتوانند کنترل حساب را در دست بگیرند و به صورت خودکار پست های مردم را لایک کنند، زیر آن ها کامنت بگذارند یا دیگر حساب ها را فالو کنند. از این پس کاربرانِ چنین اپلیکیشن هایی از سوی اینستاگرام اخطاریه دریافت می کنند؛ اخطاریه ای که اعلام می کند اینستاگرام، لایک ها، فالوها و کامنت های اصطلاحا «غیرقابل اعتماد» را که از طریق این اپلیکیشن ها ثبت شده، حذف کرده است. در این میان، سوالی بزرگ مطرح می شود؛ آیا اینستاگرام بالاخره قصد دارد به طور جدی با تبلیغات قرارگرفته روی اپلیکیشن خود که سرویس های افزایش فالوور فیک را معرفی می کند، برخورد کند یا خیر. در واقع دیدن چنین تبلیغاتی می تواند مردم عادی و به خصوص اینفلوئنسرها را به استفاده از فالوور فیک، ترغیب کند.

یکی از نمایندگان اینستاگرام در پاسخ به خبرنگار سایت تک کرانچ می گوید: «تبلیغات اپلیکیشن ما، مطابق قوانین مان هستند؛ در این قوانین، برخی فعالیت های هرز نظیر جمع آوری لایک، کامنت و فالوور، ممنوع اعلام شده اند. بنابراین ادعای شما در مورد نقض قوانین اینستاگرام توسط این تبلیغات، درست است؛ لطفا اگر چنین تبلیغاتی را مشاهده کردید به ما گزارش دهید».

امروزه جذابیت کسب فالوور فیک اینستاگرام، بیش از پیش شده است

تعداد فالوورهای حساب های شبکه هایی نظیر اینستاگرام تاثیر مستقیمی روی اثرگذاری بر مردم، اعتبار و میزان درآمد صاحبان آن حساب های کاربری دارد. این ماجرا بیشتر از همه برای افراد مشهوری نمود پیدا می کند که با دریافت مبالغی مشخص (بسته به تعداد فالوورها) از برخی شرکت های مشهور،  برای آنان کار تبلیغات انجام می دهند.

حال که برخی شرکت ها حتی در اکانت های نه چندان بزرگ با تقریبا هزار فالوور هم کار تبلیغات انجام می دهند، جذابیت اپلیکیشن های کسب فالوور فیک برای مردم بیش از پیش شده است.

اگر کسی نتواند تعداد فالوورهای موجود در برخی پیچ های اینستاگرامی را باور کند و همواره در این زمینه به پیج ها مشکوک باشد، بی شک مشروعیت این شبکه ی اجتماعی زیر سوال می رود. مطمئن باشید هر کس که از اپلیکیشن های شخص ثالث برای افزایش فالوورهای خود استفاده می کند، لیاقت توجه مردم را ندارد و اینستاگرام موظف است حساب چنین افرادی را در صورت متوقف نکردن جذب فالوور فیک، برای همیشه ببندد.

فیسبوک، اپلیکیشن ساخت ویدئوهای کوتاه Lasso را برای کاربران آمریکایی معرفی کرد

فیسبوک، اپلیکیشن Lasso را با الگوبرداری از اپلیکیشن محبوب چینی TikTok برای تهیه ی ویدیوهای کوتاه در دسترس کاربران آمریکایی قرار داد.

به گزارش زومیت، اپلیکیشن چینی TikTok برای تهیه ی ویدئوهای کوتاه، محبوبیت خاصی در بین جوانان و نوجوانان دارد. پیشتر گفته شده بود که فیسبوک درتلاش است تا اپلیکیشن Lasso را با الگوبرداری از تیک تاک، معرفی کند.

براساس آخرین خبرها، در حال حاضر نسخه ی iOS و اندروید اپلیکیشن Lasso در دسترس کاربران قرار دارد تا بتوانند ویدئوهای کوتاه بسازند و به اشتراک بگذارند. کاربران چین و کشورهای غربی می توانند از اپلیکیشن Lasso برای تهیه ی ویدئوهای لب خوانی کوتاه استفاده کنند.

ماه گذشته، وب سایت techcrunch تایید کرد که فیسبوک در حال توسعه ی اپلیکیشنی برای تهیه ی ویدئوهای کوتاه به همراه موسیقی است که کاربران می توانند پس از تهیه ی ویدئوهای کوتاه، به راحتی کلیپ های خود را به اشتراک بگذارند. اپلیکیشن Lasso با الگوبرداری از اپلیکیشن TikTok، قابلیت های مشابهی را در اختیار کاربران قرار می دهد؛ هرچند به نظر می رسد که کاربران TikTok باید منتظر تغییرات خوب و ویژگی های جدیدی در در این اپلیکیشن چینی باشند. در این صورت فیسبوک باید کماکان مسیری که تیک تاک پیموده را دنبال کند تا در رقابت جا نماند. فیسبوک نه تنها باید به رقابت با تیک تاک بپردازد؛ بلکه اسنپ چت هم تهدیدی رقابتی برای فیسبوک محسوب می شود که نباید نادیده گرفته شود.

سخنگوی فیسبوک تایید کرد که در حال حاضر اپلیکیشن Lasso برای هر دو سیستم عامل iOS و اندروید، تنها در دسترس کاربران ایالات متحده قرار دارد. وی تاکید کرد که Lasso، برنامه ای مستقل و جدید است که به کاربران کمک می کند بتوانند ویدئوهای کوتاه و سرگرم کننده  (از ویدئوهای کمدی گرفته تا ویدئوهای تناسب اندام) بسازند. اپلیکیشن جدید می تواند مورد توجه کاربران قرار بگیرد، ولی فیسبوک درصدد جمع آوری و توجه به فیدبک های کاربران است.

باوجودی که Lasso با حمایت فیسبوک منتشر شده؛ ولی این شرکت، برنامه را به صورت غیررسمی معرفی کرده است. مدیر محصول جدید فیسبوک به انتشار توییتی مختصر درباره ی اپلیکیشن جدید بسنده کرده است. کاربران می توانند با کمک اپلیکیشن Lasso، ویدیوهای ۱۵ ثانیه ای را به همراه موسیقی مورد نظر خود به اشتراک بگذارند. کاربران می توانند ویدئوهای پیشنهادشده از طریق برنامه را مشاهده کنند، همچنین امکان جستجو در ویدئوها و هشتک گذاری برای آن ها وجود دارد.

در نسخه ی بتای آزمایشی Lasso، میلیون ها آهنگ در فروشگاه موسیقی در دسترس کاربران قرار داشت که به راحتی می توانستند از آن ها استفاده کنند. در حال حاضر خبری از ویژگی هایی همچون واقعیت افزوده یا فیلترهای هیجان انگیزی همچون فیلترهایی که در اپلیکیشن تیک تاک وجود دارد، نیست. اما کاربران می توانند از ویژگی های ضبط اسکوموشن و سرعت بالا به منظور ایجاد کلیپ های سرگرم کننده بهره ببرند. به طور کلی، اپلیکیشن Lasso، طراحی خوبی دارد و می تواند مورد توجه کاربران جوان و نوجوان قرار بگیرد.

جالب است که فیسبوک اپلیکیشن Lasso را تحت لوای نام فیسبوک معرفی کرده و سعی نکرده است این ارتباط را مبهم جلوه بدهد. Lasso در دسترس کاربران ایالات متحده قرار دارد و می تواند بخشی از تلاش های فیسبوک را برای جلب نظر جمعیت جوان آمریکا به نمایش بگذارد. براساس اعلام Pew، حدود نیمی از نوجوانان آمریکایی از فیسبوک استفاده می کنند، که از سال ۲۰۱۵ این رقم با کاهش در حدود ۲۰ درصد مواجه بوده است. از سوی دیگر  ۶۹ درصد نوجوانان آمریکایی از اسنپ چت استفاده می کنند. ۷۲ درصد اینستاگرام و ۸۵ درصد از یوتیوب استفاده می کنند. فیسبوک قصد دارد با معرفی ویژگی های جدید تمایل کاربران جوان را به استفاده از این شبکه ی اجتماعی بیشتر کند.

کاربران می توانند وارد حساب کاربری فیسبوک یا اینستاگرام خود شوند و با تنظیمات شخصی سازی شده، به سرعت از اپلیکیشن Lasso در استوری های فیسبوک استفاده کنند. به زودی این ویژگی در اختیار کاربران اینستاگرام نیز قرار خواهد گرفت. درنظر داشته باشید که محتوا و پروفایل های مربوط به Lasso عمومی هستند و کاربران باید این موضوع را در نظر داشته باشند.

پیشتر اپلیکیشن Musical.ly نیز همین مشکل را داشت و افراد زیر سن قانونی می توانستند محتواهایی را به اشتراک بگذارند که از نظر قانونی، انتشار برخی ویدئوها از طریق کودکان در زیر سن قانونی، مجاز نیست. اپلیکیشن Lasso دارای گزینه ای برای گزارش دهی است ولی هنوز مشخص نیست که فیسبوک چه گزارش هایی را مورد توجه قرار می دهد و به  آن ها رسیدگی می کند.

یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما نیز پیش بیاید این است که آیا معرفی اپلیکیشن Lasso از سوی فیسبوک اساسا درست است؟ پیشتر اپلیکیشن Musical.ly توسط استارتاپ ByteDance غول فناوری چین معرفی شده بود و توانست بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر را جذب کند که بعدها با اپلیکیشن TikTok ادغام شد. در چند ماه گذشته، استقبال جوانان از برنامه ی تیک تاک بسیار زیاد بوده است و در ماه اکتبر شاهد ویدئوهای به اشتراک گذاشته شده ی بسیاری در فیسبوک، اینستاگرام، اسنپ چت و یوتیوب از طریق این اپلیکیشن بودیم.

با وجودی که الگوبرداری اینستاگرام و فیسبوک از استوری اسنپ چت بسیار موفقیت آمیز بوده است، ولی ظاهرا این دو شبکه ی اجتماعی توانسته اند برای شبکه های اجتماعی خود، اپلیکیشن های محبوب را توسعه دهند. اپلیکیشن Lasso، برنامه ای مستقل است که می تواند در بین جوانان محبوبیت پیدا کند، هرچند اپلیکیشن های قبلی فیسبوک از جمله Slingshot و Poke که با هدف جذب جوانان توسعه  یافته بودند، نتوانستند به هدف خود دست پیدا کنند. باید ببینیم آیا فیسبوک می تواند با معرفی اپلیکیشن جدید خود، محبوبیت و جذابیت بیشتری را برای کاربران ایجاد کند یا خیر. آیا کاربران متقاعد می شوند چنین برنامه ای را دانلود کرده و از آن استفاده کنند؟

اضافه شدن فیلم‌های سینمایی رایگان به یوتیوب با چاشنی تبلیغات

یوتیوب از سرویس جدیدی برای ارائه ی رایگان برخی از فیلم های سینمایی همراه با نمایش تبلیغات رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، پس از گذشت مدت کوتاهی از ارائه ی رایگان دسته ای از فیلم های سینمایی در برخی از سرویس های ویدئویی نظیر Roku، یوتیوب نیز بالاخره قدم به این عرصه گذاشت و بی سروصدا از ماه اخیر این ویژگی را به بخش «Movies & Shows» که تا پیش از این برای خرید یا اجاره ی فیلم های سینمایی بود، اضافه کرد.

این مجموعه هم اکنون فقط ۱۰۰ فیلم از فیلم های قدیمی نظیر «Terminator» ،«Rocky» و «Agent Cody Banks» را دربرمی گیرد و از این رو هرچند بنابر صحبت مدیر محصول یوتیوب، در آینده شاهد افزایش تعداد فیلم های این دسته خواهیم بود، اما باید انتظار فیلم هایی را داشته باشیم که به پایان چرخه فروش خود رسیده اند و امیدی به سوددهی آن ها نیست؛ اگرچه این موضوع چندان خوشحال کننده نیست، اما حداقل می توان گفت با یک سرویس خوب برای گذراندن بعدازظهرهای کسل کننده رو به رو هستیم!

البته در نظر داشته باشید که این لطف یوتیوب به شما چندان هم بدون مزد نیست؛ چراکه یکی از اهداف این سرویس، ایجاد یک بستر تبلیغاتی جدید و به نوعی یک بازی دوسر برد برای کاربران و تبلیغ کنندگان است و از طرفی، می دانیم که گاهی ممکن است در یوتیوب با فیلمی مواجه شویم که محتوای خشونت آمیز یا منزجر کننده ای داشته باشد و چیزی برای یک شرکت یا مجموعه بدتر از این  نیست که تبلیغش در ابتدای چنین فیلمی به کاربر نمایش داده شود. پس طبیعی است که بستر جدید و ایمن یوتیوب که چالش خاصی در زمینه محتوا به همراه ندارد، جذابیت فراوانی برای تبلیغ کنندگان به همراه داشته باشد.

بنابراین اگر در حین تماشای فیلم و در فاصله های معیّن با تبلیغات پاپ آپ و سایر گونه های تبلیغاتی مواجه شدید اصلاً تعجب نکنید و به جای آن، ذهن خود را با افکار مثبتی نظیر اینکه «با دیدن این تبلیغات، سود دوباره ای به محصولات هنری قدیمی می بخشید» سرگرم کنید!

معرفی استارتاپ Motiv، حلقه ای برای تایید ورود به حساب های کاربری

فکر کنید همان طور که صبح ها برای صبح بخیر گفتن به اعضای خانه برایشان دست تکان می دهید، برای تایید دو مرحله ای حساب های کاربری تان هم همین کار را می کردید.

به گزارش زومیت، رمز عبور را وارد می کنید و می خواهید وارد صندوق ایمیلتان شوید. ناگهان صفحه ی آزاردهنده ی معروف بالا می آید. می خواهد مطمئن شود خودتان نمی خواهید خودتان را هک کنید. از همه بدتر اینکه تازه می خواهد برای آرامش خاطر یک کد N رقمی را برایتان پیامک کند. گوشی را که برداشتید حالا نوبت شماره ها است. ترکیبی عجیب از یک عدد ۶ رقمی که از هر طرف آن را بخوانید، فراموش خواهید کرد.

همه اینها را با هم جمع کنید و دور بیندازید. با این گجت جدید، کافی است برای واردکردن رمز عبور یک سایت، مثل ارباب حلقه ها (همان طور که در گجت Fin وجود داشت) دستتان را جلوی سیستم تان تکان دهید.

با Motiv برای حساب های کاربری تان دست تکان دهید

این حلقه به ظاهر جادویی مانند یک قطعه امنیتی همیشه همراه شما است. این حلقه می تواند علاوه بر تایید دو مرحله ای یا همان 2FA، ضربان قلب و فشارخون شما را هم اندازه بگیرد. درواقع می توان گفت از سپتامبر  ۲۰۱۷ که برای اولین بار از این گجت رونمایی شد، این یکی از بهترین حلقه های امنیتی انسان محور تا به امروز است. Motiv در حال حاضر فقط برای تایید دو مرحله ای کاربرد دارد اما قرار است در آینده جای مرحله وارد کردن رمز عبور را هم بگیرد. اینطور تصور کنید که با یک حرکت دست، وارد حساب کاربری مورد نظرتان شوید؛ به نظر جالب می آید.

آن طور که مدیر اجرایی استارتاپ Motiv یعنی Tajesh Unadkat می گوید: این حلقه دروازه عبور شما از حضور فیزیکی به حضور دیجیتالی خواهد بود.

در سری جدید Motiv از یک پروتکل امنیتی به نام WebAuthn استفاده شده که در آن تعدادی از قوانین دیجیتالی موجب می شوند تا از پارامترهای بیومتریک برای تایید دو مرحله ای رمز عبور در دستگاه های متصل به اینترنت، وب سایت ها و مرورگرها استفاده شود. WebAuthn توسط همان شرکتی که سامانه 2FA یا تایید دو مرحله ای را راه به دنیای وب معرفی کرد، به بازار ارائه شده است. نکته ی مثبت در مورد این سامانه آن است که به زودی گوگل کروم، فایرفاکس و مایکروسافت Edge هم استانداردهای این پروتکل را به رسمیت خواهند شناخت.

در آینده ای نزدیک این حلقه اولین حلقه ی پوشیدنی تایید شده توسط غول های دنیای وب خواهد بود. این تأیید به منزله ی آن است که برنامه ها و سرویس های متنوع و بیشتری به سرعت استانداردهای این حلقه را به رسمیت خواهند شناخت. در نتیجه، با استفاده از حلقه Motiv قادر خواهید بود تا رمز حساب های بیشتری را در انگشتتان جا دهید و کارهای بیشتری با آن انجام دهید.

باوجود همه این مسائل، دنیای بدون پسورد هنوز دور از دسترس است. در حال حاضر، تایید دو مرحله ای تا مدت ها بهترین روش برای امن نگه داشتن حساب های کاربری در سرتاسر جهان هست و خواهد بود. پس با این اوصاف به نظر می رسد تا اطلاع ثانوی، رسالت Motiv، رها کردن ما از مرحله ی پرزحمت دوم تأیید پسورد است. البته فراموش نکنید که نباید از چشم انداز پیشرفت پروتکل WebAuthn غافل شد. تا همین حالا شرکت تولیدکننده این حلقه توانسته است با تعداد محدودی از شرکت های بزرگ دنیا مانند فیسبوک، گوگل، توییتر، آمازون، دراپ باکس و Salesforce مذاکره کند و تأیید آن ها را برای به رسمیت شناختن این پروتکل بگیرد؛ لیستی که نشان دهنده ی ظرفیت بالای رشد این سیستم است.

تجربه استفاده از حلقه

اگر حلقه را گم کنید چه اتفاقی می افتد؟ برای جلوگیری از اتفاقات احتمالی این چنینی، Motiv یک لایه امنیتی به نام WalkID دارد. این لایه امنیتی، الگوهای گام های شما را اندازه گیری می کند که با آن می توان هویت شما را تأیید کرد. وقتی می خواهید برای اولین بار حلقه را راه اندازی کنید، Motiv از شما می خواهد تا حدود ۵ دقیقه با آن راه بروید تا بتواند طرز راه رفتن شما را تشخیص دهد. بعد از آن هر بار که حلقه را از دستتان درآوردید و دوباره دستتان کردید، باید چنددقیقه ای با آن راه بروید تا حلقه با احتمال ۹۹ درصد مطمئن شود که خود شما هستید که آن را روی انگشتتان دارید.

نویسنده ی مقاله در مورد تجربه ی کار با این حلقه می نویسد:

جدای تعاریف و ویژگی های روی کاغذ این تکنولوژی، برای اینکه از عملکرد آن مطمئن شویم، تصمیم گرفتم یک هفته آن را امتحان کنم. اما نکته ای که دستگیرمان شد این بود که استفاده کردن از آن، آن قدرها هم که به نظر می آمد، ساده نبود. قسمت سخت ماجرا آنجا بود که برای متصل کردن برنامه های تحت پوشش تایید دو مرحله ای به Motiv باید تنظیمات همه ی برنامه ها دوباره انجام تنظیم می شد.

نکته ی ناامیدکننده آنجا بود که بیشتر اوقات حرکت دست من برای سیستم تایید دو مرحله ای حلقه قابل شناسایی نبود. کاری که انرژی زیادی می طلبید، امتحان کردن حالت های دست مختلف برای شناسایی شدن بود که در زمان بروز اشتباه در حرکت دست، هیچ راهنمایی برای اینکه ایرادات را به شما نشان دهد وجود نداشت. برای آزمایش WalkID  هم تمام تلاش های من برای اینکه زمان شروع حرکت را به دستگاه اعلام کنم بی نتیجه بود و در آخر مجبور شدم تا این قابلیت را به کلی خاموش کنم.

در حال حاضر Motiv بیشتر زمانی به کار می آید که تمامی حساب های کاربری شما برای ورود در هر مرتبه نیازمند تایید دو مرحله ای باشند؛ نکته ای که لااقل برای من صادق نیست. چون روی سیستم های شخصی معمولاً به صورت لاگین شده در سایت هایی که به طورمعمول از آن ها استفاده می کنیم باقی می مانیم. اگرچه تایید دو مرحله ای هم اکنون بهترین روش برای تأمین امنیت یک حساب کاربری اینترنتی است، اما تعدد دفعات استفاده از آن می تواند در طول یک روز کاری، سرعت شما به مراتب کاهش دهد.

کاش تایید دو مرحله ای به همین سادگی باشد

اگر استفاده از Motiv به اندازه ی چرخاندن یک دست ساده بود، علاقه مند بودم تا تمام حساب های کاربری را به Motiv متصل کنم و از سامانه ی امن تایید دو مرحله ای استفاده کنم، اما این حلقه جای زیادی برای کار کردن روی تجربه کاربری، راحتی در استفاده، ضریب اطمینان و ثبات عملکردی دارد. وقتی شما همه چیز را به حلقه واگذار می کنید و حلقه به درستی کار نمی کند، احتمال دارد برای مدتی طولانی پشت در حساب کاربری خودتان بمانید و در نتیجه دیگر هیچ وقت به حلقه اطمینان نکنید.

اما از طرف دیگر، با خبرهایی که هر روز در مورد نقض امنیت حساب کاربری در سایت های معروف دنیا، نظیر نقض حریم خصوصی ۵۰ میلیون کاربر فیسبوک، می شنویم، همه ترجیح می دهیم تا امنیت حساب های کاربری خودمان را تا جای ممکن افزایش دهیم. البته اگر  ابزارهایی مانند Motiv این کار را برای ما راحت کنند.

مدل فوق قدرتمند گلکسی S10 با کدنام Beyond X دارای ۶ دوربین خواهد بود

وال استریت ژورنال در گزارشی ضمن اشاره به کدنام مدل فوق  گلکسی اس ۱۰ (Beyond X) مدعی شده است که پرچمدار بعدی سامسونگ  ۶ دوربین دارد و نمایشگر بزرگ آن ۶.۷ اینچی خواهد بود.

به گزارش زومیت، جدیدترین پرچمدار سامسونگ یعنی گلکسی اس ۱۰ به احتمال قوی نسبت به نسل قبل، بسیار بهبود خواهد یافت. طبق گزارش جدیدی از سوی وال استریت ژورنال، گلکسی اس ۱۰ که سامسونگ با عرضه ی آن، ده سالگی برند Galaxy S را جشن خواهد گرفت، سه مدل معمولی و یک مدل فوق قدرتمند با کدنام Beyond X خواهد داشت. این محصول ویژه، ضمن پشتیبانی از نسل پنجم ارتباطات (5G)، از ۶ دوربین و نمایشگر بزرگ ۶.۷ اینچ سود خواهد برد.

اندازه ی نمایشگرهای به کار گرفته شده در سه مدل معمولی Samsung Galaxy S10، احتمالاً در بازه ی بین ۵.۸ (اندازه ی فعلی گلکسی اس ۹) تا ۶.۴ اینچ (اندکی بزرگ تر از گلکسی اس ۹ پلاس) خواهد بود. همچنین این گوشی ها بسته به مدل شان (با نام های احتمالی گلکسی اس ۱۰ لایت، گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس) در مجموع سه یا پنج دوربین خواهند داشت.

علاوه بر این ها، گفته می شود که کره ای ها قصد دارند در گلکسی اس ۱۰ از ویژگی شارژ  بی سیم معکوس (که پیشتر در گوشی میت ۲۰ پرو هواوی شاهد آن بوده ایم.) استفاده کنند؛ قابلیتی کاربردی که به این گوشی ها توانایی شارژ کردن دیگر دستگاه ها (نظیر گوشی هوشمند یا هدفون) را خواهد داد.

بر طبق ادعای وال استریت ژورنال، مدل فوق قدرتمند S10 که فعلاً از آن با کدنام «بیاند ایکس» یاد شده است، نمایشگر غول پیکر ۶.۷ اینچ خواهد داشت و برای پی بردن به بزرگی این نمایشگر، بهتر است گوشی نوت ۹ را مثال بزنیم؛ دستگاهی که نمایشگر ۶.۴ اینچ دارد و این یعنی مدل ویژه ی گلکسی اس ۱۰ قرار است از این هم بزرگ تر باشد.

در ضمن گفته می شود که بیاند ایکس در مجموع ۶ دوربین (دو دوربین سلفی و چهار دوربین اصلی) خواهد بود و از جدیدترین نسل ارتباطات یعنی 5G پشتیبانی خواهد کرد. با بررسی اجمالی اطلاعات منتشر شده، به این موضوع پی می بریم که بیاند ایکس به لحاظ مفهومی، در نگاه اول شبیه آیفون X اپل می ماند که این شرکت دهمین سال عرضه ی گوشی هایش را با آن جشن گرفت.

Beyound X؛ مدل فوق قدرتمند گلکسی S10 با نمایشگری غول پیکر و ۶ دوربین مجزا

Beyond X در واقع به روزرسانی بزرگی برای گوشی های سری گلکسی اس به شمار می آید که قرار است به جای داشتن ظاهری تکراری، زبان طراحی و فناوری های به کار رفته در این گوشی ها را چند قدم به پیش ببرد و ما را با نسل جدید این گوشی های محبوب، آشنا کند.

با این همه، نباید فراموش کرد که به احتمال قوی گوشی بیاند ایکس در کنار مدل های معمولی گلکسی اس ۱۰، به نمایشگرهای با بریدگی ویژه ی سامسونگ (شامل اینفینیتی-یو، اینفینیتی-وی و اینفینیتی-اُ) که این شرکت آن ها را در جریان کنفرانس SDC امسال به نمایش گذاشت، مجهز خواهند بود.

بر مبنای ادعای وال استریت ژورنال، تمامی این چهار گوشی طی برگزاری رویدادی در اواسط ماه فوریه ی ۲۰۱۹ (بهمن-اسفند ۱۳۹۷) رونمایی خواهند شد. انتظار می رود که سامسونگ ابتدا سه مدل معمولی اس ۱۰ را روانه ی بازار کند. ظاهراً کره ای ها قصد دارند گوشی فوق قدرتمند بیاند ایکس را زمانی عرضه کنند که اپراتورهای مخابراتی، توانایی پشتیبانی از 5G را پیدا کرده باشند؛ اتفاقی که در تاریخی نامعلوم در بهار ۲۰۱۹، رنگ حقیقت به خود خواهد گرفت.

با همه ی این ها فراموش نکنید که محصولات موبایلی سامسونگ در سال ۲۰۱۹، فقط به این چهار گوشی ختم نمی شوند. کره ای ها از مدت ها پیش خود را برای عرضه ی گوشی تاشدنی در سال ۲۰۱۹ آماده کرده اند که وال استریت ژورنال این گوشی تاشدنی را گلکسی فلکس می نامد.

اپل وجود نقص در صفحه ی لمسی آیفون X را تأیید کرد

شرکت اپل ضمن انتشار اطلاعیه ای از وجود نقص در دو محصول پرطرفدار آیفون X و مک بوک پرو ۱۳ اینچی خبر داد.

به گزارش زومیت، شرکت آمریکایی اپل اعلام کرد که صفحه ی برخی از گوشی های iPhone X هنگام لمس، واکنش هایی منقطع از خود نشان داده یا اصلاً واکنش نشان نمی دهند. به گفته ی اپل برخی از صفحات دستگاه ها ممکن است حتی در صورت لمس نشدن نیز واکنش های غیرمعمول نشان دهند. فروش گوشی هوشمند آیفون X از ماه آبان (نوامبر) سال گذشته آغاز شد و با معرفی مدل های جدید اپل یعنی آیفون XS و آیفون XR در ماه شهریور (سپتامبر) گذشته فروش آن متوقف شد. کاربران ما ه ها است که وجود مشکل در صفحه ی لمسی این گوشی را به صورت آنلاین گزارش می دهند.

اپل همچنین اعلام کرده  است که تعداد محدودی از مک بوک پرو های ۱۳ اینچی دارای مشکلی هستند که موجب از دست رفتن داده ها و بروز ایراد در حافظه می شود. طبق اطلاعیه ی اپل، این لپ تاپ ها از ماه خرداد ۱۳۹۶ (ژوئن ۲۰۱۷) تا خرداد ۱۳۹۷ (ژوئن ۲۰۱۸) با حافظه های ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی و بدون تاچ بار (نوار لمسی) به فروش رسیده اند. شرکت اپل به کاربرانی که این مشکل را تجربه کرده اند توصیه کرده است تا هر چه سریع تر به واحدهای ارائه دهنده ی خدمات این شرکت مراجعه کنند.

اپل برای جبران این مشکلات، صفحه ی آیفون Xهای معیوب را به صورت رایگان تعویض و مک بوک پروها را به طور رایگان تعمیر می نماید.

اپل پیش از این به گزارش های مربوط به مشکلات صفحه ی آیفون X پاسخی نداده بود، ولی در گذشته نیز برنامه های مشابهی برای تعویض رایگان مدل های قدیمی تر آیفون که دچار مشکل صفحه بودند، مثل آیفون ۶، ارائه کرده بود.

انتشار گسترده آپدیت اکتبر 2018 ویندوز 10 مجددا آغاز شد

پس از مدت ها انتظار، ظاهرا سر انجام مشکلات آپدیت ۲۰۱۸ ویندوز ۱۰ برطرف شده اند؛ چرا که مایکروسافت انتشار گسترده ی آن را از هفته ی پیش آغاز کرده است.

به گزارش زومیت، مایکروسافت از هفته ی پیش، انتشار آپدیت اکتبر ۲۰۱۸ را پس از رفع باگ ها، مجددا برای ویندوز ۱۰ آغاز کرده است؛ باگ هایی که به حدی اذیت کننده  شده بودند که ردموندی ها را مجبور کردند آپدیت اکتبر را از حالت انتشار خارج سازند.

در زمان انتشار اولیه ی آپدیت اکتبر، عده ای از کاربران ویندوز ۱۰ مدعی شدند که پس از نصب این آپدیت، برخی از فایل های روی سیستم شان پاک شده است. درحالی که مایکروسافت انتشار مجدد این آپدیت را از چندین هفته پیش برای کاربران اینسایدر آغاز کرده بود، اما تاکنون شاهد انتشار گسترده ی آن برای عموم نبودیم. مایکروسافت در اصل قصد داشت کاربران اینسایدر، باگ های باقی مانده ی احتمالی را پیدا کنند تا مجددا به هنگام انتشار عمومی، مشکلات پیشین گریبان گیر کاربران نشوند.

همان طور که ذکر کردیم، سرانجام پس از گذر یک ماه از انتشار آپدیت اکتبر ۲۰۱۸ برای کاربران اینسایدر، این آپدیت به صورت عمومی از هفته ی گذشته در دسترس قرار گرفته است. جان کیبل، سرپرست بخش مدیریت برنامه سرویس های ویندوز در مایکروسافت، در این رابطه می گوید که او و تیمش بازخوردهای به دست رسیده از کاربران اینسایدر را که شامل میلیون ها نفر می شوند، به خوبی پیگیری کرده اند و حال دیگر تمامی مشکلات مربوط به حذف شدن فایل ها در آپدیت اکتبر ویندوز ۱۰ مرتفع شده اند.

آپدیت اکتبر ویندوز ۱۰ ممکن است برای برخی کاربران منتشر نشود

از زمان آغاز انتشار مجدد این آپدیت در هفته ی گذشته، تنها درصد کمی از کاربران قادر به دریافت آن بودند؛ اما با گذر زمان، این آپدیت برای دیگران نیز منتشر شده است و اگر هنوز آن را دریافت نکرده اید، بهتر است به بخش Windows Update سری بزنید. با این وجود، مایکروسافت گفته که این آپدیت ممکن است برای برخی کاربران در دسترس قرار نگیرد: «اگر ما تشخیص دهیم که دستگاه شما با مشکلاتی مثل عدم سازگاری یک اپلیکیشن به خصوص با آپدیت جدید، مواجه است، تا زمان برطرف شدن آن مشکل، آپدیت اکتبر ۲۰۱۸ را برای شما منتشر نخواهیم کرد. حتی اگر از طریق Check for updates هم اقدام کنید، به این آپدیت دسترسی پیدا نخواهید کرد».

Microsoft در سال ۲۰۱۸، با مشکلات متعددی در زمینه ی آپدیت های Windwos 10 مواجه شد؛ ردموندی ها ابتدا انتشار آپدیت آوریل ۲۰۱۸ را به دلیل مشکل صفحه ی آبی مرگ به تعویق انداختند و پس از نصب این آپدیت روی بیش از ۶۰۰ میلیون دستگاه، مجبور شدند که مشکل مربوط به فریز شدن دسکتاپ و کروم را برطرف کنند. اگر پیگیر اخبار بوده باشید، می دانید که این شرکت پس از مواجهه با مشکلات بزرگی در آپدیت اکتبر ۲۰۱۸، مجبور شد آن را از حالت انتشار خارج سازد.

مایکروسافت در اطلاعیه های اخیرش وعده داده است که چنین مشکلاتی دیگر تکرار نخواهند شد.

روزنه امنیتی در تمام نسخه های ویندوز تغییر سطح دسترسی را ممکن می کند

استفاده از تکنیکی موسوم به RID Hijacking این امکان را در اختیار هکرها قرار می دهد تا به کاربران مهمان و سایر کاربران با دسترسی سطح پایین اجازه مدیریتی بدهند.

به گزارش زومیت، یک پژوهشگر امنیت اهل کلمبیا راهی برای تخصیص دسترسی مدیریتی به دسترسی های سطح پایین پیدا کرده که در برابر بوت شدن سیستم نیز مقاوم است. همچنین باید به اجرای ساده دستورات برای استفاده از این باگ اشاره کرد که البته متوقف کردن آن نیز ساده نیست؛ این دقیقا همان چیزی است که هکرها و نویسندگان برنامه های مخرب برای استفاده از تکنیک بهره برداری از باگ ها (exploitation) به آن نیاز دارند.

تعجب آورتر این است که جزئیات این تکنیک در نوامبر ۲۰۱۷ منتشر شد، اما با وجود تمام پتانسیل مخرب برای سوء استفاده از این باگ و همچنین سهولت استفاده از آن شاهد هیچ گونه پوشش رسانه ای یا توجه از طریق هکرها به این باگ نبودیم.

این تکنیک ابتدا توسط سباستین کاسترو، پژوهشگر بخش امنیتی شرکت CSL، کشف شد و یکی از پارامترهای حساب کاربری ویندوز به نام شناسه رابطه ای (RID) را هدف می گیرد.

RID یک کد است که به انتهای بخش شناسه امنیتی حساب های کاربری (SID) اضافه می شود و گروهی که کاربر در آن عضو است و دسترسی های مشخصی دارند را مشخص می کند. چندین شناسه نسبی وجود دارند، اما متداول ترین آن ها ۵۰۱ به عنوان حساب کاربر مهمان و ۵۰۰ شناسه حساب های کاربری مدیریتی یا همان Administrator است.

کاسترو، با کمک پدرو گارسیا، مدیرعامل CSL، کلیدهای رجیستری را دستکاری و اطلاعات هر کاربر ویندوز را ذخیره کردند و سپس متوجه شدند که می توانند شناسه نسبی تخصیص داده شده به کاربری خاص را تغییر دهند و به آن شناسه نسبی متفاوتی اختصاص دهند که می تواند از گروه کاربران دیگر باشد.

این تکنیک به هکر اجازه نمی دهد که یک کامپیوتر را ویروسی کند، مگر آنکه سیستم قربانی بدون رمز عبور در اینترنت به جستجو بپردازد.

اما در مواردی که امکان ورود به سیستم قربانی وجود داشته باشد، هکر می تواند اجازه مدیریتی به خود و سپس دسترسی کامل به منابع سیستم مبتنی بر ویندوز را به خود اختصاص دهد.

از آنجا که کلیدهای رجیستری هم با راه اندازی مجدد سیستم یا بوت شدن تغییری نمی کنند، از این رو هر تغییری در شناسه نسبی کاربری دائم خواهد ماند تا زمانی که تصحیح شود.

این حمله همچنین بسیار موثر است با توجه به اینکه روی نسخه های مختلفی از ویندوز از ایکس پی تا ۱۰ و همچنین روی نسخه های سرور ۲۰۰۳ و سرور ۲۰۱۶ تست شده است. اگرچه در حالت تئوری باید نسخه های قدیمی تر هم رخنه پذیر باشند.

کاسترو در مصاحبه ای با سایت zdnet گفته است: کشف سیستم قربانی آسان نیست، به این دلیل که این حمله ها ممکن است به منابع سیستم عامل صورت بگیرد؛ بدون اینکه هیچ اعلانی دریافت کنید، از طرفی دیگر، اگر بدانید که باید دنبال چه بگردید کشف آن آسان به نظر می آید. برای شناسایی اینکه آیا سیستم آسیب دیده، باید به سراغ رجیستری رفت و تغییرات احتمالی اعمال شده را جستجو کرد.

راحت ترین راه این است که بررسی کنید شناسه کاربر مهمان با شناسه نسبی ۵۰۰ پایان یابد. این بدین معنی است که حساب یاد شده دارای دسترسی مدیریتی است و کسی کلیدهای رجیستری شما را دستکاری کرده است.

این پژوهشگر CSL ماژولی را برای خودکارسازی حمله از طریق این باگ در قالب یک ماژول طراحی کرده است.

کاسترو در ادامه گفت: ما به محض کشف این باگ و توسعه ی ماژول مورد نظر با مایکروسافت تماس گرفتیم، اما هیچ پاسخی از آن ها دریافت نکردیم و این باگ تا به حال برطرف نشده است.

ربودن شناسه نسبی امری ساده، پنهانی و ماندگار است و این همان فاکتور هایی است که هکرها در مورد ویندوز می پسندند. اما در این مورد، به نظر می رسد که هکرها و توسعه دهندگان بدافزار نیز از این باگ غافل شده اند.

قراردادهای هوشمند بلاک چین بالاخره راهی برای ورود به دنیای واقعی پیدا کردند

قرارداد های هوشمند، دستاورد فناوری بلاک چین محسوب می شوند اما استفاده از آنها در مسائل دنیای واقعی، تا به امروز در هاله ای از ابهام قرار داشت.

به گزارش زومیت، قطعا تا به امروز شنیده اید که بلاک چین و فناوری قراردادهای هوشمند، زندگی ما را متحول خواهند کرد. البته، یک مورد پیش از این تحول باید در نظر گرفته شود. قبل از هرگونه ساختارشکنی انقلابی این فناوری، باید تأثیر آن روی مسائل واقعی جهان روشن شود. این تأثیر تا به امروز تقریبا غیر ممکن به نظر می رسید.

این مسئله که با نام Oracle Problem شناخته می شود، یک چالش فناوری است که مانع از ورود بلاک چین به زندگی روزمره ی ما می شود. البته به نظر می رسد این چالش نیز توسط بازیگران دنیای فناوری حل شده باشد. استارتاپی با نام Chainlink در حال ترکیب نرم افزار خود با سخت افزارهای امنی با نام Town Crier است که توسط یک گروه تحقیقاتی دانشگاهی در حوزه ی رمزنگاری توسعه یافته اند. به نظر می رسد ترکیب این نرم افزار و سخت افزار بیش از همیشه به حل چالش اوراکل نزدیک باشد.

قراردادهای هوشمند (Smart Contracts)، برنامه هایی ذخیره شده در یک بلاک چین هستند. این قراردادها قابلیت خودکار کردن روند تراکنش ارز دیجیتال بین کاربران را دارند. این تراکنش ها، بر اساس قوانین مصوب در برنامه ها انجام می شود. در اوراکل نیز همان فیدهای داده ی زنده ای هستند که داده هایی مانند آب و هوا، نرخ کارمزد صرافی ها، اطلاعات پرواز خطوط هوایی و نتایج مسابقات ورزشی را به قراردادهای هوشمند ارسال می کنند.

ایده ی اصلی بر این اساس استوار است که دو سیستم در کنار یکدیگر، خدمات مبتنی بر بلاک چین را با اتفاقات دنیای واقعی مرتبط کند. این ارتباط، با درجه ی بالاتری از امنیت انجام خواهد شد و قطعا از روش های کنونی کاربردی تر می شود. به عنوان مثال وقتی پرواز شما لغو می شود، یک قرارداد هوشمند به صورت خودکار هزینه ی آن را پس از دریافت داده های قابل اعتماد از خطوط هوایی، باز می گرداند.

سرگی نازاروف، مدیرعامل این استارتاپ در مورد مانع اصلی رویکرد فوق اعتقاد دارد سرویس های کنونی اوراکل، در قدم اول هدف پیاده سازی یک سیستم بلاک چین را از بین می برند. از طرفی، به عنوان مثال در اتریوم، همه ی نودهای حاضر در شبکه، همه ی قراردادهای هوشمند را پردازش می کنند. در نتیجه، برنامه ها امکان خاموش یا متوقف شدن ندارند. سرویس های اوراکل امروزی نیز بیش  از اندازه متمرکز هستند؛ آنها نقاط ثابتی دارند که به راحتی در معرض نفود و خرابکاری خواهند بود.

ترکیب قراردادهای هوشمند با سخت افزار امن، تاحدودی مشکل اتصال را حل می کند

در نتیجه ی تعاریف بالا، قراردادهای هوشمند به داده های دنیای واقعی دسترسی ندارند. بدون این دسترسی نیز آنها مانند شهرهایی بدون برق هستند. آری جولز استاد دانشگاه کورنل این تعریف را برای قراردادها به کار می برد و معتقد است با این شرایط نمی توان کار خاصی با آنها انجام داد.

جولز و همکارانش در دانشگاه کورنل و بخش تحقیقات ارز دیجیتال و قراردادهای هوشمند، سخت افزارهای تاون کرایر را توسعه داده اند. آنها این سخت افزارها را رابط هایی امن و قابل اعتماد برای اتصال بلاک چین اتریوم به منابع داده ی آنلاین مجهز به HTTPS معرفی می کنند. بخش اصلی محصول آنها نیز برنامه ای است که داخل یک قطعه ی سخت افزاری ایزوله اجرا می شود.

این قطعه ی سخت افزاری (که اصطلاح محاصره برای آن استفاده می شود)، وظیفه ی حفظ برنامه از حملات مخرب و محرمانه نگاه داشتن پردازش ها را بر عهده دارد. این قطعه، درخواست ها برای داده را از قراردادها ی هوشمند دریافت می کند. به عنوان مثالی از این درخواست ها می توان درخواست یک قرارداد هوشمند خطوط هوایی در مورد لغو شدن پرواز را مثال زد. سپس، پاسخ ها از وب سایت یا ایستگاه های اطلاعاتی به بلاک چین پس فرستاده می شوند.

با استفاده از رمزنگاری و فرض امن بودن سخت افزارها، این تبادل داده با اطمینان کامل به مقصد (به عنوان مثال، قراردادهای هوشمند پرواز) فرستاده می شود. در واقع مقصد نهایی مطمئن است که داده بدون هیچ دخالت و دستکاری مستقیما از سخت افزار تاون کرایر فرستاده می شود.

اگرچه تاون کرایر احتمالا از مدل های سنتی فیدهای داده امن تر باشد، اما قابلیت اعتماد سیستم های غیرمتمرکز را به همراه ندارد. در این مرحله، استارتاپ چین لینک وارد بازی می شود. نرم افزار این استارتاپ، شبکه ی غیرمتمرکز اوراکل ها را به کار می گیرد تا خدمات بر پایه ی قراردادهای هوشمند انجام شده و وابسته به یک منبع متمرکز نباشند.

اعتماد به صحیح بودن داده های ارسال شده توسط چین لینک نیز توسط رمزنگاری تأمین می شود. در این میان، مشتریان سرویس می توانند انواع مختلف سرویس های غیرمتمرکز را از استارتاپ خریداری کنند. در این مدل، نودهای شبکه نیز در ازای ارائه ی داده، کسب درآمد می کنند. نوزاروف اعتقاد دارد ترکیب نرم افزار چین لینک با سخت افزار تاون کرایر، اولین شبکه ی امن و غیرمتمرکز اوراکل در جهان است.

چین لینک برای نشان دادن قابلیت های شبکه ی اوراکل خود، با سیستم های قرارداد هوشمند متعددی همکاری کرد. یکی از این پروژه ها OpenLaw نام دارد و قراردادهای قانونی به صورت قراردادهای هوشمند را زمینه ی کاری خود معرفی می کند. این پروژه از اوراکل چین لینک برای تعیین نرخ تبدیل اتر به دلار در زمان مشخص استفاده می کند. بنیان گذار OpenLaw آرون رایت در این مورد می گوید: نمی دانم آیا کسی توانسته است مشکل اوراکل را به طور کامل کند یا خیر؛ البته چین لینک و تاون کرایر تلاش های اولیه ی خوبی در این زمینه هستند.

کامپیوتر ها به کمک دبیران ریاضی می آیند و فرآیند حل مسأله را بررسی می کنند

کامپیوتر ها به کمک دبیران ریاضی پایه ی هشتم می آیند، تمرینات ریاضی را تصحیح کرده و به راه حل و فرآیند تفکر دانش آموزان نمره می دهند.

به گزارش زومیت، محققان Cornell CIS در حال توسعه ی نرم افزارهای کامپیوتری هستند که می تواند به دبیران ریاضی پایه ی هشتم کمک کند تا بتوانند به تکالیف ریاضی دانش آموزان نمره بدهند.

محققان نتایج تحقیق خود را در کنفرانس عوامل انسانی در سیستم های محاسباتی (Human Factors in Computing Systems) که از ۲۱ تا ۲۶ آوریل ( ۱ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) در مونترال برگزار می شود، ارائه خواهند داد. اریک اندرسن، استادیار علوم کامپیوتر در این زمینه اعلام کرد: من علاقمند فعالیت در حوزه ی تکنیک های آموزش خودکار هستم. قصدم این است که زندگی دبیران را آسان تر کنم. معمولا، دبیران زمان زیادی برای بررسی و نمره دادن به تمرینات دانش آموزان صرف می کنند. امتیاز دادن به تمرینات، پیچیده تر از بررسی پاسخ درست یا غلط است. دبیران، عموما وقت زیادی صرف می کنند تا صحت و سقم جزئیات و راه حلی که دانش آموز در برگه نوشته است را متوجه شوند تا بتوانند از این طریق، اشتباهات وی را گوشزد کنند. ما آینده ای را پیش بینی می کنیم که در آن دبیران، زمان کمتری را صرف بررسی برگه های تمرین دانش آموزان خواهند کرد و در نتیجه زمان بیشتری را به صورت مستقیم با دانش آموزان در ارتباط خواهند بود.

اندرسون با همکاری سامیت گوانی از مرکز تحقیقات مایکروسافت، در حوزه ی «انجام کارهای جالب»، پروژه های برنامه نویسی را دنبال می کنند. اندرسن معتقد است: کار ما این است که فرآیند تفکر دانش آموزان را مهندسی معکوس کنیم. در حال توسعه ی الگوریتمی هستیم که نحوه ی انجام دادن تکالیف دانش آموزان را بررسی می کند و قصد دانش آموز از طی کردن چنین فرآیندی را ترجمه می کند.

محققان مجموعه داده های مربوط به تمرین جمع و تفریق درس ریاضی در حدود ۳۰۰ دانش آموز را مورد بررسی قرار دادند و با استفاده از این داده  ها، سعی کردند تا متوجه فرآیند تفکری دانش آموزان شوند و از این طریق بفهمند که آنها کدام راه حل را اشتباه رفته اند و کدام  راه حل را درست پیموده اند. اندرسن گفت: «از نظر فنی بررسی راه حلی که دانش آموز برای حل مساله ی ریاضی می رود، کار پرچالشی است. تلاش کردیم تا ساختار و الگوریتمی کارآمد برای بررسی داده ها پیدا کنیم که بتواند این حجم عظیم داده ها را بررسی کند و بتواند آنچه که احتمال دارد دانش آموزان به آن فکر کنند را مورد بررسی قرار دهد. متوجه شدیم که ۱۳ درصد از دانش  آموزان، اشتباهات رویکردی سیستماتیک در حل مسایل ریاضی دارند. هم چنین با کمک الگوریتم، متوجه شدیم که ۵۳ درصد از این اشتباهات، تکراری هستند. نکته اینجاست که ما پاسخ درست را به رایانه نمی دهیم؛ بلکه از سیستم کامپیوتری می خواهیم که برای ما معلوم کند که دانش آموز چه اشتباهی را در فرآیند حل مساله مرتکب شده است. در واقع، این ابزار می تواند به معلم نشان دهد که دانش آموز چه قسمتی را اشتباه متوجه شده است و  در اصل روش های اشتباه در حل مساله را برای دبیر مشخص می کند. در نتیجه دبیران می توانند در نقش یک تعلیم دهنده، به کارآموز خود کمک کنند تا فرآیند و مسیر درست حل مساله را طی کند».

هدف نهایی توسعه ی چنین نرم افزاری، کمک به دبیران برای امتیازدهی به روش حل مساله ی دانش آموزان است. در نتیجه، کارنامه ی عملکردی دانش  آموزان می تواند نتایج بهتری را در اختیار دبیران قرار دهد. این در حالی است که دبیران تمرکز و انرژی خود را به جای صرف کردن برای بررسی تمرینات، صرف برطرف کردن مشکلات دانش  آموزان می کنند. البته این نرم افزار، در حال حاضر تنها برای تمرینات ساده ی ریاضی از جمله جمع و تفریق کاربرد دارد؛ ولی انتظار می رود که در آینده بتواند برای معادلات پیشرفته تر و مسایل جبر نیز مورد استفاده قرار گیرد.

هوش مصنوعی جدید، با توانایی فریب حسگرهای بیومتریک به یاری اثر انگشت جعلی

هوش مصنوعی توسعه یافته به دستِ پژوهشگران دانشگاه نیویورک، می تواند با ساخت اثر انگشت تقلبی، حسگرهای بیومتریک را فریب دهد.

به گزارش زومیت، پژوهشگران دانشگاه نیویورک با استفاده از نوعی هوش مصنوعی که می تواند حسگرهای بیومتریک را فریب دهد، موفق به یافتن روشی برای ساخت اثر انگشت جعلی شده اند. این هوش مصنوعی که پژوهشگران آن را DeepMasterPrints نامیده اند، در فرآیند آزمایش ۲۳ درصد از اثر انگشت های سیستمی را بازسازی کرد و ظاهراً نرخ خطای آن یک در هزار است. هنگامی که نرخ تطبیق اشتباه یک در هزار بود، دیپ مسترپرینتس موفق شد اثر انگشت های واقعی را در ۷۷ درصد مواقع شبیه سازی کند.

این قابلیت شناخت اثرهای انگشت  جعلی، بیش از همه می تواند برای دور زدن سیستم هایی کاربردی باشد که (برخلاف گوشی های هوشمند که فقط چند اثر انگشت محدود را ثبت می کنند.) اثر انگشت های بسیاری روی آن ها ذخیره می شود. یک هکر، برای یافتن اثر انگشت صحیح از راه آزمون و خطا، همچون حملات جستجوی فراگیر یا لغت نامه ای علیه گذرواژه ها، احتمالاً شانس های بیشتری برای موفقیت در اختیار دارد.

از آنجایی که اغلب حسگرها شکل انگشت را نمی چرخانند، صرفاً اثری جزئی از آن را شناسایی می کنند، اما کاربر هنگام تنظیم تاچ آیدی در iOS یا اثر انگشت در اندروید باید با حرکت دادن انگشت خود، تمام بخش های آن را به حسگر بشناساند. در نتیجه، نیازی نخواهد بود که هر مرتبه برای باز کردن قفل گوشی، انگشت به همان شکل قبلی روی حسگر قرار بگیرد.

اغلب اوقات، سیستم های بیومتریک به منظور ایجاد تصویری کامل از اثر انگشت، اثرهای جزئی را با یکدیگر ترکیب نمی کنند. آن ها در عوض، اسکن ها را با سوابق جزئی مقایسه می کنند. در این حالت، احتمال اینکه فرد هکر بتواند بخشی از اثر انگشت را با نسخه  ای مطابقت دهد که کامپیوتر ایجاد کرده، افزایش پیدا می کند.

دیپ مسترپرینتس همچنین به این حقیقت واقف است که اثر انگشت های کامل با وجود منحصر به فرد بودن ویژگی های مشترکی دارند و از آن بهره می گیرد. در نتیجه، احتمال آنکه یک اثر انگشت جعلی که بسیاری از این ویژگی های مشترک را دارد، کارگر باشد، بیشتر از نسخه ای خواهد بود که کاملاً تصادفی است.

پژوهشگران با در نظر گرفتن این عوامل، شبکه ای عصبی ایجاد کردند که در پی ساخت اثر انگشت هایی مطابق با طیفی از اثر انگشت های جزئی بود. آن ها با استفاده از مجموعه داده هایی از اثر انگشت های واقعی، یک شبکه ی خصمانه ی نسبی را آموزش دادند. دیپ مسترپرینتس به گونه ای متقاعد کننده  مثل اثر انگشت های واقعی عمل می کند، در نتیجه، آن ها می توانند انسان ها را هم فریب دهند. در روش قبلی، که به نام مسترپرینتس شناخته می شد، اثر انگشت های جعلی با لبه های زاویه دار و تند و تیز ساخته می شدند و توانایی فریب حسگرها را داشتند اما انسان ها به راحتی می توانستند ساختگی بودن آن ها را به سرعت شناسایی کنند.

دانشمندان امیدوارند پژوهش آن ها، شرکت ها را ترغیب کند که امنیت سیستم های بیومتریک را افزایش دهند. فیلیپ بونتریگر از مدرسه ی مهندسی دانشگاه نیویورک می گوید: بدون تأیید اینکه احراز هویت بیومتریک را یک انسان واقعی انجام می دهد، بسیاری از این حملات خصمانه امکان پذیر می شوند. امید واقعی برای حل چنین مشکلی، حرکت به سمت شناسایی زنده در حسگر بیومتریک است.

همراهی هوش مصنوعی و سمعک در زیباتر شنیدن

انقلابی نوین در عرصه پزشکی با همراهی هوش مصنوعی و سمعک در زیباتر شنیدن؛ اتفاقی که تحول بنیادینی در دنیای سمعک های هوشمند ایجاد کرد.

به گزارش زومیت، همه ی ما درباره ی هوش مصنوعی در فیلم ها و سریال های علمی تخیلی بسیار دیده و شنیده ایم. اما آیا هوش مصنوعی به کار رفته در سمعک، همان هوش مصنوعی است که فیلم ها به ما معرفی کرده اند؟ توانایی هایی که هوش مصنوعی دارد حیرت انگیز است، چه در فیلم ها و چه دنیای واقعی. زمانی که این فناوری به یک وسیله ی الکترونیکی می پیوندد از آن یک ابر وسیله می سازد که قابلیت درک و یادگیری دارد.

مدت زیادی از همکاری هوش مصنوعی و سمعک نمی گذرد و در همین مدت زمان اندک، سمعک هوشمند توانسته کیفیت شنوایی را تا حد زیادی بهبود ببخشد. امید است که روزی خدمات این فناوری، بتواند جایگزین شنوایی طبیعی شود.

سمعک هوشمند می تواند به عنوان بخش شنوایی در مغز شما عمل کند. زمانی که با سمعک خود وارد محیط شنیداری جدیدی  می شوید و متناسب با محیط سمعک خود را تنظیم می کنید، سمعک میان محیط شنیداری و تنظیمات ارتباط برقرار کرده و این ارتباط را به خاطر می سپارد.

اگر شما دوباره با سمعک خود به همان محیط شنیداری یا محیط های مشابه وارد شوید، سمعک محیط شنیداری را تشخیص داده و تنظیمات مناسب را به صورت خودکار اعمال می کند. سمعک این کار را با چنان دقت و ظرافتی انجام می دهد که کاربر متوجه تغییر محیط نمی گردد.

اگر به صرف شام با دوستانتان در یک رستوران شلوغ دعوت شده باشید، ممکن است سمعک تان صداهای اضافه ی اطراف یا همان نویز زمینه را تقویت کند و شما نتوانید به خوبی روی گفتار دوستانتان تمرکز کنید. احتمالا شما هم در این مواقع از دوستانتان می خواهید حرف خود را تکرار کنند و در نهایت اگر متوجه نشدید، لبخندی می زنید و بحث را تمام می کنید.

سمعک هوشمند با استفاده از میکروفون های جهت دار، می تواند امواجی را که شما می خواهید بشنوید، از صدای مزاحم تشخیص دهد، آن را تقویت و صداهای دیگر را کنترل یا حذف کند. به این ترتیب درک شنوایی شما بالا می رود و دیگر لازم نیست به خاطر کم شنوایی تان ناراحت باشید.

تعداد زیادی از کم شنوایان دچار افت شنوایی در هر دو گوش خود هستند و به علت یک باور قدیمی و اشتباه ممکن است عمده ی این افراد به استفاده از یک سمعک اکتفا کنند. اما یک سمعک جوابگوی افت شنوایی دو گوش نیست، چون فرد کم شنوا روی شنیدن با گوشی که سمعک دارد، تمرکز می کند و سعی می کند از گوش دیگر نشنود. به این ترتیب شنوایی گوش بدون سمعک تحلیل می رود و دچار کاهش درک شنوایی می شود.

اگر کاربر از سمعک دوگوشی استفاده کند، می تواند با استفاده از تکنولوژی وایرلس، بین دو گوشی سمعک خود ارتباط برقرار کند. در این صورت دو سمعک می توانند صدا را قبل از رساندن به گوش کاربر، با یک دیگر هماهنگ کنند.

نگران دیر رسیدن صدا به گوش نباشید، تمام این کار ها در کمتر از چند صدم ثانیه انجام می گیرد. همچنین با استفاده از فناوری بلوتوث در سمعک های هوشمند می توانید بین سمعک و دیگر وسایل دارای بلوتوث مانند تلفن، موبایل، تلویزیون، لپ تاپ و … ارتباط برقرار کنید و صدای آن ها را مستقیما در سمعک بشنوید.

از فناوری های دیگر سمعک هوشمند می توان به کنترل از راه دور اشاره کرد. دیگر لازم نیست برای تنظیم سمعک، آن را از گوش خود خارج و به صورت دستی تنظیم کنید. در سمعک های هوشمند می توان از اپلیکیشن های قابل نصب به روی موبایل، رایانه و … برای تنظیم صدای آن استفاده کرد.

جهش بزرگی که سمعک با کمک هوش مصنوعی به وجود آورده، استفاده از سمعک به عنوان دستگاه کنترل سلامت است.

سیستم Ai الگوهای سلامتی کاربر سمعک مانند: نبض و تنفس را در نظر می گیرد و درصورت بروز مشکل در وضع سلامتی کاربر، به پزشک خانواده و یا اورژانس پیام هشدار ارسال می کند که باید اذعان داشت که قیمت سمعکی که این امکانات را داشته باشد نسبت به سمعک های دیگر بیشتر می باشد.

بسیاری از استفاده کنندگان سمعک، افراد بالای 60 سال هستند و ممکن است زندگی مستقلی داشته باشند. هوش مصنوعی کمک می کند اطلاعات سلامتی فرد کم شنوا، به طور پیوسته در دسترس پزشک خانواده ی او باشد. البته به زودی قابلیت های اندازه گیری قند خون و دمای بدن نیز به  این دستگاه افزوده خواهد شد.

هدف شرکت های تولید کننده ی محصولات شنوایی این است که سمعک ‎ ‎ها ، به دستگاه هایی چند منظوره برای خدمات بهتر به مردم تبدیل شوند.

سمعک هوشمند در اشکال مختلف سمعک از جمله سمعک نامرئی، سمعک داخل گوشی (سمعک نامرئی جزء این دسته محسوب می شود) ،سمعک پشت گوشی بسیار کوچک (RITE رسیور داخل کانال گوش)، سمعک پشت گوشی، سمعک عینکی، سمعک جیبی وجود دارد.

برای مشاوره ی رایگان درباره ی خرید سمعک، سمعک هوشمند و جدید ترین سمعک های بازار، می توانید با شماره های موجود در سایت کلینیک سمعک بهار تماس بگیرید.

لینک سمعک بهار: https://samakbahar.com/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهارده + چهار =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *