آشنایی با سامسونگ Good Lock و روش استفاده از آن

اگر عاشق سفارشی  کردن ظاهر گوشی خود هستید و به هر امکانی برای شخصی سازی آن نه نمی گویید، بد نیست با سامسونگ Good Lock آشنا شوید. Good Lock اپ اختصاصی سامسونگ برای گوشی های گلکسی است که امکان شخصی سازی گوشی را ازطریق نصب برخی ما ژول ها در اختیار کاربران قرار می دهد. این اپ به طور مستقل کاری نمی کند؛ بلکه همه ی کارها را ماژول ها و پلاگین  هایی انجام می دهند که به انتخاب شما نصب می شوند. اگر می خواهید پا را فراتر از مرزی بگذارید که One UI برای کاربران مشخص کرده است، Good Lock دری به دنیایی از تغییرات و رنگ ها را برایتان باز می کند.

Good Lock چیست؟

Good Lock مجموعه ای از اپ های ساخت سامسونگ است که به شما امکان می دهد ظاهر دستگاه گلکسی  خود را باب میلتان طراحی کنید. با Good Lock می توانید همه  چیز را از صفحه ی اصلی و صفحه ی قفل گرفته تا طرح بندی برنامه های اخیر، صفحه ی ساعت و پنل Quick Settings سفارشی کنید.

سامسونگ هر سال این برنامه را برای پشتیبانی از جدیدترین نسخه ی One UI به روز می کند. آنچه Good Lock را از سایر برنامه های سفارشی سازی متمایز می کند، تعداد قابلیت ها و هماهنگی آن ها با یکدیگر است. تغییراتی که در این برنامه ایجاد می کنید، هیچ تناقضی با One UI نخواهد داشت.

نصب Good Lock

Good Lock به  طور جهانی منتشر نشده است و در برخی از کشورها نمی توان آن را نصب کرد. جای تعجب نیست که حتی درصورت انتشار جهانی، ایران به دلیل تحریم همچنان نمی تواند از امکانات آن استفاده کند ؛ اما همیشه راه هایی وجود دارد. نصب این اپ فقط از طریق گلکسی استور ممکن است. برای نصب Good Lock، مراحل زیر را دنبال کنید:

برای دانلود باید سیم کارت را خارج کنید.

گوشی را به وای فای متصل کنید و مثل همیشه برنامه ی تغییر IP را روشن کنید.

به تنظیمات گلکسی استور بروید و Data را پاک کنید.

حالا وارد گلکسی استور شوید و Good Lock را جست وجو و نصب کنید.

در آینده اگر هر زمان هنگام اجرای Good Lock به مشکل خوردید، کَش و دیتای برنامه را پاک و دوباره امتحان کنید.

معرفی بهترین ماژو ل های Good Lock

حدود ۲۰ ماژول در سامسونگ Good Lock وجود دارد؛ ولی مجبور نیستید همه ی آن ها را نصب کنید. در ادامه، بهترین ها را برایتان معرفی کرده ایم. با گذشت زمان، برخی از ماژول های کاربردی  Good Lock به برنامه های مستقلی تبدیل شده اند که به غیر از گلکسی استور در همه جا در دسترس هستند.

پس اگر نمی خواهید اپ را نصب کنید یا با نصب آن مشکل دارید، در صورت  امکان می توانید اپ های هر ماژول را دانلود کنید. اگر به اشتباه چیزی را تغییر دادید و خواستید به تنظیمات اصلی برگردید، در صفحه ی اصلی روی تاگل مربوط ضربه بزنید تا خاموش شود.

۱. Theme Park؛ تم تمام عیار

با نصب Theme Park، می توانید از هر رنگی که دوست دارید، تم سفارشی برای گوشی خود بسازید و نحوه ی اعمال تغییرات را در بخش های مختلف رابط کاربری مثل صفحه کلید، پنل Quick Settings و پنل صدا کنترل کنید. علاوه بر این، می توانید آیکن برنامه ها را با دانلود پک های آیکن شخص ثالث از پلی استور یا گلکسی استور تغییر دهید.

۲. Wonderland؛ والپیپر منحصر به فرد

اگر به دنبال راهی می گردید تا صفحه نمایشتان زنده تر به نظر بیاید، Wonderland انتخابی عالی است. با این پلاگین می توانید برای صفحه هوم و لاک تصویر زمینه ی زنده ی سفارشی بسازید. همچنین، از تنظیمات از پیش تعیین شده می توانید استفاده کنید یا از اول تصویر زمینه جدیدتان را بسازید.

ناگفته نماند امکان اضافه کردن افکت های متحرک جالب به والپیپر مثل دانه های برف و قطرات باران نیز برایتان فراهم است. برای ساخت تصویر زمینه ی ویدئویی می توانید اندازه ی ویدئو را بزرگ کنید تا کل صفحه را بگیرد.

۳. QuickStar؛ پنل اعلانات خاص

در Material You مبتنی بر اندروید ۱۳، بدون نصب هیچ چیز اضافه ای، قابلیت سفارشی سازی زیادی در دسترستان است؛ اما اگر می خواید ظاهر پنل اعلانات را تغییر بدهید و از رنگ های دلخواهتان استفاده کنید، نگاهی به QuickStar بیندازید. با این پلاگین می توانید طرح رنگ سفارشی انتخاب کنید و انعطاف پذیری بیشتری در تغییر ظاهر بصری پنل اعلان ها به وجود بیاورید. QuickStar به شما امکان می دهد کارهایی مثل مخفی کردن آیکن های خاص در بالای صفحه یا تغییر موقعیت ساعت را انجام دهید.

۴. LockStar؛ لاک اسکرین دلخواه

تمرکز LockStar روی سفارشی کردن صفحه ی قفل است و به شما امکان می دهد تا موقعیت آیکن  های سیستم مثل ساعت و ویجت موسیقی و آیکن های اعلان را به صورت دستی تغییر بدهید. تعدادی تصاویر پس زمینه هم وجود دارد که شاید بخواهید امتحان کنید.

LockStar به شما اجازه می دهد تا میان برهای پیش فرض صفحه ی قفل (برنامه ی تلفن و دوربین) را با حداکثر ۶ برنامه به  انتخاب خودتان جایگزین کنید. اگر هم طرفدار ظاهر مینیمالیستی هستید، می توانید برخی یا همه ی آیکن های سیستم (به غیر از حسگر اثر انگشت) را در لاک اسکرین مخفی کنید.

۵. Clockface؛ شخصی سازی شده ترین ساعت ممکن

اگه ظاهر ساعت گوشی برایتان اهمیت ویژه ای دارد و می خواهید گزینه های بیشتری برای تغییر و شخصی سازی آن داشته باشید، باید Clockface را امتحان کنید. این ماژول انتخاب گسترده ای از رنگ ها و جلوه ها را در اختیارتان قرار می دهد و به قدری دست شما را در سفارشی کردن ساعت باز می گذارد که می توانید درباره ی ظاهر تک تک اجزای ساعت تصمیم بگیرید. Clockface امکان استفاده در حالت Always on Display را هم دارد.

۶. RegiStar؛ دنیای جسچرهای متفاوت

RegiStar به شما در تغییر ظاهر صفحه ی تنظیمات کمک می کند. بر اساس نیازهایتان می توانید دسته ها را جابه جا و مرتب و حتی آدرس ایمیل مرتبط با حساب سامسونگتان را مخفی کنید. با این حال، قابلیت خاص این پلاگین در سفارشی کردن جسچرها است.

به لطف RegiStar می توانید جسچر ضربه زدن به عقب را فعال کنید و از آن برای نمایش صفحه ی اعلان، گرفتن و اشتراک گذاری اسکرین شات، راه اندازی دوربین و… استفاده کنید. همین کار را می توان با جسچر press-and-hold دکمه پاور هم انجام داد.

۷. NiceShot؛ اسکرین شات پر امکانات

NiceShot ماژولی جالب با ویژگی های مفید برای اسکرین شات و ضبط کردن صفحه  است. یکی از قابلیت های دوست داشتنی NiceShot دکمه ی حذف است که در نوار ابزار وجود دارد. با وجود این  دکمه اگر به گرفتن مجدد اسکرین شات نیاز داشته باشید، مورد قبلی را سریع و مستقیم و بدون رفتن به بخش اعلانات می توانید حذف کنید.

۸. MultiStar؛ حالت Multi-Window برای همه ی برنامه ها

اگه می خواهید از حالت Multi-Window استفاده کنید؛ اما برنامه ای که در آن هستید این اجازه را به شما نمی دهد، باید به سراغ MultiStar بروید. این ماژول به شما امکان می دهد تا Multi-Window را در همه ی برنامه ها فعال کنید.

اگه از این حالت زیاد استفاده می کنید، احتمالاً از امکانات سفارشی سازی ارائه شده در MultiStar خوشتان خواهد آمد. با تنظیم میان برها، می توانید حالت چندپنجره ای را به سرعت راه اندازی کنید. به کمک این ماژول می   توان نحوه ی عملکرد برنامه ها در نمای تقسیم شده را دقیق زیرنظر گرفت.

۹. Camera Assistant: تنظیمات پیشرفته دوربین

با نصب Camera Assistant می توانید به چند ویژگی اضافی دسترسی داشته باشید که در تنظیمات پیش فرض دوربین پیدا نمی شود. برای مثال، به کمک آن می توانید سرعت شاتر را سریع تر کنید یا با انتخاب تغییر خودکار لنز (Auto Lens Switching) به دوربین اجازه دهید به طور خودکار بهترین لنز را برای عکاسی از صحنه ای خاص انتخاب کند. البته قابلیت های دیگری هم وجود دارد که می توانید آن ها را امتحان کنید.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج + هجده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *