رونمایی از نام و شعار کاروان ایران در مسابقات پاراآسیایی. با خودباوری و امید، پیش به سوی جاکارتا

در نشست خبری کمیته ملی پارالمپیک، نام، شعار و سرپرست نمادین کاروان ایران در رقابتهای پاراآسیایی اندونزی اعلام شد. بر این اساس کاروان ایران با نام (خودباوری و امید) با ۲۰۹ ورزشکار و شعار (با توکل و تلاش، ما میتوانیم) رهسپار جاکارتا خواهد شد. وهب همدانی، فرزند شهید همدانی، به عنوان سرپرست نمادین کاروان ایران و برای بزرگداشت این شهید انتخاب شد. هادی رضایی، سرپرست کاروان ایران در این نشست گفت: با 209 ورزشکار در قالب 13 رشته ورزشی راهی مسابقات پاراآسیایی میشویم. به غیر از رشته بوچیا، در سایر رشته ها انتظار مدال داریم و حداکثر سختگیری ممکن برای انتخاب ورزشکاران را انجام دادیم. چه بسا ورزشکارانی که به خاطر چند صدم ثانیه که نسبت به رکوردهای سال 2016، 2017 و 2018، پایینتر بودند، در لیست نفرات اعزامی قرار نگرفتند. رضایی ادامه داد: متأسفانه یکی از اعضای تیم بوچیا هفته گذشته به کما رفت و توانستیم یک نفر دیگر را جایگزین کنیم. در رشته دو و میدانی نیز یک دونده خط خورد و بنابر این تیم دو و میدانی با 82 نفر عازم جاکارتا میشود.

علی اصغر هادیزاده نایب رئیس فدراسیون نابینایان در پاسخ به سؤال ایران سپید مبنی بر خط خوردن یک دونده از میان اسامی اعزامی به مسابقات پاراآسیایی گفت: این دونده ناصر حسنپور از دو و میدانی کاران سرعتی است که به علت کلاسبندی، از تیم اعزامی به بازیها کنار گذاشته شد.

رضایی در پاسخ به این سؤال که آیا می توانیم رتبه چهارمی دوره گذشته این مسابقات را تکرار کنیم گفت: اگر نگاهی به ادوار قبلی مسابقات پاراآسیایی بیندازیم، باید بگویم در نخستین دوره این مسابقات که سال 2010 در شهر گوانگژو کشور چین برگزار شد، 41 کشور در 19 رشته ورزشی حاضر بودند. کاروان ایران که با 157 نفر در 14 رشته ورزشی شرکت کرده بود، توانست با 80 مدال عنوان چهارم را از آن خود کند. دومین دوره مسابقات پاراآسیایی سال 2014 با حضور 41 کشور در 23 رشته ورزشی در اینچئون کره جنوبی برگزار شد که کاروان 200 نفره ایران، توانست 120 مدال در 16 رشته ورزشی را به دست آورد و چهارم شود. اما در این دوره که با حضور 43 کشور در 17 رشته ورزشی برگزار میشود، کاروان 209 نفره ایران در 13 رشته شرکت میکند که امیدواریم بتوانیم عنوان چهارمی را تکرار کنیم. البته دو رشته فوتبال هفت نفره و پنج نفره که در دوره قبلی توانستیم دو مدال طلا را در این دو رشته بدست آوریم، بنا به اختیارات میزبان، در جاکارتا حذف شده است. سرپرست کاروان ایران در خصوص مشکلات مالی پارالمپیک گفت: الآن وقت ناله کردن نیست و باید با اتفاقات پیش رو خود را سازگار کنیم. تمام موانع را برطرف کردیم و از نظر مسائل ارزی، مشکلی نداریم. رضایی در خصوص جوایز مدالآوران در بازیهای پاراآسیایی نیز گفت: در خصوص جوایز اصلی، طبق اعلام وزارت ورزش و جوانان، به همان اندازه ورزشکاران سالم در مسابقات آسیایی است. اما در ارتباط با جوایز پای سکو، برای مدالآوران طلا 5 هزار دلار، نقره یک هزار دلار و برنز 500 دلار در نظر گرفتیم. حتی چنانچه ورزشکاری بتواند دو مدال طلا به دست آورد، 10 هزار دلار به او پرداخت خواهیم کرد. سومین دوره مسابقات پاراآسیایی، چهاردهم مهرماه در جاکارتا افتتاح میشود و بازیها از پانزدهم تا بیست و یکم مهرماه برگزار خواهد شد. از طرف ایران نیز 15 داور در رشته های والیبال نشسته، بسکتبال با ویلچر، تنیس روی میز، بدمینتون، جودو، گلبال، تیر و کمان و تیر اندازی در مسابقات پاراآسیایی حضور دارند.

کاروان ایران در قالب چهار گروه )دو گروه پیشرو دو نفره و سه نفره طی روزهای چهارم و ششم مهر، یک گروه 54 نفره نهم مهر و یک گروه 292 نفره که شامل ورزشکاران و اعضای کادر فنی است، صبح دهم مهرماه با یک پرواز مستقیم عازم کشور اندونزی میشوند.)

منبع: ایران سپید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهار × 3 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *