طراحی یک فونت جدید برای استفاده همزمان افراد نابینا و بینا

طراح خلاق توکیویی سعی کرده خط بریل را با الفبای انگلیسی و ژاپنی ترکیب کند تا هم بیشتر از گذشته در معرض دید نابینایان قرار گیرند و هم رسانه‌های چاپی بتوانند مطالبی برای نابینایان به سادگی منتشر کنند.
این فونت به نام Braille Neue معرفی شده است و از ایده ترکیب الفبای انگلیسی با همان المان‌ها و علامت‌های خط بریل ساخته می‌شود. نقاط بریل روی حروف قرار می‌گیرند و این‌گونه برای رسانه‌ها ساده‌تر می‌شود یک پیغام یا متن را در فضایی کوچک‌تر منتشر کنند.
مزیت این متن در این است که هم افراد عادی می‌توانند آن را بخوانند و هم افراد نابینا یا کم بینا قادر به درک و خواندنش خواهند بود. پیش از این؛ رسانه‌های چاپی ناچار بودند یک متن خبری را دوباره به صورت بریل برای افراد نابینا پیاده‌سازی کند.
تاکاشی ابتدا از فونت و سبک طراحی الفبای Helvetica Neue الهام گرفته و بعد سعی کرده هر کاراکتر را با دستکاری و تغییر به شکلی دربیاورد که کاراکتر خط بریل نیز روی آن بنشیند و برهم تطابق داشته باشند.
این پروژه دارای دو فونت اصلی است: Braille Neue که شامل کاراکترهای زبان انگلیسی است و فونت Braille Neue Outline که هم کاراکترهای زبان انگلیسی را پشتیبانی می‌کند و هم شامل حروف زبان ژاپنی است.
فونت Braille Neue برای استفاده در مکان‌های عمومی و فضاهای بزرگ مانند بیلبوردها، تابلوهای تبلیغاتی، راهنماهای عمومی و … مناسب است. این فونت اجازه می‌دهد خط بریل میان مردم و جامعه بیاید و نابینایان در شهر هم بتوانند با بخش‌های مختلف تعامل داشته و اطلاعاتی را دریافت کنند.
منبع: تابناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده + 13 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *