معرفی بهترین موزیک پلیر های اندروید

این روزها بسیاری از افراد از امکانات استریم موسیقی آنلاین استفاده می کنند؛ با این حال، برخی افراد موزیک پلیرهای آنلاین و مجموعه های خود را ترجیح می دهند. در این مقاله، چند نمونه از بهترین موزیک  پلیرهای اندروید را معرفی می کنیم.

این روزها به دلیل قابلیت استریم موسیقی، مجموعه های خصوصی موسیقی چندان رایج نیستند. با این حال، بسیاری از افراد هنوز ترجیح می دهند مجموعه ی خصوصی خود را داشته باشند. تعداد زیادی اپلیکیشن موزیک پلیر برای اجرای موزیک آفلاین روی گوشی هوشمند وجود دارند. ناگفته نماند تعداد زیادی از اپلیکیشن های استریم موسیقی مثل اسپاتیفای و یوتیوب موزیک هم قابلیت دانلود موسیقی برای اجرای آفلاین را می دهند. در این مقاله، به چند نمونه از بهترین موزیک  پلیرهای اندروید اشاره می کنیم.

۱. موزیک پلیر AIMP

AIMP اپلیکیشن قدرتمند موزیک پلیر موبایل است که از متداول ترین انواع فایل مثل FLAC ،MP3 ،MP4 و بسیاری از انواع رایج دیگر پشتیبانی می کند. با این اپلیکیشن می توانید از گزینه های سفارشی سازی، تنظیم theme و دیگر امکانات جذاب استفاده کنید. این اپلیکیشن رابط کاربری ساده ای دارد و مشکلی برای شنیدن موسیقی نخواهید داشت.

ایمپ اکوالایزر برجسته و قابلیت هایی مثل استریم زنده ی HTTP نیز دارد. این اپلیکیشن بسیار فراتر از اپلیکیشن های متداول و ابتدایی موزیک پلیر است. ایمپ نسخه ی دسکتاپ نیز دارد. تنها عیب این اپلیکیشن رایگان مشکلات تطبیق پذیری احتمالی با دستگاه های MIUI و EMUI است.

۲. موزیک پلیر BlackPlayer

BlackPlayer موزیک پلیری برجسته و ساده است. این اپلیکیشن به اکوالایزر، ویجت ها، ویرایشگر تگ ID3 مجهز است و از تم ها و انواع فایل های رایج موسیقی پشتیبانی می کند و هیچ تبلیغی هم نمایش نمی دهد. بلک پلیر انتخابی جذاب برای هواداران مینیمالیسم است. نسخه ی رایگان این نرم افزار کمی با نسخه ی پولی اش متفاوت است. نسخه ی پریمیوم این اپلیکیشن به نام  BlackPlayer EX تم ها، فونت ها و تنظیمات بیشتری برای سفارشی سازی تجربه ی کاربری و قابلیت های مرتب سازی بهتر دارد.

۳. موزیک پلیر Double Twist

DoubleTwist Music Player با وجود فراز و نشیب هایی که در دو سال گذشته پشت سر گذاشت، به طور کلی موزیک پلیر رضایت بخشی است. نسخه ی رایگان این اپلیکیشن تمام امکانات لازم را ارائه می کند. این اپلیکیشن از محبوب ترین کدک های صوتی مثل FLAC ،ALAC ،Chromecast و Android Auto پشتیبانی می کند و واسط کاربری ساده ای دارد.

افزونه ی پولی و نسخه ی پریمیوم این اپلیکیشن از AirPlay پشتیبانی می کند و از اکوالایزر ده باند، قابلیت SuperSound، تم ها و امکانات بیشتر بهره می برد. در نسخه ی رایگان آن نیز می توانید به ایستگاه های رادیویی منطقه ی خود گوش دهید؛ پس این اپلیکیشن قابلیت استریم موسیقی هم دارد.

۴. موزیک پلیر MediaMonkey

مدیا مانکی از مجموعه ی وسیعی از امکانات مثل قابلیت های اکوالایزر، سازمان دهی کتاب های صوتی، پادکست و توانایی مرتب سازی آهنگ ها براساس مواردی مثل نام آهنگساز بهره می برد. با MediaMonkey Pro می توانید اپلیکیشن اندرویدی را با ویندوز سینک و کامپیوتر خانگی خود را به سرور موسیقی تبدیل کنید که ازطریق آن امکان استریم موسیقی در اپلیکیشن موبایل وجود دارد. این کار را می توانید از طریق وای فای انجام دهید. اپلیکیشن MediaMonkey رایگان با امکانات پولی درون برنامه ای است؛ اما نسخه ی Pro غیررایگان است.

۵. موزیک پلیر Musicolet

Musicolet اپلیکیشنی کامل با انواع امکانات است. این اپلیکیشن تجربه ی کاربری کاملاً آفلاین را ارائه می کند و از واسط کاربری سبک و حجم پائین APK برخوردار است. به علاوه، از قابلیت هایی مثل صف های متعدد، اکوالایزر، ویرایشگر تگ، پشتیبانی از متون ترانه ی تعبیه شده، ویجت ها، مرور پوشه و بسیاری از موارد دیگر بهره می برد.

Musicolet برای افرادی مناسب است که می خواهند موزیک پلیری ساده و بدون مزاحمت را تجربه کنند. علاوه بر این، Musicolet کاملاً رایگان و فاقد امکانات پولی درون برنامه ای است و به دلیل متصل نشدن به اینترنت هیچ تبلیغاتی را نمایش نمی دهد.

۶. موزیک پلیر Oto Music

Oto Music موزیک  پلیری یکپارچه و مینیمال است. این اپلیکیشن از پلیری جذاب ساده برخوردار است و از Chromecast و Android Auto نیز پشتیبانی می کند. افزون بر این، به پنج ویجت، تم تیره و روشن، ویرایش تگ و پشتیبانی از متون ترانه ی سینک شده و نرمال مجهز است. تمام این امکانات را در اپلیکیشنی به حجم ۵ مگابایت می توانید دریافت کنید. همه چیز در این اپلیکیشن رایگان است؛ اما می توانید با سرمایه گذاری های اختیاری بین ۰.۹۹ تا ۱۴.۹۹ دلار از توسعه دهندگان حمایت کنید.

۷. موزیک پلیر Phonograph

فونوگراف یکی از معدود موزیک پلیرهای قدرتمند متن باز است. این موزیک پلیر ساده و سبک و در اغلب معیارها برنده است. همچنین، از   واسط کاربری ساده ی Material Design بهره می برد. می توانید به دلخواه تم را هم تغییر دهید؛ اما ویرایشگر تم این اپلیکیشن چندان قدرتمند نیست. به علاوه این موزیک پلیر به امکاناتی مثل تگ ادیتور یا ویرایشگر تگ، امکانات پلی لیست، ویجت صفحه ی خانگی و دیگر امکانات کنترلی مجهز است. Phonograph بسیار ساده و گزینه ی مناسبی برای افرادی است که می خواهند بدون مزاحمت به موسیقی گوش دهند.

۸. موزیک پلیر jetAudio HD

jetAudio HD دو نسخه ی رایگان و پریمیوم دارد. نسخه رایگان این موزیک پلیر امکانات زیادی ارائه می کند؛ به طوری که کاربران به ارتقا به نسخه ی پریمیوم نیازی پیدا نمی کنند. تنها عیب این اپلیکیشن پشتیبانی تبلیغاتی در نسخه ی رایگان است؛ اما مزاحمت زیادی ایجاد نمی کند.

این اپلیکیشن از امکاناتی مثل اکوالایزر ده باند با ۳۲ پریست، پشتیبانی از فرمت های دارای اتلاف و بدون اتلاف، افکت هایی مثل reverb و x-bass، کنترل سرعت پلی بک و بسیاری از امکانات دیگر برخوردار است. نسخه ی Plus آن نیز به اکوالایزر ۲۰ باند، تگ ادیتور تعبیه شده و ده ها ویجت مجهز است.

۹. موزیک پلیر Rocket

Rocket Music Player راه زیادی را پیموده است. توسعه دهندگان بسیاری از باگ های آن را برطرف کرده اند، عملکرد آن را بهبود داده اند و مجموعه ی امکاناتش را گسترش داده اند. می توانید به رایگان به اکوالایزر ده باند با پریست های مختلف، بیش از ۳۰ تم و تگ ادیتور تعبیه شده دسترسی داشته باشید. از دیگر قابلیت های این اپلیکیشن می توان به پشتیبانی از Chromecast، اسلیپ تایمر و پادکست ها اشاره کرد. گفتنی است نسخه ی پریمیوم آن امکانات بیشتری مثل پشتیبانی از فرمت های صوتی بیشتر ارائه می دهد.

۱۰. موزیک پلیر Pixel

اگر اپلیکیشن های سبک تر موزیک پلیر چندان برایتان رضایت بخش نیستند، پیکسل پلیر را توصیه می کنیم. این اپلیکیشن چندان شناخته شده نیست؛ اما موزیک پلیر قدرتمندی برای اندروید است. با اینکه پیکسل، تنها از فرمت های اصلی فایل پشتیبانی می کند، اکوالایزر پنج باند، تگ ادیتور تعبیه شده و چندین گزینه ی سفارشی سازی مثل تم ها و رنگ ها دارد. علاوه بر این، Pixel Player می تواند آنچه می شنوید، تحلیل کند و موسیقی  منطبق با سلیقه ی شما را پیشنهاد دهد. گزینه ی پولی این اپلیکیشن به نام Pixel+ تبلیغات را حذف و امکانات بیشتری را ارائه می کند.

۱۱. موزیک پلیر Impulse

چه چیزی Impulse Music Player را متفاوت می سازد؟ این اپلیکیشن موزیک پلیری با قابلیت تشخیص انواع حرکت دست است که آن را به گزینه ی ایده آلی برای زمان های شلوغی مثل پخت و پز و رانندگی تبدیل می کند. Impulse Music Player علاوه بر تشخیص حرکت دست، از امکانات متعددی مثل اکوالایزر پنج باند و ویرایش متادیتا برخوردار است. این موزیک پلیر در دو نسخه ی رایگان و پولی دردسترس قرار دارد.

۱۲. موزیک پلیر Shuttle

شاتل موزیک پلیر اپلیکیشن سبک و روانی است و روی دستگاه های قدیمی تر هم اجرا می شود. با اینکه واسط کاربری آن ویژگی متمایزی ندارد، کار با آن آسان است. امکانات رایگان این اپلیکیشن عبارت اند از اکوالایزر پنج باند و چندین تنظیم تم، اسلیپ تایمر و چند ویجت با قابلیت سفارشی سازی. نسخه ی Suttle+ امکانات بیشتری مثل تگ ادیتور تعبیه شده، جستجوی پوشه ها، پشتیبانی از Chromecast و چند تم بیشتر دارد.

۱۳. موزیک پلیر Player Pro

موزیک پلیر Player Pro اپلیکیشن کمترشناخته شده  با امکانات کافی است. این اپلیکیشن واسط کاربری زیبایی دارد که امکان استفاده از آن را همراه با اسکین های قابل دانلود آسان می سازد. همچنین، این موزیک پلیر قابلیت اجرای ویدئو را دارد.

از امکانات این اپلیکیشن می توان به اکوالایزر ده باند، پشتیبانی از Android Auto و Chromecast، افکت های صوتی مختلف، ویجت ها و برخی امکانات بامزه ی کوچک مثل لرزاندن گوشی برای تغییر ترک ها اشاره کرد.

اپلیکیشن Player Pro حتی از موزیک Hi-Fi (تا ۳۲ بیت، ۳۸۴ کیلوهرتز) هم پشتیبانی می کند. دیگر امکانات جذاب این اپلیکیشن عبارت اند از: واردکردن تاریخچه  و رتبه ی موسیقی از موزیک پلیرهای دسکتاپ، پلی لیست های هوشمند سفارشی، جستجوی وویس و پلاگین های رایگان.

۱۴. موزیک پلیر Plexamp

Plexamp یکی از بهترین گزینه ها برای اجرای موسیقی هایی است که روی گوشی شما ذخیره نشده اند. سرور Plex را در خانه می توانید تنظیم و سپس از این اپلیکیشن برای استریم موسیقی از کامپیوتر خود به گوشی استفاده کنید. این اپلیکیشن واسط کاربری ساده با ظاهری زیبا دارد و می توانید کارهایی مثل دانلود موقتی موسیقی برای استفاده ی آفلاین را انجام دهید. علاوه بر این، این اپلیکیشن به امکاناتی مثل ترانزیشن های نرم و EQ مجهز است.

۱۵. موزیک پلیرPulsar

Pulsar قطعاً یکی از بهترین اپلیکیشن های موزیک پلیر موجود است. این اپلیکیشن به امکاناتی مثل Material Design زیبا، ویرایش تگ، پلی لیست های هوشمند و اسلیپ تایمر مجهز است. پالسار از Chromecast و Android Auto نیز پشتیبانی می کند. این اپلیکیشن مانند برخی گزینه های پولی امکانات زیادی ندارد که عیب بزرگی به حساب نمی آید.

پالسار گزینه ی بسیار مناسبی برای افرادی است که به دنبال موزیک پلیری با ظاهر زیبا، سبک و مینیمال هستند. نسخه ی پرو این اپلیکیشن هم تنها چند قابلیت بیشتر را ارائه می کند. هیچ کدام از گزینه های پولی یا پریمیوم پالسار تبلیغات را نمایش نمی دهند.

۱۶. موزیک پلیر Retro

رترو موزیک پلیر اپلیکیشنی استاندارد با ظاهری مطلوب است. این موزیک پلیر از امکاناتی مثل تم ، حالت رانندگی، ویجت ها، پشتیبانی از متون ترانه و پشتیبانی از ۳۰ زبان برخوردار است. همچنین، این اپلیکیشن از Material You پشتیبانی می کند.

۱۷. موزیک پلیر Stellio

استلیو از پلی لیست ها، نماهای مختلف و انواع تم ها پشتیبانی می کند. همچنین، با این اپلیکیشن می توانید به صورت آنلاین متن ترانه ها را جستجو کنید تا بعداً آن ها را به صورت آفلاین ببینید. دیگر قابلیت های این موزیک پلیر عبارت اند از: ویجت ها، تنظیمات سفارشی سازی و امکانات دیگری مثل تگ ادیتور. در نسخه ی پریمیوم، می توانید تم های بیشتری را ببینید. در این نسخه، تبلیغاتی نمایش داده نمی شود.

۱۸. موزیک پلیر Youtube Music

Youtube music درواقع سرویس استریم موسیقی است؛ اما می توانید از آن به صورت موزیک پلیر هم استفاده کنید. این اپلیکیشن هنگام اجرا از شما می پرسد که آیا می خواهید موسیقی را روی دستگاه خود اجرا کنید یا خیر. واسط کاربری یوتیوب موزیک جذاب است و اغلب امکانات آن حول محور پلتفرم استریم هستند. با این حال، مانند گوگل پلی موزیک می توانید تا ۱۰۰ هزار آهنگ خود را در یوتیوب موزیک آپلود کنید و آن ها را مستقیماً بشنوید.

یوتیوب موزیک برای افرادی مناسب است که مجموعه های بزرگ موسیقی دارند و از گوشی هایی با حافظه ی محدود استفاده می کنند. این اپلیکیشن قطعاً بهترین موزیک پلیر آنلاین نیست؛ ولی با آپلود ۱۰۰ هزار ترک موسیقی از انتقال مستقیم فایل به گوشی خود خلاص می شوید.

۱۹. موزیک پلیر N7 Player

n7 Player واسط کاربری زیبایی دارد. این اپلیکیشن به امکاناتی مثل اکوالایزر ده باند و امکانات پیشرفته ی دیگر مجهز است؛ اما یکی از قابلیت های برجسته  و متمایز آن سازمان دهی کتابخانه است. اگر نرم افزارهای اپل و گوگل مثل موزیک  پلیرهای باکیفیت مک را دوست دارید، n7player یکی از معدود اپلیکیشن های پولی محسوب می شود که روی iOS هم دردسترس است.

۲۰. موزیک پلیر Neutron Player

نوترون موزیک پلیر به اندازه ای که باید محبوبیت ندارند. این اپلیکیشن از موتور رندر صوتی ۳۲/۶۴ بیتی مستقل از سیستم عامل اندروید بهره می برد. این قابلیت به کیفیت صدای بهتر کمک می کند. این اپلیکیشن امکانات گسترده ای مثل پشتیبانی از انواع فایل منحصر به فرد (مثل FLAC و MPC) و اکوالایزر نیز دارد. این اپلیکیشن کمی گران قیمت است و واسط کاربری آن بهترین واسط کاربری این فهرست نیست. برای درک تفاوت این موزیک پلیر با دیگر موزیک  پلیرهای رایگان، بهتر است دستگاه خود را به یک مجموعه از اسپیکرها وصل کنید.

۲۱. موزیک پلیر Poweramp

Poweramp مدت ها است یکی از بهترین انتخاب های کاربران اندروید است. این اپلیکیشن تم های مختلفی دارد که می توانید از گوگل پلی دانلود کنید. موزیک پلیر مذکور از انواع پلی لیست ها و Android Auto پشتیبانی می کند. از دیگر امکانات Poweramp می توان به ویجت ها، ویرایش تگ و دیگر تنظیمات سفارشی سازی اشاره کرد. همچنین درصورت نیاز، می توانید متن ترانه ها را دانلود کنید.

۲۲. موزیک پلیر GoneMad

اگر به دنبال ویرایش و تغییر تمام جزئیات هستید، GoneMad Player گزینه ی خوبی است. این اپلیکیشن تم ساز و بیش از ۲۵۰ تنظیمات تغییرپذیر دارد. همچنین، درصورتی که نمی خواهید خودتان تم بسازید، می توانید از مجموعه ی بیش از ۱,۰۰۰ تم پیش فرض استفاده کنید. از دیگر قابلیت های برجسته ی این موزیک پلیر می توان به کتابخانه ی بهینه  سازی شده با پشتیبانی از بیش از ۵۰ هزار آهنگ، دو مود shuffle، قابلیت های سفارشی، تشخیص حرکت دست و پشتیبانی از چند پنجره روی برخی دستگاه ها اشاره کرد.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × سه =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *