کتاب های صوتی با صدای کودکان نابینا و کم بینا رونمایی خواهند شد

رئیس كتابخانه مرجع كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، از تولید ۵۰ كتاب صوتی با صدای كودكان نابینا و كم‌بینا خبر داد و تأكید كرد: این اقدام پیوندی بین عبور از محدودیت‌ها و شكوفایی هنر و استعداد این كودكان است.

برنامه «به وقت گفت‌وگو»، میزبان اعظم بزرگی، رئیس كتابخانه مرجع كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، بود تا درباره اقدامات فرهنگی و حمایتی برای كودكان نابینا و كم‌بینا گفت‌وگو كند.

بزرگی با تبریك هفته نابینایان و روشن‌دلان، اظهار داشت: «كودكان با نیازهای ویژه ممكن است از نعمت بینایی محروم باشند، اما در سایر حواس، توانایی‌های شگفت‌انگیزی دارند. در همین راستا، حدود ۵۰ كتاب صوتی با صدای خود این كودكان تولید و ضبط شده است كه به زودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.»

وی در ادامه به خدمات حمایتی كانون پرورش فكری اشاره كرد و افزود: «در هفته كودك، نمایشگاهی از آثار چاپ‌شده كانون برگزار شده كه در آن كتاب‌های بریل شامل داستان، بازی و سرگرمی به صورت تخصصی ارائه شده است. همچنین، مراكز ویژه‌ای برای كودكان با نیازهای ویژه در كانون فعال هستند كه خدمات فرهنگی و آموزشی متناسب با شرایط آنان را ارائه می‌دهند.»

بزرگی در پاسخ به سؤال مجری درباره ضرورت‌های حمایتی از نابینایان، تصریح كرد: «تقویت سایر حواس در كودكان نابینا و كم‌بینا بسیار حائز اهمیت است تا بتوانند از زندگی لذت ببرند و در فعالیت‌های اجتماعی مشاركت كنند. امیدواریم در مبلمان شهری، سهم بیشتری برای این عزیزان در نظر گرفته شود و جامعه آماده‌تری برای پذیرش آنان داشته باشیم.»

در پایان، مجری با قدردانی از خدمات اعظم بزرگی و كانون پرورش فكری، ابراز امیدواری كرد كه سایر نهادها نیز در این مسیر گام بردارند تا آرزوهای روشن‌دلان جامعه محقق شود.

منبع: رادیو گفتگو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *