آشنایی با سجاد و افسانه زوج نابینای موفق

سجاد و افسانه زوج نابینایی هستند که ۱۱ سال زندگی مشترک را آغاز کرده و با عشق و علاقه در کنار هم زندگی می کنند.

سجاد تاجور ۳۷ ساله که مادرزادی نابیناست و دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی است، در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: ۱۰ سال است که کارمند اداره بهزیستی بوده و در قسمت مشاوره مشغول به کار هستم.

این جوان گفت: ۱۱ سال است که زندگی مشترک را شروع کرده ایم، تا حدودی همسرم را می شناختم و در انجمن نابینایان بهزیستی با او آشنا شدم.

وی با اشاره به اینکه زندگی فراز و فرودهای زیادی دارد، تصریح کرد: از زندگی راضی هستم، البته می تواند بهتر از این باشد، ولی همین که در کنار همسر و فرزندم زندگی آرامی را تجربه می کنم برایم خوشایند است.

او می گوید: تنها راه درآمدم حقوق ماهیانه کارمندی است، همین که تلاش می کنم و درآمد حلالی دارم خدا را سپاسگزارم، البته مدیریت در خانه امری بسیار مهم است، یعنی باید دخل و خرج زندگی با امورات مطابقت داده شود که خدا را شکر زندگی را طوری پیش می بریم که مخارج غیرضرور از زندگی حذف شوند، تا زمانی که کالایی ضروری نباشد خریدی انجام نمی شود.

این جوان گفت: جوانان می توانند با کمترین امکانات زندگی مشترک خود را شروع کنند، البته باید خودباوری در جوانان بیش تر شود.

تاجور توضیح داد: جوانان باید بپذیرند زندگی سختی ها، مشکلات و فراز و فرود بسیار دارد، مهم این است که زندگی متاهلی را بپذیرند تا به راحتی با مشکلات کنار بیایند، همانطور که در قرآن کریم آمده است در کنار هر سختی، آسانی است، سختی ها و مشکلات در زندگی، به شادی تبدیل می شود، مهم دید افراد نسبت به مسائل زندگی مشترک است.

در ادامه افسانه حیدری همسر سجاد تاجور که متولد سال ۵۹ دارای لیسانس مشاوره است، می گوید: سال ۸۶ به صورت پیمانی استخدام آموزش و پرورش شدم البته دوسال پیش از استخدام به صورت قراردادی، معلم بودم.

او که از بدو تولد و مادرزادی نابینا بوده است، توضیح داد: در ابتدای زندگی مشترک خودم استخدام بودم اما شوهرم هنوز استخدام نشده بود، درآمد آنچنانی نداشت، یعنی با هیچ زندگی مشترک مان را شروع کردیم.

وی گفت: ملاک  من برای ازدواج توجه به مسائل اعتقادی، ایمانی و فرهنگی بود که خوشبختانه به برکت ازدواج، شوهرم استخدام شد و روز به روز مشکلات زندگی مان کم و کمتر شد، در ابتدا سختی ها زیاد بود که توانستیم با هم برای رفع مشکلات یکی پس از دیگری گام برداریم.

حیدری با اشاره به اینکه مادیات در زندگی برایمان مهم نبود، تصریح کرد: تنها هدف برای زندگی همان ایمان و اعتقادات مشترک بود، همین که در کنار هم بودیم خوشبختی را احساس می کردیم و همه تلاش ما در زندگی این بود که سختی ها و مشکلات سد راه ما برای رسیدن به خواسته هایمان نشود.

این جوان گفت: خدا را شکر با گذراندن روزهای سخت، یکی یکی مشکلات حل شد و به لطف خدا خانه دار شدیم، البته با آمدن فرزند برکتی دیگر وارد زندگی مان شد.

وی با بیان اینکه خاطرات در زندگی پیش و پس از فرزندآوری و در دوران زندگی مشترک زیاد بوده است، افزود: آنچه همیشه در ذهن من است، برگزاری جشن ساده از ازدواج بود که بعد از آن به مسافرت مشهد رفتیم، همین که ما نابینا بودیم و برای اولین بار تنها به سفر می رفتیم و استقلال داشتیم بهترین و به یادماندنی ترین خاطره زندگی مان بود.

این جوان ادامه داد: تولد فرزندمان یکی دیگر از خاطرات شیرین زندگی مشترک بود، زمانی که صدای فرزندم را شنیدم خیلی خوشحال بودم، وقتی در آغوشش می گرفتم آرامش عجیبی داشتم، تنها در آغوش ما دو نفر صدای گریه اش بند می آمد، لحظات بسیار شیرین بعد از ورود فرزند به زندگی  برایمان بسیار لذت بخش بود.

وی در توصیه به جوانان گفت: از نظر من تنها توکل جوانان باید به خدا و ائمه باشد، جوانان در شرف ازدواج یا افرادی که ازدواج را به تاخیر می اندازند، لازم است به معنویات بیش تر از مادیات بها دهند، زیرا اگر تنها به مادیات توجه کنیم معنویات از ما گرفته می شود، می توان گفت خداوند روزی افراد را در ازدواج قرار داده که با انجام آن بیشتر می شود.

حیدری بیان کرد: متاسفانه این روزها طوری شده که مردم روزی را از هم طلب می کنند مثلا در کم یا زیاد بودن روزی دیگری را مقصر می دانند در صورتی که اگر توکل  ما بر خدا باشد، به کم قانع باشیم و برای کسب درآمد حلال هر چند کم تلاش کنیم قطعا روزی پربرکتی از سوی خدا وارد زندگی می شود.

وی توضیح داد: انسان ها هر چه بیش تر بدست آورند طمع زیاد خواستن را دارند، به نظر من اگر جوانان ازدواج کنند به سختی مبتلا نمی شوند، پس چه بهتر ازدواج در سن خود اتفاق بیفتد تا زن و شوهر در کنار هم طعم خوش زندگی را بچشند، البته این را نباید نادیده گرفت که زندگی فراز و فرود دارد و حل آن ها به طرفین بستگی دارد که چطور با مشکلات کنار بیایند.

این جوان متاهل گفت: نمی توان مشکلات را سد راهی برای تشکیل زندگی مشترک جوانان دانست، به نظر من افرادی که تنهایی را به زندگی دو نفره ترجیح می دهند، نمی دانند که مشکلات تنهایی زندگی کردن از مشکلات مزدوج شدن بیش تر و رفع آن ها سخت تر است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: معیارهای یک جوان برای زندگی مشترک تنها سطح تحصیلات، درآمد بالا و زیبایی چهره نیست، زیرا آنچه زن و شوهر را در کنار هم نگه می دارد عشق و علاقه به یکدیگر است، همین که با هم بتوانند مشکلات را یکی یکی حل کنند زندگی برایشان لذت بخش است، یعنی هر اندازه زندگی سخت گرفته شود، به همان اندازه مشکلات به زندگی وارد می شود.

منبع: ایسنا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده − 7 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *