در این مقاله، تمام روش های به روزرسانی کارت های گرافیک انویدیا را شرح خواهیم داد.
انویدیا یکی از تولیدکنندگان پیشرو کارت گرافیک محسوب می شود. کارت گرافیک قطعه مهمی است که هنگام خرید لپ تاپ و کامپیوتر باید به آن توجه کنید. کارت های گرافیک اجزای ضروری هستند که عملکرد بصری و کیفیت بازی ها و ویدیوها و سایر برنامه هایی را افزایش می دهند که به گرافیک با وضوح چشمگیر نیاز دارند.
با این حال، برای اطمینان از اینکه کارت گرافیک شما بهینه کار می کند، باید درایور آن را به طور منظم به روز کنید. درایور نرم افزاری است که با سخت افزار ارتباط برقرار می کند و به آن اجازه می دهد تا با سیستم عامل و سایر برنامه ها به درستی کار کند.
بسته به ترجیح و راحتی شما، راه های مختلفی برای به روزرسانی درایور کارت گرافیک انویدیا وجود دارد که در ادامه، به برخی از راه های رایج این کار اشاره می کنیم.
آموزش آپدیت کارت گرافیک Nvidia در ویندوز
به روزرسانی ازطریق بخش آپدیت ویندوز ۱۰ و ۱۱
آسان ترین راه آپدیت کارت گرافیک، از طریق تنظیمات ویندوز های ۱۰ و ۱۱ و رفتن به بخش Windows Update است. البته توجه کنید این روش بیشتر به درد کسانی می خورد که هنوز درایور کارت گرافیک را روی سیستم خود نصب نکرده اند و با رفتن به این بخش می توانند آخرین نسخه از آن را نصب کنند.
پس از ورود به این بخش، روی گزینه ی Check for updates کلیک کنید تا علاوه بر درایور کارت گرافیک، سایر درایورهایی که نصب نشده اند، به آسانی نصب شوند. اگر برای کارت گرافیک خود آپدیتی دریافت نکردید، می توانید از سایر روش ها استفاده کنید.
به روزرسانی با نرم افزار GeForce Experience
GeForce Experience نرم افزاری است که با کارت های گرافیک Nvidia عرضه می شود و به شما امکان می دهد تا بازی های خود را بهینه کنید، گیم پلی خود را ضبط و پخش کنید، اسکرین شات بگیرید و درایورهای خود را به طور خودکار به روز کنید.
برای استفاده از این روش، باید GeForce Experience را روی کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ خود نصب کنید و مراحل زیر را انجام دهید. اگر آن را ندارید، می توانید آن را از وب سایت Nvidia یا وب سایت های داخلی فعال در این زمینه دانلود کنید.
GeForce Experience را از دسکتاپ یا منو استارت باز کنید.
در بالا روی بخش Drivers کلیک کنید.
در این جا فهرستی از به روزرسانی درایورهای موجود برای کارت گرافیک خود را مشاهده خواهید کرد. اگر موردی مشاهده نشد، روی Check For Update کلیک کنید. روی دکمه ی دانلود در کنار آخرین نسخه درایور کلیک کنید.
پس از اتمام دانلود روی Express Installation کلیک کنید تا به روزرسانی درایور به صورت خودکار نصب شود. همچنین، می توانید روی Custom Installation کلیک و انتخاب کنید که کدام مؤلفه درایور را می خواهید نصب یا حذف کنید.
منتظر بمانید تا مراحل نصب به پایان برسد و در صورت درخواست، کامپیوتر یا لپ تاپ خود را مجدداً راه اندازی کنید. البته توجه کنید که به دلیل تحریم ها، برای استفاده از این روش باید IP خود را به کشور دیگری غیر از ایران تغییر دهید.
دانلود آپدیت از سایت انویدیا
راه دیگر برای به روزرسانی درایور کارت گرافیک Nvidia دانلود دستی آن از وب سایت Nvidia است. این روش به شما کنترل بیشتری بر نسخه درایور و سازگاری با سیستم شما می دهد. برای استفاده از این روش، ابتدا باید مدل و مشخصات دقیق کارت گرافیک و سیستم عامل خود را بدانید و سپس مراحل زیر را دنبال کنید.
به صفحه ی دانلود درایور در وب سایت انویدیا بروید (نیاز به تغییر آی پی).
نوع محصول، سری، مدل، سیستم عامل، زبان و نوع دانلود خود را از منوهای کشویی انتخاب کنید. همچنین، می توانید با افزونه ی موجود برای مرورگر کروم، به صورت خودکار مدل دقیق کارت گرافیک خود را بیابید.
پس از انتخاب فایل موجود، آن را دانلود و نصب کنید. نصب درایور به صورت خودکار و بدون انجام کار اضافی پایان می یابد و تنها کافی است کمی صبور باشید.
اگر نتوانستید درایور خود را از وب سایت انویدیا دانلود کنید، می توانید از برخی وب سایت های معتبر داخلی استفاده کنید که از قبل آن را دانلود کرده و در اختیار شما قرار داده اند.
به روزرسانی با Device Manager
Device Manager ابزار داخلی در ویندوز است که به شما امکان می دهد تا دستگاه های سخت افزاری خود را مدیریت و عیب یابی کنید. همچنین، می توانید از آن برای به روزرسانی درایور کارت گرافیک Nvidia خود با استفاده از Windows Update یا جست وجوی فایل درایور در کامپیوتر یا لپ تاپ نیز بهره ببرید. برای استفاده از این روش، باید اتصال اینترنت یا فایل درایوری که از قبل دانلود کرده اید، روی سیستم خود داشته باشید.
روی منوِ Start کلیک راست (در ویندوزهای ۱۰ و ۱۱) و Device Manager را انتخاب کنید.
دسته Display adapters را گسترش دهید و روی کارت گرافیک Nvidia خود کلیک راست و سپس Update driver را انتخاب کنید. دو گزینه خواهید دید: Search automatically for updated driver software یا Browse my computer for driver. بسته به اینکه می خواهید ویندوز درایور را برای شما پیدا و نصب کند یا می خواهید خودتان درایور را پیدا و نصب کنید، یکی از آن ها را برگزینید. اگر گزینه اول را انتخاب کنید، ویندوز جدیدترین درایور کارت گرافیک شما را به صورت آنلاین جست وجو و به طور خودکار نصب می کند. اگر گزینه ی دوم را انتخاب کنید، باید فایل درایوری که از وب سایت انویدیا یا منبع دیگری دانلود کرده اید، جست وجو و آن را انتخاب کنید.
منتظر بمانید تا مراحل نصب به پایان برسد و درصورت درخواست، کامپیوتر یا لپ تاپ خود را ری استارت کنید.
روش های یادشده برخی از روش های رایج به روزرسانی درایور کارت گرافیک Nvidia هستند. به روزرسانی منظم درایور می تواند عملکرد سیستم شما را هنگام بازی بهبود بخشد و خطاها را برطرف کند و سازگاری با بازی ها و برنامه های جدید را افزایش دهد.
منبع: زومیت