معرفی بازی ویندوزی Adventure at C برای نابینایان

نویسنده: علیرضا نصرتی: گیمر نابینا

در این شماره از مانا، علیرضا، بازی بازِ جمع مانا، یک بازی پیچیده و کمی دشوار را برای معرفی انتخاب کرده است. «ماجراجویی در سی»، نام بازی انتخابی او است. این بازی در رده بازی های اکشن طبقه بندی می شود. قصه اش از این قرار است که شما به عنوان بازیگر در حال بازی نقش یک برنامه نویس هستید؛ برنامه نویسی که از قضای روزگار ویروسی در رایانه اش رخنه کرده و تهدیدش می کند که می تواند از ورای رایانه او، کل دنیا را به نابودی بکشاند. شما باید بتوانید نقشه ویروس را نقش بر آب کنید و در بخش های گوناگون رایانه بچرخید و ویروس ها و موانعی را که سر راهتان قرار می گیرد نابود کنید. برای این کار ابزار ها و روش های متفاوتی در اختیارتان قرار گرفته است. از نظر سلاح، طراح بازی اینطور تأمینتان کرده که یک چاقو و یک اسلحه لیزری در اختیارتان قرار داده است. اسلحه لیزری برای کار کردن نیاز به باطری دارد و طبعاً هر بار که از آن استفاده کنید، کمی از باطری را هم مصرف کرده اید. البته جای نگرانی نیست؛ چرا که شما می توانید در بخش های مختلف بازی، باطری لیزر را شارژ کنید. شما همچنین می توانید در مواقع خطر یا مواجهه با موانع کار هایی نظیر دویدن یا پریدن را هم انجام دهید. یا به طور مثال در بخش هایی از بازی به یک دیوار بر خواهید خورد که در این شرایط هم می توانید خم شوید و از شکافی که در قسمتی از دیوار وجود دارد عبور کنید. صخره، دیگر مانعی است که سر راهتان سبز می شود. با مشاهده این مانع هم باید بتوانید از رویش بپرید.

از آنجا که بازی مورد بحث ما مرتبط با رایانه است، به جای سکه، هر بار که با مانع یا ویروسی برخورد می کنید و موفق به نابود کردنش می شوید، بسته به آنچه که نابود کرده اید، چند «بیت» جایزه می گیرید. بیت ها را برای خودتان نگه دارید تا کاربردشان را کمی بعد برایتان توضیح دهم. شما همچنین در طول بازی با هدیه هایی هم مواجه خواهید شد که میزان سلامتیتان را افزایش خواهد داد یا جانی به جان هایتان خواهد افزود. مشاهده میزان سلامتی، تعداد جان، باطری لیزر و بسیاری موارد دیگر مستلزم آشنایی با میانبر های بازی است که علیرضا آنها را به بهترین شکل ممکن در نسخه صوتی بازی باز توضیح داده است. بازی به یک فروشگاه مجهز شده و شما می توانید در این فروشگاه، ابزار هایی را تهیه کنید که در پیش بردن جریان بازی کمکتان می کند. اگر بازی باز باشید حتماً تکلیف بیت هایی که در بالا توضیح دادیم برایتان روشن شده است. شما می توانید آنها را در این فروشگاه خرج کنید.

این بازی چهارده مرحله دارد. از آسانترین مرحله شروع می شود و رفته رفته دشوار تر می شود. البته یک قابلیت جالب هم در این بازی گنجانده شده که به کاربران امکان می دهد به میل و سلیقه خودشان یک مرحله طراحی کنند و آن را انجام دهند یا از طریق امکاناتی که در بازی گنجانده شده آن را با سایر بازیکنان به اشتراک بگذارند. نکته دیگری که لازم است بدانید این است که می توانید با فشردن کلید های ترکیبی شیفت و حرف o وارد بخش تنظیمات بازی شوید و ضمن مشاهده و شخصی سازی تنظیمات، راهنما های بازی را هم مطالعه کنید.

از جمله جذابیت های دیگر این بازی، موسیقی های استفاده شده در آن است. در این بازی تماماً از موسیقی های به اصطلاح هشت بیتی استفاده شده است. این نوع از موسیقی ها برای متولدین دهه هفتاد به قبل جنبه نوستالژیک دارد؛ چرا که در دستگاه هایی نظیر آتاری و کمودور ۶۴ که روزگاری از کنسول های پیشرفته بازی محسوب می شدند از این قبیل موسیقی ها استفاده شده بود. شما می توانید به سادگی زدن چند دکمه، بازی را شروع کنید؛ چرا که این بازی به شکل قابل حمل طراحی شده و نیاز به نصب ندارد و همین که پرونده را بارگیری و از حالت فشرده خارج کنید می توانید با یافتن و اجرای فایل AAC.EXE آن را راه بیندازید. همچنین مثل همیشه توصیه می کنیم هدفونی روی گوشتان بگذارید و نسخه صوتی بازی باز را هم گوش کنید تا با فضای بازی و کلید های میانبر آن آشنا شوید. اصولاً انجام این قبیل بازی ها بدون راهنمایی معمولاً کار ساده ای نیست و خوشبختانه علیرضا، وظیفه راهنمایی مخاطبان بازی دوست مانا را به خوبی در نسخه صوتی بازی باز به انجام رسانده است. همین حالا روی این لینک بزنید تا بارگیری پرونده صوتی بازی باز شروع شود.

دانلود نسخه ی صوتی سرویس بازیباز.

منبع: ماهنامه ی مانا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × 4 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *