رونمایی از جدیدترین گوشیهای هواوی و اوپو و معرفی poco به عنوان برندی جدید در دنیای گوشی های هوشمند در چهل و یکمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار موبایل

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در چهل و یکمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، به گزارش شرکت پکتوس، ده خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.

زیلینک، ابزاری ساده‌ برای نمایش اطلاعات شخصی در شبکه های اجتماعی

زیلینک ابزار رایگان ایرانی است که به کاربران امکان می دهد تا اطلاعات شخصی خود را با ظاهری بهینه سازی شده در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

به گزارش زومیت، شبکه های اجتماعی امروز به بخشی جدانشدنی از زندگی کاربران دنیای فناوری تبدیل شده اند. کاربران امروزی سهم عمده ای از ارتباطات خود را به کمک این شبکه ها برقرار می کنند و اطلاعات خود را بیش از هر مکانی در پلتفرم های اجتماعی به اشتراک می گذارند.

بخش اطلاعات شخصی یا Bio در شبکه های اجتماعی خصوصا اینستاگرام و توییتر، اهمیت بالایی برای کاربران شخصی و تجاری سرویس ها دارد. افراد و سازمان هایی که عضو این شبکه ها هستند، اطلاعات کلی تماس را در بخش توضیحات وارد می کنند. اکثر کاربران تمایل دارند تا حداکثر اطلاعات ارتباطی ممکن را در بخش مشخصات وارد کنند، چون شبکه های اجتماعی را مانند کانال هایی برای ارتباط هرچه بیشتر با مخاطب و جذب مشتری می دانند.

بخش مشخصات اینستاگرام و توییتر، محدودیت های متعددی همچون تعداد کاراکتر، تعداد لینک و موارد دیگر دارد. سرویس های متعددی راه اندازی شده اند که با ارائه ی یک لینک به کاربر و ثبت آن در بخش مشخصات، به نوعی محدودیت ها را از بین می برند. از میان سرویس های داخلی و رایگان می توان به زیلینک (ZiLink) اشاره کرد. مصطفی الهیاری، طراح زیلینک آن را به عنوان ابزار رایگانی معرفی می کند که یک صفحه ی اختصاصی با لینک منحصر به فرد را در اختیار کاربران قرار می دهد تا اطلاعات شخصی مورد نظر شامل عکس، توضیحات، لینک های کاربردی، راه های تماس و موارد دیگر را در یک صفحه با طراحی ساده به مخاطبان نمایش دهند.

کاربران زیلینک پس از ثبت نام و دریافت لینک اختصاصی می توانند به جای یک لینک در بخش مشخصات شبکه های اجتماعی، پلی به لینک ها و صفحات متعدد خدمات ایجاد کنند. کاربر می تواند مواردی همچون شماره ی تماس، وب سایت، فروشگاه اینترنتی، محصولات،  پروفایل در شبکه های دیگر و موارد مشابه را در صفحه ی زیلینک خود وارد کند و درنهایت لینک اختصاصی را در بخش مشخصات به اشتراک بگذارد. طراحی زیلینک به گونه ای است که در زمان مشاهده با گوشی های هوشمند، بهترین نمایش صفحه ی شخصی را ارائه کند.

فروشگاه هایی که از شبکه های اجتماعی برای جذب مخاطب و ارتباط با آن ها بهره می برند، بهترین کاربران بالقوه برای زیلینک هستند. آن ها می توانند در بخش مشخصات صفحه ی اینستاگرام یا توییتر خود، لینک زیلینک را وارد کرده و به راحتی اطلاعات تماس، آدرس یا موارد دیگر را در آن طراحی کنند. تفاوت اصلی زیلینک با سرویس های مشابه خارجی مانند Linktree یا Link.bio، در رایگان بودن آن است. سرویس های خارجی در بخش رایگان خود محدودیت تعداد لینک یا موارد دیگر دارند، اما الهیاری در طراحی رایگان زیلینک، کمترین محدودیت را قرار داد. به علاوه طراحی بومی آن برای کاربر ایرانی چشم نواز تر به نظر می رسد. البته الهیاری تصمیم دارد تا سرویس زیلینک را به زودی برای کاربران خارج از ایران نیز ارائه کند.

هواوی P30 Lite New Edition معرفی شد؛ رم ۶ گیگابایتی در کنار حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی

هواوی پی ۳۰ لایت نیو ادیشن با مشخصاتی دقیقا مشابه هواوی پی ۳۰ لایت سال ۲۰۱۹ اما به همراه رم ۶ گیگابایتی و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی معرفی شد.

به گزارش زومیت، به دنبال قرار گرفتن هواوی در لیست سیاه تجاری ایالات متحده آمریکا، غول فناوری چینی با مشکلات بسیاری رو به رو شد. اوایل سال ۲۰۱۹ خبر توقف فعالیت گوگل  پلی در گوشی های هواوی برای بسیاری از کاربران نگران کننده بود. اواخر اردیبهشت ماه گفته شد گوگل پلی برای گوشی های از پیش تولیدشده هواوی در دسترس خواهد بود.

با قرار گرفتن هواوی در لیست سیاه تجاری آمریکا، چینی ها بی کار ننشستند و راهکارهای مختلفی را برای عبور از سد تحریم های به وجود آمده دنبال کردند. یکی از این راهکارها عرضه ی گوشی های هوشمند جدید با تغییراتی سخت افزاری در مدل های قبلی بود. هواوی با همین رویکرد هواوی پی ۳۰ لایت نیو ادیشن (P30 Lite New Edition) را معرفی کرد.

هواوی پی ۳۰ لایت نیو ادیشن ازنظر طراحی، دوربین، سیستم عامل و ظرفیت باتری شبیه به هواوی پی ۳۰ لایت به نظر می رسد که یک سال قبل به بازار عرضه شد. اما قرار است دستگاه جدید با ظرفیت حافظه ذخیره سازی و رم بالاتر ۶ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایتی به بازار عرضه می شود. در حالی که هواوی پی ۳۰ لایت از رم ۴ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایتی بهره می برد.

بدین ترتیب هواوی می تواند بدون نیاز به دریافت تاییدیه سرویس و خدمات گوگل، کلیه ی گوشی های هوشمند معرفی شده در سال ۲۰۱۹ را مجددا با مشخصات سخت افزاری جدیدی به بازار عرضه کند. البته این راهکار نیز برای مدت زمان طولانی پاسخگو نخواهد بود. درنظر داشته باشید که هواوی در سال ۲۰۱۹ با وجود تحریم های آمریکا، رکورد جدیدی را در درآمد ثبت کرد. این در حالی است که خردادماه پیش بینی شده بود که درآمد هواوی دراثر تحریم های آمریکا ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت. درنهایت باید منتظر باشیم ببینیم قضیه ی تحریم های آمریکا در مورد هواوی به چه نقطه ای خواهد رسید و چینی ها در ادامه چه تصمیماتی را خواهند گرفت.

اوپو F15 معرفی شد؛ نمایشگر ۶/۴ اینچی امولد، تراشه هلیو P70 و دوربین چهارگانه

اوپو از جدیدترین عضو خانواده ی گوشی های هوشمند سری F یعنی اوپو F15 با نمایشگر ۶/۴ اینچی AMOLED، تراشه ی  هلیو پی ۷۰ و طراحی مشابه اوپو A91 رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، اوپو تصمیم گرفت بعد از معرفی گوشی اوپو A91 در چین، به فاصله ی کوتاهی و در کمتر از یک ماه جدیدترین عضو سری F یعنی اوپو اف ۱۵ (Oppo F15) را با نمایشگر ۶/۴ اینچی FHD+ AMOLED و نسبت تصویر ۲۰ به ۹، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی در بریدگی قطره ای شکل بالای نمایشگر گوریلا گلس ۵ رونمایی کند.

پنل پشتی دستگاه مجهز به دوربین چهارگانه شامل دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی در کنار دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی است که می تواند عکس های ماکرو در فاصله ی ۳ تا ۸ سانتی متری سوژه بگیرد. دو دوربین دیگر پنل پشتی این گوشی، دوربین منوکرومیک ۲ مگاپیکسلی و حسگر تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی هستند.

اوپو اف ۱۵ با تراشه ی هلیو پی ۷۰ مدیاتک، رم ۸ گیگابایتی، حافظه ی ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایتی قابل ارتقا ازطریق microSD، باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع  ۲۰ واتی VOOC 3.0، سیستم عامل اندروید ۹ پای و رابط کاربری ColorOS 6.1 در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

قیمت گوشی هوشمند جدید اوپو ۲۸۲ دلار درنظر گرفته شده است و قرار است در رنگ های سفید (Unicorn White) و مشکی (Lightning Black) به فروش برسد.

در حال حاضر علاقه مندان می توانند ازطریق وب سایت آمازون هند یا Flipkart اقدام به پیش سفارش دستگاه مذکور نمایند. فروش گوشی هوشمند جدید از روز ۲۴ ژانویه (۴ بهمن ماه) آغاز می شود.

سامسونگ اسکنر سه بعدی گلکسی نوت 10 پلاس را به روز کرد

سامسونگ پس از مشکلاتی که اسکنر سه بعدی گوشی گلکسی نوت ۱۰ پلاس در تشخیص اشیاء و افراد نشان داد، به روزرسانی جدیدی برای این قابلیت عرضه کرد.

به گزارش زومیت، گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس فناوری های نوینی برای دوربین ارائه کرده اند و شاید نا امیدکننده ترین آن ها، اسکنر سه بعدی باشد که از دوربین ToF در پشت استفاده می کند تا مدلی سه بعدی از اشیاء زنده ایجاد کند. اسکن سه بعدی گوشی گلکسی نوت ۱۰ پلاس، گاهی درست و گاهی اشتباه عمل می کند. قابلیت مذکور در اغلب موارد اسکن انسان ها را اشتباه انجام می دهد و هنگام اسکن اشیاء غیر انسانی اشتباهاتی رخ می دهد؛ اما سامسونگ با جدیدترین به روزرسانی نرم افزار اسکنر سه بعدی، در تلاش است که مشکلات سابق را با حالت اختصاصی «شخص» (Person) بهبود بخشد.

با جدیدترین نسخه ی اسکنر سه بعدی، بسته به آنچه در حال اسکن آن هستید، می توانید به صورت دستی حالت های «شیء» (Thing) و «شخص» (Person) را تغییر دهید. هنوز نرم افزار به روزشده مورد بررسی قرار نگرفته تا ببینیم که آیا اسکن کردن واقعا بهبودیافته است یا خیر. در متن تغییرات انجام گرفته آمده که در کیفیت مدل سه بعدی به سازی هایی صورت پذیرفته است؛ بنابراین می توان انتظار داشت که پس از به روزرسانی، تجربه ی کلی و کیفیت اسکن بهتری را شاهد باشیم.

اسکنر سه بعدی همچنین در سایر گوشی های سامسونگ گلکسی که دارای دوربین ToF هستند، مانند گلکسی A80 و گلکسی S10 5G نیز کار می کند و می توانید به روزرسانی نرم افزار را از گلکسی استور دانلود کنید.

گوشی رول شدنی سامسونگ در جلسه ای خصوصی به نمایش گذاشته شد

در جریان نمایشگاه CES امسال، سامسونگ پشت درهای بسته و در جلسه ای خصوصی، گوشی هوشمند رول شدنی خود را به نمایش گذاشت.

به گزارش زومیت، پیش از برگزاری نمایشگاه CES 2020، خبرگزاری ای تی نیوز ادعا کرده بود که سامسونگ قصد دارد طی روزهای برگزاری نمایشگاه، نمونه ی اولیه ی گوشی هوشمند رول شدنی را در نشستی خصوصی و پشت درهای بسته به نمایش بگذارد.

تاکنون سامسونگ پتنت های مختلفی در مورد طراحی و توسعه ی گوشی های هوشمند با نمایشگری که قابلیت گسترده شدن داشته باشد، به  ثبت رسانده است. خردادماه امسال خبری در مورد پتنت جدید سامسونگ (Samsung) در مورد نمایشگر رول شدنی عمودی منتشر شد که نمایشگر آن قابلیت رول شدن داشت. در همان مقطع زمانی این سؤال مطرح شد آیا واقعا گلکسی رول شدنی در راه است؟ پیش تر و در سال ۲۰۱۶ نیز در پتنت ثبت شده ی دیگری، نمایشگر رول شدنی سامسونگ رویت شد.

احتمالا کره ای ها بر این باورند که در بازار تقاضایی برای خرید چنین دستگاه هایی وجود دارد که روی توسعه  و تولید آن کار می کنند. براساس گزارش منتشرشده از سوی ET News، نمایشگر گوشی رول شدنی، تنها با فشردن یک دکمه به حالت گسترده درمی آید تا کاربران بتوانند دستگاهی با نمایشگر بزرگ تر در اختیار داشته باشند.

سامسونگ برای ساخت نمونه ی اولیه ی نمایشگر رول شدنی، به جای استفاده از شیشه ی بسیار نازک یا UTG از پلی آمید (PI) استفاده کرده و به نظر می رسد بسیاری از مشکلاتی که کره ای ها در تولید نمایشگرهای تا شدنی فعلی با آن دست و پنجه نرم کرده  بودند، در طراحی نمایشگر رول شدنی جدید برطرف خواهد شد. البته باتوجه به اینکه هنوز اطلاعات دقیقی در مورد نمایشگر رول شدنی سامسونگ وجود ندارد، نمی توان در مورد مشکلات احتمالی آن اظهارنظر قطعی کرد.

گوشی رول شدنی جدید سامسونگ هنوز در مرحله ی تحقیق و توسعه قرار دارد و به نظر نمی رسد سریع تر از دو یا سه  سال آینده آماده ی عرضه به بازار شود. از سوی دیگر، باتوجه به اینکه کره ای ها در معرفی گلکسی فولد، نخستین گوشی هوشمند تا شدنی خود به بازار با مشکلاتی رو به رو شدند، قصد دارند برای معرفی نخستین گوشی رول شدنی خود با احتیاط بیشتری عمل کرده و همه ی جوانب امر را سنجیده و محصولی دقیق و بدون نقص به بازار عرضه خواهند کرد.

در حال حاضر همه ی نگاه ها به رونمایی گلکسی فولد ۲ معطوف شده است. چند روز قبل گفته شد که گلکسی فولد ۲ سامسونگ احتمالا به دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی و پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ مجهز می شود و احتمالا با قیمت ۱۰۰۰ دلار به بازار عرضه خواهد شد.

علاوه بر سامسونگ برخی از تولیدکنندگان دیگر ازجمله ال جی، شیائومی و تی سی ال نیز روی تولید گوشی رول شدنی کار می کنند. دی ماه سال گذشته گفته شد که ال  جی در حال تست گوشی  های هوشمند رول شدنی است. اما آخرین اخبار حاکی از آن است که سامسونگ در این حوزه از ال جی پیشی خواهد گرفت و نمونه ی اولیه ی گوشی رول شدنی خود را در CES امسال در نشستی خصوصی به نمایش گذاشته است. همان طور که گفته شد هنوز اطلاعات دقیقی در مورد مشخصات گوشی رول شدنی سامسونگ در دست نیست. تنها اطلاعاتی که از این گوشی هوشمند جدید به اشتراک گذاشته شده آن است که نمایشگر دستگاه همانند گلکسی فولد با موادی از جنس پلاستیک پوشانده شده است.

باتوجه به رندرهای منتشرشده از سوی LetsGoDigital، احتمالا گوشی رول شدنی سامسونگ دارای دکمه ای است که با فشردن آن، نمایشگر ۶ اینچی به ۸ اینچی تبدیل خواهد شد.

تراشه هلیو G70 مدیاتک برای گوشی‌ های گیمینگ اقتصادی معرفی شد

هلیو G70 تراشه ی جدید مدیاتک برای گوشی های گیمینگ اقتصادی است که هشت هسته ی پردازشی دارد و از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی پشتیبانی می کند.

به گزارش زومیت، طی چند ماه گذشته شرکت های مختلف گوشی ساز توجه ویژه ای به گوشی های هوشمند گیمینگ نشان داده اند و محصولاتی مهم در این حوزه روانه ی بازار کرده اند. با گذر زمان هرچه بازی های موبایلی بهبود پیدا می کنند و تجربه ای نزدیک تر به بازی های مخصوص رایانه های شخصی و کنسول ها ارائه می دهند، سخت افزار لازم برای اجرای آن ها نیز باید بهبود پیدا کند و خودش را با شرایط جدید تطبیق دهد. کوالکام و مدیاتک دو شرکت شناخته شده هستند که تاکنون تراشه های مختلفی را که دارای قابلیت هایی ویژه برای مصارف گیمینگ هستند در دسترس شرکت های گوشی ساز قرار داده اند که از بین آن ها می توانیم به اسنپدراگون 730G و اسنپدراگون 735G برای کوالکام اشاره کنیم.

مدیاتک نیز پیش تر با تراشه های هلیو G90 و هلیو G90T در این بازار حضور پیدا کرده است. کارشناس رسانه ی XDA-Developers که مدعی است در گوشی ردمی نوت ۸ پرو شانس کار با تراشه ی گیمینگ هلیو G90T را پیدا کرده، می گوید عملکرد این تراشه در کارهای گیمینگ بسیار خوب بوده و هلیو G90T تمام توانش را به کار بسته است. مدیاتک در راستای تولید تراشه های گیمینگ به تازگی از تولید تراشه ای دیگر با نام هلیو جی ۷۰ (MediaTek Helio G70) خبر داده که به طور ویژه برای گوشی های گیمینگ اقتصادی و برخی از میان رده های ارزان قیمت تولید شده است.

با مقایسه ای کوتاه متوجه می شویم که هلیو G70 در مقایسه با هلیو G90T تغییرات مشخصی به خود دیده است. همان طور که از نامش پیدا است، تراشه ی G70 در مقایسه با G90T قدرت پردازشی کمتری دارد و در ازای آن با قیمت کمتری نیز عرضه می شود. مدیاتک در تولید سیستم-روی-چیپ جدیدش به جای Cortex-A76 به هسته های Cortex-A75 به عنوان هسته های اصلی متکی شده است؛ این هسته ها طبق ادعای مدیاتک دارای حداکثر فرکانس پردازشی ۲ گیگاهرتز هستند. ۶ هسته ی کوچک تر Cortex-A55 همچنان در مدل جدید نیز دیده می شوند، اما این هسته ها که در G90T دارای فرکانس ۲ گیگاهرتز هستند، در تراشه ی جدید فرکانس پردازشی ۱/۷ گیگاهرتز را ارائه می دهند. دو تراشه ی مورد بحث تراشه هایی هشت هسته ای به شمار می آیند.

تراشه ی هلیو G70 تنها از حافظه ی ذخیره سازی eMMC 5.1 پشتیبانی می کند و این یعنی گوشی های مجهز به آن توانایی استفاده از حافظه ی سریع UFS را نخواهند داشت. این تراشه ی جدید برای انجام پردازش های گیمینگ به پردازنده ی Mali-G52 2EEMC2 با فرکانس ۸۲۰ مگاهرتز متکی است. CorePilot قابلیتی ویژه است که با نظارت روی پردازنده ی مرکزی و پردازنده ی گرافیکی و کنترل سرعت کلاک آن ها، روی ارائه ی تجربه ی گیمینگ عالی تأثیر به سزایی دارد. هلیو G70 همچنین از دستیارهای صوتی پشتیبانی می کند و مصرف انرژی زیادی ندارد. پردازنده  سیگنال تصویری (ISP)  به کاررفته در سیستم-روی-چیپ هلیو G70 از یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی (Quad Bayer) یا دو دوربین ۱۶ مگاپیکسلی پشتیبانی می کند. در حالت دوم، دوربین دوم ۱۶ مگاپیکسلی امکان استفاده از لنز تله فوتو، فوق عریض و ماکرو را دارد. در ضمن امکان تشخیص عمق صحنه ها با اتکا به سخت افزار وجود دارد. در تراشه ی جدید خبری از ابزار NeuroPilot برای پردازش های مرتبط به هوش مصنوعی نیست. از بین این پردازش ها می توانیم به مواردی نظیر تشخیص صحنه و اشیاء و حتی بهبود جلوه ی بوکه اشاره کنیم.

گرچه به طور مشخص به این موضوع در وب سایت رسمی مدیاتک اشاره نشده، اما گفته می شود این شرکت در تولید تراشه ی G70 از لیتوگرافی ۱۲ نانومتری FinFET استفاده کرده است. این نوع لیتوگرافی در تراشه ی قدرتمندتر G90T نیز دیده می شود. تراشه ی جدید مدیاتک همچنین از فناوری اختصاصی این شرکت موسوم به هایپر انجین (HyperEngine) به منظور بهبود فعالیت های گیمینگ استفاده می کند.

مدیاتک هلیو G70 از دوربین های دارای حسگری با وضوح حداکثر ۴۸ مگاپیکسل پشتیبانی می کند؛ در ضمن در گوشی های مجهز به تراشه ی مورد بحث امکان استفاده از نمایشگرهای حداکثر 1080p با نسبت تصویر ۲۱:۹ وجود دارد. G70 مدیاتک از نسل پنجم شبکه های ارتباطی (5G) پشتیبانی نمی کند. ظاهرا شبکه ی 5G قرار است فعلا به تراشه های سری Dimensity مدیاتک محدود باشد. به غیر از موارد یادشده، تفاوت خاص دیگری بین G70 و G90T دیده نمی شود؛ درواقع هسته های دارای فرکانس پردازشی کمتر، تفاوت اصلی بین تراشه های یادشده هستند. برای اظهارنظر قطعی درمورد تراشه ی هلیو G70 باید منتظر عرضه ی گوشی های هوشمند مجهز به آن به بازار بمانیم؛ با این حال انتظار داریم این تراشه  بتواند عملکردی در حد و حدود تراشه ی جدید سری اسنپدراگون ۶۰۰ کوالکام یا حتی اسنپدراگون ۷۱۰ از خود نشان دهد. مدیاتک می گوید تراشه ی جدیدش در گوشی های هوشمندی که دارای قیمت حدودا ۱۴۵ دلار هستند حضور پیدا خواهد کرد.

افکت های جدید به بومرنگ اینستاگرام اضافه شد

اینستاگرام به تازگی تغییرات در افکت های بومرنگ اعمال و افکت های جدیدی به آن اضافه کرده است.

به گزارش زومیت، اگر از طرفداران اینستاگرام هستید، تاکنون قابلیت بومرنگ را حداقل یک بار استفاده کرده اید. بومرنگ محبوبیت زیادی در میان کاربران دارد؛ اما تنوع افکت های آن موضوعی است که بسیاری از کاربران اینستاگرامی به آن انتقاد داشته اند. اینستاگرام انتقادها را شنیده و به تازگی افکت های جدیدی به این بخش اضافه و آن را جذاب کرده است.

سه افکت Echo و Duo و SlowMo به تازگی به بومرنگ اضافه شده که هریک قابلیت ویژه ای دارند. SlowMo همان طور که از نامش پیدا است، سرعت ویدئو را به نصف کاهش می دهد و درواقع ویدئو را آهسته می کند و Echo افکتی مات به اشیاء یا افراد متحرک اضافه می کند و Duo پخش ویدئو را با سرعت بیشتر معکوس می کند.

بومرنگ از سال ۲۰۱۵ تاکنون، به روزرسانی نشده بود و همان شکل قدیمی و خسته کننده ی خود را داشت، تا اینکه به تازگی این سه افکت  جدید به آن اضافه شده است. گفته می شود محبوبیت اپلیکیشن تیک تاک و افکت های جذاب و رقابتش با اینستاگرام سبب شده افکت های جدید به بومرنگ اضافه شوند.

ریل می جزئیات رابط کاربری خود را به طور رسمی اعلام کرد

ریل می پس از مدتی تبلیغ رابط کاربری خود، به تازگی جزئیات کامل آن را اعلام کرده است. رابط کاربری ریل می با نام Realme UI شناخته خواهد شد.

به گزارش زومیت، ریل می مدتی است تبلیغ رابط کاربری خود را شروع کرده و حتی آزمایش بتا آن را در چین آغاز کرده است. این برند چینی رسما از ورود Realme UI خبر داده؛ رابط کاربری که تجربه ای نزدیک به اندروید خام ارائه می دهد. این پوسته مبتنی بر ColorOS 7 و اندروید ۱۰ است و طراحی ساده و برخی قابلیت های جدید و بهبودیافته دارد.

رابط کاربری ریل می با عنوان «سرگرمی یکپارچه» تبلیغ می شود و جلوه های بصری زیادی به ارمغان می آورد؛ همچنین رنگ سیستم، آیکون ها، تصاویر پس زمینه و انیمیشن ها جدید هستند. به گفته ی ریل می طرح رنگی اصیل است و حس نشاط و جوانی به کاربران می دهد.

می توانید آیکون ها را طراحی کنید، فرم آیکون ها را گرد تر کرده و شفافیت آن ها را تنظیم کنید. اندازه ی آیکون ها را نیز می توان مانند تصاویر داخل آن ها شخصی سازی کرد.

تغییر بنیادین طراحی بدون ارائه ی تصاویر پس زمینه ی جدید لطفی ندارد؛ به همین خاطر ریل می ۱۱ تصویر پس زمینه به صفحه ی اصلی اضافه کرده است.بنابه  ادعای ریلمی این تصاویر از عناصر طبیعی الهام گرفته شده اند و همیشه تطابقی برای هر الگوی رنگی وجود خواهد داشت. انیمیشن ها نیز بهبودیافته اند و حالا بسیار جذاب شده اند.

رابط کاربری جدید جدای از ظاهر، در عملکرد نیز بهبودیافته است. Realme UI بر پایه ی اندروید ۱۰ توسعه  یافته و قابلیت های صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین برخی عملکردهای مرسوم را ارائه می دهد. به علاوه حالتی به نام «Focus Mode» وجود دارد که کاربر را از دنیای پیرامون جدا کرده و با پخش موسیقی آرام بخش، به فرد در تمرکز کردن کمک می کند.

ریل می به قابلیت «محافظت از اطلاعات شخصی» (Personal Information Protection) خود افتخار می کند. قابلیت مذکور زمان درخواست اپلیکیشن ها برای دسترسی به اطلاعات شخصی مانند سابقه ی تماس، فهرست مخاطبان یا برنامه ی زمانی، به سیستم اجازه ی تولید صفحات اطلاعات خالی می دهد. به این ترتیب، داده های کاربر محفوظ مانده و در عین حال کارکرد نرم افزارها نیز محدود و مختل نمی شود.

ریل می برنامه ای برای ارائه ی نسخه ی پایدار رابط کاربری خود ارائه داده که به نظر می رسد مطابق با جدول زمانی اعلام شده در اواخر سال گذشته است. امیدواریم در آینده گوشی های اوپو و ریل می با رابط کاربری Realme UI و اندروید ۱۰ عرضه شوند.

گوگل پلی، ارسال نوتیفیکیشنهای به روز‌رسانی نرم افزار را متوقف کرد

گوگل دیگر پس از به روز رسانی اپلیکیشن ها، به کاربران خود نوتیفیکیشن ارسال نخواهد کرد.

به گزارش زومیت، فروشگاه نرم افزاری گوگل پلی ، صرفا اپلیکیشنی برای خرید و نصب نرم افزارها نیست؛ بلکه مرجعی برای به  روز رسانی آن ها نیز محسوب می شود. شاید بسیاری از کاربران اندروید اصلا به این موضوع اهمیتی ندهند؛ چراکه این به روز رسانی ها برای آن ها به صورت خودکار انجام می شود.

در پایان سال ۲۰۱۹ بسیاری از کاربران متوجه این موضوع شدند که نسبت به گذشته، نوتیفیکیشن های کمتری از طرف گوگل دریافت می کنند؛ به خصوص نوتیفیکیشن هایی که از به روز رسانی اپلیکیشن ها خبر می داد.

روال کار معمولا به این شکل بود که در صورت تنظیم قابلیت به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها، وقتی کاربر گوشی خود را به شارژر متصل می کرد، به روز رسانی نرم افزارهایی که در نوبت آپدیت شدن قرار داشتند، آغاز می شد. حتما خود شما هم این اتفاق را تجربه کرده اید که صبح ها در هنگام بیدار شدن، وقتی گوشی خود را از شارژر جدا می کردید با نوتیفیکیشن آپدیت شدن تعدادی از اپلیکیشن ها مواجه می شدید. اگرچه ممکن است به نظر بیاید که این امکان چندان هم کاربردی نبوده است، اما حداقل این مزیت را داشت که کاربر را از بروز بعضی تغییرات در اپلیکیشن ها آگاه می کرد.

به تازگی یکی از منابع آگاه در گوگل در تماس با وب سایت اندرویدپلیس تأیید کرد که این شرکت، از این به بعد، نوتیفیکیشن به روز رسانی اپلیکیشن ها را به کاربران ارسال نخواهد کرد، اما متاسفانه دلیل این تغییر رویه را توضیح نداد.

کاربران با مراجعه به  بخش My Apps & Games در فروشگاه گوگل پلی، می توانند فهرست اپلیکیشن هایی که به تازگی آپدیت شده اند را مشاهده کنند و احتمال دارد وجود همین فهرست، دلیل گوگل برای ارسال نکردن نوتیفیکیشن به روز رسانی باشد.

البته طبق روال همیشگی، در زمان به روز رسانی تمامی اپلیکیشن ها، نوتیفیکیشن آپدیت شدن آن نرم افزار برای کاربران قابل مشاهده است و شاید باید این سیاست جدید گوگل را در راستای رضایت مندی مشتریان خود و کاهش تعداد نوتیفیکیشن های آزاردهنده به آن ها تلقی کنیم.

Poco برند تجاری فرعی شیائومی مستقل شد

برند تجاری Poco که قبلا یک برند فرعی داخلی از شیائومی بود، اکنون به برندی مستقل تبدیل شده است.

به گزارش زومیت، شیائومی چهارمین شرکت سازنده ی گوشی های هوشمند در جهان است که در هند بسیار محبوب بوده و محصولات خوبی را در سال های اخیر ارائه کرده است. شیائومی به طور عمده دستگاه های میان رده را به فروش می رساند. نام تجاری فرعی Poco در سال ۲۰۱۸ راه اندازی شده تا با گوشی های هوشمند رده بالای سامسونگ، وان پلاس و دیگران برندهای خوب رقابت کند. البته برند تجاری Poco پس از گوشی Pocophone F1، مدل دیگری عرضه نکرده است. البته Poco F1 یک گوشی بسیار پرطرفدار در بین کاربرانی بوده که قصد داشتند یک گوشی پرچم دار را با قیمتی مناسب و متوسط داشته باشند. به گفته ی شیائومی، احتمالا اکنون زمان مناسبی برای مستقل شدن Poco و تیمش بوده است.

به طور کلی شیائومی دارای برندهای فرعی دیگری مانند Redmi یا Mi نیز برای گوشی های هوشمند، کامپیوترها، تلویزیون ها و سایر محصولات در بازار اروپا و بازارهای دیگر بوده است. اما برند تجاری Poco که ظاهراً یک برند تجاری داخلی بوده، در حال حاضر به شرکتی کاملا جدید و مستقل تبدیل شده است.

Poco توانست تنها با یک گوشی هوشمند نظر بسیاری را در بازار به خود جلب کند که این موضوع تعجب آور بوده است. از سوی دیگر با چنین استقبالی از گوشی هوشمند پوکو، عجیب است که شیائومی برای عرضه ی جانشین Poco F1 مردد بود. در نهایت برند POCO اکنون مستقل از شیائومی است و از این پس به تنهایی فعالیت خواهد کرد.

هنوز جزییاتی از نام تجاری جدید یا محصولات آینده ی Poco مشخص نشده است. Poco در چند سال اخیر رشد چندانی نداشته اما ظاهرا قصد دارد تغییراتی ایجاد کند و حتی با شرکت مادر خود یعنی شیائومی به رقابت بپردازد. شیائومی توضیحات بیشتری در این زمینه ارائه نکرده است، اما احتمالا به زودی شاهد محصولات جدیدی از این برند خواهیم بود و می توانیم منتظر Pocophone F2 به عنوان جانشین مدل F1 نیز باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 + 18 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *