ساخت خودکاری که بریل را به متن تبدیل می کند

پژوهشگران «دانشگاه بریستول» یک خودکار ابداع کرده اند که می تواند خط بریل را به صورت متن ارائه دهد.

سواد بریل اغلب به عنوان یک توانایی رو به زوال گزارش شده است. این در حالی است که افراد کم بینا اغلب تمایل خود را به یادگیری آن ابراز می کنند و سواد بریل یک مهارت بسیار ارزشمند برای افرادی است که این توانایی را دارند. دلیل کاهش یافتن این توانایی اغلب به فقدان منابع آموزشی در دسترس، به ویژه در مناطق دور از مراکز بزرگ شهری نسبت داده می شود.

پژوهشگران «دانشگاه بریستول» یک خودکار ابداع کرده اند که می تواند خط بریل را به متن انگلیسی تبدیل کند. این خودکار که یک حسگر یک سانتی متری را با ۱۹ کانال برنامه ریزی شده برای خواندن خط بریل دارد، در آزمایش های اولیه دقت بالایی را نشان داده است.

دکتر «جرج جنکینسون»(George Jenkinson)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: این خودکار مخصوص خط بریل، برای کمک کردن به افراد به منظور یادگیری مستقل طراحی شده است. ما امیدواریم که این فناوری بخشی از راه حل افزایش سواد بریل باشد و به مردم امکان دهد تا از مزایای خواندن و نوشتن بهره ببرند.

خودکار بریل یک حسگر لمسی نرم و فشرده دارد که می توان آن را روی یک خودکار استاندارد نصب کرد و برای کمک به خواندن و یادگیری خط بریل به صورت پویا طراحی شده است. جنکینسون ادامه داد: من از این خودکار برای خواندن چند قسمت از خط بریل استفاده کردم و به تحلیل این موضوع پرداختم که خودکار چگونه می تواند نشانه های لمسی –برآمدگی های خط بریل- را به متن انگلیسی پردازش کند.

از کانال های سیال خودکار برای انتقال اطلاعات لمسی از ۱۹ ناحیه حساس زیر یک غشای سیلیکونی به یک دوربین استفاده می شود. پاسخ حسی آن که برای تشخیص نقاط برجسته بریل روی مقوا طراحی شده، برای بریل خوان ها تنظیم شده است و عملکرد آن به واسطه خواندن خط بریل با صدای بلند، با میزان موفقیت ۸۴.۵ درصد هنگام کار با دست نشان داده می شود.

این الگوریتم در لحظه کار می کند؛ به این معنی که بر آموزش یا یادگیری عمیق متکی نیست. این یک الگوریتم قابل پیش بینی، قابل توضیح و قابل حمل برای سایر حسگرهای لمسی است و یک رمز قوی و ساده را برای ویرایش ارائه می دهد.

گروه دانشگاه بریستول قصد دارند عملکرد خودکار را گسترش دهند تا کارکرد دقیق آن آسان تر شود. جرج گفت: خودکار در اسرع وقت باید روی شرکت کنندگان آزمایش شود و نمونه های اولیه در اختیار کاربران قرار بگیرد تا خواسته آنها و استفاده بالقوه از آن به طور جدی ارزیابی شود.

منبع: پایگاه خبری دنیای برند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × سه =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *