شاید برایتان پیش آمده که خواسته باشید ایمیلی برای کسی بفرستید که به دلایل امنیتی بعد از مدتی از صندوق پستی گیرنده پاک شود. به این قبیل ایمیلها، خود-تخریب گفته میشود. یعنی ایمیلهایی که خود به خود پاک میشوند. در این ترفند، روش ارسال این گونه ایمیلها را توضیح خواهیم داد. البته به شرط آن که شما به جای حالت Basic HTML، از حالت استاندارد Gmail استفاده کنید. اگر از نحوه فعال کردن حالت استاندارد Gmail بیخبر هستید، سری به این پست بزنید و اگر میخواهید با کلیدهای میانبر در Gmail آشنا شوید، این مطلب را مرور کنید.
روش ارسال ایمیل خود-تخریب در Gmail
ابتدا با فشردن حرف C بخش نوشتن ایمیل جدید را فعال میکنیم و بعد قسمتهای to و Subject و Body را به دلخواه پر میکنیم. سپس به فشردن Tab ادامه میدهیم تا به گزینهٔ Turn confidential mode on or off برسیم. این، همان گزینهای است که به دنبالش میگردیم. با Space روشنش میکنیم و تنظیماتش را انجام میدهیم.
تنظیمات Confidential Mode در Gmail
با روشن کردن حالت Confidential یا سری، قسمتهای جدیدی به صفحه اضافه میشود که میتوانیم با Tab بین آنها حرکت کنیم. اولین چیزی که در صفحه مشاهده میکنیم، قسمتی است که باید مشخص کنیم عمر این ایمیل در صندوق دریافت مخاطبان چقدر باشد. میتوانیم از میان گزینههای یک روز، یک ماه، یک سال و پنج سال، یکی را انتخاب کنیم.
دوباره که به فشردن Tab ادامه دهیم، با یک دکمهٔ رادیویی دو حالته مواجه میشویم که شامل حالتهای No SMS Pass Code و Send SMS Pass Code است. اگر آدرس مخاطبتان در جایی غیر از Gmail است، حتماً باید دومی را انتخاب کنید. با روشن کردن تکلیف رمزدار بودن یا نبودنِ ایمیل، کار دیگر تمام شده و شما میتوانید با انتخاب Save که آن هم با Tab در اختیار شماست، تنظیمات را ذخیره کنید و بعد هم ایمیل را ارسال کنید.