با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه نابينايان شرکت پکتوس. در نهمين شمارگان دکه خبر دنياي تکنولوژي و فناوري، 15 خبر تقديم شما گراميان مي شود.
تعلیق ده ها کارمند اپل در پروژه خودرو خودران
رقابت سر خودرو خودران بین خودروسازان بسیار داغ است اما با این وجود شواهد خبر از توقف پروژه خودرو خودران اپل دارد.
به نقل از زومیت و به گزارش نیویورک تایمز اپل دهها از کارکنان خود در زمینه ی خودروهای خودران را اخراج کرده است. این گزارش از سه منبع بینام مرتبط با این پروژه ذکر شده است که بیان میکند شرکت قسمتی از ابتکار خود را برای تلاش جهت تمرکز دوباره روی استراتژیهای پروژه تعطیل کرده است. اپل پاسخ Automotive News را برای درخواست توضیح بر مورد این گزارش را بی پاسخ گذاشته است.
اپل بر خلاف گوگل که از سال ۲۰۱۴ تستهای خودرو خودران خود را به صورت عمومی انجام میدهد، اطلاعاتی خودرو خود را به صورت سری نگه داشته است. شایعهها در مورد خودرو خودران اپل (با نام کد تیتان) از خیلی وقت پیش، زمانی که اپل مهندس سابق شرکت فورد، با نام استیون زادسکی (Steven Zadesky) را به استخدام در آورد، پیچیده است.
زادسکی شرکت را در ژانویه ۲۰۱۶ به دلایل شخصی ترک کرد و باب مانسفیلد (Bob Mansfield) که در توسعه تولیداتی از جمله لپ تاپ MacBook Air و تبلت iPad کمک کرده بود، جایگزین او شد.
به گزارش Bloomberg از زمان جایگزین شدن مانسفیلد پروژه از توسعه تکنولوژی خودروهای خودران به تولید خودرو کامل خودران شیفت پیدا کرده بود.
بر اساس مجله Wall Street در زمان زادسکی، یکی از ویژگیهای اصلی پروژه این بود که انتظار میرفت این پروژه تا سال ۲۰۱۹ توسط مهندسان اپل به پایان برسد.
راه اندازی مجدد اپل (Apple’s reboot) همانند تستهای رانندگی خودران یا نیمه خودران که دیگر شرکتهای تکنولوژی و خودروسازان معرفی میکنند، ارائه میشود.
روز یکشنبه ایلان ماسک (Elon Musk) مدیر عامل شرکت تسلا بیان داشت که شرکت، اصلاحاتی در سیستم اتوپایلت خود خواهد داشت و به جای استفاده از دوربین برای سیستم رانندگی خودکار خود از رادار بهره خواهد گرفت. همچنین هفته بعد ولوو (Volvo) و اوبر (Uber) سرویس سواری-هندلینگ خودران خود را در Pittsburgh عرضه خواهند کرد. با این وجود باید صبر کنیم و ببینیم که پروژه خودرو خودران اپل به کجا میانجامد…
ولوو در راه انجام آزمایش بر روی سیستم خودران خود است
با انجام آزمایشهای نهایی بر خودروهای خود، ولوو نیز قصد ورود به بازار خودروهای خودران را دارد.
به گزارش زومیت، شرکت ولوو در حال انجام آزمایشهای لازم بر روی خودرو XC90s است. در این آزمایشها خودروی موردنظر توسط مهندسین ولوو در شرایط مشخص هدایت میشود. پس از اتمام آزمایشهای اولیه، خودروها به بازار عرضه میشوند و پس از آن شرکت از دادههایی که از خودروهای فروخته شده دریافت میکند، به تحقیق و توسعه سیستمهای خودران خواهد پرداخت. به گفته یک سخنگوی این شرکت، فروش عمومی این خودرو در بهترین حالت از انتهای سال ۲۰۱۷ و اوایل ۲۰۱۸ شروع خواهد شد.
ولوو همچنین قصد دارد گستردهترین آزمایشات انجام شده بر روی خودروهای خودران را که در بریتانیا انجام شده است، سال آینده به واقعیت برساند. این پروژه که مرا به لندن ببر (Drive me london) نام گرفته است، از میانه سال ۲۰۱۷ با هدایت خودروهای مورد آزمایش توسط مهندسین شروع خواهد شد. پس از آن نیز خودروها به تدریج در اختیار رانندههای عادی و مشتریان این کارخانه قرار خواهند گرفت.
قبل از شروع این پروژه، ولوو زمان قابل توجهی را برای شناسایی جادههای مناسب صرف خواهد کرد. این جادهها باید با شرایط آزمایش همخوانی داشته باشند. از جمله بررسیهایی که انجام خواهد شد، بررسی وضعیت عبور و مرور خودروها در این مسیرها است.
این خودروها در ابتدا نیمه خودران خواهند بود. به این معنی که راننده قسمتی از کنترل پدالها و فرمان را در دست خواهد داشت. اما به گفته ولوو به مرور زمان دخالت راننده حذف شده و این خودروها به صورت تمام خودران در بزرگراهها و بعضی از جادههای اصلی منتهی به لندن قابل استفاده خواهند بود.
ولوو در تلاش است تا اطلاعات کسب شده در آزمایشها بسیار به واقعیت نزدیک باشند. به همین دلیل این شرکت ادعا میکند که مشتریان میتوانند از خودروی XC90s خود به عنوان خودرویی برای استفاده روزانه، بهره ببرند. ولوو میتوانست برای انجام آزمایشهای خود از محیطهای کنترل شده استفاده کند، اما به گفته متخصصین شرکت، در آن صورت نتایج به دست آمده به واقعیت نزدیک نمیبودند.
ولوو هنوز درمورد چگونگی انتخاب رانندگان آزمایشهای عمومی اطلاعیهای منتشر نکرده است، اما احتمالا رانندگان خود را از میان مشتریان فعلی خود انتخاب کند و یا فرآیند خاصی برای ثبتنام داوطلبان در نظر بگیرد.
بنا به اعلام این شرکت، پروژه مرا به لندن ببر در سال ۲۰۱۷ شروع میشود و تا سال ۲۰۱۸ تعداد خودروهای حاضر در آن به بیش از ۱۰۰ دستگاه خواهد رسید. ولوو ادعا میکند این پروژه بزرگترین پروژه آزمایش خودروی خودران است که تاکنون در بریتانیا اجرا شده است.
همزمان با این پروژه، آزمایشهای مشابه دیگری نیز در گوتنبرگ سوئد و همچنین در کشور چین اجرا خواهند شد.
هاکن ساموئلسن، مدیرعامل ولوو درباره خودروهای خودران میگوید:
خودروهای خودران قدم بزرگی در زمینه بهبود امنیت خودرو به حساب میآیند. هرچه زودتر استفاده از این خودروها فراگیر شود، انسانهای بیشتر از تصادف و آسیب نجات داده میشوند.
در کنار برنامه تحقیقاتی، ولوو از قانونگذاران نیز درخواست کرده است تا با فراهمسازی زیرساختهای مناسب، زمینه را برای همهگیر شدن خودروهای خودران فراهم کنند. به گفته او خودروسازها نمیتوانند به تنهایی این رسالت عظیم را به انجام برسانند و در این راه به کمک دولتها نیاز دارند.
سال گذشته ولوو از فناوریهای خودران خود رونمایی کرد. این شرکت اخیرا اعلام کرده است قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ مجموعا یک میلیون خودروی الکتریکی، تمام الکتریکی و هیبرید، به فروش برساند. به عقیده آنان، این برنامههای بزرگ جایگاه شرکت را به عنوان یکی از تاثیرگذاران آینده فناوری خودرو تثبیت میکند.
فروش گلکسی نوت 7 از روز 7 مهر مجددا آغاز خواهد شد
سامسونگ از هفتم مهرماه فروش فبلت گلکسی نوت ۷ را مجددا آغاز خواهد کرد.
به گزارش زومیت، سامسونگ تمامی تلاش خود را به کار بسته تا بتواند هرچه سریعتر پس از جمعآوری تمام واحدهای به فروش رفتهی گلکسی نوت ۷ که مشکل باتری داشتند، فروش آن را مجددا آغاز کند. این شرکت در آمریکا برنامه ای را برای تعویض گلکسی نوت ۷ به مشتریان این محصول ارائه کرد که با استفاده از آن، دارندگان گوشی هوشمند مورد بحث میتوانند آن را تحویل داده و یک نوت ۷ سالم دریافت کنند. علاوه بر این کاربران میتوانند یک گوشی جایگزین را از سامسونگ دریافت کرده و تا مدتی که نوت ۷ جدید آنها آماده شود از آن استفاده کنند تا در این مدت از داشتن یک گوشی هوشمند بیبهره نمانند. همچنین مشتریان این دستگاه میتوانند آن را پس داده و وجه پرداختی خود را به طور کامل دریافت کنند.
این برنامهی تعویض در ۹ کشور دیگر نیز ارائه شده اما انتخابهای کمتری در این مناطق در اختیار مشتریان است.
پس از توضیحات جدیدی که سامسونگ امروز بیان کرده مشخص شد که مدل سالم و جدید گوشی مورد بحث از روز ۲۱ سپتامبر (۳۱ شهریور ماه) به خریدارانی که مدل معیوب را پس فرستاده اند تحویل داده خواهد شد. علاوه بر این شرکت یاد شده تایید کرده که تا کنون ۱۳۰ هزار واحد از جدیدترین فبلت پرچمدار خود برای تعویض با نمونههای معیوب آماده کرده اما بد نیست اشاره کنیم، این غول کره ای تصمیم دارد تا یک میلیون واحد از فبلت مورد بحث را در آمریکا جمعآوری کند.
علاوه بر این، مشتریانی که نمیخواهند نوت ۷ را به هر دلیلی پیشخرید کنند نیز میتوانند یک هفته پس از عرضهی واحدهای جایگزین محصول یاد شده، مستقیما آن را بخرند.
یکی از سخنگویان کمپانی سامسونگ نیز این موضوع را تایید کرده که فروش مجدد گلکسی نوت ۷ در کرهی جنوبی از روز ۲۸ سپتامبر (هفتم مهرماه) آغاز میشود. اما این اقدام در کشورهای دیگر، پس از اینکه شرایط مناسب ایجاد شود انجام میپذیرد.
اساسا آنچه گفته شد بدین معنا است که فروش دوبارهی گلکسی نوت ۷ در کشور امریکا احتمالا پس از اینکه تمام واحدهای معیوب جمعآوری و تعویض شد، آغاز میشود.
اگر شما هم از دارندگان گلکسی نوت ۷ هستید و هنوز از برنامهی تعویض ارائه شدهی سامسونگ استفاده نکرده اید، بهتر است که هرچه سریعتر نسبت به انجام این مهم اقدام کنید چراکه هر روز گزارشهای بیشتری در مورد معیوب بودن این دستگاه منتشر میشود.
سامانه استعلام سریال گوشی های تلفن همراه آماده بهره برداری می باشد
به گزارش تک24، طبق گفته مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران،سامانه استعلام شماره سریال گوشی های همراه وارداتی(IMEI)آماده بهره برداری می باشد.باقری پور ادامه داد:گمرک ایران از سال گذشته مراحل مقدماتی سامانه ثبت و دریافت شماره شناسه گوشیهای تلفن همراه (IMEI) را آماده سازی و وارد کنندگان را ملزم کرد تا شماره سریال گوشیهای تلفن همراه وارداتی را در سامانه جامع گمرکی ثبت کنند و هم اکنون بانک اطلاعاتی ثبت شماره سریال گوشیهای تلفن همراه وارداتی به مراحل نهایی و تکمیلی نزدیک شده است.
وی ابراز کرد : این سامانه بخشی از سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی و از برنامههای اصلی و عملیاتی گمرک در امر مبارزه با قاچاق کالا است و گام بزرگی در مبارزه با ورود کالای قاچاق به کشور محسوب می شود.
او گفت : سامانه ثبت و دریافت شماره سریال گوشیهای تلفن وارداتی گام مهمی در اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و قدم بزرگی در مبارزه با قاچاق کالا برداشته خواهد شد.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران عنوان کرد : هوشمندسازی اطلاعات کالاهای وارداتی و کدگذاری کالاها از لحظه ورود تا عرضه بهترین روش در امر مبارزه با قاچاق کالا به شمار میرود و امید است با کمک بانک اطلاعات گمرک ایران و حمایت مسئولان و رسانهها گامهای مهم دیگری در امر مبارزه با قاچاق کالا برداشته شود.
باقری پور اذعان داشت: بهره گیری گمرک از توانمندی دانشپژوهان داخلی برای هوشمندسازی رویههای گمرکی امروزه این امید را افزایش داده است که با تکیه بر دانش بومی و تلاش و پشتکار میتوان قدمهای بزرگی در امر مبارزه با قاچاق کالا برداشت که نمونه آن کشف کالاهای قاچاق کانتینری در هفتههای اخیر به کمک سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی بوده است.
مذاکرات وزیر ارتباطات ایران با شرکت اریکسون در سوئد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با حضور در سوئد مذاکراتی را با شرکت اریکسون انجام داد. در روزهای اخیر هم اخباری مبنی بر حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در کشورهای کره جنوبی و فنلاند و دیدار با مسئولان شرکتهای سامسونگ و نوکیا به گوش رسیده بود.
به گزارش گجت نیوز، محمود واعظی پس از مذاکره و توافقاتی که با شرکتهای نوکیا و سامسونگ داشت، به کشور سوئد سفر کرد تا به رایزنیهای خود جهت انتقال فناوریهای ارتباطاتی به کشور ادامه دهد. وی به دعوت از وزیر توسعه دیجیتال و نوسازی سوئد همراه با هیئتی از نمایندگان شرکتهای دولتی و خصوصی در زمینه آی تی و آی سی تی به استکهلم سفر کرد.
واعظی در دیدار با همتای سوئدی خود بر لزوم همکاری در زمینههای آموزشی و دانشگاهی و فناوری و ارتباطات تاکید کرد. او به سوابق دوستانه ایران و سوئد در روابط سیاسی، اقتصادی و بازرگانی و حضور شرکت اریکسون در ایران اشاره کرد و خواستار سرمایه گذاری سوئدی ها در ایران و استفاده از تجربیات آنها شد.
وزیر ارتباطات بر ضرورت توسعه آی سی تی در شهرها و روستاهای کمتر توسعه یافته ایران تاکید کرد و گفت:
❝امیدواریم با حمایت دولت سوئد، سرمایه گذاری در بخشهای مختلف مخابراتی و ارتباطات انجام گیرد. همکاری مراکز آموزشی و دانشگاهی از دیگر اهداف ما در این گفتگوها بود.
پیتر اریکسون نیز از حضور مقامات ایرانی در استکهلم استقبال کرد و ضمن اعلام حضور شرکتهای سوئدی در زمینههای مختلف از جمله انرژی بیان کرد:
❝سوئد همیشه احترام زیادی را برای ایران قائل بوده است و این موضوع را حتی در دوران تحریم نیز مشاهده کردیم و اکنون در دوران پس از تحریم علاقه مند به حضور فعالتری در ایران هستیم.
مقرر شده است که در سفر آتی نخست وزیر سوئد به تهران این توافقات در قالب یک سند مدون تنظیم شود.
در ادامه این سفر، واعظی از شرکت اریکسون نیز دیدار کرد. در این بازدید مدیرعامل شرکت اریکسون گزارشی از تاریخچه شرکت را ارائه داد و از یک قرن فعالیت در ایران یاد کرد. وی پیشرفتهای ایران در عرصه آی سی تی را تحسین برانگیز دانست و گفت:
❝ما علاقهمندیم که تکنولوژیهای مختلف از جمله شبکه موبایل و اینترنت را به ایران بیاوریم و با وزارت ارتباطات و همچنین اپراتورها همکاری لازم را برقرار کنیم.
وزیر ارتباطات ایران نیز از برنامههای دولت در زمینه فناوری سخن گفت و ادامه داد که با توجه به پیشرفتهای حوزه فناوری و افزایش نیازهای جامعه، سرمایه گذاری در صنعت ارتباطاتی و تکنولوژی امری ضروری به نظر میرسد.
واعظی در سفر به استکهلم با اردلان شکرابی وزیر امور مدنی سوئد نیز دیدار و گفتگو کرد. محور این گفتگو استفاده از تجربیات سوئدی ها برای استقرار دولت الکترونیک در ایران بود. وی همکاری مشترک با کشورهای دارای تکنولوژی پیشرفته را لازمه توسعه زیرساختهای ارتباطی دانست. وزیر امور مدنی سوئد نیز که مسئولیت تکمیل دولت الکترونیک در کشور خود را دارد، برای ایجاد دولت الکترونیک در ایران اعلام آمادگی کرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی:فیلترینگ دیگر جواب نمی دهد
سیدابوالحسن فیروزآبادی،دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: سیاست بستن و مسدودسازی شبکههای اجتماعی دیگر جواب نمیدهد؛ این کار نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه برای مردم ایجاد مشکل خواهد کرد.
به نقل از تک24، وی درخصوص حمایت از شبکههای اجتماعی بومی توسط شورای عالی فضای مجازی و تدوین سندی ملی در این راستا گفت: در حال حاضر سندی برای این بحث تهیه و تدوین شده اما هنوز نهایی نشده است لذا تنها پیشنهاد آن را داده ایم.
فیروزآبادی اطمینان حاصل کرد: در آن سند مطرح شده که متناسب با بزرگی شبکهها، حمایتهایی را از آنها داشته باشیم تا روال جذب مخاطبان آنها تسهیل شود.
او درزمینه قالب حمایتی در نظر گرفته شده هم بیان کرد: حمایتها میتواند در قالبهای مختلفی نظیر خدمات تبلیغاتی کم هزینه، ارائه خدمات دولت الکترونیک، اتصال شبکه اجتماعی به شبکه مخابراتی کشور و… باشد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی اضافه کرد: همانطور که گفتم بعد از تدوین چنین اصولی میتوان حمایتهایی را بسته به اینکه شبکه اجتماعی مذکور یک میلیون عضو داشته باشد یا ۱۰ میلیون، داشت.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد در تقویت بعد حمایتی به سمت مسدودسازی و فیلترینگ شبکههای اجتماعی خارجی که اکنون در کشور فعال هستند نیز بروید و با حذف رقابتهای ناعادلانه به رشد شبکههای داخلی کمک کنید؟اینطور گفت: شاید هر روز دَهها شبکه اجتماعی در دنیا ایجاد میشود و لذا در برخورد با آنها باید یاد داشته باشیم که تلگرام شبکه گمنامی بود و یکباره ایرانیان به سمت استفاده از آن رفتند و اعضای آن یکباره به ۵۰ ، ۶۰ میلیون رشد یافت.
سید ابوالحسن فیروزآبادی ضمن تأکید بر این موضوع که سیاست بستن و مسدودسازی شبکههای اجتماعی دیگر جواب نمیدهد،عنوان کرد: طبق بررسیهایی که انجام دادیم، تعداد شبکههای فعال در کشور ما با بیش از ۱۰ هزار عضو متجاوز از ۲۰۰ شبکه است.
وی افزود: تازه این در حالی است که هزاران شبکه دیگر در دنیا وجود دارد.
وی با بیان اینکه به منظور تسهیل و رونق شبکههای اجتماعی داخلی پلتفرم اپن سورسی را توسعه دادیم،ابراز کرد: در حال حاضر هر فردی میتواند با استفاده از این قابلیت یک شبکه اجتماعی طراحی و راهاندازی کند.
فیروزآبادی دگربار سیاست بستن و مسدودسازی شبکهها را پاسخگوی ساماندهی فضای کسبوکاری داخل کشور در این حوزه ندانست و گفت: این کار نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه برای مردم ایجاد مشکل خواهد کرد.
او بیان کرد: به نظر من باید از سیاستهای ترکیبی جهت تشویق شبکههای اجتماعی داخلی استفاده کرد تا به این طریق موجب رونق آنها شد و میل و رغبت مردم را به سمت استفاده از این بسترها سوق داد.
اتحادیه اروپا در پی عرضه وای فای رایگان
به گزارش تک24، اتحادیه اروپا در فکر خود،رویاهایی بلندپروازانه برای ارتباطات موبایل همچون عرضه وای فای رایگان در کشورهای عضو این سازمان و معرفی هر چه زود تر ۵G یا پنجمین نسل ارتباطات می پروراند.در همین راستا،رئیس کمیسیون اروپایی،Jean-Claude Junker درخصوص برنامه هایی که قرار بر اجرایی شدنشان در اتحادیه اروپا است،گفته است:از جمله سیاست تامین وایفای رایگان در مکانهای عمومی مانند کتابخانهها، پارکها و غیره در تمام شهرها و حتی روستاهای اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۲۰ است
او از تمام کشورهای اتحادیه اروپا تقاضا کرده تا حداقل در یک شهر مانند پایتخت،اقدام به ارائه شبکه ۵G خود کنند و بیان کرده که تمام جادههای مهم و اصلی و راهآهنهای این اتحادیه تا سال ۲۰۲۵ تحت پوشش اینترنت نسل پنجم قرار خواهند گرفت.افزایش حداقل سرعت دانلود کاربران خانگی به ۱۰۰ مگابیت برثانیه از دیگر اهداف مهم این اتحادیه می باشد.
با اینکه تمام این اهداف را باید تقدیر کرد،اما به این مسئله هم باید فکر کرد که در اوضاع کنونی اتحادیه اروپا مانند تروریسم،پناه جویان و خروج بریتانیا از این اتحادیه،این کار تا چه اندازه امکان دارد.
دیگر مسئله ای که وجود دارد،جذب سرمایه برای این طرح است.بنابر اعلام اتحادیه اروپا،حداکثر مبلغی که میتوان برای طرح وای فای رایگان در نظر گرفت؛۱۲۰ میلیون یورو است که صرف هزینه های مربوط به نصب و راه اندازی می شود.این اتحادیه انتظار دارد که هر کشور هزینه های اشتراک و نگهداری خودش را بپردازد.
یکی از تحلیلگران حوزه ارتباطات با نام مارک نیومت در گفتگو با BBC گفته است:
۱۲۰ میلیون یورو مبلغ عظیمی برای سرمایه گذاری به نظر نمی آید.هم اکنون هم مردم در بسیاری از شهرها و شهرکها در خیابانهای اصلی دسترسی به وای فای رایگان دارند.سوال من اینجاست که آیا اتحادیه واقعا ارایه وایفای رایگان در همه میدانها و ساختمانهایش را با این صرفه جویی،اولویت میبیند؟
درخصوص نسل پنجم یا ۵G هم باید گفت که قبلا اعلام شده بود که به احتمال بسیار،این نسل در سال ۲۰۲۰ اجرایی خواهد شد.اما به نظر میرسد نمونه محدودی از آن را که فقط در مناطق کوچکی از پایتختها راه اندازی میشود،ببینیم و در حقیقت نسخه کامل و قابل گسترش آن را در حدود سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ نظاره گر باشیم.با این وجود،اتحادیه اروپا به سعی و تلاش بسیاری نیاز دارد که تمام رویاهای خود را در زمینه ارتباطات در سال ۲۰۲۵ تحقق بخشد.
دلیل اصلی انفجار گوشی های نوت ۷ چه بوده است؟
به نقل از زومتک، از جمله خبرهای داغ روز مرتبط با دنیای گوشی های هوشمند که تقریبا تمامی جوامع را درگیرخود نموده است، انفجار پی در پی آخرین و جدیدترین پرچمداران اندروید یعنی گلکسی نوت ۷ محصول ارزشمند شرکت پیشرو سامسونگ در عرصه گوشی های هوشمند است.همانطور که میدانید پرچمداران سامسونگ طی دو سری S و همچنین Note در ماه های ژانویه و آگوست هر سال میلادی معرفی می شوند و بخاطر به همراه داشتن کوله باری از امکانات شامل قدرتمندترین سخت افزار موجود کل بازار به شدت توسط کاربران مورد توجه قرار می گیرند.اما نوت ۷ را به جرات می توان جنجالی ترین گوشی تاکنون از سوی سامسونگ یاد کرد، چون در مقایسه با مدل های پیشین به یکباره کوله باری از ویژگی های جدید را در خود دیده است.
اما اگر اخبار مرتبط با این گوشی را دنبال کرده باشید میدانید که وجود یک نقص فنی در این گوشی سبب انفجار مدل های توزیع شده در بازار یکی پس از دیگری و صدمه زدن به کاربران شده است.اما براستی چه چیزی مسبب این اتفاق شده است؟
سامسونگ طی نامه ای که به نهاد رسمی استاندارد تکنولوژی در کره ارسال نموده، علت گرم شدن زیاد و در ادامه ذوب شدن باتری و کل گوشی را تصریح کرده است.
منزوی شدن باتری درمحلی کوچک و نداشتن فضای کافی، سبب وارد آمدن فشار بی اندازه به باتری این گوشی در قاب پشتی می شود و همین امر در جریان شارژ شدن که گوشی با فناوری شارژ سریع به وارد کردن جریان زیاد به باتری اقدام می ورزد، سبب منفجر شدن نوت ۷ می شود.رسیدن جریان مثبت و منفی به یکدیگر و ایجاد شدن اتصال کوتاه به انفجار گوشی در ادامه می انجامد.
در هر صورت یافته شدن علت را می توان کلید حل مسئله دنبال کرد، پس می توان انتظار داشت که در مدل های آتی این مشکل برطرف گردد.
کریستالهای زمان در صورت وجود میتوانند تقارن فضازمان را نقض کنند
کریستالهای زمان پدیده های فرضی هستند که برای اولین بار توسط فیزیکدان تئوری برندهی جایزهی نوبل فرانک ویلچک در سال ۲۰۱۲ پیشنهاد شدند.
به گزارش زومیت، وجود کریستالهای زمان ۴ سال پیش برای نخستین بار از سوی فیزیکدانان پیشنهاد شد. اکنون گروهی از دانشمندان در کالیفرنیا به شواهدی از وجود این کریستالها در دنیای واقعی دست یافته اند. در این گزارش به توضیح کلی کریستالهای زمان و همچنین یافتههای اخیر پیرامون آن میپردازیم.
کریستالهای زمان یا (time crystals) پدیدههای فرضی هستند که برای اولین بار توسط فیزیکدان تئوری برندهی جایزهی نوبل فرانک ویلچک (Frank Wilczek) در سال ۲۰۱۲ پیشنهاد شدند. چنین به نظر میرسد که این ساختارهای فرضی حتی در پایینترین حالت انرژی خود نیز دارای جنبش هستند.
این توانایی در کریستالهای زمان یک تقارن بنیادی در فیزیک به نام تقارن انتقال زمان (time-translation symmetry) را نقض میکند. اما فیزیکدانان در حال حاضر نشان داده اند که واقعا ممکن است چنین کریستالهایی از نظر فیزیکی نیز وجود داشته باشند. شاید مفاهیم یاد شده برای برخی افراد هیچ مفهوم روشنی نداشته باشد. برای روشنتر شدن هر یک از مفاهیم فوق در ادامهی گزارش به توضیحات بیشتری خواهیم پرداخت..
در سال ۲۰۱۲، ویلچک و یک تیم از فیزیکدانان نظری در دانشگاه MIT پیشنهاد داده بودند که امکان اضافه کردن بعد چهارم (جنبش زمان) به یک کریستال وجود دارد. این کار در واقع به نوعی با القای توانایی به یک کریستال برای عمل به عنوان نوعی نگهدارندهی زمان دایمی یا یک ساعت دایمی قابل انجام است.
در شرایط پایه ای، ویلچک جرمی را تصور میکند که میتواند حرکت دایمی با یک دورهی حرکتی مشخص و سپس بازگشت به حالت اصلی خود را بارها و بارها در کمترین حالت انرژی خود داشته باشد. این حالت را در علم فیزیک با عنوان حالت پایه یا (ground state) میشناسیم.
وقتی که انرژی حالت پایه به عنوان انرژی نقطهی صفر یک سیستم شناخته شود، به این معنی خواهد بود که وجود هر نوع جنبشی از لحاظ نظری باید غیر ممکن باشد. اما شاید برای کریستال زمان این قاعده برقرار نباشد.
بر پایهی توضیح باب ییرکا (Bob Yirka) در گفتگو با پایگاه Phys.org، ویلچک پیشنهاد کرده بود که میتوانیم با استفاده از یک ابررسانا در دمای پایین یک کریستال زمان بسازیم، به این دلیل که کریستالها به طور طبیعی چینش خود را در دماهای پایینتر شکل میدهند. ییرکا در این مورد میگوید:
این امر معقول به نظر میرسد که فرض کنیم اتمها در چنین کریستالی به طور امکانپذیری میتوانند حرکت و یا چرخش داشته و سپس به طور طبیعی و مداوم به حالت طبیعی خود بازگشت کنند. زیرا کریستالها بر پایهی ویژگی طبیعی خود همواره به دنبال پایینترین حالت انرژی هستند.
ایدهی مطرح شده بر این اساس است که یک حلقهی یونی درون کریستال به طور آزادانه به حرکت واداشته شود. برای توضیح بیشتر میتوانیم به حرکت یک موش درون شکم مار اشاره کنیم؛ اما ویلچک نمیدانست که به طور دقیق چگونه میتوان چنین سازوکاری را ساخت.
چند ماه بعد از ارایهی آن پیشنهاد اولیهی، یک تیم جداگانه از فیزیکدانان دانشگاه پوردو پس از انجام بررسیهایی اعلام کردند که برنامهی ویلکزک میتواند عملی شود. آنها برای این کار فقط نیاز به دامهای یونی بهتری داشتند و این دامهای یونی ابزارهایی هستند که در آن زمان انتظار میرفت چند سال بعد به طور امکانپذیری توسعه بیابند. هم اکنون نیز به نظر میرسد که روند پیشنهادی طبق پیشبینیها سپری شده و ما به زمان مورد نظر برای عملی شدن آن طرح رسیده ایم.
فیزیکدانان دانشگاه کالیفرنیا سانتا باربارا، پیشنهاد کرده اند که در حالت تئوری امکان ساخت یک کریستال زمان از یک سیستم بزرگ اتمها، یونها یا کیوبیتهای ابررسانای به دام افتاده درست همانند حالتی که تیم پژوهشی دانشمندان پوردو چهار سال قبل پیشبینی کرده بودند، وجود دارد. گفتنی است که کیوبیتها ذرات به کار رفته در کامپیوترهای کوانتومی هستند که برای جایگزینی با بیتهای موجود در کامپیوترهای امروزی در نظر گرفته میشوند.
اما نکتهی مهمی که وجود دارد این است که آنها به طور خاص به دنبال روشی برای تولید کریستال زمان نبودند. بلکه آنها بیشتر بر آن بودند تا ثابت کنند که کریستالهای زمان میتوانند در واقعیت نیز وجود داشته باشند و به این ترتیب با بزرگترین استدلالی که در برابر این دیدگاه مطرح است به مخالفت بپردازند. این استدلال همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم بیانگر این است که وجود کریستالهای زمان به منزلهی شکسته شدن بنیادی تقارن انتقال زمان (TTS) است.
تقارن زمان نسخه ای از یکی از سه تقارن فضا زمانی است که به نام تقارن انتقالی شناخته میشود و بر پایهی آن گفته میشود که قوانین فیزیک در همهی مکانها و در هر زمانی ثابت هستند. این تقارن در واقع یکی از اساسیترین مفروضات در درک فعلی ما از فیزیک است. اما اعضای گروه پژوهشی دانشگاه کالیفرنیا باور دارند که میتوان در دنیای واقعی نیز تقارن انتقال زمان را بدون فروپاشی هیچ پدیده ای شکست. دومینیک الس (Dominic Else) یکی از اعضای گروه در گفتگو با لیزا زیگا از پایگاه Phys.org گفت:
تفاوت اساسی در اینجا بین شکست تقارن به صورت صریح و شکستن تقارن به صورت خود به خودی است.
اگر یک تقارن به صورت صریح شکسته شود، در آن صورت قوانین طبیعت دیگر دارای تقارن نخواهند بود؛ شکستن تقارن خود به خودی بدان معنی است که قوانین طبیعت تقارن داشته باشد، اما طبیعت حالتی را انتخاب میکند که دارای تقارن نباشد.
بر پایهی توضیح زیگا، در حالی که شکست خود به خودی تقارن انتقال زمان پیش از این هرگز مشاهده نشده است، تقریبا میتوان گفت هر نوع دیگری از شکست تقارن به صورت خود به خودی است. برای مثال میتوان به این پرسش اشاره کرد که چگونه یک آهنربا قطبهای شمال و جنوب خود را به دست میآورد؟ به عبارتی چه نیرویی تعیین میکند که کدام قطب آن شمال و کدام یک از آنها جنوب باشد؟ و اینکه چگونه بلورهای معمولی از زوایای مختلف در فضا به صورت های مختلف دیده میشوند.
این تیم با استفاده از یک شبیهسازی نشان دادند که شکست تقارن انتقال زمان چگونه میتواند به صورت خود به خود در یک نوع سیستم کوانتومی به نام «سیستمهای مکانی چند بدنه ای فلوکوئت هدایت شونده» یا (Floquet-many-body-localised driven systems) روی دهد.
آنها دریافتند که یک کریستال ساده میتواند به چنین سیستمی تبدیل شده و بتواند به دو پدیده ای برسد که با درک اخیر ما از فیزیک نیز سازگار باشد. مورد اول این است که کریستال به دست آمده در همهی زمانها به دور از تعادل گرمایی باقی مانده بود؛ به این معنی که سیستم با وجود حرکات تناوبی و نوسانی هرگز گرم نمیشود. و در مرحلهی دوم، هنگامی که اندازهی کلی سیستم به رشد خود ادامه میدهد، زمان مورد نیاز برای فرورفت از یک حالت شکست تقارنی به یک حالت تقارنی افزایش مییابد؛ یعنی اینکه در یک سیستم نامحدود، حالت تقارنی هرگز قابل دستیابی نخواهد بود.
بنابراین تقارن انتقال زمان را میتوان به طور نامحدود در سیستم کریستال زمان شکست. اما این جسم همیشه چرخشکننده گرم نمیشود و در این حالت قانون دوم ترمودینامیک همچنان پابرجا باقی میماند. گفتنی است که قانون دوم ترمودینامیک یک شرط بسیار مهم در میان قوانین فیزیک برای وجود یک کریستال به شمار میرود. بلا بور (Bela Bauer) یکی از اعضای تیم پژوهشی در این باره گفت:
کار ما از دو جهت دارای اهمیت است. در یک طرف، این کار نشان میدهد که تقارن انتقال در برابر شکست به صورت خود به خودی ایمن نیست. از سوی دیگر، این کار باعث میشود تا ما درک ژرفتری از سیستمهای غیرتعادلی به دست آوریم که این سیستمها میتوانند در بر دارنده ی حالتهای بسیار جالبی از ماده باشند که وجود آن در سیستمهای تعادلی ناممکن است.
مسلما گام بعدی این فرایند برای افرادی که بخواهند آن را دنبال کنند این است که در ادامهی این آزمایشها یک نمونهی واقعی نیز از چنین سیستمی ساخته شود و با شرایط کنونی به نظر میرسد که در حال حاضر بهترین زمان برای این است که بتوانیم یک کریستال زمان واقعی را ایجاد کنیم. در پایان باید اشاره کنیم که یافتههای این مطالعه در مجلهی Physical Review Letters منتشر شده است.
iOS 10 در 24 ساعت اولیه بر روی 14.5 درصد از دستگاههای اپل نصب شد
در صورتی که اطلاع ندارید باید بگوییم که سیستمعامل iOS 10 دو روز قبل با وجود یک مشکل کوچک عرضه شد، مشکلی که به دنبال آن در زمان دریافت به روزرسانی این سیستمعامل از طریق آپدیت OTA بعضی از دستگاهها هنگ کردند (این مشکل رفع شده است)، و طبق آمار منتشر شده سرعت نصب سیستمعامل جدید اپل بسیار خوب و در حقیقت به نظر به نسبت iOS 9 در سال 2015 بیشتر است.
به گزارش تکنولوژی نیوز، تخمین زده میشود که در عرض 24 ساعت از عرضهی این نسخه از iOS در حدود 14.5 درصد تمامی دستگاههای iOS آن را نصب کرده باشند. اگر بخواهیم مقایسه کنیم iOS 9 در عرض 24 ساعت بر روی 12 درصد از دستگاههای اپل نصب شده بود و در نتیجه میتوان با اطمینان گفت اوضاع به نفع اپل است.
پذیرش iOS به طور معمول به این علت سریع بوده است که مانعی برای به روزرسانی به آن وجود ندارد. به عنوان مثال طبق آخرین آمار، در اوایل سال جاری میلادی، 84 درصد دستگاههای اپل از iOS 9 استفاده میکردند. در حال حاضر به نظر میرسد که iOS 7 همچنان عنوان یکی از سریع ترین به روزرسانیها را در اختیار دارد، ولی باید منتظر عملکرد iOS 10 در طول چند ماه آینده باشیم.
به دنبال عرضهی iOS 10 چندین تغییر مهم در این سیستمعامل صورت گرفته است نظیر طراحی مجدد اپلیکیشن Messages که حالا کار با آن لذتبخشتر شده و دارای استیکرهای جدیدی است. همچنین یک اپلیکیشن هوم جدید به چشم میخورد که به کاربران اجازه میدهد دستگاههای HomeKit خود را کنترل کنند. دستیار صوتی اپل یعنی سیری نیز در اختیار توسعه دهندگان شخص ثالث قرار گرفته است که شاهد این هستیم اپلیکیشنهایی نظیر واتساپ فورا از این امکان استفاده کرده اند.
مایکروسافت اپلیکیشنهای دسکتاپ را به استور خود اضافه میکند
به گزارش تکنولوژی نیوز، بعد از معرفی ابزار Desktop Bridge در کنفرانس Build 2016، در نهایت شاهد این هستیم که مایکروسافت به دنبال استفاده از آن است و حالا به توسعه دهندگان نرم افزار های شخص ثالث اجازه خواهد داد تا اپلیکیشنهای فعلی دسکتاپی خود را وارد ویندوز استور کنند. با آنکه در گذشته این فروشگاه اکثرا مکانی برای اپلیکیشنهای جهانی خود مایکروسافت بوده است، به روزرسانی این هفته ی آن به سمتی پیش میرود که هر چیزی که مربوط به ویندوز باشد در آن جا گیرد.
در دور اول این به روزرسانی مایکروسافت با توسعه دهندگان همکاری کرده است تا اپلیکیشنهایی نظیر اورنوت، Arduino IDE، doubleTwist، PhotoScape, MAGIX Movie Edit Pro, Virtual Robotics Kit و بسیاری از موارد دیگر وارد ویندوز استور شوند. آنطور که کوین گالو معاون بخش ویندوز مایکروسافت در پستی در وبسایت خود میگوید “این اپلیکیشنها همانهایی هستند که مشتریها با آنها آشنا و آنها را دوست دارند”، تنها حالا شاهد این خواهیم بود که این اپلیکیشن با توجه مدیریت فروشگاهی شرکت مایکروسافت دارای جنبه های امنیتی افزوده ای شوند. مهمتر از این، با باز کردن ویندوز استور برای توسعه دهندگان شخص ثالث، حالا آنها این قابلیت را دارند که به سادگی اپلیکیشنهای خود را برای تمامی دستگاههای موجود در اکوسیستم ویندوز از کامپیوترهای شخصی گرفته تا گوشیها و ایکباکس وان و HoloLens پورت و تبدیل کنند. الزاما، ابزار Desktop Bridge در اختیار توسعه دهندگان توانایی ایجاد اپلیکیشنهایی را برای پلت فرم جهانی ویندوز و استفاده از تمامی رابط های کاربردی برنامه نویسی همراه با آن را، از جمله کورتانا و Action Center، میدهد.
در نهایت، مایکروسافت، حتی به منظور آسان تر کردن ماجرا برای توسعه دهندگان، اعلام میکند که Desktop Bridge حالا از محبوبترین فناوریهای نصب این شرکت پشتیبانی میکند یعنی: InstallShield, WiX و Advanced Installer. در حال حاضر امکان دانلود ابزار Desktop App Converter به صورت مستقیم از ویندوز استور وجود دارد.
کشف اتفاقی یک نانو باتری خاص با طول عمری باورنکردنی
گروهی از دانشمندان و محققان دانشگاه کالیفرنیا به صورت کاملا تصادفی به فناوری تولید یک نانو باتری دست پیدا کرده اند که میتواند از 200 هزار بار چرخه شارژ پشتیبانی کند. این دستاورد میتواند امکان عرضه باتریهایی قابل شارژ بدون نیاز به هرگونه تعویض را به تولیدکنندگان ارائه دهد.
به گزارش گجت نیوز، این آزمایش طی یک دوره سه ماهه انجام گرفته است که به گفته محققان به تولید 94-96 درصد متوسط راندمان کولومبی ک (Coulombic) میانجامد. در آزمون به ثبت رسیده هیچ ظرفیت و یا قدرتی از دست نرفته و هیچ شکستگی نانوسیمی نیز گزارش نشده است.
«میا لو» دانشجوی دکترای UCI از تایلند که رهبری این تیم تحقیقاتی را نیز بر عهده داشته عنوان کرد که به صورت ناخواسته نانو باتری را با ترکیبی از نانوسیمهای طلا و دی اکسید منگنز ساخته است. این ترکیب سپس با یک تلق شیشهای پوشانده شده که چیزی شبیه به ژل الکترولیت توسعه یافته است. نانوسیم معمولاً پس از حدود 8 هزار چرخه شارژ رو به ضعیف شدن می رود.
با این حال زمانی که آنها دستاورد خود را آزمودند، این باتری نسبت به آخرین آزمایشها طول عمر بیشتری را نشان داده و کاربردهای جدیدتری را نیز به دست آورده است. محققان بر این باورند که «ژل Plasticizes اکسید فلز در باتری» به طور کلی طول عمر باتری را افزایش میدهد. باتری یک لپ تاپ به طور معمول تنها چند صد چرخه شارژ / دشارژ دارد؛ اما اگر از یک باتری UCI برای این دیوایسها استفاده شود بدون شک تا 400 سال آن باتری عمر خواهد داشت.
رجینالد پنری مسئول بخش شیمی دانشگاه کالیفرنیا در مورد این دستاورد میگوید:
میا در حال کار بر روی یک نانو باتری بود و او چیزی را با یک لایه بسیار نازک ژل پوشش داد و شروع به شارژ آن کرد. او تنها با استفاده از این ژل چیزی را کشف کرد که باعث میشود صدها هزار بار شارژ کردن آن هیچ ظرفیتی را از باتری نگیرد.
این دستاورد به معنای واقعی دیوانه وار است چرا که به صورت شگفت انگیزی میتواند از 5، 6 و یا 7 هزار بار چرخه شارژ پشتیبانی کند.
دستگاههای دیجیتالی با این نانو باتری جدید قدرت شگفت انگیزی را به دست می آورند
در هر صورت این نانو باتری UCI هنوز در مرحله توسعه است و مدت طولانی را تا رسیدن به مرحله تجاری سازی طی خواهد کرد؛ اما اگر این باتری در دسترس تولیدکنندگان دستگاههای دیجیتالی نظیر کامپیوترها، گوشیهای هوشمند و غیره قرار گیرد میتوانیم شاهد تفاوتی بزرگ در ارائه باتری آنها باشیم.
لازم به ذکر است یک شرکت فناوری به نام SolidEnergy نیز چندی پیش خبر داد در حال توسعه یک باتری مخصوص گوشیهای هوشمند است که میتواند قدرتی دو برابری را به این دستگاهها ببخشد.
همکاری متقابل / آموزش دانلود تصاویر و ویدئوهای اینستاگرام توسط تلگرام
به نقل از زومتک، تلگرام و اینستاگرام دو اپلیکیشن شناخته شده برای کاربران ایرانی گوشی های هوشمند هستند.اگرچه تلگرام تنها در ایران محبوب بوده و ۸۰.۵% کاربران آن را ایرانیان تشکیل می دهند، با این وجود اینستاگرام اپلیکیشنی محبوب در سرتاسر جهان بوده و طبق آمار رسمی روزانه ۳۰۰ میلیون کاربر فعال و پرجنب و جوش را به خود می بیند.شاید بد نباشد حال که به این میزان این دو اپلیکیشن جای خود را در گوشی های هوشمند پیدا نموده اند بتوان به روشی یک همکاری موثر و مفید بین آن ها شکل داد.
اما چگونه؟
باید اعتراف کنیم که تاکنون تصاویر و ویدئوهای زیادی را در اینستاگرام مشاهده کرده ایم و بعد از لایک نمودن دوست داشته ایم که آن را در سیستم خود، گوشی هوشمند و یا لپتاپ و… داشته باشیم.روش های مختلفی برای دانلود تصاویر و ویدئو از اینستاگرام وجود دارد اما اکنون قصد داریم به بررسی روشی برای انجام این کار از طریق تلگرام بپردازیم.
وقتی که فایلی را در اینستاگرام پسند نمودید، به منظور دانلود آن ابتدا سه نقطه گوشه تصویر و یا ویدئو را لمس نموده و در ادامه Copy Share URL را انتخاب کنید.
در اینجا باید یک کاربر را در تلگرام طعمه قرار داده و از وی سوء استفاده بنمایید.منظور از این حرف این است که میبایست چت یکی از مخاطبانتان در تلگرام را باز کرده و به Paste نمودن آدرس کپی شده در آن مبادرت بورزید! مخاطب در این زمان به احتمال زیاد منظور شما را متوجه نخواهد شد.البته در آپدیت های جدید تلگرام امکان چت با خودتان نیز فراهم شده.بدین منظور وارد لیست مخاطبانتان شده و اسم خود را تایپ کنید.با ظاهر شدن آن لینک را اینجا Paste نمایید.
در ادامه خواهید دید که پیشنمایش آن تصویر یا ویدیو قابل مشاهده است.با کلیک بر روی آن تصویر قابل ذخیره سازی خواهد بود.
مایکروسافت:همچنان مرورگر اج انرژی کمتری نسبت به دیگر مرورگر ها مصرف می کند.
به گزارش تک24، بنابر گفته مایکروسافت،همچنان مرورگر اج در مقایسه با دیگر رقبای خود مانند مرورگر اپرا با قابلیت اختصاصی saving energy عملکردی بهتر دارد.این کمپانی مدعی شده بازده نسخه جدید اج از نظر رندر کردن صفحات،هم اکنون در آزمایش های شبیه سازی شده مایکروسافت تا ۱۲ درصد افزایش یافته است.ناگفته نماند که دیگر رقبا در این تست هم عملکردی بهتر نسبت به گذشته داشته اند.
کمپانی ردموندی می گوید که استفاده از مرورگر اج نسبت به استفاده از دیگر مرورگر ها،قادر به بهبود بخشیدن طول عمر باتری لپ تاپ بین ۲۳ تا ۶۹ درصد است.مرورگر کروم گوگل که به تازگی بروزرسانی های بسیاری را در زمینه بهره وری دریافت کرده،همچنان عملکرد بهتری از اپرا و فایرفاکس دارد.یکی از آزمایش های مایکروسافت که نشانگر طول عمر باتری لپ تاپ در زمان استریم کردن ویدئو بود،عملکرد اج نزدیک به ۶۲ درصد بهتر از مرورگر فایرفاکس بود.
کد منبع تست استفاده شده توسط مایکروسافت در آزمایش هایش،قابل دسترسی در وبسایت گیت هاب است.باتوجه به اینکه مایکروسافت عملکرد مرورگرها را تنها در سیستم عامل ویندوز ۱۰ مورد بررسی قرار داده،با این وجود این داده های جمع آوری شده به غیر از عملکرد مرورگر سافاری اپل است.با این وجود احتمالا اپل هم ادعا خواهد کرد که مرورگرش عملکردی بهتر نسبت به دیگر رقبایش در سیستم عامل OS X دارد.
تانک صد ساله شد
به گزارش زومیت، تانک از جمله مهمترین ادوات نظامی است که صد سال پیش در چنین روزهایی به عرصه جنگ وارد شد.
تانک از جمله مهمترین ادوات نظامی است که علاوه بر زمینهی نظامی گاهی اوقات در بخش کمک رسانی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. صد سال قبل در چنین روزی و در جریان جنگ جهانی اول برای اولین بار از تانک استفاده شد.
زمانی که در نبرد مشهور Sammon در ۱۵ سپتامبر ۱۹۱۶ میلادی میان سربازان بریتانیایی و فرانسوی با سربازان آلمانی در Flers-Courcelette بالا گرفته بود، ارتش بریتانیا از سلاحی جدید رونمایی کرد که تواناییهایی فراتر از خودروهای نظامی داشت.
خبرگزاریهای معتبر گزارش کرده اند که به مناسبت صدمین سالگرد ظهور تانک، مدل Mark IV به عنوان اولین تانک دنیا در میدان ترافالگار لندن به نمایش درآمده است.
تانک اولیه با یک نمونهی کامل فاصلهی زیادی داشت. سرعت این تانک تا حدی کم بوده که پیاده نظام بریتانیا را پشتیبانی میکرد. البته تمامی نمونه تانکهای ساخته شده توسط بریتانیاییها در سال ۱۹۱۶ میلادی قابل استفاده نبوده است. ولی معرفی تانک، میدان نبرد را در آن سالها وارد عصر جدیدی کرد.
نسخهی کپی این تانک توسط موزهی تانک دورست در انگلستان تهیه شده است که میزبان رویداد Tank 100 است.
سلام بر مسؤول محترم،
apple مثل همیشه از لحاظ دسترس پذیری در آغاز هر نسخه گند زد.
در ios 10 مشکلی به وجود آورده اند که حد اعقل من بی سواد نتوانستم راه حلی برایش پیدا کنم. در نسخه های پیشین شما با 2 بار ضربه زدن و نگهداشتن می توانستید به سیستم بفهمانید که فلان برنامه پاک شود ولی الآن وقتی 2 بار روی یک برنامه که می خواهی پاک کنی ضربه می زنی و نگه می داری متأسفانه shortcut menu باز می شود و دیگر به آن عنصر یا element دسترسی نداری.
من در انجمن های applevis این مسأله را مطرح کردم و تمامی نابینایانی که فعال بودن به این اشکال صحه گذاشتند.
انشا الله که این مشکل در به روز رسانی های جدید حل شود وگرنه نمی دانم نابینا باید به چه شکل این عمل پاک کردن برنامه ای که به آن علاقه ندارد و یا دیگر برایش کاربردی ندارد را پاک کند.
ممنون از این پست