معرفی نرم‌افزار‌های دسترسی‌پذیر: Wi-fi SweetSpot

اپلیکیشن‌های موبایل زیادی برای سنجش قدرت امواج وای‌فای عرضه شده است اما می‌خواهیم به شما اپلیکیشنی را معرفی کنیم که همانند فلزیاب عمل می‌کند و با رسیدن به یک نقطه دارای قدرت آنتن‌دهی بالا؛ بوق می‌زند و شما را خبردار می‌کند.

اپلیکیشن Wi-Fi SweetSpots چندین مزیت دارد که از دیگر اپلیکیشن‌های وای‌فای مجزایش می‌کند. این نرم‌افزار می‌تواند قدرت شبکه وای‌فای خانه‌تان را ارزیابی کند و بهترین نقطه مکانی برای استفاده از اینترنت پرسرعت را نشان‌تان بدهد.

این اپلیکیشن می‌تواند به طور لحظه‌ای سرعت وای‌فای را گزارش کند و حتا با پخش صدا و بوق می‌تواند فاصله نسبی شما با روتر را بگوید یا خبردارتان کند اینجا که ایستاده‌اید، بهترین نقطه است.

وقتی اپلیکیشن Wi-Fi SweetSpots را نصب و اجرا کردید، بی‌درنگ و به صورت زنده شروع به جست‌وجو برای امواج وای‌فای نزدیک شما کرده و سرعت اینترنت را می‌سنجد.

سرعت وای‌فای روی نمودار نشان داده می‌شود و هرکجا که سرعت بالاتر برود، شیب نمودار بیشتر می‌شود. با زدن کلید Start فهرستی از روتر‌های اطراف شما نمایش داده می‌شود. بعد از انتخاب نام روتر مورد نظر، می‌توانید شروع به قدم زدن در محیط کنید تا به بهترین نقطه برسید. می‌توانید این نقطه را روی اپلیکیشن ذخیره کنید. می‌توانید قابلیت بوق اپلیکیشن را فعال یا غیرفعال نمایید.

با یافتن تمام نقاط مناسب استفاده از وای‌فای در هر اتاق یا بخش از خانه؛ از این به بعد می‌دانید در هر بخش کجا باید قرار بگیرید تا بیشترین سرعت وای‌فای و اینترنت را داشته باشید.

یکی از مزیت‌های این اپلیکیشن نشان دادن قدرت امواج وای‌فای براساس معیار دسی‌بل است. این‌طوری می‌توانید حتا روترهای مختلف وای‌فای را با یکدیگر مقایسه کنید. با کشیدن انگشت به سمت راست یا چپ می‌توانید مقادیر نمایش داده شده را مشاهده کنید.

در این برنامه چند دکمه بدون برچسب هم وجود دارد که قطعاً به تجربه کاربردشان را فرا خواهید گرفت. همچنین دانستن این نکته هم خالی از فایده نیست که گویا اپلیکیشن برای کاربران ایرانی قابل بارگیری نیست و چنانچه قصد دریافتش از فروشگاه گوگل را دارید لازم است با استفاده از نرم‌افزار‌های مرتبط، IP را تغییر دهید و با شناسه کشوری دیگر وارد Google play شوید.

2 دیدگاه دربارهٔ «معرفی نرم‌افزار‌های دسترسی‌پذیر: Wi-fi SweetSpot»

  1. توجه کنید که فروشگاه پِلِی این برنامه رو بدون استفاده از فیلترشکن به ما نمیده. در صورت امکان متن پست رو با لحاظ این مطلب اصلاح کنید.

    1. ممنون از توضیح شما جناب راشاد گرامی. اینم داستانی شده برای کاربرای ایرانی. از اون جایی که فیلترشکن جزو لاینفک گوشی‌های کاربران ایرانی به حساب میاد، ممکنه خیلی وقت‌ها اصلاً متوجه فیلتر بودن یا نبودن یه اپلیکیشن نشیم. به هر حال از این که یادآوری کردید بسیار بسیار ممنونیم و متن پست هم اصلاح خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوزده + هشت =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *