انگار قرار نیست قصه پر غصه نابینایان ایرانی و captcha ها پایانی داشته باشد. همین دیروز بود که ترفندی را برای گذر از سد کدهای امنیتی منتشر کردیم. بیمرامها نگذاشتند به قول قدیمیها جوهر ترفندمان خشک شود. به ۲۴ ساعت نکشیده میز بازی را به هم ریختند.
اگر برنامه را نصب کرده باشید احتمالاً با پیغامی مواجه شدهاید با این مضمون که این برنامه دیگر از حالت Beta خارج شده و به عنوان برنامهای رسمی در فروشگاه Play عرضه خواهد شد. این دقیقاً همان خبری است که تمام امید ما برای رفع مشکل کدهای امنیتی را بر باد میدهد. ماجرا چیست؟ عرض میکنم.
رایگان بودن خدمات این برنامه به خاطر Beta بودنش بود. حالا که اپلیکیشن Envision AI از حالت Beta خارج شده، اگر بخواهیم از خدماتش استفاده کنیم باید قیمتش را هم بپردازیم. آن هم چه قیمتهایی! یک ماهه ۴.۱۹ دلار، یک ساله ۳۲ دلار و مادام العمر، ۱۸۴ دلار. تازه باید این نکته را هم متذکر شوم که این قیمتها شامل تخفیف ۳۰ درصدی به مناسبت خروج برنامه از حالت Beta شده است و فقط تا آخر April، ماه جاری میلادی معتبر خواهد بود. اگر کسی بخواهد برنامه را خریداری کند بعد از پایان april، ۳۰ درصدِ ناقابل هم به این ارقام اضافه خواهد شد.
خلاصه این که روز از نو و روزی از نو. دوباره باید به دنبال راهی مطمئن برای حل مشکل کدهای امنیتی باشیم.
عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان دست اندركار شركت به ویژه آقای سرمدی گرامی.
روزنه امید به قوه خود باقیست چرا كه ما هنوز نرم افزار قدرتمند و محبوب tap tap see را در اختیار داریم و بنده بارها با این اپلیكیشن كپچاها را حل نمودم و از این سیم خاردار ناموزون پرش كردم.
حسین عزیز درود.
بسیار هم عالی. ازت میخوام در صورت امکان، روش کار با tap tap see برای حل کد های امنیتی رو آموزش بدی و در قالب یک ترفند با دوستان خودت در این سایت به اشتراک بذاری.
می تونی ثبت نام کنی تا نقشت رو نویسنده کنم تا اگه تمایل داشتی بتونیم از دانش و اطلاعات تو هم در زمینه های مختلف مرتبط با فناوری در این سایت استفاده کنیم.
یک دنیا سپاس.
سلام. باید عرض کنم که این نرم افزار مدتیه که به صورت آزمایشی رایگانه و بنده هم یکی از بتا تسترهاش بودم و خوشبختانه زبان فارسی رو هم کاملا پشتیبانی میکنه. ما نباید توقع داشته باشیم افراد خارجی نرم افزارهاشونو رایگان در اختیار ما قرار بدن اونم زمانی که هم وطنای خودمون اعم از اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی امثال شما هیچ خدمات رایگانی رو به نابینایان ارایه نمیکنن. جالبه که با وجود این که هیچ قدمی رو رایگان بر نمیدارید کاملا حق به جانب اونها رو بی مرام خطاب میکنید. از نظر من این قیمت واسه اون ور چیز قابل توجهی نیست و اونا اصلا مجبور نیستن حتما کشور تحریم ما رو هم در نظر بگیرن اونم وقتی که از دور میشنون که ما خودمونم به همدیگه رحم نمیکنیم و نرم افزار و دستگاه ها و مواد خوراکی و…رو به قیمتهای بسیار گزاف به فروش میذاریم. اگر هم نرم افزاری همچون پکجاز در اختیار نابینایان رایگان قرار داده بشه پولش تمام و کمال از سازمان مربوطه دریافت میشه. با انتشار این پست از حالا به بعد توقع میره که شما بامرامها دست به کار شیدو نرم افزاری شبه اون نرم افزار و با همون کارایی رو طراحی کنید و در اختیار نابینایان اون هم به صورت رایگان قرار بدید. در این صورته که حسن نیتتون ثابت میشه وگر نه من نوعی نمیتونم هدفتونو از انتشار همچین پستی درک کنم. موفق باشید.
محمود جان سلام.
به طور کلی، هدف ما از نوشتن این پست و کلاً تأسیس این سایت، اطلاع رسانی در حوزه نابینایان با رویکرد آیتی هستش.
هر چند بخش های مختلف دیگه ای از جمله اهم اخبار نابینایان در رسانه های داخلی رو هم داریم.
اما این که نوشتیم بی مرام ها یا مثلا میز بازی را به هم زدند، صرفاً شوخی و جنبه طنز داشت با توجه به ترفندی که روز قبلش تو این زمینه نوشته بودیم. صرفاً همین. تیتر این پست هم گواه نوع فرمت این مطلبه.
مگر نه پر واضحه و درستش هم همینه که وقتی برنامه ای در شرکت های مختلف دنیا تولید میشه، مدتی به صورت آزمایشی هست و بعد باید خریداری بشه.
قیمتش هم برای ما با توجه به مسائل ارزی بالا در میاد. مگر نه 184 دلار برای خود اونها، هیچه، هیچ.
با توجه به اینکه این نرم افزار امکانات فوق العاده ی دیگه ای رو هم داره.
ضمن اینکه فکر نکنم حسن نیت ما لزوماً با تولید چنین برنامه ای ثابت بشه. چرا که این مسئله، حوزه خاصیه و بحث هوش مصنوعی، نیاز به دانش تخصصی و سرمایه گذاری های خاص خودشو داره.
مگر نه تا به حال، فریدم غول تجهیزات ویژه نابینایان در آمریکا هم به این عرصه ورود می کرد.
هر چند صمیمانه امیدوارم شرایطی فراهم بشه پکتوس یا سایر شرکت های داخل ایران، بتونن در حوزه هوش مصنوعی اونقدر پیشرفت کنن که نه تنها نرم افزار های تشخیص دهنده کد های امنیتی بلکه ساخت عصا هایی که مبتنی بر GPS بتونن موانع رو به خوبی برای نابینایان تشخیص بدن و در نهایت همه ی اینها، آرزوی ما نابینایان در بحث OCR فارسی هم حل بشه.
همه اینها در حوزه هوش مصنوعی قرار میگیره.
از تو هم دعوت می کنم اگر تمایل و البته فرصت داری، هر از چند گاهی ما رو از اطلاعات و مطالب مفیدت در حوزه های اینچنینی بهره مند کنی.
هم می تونی بهمون یادداشت بدی تا با اسم خودت منتشر کنیم همم اینکه افتخار بدی ثبت نام کنی و به عنوان یک نویسنده در این وبگاه فعالیت کنی.
سلام.
اینکه فرمودین بی مرامها که منم متوجه شوخی بودنش و نوع نوشته شما شدم.
اما اگه بگیم چرا شما برای ما برنامه رایگان تولید نمیکنین، طبیعتا باید بگیم چرا هیچ شرکت داخلی یا خارجی برای نابیناها برنامه رایگان تولید نمیکنه؟!
که حداقل در حوزه کامپیوتر، اگه اشتباه نکنم، خودم شخصا شرکت دیگه ای رو جز nvaccess سراغ ندارم که محصولش رایگان و کدباز باشه.
که اونم بالاخره کمکهای مردمی و سازمانهای خیرخواه هست، کمکهای شرکتهای بزرگی مثل گوگل و شایدم مایکروسافت و بقیه شرکتها هست.
پشتیبانیشون و یک سری کتابهای آموزشی که تهیه کردن پولیه!
اما ای کاش من خودم علم و تخصص برنامه نویسی داشتم، قول میدم محصولاتم رو کاملا رایگان ارائه میدادم.
راستی میشه منو هم نویسنده کنین بتونم براتون مطلب بذارم؟
آرزوی همچین موردی رو داشتم، اما چون معمولا کاربران در سایت مشارکت نداشتن و متأسفانه پرسش و پاسخ کامپیوتری هم تعطیل شد، منم دیگه نتونستم کار خیری اینجا انجام بدم!
اینو باید در قسمت پیشنهاد برای سال جدید میگفتم، اما طوری نیست به نظرم همینجا میگم.
تشکر میکنم دوباره پرسش و پاسخ رو اضافه کنین خیلی دوست دارم از کمک کردن و کار خیر.
حتی در سایت ایتنا هم خدا توفیق داد که تونستم صدها سؤال رو تنهایی جواب بدم و تقریبا وقتی با اونجا آشنا شدم، بالای 95 درصد سؤالات بیپاسخ بود و نمیدونم چرا متأسفانه تو این دنیا کار خیر کمرنگ شده و کمتر کسی دغدغه مشکلات بقیه و کمک به دیگران رو داره.
اما من دوست دارم و همیشه از خدا خواستم بهم این توفیق رو بده که بتونم هر کمک خیری ازم برمیاد به شکرانه آشناییم با کامپیوتر و متون انگلیسی، برای بقیه خالصانه و رایگان انجام بدم.
سلام خانم آیت.
ما پروژه ها و برنامه های متنباز کم نداریم. هر چند این نهاد ها هم از طرق مختلفی برای توسعه کمی و کیفی برنامه هاشون جذب درآمد های مالی می کنن.
اما خب شرکت های تجاری در دنیا، طبیعتاً تولیدات نرم افزاری و سخت افزاریشون رو به فروش می رسونن.
اما در خصوص تولید محتوا در این سایت، چرا که نه باعث افتخاره.
فقط ما در حوزه ستون های آموزشی خودمون به صورت روتین، مطالبی رو در هفته تولید می کنیم.
از شما درخواست دارم با توجه به تسلطی که در حوزه زبان انگلیسی دارید، به اختیار خودتون یا حتی با انتخاب ما، دست به ترجمه مقالاتی بزنید که به وفور، در سایت های انگلیسی زبان در خصوص استقلال نابینایان و کسب مهارت های مختلف شخصی وجود داره.
حتی می تونیم لینک های این مطالب رو هم به شما معرفی کنیم و شما زحمت ترجمه رو بکشین و سپس در این سایت یا سایر سایت های ویژه نابینایان منتشر کنید.
قطعاً اینجوری می تونید در راستای اعتقاداتی که دارید، به بسیاری از هم نوعان خودتون کمک کنید.
ستون پرسش و پاسخ هم به زودی با توجه به درخواست کاربران و با رویکردی جدید، در این سایت مجدداً راه اندازی خواهد شد.
سلام مجدد.
خیلی تشکر میکنم که وقت گذاشتین و پاسخم رو کامل نوشتین.
راستش امروز با یک خبر خوب اومدم.
امروز در گروه ایمیلی nvda خوندم که برای مرورگر کروم افزونه ای برای حل کدهای امنیتی نوشته شده.
چطوری میتونم مطلب رو براتون ارسال کنم؟
حتما خوشحال میشم نویسنده باشم و براتون مطلب بذارم.
در حوزه کامپیوتر حتما باید باشه یا مهارتهای شخصی و استقلال نابینایان؟
سلام خوب اینم که اینجوری شد،اما من خودم به شخصه همچنان از مازیلا نسخه 52 استفاده میکنم و با وجود همه اعصاب خوردی هاش، میدونم که یکی از همین روزها کارش تموم میشه و من میمونم و هزار کبچا که منتظرن یکی از همکارام و یا ی نفر دیگه حلشون کنه.
نمیتونیم نسخه های خارجی که پولی هستنو بخریم؟چه اطلاعاتی امیر جان در این رابطه داری؟
به هر حال مرسی از مطلبت.
https://ir2t.com/%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d9%88-%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%a2%d9%86/
سلام.
اگه درست خاطرم مونده باشه و درست متوجه شده باشم، بقیه برنامه های مشابه پولی برای حل کدهای امنیتی هم از کار افتادن.
اینکه میگم اگه درست یادم باشه آخه دقیقا مطمئن نیستم در گروه ایمیلی nvda خوندم یا جاهای دیگه که مثلا captcha be gone هم دیگه کار نمیکنه.
بازم تحقیق کنین و اگه من اشتباه میگم، شما اصلاح بفرمایین.
سلام بهزاد جان. چرا نسخه های پولی که وجود داره. مثل همین برنامه که معرفی کردیم.
اما در خصوص خرید، باید یا مستر کارت داشته باشی یا از مستر کارت های مجازی که در اینترنت وجود داره استفاده کنی.
اما علی الحساب، فعلا برای اندروید، می تونی از آموزش آقای هژبری که به آموزش حل کدهای امنیتی به کمک نرم افزار TapTapSee پرداخته استفاده کنی.
http://gooshkon.ir/1398/01/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%ad%d9%84-%da%a9%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d9%85%d9%86%db%8c%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d9%85%da%a9-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-taptap/
موفق باشی.
خانم آیت. مطلبتون رو به ایمیل من ارسال کنید.
amirsarmadi68@gmail.com
ضمن اینکه اولویت ما مطالب حوزه فناوری با رویکرد نابینایان هستش.
اما اگه بحث ترجمه در میون باشه، دیگه محدودیتی نیست و می تونید مقاله هایی که به بحث استقلال شخصی نابینایان هم بر میگرده ترجمه کنید.
با افتخار به اسم خودتون منتشر می کنیم.
بعد از دو سه مطلب هم نویسنده میشین و می تونید خودتون به صورت مستقل مطلب ارسال کنید.
الآن ایمیل رو براتون ارسال کردم.
خبر خوب دیگه اینه که امروز افزونه مورد نظر برای فایرفاکسم منتشر شد و بنابراین، افراد میتونن با کروم و فایرفاکس هر دو کدهای امنیتی حل کنن.
ظاهرا بقیه مرورگرهای برپایه کروم رو هم شامل میشه که البته صد درصد مطمئن نیستم کدوم مرورگرها بودن که تو کامنتها خوندم!
توضیحات انگلیسی سازنده افزونه رو عینا براتون ایمیل کردم.
مطالب فنآوری هم فهمیدنش برای من راحتتر و ترجمش هم ساده تره. خوشحال میشم بازم بتونم کمکی کنم و مثل الآن براتون خبر خوش بیارم!