هوش مصنوعی در Be My Eyes به کمک نابینایان می آید

پروژه Be My Eyes که به افراد نابینا و کم بینا کمک می کند، با GPT-۴ از یک «داوطلب مجازی» هوش مصنوعی پشتیبانی خواهد کرد.

OpenAI از جدیدترین مدل هوش مصنوعی قدرتمند خود، یعنی GPT-۴ رونمایی کرد و براساس گزارش های جدیدی که منتشر شده، یکی از قابلیت های قابل توجه آن کمک به افراد دارای اختلالات بینایی است. پروژه Be My Eyes که به افراد نابینا و کم بینا کمک می کند تا از گوشی خود استفاده کنند، با GPT-۴ از یک «داوطلب مجازی» هوش مصنوعی پشتیبانی می کند که در هر زمان می تواند به این افراد کمک کند.

یکی از ویژگی های اصلی Be My Eyes که کار خود را از سال ۲۰۱۵ آغاز کرد، این است که می تواند از دوربین دستگاه کاربران نابینا یا کم بینا کمک بگیرد و توضیحات یا دستورالعمل های دقیقی را به آن ها ارائه کند. نسخه جدید برنامه اولین موردی است که قابلیت چندوجهی GPT-۴ به آن اضافه شده و علاوه بر چت کردن، برای بررسی و درک تصاویر گرفته شده و موارد بسیار زیاد دیگری نیز کاربرد دارد.

نحوه کمک هوش مصنوعی GPT-۴ به افراد کم بینا

با وجود این قابلیت، کاربران می توانند تصاویر را از طریق برنامه برای یک داوطلب مجازی مجهز به هوش مصنوعی ارسال کنند که به هر سؤالی در مورد آن تصویر پاسخ می دهد و برای طیف گسترده ای از وظایف، کمک های بصری آنی ارائه می کند.

به عنوان مثال، اگر کاربر تصویری از داخل یخچال خود ارسال کند، داوطلب مجازی نه تنها می تواند چیزهایی را که داخل آن وجود دارد، به درستی شناسایی کند، بلکه می تواند چیزی را که می توان با آن مواد تهیه کرد نیز تجزیه و تحلیل کند. این ابزار همچنین می تواند برای آن مواد دستورالعمل هایی ارائه دهد و راهنمای گام به گام نحوه درست کردن آن ها را نیز به کاربران اعلام کند.

در ویدیویی که از این قابلیت منتشر شده است، یکی از کاربران Be My Eyes در انجام برخی کارها و درخواست های خود مانند توصیف ظاهر لباس، شناسایی یک گیاه و حتی ترجمه از این داوطلب مجازی کمک می گیرد.

درحال حاضر این ویژگی برای دسته کوچکی از کاربران Be My Eyes به عنوان یک نسخه بتای بسته منتشر شده است و در هفته های آینده در دسترس افراد بیشتری قرار خواهد گرفت.

منبع: دیجیاتو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 + دو =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *