معرفی مرورگر کروم 79 با قابلیت هشدار سرقت رمز عبور و در دسترس قرار گرفتن مایکروسافت Teams برای کاربران لینوکس در سی و هفتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار کامپیوتر

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در سی و هفتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار کامپیوتر، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر یا رایانه تقدیم شما گرامیان میگردد.

کارت گرافیک ورک استیشن AMD Radeon Pro W5700X برای مک پرو اپل عرضه شد

AMD کارت گرافیک بسیار قدرتمند خود برای استفاده در کامپیوترهای ورک استیشن و مک پرو اپل عرضه کرد.

به گزارش زومیت، AMD دومین کارت گرافیک ورک استیشن مبتنی بر پردازنده ی گرافیکی Navi به نام Radeon Pro W5700X را عرضه کرد. کارت گرافیک جدید  اولین بار برای کامپیوتر اپل مک پرو تاور عرضه شد. AMD در محصول خود از پردازنده ی گرافیکی Navi 10 به همراه حجم زیادی از حافظه ی سریع GDDR6 بهره می برد.

AMD Radeon Pro W5700X شباهت زیادی به نسخه ی مصرف کننده، یعنی Radeon RX 5700 XT دارد؛ اما تفاوت هایی جزئی به ویژه در بخش نرم افزار آن دیده می شود. نسخه ی ورک استیشن ۴۰ واحد پردازشی کامل دارد؛ درنتیجه شاهد ۲۵۶۰ پردازنده ی اصلی و ۶۴ واحد عملیات خروجی رندر (Raster Operation) در تراشه ی Navi 10 هستیم. کارت گرافیک جدید AMD خروجی ۹/۵ ترافلاپس را ارائه می کند که کمتر از آمار ۹/۷۵ ترافلاپس RX 5700 XT محسوب می شود.

کارت گرافیک AMD Radeon Pro W5700X از ۱۶ گیگابایت حافظه ی GDDR6 بهره می برد که دوبرابر حافظه ی نسخه ی مصرف کننده است و سرعت ۱۴ گیگابیت برثانیه در حالت ۲۵۶ بیتی برای آن ادعا می شود. نسخه ی ورک استیشن از همان قالب حافظه ی GDDr6 مشابه با نسخه ی مصرف کننده برخوردار است و پهنای باند ۴۴۸ گیگابایت برثانیه را ارائه می کند. AMD Radeon Pro W5700X برخلاف نمونه های اخیر مبتنی بر Vega، از قابلیت اصلاح حافظه ی ECC بهره نمی برد.

محصول جدید AMD در خانواده ی ورک استیشن توان طراحی گرمایی (TDP) برابر با ۲۴۰ وات دارد که درمقایسه با خانواده ی قبلی مبتنی بر Vega، پیشرفت درخور توجهی محسوب می شود. توان طراحی گرمایی مذکور را می توان با نسخه ی مصرف کننده برابر دانست. البته باید هزینه ی نیروی اضافه برای مبدل USB-C مخصوص VR HMD را در نظر نگیریم. مبدل مذکور در زمان استفاده  به توان ۱۵ واتی نیاز دارد؛ اما وقتی از آن استفاده نشود، می توان توان طراحی گرمایی Radeon Pro W5700X را با RX 5700 XT برابر دانست. کارت گرافیک ورک استیشن از پیکربندی مبدل ۶+۸ پین استفاده می کند.

خانواده ی محصولات رادئون پرو از رنگ آمیزی نقره ای و آبی در بدنه استفاده می کند. کارت های مذکور با استفاده از فن تکی خنک می شوند که هوا را از میان بدنه ی داخلی عبور می دهد. بدنه یا شاسی داخلی طراحی بلوکی هیت سینک مبتنی بر محفظه ی بخاری دارد. ۶ پورت ورودی/خروجی در پشت کارت گرافیک های رادئون پرو قرار دارد که پنج عدد از آن ها از نوع mini DisplayPort 1.4 هستند و یک عدد پورت USB-C نیز به آن ها اضافه می شود. پورت ششم اکثرا برای کاربردهای واقعیت مجازی استفاده خواهد شد و به فناوری USB-C انویدیا به نام VirtualLink شباهت دارد.

اسکات هرکلمن، معاون ارشد سازمانی و مدیرکل زیرمجموعه ی رادئون AMD، درباره ی عرضه ی کارت گرافیک جدید خانواده ی ورک استیشن گفت: اپل مک پرو جدید کارایی و پهنای باند بیشتری به کاربران حرفه ای ارائه می کند تا کاربردهای فوق حرفه ای خلاقانه داشته باشند. مشتریان با گزینه های متعدد از پردازنده های گرافیکی رادئون پرو می توانند بهترین پیکربندی مک پرو را برای انجام سنگین ترین وظایف پردازشی و گرافیکی انتخاب کنند؛ رویکردی که به رهاشدن قدرت خلاقیت آن ها و افزایش بهره وری به میزان درخور توجه منجر خواهد شد.

قابلیت های اصلی کارت های گرافیک AMD Radeon Pro W5700 عبارت اند از:

  • کارایی پردازشی استثنائی: پردازنده ی گرافیکی AMD Radeon Pro W5700X با ۴۰ واحد پردازشی، قدرت ۹/۵ ترافلاپس را در واحد نقطه ی شناور (FP32) ارائه می کند؛
  • معماری AMD RDNA: معماری RDNA به کارت گرافیک AMD Radeon Pro W5700X امکان می دهد کارایی استثنائی را با بهره وری چشمگیر مصرف برق ارائه کند؛
  • حافظه ی GDDR6: قابلیت انتخاب حداکثر ۳۲ گیگابایت حافظه ی GDDR6 با پهنای باند ۴۴۸ گیگابایت برثانیه که سرعت انتقال بسیار سریع را برای اپلیکیشن هایی با نیاز داده ای فراوان فراهم می کند.

درحال حاضر، کاربران می  توانند AMD Radeon Pro W5700X را با دو پیکر بندی برای اپل مک پرو بخرند: یکی با یک پردازنده ی گرافیکی و ۱۶ گیگابایت حافظه ی GDDR6 و قدرت پردازشی ۹/۵ ترافلاپسی و دیگری با دو پردازنده ی گرافیکی و ۳۲ گیگابایت حافظه ی GDDR6 و قدرت پردازشی ۱۹ ترافلاپسی. هیچ اطلاعات دقیقی از قیمت کارت گرافیک جدید AMD وجود ندارد؛ اما می توان تخمینی حدودی از آن ارائه کرد. نسخه ی پایه ی مک پرو  مجهز به کارت گرافیک Radeon Pro 580X و ۸ گیگابایت حافظه ی GDDR5 به قیمت ۶ هزار دلار فروخته می شود؛ درنتیجه باتوجه به قیمت ۷۹۹ دلاری کارت گرافیک مصرف کننده ی Pro W5700، می توان قیمتی حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار را برای Radeon Pro W5700X پیش بینی کرد.

درایور AMD Adrenalin 2020 با 12 درصد بهبود عملکرد منتشر شد

درایور آدرنالین ۲۰۲۰ AMD منتشر شده است و طبق ادعای این شرکت بهبود عملکرد ۱۲ درصدی را به دنبال دارد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.

به گزارش زومیت، به روزرسانی درایور آدرنالین ۲۰۲۰ کارت های گرافیک AMD به تازگی عرضه شده  است. طبق گفته ی AMD، در این به روزرسانی شاهد ۱۲ درصد بهبود نرخ فریم و عملکرد کارت های گرافیک رادئون نسبت به درایور آدرنالین ۲۰۱۹ هستیم.

علاوه بر این بهبود شاهد تعدادی ویژگی جدید نیز در آدرنالین ۲۰۲۰ هستیم؛ از تکنیک دینامیک رزولوشن Radeon Boost گرفته تا فیلترهای رسانه ای DirectML برای افزایش ابعاد تصویر و کاهش نویز بصری به کمک یادگیری ماشین. در آخر شایان ذکر است که از رابط کاربری (UI) جدید این درایور نیز یاد کنیم. بهبود های صورت گرفته در درایور جدید آدرنالین AMD عبارت است از:

  • رابط کاربری جدید (هم اکنون در بازی نیز در دسترس است)
  • بهبودهای AMD Link

o             بیت ریت اولترای جدید (۵۰ مگابیت بر ثانیه، انکدینگ x265 و گیف های آنی)

o             رابط کاربری تمیزتر

o             ظاهر همسان شده برای برنامه Radeon Software

  • Radeon Boost

o             تجربه ای سریع تر و روان تر از بازی ها با تنظیم رزولوشن صفحه نمایش

o             تغییری از صفر تا نامحسوس در کیفیت تصاویر

o             پاسخ گویی بهتر

o             پشتیبانی از ۸ بازی در هنگام عرضه: اورواچ (تا ۳۸ درصد سریع تر)، PUBG (تا ۲۲ درصد سریع تر)، بوردرلندز ۳، Shadow of the Tomb Raider،  Rise of the Tomb Raider (تا ۱۰ درصد سریع تر)، Destiny 2، GTA5 و COD WW2

  • زبانه تنظیمات

o             تنظیم دلخواه کارت گرافیک خود و مشاهده عملکردی بهتر در بازی ها

o             نمای ساده تر و تنظیمات خودکار پیش فرض برای کاربران تازه وارد

o             تنظیمات پیشرفته موتور، حافظه، ولتاژ و فن برای علاقمندان و حرفه ای ها

o             بررسی ساده کارایی سیستم هنگام بازی

  • زبانه استریمینگ

o             بازی یا دسکتاپ خود را به طور مستقیم و آنلاین استریم کنید

o             بهبود پایداری

o             راحتی در اجرا، تنظیم و استفاده از داخل خود بازی

o             اختصاص محیط کنترل مخصوص استریمینگ

o             پشتیبانی از میکسر، توییچ، یوتیوب و …

  • فیلترهای رسانه ای DirectML

o             کاهش نویز بصری و فیلترهای افزایش ابعاد (upscaling) با بهره گیری از یادگیری ماشین

  • وضوح تصویر

o             جزئیات واضح تر در جاهایی که به آن نیاز است، با کمتر از ۲ درصد تأثیر روی عملکرد

o             اضافه شدن بازی های دایرکت ایکس ۱۱ (DX11)

o             وجود درجه کنترل برای وضوح

o             قابلیت روشن و خاموش کردن درون بازی

  • آنتی لگ Radeon

o             کاهش لگ ورودی، افزایش سرعت پاسخ ها

o             افزودن پشتیبانی از دایرکت اکس ۹ برای پردازنده های گرافیکی قبل RX5000

o             فعال سازی جهانی

  • مقیاس بندی صحیح صفحه نمایش (Integer Display Scaling)

o             بخشیدن ظاهری قدیمی و پیکسل آرت مانند به بازی های کلاسیک

o             گزینه مقیاس بندی اولترا-کریسپ برای صفحات نمایش با PPI بالا

o             هیچ کدام از موارد بالا از عملکرد نمی کاهند

  • مرورگر وب

o             مرورگر داخلی به گیمرها کمک می کند تا اطلاعات مهم را دریافت کنند

o             دسترسی مستقیم به آموزش های ویدیویی

  • وضعیت سیستم

o             آگاهی از پایین تر بودن سخت افزار شما از حداقل سخت افزار پیشنهادی سازنده بازی

o             بررسی سریع وضعیت اتصال AMD Link شما

o             به روزرسانی راحت و بی دردسر

  • گیم سنتر

o             تمام بازی های خود را، فارغ از فروشگاه هایشان، از یک جا اجرا کنید

o             تنظیمات Radeon Software را برای هر بازی تنظیم کنید

o             آمار گیمینگ و عملکرد خود را بررسی کنید

  • پروفایل های کاربری

o             Gaming/eSports/استاندارد

o             ایده آل برای کاربران تازه وارد

o             پیش فرض هایی که تنها با یک کلیک لحاظ می شوند

  • نصاب

o             نصب یک کلیکه با فکتوری ریست بهبودیافته

o             حفظ تنظیمات های شما میان نصب ها

o             نصبی تا ۳۴ درصد سریع تر

همچنین AMD ویژگی های جدید این درایور را در پستی در بلاگ خود به قلم وارن انگ منتشر کرده  است. وارن انگ سمت مدیریت بازاریابی محصولات این شرکت را برعهده دارد.

برای مثال برنامه AMD Link (که هم اکنون برای اندروید و iOS موجود است) هم اکنون نه تنها با وای فای که با اتصال اینترنت 4G/5G نیز کار می کند. این برنامه به کاربران اجازه استریم بازی های از پی سی خود به موبایل در هر کجا را فراهم می آورد.

مرورگر کروم 79 با قابلیت هشدار سرقت رمز عبور معرفی شد

گوگل به تازگی مرورگر کروم ۷۹ را با تعدادی از قابلیت های جدید، به ویژه در بخش امنیت و محافظت از رمز عبور، معرفی کرده است.

به گزارش زومیت، مهم ترین قابلیت مرورگر کروم ۷۹، این است که هنگام ربوده شدن رمزهای عبور هشدار خواهد داد. گوگل قبلا با استفاده از افزونه ای مجزا درباره ی استفاده مجدد از گذرواژه ها هشدار می داد؛ اما اکنون این شرکت قابلیتی در کروم ۷۹ منتشر کرده است که هنگام ورود به وب سایت های مختلف، هشدارهایی درباره ی ربوده و فاش شدن رمز عبورتان را ارائه خواهد کرد. کاربران می توانند این ویژگی جدید را در تنظیمات کروم در بخش Sync و Google Services کنترل کنند.

گوگل در کروم ۷۹ از رمزگذاری رمز عبور با استفاده از چندین لایه استفاده کرده است. اگرچه گوگل با واردکردن گذرواژه آن را در اختیار دارد، درواقع نمی تواند اطلاعات ورود به سیستم را ببیند؛ درنتیجه حتی خود گوگل هم با این تکنیک نمی تواند به اطلاعات حساب کاربری کاربران دسترسی داشته باشد. قابلیت مذکور گوگل اجازه می دهد با استفاده از تکنیکی، از رمزهای عبور محافظت و درصورت دزدیده شدن آن، هشداری برای کاربر ارسال شود.

درکنار هشدارهای رمز عبور، گوگل با قابلیت دیگری به صورت لحظه ای از کاربر درمقابل فیشینگ حفاظت و این بخش را بهبودیافته تر از قبل ارائه خواهد کرد. درحقیقت، گوگل کروم فهرستی از سایت های فیشینگ استفاده می کند که هر ۳۰ دقیقه به روز می شوند و در این شرایط کلاه بردارانی شناسایی خواهند شد که به سرعت دامنه ها را تغییر می دهند. این قابلیت جدید در لحظه اجرا خواهد شد و در ۳۰ درصد موارد فیشینگ، هشدار دقیق و درستی خواهد داد. درنهایت، کروم ۷۹ حداکثر ۳۰ درصد امنیت بیشتری دربرابر این نوع حملات ارائه خواهد کرد.

ناگفته نماند گوگل در مرورگر کروم خود پشتیبانی از پروفایل چندگانه را بهبود خواهد بخشید؛ درنتیجه اگر از چندین پروفایل در کروم استفاده می کنید یا کامپیوتر شخصی خود را با دیگران به اشتراک می گذارید، این بهبود برایتان خوشایند خواهد بود. درواقع، کروم اکنون رابط کاربری و نمای بصری بهتری از پروفایل در حال استفاده را ارائه می دهد تا کاربران مطمئن شوند رمز عبور در پروفایل صحیحی ذخیره شده است. Chrome 79 و همه ی این ویژگی های آن به تدریج در هفته های آینده روی نسخه های دسکتاپ مرورگر منتشر می شوند.

مایکروسافت Teams در دسترس کاربران لینوکس قرار گرفت

مایکروسافت پیام رسان سازمانی خود، مایکروسافت تیمز را به صورت نمایش عمومی برای کاربران سیستم عامل لینوکس دردسترس قرار داده است و هم اکنون می توان آن را دانلود کرد.

به گزارش زومیت، مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams) یکی از محبوب ترین ابزارهای ارتباط است که در چند سیستم عامل مختلف دردسترس است؛ ازجمله iOS، اندروید، مک او اس و ویندوز. خبر خوشحال کننده برای کاربران سیستم عامل لینوکس این است که مایکروسافت دسترسی به تیمز را برای آنان نیز فراهم کرد.

در حال حاضر این دسترسی به صورت پیش نمایش عمومی است و هم اکنون می توان آن را دانلود کرد. به گفته ی ردموندی ها، این پیش نمایش به جوامع متن باز و مؤسسه های آموزشی اجازه می دهد ازطریق قابلیت های داخلی تیمز مانند تماس و چت و اشتراک فایل، به تجربه ی همکاری باکیفیتی برسند.

بسته های دانلودی مایکروسافت در فرمت های deb. و rpm. دردسترس هستند و به گفته ی مایکروسافت، تمام قابلیت های اصلی تیمز برای کاربران لینوکس کاربردی خواهد بود.

مایکروسافت با انتشار این خبر در بلاگ خود خاطرنشان کرد: «مایکروسافت تیمز اولین کلاینت آفیس است که به سیستم های لینوکس می آید». همچنین، مایکروسافت می گوید ممکن است وان درایو طبق تقاضای مشتری به لینوکس بیاید. از یکی از سخن گویان مایکروسافت پرسیده شده «آیا برنامه های اصلی آفیس مانند اکسل و ورد و پاورپوینت نیز به لینوکس خواهند آمد؟» که وی از اظهارنظر در این باره امتناع کرد. تعدادی از مشتریان از ردموندی ها خواسته اند آفیس ۳۶۵ را برای لینوکس دردسترس قرار دهند.

در چند ماه گذشته، برخی از مشتریان مایکروسافت در پیش نمایش خصوصی با کلاینت تیمز برای لینوکس همکاری می کرده اند. مقام های مایکروسافت اوایل سپتامبر (شهریور) صراحتا اذعان کردند این شرکت مشغول کار روی کلاینت تیمز برای لینوکس است.

مایکروسافت تیمز ازنظر فنی رایگان است؛ اما نسخه ی رایگان آن امکانات محدودی درمقایسه با نسخه ی پولی دارد. به عنوان  مثال، نسخه ی رایگان حجم ذخیره سازی دو گیگابایتی به ازای هر کاربر و  ۱۰۰ گیگابایت فضای ذخیره  ی مشترک دارد و امکاناتی مانند ضبط جلسات و برنامه ریزی در آن امکان پذیر نیست.

محققان انویدیا، فریم ورکی برای تبدیل تصاویر دوبعدی به مدل های سه بعدی ابداع کردند

محققان انویدیا به تازگی سیستمی با عنوان DIB-R طراحی کرده اند که می تواند تصاویر دوبعدی را به مدل های سه بعدی تبدیل کند.

به گزارش زومیت، اگرچه کامپیوترها ابزاری ایده آل برای دریافت مدل های سه بعدی و رندرینگ آن به صفحات دو بعدی هستند اما توانایی دریافت تصاویر دوبعدی و تبدیل آن به مدل سه بعدی را ندارند. اما حالا و به لطف یادگیری ماشین، این موضوع دارد جامه عمل می پوشد.

به تازگی، محققان انویدیا فریم ورکی برای رندرینگ طراحی کرده اند که با به کارگیری هوش مصنوعی می تواند تصاویر دوبعدی را دریافت کند و آن ها را با دقت زیاد به مدل های سه بعدی تبدیل کند.

این سیستم که رندرساز بر پایه الحاق تشخیص پذیر (differentiable interpolation-based renderer) یا به اختصار DIB-R نامیده می شود در محیط فریم ورک یادگیری ماشین PyTorch  ساخته شده است و قرار است نتایج تحقیقات این گروه از محققان، این هفته در کنفرانس سالانه NIPS (سیستم های پردازش اطلاعات عصبی) در ونکوور و واشنگتن ارائه شود.

در حقیقت این فریم ورک، کاری برعکس GPU انجام می دهد؛ بدین ترتیب که در ابتدا تصویر را آنالیز می کند و بر این اساس، مدلی سه بعدی شامل شکل، بافت، رنگ و نوردهی با دقت بالا می سازد. ساختار معماری رمزگذاری و رمزگشایی این فریم ورک از تولید یک حجم کروی با اضلاع بسیار زیاد آغاز می شود و سپس با استفاده از اطلاعات موجود در تصویر دوبعدی، این ساختار کروی را به مدلی سه بعدی توسعه می دهد. این فرایند تنها یک دهم ثانیه زمان می برد ولی آموزش شبکه عصبی با کمک یک GPU انویدیا  V100 به دو روز زمان نیاز دارد و البته انویدیا ادعا می کند که این یادگیری با مدل های دیگر GPU ممکن است هفته ها طول بکشد.

جون گائو یکی از اعضای این گروه تحقیقاتی می گوید : چون تمرکز ما روی عکس پرندگان بود، بعد از انجام فرایند روی چندین مجموعه عکس از پرندگان مختلف، حالا DIB-R می تواند با دریافت عکس هر نوع پرنده ای، یک مدل سه بعدی دقیق از آن تهیه کند و این اولین بار است که شما تنها با در دست داشتن یک تصویر دوبعدی می توانید ویژگی های سه بعدی آن را پیش بینی کنید.

محققان معتقدند که می توان از این سیستم برای توسعه ایمنی و دقت ربات های خودران در محیط های مختلف بهره برد؛ چراکه درک عمیق تر نسبت به یک محیط سه بعدی، ربات ها را قادر می سازد تا هدایت پذیری و راهبری بهتری داشته باشند.

انویدیا، سیستم DIB-R را به یک کتابخانه یادگیری عمیق سه بعدی در PyTorch گیت  هاب با عنوان کائولین افزوده است و از این پس، کائولین دانشمندان را در سرعت بخشی به تحقیقات مربوط به یادگیری عمیق سه بعدی، یاری خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

11 − هفت =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *