آشنایی با Athey دختر نابینای آمریکایی، تزیینگر کیک و شیرینی

به جای برسهای گوناگون نقاشی، کوله باری پر از انواع قیف دارد. خامه، حکم رنگ روغن را برایش دارد و بوم نقاشیش هم کاپ کیک است.
«Athey»، هر صبح به مثابه یک نقاش کارکشته راهی محل کارش میشود تا بر روی بوم نقاشی خودش کار را شروع کند. اثی ۱۹ سال دارد و به عنوان تزیینگر یا دکوراتور کیکهای عروسی و سایر انواع کیکهای مناسبتی، در قنادی «Icing on the Cake» مشغول به کار است. این دختر جوان هنرمند با بیماری هوپوپلازی عصب بینایی متولد شده و در طول سالیان، به تدریج بیناییش را از دست داده است.
اثی بدون این که رسماً در زمینه تزیین کیک و شیرینی آموزشی دیده باشد و صرفاً با اتکا به خلاقیت ذاتی خود توانسته در این عرصه جایگاه قابل قبولی برای خودش دست و پا کند و توجه رسانه های محلی و شبکه های اجتماعی را به خود جلب کند. او اغلب مجبور میشود برای پیشگیری از خطرات احتمالی، در نهایت احتیاط کار کند و محصولاتی تولید کند که زیاد درد سر نداشته باشد؛ در حالی که از این توانایی برخوردار است که از خامه به گونه ای استفاده کند که هیچکس را یارای رقابت با او نباشد.
یافتن شغل یکی از پر دردسرترین مقاطع زندگی اثی بوده است. او در اینباره میگوید: «مدرسه را که تمام کردم، بلافاصله شروع کردم به جستجو برای یک موقعیت شغلی مناسب. شرایط بیناییم باعث میشد هیچ کارفرمایی حاضر نباشد مرا به کار بگیرد. تا اینکه Mischa Halberg، مدیر قنادی Icing on the Cake قبول کرد که به من در این زمینه اعتماد کند.» Halberg در باره تصمیمش میگوید: «وقتی اثی تقاضای کار داد به شدت تحت تأثیر قرار گرفتم. با خودم فکر کردم که به هر حال او هم نیاز دارد قابلیتهای خود را به معرض نمایش بگذارد. تصمیم گرفتم به او این فرصت را بدهم تا خودش را اثبات کند.»
اثی در روزهای نخست همکاریش با این قنادی سعی کرد تکنیکها و فوت و فنها را از سایر همکارانش بیاموزد. دیر زمانی نگذشت که جایگاه خود را در میان همکارانش تثبیت کرد و در میان مشتریها شناخته شد. حالا دیگر بیشتر مشتریهای این قنادی موقع ثبت سفارش تأکیدشان این است که اثی کیکشان را تزیین کند. این در حالیست که بیشترشان حتی از معلولیت اثی هیچ اطلاعی ندارند. اثی رضایت مشتریان از ایده های خلاقانه اش را بهترین دستاوردش در حوزه کاری میداند و معتقد است نابینایان میتوانند در جایگاههای مختلف شغلی به موفقیت دست یابند، به شرط اینکه صاحبان مشاغل به آنها اعتماد کنند. این دکوراتور نابینا در ماه نوامبر امسال اولین سالگرد ورودش به این شغل را جشن خواهد گرفت. او حالا به دنبال کسب موفقیت در شغل مورد علاقه اش، تصمیم گرفته در یک کالج ثبت نام کند و این رشته را به شکل آکادمیک هم دنبال کند.
منبع: ایران سپید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک + هفت =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *