رصد آن سوی مرز. گشت در سایت ها و مجله های خبری ویژه نابینایان در جهان

در رصدِ این هفته، ابتدا به سراغ یکی از صفحات فیسبوکی میرویم.
صفحه AnDroid for the blind در فیسبوک، صفحه ای است که نابینایان در آن داشته ها و دانسته های خودشان از سیستم عامل اندروید را با هم به اشتراک می گذارند و اگر کسی سؤالی داشته باشد، مطرح می کند تا دیگرانی که ممکن است جوابی برای آن سؤال داشته باشند، پاسخی به سؤالش بدهند. این بار یکی از اعضای این صفحه، لینکِ نرم افزاری را در اندروید به اشتراک گذاشته که می تواند برای کاربران کم بینا اپلیکیشن جالبی به حساب آید.
این برنامه که ClariaZome نام دارد، در حقیقت یک بسته ی نرم افزاری است که ویژه ی این دسته کاربران طراحی شده و امکان استفاده ی آسان ترِ این افراد از مبایل و تبلت را فراهم می کند.
به کمک این اپلیکیشن، کاربران علاوه بر امکان استفاده از انواع درجات درشتنمایی و تضاد رنگ در تمام صفحات گوشی و تبلت، بیست برنامه ی دسترسپذیر هم در اختیار خواهند داشت که اساساً برای افراد کم بینا طراحی شده است.
در میان این بیست برنامه، برنامه هایی نظیر Music Player, gps, map و … مشاهده می شود. همچنین با فعال کردن برنامه، کاربران کم بینا می توانند از یک صفحه دسترسپذیرِ Home با دکمه ها و گزینه هایی درشت و قابل رؤیت استفاده کنند.
صفحه کلیدی که در برنامه استفاده شده، از حروفی درشت برخوردار است که نوشتن را برای این کاربران آسان می کند.
همچنین امکان Voice recognition یا فرمان صوتی هم در آن گنجانده شده و کاربران می توانند دستورات لازم را به شکل صوتی به برنامه بدهند. البته دموی این برنامه سی روزه است و کاربران بعد از سی روز، برای استفاده از برنامه باید هزینه ای معادل ۴ دلار به ازای هر ماه، پرداخت کنند.
اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در خصوص برنامه داشته باشید یا نظرات دیگران در باره ی این برنامه را مطالعه کنید، از
این لینک
به صفحه ی برنامه در Google Play مراجعه کنید.
کاربران ۴.۵ ستاره از ۵ ستاره را در گوگل پلِی به این برنامه داده اند.

بنیاد نابینایان آمریکا، AFB، در بخشی از وبسایت خود، سال ها است که وبلاگی را راه انداخته به نام CareerConnect و در این وبلاگ، نابینایانی که در زمینه ی یافتن شغل و مطالب مرتبط با آن تجربه ای دارند، تجربیاتشان را در اختیار بقیه قرار می دهند. در آخرین مطلبی که در این وبلاگ قرار گرفته، کاربری با نام «Neva Fairchild»، مطلبی را منتشر کرده با نام «نخستین قدم ها برای استخدام».
این کاربر در این مطلب سعی دارد تجربیات خود را در اختیار نابینایانی قرار دهد که دانشآموز هستند و هیچ تجربه ای از اشتغال ندارند. او توصیه هایی برای این دسته از افراد دارد، در این زمینه که اساساً از کجا باید شروع کنند و چه مسیری را باید طی کنند تا بتوانند مورد شغلی مناسبی را به دست آورند.
این مطلب را
از اینجا
مطالعه کنید.

مدرسه ی Hadley را حتماً می شناسید. مدرسه ای که خدمات آموزشی را عموماً به شکل رایگان، نه تنها در اختیار نابینایان آمریکایی، که نابینایان کل دنیا می گذارد.
به مناسبت روز جهانی ایمنی عصای سفید، از معلمی تقدیر کرده است به نام «Jill lenihan».
این خانم معلم، نه خودش نابینا است و نه تا به حال کسی از نزدیکان یا اعضای خانواده اش مشکلی از این دست داشته اند.
اما ظاهراً زمانی که در یکی از مدارس کالیفرنیا به عنوان معلم دستیار معلولین مشغول به کار بوده، در سال ۲۰۱۲ با پسر بچه ی نابینایی مواجه می شود که باید بریل را به او می آموخته. از آنجا جرقه ی آشنایی او با بریل و دنیای نابینایان زده می شود و پس از آن، این معلم جوان توانسته خدمات زیادی به نابینایان اطرافش ارائه کند.
قصه ی این خانم معلم را
از اینجا
بخوانید.

اما در پایان رصد این هفته، به روال هفته های پیش، به سراغ موزیسین های نابینا می رویم.
این بار یک فایل تصویری برایتان آماده کرده ایم از هنرنمایی های یک نوازنده ی نابینای ویلن.
کیم جی سون، اهل کره ی جنوبی است و پانزده سال بیشتر ندارد.
در این فایل، با همراهی پیانو، قطعه ی زیبایی را می نوازد که شنیدنش خالی از لطف نخواهد بود.
این ویدئو را با حجم تقریبی نُه مگابایت
از اینجا
دانلود کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × پنج =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *