گزارش کامل از معرفی جدیدترین محصولات در رویداد Unpacked سامسونگ

سامسونگ رویداد آنلاین Unpacked را برگزار کرد و در این رویداد، جدیدترین محصولات خود را رونمایی کرد. در ادامه به بررسی جدیدترین محصولات معرفی شده توسط سامسونگ می پردازیم.

گلکسی نوت 20 و نوت 20 اولترا سامسونگ معرفی شدند

سامسونگ با معرفی گلکسی نوت 20 و گلکسی نوت 20 اولترا، به یک  سال انتشار شایعات بی وقفه درباره ی فبلت های پرچم دارش پایان داد.

سامسونگ در رویداد آنلاین Unpacked با رونمایی جدیدترین اعضای خانواده ی محبوب گلکسی نوت، قطار بی  انتهای شایعات درباره ی آن ها را متوقف کرد. کره ای ها با در پیش گرفتن استراتژی به کار رفته در نام گذاری محصولات پرچم دار گلکسی S، فبلت  قلم محور جدیدشان را در دو نسخه با نام های گلکسی نوت 20 و گلکسی نوت 20 اولترا معرفی کردند.

شاکله ی طراحی گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا تفاوتی با یکدیگر ندارند و هر دو گوشی ادامه دهنده ی مسیر نسل گذشته هستند. برای نخستین بار پس از مدت  ها، سامسونگ مدل عادی گلکسی نوت را با پنل پشتی پلاستیک تولید می  کند؛ اما فریم دستگاه از جنس آلومینیوم ساخته می شود. درمقابل، طراحان سامسونگ برای مدل اولترا سنگ تمام گذاشته   و آن را برای نخستین بار در دنیای موبایل با پنل پشتی و پوشش نمایشگر Gorilla Glass Victus طراحی کرده اند؛ شیشه ای که شرکت سازنده مقاوم ترین گوریلا  گلس تاریخش می داند. پنل های شیشه ای گلکسی نوت ۲۰ اولترا به جای آلومینیوم، روی فریمی فولادی سوار شده اند.

گلکسی نوت ۲۰ اولترا در رنگ های برنزی و مشکی و سفید و گلکسی نوت ۲۰ نیز در رنگ های برنزی و سبز و خاکستری روانه ی بازار خواهند شد. صرف نظر از ظاهر مشابه، ابعاد دو دستگاه تفاوت بسیاری با یکدیگر دارند. در حالی که گلکسی نوت ۲۰ از نمایشگر ۶٫۷ اینچی و ۶۰ هرتزی مسطح با پنل ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی Super AMOLED فروخته خواهد شد، مدل اولترا از نمایشگر ۶٫۹ اینچی خمیده با وضوح ۳۰۹۶ در ۱۴۴۴ پیکسل و پنل پیشرفته ترِ ۱۲۰ هرتزی موسوم به Dynamic AMOLED 2X بهره خواهد برد؛ هرچند نرخ نوسازی یادشده تنها در وضوح +FHD دردسترس خواهد بود. نکته ی دیگر درباره ی نمایشگر گلکسی نوت ۲۰ اولترا به نرخ تأخیر لمسی ۲۴۰ هرتزی آن بازمی گردد که به ویژه  تجربه ی بازی ها را به میزان چشمگیری ارتقا می دهد.

S Pen، شاخص ترین وجه تمایز گلکسی نوت با خانواده  گلکسی S، اکنون دستخوش تغییراتی شده است تا مرز بین دو خانواده بیش از پیش پررنگ شود. قلم سامسونگ به همراه لایه ی وکوم روی نمایشگر به لطف بهبودهای حاصل شده، نرخ تأخیر ۹ میلی ثانیه ای را به ارمغان می آورد؛ به گونه ای که سامسونگ تجربه ی نوشتن با قلم جدید را «درست مانند قلم عادی» می داند. یادداشت های کاربر اکنون امکان تبدیل شدن به فرمت های مایکروسافت آفیس و هم گام  سازی با دستگاه های دیگر ازطریق Samsung Notes خواهند داشت. مجموعه ی قابلیت های جدید Anywhere به کاربر اجازه می دهند تا با ترسیم شکل هایی بدون تماس قلم روی نمایشگر دستورهایی همچون بازگشت به صفحه ی قبل، فراخوانی فهرست اپ های اخیر یا رفتن به صفحه ی هوم اجرا کنند.

قلب تپنده ی محصولات جدید سامسونگ تفاوتی با یکدیگر ندارند و بسته به بازار هدف از یکی از دو پردازنده  اکسینوس ۹۹۰ (برای بازارهای جهانی از جمله ایران) یا اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس (بازار آمریکا و چین) قدرت می گیرند. پرچم داران سامسونگ به ویژه نسخه ی اکسینوس آن ها معمولا در زمینه ی پایداری عملکرد حرف چندانی برای گفتن ندارند؛ اما کره ای ها وعده می دهند که به لطف نازک ترین محفظه ی بخار دنیا، گلکسی نوت جدید زیر بارهای پردازشی شدید و مداوم خنک تر و پایدارتر از گذشته خواهد بود. سامسونگ می گوید نسخه ی اکسینوس گلکسی نوت ۲۰ اکنون ۱۹ درصد سریع تر و ۱۵ درصد عملکرد گرافیکی بهتر و ۲۰ درصد مصرف باتری کمتر خواهد داشت.

سامسونگ گوشی هوشمند گلکسی نوت ۲۰ را با رم ۸ گیگابایت LPDDR5 و حافظه ی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی در نسخه ی 5G روانه ی بازار خواهد کرد؛ اما نسخه ی 4G فقط در یک نسخه ی ۲۵۶ گیگابایتی دردسترس خواهد بود. ناگفته نماند مدل گلکسی نوت ۲۰ اولترا در تمامی نسخه های 5G رم ۱۲ گیگابایتی LPDDR5 خواهد داشت و با حافظه های ذخیره سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت عرضه خواهد شد. این در حالی است  که نسخه ی LTE با رم ۸ گیگابایتی و حافظه ی ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

سامسونگ به لطف همکاری نزدیک با مایکروسافت، به صورت پیش فرض امکان اجرای بازی ها روی سرویس xCloud را در اختیار کاربران هر دو گوشی گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ اولترا قرار خواهد داد. ذکر این نکته لازم است که تا اوایل سپتامبر، بیش از ۱۰۰ بازی ازطریق سرویس Xbox Game Pass Ultimate ارائه خواهد شد.

سخت افزار دوربین گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا به ترتیب تفاوت فاحشی با گلکسی اس ۲۰ و گلکسی اس ۲۰ اولترا ندارند. نسخه ی اولترا از دوربین سه گانه ای بهره می برد که در آن، دوربین اصلی از حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی با امکان ثبت عکس های ۱۲ مگاپیکسلی و ویدئوهایی با وضوح بالغ بر 8K و نرخ ۲۴ فریم برثانیه و نسبت تصویر ۲۱:۹ بهره می برد. دوربین اصلی از لرزش گیر اپتیکال برخوردار است؛ اما به جای فوکوس خودکار Dual Pixel، از فوکوس خودکار تشخیص فاز به همراه فوکوس خودکار لیزری استفاده شده است؛ بنابراین، از ماژول سه بعدی ToF خبری نیست.

دوربین دوم گلکسی نوت ۲۰ اولترا نیز به جای حسگر ۴۸ مگاپیکسلی گلکسی اس ۲۰ اولترا، از حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنز پریسکوپی تله فوتو استفاده می کند که امکان بزرگ نمایی اپتیکال پنج برابری فراهم می آورد؛ اما درعوض لنز تله فوتو دیافراگم بازترِ f/3.0 را دراختیار کاربر قرار می دهد. ناگفته نماند کره ای ها بزرگ نمایی فضایی (Space Zoom) را در گلکسی نوت ۲۰ اولترا به پنجاه برابر محدود کرده اند. درنهایت دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی در پسِ لنز f/2.2 با زاویه ی دید عریض ۱۲۰ درجه ای قرار گرفته است.

دوربین پشتی گلکسی نوت ۲۰ از ماژول اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار Dual Pixel و لرزش گیر اپتیکال تصویر و ماژول ۶۴ مگاپیکسلی با وظیفه ی ثبت عکس های تله فوتو با بزرگ نمایی بدون افت کیفیت سه برابری و بزرگ نمایی فضایی سیصد برابری به همراه فیلم برداری 8K درکنار دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی بهره می برد.

انرژی مورد نیاز گلکسی نوت ۲۰ اولترا را باتری ۴۵۰۰ میلی آمپرساعتی تأمین می کند و کره ای ها همراه دستگاه شارژر سریع ۲۵ واتی نیز ارائه می دهند؛ اما در کمال تعجب، برخلاف گلکسی اس ۲۰ اولترا، از پشتیبانی شارژر ۴۵ واتی خبری نیست. فبلت پرچم دار سامسونگ با شارژ بی سیم سریع ۱۵ واتی و شارژ معکوس ۹ واتی نیز سازگار است. درمقابل، گلکسی نوت ۲۰ از باتری ۴۳۰۰ میلی آمپرساعتی با شارژر پیش فرض ۲۵ واتی بهره می برد.

گلکسی Z فولد 2 سامسونگ با فرم فاکتور آشنا رونمایی شد

گلکسی Z فولد 2 جدیدترین مدل از گوشی های تا شدنی سامسونگ است که فرم فاکتوری آشنا دارد و مجموعا به پنج دوربین و صفحه نمایش داخلی ۷٫۶ اینچی مجهز شده است.

سامسونگ یکی از شرکت های محبوب حاضر در بازار گوشی های هوشمند محسوب می شود و در سال های اخیر، نوآوری های متعددی خلق کرده است. سامسونگ در زمره ی نخستین شرکت هایی قرار می گیرد که موفق شده اند گوشی تا شدنی تولید کنند. البته هواوی نیز همچون سامسونگ در بازار گوشی های تا شدنی وارد شده و محصولات باکیفیتی دردسترس مخاطبان قرار داده است.

سامسونگ هرسال با برگزاری مراسمی ویژه با عنوان گلکسی آنپکد، جدیدترین دستاوردهای خود را در حوزه ی موبایل رونمایی می کند. کره ای ها از مدت ها پیش اعلام کرده بودند در گلکسی آنپکد امسال قرار است پنج محصول جدید معرفی شود. مراسم امسال به طور ویژه روی گوشی های خانواده ی گلکسی نوت ۲۰ تمرکز داشت؛ با این حال، حضور مدل جدید گلکسی فولد نیز یکی از اتفاقات مهم به حساب می آید.

سامسونگ دو نوع گوشی تا شدنی دارد: نسل اول گوشی های تا شدنی که با نام گلکسی فولد عرضه شد و از فرم فاکتوری شبیه به کتاب بهره می برد؛ نسل دوم گوشی های تا شدنی که با نام گلکسی Z فلیپ روانه ی بازار شد و از فرم فاکتوری پوسته صدفی برخوردار بود.

نسل اول گلکسی فولد عرضه ی موفقی تجربه نکرد و کارشناسانی که گلکسی فولد را برای بررسی دریافت کرده بودند، مدعی شدند این گوشی سامسونگ مشکلاتی جدی دارد. سامسونگ در پی انتشار این گزارش ها عرضه ی گلکسی فولد را به تعویق انداخت. مدتی بعد، گلکسی فولد عرضه شد؛ اما همچنان با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کرد. به نظر می رسد سامسونگ از اتفاقات پیش آمده برای گلکسی فولد درس عبرت گرفته تا نسل جدید این گوشی را به بهترین شکل ممکن تولید کند.

در همین زمینه، کره ای ها گوشی گلکسی زد فولد ۲ (Samsung Galaxy Z Fold 2) را رونمایی کرده اند. سامسونگ برای ایجاد هماهنگی در نام گذاری محصولات تا شدنی اش،  عبارت Z را به نام گوشی اضافه کرده است. بدین ترتیب، Z Flip گوشی تا شدنی با فرم فاکتور پوسته صدفی و Z Fold با فرم فاکتوری کتابی است.

سامسونگ تلاش کرده بهبودهای محسوسی در دستگاه اعمال کند تا تجربه ای که گلکسی Z فولد ۲ به کاربر منتقل می کند، بسیار لذت بخش تر از نسل قبل باشد. گلکسی زد فولد ۲ در بخش خارجی خود به صفحه نمایش بزرگ تری مجهز شده و طراحی آن زیباتر به نظر می رسد.

تاکنون، سامسونگ قیمت گلکسی Z فولد ۲ را رسما اعلام نکرده است؛ اما برخی رسانه ها می گویند این گوشی ۱۹۸۰ دلار قیمت خواهد داشت. ابعاد صفحه نمایش خارجی گلکسی Z فولد ۲ برابر با ۶٫۲ اینچ است و این صفحه نمایش حاشیه ی بسیار کمی دارد. این در حالی است که نسل اول گلکسی فولد حاشیه ی نسبتا زیادی در اطراف صفحه نمایش خارجی داشت. هر دو صفحه نمایش گلکسی Z فولد ۲ حفره ای برای میزبانی از دوربین دارند. در نسل جدید گلکسی فولد، از بریدگی (ناچ) بالای صفحه نمایش اصلی خبری نیست که جذابیت چندانی نیز نداشت.

سامسونگ مشخصات زیادی از دستگاه تا شدنی خود اعلام نکرده است؛ ولی منابع غیررسمی می گوید در پنل پشتی گلکسی Z فولد ۲ از همان مجموعه دوربین سه گانه ی گلکسی نوت ۲۰ و در بخش کناری آن حسگر اثر انگشت استفاده شده است؛ سامسونگ می خواهد گوشی تا شدنی خود را در دو رنگ برنزی (Mystic Bronze) و مشکی (Mystic Black) عرضه کند. عبارت Mystic در نام رنگ ها به پوشش مات پنل پشتی اشاره می کند که جذابیت خاصی دارد. سامسونگ می گوید بهبودهای محسوسی روی لولای گلکسی Z فولد ۲ اعمال کرده است.

سامسونگ گلکسی زد فولد ۲ را به تراشه ی پرچم دار اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس مجهز می کند. اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس مدل ارتقا یافته ی اسنپدراگون ۸۶۵ است که بهبودهایی محسوس به خود دیده. از اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس به عنوان نخستین پردازنده ی موبایلی دنیا با سرعت کلاک بالای ۳ گیگاهرتز یاد می شود.

صفحه نمایش اصلی محصول به فناوری Y-OCTA مجهز و اندازه اش ۷٫۶ اینچ است. این صفحه نمایش در دسته ی نمایشگرهای Infinity-O جای می گیرد. گفتنی است صفحه نمایش خارجی این محصول نیز ۶٫۲ اینچی و از نوع سوپر AMOLED است. گلکسی زد فولد ۲ همچون گلکسی زد فلیپ از صفحه نمایشی با شیشه ی فوق باریک استفاده می کند؛ درحالی که نسل اول گلکسی فولد از صفحه نمایش پلاستیکی بهره می گرفت. استفاده از شیشه ی فوق باریک باعث می شود گلکسی زد فولد ۲ مقاومت بیشتری دربرابر عوامل خارجی داشته باشد. البته این نوع شیشه درمقایسه با شیشه های عادی شکننده تر است. همچنین، سامسونگ از حضور حالت فلکس (Flex Mode) گلکسی زد فلیپ در گلکسی زد فولد ۲ خبر می دهد. این حالت باعث می شود بتوان از گلکسی زد فولد ۲ در حالت نیمه باز هم استفاده کرد.

گلکسی زد فولد ۲ درمقایسه با نسل اول باریک تر شده و ضخامتش ۶ میلی متر است. به علاوه فاصله ی بین دو صفحه نمایش به هنگام بستن محصول، کاهش پیدا کرده است.

منابع غیررسمی می گویند گلکسی Z فولد ۲ به باتری ۴۶۳۵ میلی آمپرساعتی (یک باتری ۲۰۹۰ + یک باتری ۲۲۷۵ میلی آمپرساعتی) مجهز شده است که از فناوری شارژ سریع ۲۵ وات نیز پشتیبانی می کند؛ اما سامسونگ این خبر را رسما اعلام نکرده است.

فعلا جزئياتی از تاریخ عرضه ی گوشی نمی دانیم؛ با این حال برخی رسانه ها ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۸ شهریور ۱۳۹۹) را تاریخ عرضه اعلام می کنند. اول سپتامبر امسال (۱۱ شهریور ۱۳۹۹)، سامسونگ جزئیات بیشتری درباره ی Z فولد ۲ منتشر خواهد کرد. این شرکت می گوید با تام براون، مرکز اسطوره ی مد نیویورک، همکاری کرده تا نسخه ای محدود از گوشی جدید را با نام Z Fold 2 Thom Browne عرضه کند. بزرگ ترین سؤالی که مطرح می شود این است که گلکسی Z فولد ۲ چقدر مقاومت دارد که بررسی کارشناسان همه چیز را مشخص خواهد کرد.

گلکسی تب اس ۷ و اس ۷ پلاس سامسونگ معرفی شدند

سامسونگ در رویداد آنپکد خود، جدیدترین تبلت هایش، یعنی گلکسی تب 7 و گلکسی تب 7 پلاس را رونمایی کرد.

سامسونگ جزو معدود تولیدکنندگانی است که همچنان به ساخت تبلت های اندرویدی ادامه می دهد. در رویداد آنپکد که در آن گوشی های هوشمند گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا رونمایی شد، تبلت های جدید گلکسی تب ۷ و تب ۷ پلاس نیز معرفی شدند. ازجمله ویژگی های مشترک دو مدل تبلت سامسونگ باید به بهره گیری از نمایشگری با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، پشتیبانی از قلم S Pen، سیستم پخش صدای با کیفیت و تراشه ی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس اشاره کرد. درضمن، نباید در این بین رابط کاربری مشترک بین هر دو نسخه ی تبلت گلکسی تب 7 و گلکسی تب 7 پلاس را از یاد ببریم.

گلکسی تب اس ۷ پلاس

گلکسی تب اس ۷ پلاس نسخه ی بزرگ  تر تبلت سامسونگ است که از وجود نمایشگر ۱۲/۴ اینچی آمولد با رزولوشن ۲۸۰۰ در ۱۷۵۲ پیکسل و روشنایی ۴۲۰ نیتی بهره می برد. سامسونگ حسگر اثر انگشت را نیز در نمایشگر ادغام کرده است.

سامسونگ گلکسی تب اس ۷ پلاس را با همان قلم همراه با گلکسی نوت ۲۰ اولترا معرفی کرده است؛ از این رو، تأخیر این قلم ۹ میلی ثانیه عنوان شده است. قلم S Pen در تبلت جدید سامسونگ برای استفاده از ویژگی های مایکروسافت آفیس بهینه شده است. کاربران این امکان را دارند که گلکسی تب اس ۷ پلاس را با کیبورد سفارش دهند که باتوجه به حالت همیشه فعال DeX، امکان استفاده از این تبلت با بهره گیری از کیبورد به صورت لپ تاپ همیشه دردسترس است.

گلکسی تب اس 7 پلاس از بدنه ی باریک ۵/۷ میلی متری بهره می برد. درضمن، باید به باتری ۱۰۰۹۰ میلی آمپر ساعتی این تبلت اشاره کرد که در حالت پخش مداوم ویدئو می تواند ۱۶ ساعت انرژی مورد نیاز تبلت را فراهم کند. باتوجه به اینکه تبلت سامسونگ از فناوری شارژ ۴۵واتی بهره می برد، برای استفاده از این ویژگی باید شارژری جداگانه خرید.

گلکسی تب اس 7 پلاس از تراشه ی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس بهره می برد که در مقایسه با تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس سریع تر است. از دیگر مشخصات فنی این تبلت باید به پشتیبانی از ارتباط وای فای و همچنین LTE و 5G در نسخه ی مجهز به درگاه سیم کارت اشاره کرد. ویژگی Auto Hotspot به صورت خودکار سایر گجت های سری گلکسی را به تبلت متصل خواهد کرد که بتوانند از ارتباط اینترنت آن استفاده کنند. همچنین، باید به حافظه ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایتی اشاره کرد که می توان ازطریق کارت حافظه ی میکرو اس دی افزایش داد. گفتنی است نسخه ی دیگری با حافظه ی رم ۸ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایتی نیز برای خرید موجود است.

گلکسی تب اس ۷ پلاس از دوربین دوگانه شامل حسگر ۱۳ مگاپیکسلی و حسگر ۵ مگاپیکسلی مجهز به لنز اولترا واید و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی بهره می برد. در این میان، باید به نوار مغناطیسی برای نگه داشتن S Pen روی بدنه نیز اشاره کرد.

گلکسی تب اس ۷

گلکسی تب اس ۷ سامسونگ از نمایشگر کوچک تری بهره می برد؛ پس طبیعتا قیمت ارزان تری نیز دارد. این تبلت به نمایشگر ۱۱ اینچی از نوع  LCD LTPS TFT مجهز شده است که می توان این ویژگی را از عوامل ارزان بودن عنوان کرد. تنها مزیت استفاده از نمایشگر LCD روشنایی ۵۰۰ نیتی و بهره مندی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است. گلکسی تب اس ۷ از قلم S Pen پشتیبانی می کند؛ اما باید به این نکته اشاره کنیم که تأخیر آن ۲۶ میلی ثانیه است.

کوچک بودن نمایشگر باعث شده وزن برادر کوچک تر در مقایسه با گلکسی تب اس ۷ پلاس ۱۰۰ گرم سبک تر باشد. گلکسی تب اس ۷ از باتری ۷۰۴۰ میلی آمپر ساعتی بهره می برد که عمر باتری ۱۵ ساعتی را در حالت تماشای ممتد ویدئو به ارمغان می آورد و این زمان در مقایسه با گلکسی تب اس ۷ پلاس یک ساعت کمتر است.

از دیگر مشخصات فنی تبلت گلکسی تب اس ۷ باید به تراشه ی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس و ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه ی رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی اشاره کرد. مشخصات دوربین گلکسی تب اس ۷ مشابه برادر بزرگ ترش است و آن را می توان با Book cover Keyboard به کار برد که از وجود تاچ پد نیز بهره می برد. از دیگر ویژگی های این تبلت پشتیبانی از درگاه USB از نوع C نسل اول و دیسپلی پورت برای اتصال به مانیتور بزرگ تر است.

هر دو تبلت گلکسی تب اس ۷ و گلکسی تب اس ۷ پلاس از چهار اسپیکر AKG استفاده می کنند که دو بلندگو در سمت راست و دو بلندگو در سمت چپ قرار دارند. در گلکسی تب اس ۷ نیز ادغام حسگر اثر انگشت با نمایشگر LCD را شاهد هستیم.

گلکسی بادز لایو سامسونگ با قابلیت حذف نویز فعال رونمایی شد

سامسونگ در مراسم آنپکد، نسل جدید گلکسی بادز را به عنوان ایرباد کاملا بی سیم با قابلیت حذف نویز محیطی فعال رونمایی کرد.

سامسونگ در مراسم رونمایی محصولات جدیدش که مهم ترین آن گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ اولترا است، نسل جدید ایرباد کاملا بی سیم خود را معرفی کرد. گلکسی بادز لایو نام این محصول جدید است و سامسونگ اعلام کرده ایربادر جدیدش را با برچسب قیمت ۱۶۹٫۹۹ دلاری راهی بازار خواهد کرد که درکنار دیگر ایربادز این شرکت، یعنی گلکسی بادز پلاس، فروخته می شود. ایربادز جدید سامسونگ که محصولی کاملا بی سیم است، از فناوری حذف نویز محیطی فعال بهره می برد. سامسونگ اعلام کرده است گلکسی بادز لایو از ششم اوت، در رنگ های مشکی، برنزی و سفید راهی بازار شد.

نکته ای که در اولین نگاه جلب توجه می کند، طراحی ظاهری غیرمتعارف گلکسی بادز لایو است. برخلاف بسیاری از ایربادزهای موجود در بازار، از توگوشی های همیشگی خبری نیست؛ از این رو، به نظر می رسد فناوری حذف نویز محیطی فعال سامسونگ متفاوت از چیزی است که در سایر مدل ها نظیر ایرپادز پرو اپل و ایربادز 1000XM3 سونی دیده ایم. سامسونگ اعلام کرده است گلکسی بادز لایو را به گونه ای طراحی کرده که صداها با فرکانس بسیار کم نظیر صدای کابین هواپیما یا صدای قطار را حذف کنند و می توان صداهای دیگر را به راحتی شنید.

با توجه به فناوری متفاوت استفاده شده در گلکسی بادز لایو، از حالت Ambient خبری نیست که همه ی صدای محیط را حذف می کند و سامسونگ به عمد این ایربادز را به این شکل طراحی کرده است. برای مثال، اگر شخصی در نزدیکی شما در حال صحبت باشد یا در سالن انتظار فرودگاه نشسته باشید، می توانید صدای پخش شده در سالن یا صدای فرد مدنظر را به راحتی بشنوید.

سامسونگ عمر باتری گلکسی بادز لایو را در حالت فعال بودن قابلیت حذف نویز محیطی شش ساعت اعلام کرده است که با وجود قاب شارژ شده، به ۲۱ ساعت می رسد. در صورتی که ویژگی مدنظر فعال نباشد، عمر باتری ایربادز به هشت ساعت می رسد که با وجود قاب شارژشده به بیش از ۲۹ ساعت افزایش پیدا می کند.

با توجه به ویژگی های گلکسی بادز لایو، نمی توان این محصول را گزینه ای ایدئال برای افرادی خواند که درصدد خرید ایربادزی برای ورزش هستند؛ چراکه محصول جدید سامسونگ از استاندارد IPX2 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و تعریق برخوردار است. وجود این استاندارد بدین معنی است که گلکسی بادز لایو نمی تواند در برابر موج تعریق زیاد مقاومت بسیاری داشته باشد.

سامسونگ گلکسی واچ 3 معرفی شد

گلکسی واچ 3 سامسونگ با قابلیت های متعدد سلامت و ورزشی، اکنون خود را به عنوان بزرگ ترین رقیب اپل واچ معرفی می کند.

سامسونگ در رویدادی اختصاصی و آنلاین، جدید ترین گجت های هوشمندش را رونمایی کرد. درکنار خانواده ی گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی تب S7، نسل جدید ساعت هوشمند سامسونگ معرفی شد که بهبود های گسترده ای به همراه دارد.

پس از معرفی گلکسی واچ در سال ۲۰۱۸، تغییر نام ساعت هوشمند سامسونگ به واچ اکتیو را شاهد بودیم که دو نسل از آن به بازار عرضه شد. حال سامسونگ نسل جدید ساعت هوشمند خود را با همان نام پیشین گلکسی واچ عرضه خواهد کرد؛ اما نکته ی جالب در این باره عبور از عدد ۲ و نام گذاری ساعت جدید به گلکسی واچ ۳ است که شاید برای برخی کاربران گمراه کننده باشد.

Galaxy Watch 3 در دو نسخه ی ۴۱ و ۴۵ میلی متری عرضه خواهد شد که بزرگ ترین مؤلفه ی ظاهری آن ها را می توان بازگشت حلقه ی چرخشی مخصوص گلکسی واچ ها دانست که یکی از قوت های آن ها دربرابر رقبا محسوب می شد. نمایشگر به کار رفته در گلکسی واچ ۳ از نوع سوپر AMOLED با رزولوشن ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل و ابعاد ۱/۲ اینچی برای نسخه ی ۴۱ میلی متری و ۱/۴ اینچی مدل ۴۵ میلی متری است. شیشه ی گوریلا گلس DX نیز وظیفه ی محافظت از نمایشگرها را برعهده خواهد داشت.

پردازنده  دو هسته ای ۱/۱۵ گیگاهرتزی اکسینوس ۹۱۱۰ درکنار یک گیگابایت حافظه ی رم و هشت گیگابایت حافظه  ذخیره  سازی وظیفه ی تأمین توان پردازشی دستگاه را برعهده دارد. نسخه ی LTE گلکسی واچ ۳ نیز به مودم LTE با پشتیبانی از سیم کارت های eSIM و نسخه ی ۵/۵ سیستم عامل تایزن مجهز خواهد بود.

جدیدترین ساعت هوشمند سامسونگ به لطف بهره وری از استاندارد IP68 در وضعیت های مختلف آب و هوایی و نفوذ مایعات بسیار توانمند ظاهر می شود تا بدون نگرانی در محیط های مختلف حتی استخر نیز از آن بهره ببرید. انرژی مورد نیاز خانواده ی گلکسی واچ را باتری های ۳۴۰ میلی آمپرساعتی برای نسخه ی ۴۵ میلی متری و ۲۴۷ میلی آمپرساعتی برای مدل ۴۱ میلی متری تأمین خواهند کرد. شارژر بدون سیم نیز در جعبه ی دستگاه در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

سامسونگ در بخش قابلیت های سلامتی و ورزشی، تلاش زیادی کرده است؛ به همین دلیل، گلکسی واچ ۳ را می توان یک سر و گردن از محصولات پیشین سامسونگ توانمندتر دانست. گلکسی واچ ۳ همانند اپل واچ اکنون قابلیت بررسی الکتروکاردیوگرام (ECG) یا ضربان قلب را دارد. توانایی تشخیص میزان اکسیژن حاضر در خون و فشارخون از دیگر قابلیت های جذاب سلامتی گلکسی واچ ۳ به شمار می روند. البته در نظر داشته باشید قابلیت های بررسی ECG و فشارخون اواخر سال جاری و تنها در نقاط تعیین شده ای از جهان (پس از تأیید صحت عملکرد به وسیله ی سازمان های بهداشتی هر کشور) در آن کشور ارائه می شود.

مدیریت خواب کاربران یکی از قابلیت های گلکسی واچ ۳ است که به گفته ی سامسونگ، اکنون عملکرد به مراتب دقیق تری دارد و با مؤلفه ی Sleep Score اطلاعات بسیار مفید تری ارائه می دهد.

باتوجه به شیوع کرونا و قرنطینه بسیاری از مردم، سامسونگ ۱۲۰ ویدئو آموزش ورزش در خانه را در اختیار تمام کاربران گلکسی واچ ۳ قرار خواهد داد. به گفته ی سامسونگ، گلکسی واچ ۳ و گلکسی نوت ۲۰ بسیار هماهنگ خواهند بود و قابلیت های جذابی نیز برای این منظور توسعه داده شده است. به عنوان مثال، می توان به امکان پاسخ خودکار و سریع پیام ها ازطریق ساعت (پیام متنی یا گیف) یا برقراری تماس ازطریق ژست حرکتی خاصی اشاره کرد.

فروش ساعت هوشمند گلکسی واچ ۳ سامسونگ از ۶ اوت (۱۶ مرداد)، در برخی کشورها آغاز شد و عرضه ی ساعت در کشور های اروپایی نیز از ۲۱ اوت (۳۱ شهریور) آغاز خواهد شد. نسخه ی ۴۱ میلی متری گلکسی واچ ۳ در رنگ های برنزی و نقره ای و با قیمت ۴۲۹ یورو و مدل ۴۵ میلی متری در رنگ های نقره ای و مشکی و تیتانیومی (اواخر سال) و با قیمت ۴۵۹ دلار دردسترس کاربران خواهد بود. ناگفته نماند برای خرید نسخه ی LTE نیز باید پنجاه یورو هزینه ی بیشتری پرداخت کنید.

منبع: زومیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شانزده − 1 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *