معرفی ios 13 و حذف موبوگرام از پلی استور گوگل در یازدهمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار موبایل

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یازدهمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.

استعلام قیمت گوشی موبایل از سامانه ۱۲۴ ممکن شد

سامانه ی اطلاع رسانی همتا، اعلام کرد خریداران تلفن همراه می توانند با مراجعه به سامانه ی ۱۲۴ از آخرین قیمت های اظهار شده تلفن همراه مطلع شوند.

به گزارش زومیت، سامانه ی اطلاع رسانی همتا (رجیستری)، با انتشار بیانیه ای در کانال تلگرام  خود از امکان استعلام قیمت گوشی  موبایل ازطریق سامانه ی ۱۲۴ خبر داد. طبق این اطلاعیه خریداران تلفن همراه می توانند قبل یا هنگام خرید گوشی مورد نظر، به پایگاه اطلاع رسانی قیمت کالا و خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مراجعه کنند و با جستجوی برند و مدل تلفن همراه مورد نظر، از آخرین قیمت های اظهار شده توسط شرکت های واردکننده مطلع شوند.

خریداران با مراجعه به آدرس اینترنتی http://124.ir/pages/price.aspx وارد پایگاه اطلاع رسانی قیمت کالا و خدمات می شوند و می توانند کالای مورد نظر خود را جست وجو کنند. بعد از وارد کردن نام کالای مورد نظر، فهرستی از شرکت های واردکننده ی کالا، قیمت مصرف کننده و تاریخ اعلام قیمت به آن ها نشان داده می شود.

همچنین در این اطلاعیه اعلام شده که خریداران تلفن همراه، درصورت مشاهده ی گران فروشی می توانند این موضوع را ازطریق تماس با ستاد خبری سازمان حمایت به شماره تلفن ۱۲۴ یا مراجعه به سایت اینترنتی این سازمان به آدرس http://cppo.mimt.gov.ir مطرح کرده و شکایت خود را پیگیری کنند.

موبوگرام هم از پلی استور گوگل حذف شد

سرویس امنیتی گوگل پلی (پلی پروتکت)، نسبت به نا امن بودن اپلیکیشن موبوگرام به کاربران گوشی های اندرویدی هشدار داد و این اپلیکیشن را نیز از گوگل پلی حذف کرد.

به گزارش زومیت، ماه گذشته سرویس امنیتی گوگل  پلی (پلی پروتکت)، دو نسخه ی ایرانی تلگرام  یعنی تلگرام طلایی (طلاگرام) و هاتگرام را به دلیل آلودگی  به نرم افزارهای جاسوسی از روی گوشی های اندرویدی پاک کرد؛ به نظر می رسد این بار نوبت به نسخه ی غیررسمی دیگری از پیام رسان تلگرام یعنی موبوگرام رسیده است.

سرویس امنیتی گوگل پلی (پلی پروتکت)، با ارسال نوتیفیکیشن به کاربران گوشی های اندرویدی، نسبت به نا امن بودن موبوگرام هشدار داد و از آن ها خواست این اپلیکیشن را از روی گوشی های خود پاک کنند. گوگل همچنین این اپلیکیشن را از روی پلی استور خود نیز حذف کرده است.

موبوگرام در معرفی اپلیکیشن خود توضیح داده است که یکی از نسخه های غیررسمی تلگرام بوده که درکنار ویژگی های اصلی تلگرام یعنی امنیت  و سرعت، امکانات اضافه تری را به کاربران ارائه می دهد؛ اما سرویس امنیتی گوگل پلی نسبت به مخرب بودن این اپلیکیشن هشدار داده است و از کاربران خواست آن را از روی گوشی های خود پاک کنند.

iOS 13 با تم تیره از راه رسید

اپل iOS 13 را با قابلیت مورد انتظار Dark mode  و بهبودهایی در عملکرد رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، همان طور که پیش بینی می شد، اپل در جریان رویداد WWDC 2019، نسخه ی جدید از سیستم عامل محبوب iOS را معرفی کرد. از جمله ی مهم ترین ویژگی های iOS 13 می توان به مواردی همچون عملکرد بهبودیافته، قابلیت مورد انتظار تم تیره و کیبوردی جدید اشاره کرد.

عملکرد بهبودیافته

اپل از سال گذشته و با iOS 12 تأکید بیشتری روی بهبود عملکرد، به ویژه در دستگاه های قدیمی تر دارد. حال به نظر می رسد که کوپرتینونشین ها کماکان بر این استراتژی پایبند هستند؛ چرا که براساس اعلام کریگ فدریگی، قائم مقام واحد نرم افزار اپل، به لطف iOS 13، اکنون فیس آیدی ۳۰ درصد عملکرد سریع تری دارد و اپ ها نیز تا دو برابر سریع تر از گذشته اجرا می شوند.

تم  تیره

بی شک مهم ترین و مورد انتظارترین تغییر بصری در iOS  از زمان رونمایی نسخه ی هفتم و طراحی کنونی این سیستم عامل، اضافه شدن تم تیره در سطح سیستمی به نسخه ی سیزدهم سیستم عامل محبوب اپل محسوب می شود. تمام اپلیکیشن های اصلی اپل از تم تیره پشتیبانی می کنند، حتی اعلان ها و داک iOS 13 نیز با تم تیره سازگاری دارد.

کیبورد جدید

اگرچه اپل چندین سال است که از کیبوردهای دیگر نیز روی iOS  پشتیبانی می کند، در نسخه ی سیزدهم این سیستم عامل، کیبورد اختصاصی خود را با ویژگی  جدیدی در اختیار کاربران قرار می دهد. کیبورد پیش فرض iOS اکنون پس از سال ها، درست مانند سوئیفت کی، سوایپ و جی بورد، قابلیت سوایپ کردن را برای تایپ ارائه می دهد؛ قابلیتی که اپل آن را Quick Path  می  نامد.

یادآورها

سر انجام پس از سال ها انتظار، کوپرتینونشین ها اپلیکیشن Reminders خود را به طور کامل بازطراحی کرده اند و گزینه های Today، Scheduled، Flagged و All  را برای سامان دهی امور شما به این اپلیکیشن اضافه کرده اند. ناگفته نماند که اپلیکیشن Reminders  اکنون با هوش مصنوعی یکپارچه شده است؛ بدین ترتیب که با تایپ کردن کاربر، اپلیکیشن به صورت خودکار زمان یادآوری را به او پیشنهاد می دهد و امکان الصاق مخاطبان را در اختیار کاربر می گذارد. ناگفته نماند که بافت کاغذی باقیمانده از دوران گذشته ی iOS نیز از طراحی نسخه ی جدید حذف شده است.

به روزرسانی اپل میل، نوت و سافاری

اپل در نسخه ی جدید iOS، در تعدادی از اپلیکیشن های اصلی نیز تغییراتی پیاده کرده است. اپل میل اکنون ساختاری مشابه دسکتاپ دارد. سافاری تنظیمات مستقل برای هر وب سایت را ارائه می دهد و اپلیکیشن نوت امکان نمایش با قالب گالری را برای نمایش تمام یادداشت ها به صورت یکجا در اختیار کاربر می گذارد.

اپل مپ

اپل مپ در iOS 13 به صورت کامل بازطراحی شده است. اپل ادعا می  کند که نسخه ی جدید اپل مپ داده  های جامع تری از نقشه ارائه می دهد. اپل مپ جدید حالتی مشابه گوگل استریت ویو نیز ارائه خواهد داد.

امنیت

همانند گذشته، اپل تمرکز ویژه ای بر بحث امنیت دارد. اکنون کاربر می تواند برای یک اپلیکیشن تنها یک بار مجوز دسترسی به موقعیت مکانی اش را بدهد و از دسترسی مداوم این اپلیکیشن به اطلاعات مکانی جلوگیری کند. اپل همچنین قابلیت جدید Sign in with Apple را معرفی کرد که به زودی در دسترس توسعه دهندگان برای لاگین کردن به اپ ها و سرویس هایشان قرار خواهد گرفت. کاربران می توانند با لاگین کردن به فیس آیدی، بدون ارائه ی هرگونه اطلاعات شخصی، حساب کاربری جدیدی را برای یک سرویس ایجاد کند.

حساب های کاربری اپل همچنین می توانند به صورت خودکار آدرس های ایمیل خصوصی به  ازای هر اپلیکیشن را ایجاد کند، این آدرس ها به ایمیل اصلی شما فوروارد می شوند و بدین ترتیب از دسترسی به ایمیلتان یا ارسال اسپم جلوگیری خواهد شد.

تصاویر پروفایل آی مسیج

iOS  اکنون مانند واتساپ و فیسبوک مسنجر، تصاویر پروفایل و قابلیت نمایش نام ها را ارائه می دهد، بدین ترتیب شخص می تواند تصاویر و نام خود را با سایر کاربران Messages به اشتراک بگذارد. در iOS 13 کاربران امکان استفاده از میموجی خود به عنوان تصویر پروفایل را خواهند داشت. در نسخه ی جدید iOS  کاربر می تواند با گزینه های بسیار بیش تری میموجی خود را سفارشی سازی کند، ضمنا امکان استفاده از میموجی به عنوان استیکر در آی مسیج وجود خواهد داشت. مجموعه ی استیکرهای یادشده را می توان به عنوان اموجی های سفارشی شده در اپ هایی مانند میل و وی چت به کار برد.

ابزارهای جدید ویرایش عکس و ویدیو

اپل رابط جدیدی را برای ویرایش عکس ها در iOS 13 ایجاد کرده است، ضمن اینکه اکنون برای نخستین بار می توان ویدیوها را نیز ویرایش کرد. بدین ترتیب می توان مواردی همچون هایلایت ها، سایه ها، کنتراست، تراز سفیدی و سطح نویز را در محتوای کاربر تغییر داد. اکنون می توان ویدیوها را به صورت مستقیم را دستگاه چرخاند.

اپلیکیشن فوتو به لطف رابط جدید خود اکنون از یادگیری ماشین برای حذف عکس های تکراری و مواردی همچون تکرار اسکرین شات ها استفاده می کند.

حافظه ی اکسترنال

سیستم عامل iOS اکنون امکان دریافت اطلاعات کاربر از کارت های حافظه و حافظه های فلش جهت انتقالشان به اپلیکیشن Files را خواهد داشت.

iOS 13 برای تمامی گوشی های آیفون از iPhone 6S به بعد در دسترس خواهد بود. ضمن اینکه نسخه ی پیش نمایش این سیستم عامل برای توسعه دهندگان منتشر خواهد شد و نسخه ی بتای عمومی از اواخر ماه میلادی جاری در اختیار کاربران قرار می گیرد.

موتورولا موتو Z4 با اسنپدراگون 675 و دوربین 48 مگاپیکسلی معرفی شد

موتورولا از جدیدترین پرچم دار خود با نام موتو زد ۴ رونمایی کرد. این گوشی قابلیت پشتیبانی از 5G را به کمک ماژول موتورولا دارد.

به گزارش زومیت، موتورولا از اولین گوشی سری موتو زد در سال ۲۰۱۹ با نام موتو زد ۴ رونمایی کرد. Z4 که نسخه ی جدید گوشی سال گذشته ی این شرکت یعنی موتو Z3 است، پرچم دار موتورولا در سال ۲۰۱۹ به حساب می آید؛ اما بازاری که در آن رقابت می کند درواقع بازار گوشی های میان رده با ویژگی های پرچم دار است. بنابراین، با یک گوشی با مشخصات مشابه گوشی های پرچم دار، اما قیمت پایین تر مواجه هستیم.

موتو زد ۴ از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی سونی و پردازنده ی اسنپدراگون ۶۷۵ کوالکام  بهره می برد و نمایشگر OLED  و بی حاشیه ی آن نسبت صفحه به بدنه ای را ارائه می دهد که با بهترین پرچمدارهای بازار رقابت می کند.

موتو زد۴ به پردازنده ی اسنپدراگون ۶۷۵ مجهز شده است. این پردازنده  که سال گذشته توسط کوالکام رونمایی شد از هسته های قدرتمند Kryo 460 بهره می برد؛ بنابراین، اگرچه موتورولا در موتو زد ۴ مانند زد ۳ از پردازنده ای پرچم دار استفاده نکرده است، به دلیل جدیدتر بودن معماری  اسنپدراگون ۶۷۵ نسبت به اسنپدراگون ۸۳۵ باید شاهد ارتقاء عملکرد باشیم؛ اما در خصوص گیمینگ، نمی توان رأی قطعی صادر کرد؛ چرا که مشخص نیست پردازنده ی گرافیکی آدرنو ۶۱۲ نسبت به آدرنو ۵۴۰ که در زد ۳ به کار رفته بود بهبودی داشته است یا خیر؛ با وجود این، نمی توان در این بخش تمایز جدی بین دو دستگاه قائل شد.

پردازنده ی بهینه و ۱۱ نانومتری موتو Z4 درکنار باتری ۳۶۰۰ میلی آمپرساعتی می تواند عمر باتری قابل توجهی را برای Z4 در مقایسه با Z3 رقم بزند؛ هرچند که ارتقاء ظرفیت باتری از ۳۰۰۰ میلی آمپرساعت در زد ۳ با ۳۶۰۰ میلی آمپرساعت در زد ۴ با افزایش ضخامت در محصول جدیدتر همراه شده است.

در خصوص ابعاد دستگاه، این گوشی موتورولا از نمایشگری با پنل OLED و اندازه ی ۶.۳۹ اینچ برخوردار است و در قسمت بالای نمایشگر شاهد بریدگی قطره ای جهت تعبیه ی دوربین سلفی هستیم. رزولوشن موتو زد۴ همان ۱۰۸۰ × ۲۳۴۰ مانده، اما نسبت تصویر افزایش پیدا کرده است و از ۱۸ به ۹ در زد۳ به ۱۹ به ۹ است. این مسئله تغییر ابعاد گوشی را توجیه می کند. عرض موتو زد۴ نسبت به نسل قبل ۱.۵ میلی متر کمتر شده و به ۷۵ میلی متر رسیده است. در عوض، ضخامت محصول، احتمالا به دلیل افزایش حجم باتری آن، ۸درصد افزایش داشته است. به دلیل ذکر شده، وزن موتو زد۴ نیز ۱۵۸ گرم در زد۳ به ۱۶۵ گرم رسیده است. با وجود این، اگر موتو زد۴ را با گوشی های ۶.۴ اینچی موجود مقایسه کنیم، همچنان باید گفت که موتو زد جدید وزن قابل قبولی دارد.

طراحی قسمت قرارگیری اسپیکر در moto z4 کمی عجیب است. موتورولا اسپیکر این دستگاه را به جای تعبیه در جایگاه معمول آن یعنی پایین دستگاه، در بالای آن قرار داده است.

پایین موتو زد۴ یک غافلگیری وجود دارد و آن جک هدفون است. وجود جک هدفون در زد۴ از این جهت اتفاق مهمی به شمار می آید که این شرکت از سال ۲۰۱۶، خانواده ی زد را بدون جک هدفون عرضه کرده و به درگاه تایپ سی بسنده کرده بود؛ اما حال در سال ۲۰۱۹ در واکنش به مطالبات جدی کاربران در این خصوص، جک استاندارد هدفون را به عنوان یک ضرورت در جدیدترین گوشی خود بازگردانده است.

از قابلیت های مهم موتو زد۴ دوربین آن است. موتو زد ۴ همچون بسیاری از دستگاه های سال ۲۰۱۸ از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی سونی IMX586 بهره می برد. این حسگر قادر است با ترکیب نسبت ۴ به ۱ پیکسل های حسگر خود و تشکیل نمونه های بزرگ تر ۱.۶ میکرومتری، تصویری ۱۲ مگاپیکسلی با جزئیات بالا خلق کند.

رزولوشن بالای دوربین سبب می شود امکان زوم دیجیتال کراپ کردن معقول تصاویر را بدون افت کیفیت در اختیار داشته باشید.

گفتنی است موتورولا برای زوم های بالای دوبرابر از حالت سوپرزومی بهره می برد که طبق وعده ی این شرکت قرار است عملکردی مشابه سوپرزوم گوگل در گوشی های پیکسل ارائه دهد.

برای عکاسی  در نور کم، موتورولا حالت ویژه ی «نایت ویژن» را در نظر گرفته است. در این حالت دوربین ۸ تصویر را ثبت می کند که از ترکیب آن ها و انجام محاسبات پیچیده، عکس های روشن تر و زنده تری را به دست می دهد.

درواقع موتورولا در بخش دوربین حرف های زیادی برای گفتن دارد. استفاده از یادگیری ماشین  و حالت های AI  Portrait Lightin، حالت سینماگراف، Spot Color، فیلترهای لایو و AR  Stickers از جمله قابلیت های دوربین موتو زد ۴ به شمار می آیند.

دوربین اصلی گوشی جدید موتورولا گشودگی دیافراگم f/1.7 و لرزشگیر اپتیکال دارد.

موتورولا در بخش دوربین سلفی نیز عملکرد خوبی داشته است. رزولوشن حسگر به کار رفته در جلوی گوشی ۲۵ مگاپیکسلی بوده و گشودگی دیافراگم لنز آن برابر با f/2.0 است. این حسگر در شرایط نوری مطلوب می تواند از رزولوشن کامل خود استفاده کرده و پیکسل هایی با ابعاد ۰.۹ میکرومتر تولید کند. در شرایط نوری ضعیف نیز ترکیب ۴ پیکسل به ۱، نور و جزئیات مناسبی را در تصویری ۶.۲۵ مگاپیکسلی ثبت می کند.

موتو زد۴ پورت اتصال معروف موتورولا را در پشت خود دارد و با Moto Mods یا ماژول های جانبی موتورولا سازگار است؛ این یعنی تمام ماژول های موتورولا از جمله ماژول 5G  با این محصول قابل استفاده هستند.

در خصوص قیمت گوشی، موتو زد۴ که تنها یک نسخه ی ۱۲۸ گیگابایتی با ۴ گیگابایت رم دارد، ۴۹۹.۹۹ دلار قیمت گذاری شده است.

جدیدترین محصول موتورولا در دو رنگ سیاه و سفید راهی بازار می شود و به رغم نداشتن اسپیکر استریو، با دوربین و پردازنده ی قدرتمندی که دارد می تواند رقیبی برای گوگل پیکسل 3a باشد.

فیسبوک سیستم تشخیص گفتار کانولوشن را معرفی کرد

پژوهشگران تیم گفتار هوش مصنوعی فیسبوک، موفق به معرفی رویکرد جدیدی در سیستم تشخیص گفتار شدند.

به گزارش زومیت، وقتی می خواهیم در حوزه ی زمان، دو سیگنال را در هم ضرب کنیم، همانند روش معمولی ضرب ریاضی اقدام می کنیم. ولی در حوزه ی فرکانس، برای ضرب دو سیگنال باید ازطریق کانولوشن ۲ سیگنال این عمل را انجام دهیم. کانولوشن (convolution)، یک تکنیک بسیار قدرتمند و کارآمد برای محاسبه پاسخ حالت صفر (یعنی پاسخ به ورودی هنگام شرایط اولیه صفر) یک سیستم به هر ورودی دلخواه با استفاده از پاسخ ضربه است. کانولوشن، خاصیت خطی و جمع آثار (یا برهم نهی) دارد. علاوه بر این، این رویکرد از سیستم متن بازی به نام flashlight، کتابخانه استاندارد ++C برای یادگیری ماشین و نیز ++Wav2letter به عنوان سریع ترین سرویس پیشرفته تشخیص گفتار سرتاسری یا end-to-end برخوردار است. سیستم تشخیص گفتار سرتاسری به این معنا است که ترجمه ای غیر منفعل و غیر خطی ارائه می شود که می تواند برای کاربران از جذابیت بالاتری نسبت به ترجمه ی واژه به واژه و بدون توجه به لحن گوینده برخوردار باشد. باتوجه به اینکه هیچ گونه توقفی برای انجام فعالیت ها و وظایف بعدی در سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی وجود ندارد، به چنین سیستمی، سرتاسری یا end-to-end گفته می شود. استفاده از رویکردهای سرتاسری باعث افزایش سرعت ترجمه خواهد شد. علاوه بر این، باتوجه به اینکه توقفی در حین انجام مراحل ترجمه هم وجود ندارد، از بروز خطاهای متعدد حین ترجمه کاسته می شود.

رویکرد تشخیص گفتار کانولوشن چیست؟

این سیستم جدید تشخیص گفتار از نوعی شبکه عصبی بازگشت کننده (RNN) برای مدل سازی زبانی و آکوستیکی استفاده می کند. رویکرد جدید فیسبوک  در سرویس تشخیص گفتار منحصرا روی شبکه های عصبی کانولوشن عمل می کند. در این رویکرد، سیستم تشخیص گفتار سرتاسری برای پیش بینی کاراکتر بعدی از شکل موج خام سیگنال صوتی آموزش داده می شود. رویکرد یادشده از یک مدل زبانی کانولوشن خارجی (external) برای رمزگشایی استفاده می کند. در این روش، شبکه های عصبی پیچشی (CNN) مدل سازی آکوستیکی و مدل سازی زبانی را ارتقا می دهند و به لطف ابزارهایی که به طور مشترک استفاده می شوند، قابلیت تولید مجدد را دارند. به استثنای این رویکرد مبتنی بر CNN، فیسبوک از ++Wav2letter و سیستم فلش لایت برای تکمیل رویکرد و ایجاد قابلیت ساخت و تولید مجدد استفاده کرده است.

چگونه کار می کند؟

معماری شبکه های عصبی پبچشی یک مدل معماری رقیب برای مدل هایی است که هم اکنون در زمینه های مدلسازی زبان، ترجمه ی ماشینی و سنتز گفتار یا تبدیل متن به گفتار مورد استفاده قرار می گیرند. اگرچه، سیستم تشخیص گفتار سرتاسری هنوز از معماری بازگشت کننده برای هر دو بخش متداول مدل سازی زبانی و آکوستیکی استفاده می کند.

پژوهشگران تیم گفتار هوش مصنوعی فیسبوک (FAIR) اولین سیستم تشخیص گفتار کانولوشن را براساس شبکه های عصبی پیچشی توسعه داده اند. از شکل موج خام سیگنال صوتی تا تولید یک کلمه قابل فهم، تمام بخش های یادگیرنده سیستم فقط با لایه های کانولوشنی تشکیل شده اند. با ظهور این عملکرد از معماری CNN، می توان گفت که معماری شبکه عصبی کانولوشن با معماری شبکه عصبی بازگشت کننده قابل رقابت است.

همچنین تیم گفتار FAIR با همکاری سازندگان Torch و DeepSpeech، موفق به طراحی فلش لایت شدند. فلش لایت یک کتابخانه مستقل ++C برای یادگیری ماشین است. کتابخانه استاندارد ++C یک مجموعه از کلاس ها و واسطه های رایجی است که تاحد زیادی هسته اصلی زبان ++C را گسترش داده است. از ویژگی های آن می توان کامپایل هم زمان با زبان برنامه نویسی مدرن ++C را بیان کرد. این رویکرد هم زمان با هدف قرار دادن هر دو پردازنده (CPU) و پردازنده گرافیکی (GPU) سیستم را برای ارائه حداکثر کارایی آماده می کند. ++Wav2letter ابزار جدیدی است که بر مبنای فلش لایت ساخته شده و به طور کامل با زبان برنامه نویسی ++C نوشته شده است. این ابزار جدید از چندین فرمت فایل های صوتی مانند wav و flac پشتیبانی می کند.

چرا این دستاورد مهم است؟

سیستم تشخیص گفتار سرتاسری مقیاس پذیری در زبان های مختلف را آسان تر می کند. همچنین، زمانی که کیفیت صدا بسیار متغیر است، یادگیری به طور مستقیم از داده ‎های خام صوتی یک گزینه نویدبخش در بخش تنظیمات است. عملکرد سیستم هایی با کارایی بالا مانند ++Wav2letter تکرار سریع را امکان پذیر می کند که عامل مهمی در موفقیت تحقیقات و مدل مبتنی بر تنظیم دقیق روی مجموعه داده ها و تکالیف جدید محسوب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 + هجده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *