از پایان کار فروشگاه اینترنتی بامیلو به طور رسمی تا رونمایی از دو گوشی وان پلاس 7 / OnePlus 7 و وان پلاس 7 پرو در هفتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار موبایل

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در هفتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.

بامیلو به طور رسمی به کار خود پایان داد

فروشگاه اینترنتی بامیلو از ۲۱ اردیبهشت ۹۸ به طور رسمی به کار خود پایان داد و از این پس، کاربران با مراجعه به آدرس بامیلو، به وب سایت اسنپ مارکت وارد خواهند شد.

به گزارش زومیت، فروشگاه اینترنتی بامیلو، اولین مارکت پلیس ایرانی در فضای تجارت الکترونیک به طور رسمی به کار خود پایان داد و کاربران با مراجعه به آدرس اینترنتی این فروشگاه به وب سایت اسنپ مارکت وارد خواهند شد. بامیلو، اولین سرمایه گذاری مهم گروه اینترنتی ایران (IIG) در حوزه ی استارتاپ بود و هنوز بیانیه ای از سوی این شرکت منتشر نشده است.

اواخر بهمن سال گذشته، اخبار مختلفی درمورد تعدیل نیروی گسترده ی بامیلو در فضای مجازی منتشر شد و اول اسفندماه سال ۹۷، بامیلو با انتشار بیانیه ای، این موضوع را تأیید کرد. غیر از ۱۰ درصد نیروی کار بامیلو که به گروه اسنپ منتقل شدند، به فعالیت کاری سایر کارمندان این شرکت پایان داده شد. بامیلو همچنین اعلام کرده بود با تیم کوچک تر اما مصمم تری، به فعالیت های خود ادامه خواهد داد و روی کالاهای مصرفی تندمصرف (FMCG) تمرکز بیشتری خواهد کرد.

اما از زمان ذکر شده، وب سایت بامیلو به اسنپ مارکت ری دایرکت شد و به نظر می رسد گروه اینترنتی ایران قصد دارد از این به بعد، تمرکز خود را روی توسعه و گسترش اسنپ مارکت بگذارد.

وان پلاس 7 / OnePlus 7 و وان پلاس 7 پرو معرفی شدند

وان پلاس ۷ پرو، پرچم دار راستین استارتاپ محبوب چینی با نمایشگر تمام صفحه ی ۹۰ هرتزی، دوربین سلفی پاپ آپ و دوربین سه گانه معرفی شد.

به گزارش زومیت، وان  پلاس، استارتاپ محبوب چینی، رویدادی را برای رونمایی از محصولات جدید خود در لندن برگزار کرد؛ اما برخلاف گذشته، به جای یک گوشی پرچم دار، چینی ها برای نخستین بار، خانواده  ای با دو عضو را برایمان به ارمغان آورده اند. خانواده ی وان  پلاس 7 برای حداقل یک نیم سال، مبارزان اصلی وان پلاس در کلاس گوشی های هوشمند پرچم دار خواهند بود. از بین دو محصول جدید، وان  پلاس 7 پرو، همان طور که از نام آن برمی آید، نقش پرچم دار راستین شرکت چینی را برعهده دارد و عمده ی توجهات را به سوی خود جلب کرده است.

چینی ها وان پلاس ۷ پرو را مهم ترین و بزرگ ترین دستاورد تاریخ وان پلاس معرفی می کنند. به گفته ی قائم مقام وان پلاس در فرانسه، طراحان این شرکت در مسیر طراحی وان پلاس ۷ پرو بیش از ۱۰۰ نمونه ی اولیه ی منحصر به فرد را با انحناهای متفاوت ایجاد کرده اند. وان پلاس ۷ پرو نخستین محصول شرکت سازنده با نمایشگر تمام صفحه و بدون هیچ گونه بریدگی یا روزنه  ی دوربین به حساب می آید. مهندسان وان پلاس برای دستیابی به چنین مشخصه ای، دوربین سلفی را به صورت پاپ آپ درآورده اند و در نمایشگر دستگاه نیز از پنلی با نام تجاری Fluid AMOLED استفاده کرده اند.

دوربین سلفی پاپ آپ وان پلاس ۷ پرو از گوشه ی سمت چپ در لبه ی بالایی دستگاه خارج می شود و براساس ادعای چینی ها، کارکرد آن بیش از ۳۰۰ هزار بار مورد آزمایش قرار گرفته است. وان پلاس ۷ پرو با شتاب سنج و ژیرسکوپ، خطر سقوط روی زمین را تشخیص می دهد و براساس ادعای وان پلاس، «در کسری از ثانیه»، دوربین پاپ آپ خود را به داخل دستگاه می راند تا بدین ترتیب از شکستن این زائده جلوگیری کند.

وان پلاس نمایشگر محصول جدید خود را «فراگیرترین نمایشگر موجود در بازار» می داند. این نمایشگر ۶.۶۷ اینچی تقریبا تمام نمای جلویی وان پلاس ۷ پرو (نسبت نمایشگر به بدنه بیش از ۹۳ درصد) را در بردارد، برای نخستین بار در تاریخ وان پلاس، از رزولوشن +QHD یا ۱۴۴۰ × ۳۱۲۰ پیکسل بهره می برد و از استاندارد +HDR10 پشتیبانی می کند. براساس ادعای وان پلاس، نمایشگر فضای رنگی DCI-P3 را پوشش می دهد و در بالاترین حالت روشنایی آن به ۸۰۰ نیت می رسد. ظاهرا نمایشگر وان پلاس ۷ پرو عملکرد بسیار خوبی دارد، چرا که بالاترین امتیاز (+A) را از وب سایت دیسپلی میت دریافت کرده است.

پرچم داران وان پلاس همواره عملکرد نرم و روانی را در اختیار کاربر قرار داده اند؛ اما اکنون این شرکت در نظر دارد تا تجربه ی کاربری وان پلاس ۷ پرو را بیش از پیش ارتقاء ببخشد. محصول جدید چینی ها نخستین گوشی هوشمند دنیا با نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED به حساب می آید که به موجب آن ژست های حرکتی، اسکرول در صفحات، بسیار نرم تر از نمایشگر های مرسوم با نرخ نوسازی ۶۰ فریم برثانیه صورت خواهد گرفت.

وان پلاس ۷ پرو از سیستم تشخیص چهره ی سه بعدی بهره نمی برد؛ اما به جای چنین سیستمی، به حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر جدیدی اتکا دارد که فرایند احراز هویت را ظرف ۰.۲۱ ثانیه انجام می دهد که ۳۸ درصد سریع تر از نمونه ی به کار رفته در وان پلاس 6T محسوب می شود و در حقیقت وان پلاس ادعا می کند که وان پلاس ۷ پرو به سریع ترین حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر دنیا مجهز است. درکنار نمایشگر بهبودیافته، وان پلاس ۷ پرو از اسپیکرهای استریوی دالبی، برای ارائه ی تجربه ی صوتی فراگیر نیز بهره می برد؛ اما متأسفانه چینی ها در محصول جدید خود با جک ۳.۵ میلی متری هدفون وداع گفته اند.

وان پلاس ۷ پرو نخستین گوشی چینی ها با دوربین سه گانه به حساب می آید. این مجموعه که با چینشی عمودی در میانه ی پنل پشتی دیده می شود، یک حسگر ۴۸ مگاپیکسلی IMX586 سونی با لنز f/1.6 و لرزش گیر اپتیکال به عنوان دوربین اصلی، حسگر ۸ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳ برابری، لرزش  گیر اپتیکال و لنز f/2.4 و حسگر ۱۶ مگاپیکسلی ۱۳ میلی متری و ۱۱۷ درجه با لنز f/2.2 را برای ثبت عکس های اولتراواید دربرمی گیرد.

قابلیت جدید UltraShot وان پلاس ۷ پرو امکان ثبت و تجمیع چندفریم به صورت هم زمان را فراهم می کند که براساس ادعای وان پلاس، باعث ۴ برابر شدن میزان نور جذب شده توسط دوربین می شود و بدین ترتیب می توان انتظار داشت که عملکرد دوربین گوشی در تاریکی، بهبود چشمگیری نسبت به نسل قبل داشته باشد. دوربین پشتی توانایی ضبط ویدیوهای 4K با نرخ ۶۰ فریم برثانیه و ویدیوهای اسلوموشن Full HD با نرخ ۲۴۰ فریم برثانیه را نیز دارد.

وان پلاس ۷ پرو توان پردازشی مورد نیاز خود را با پردازنده ی قدرتمند اسنپدراگون ۸۵۵ تأمین می کند که با محفظه ی بخار ۱۰ لایه ای چینی ها خنک می شود. درکنار پردازنده ی یادشده، شما می توانید از ۶، ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی بهره ببرید. وان پلاس ۷ پرو نخستین گوشی دنیا با حافظه ی سریع UFS 3.0 محسوب می شود که به نوبه ی خود تأثیر چشمگیری بر عملکرد دستگاه خواهد داشت.

برای حصول اطمینان از شارژدهی مناسب گوشی، وان پلاس ۷ پرو از باتری نسبتا حجیم ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی بهره می برد که سیستم شارژ سریع Warp Charge 30 با توان ۳۰ وات (۵ ولت، ۶ آمپر) می تواند تنها ظرف ۲۰ دقیقه ، ۵۰ درصد از ظرفیت آن را شارژ کند. به لطف قابلیت کنترل دما در سیستم Warp Charge و سیستم  خنک سازی بهبودیافته ی پردازنده، کاربر می تواند حتی حین شارژ نیز به انجام بازی بپردازد.

وان پلاس ۷ پرو در سه رنگ آبی (Nebula Blue)، خاکستری براق (Mirror Gray) و بژ (Almond) با قیمت پایه ی ۶۷۰ دلار به فروش خواهد رسید. ضمن اینکه نسخه های ۸ و ۱۲ گیگابایتی دستگاه نیز به ترتیب ۷۰۰ و ۷۵۰ دلار قیمت خواهند داشت.

وان پلاس 7 / OnePlus 7 معرفی شد؛ زبان طراحی نسل پیش، این بار جذاب تر و قدرتمندتر

وان پلاس 7 (OnePlus 7) گوشی جدید وان پلاس است که از همان طراحی نسل پیش بهره می برد، اما به لطف داشتن سخت افزار قدرتمند، می تواند رقیبی جدی برای بسیاری از گوشی های بازار باشد.

در بازار گوشی های هوشمند چند سالی است که شرکت های چینی نقش پر رنگی پیدا کرده اند. وان پلاس یکی از شناخته شده ترین گوشی سازهای چینی است که محصولاتی درخور توجه تولید می کند و از این حیث همواره جزو بهترین های بازار بوده است.

درحالی که اخبارِ منتشره از گوشی های جدید این شرکت ضدونقیض بودند، نهایتا چینی ها گوشی های جدیدشان را معرفی کردند تا به صورت رسمی مهر تاییدی بر شایعات بزنند. این بار وان پلاس به جای معرفی یک گوشی، دو گوشی را هم زمان معرفی کرده است که هردوی آن ها را می توان در دسته ی موبایل های رده بالا جای داد؛ گرچه مدل پرو قوی تر، جذاب تر و صدالبته گران قیمت تر است.

وان پلاس 7 به عنوان مدل جدید گوشی های وان پلاس، به جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید (اندروید ۹ پای) با رابط کاربری روان و دوست داشتنی اکسیژن اواس (Oxygen OS) مجهز شده است و برای پردازش وظایفی که به آن محول می شود، از تراشه ی قدرتمند ۷ نانومتری اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام استفاده می کند. با بررسی اجمالی بنچمارک ها،  حرفی در مورد قدرت بالای اسنپدراگون ۸۵۵ باقی نمی ماند؛ این یعنی محصول جدید وان پلاس می تواند به راحتیِ آب خوردن از پس هر کاری که فکرش را بکنید، بر بیاید.

از زمان انتشار نخستین شایعات مرتبط به وان پلاس ۷، یکی از مهم ترین موضوعات به نمایشگر این گوشی مربوط می شد. جدیدترین گوشی وان پلاس نمایشگر ۶.۴۱ اینچی از نوع آپتیک AMOLED با وضوح ۲۳۴۰x۱۰۸۰ پیکسل دارد و می تواند تجربه ی لذت بخشی از تماشای محتوای بصری را به شما منتقل کند. این نمایشگر دارای نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ است.

۶ گیگابایت حافظه ی رم درکنار ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی داخلی و باتری با ظرفیت ۳۷۰۰ میلی آمپرساعت، از دیگر ویژگی های وان پلاس ۷ هستند؛ نکته ی جالب توجه این است که باتری محصول مورد بحث، از فناوری شارژ  سریع ۲۰ واتی هم پشتیبانی می کند. وان پلاس ۷ از جک ۳.۵ میلی متری هدفون بهره نمی برد؛ درضمن مدل قدرتمندتری از این دستگاه با ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی داخلی و ۸ گیگابایت رم هم قرار است عرضه شود.

وان پلاس ۷ در پنل پشتی میزبان دوربین دوگانه است: یک دوربین اصلی با حسگر ۴۸ مگاپیکسلی و لنز مجهز به دیافراگم f/1.7 درکنار دوربین ثانویه ی ۵ مگاپیکسلی. دوربین اصلی وان پلاس ۷ از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) پشتیبانی می کند و لرزش گیر اپتیکال هم دارد.

این دوربین، ویدیوهای 4K را با نرخ ۳۰ و ۶۰ فریم ضبط می کند و توانایی ضبط ویدیوهای HD با نرخ ۴۸۰ فریم و همچنین ویدیوهای فول HD با نرخ ۲۴۰ فریم را دارد. وان پلاس ۷ همچنین دارای دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی است که در درون بریدگی کوچک بالای نمایشگر جای گرفته و توانایی قابل قبولی در ثبت عکس و فیلم دارد.

وان پلاس ۷ قرار است در رنگ های خاکستری و قرمز به صورت انحصاری در چین و هند عرضه شود.

HTC نسخه ی ارزان تر گوشی مبتنی بر بلاک‌ چین اکسدوس را معرفی کرد

اچ تی سی با وجود کاهش عرضه ی گوشی های هوشمند، در بخش گوشی های بلاک چینی فعالیت جدی دارد و دومین محصول خود را معرفی کرد.

به گزارش زومیت، رویدادهای هفته ی بلاک چین شروع شده اند و شرکت تایوانی اچ تی سی هم با معرفی نسخه ی ارزان تر از گوشی اکسدوس، خبر مهمی را به هیاهوی رسانه ای اضافه کرد. آخرین نسخه ی محصول بلاک چینی اچ تی سی، قیمتی کمتر از Exodus 1 خواهد داشت که با قیمت ۶۹۹ دلار عرضه شد. نسخه ی دوم و ارزان تر با نام Exodus 1s عرضه خواهد شد.

اچ تی سی اطلاعات زیادی درباره ی محصول جدید خود منتشر نکرد و تنها آن را نسخه ای با ارزش خرید بالاتر خواند. به علاوه هیچ اشاره ای هم به روش های شرکت برای کاهش قیمت گوشی بلاک چینی جدید نشد. به احتمال زیاد، برای کاهش قیمت، فرایندهایی شبیه به آنچه در گوشی Pixel 3a انجام شد را شاهد خواهیم بود. این محصول گوگل توسط تیم سابق اچ تی سی طراحی و ساخته شد و قدرت پردازشی و مواد بدنه برای کاهش قیمت تغییر یافتند. شاید در اینجا هم تغییر در بدنه ی پشتی که در نسخه ی اول اکسدوس شفاف بود، روشی از سوی تایوانی ها برای کاهش قیمت باشد.

اچ تی سی در بیانیه ی خبری پیرامون نسخه ی جدید از گوشی بلاک چینی خود، نکات جالبی را به عنوان دلایل برای کاهش قیمت محصول بیان کرد:

گوشی ارزان  تر به کاربران در اقتصادهای درحال رشد امکان می دهد تا دسترسی آسان تری به فناوری داشته باشند. به علاوه افرادی که تمایل به امتحان کردن این فناوری دارند، می توانند با گوشی ارزان تر تجربه های اولیه ی جذابی کسب کنند. چنین سیاست هایی منجر به افزایش دموکراسی دردسترسی به فناوری بلاک چین و رمزنگاری می شود که درنهایت به پیاده سازی و کاربردی شدن آسان تر در سطح جهانی خواهد شد. اچ تی سی در ماه های آینده جزئیات بیشتری از مشخصات سخت افزاری و قیمت گوشی جدید ارائه خواهد کرد.

با وجود آنکه اچ تی سی هم در بیانیه ی خود سعی دارد تا تنها مخاطبان را به خرید محصول خودش تشویق کند، می توان ایده های خوبی از برنامه های آن ها برداشت کرد. امروزه، دسترسی به فناوری بلاک چین، موانع مالی متعددی دارد که شاید با چنین محصولاتی برطرف شود. از طرفی، بسیاری از کارشناسان فناوری اعتقاد دارند که بلاک چین به عنوان پایه ی پرداخت های خرد در آینده عمل خواهد کرد. به هرحال، اگرچه اکسدوس وان نتوانست تغییری اساسی در بازار چنین دستگاه هایی ایجاد کند، اما قدم اول مهمی برداشت.

اچ تی سی علاوه بر معرفی گوشی جدید، خبر بازکردن SDK مخصوص Zion Vault را هم اعلام کرد. این محصول به عنوان محیط امن اجرا یا TEE شناخته می شود که همراه  با اکسدوس وان معرفی شد. اچ تی سی به زودی آن را به صورت رایگان در گیت هاب عرضه می کند. شرکت تایوانی در کنفرانس خبری خود به این نکته اذعان کرد که قطعا برای پیشرفت اکوسیستم نیاز به جامعه ی پویاتری خواهد بود و آن ها هم تلاش می کنند تا با ارائه ی ابزارهای ویژه و حرفه ای، جامعه ی موردنظر را پرورش دهند.

نسخه جدید تبلت Intuos Pro Small وکام معرفی شد

شرکت وکام اخیرا نسخه ی کوچک (Small) تبلت طراحی Intuos Pro را معرفی کرده است. این نسخه قابلیت حمل بیشتر و قیمت ارزان تری در مقایسه با نسخه های بزرگ ترش دارد.

به گزارش زومیت، شرکت وکام (Wecom) خط تولید قلم و تبلت کریتیو خود را با معرفی نسخه ی جدید تبلت Intuos Pro Small توسعه داده است. این مدل به نسخه های موجود با اندازه های متوسط و بزرگ می پیوندد تا جایگزینی ارزان تر و قابل حمل تر برای حرفه ای ها به ارمغان آورد. تبلت اینتوس پرو اسمال، قلم Wacom Pro Pen 2 و پایه قلم را نیز شامل می شود.

این تبلت برای عکاسان و طراحان و سایر افراد حرفه ای در زمینه ی گرافیک طراحی شده است. در نسخه ی کوچک این تبلت مانند سایر اندازه های بزرگ تر آن، TouchRing و کلیدهای ExpressKeys تعبیه شده است؛ اما برخلاف دو نسخه ی بزرگ تر، به جای هشت کلید از ۶ کلید استفاده شده است.

اتصال بلوتوث تبلت های اینتوس پرو را قادر می سازد تا هم به PC و هم به Mac متصل شوند. از قابلیت های قلم همراه این تبلت، Wacom Pro Pen 2، می توان به توانایی شناسایی ۸,۱۹۱ سطح فشار، ردیابی بدون لگ و تشخیص زاویه اشاره کرد. همچنین، این شرکت تعداد ۱۰ نوک قلم جایگزین و یک پایه قلم را درکنار این تبلت ارائه می دهد.

نسخه ی کوچک تبلت اینتوس پرو هم اکنون ازطریق وب سایت شرکت وکام و فروشگاه هایی همچون B&H Photo و Adorama با قیمت ۲۴۹.۹۵ دلار دردسترس است. همچنین نسخه های متوسط و بزرگ آن به ترتیب ۳۷۹.۹۵ . ۴۹۹.۹۵ دلار قیمت دارند.

سیستم امتیازدهی اپلیکیشن ها در گوگل پلی تغییر کرد

سیستم امتیازدهی برنامه ها در گوگل پلی براساس نسخه ی جدید برنامه ها و جدیدترین به روزرسانی اپلیکیشن تغییر کرد.

به گزارش زومیت، دو سال پیش، اپل نحوه ی امتیازدهی را در اپ استور تغییر داد. این تغییر به توسعه دهندگان اجازه می داد امتیاز برنامه ها را هنگام انتشار نسخه ی جدید دوباره تنظیم کنند. سیستم امتیازدهی در نسخه ی جدید اپلیکیشن صفر می شود؛ درحالی که امکان ثبت امتیازات گذشته نیز وجود دارد. گوگل نیز اعلام کرده سیستم امتیازدهی در پلی استور را تغییر می دهد. ردموندی ها امتیازات مربوط به نسخه ی جدید برنامه ها را همراه با ضعف ها و قوت های آن ها، در اختیار کاربران قرار می دهد.

میلنا نیکلیک، یکی از مدیران گوگل پلی کنسول، در کنفرانس توسعه دهندگان گوگل با جزئیات از تغییرات سیستم امتیازدهی در پلی استور صحبت کرد. او گفت:

ما به دیدگاه های شما گوش کردیم و سیستم امتیازدهی را براساس خواسته های شما تغییر دادیم.

نیکلیک توضیح داد به زودی محاسبه ی میانگین رتبه بندی برای همه ی برنامه های اندروید در گوگل پلی به روزرسانی می شود. در این سیستم جدید، به جای ثبت مجموع امتیازات، میانگین جدیدترین امتیازات محاسبه می شود تا ضعف ها و قوت های برنامه های به روزرسانی شده در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین، آنان می توانند در مدت زمانی کوتاه، از هرگونه اصلاحات و تغییرات برنامه ها آگاه شوند و تجربه ی بهتری درمقایسه با گذشته در اختیارشان قرار می گیرد.

گفتنی است هرگونه تغییر در برنامه ها با این به روزرسانی جدید بهتر نشان داده می شود. با این تغییر، رتبه ی برنامه های باکیفیت که موفق نشدند نسخه ی جدید را منتشر و اشکالات را رفع کنند، در پلی استور کاهش پیدا می کند. این تغییرات در رتبه بندی برنامه ها در پلی استور تأثیرگذار است؛ اما تأثیر آن در سئو مشخص نیست. درحال حاضر، نتایج جست وجو براساس ترکیبی از عوامل ازجمله نام برنامه ، توضیحات مربوط به آن، کلیدواژه ها و تعداد دفعات دانلود نشان داده می شود.

سیستم رتبه بندی برنامه های به روزشده، تنها بخشی از چندین خبر اعلام شده بود. ویژگی جدید گوگل پلی با نام تحویل پویا (Dynamic Delivery) که باعث می شود حجم نهایی اپلیکیشن با کاهش درخور توجهی درمقایسه با نسخه های پیشین همراه باشد و فایل نصبی آن برای دستگاه های مختلف بهینه سازی شود. APIهای جدید، تجدید داده های کنسول گوگل پلی، فهرست های سفارشی و حتی اضافه شدن بخش «پاسخ های پیشنهادشده» برای پاسخ به نقدها و بررسی های کاربران در پلی استور شبیه آنچه در Gmail است، از دیگر موارد اعلام شده بود.

این سیستم جدید امتیازدهی تا اوت (اواخر مرداد و اواخر شهریور) برای کاربران عادی پلی استور قابل مشاهده نخواهد بود؛ اما توسعه دهندگان می توانند نسخه ی پیش نمایش این سیستم امتیازدهی جدید را در گوگل پلی کنسول خود ببینند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست + 15 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *