دکه ی خبر دنیای تکنولوژی و فناوری/تاریخ انتشار، شنبه 2 اردیبهشت ۹۶

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت پکتوس. در سی و ششمين شمارگان دکه خبر دنياي تکنولوژي و فناوري، ۱6 خبر تقديم شما گراميان مي شود.

الوپیک اولین سامانه درخواست آنلاین پیک موتوری در تهران

الوپیک شاخصترین خدمات سفارش پیک موتوری انلاین تهران است که با هزینه هایی تا ۵٠ درصد زیر قیمت بازار و وسیع ترین ناوگان حمل و نقل موتوری در حال فعالیت است.

به گزارش گجتنیوز، الوپیک با مجوز رسمی اتحادیه صنف وانت بار و پیک موتوری فعالیت میکند و با استفاده از آخرین تکنولوژی های برنامه نویسی و رعایت امکانات مورد نیاز کاربران, گامی برای رفع مشکل درخواست پیک موتوری در سریع ترین زمان ممکن برداشته است.

به گزارش ویرلن ، خدمات الوپیک به صورت آنلاین و از طریق سیستم عامل اندروید یا iOS و همچنین از طریق نسخه تحت وب برای کاربران در دسترس است و همین موضوع کمک میکند در هر ساعت شبانه روز و از تمام نقاط شهر تهران بتوان درخواست پیک داد و بسته مورد نظر را به راحتی ارسال کرد.

اما چه نکاتی باعث میشود که کاربران به الوپیک اعتماد کنند و از خدمات آن به جای سرویس های سنتی پیک موتوری استفاده کنند:

امنیت

الوپیک تنها شرکت خدمات آنلاین پیک موتوری است که دارای مجوز از اتحادیه صنف وانت بار و پیک موتوری شهر تهران است و همچنین تمامی فعالیت های آن تحت نظارت مستمر پلیس فتا انجام میشود.

سرعت

از آنجا که سفیران الوپیک در تمام نقاط شهر حضور دارند تمام کاربران میتوانند به راحتی درخواست خود را ثبت کنند تا نزدیک ترین سفیر به آدرس آنها مراجعه کند.

قیمت

خدمات الوپیک آنلاین است و به همین دلیل بسیاری از هزینه های جاری سرویس دهنده های سنتی پیک را ندارد و در نتیجه هزینه ای که برای ارائه خدمات از مشتری دریافت میکند تا ۵۰% پایین تر است.

رصد آنلاین

کاربر الوپیک میتواند از لحظه شروع سفارش تا زمان تحویل، مسیر حرکت پیک را به صورت زنده روی نقشه مرور کند و دقیقا او را تحت نظر داشته باشد.

در کنار این قابلیت های کلی بسیاری از امکانات دیگر هم برای راحتی کاربران در نظر گرفته شده که عبارت اند از :

 ثبت سفارش به صورت رفت و برگشت

 پرداخت هزینه سفارش به صورت نقدی یا اعتباری

 قابلیت پرداخت توسط گیرنده

 ثبت امضای دیجیتال در اپلیکیشن توسط گیرنده بسته و نمایش امضا برای فرستنده

 ثبت سفارش زماندار برای روز و ساعت دلخواه

 افزودن آدرس های محبوب به لیست آدرس های منتخب برای ارسال آسان تر درخواست

 ثبت چند سفارش همزمان با آدرس های مبدا و مقصد متفاوت

 ثبت امتیاز برای عملکرد سفیر توسط کاربر و شناخته شدن سفیرهای با امتیاز بالا

 به اشتراک گذاری سفارشات با دیگران

 نمایش تاریخچه درخواست ها با جزییات هر سفارش

 نمایش تاریخچه تراکنش های مالی کاربر

 امکان ارسال درخواست از طریق وبسایت ، سیستم API و اپلیکیشن در سیستم عامل های iOS و اندروید

 امکان دریافت فاکتور دیجیتالی و رسمی مناسب برای شرکت ها و نهادهای اداری

الوپیک شعار ارسال با خیال راحت را برای خود انتخاب کرده است و اعضای تیم فنی و پشتیبانی تمام تلاش خود را برای تحقق این شعار به کار میبندند. خدمات الوپیک در فاز اول در تمامی نقاط تهران و به زودی در کرج و شهرهای دیگر در دسترس خواهد بود. سرویس دهی الوپیک ۲۴ ساعته بوده و همچنین تیم پشتیبانی حرفه ای آن نیز ۲۴ ساعته پاسخگوی مشتریان و سفیران است.

از سوی دیگر الوپیک به امنیت مرسوله در سفرها بسیار اهمیت می دهد. از همین رو از سفیران الوپیک مدارک ضمانتی قابل اتکا دریافت می شود و همچنین دو مرحله مصاحبه برای استخدام پیک صورت می گیرد تا مشتریان بتوانند با احساس امنیت بیشتری از خدمات الوپیک استفاده کنند.

امنیت و اطمینانی که الوپیک در فضای حمل و نقل آنلاین پیک ایجاد کرده موجب شده که بسیاری از فروشگاه های اینترنتی، رستوران ها و شرکت های دیجیتالی به صورت گسترده از سیستم یکپارچه و اختصاصی API آن استفاده کند

شما می توانید برای دانلود اپلیکیشن پیک آنلاین ، الوپیک را در بازار، گوگل پلی یا اپ استور جست و جو کنید یا برای اطلاعات بیشتر به سایت این شرکت با آدرس alopeyk.com مراجعه کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر یا مطرح کردن هر سوالی با شماره ۴۱۳۴۶ تماس حاصل کنید.

حضور ایرانسل در نمایشگاه بین‌المللى بورس، بانک و بیمه

ایرانسل با حضور در دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه (FINEX 2017)، بزرگترین رویداد سالانه ایران در این زمینه، قابلیت های جدید سرویس تبلیغات و اطلاع رسانی هوشمند خود و پیشنهاد ویژه برای متقاضیان سرویس APN را به بازدیدکنندگان از نمایشگاه ارائه کرد.

به نقل از زومتک، به گزارش روابط عمومی ایرانسل، نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه در دهمین دوره خود، با توجه به تقاضای رو به رشد بازار برای خدمات نوین مالی و پرداخت و در راستاى معرفى قابلیت هاى نهادهاى مالى داخلی و خارجی، سه هدف عمده فرهنگ سازی عمومی و بالا بردن سواد مالی اقشار جامعه، ارتقای صنعت مالی کشور و افزایش سطح تعاملات بین شرکتی و نیز ارتقای سطح تعاملات بین المللی صنعت مالی ایران را دنبال می ردد و ایرانسل نیز در سالن ۳۸ این نمایشگاه حضور داشت.

ایرانسل طی مدت کوتاهی از افتتاح سامانه شهر هوشمند و خدمات شهروندی هوشمند مبتنی بر فناوری NFC در منطقه آزاد انزلی، با هدف معرفی بیشتر خدمات نوین ارتباطی و پرداخت مورد نیاز فعالان حوزه پولی و مالی در این نمایشگاه حضور یافت. از جمله این خدمات و محصولات می توان به خدمات پرداخت موبایلی و پرداخت خرد مبتنی بر راهکار جامع NFC و نیز خدمات موبایل سازمانی ایرانسل (MVPN) به منظور مدیریت و کاهش هزینه های ارتباطی اشاره کرد.

همچنین شبکه امن ارتباطی (APN) با قابلیت پشتیبانی از سیم کارت ها و اینترنت سازمانی ایرانسل که بستری مناسب برای انتقال داده ها و اطلاعات حیاتی در سازمان ها به ویژه بانک ها و مراکز مالی مهیا می کند، از دیگر خدمات ایرانسل است و برای متقاضیان این سرویس در ایام نمایشگاه تخفیف ویژه ای در نظر گرفته شد.

علاوه بر این، قابلیت های جدید و پیشرفته خدمات «تبلیغات و اطلاع رسانی هوشمند ایرانسل» بر بستر موبایل، به عنوان یکی از ضروری ترین خدمات مورد نیاز بانک ها و بسیاری دیگر از موسسه ها و سازمان های مالی و غیرمالی، در این نمایشگاه معرفی شده و مورد بهره برداری قرار گرفت. با به کارگیری این خدمات، تمامی سازمان ها قادر خواهند بود از این بستر امن، هوشمند و کارا به منظور تبلیغات و اطلاع رسانی هدفمند و مقرون به صرفه بهره مند شوند.

دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه (FINEX 2017) صبح روز شنبه ۲۶ فروردین با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی و ولی الله سیف رئیس بانک مرکزی افتتاح شد و تا ۲۹ فروردین ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران ادامه داشت.

آپارات به تلویزیون‌ هوشمند پا گذاشت

آپارات قابلیت تماشای ویدیو  در تلویزیون  هوشمند را برای مخاطبانش فراهم کرد.

به گزارش زومیت، آپارات برای مخاطبانش و در راستای بهتر دیده شدن ویدیو ها، قابلیت تماشای محتوای تصویری موجود در سرورهای خود را در تلویزیون  هوشمند ارائه داده است.

این قابلیت برای افرادی که می خواهند محتوای موجود روی سایت آپارات را تماشا کنند، گزینه ی بسیار مناسبی است.

افرادی که تلویزیون هوشمند مجهز به مرورگر اینترنتی (مانند تلویزیون های هوشمند LG، Samsung، Sony و…) دارند، از این به بعد می توانند ویدیوی مورد نظر خود از سایت آپارات را با ابعاد بزرگ در تلویزیون مشاهده کنند.

ویدیوهای سایت آپارات دارای قابلیت تنظیم خودکار کیفیت پخش بر اساس سرعت اینترنت کاربر هستند تا افراد حین دیدن ویدیو، با قطعی تصویر رو به رو نشوند.

برای استفاده از محتوای ویدیویی آپارات، کافی است از طریق یک تلویزیون هوشمند به اینترنت متصل شوید و به آدرس http://tv.aparat.com مراجعه کنید.

داتیس نماینده ال‌ جی شد؛ ورود نمایشگرهای تجاری و صنعتی OLED به ایران

شرکت داتیس و ال جی در مراسمی نمایشگرهای تجاری و صنعتی OLED ال جی را در ایران معرفی کردند.

به گزارش زومیت، شرکت داتیس طی مراسمی با حضور مدیران ال جی، نمایندگان فروش و اصحاب رسانه، نمایشگرهای تجاری و صنعتی OLED را برای اولین بار در ایران معرفی کرد.

در این مراسم مدیرعامل ال جی داتیس را هم به عنوان نماینده و همکار محصولات صنعتی خود در ایران اعلام کرد.

دی اس آن، مدیرعامل ال جی در ایران گفت: «همانطور که می دانید، این روزها موقعیت خوبی برای تجارت نمایشگرها در دنیا است. این تجارت در حال رشد و تعامل بیشتر با مشتریان است. وضعیت اقتصادی خیلی خاصی در خاورمیانه بوده که ناشی از پایین بودن قیمت نفت است؛ ولی هنوز فروش محصولات تجاری و خانگی در این منطقه صرفه  اقتصادی دارد.»

مدیرعامل ال جی در ایران گفت: «نیاز بازار برای نمایشگرهای صنعتی هنوز وجود دارد که بیشتر برای صنعت ساخت و ساز، ارتباطات و تبلیغات احساس می شود. محصولات تجاری ما در حال رشد است و ال جی انقلابی در نمایشگرهای OLED به  وجود آورده است.»

دی  اس آن اعلام کرد: «امروز برای اولین بار در ایران نمایشگرهای تجاری و صنعتی OLED ال جی را رونمایی می کنیم و این موضوع به ما کمک می کند که در خاورمیانه رشد و جایگاه خوبی داشته باشیم. ما دنبال موفقیت در همکاری های بیشتر محصولات تجاری با شما ایرانیان هستیم.»

مدیرعامل ال جی در ایران تأکید کرد: «همکار و نماینده ما در بخش لوازم خانگی، گلدایران بوده و چون بخش تجاری جدا است؛ ما این بخش را هم به داتیس واگذار کرده ایم. می خواهیم در بخش تجاری بتوانیم فروش خوبی در ایران داشته باشیم.»

اریک لی مدیر نمایشگر های تجاری ال جی نیز در این مراسم گفت: «ال جی سعی دارد به  راحتی نمایشگرهای تجاری و صنعتی را در اختیار مشتریان بگذارد. برای اولین بار در ایران از نمایشگر صنعتی OLED رونمایی می کنیم و به چشم انداز همکاری بخش مانیتورهای تجاری صنعتی ال جی با ایران امیدواریم.»

سعید رضایی مدیر بخش نمایشگر های تجاری ال جی در مورد تفاوت  نمایشگرهای صنعتی و تلویزیون ها و نمایشگرهای خانگی گفت: «زمان استفاده از نمایشگر های خانگی استاندارد ۱۲ ساعت است که در نمایشگرهای صنعتی و تجاری به ۱۸ تا ۲۴ ساعت می رسد. نمایشگرهای تجاری و صنعتی را می توان به صورتی افقی یا عمودی نصب کرد؛ در حالی که نمایشگرهای خانگی افقی هستند.»

رضایی توضیح داد: «ال جی در نمایشگرهای تجاری و صنعتی خود از پنل IPS استفاده می کند تا رنگ خوبی نمایش دهند، مقابل نور آفتاب مقاوم باشند، دید بهتری را با اضافه کردن رنگ سفید داشته باشد و بیننده تصاویر را در یک سطح ببیند. این نمایشگرها به پلتفرم Web OS مجهز هستند.»

مدیر بخش نمایشگر های تجاری ال جی ادامه داد: «نمایشگر های تجاری OLED ال جی یکی از منحصر به فرد ترین نمایشگرهای تجاری و صنعتی (Signage) در دنیا هستند که قابلیت های بسیار عالی و مناسب دارند. چندین نمونه این نمایشگر تجاری و صنعتی در برج مخابراتی سئول کره استفاده شده است. در بخشی از این برج گردشگری، نمایشگرهای تجاری و صنعتی OLED ال جی به صورت خمیده (Curve) نصب شده است که برخی از آن ها موجی شکل هستند.»

رضایی گفت: «نور پس زمینه در این نمایشگرها حذف شده است. این نمایشگرها می توانند در زاویه های مشخص خمیده شوند و همچنین رنگ مشکی واقعی را نمایش دهند. یک بخش از این نمایشگرها دارای عرض یا ارتفاع باریک هستند که می توانند به صورت افقی یا عمودی نصب شوند. نرم افزار رایگان روی این نمایشگرها وجود دارد تا بتواند محتوای مناسب با دستگاه را تولید کند.»

پوشش شبکه 4G به ۷۴۲ شهر رسید

رئیس سازمان تنظیم مقررات، شهرهای دارای پوشش شبکه ی 4G را ۷۴۲ و شهرهای دارای پوشش 3G را ۹۰۰ عدد اعلام کرد.

به گزارش زومیت، عمیدیان، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در همایش مدیران استانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «در دولت قبل وزارت  ارتباطات و فناوری اطلاعات به سمتی رفت که آن را در وزارت مسکن و شهرسازی ادغام کنند؛ اما نمایندگان مجلس به وسیله ی مصوبه ای با رأی بالا به ادغام نشدن وزارت ارتباطات رأی دادند.»

معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد: «شبکه ی زیرساخت ایران به عنوان اولین شبکه ی مادر در منطقه است و امیدواریم که اکوسیستمی بزرگ برای ارائه خدمات داشته باشیم.»

به گفته ی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، رگولاتوری باید بستر مقرراتی به وجود آورد که بخش خصوصی برای ارائه ی خدمات در زیرساخت های فراهم شده، حضور یابد و وظیفه ی دیگر این سازمان نظارت و اعمال حاکمیت است.

عمیدیان بیان کرد: «اگر کاربران باند پهن از ۵ میلیون نفر به ۴۳ میلیون نفر رسیده است، ثمره ی تلاش های رگولاتوری در بخش های مختلف است. در بخش شبکه های 3G و 4G به بیش از ۳۰ هزار سایت ارائه خدمات رسیده ایم که هم اکنون شبکه ی 4G در ۷۴۲ شهر و 3G در بیش از ۹۰۰ شهر ارائه می شوند.»

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: «رومینگ ملی و ترابرد پذیری در ابتدا با مخالفت اپراتورها رو به رو شد که امروز به صورت موفق در حال اجرا است.»

عمیدیان همچنین به صدور ۱۷ پروانه شبکه ارتباطات ثابت (FCP)،ا۳۴ پروانه ی خدمات ارتباطی ثابت (Servco)،ا۴ مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه (MVNO) و ۲ مجوز فروش سیم کارت خارجی تلفن همراه در ایران اشاره کرد.

به گفته ی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، کاهش تعرفه ی دسترسی به اینترنت در اپراتورهای ثابت و همراه و ساماندهی ۳۰ میلیون سیم کارت بدون هویت، از دیگر اقدامات سازمان تنظیم مقررات در ۴ سال اخیر هستند.

مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر افتتاح شد

مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر برای آموزش و حمایت از پژوهشگران حوزه ی اپلیکیشن  در دانشگاه امیرکبیر راه اندازی شد.

به گزارش زومیت، مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر (Samsung-AUT Tech) با همکاری دانشگاه امیرکبیر و شرکت سامسونگ الکترونیکس با هدف حمایت از طرح ها و تیم های پژوهشی در حوزه فناوری راه اندازی شد.

در این مرکز رشد و فناوری ضمن آموزش دارندگان ایده های حوزه آموزش، بهداشت و سلامت، محیط زیست و انرژی با محوریت گوشی  هوشمند، از طرح های برتر هم حمایت می شود.

هر تیم پژوهشی می تواند با تأیید تیم داوری مشترک دانشگاه امیرکبیر و سامسونگ، با طی کردن مراحل مختلف سه دوره ی سه ماهه در این مرکز بگذراند.

مراسم افتتاحیه ی این مرکز با حضور برخی از مسئولان وزارت علوم و تحقیقات، نهاد ریاست جمهوری، سامسونگ، دانشگاه امیرکبیر و خبرنگاران در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

فرناز فرضی مدیر روابط عمومی و مسئولیت های اجتماعی سامسونگ در ایران در این مراسم گفت:  «پروژه ی مرکز فناوری سامسونگ امیرکبیر بخشی از مسئولیت های اجتماعی سامسونگ است. سامسونگ پروژه های مسئولیت اجتماعی خود در ایران و سراسر جهان را پیرامون ۴ موضوع سلامت، محیط زیست، انرژی و آموزش برگزار می کند.»

به گفته ی فرضی، تمرکز این پروژه بر بخش آموزش در حیطه ی فناوری است و پروژه هایی که در این مرکز می خواهند پذیرفته شوند، باید پژوهشی باشند. گروه هدف این مرکز بیشتر جوان ها هستند.

احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیر کبیر در این مراسم گفت: «نمونه ی چنین همکاری را در کشور کمتر مشاهده می کنیم. هدف ما حمایت از پژوهش های فناوری و نوآوری و تقویت این پژوهش ها است. این مرکز با همکاری شرکت سامسونگ راه اندازی شده و هدف آن راه اندازی مرکز رشد در این برج فناوری است.»

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: «بحث دیگر ما همکاری های بین المللی دانشگاه است. دانشگاه های ما مهم ترین ضعفی که دارند، نداشتن همکاری های بین المللی است. ما اعتقاد داریم باید در کنار ارتباط تجاری شرکت های بزرگ خارجی در جامعه، از توانایی های علمی و فناوری این شرکت ها در کشور استفاده کنیم.»

معتمدی ابراز امیدواری کرد که این مدل همکاری موفق باشد و در همه ی دانشگاه های کشور اجرا شود. طبق تفاهم نامه ها، محل مرکز به عهده ی دانشگاه امیرکبیر و تجهیزات و سرمایه های مورد نیاز از طرف شرکت سامسونگ است.

رئیس دانشگاه امیر کبیر بیان کرد: «امیدواریم بتوانیم فرصت های مطالعاتی را که سامسونگ در اختیار ما می گذارد، در اختیار اساتید و دانشجویان به خصوص مقاطع تکمیلی قرار دهیم.»

هانگ مدیرعامل سامسونگ در ایران گفت:  «امروزه مراکز رشد و فناوری در دنیا رایج شده است. این مراکز دانشجویانی را پرورش می دهند که برای مراکز تجاری و صنعتی مورد نیاز هستند. تحقیقاتی که این متخصصان انجام می دهند، برای شرکت های فناوری و تجاری مناسب بوده و مورد استفاده قرار می گیرند.»

مدیرعامل سامسونگ در ایران اعلام کرد که شرکت سامسونگ با همکاری دانشگاه امیر کبیر اقدام به راه اندازی مرکز فناوری سامسونگ امیرکبیر است. هدف از راه اندازی این مرکز حمایت از اپلیکیشن های گوشی  هوشمند در زمینه ی آموزش، انرژی، سلامت و محیط زیست است.

هانگ افزود:  «سامسونگ در راستای نقش خود، علاوه بر مشاوره های علمی و تجاری، از این محققان و نوآوران حمایت های مالی خواهد کرد.»

در این مراسم، تفاهم نامه ی دانشگاه امیرکبیر و شرکت سامسونگ الکترونیکس توسط معتمدی و هانگ امضاء و تبادل شد.

بعد از تبادل تفاهم نامه ی همکاری، این مرکز فناوری توسط رئیس دانشگاه امیرکبیر و مدیرعامل سامسونگ در ایران به صورت رسمی افتتاح شد.

رئیس دانشگاه امیرکبیر، مدیرعامل سامسونگ و دیگر مسئولان و خبرنگاران در انتهای این مراسم از بخش ها و تیم های حاضر در این مرکز فناوری بازدید کردند.

دلیل قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 دقیقا چیست؟

در روز هفدهم آوریل (بیست و هشتم فروردین) نخستین سری از گوشی های گلکسی اس 8 (Galaxy S8) و گلکسی اس 8 پلاس (+Galaxy S8) به دست کاربران کره ای رسیدند. بعد از گذشت یک روز، اخباری مبنی بر گلگی تعدادی از کاربران گلکسی S8 از قرمز شدن نمایشگر گوشی شنیده شد. از آنجایی که همانند پرچمداران پیشین سامسونگ، در این گوشی موبایل نیز از پنل های سوپر AMOLED استفاده شده، مشکل قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 کمی عجیب به نظر می رسد، چرا که این نوع پنل ها، به صورت پیشفرض با رنگ هایی خنک اشباع شده اند.

به گزارش گجتنیوز، در این نوع صفحه نمایش ها که استاندارد رنگ های RGB در آن ها رعایت می شود، باز هم ممکن است به میزانی بسیار کم، رگه هایی از رنگ آبی وجود داشته باشد. با توجه به همین موضوع، تعداد نه چندان زیادی از کاربران کره جنوبی به محض دریافت محصولات خود متوجه قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 شدند که برای یک پنل AMOLED موضوع عجیبی است. مخصوصا درباره صفحه نمایش های OLED، بحث وجود رگه هایی از رنگ آبی، از کارخانه به کارخانه و از گوشی به گوشی متفاوت است، چرا که قرار دادن میلیون ها نقطه ساطع کننده نور در کنار یکدیگر برای ایجاد یک رنگ خاص، کار بسیار دشواری است.

به نظر می رسد عدم تعادل رنگ یک مشکل کارخانه ای باشد. سامسونگ اعلام کرده اگر وجود ایراد قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 به اثبات برسد، دستگاه های دارای مشکل تعویض خواهند شد.

یک نشریه کسب و کار کره ای، بعد از گرد هم آوردن مجموعه ای از متخصصان و همچنین دسته ای از کارمندان سابق سامسونگ، نظرات آن ها را درباره قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 جویا شد. نظر این افراد کاملا با یکدیگر متفاوت است. یک متخصص، به متداول بودن مشاهده یک رنگ تقریبا ضعیف بر روی صفحه نمایش تعداد زیادی از گوشی های موبایل حتی برترین پرچمداران اشاره کرد، به طوری که به عقیده وی، این مشکل تاکنون در گوشی های موبایل آیفون شرکت اپل نیز دیده شده است. دیدن این مشکل در پرچمداران سامسونگ که از پنل های AMOLED در آن ها استفاده شده اتفاقی غیر طبیعی نیست. از آنجایی که در این پنل ها اختصاص مواد عالی ساطع کننده نور به طور مساوی، کار مشکلی است، ممکن است عدم وجود تعادل میان رنگ ها مشاهده شود.

رفع قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 به وسیله یک آپدیت نرم افزاری کار دشواری است

عده ای دیگر از متخصصان معتقدند مشکل قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 به خاطر عدم مدیریت صحیح ولتاژ ورودی بوده و به همین دلیل، پیکسل های قرمز بیش از اندازه روشن می شوند. دلیل دیگری قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 می تواند تداخل پیکسل های داخلی باشد که سبب شده قالب رنگ صفحه نمایش به قرمز متمایل شود. بر اساس گفته های یکی از کارمندان پیشین سامسونگ، در صورت قطعی شدن وجود مشکل قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 ، رفع آن با استفاده از یک آپدیت نرم افزاری بسیار مشکل است. از طرفی دیگر، برخی متخصصان حاضر در مجموعه اعتقاد داشتند با استفاده از یک به روزرسانی نرم افزاری می توان بین رنگ ها تعادل ایجاد کرده و رضایت کاربران را به دست آورد.

به نظر می رسد مشکلاتی همچون قرمزی صفحه نمایش گلکسی S8 زمانی اتفاق می افتد که سامسونگ صفحه نمایش جدید Infinity Display پرچمداران تازه خود را به یک باره و در حجمی انبوه تولید و عرضه می کند.

شاید نتوان مشکل را بر گردن طراحی منحنی پنل های سوپر AMOLED این گوشی موبایل انداخت، اما به عقیده برخی متخصصان، به کار بردن نسبت تصویر 18.5:9 در گلکسی S8 یکی از دلایل به وجود آمدن مشکل قرمزی نمایشگر آن است. به عقیده آنان، این نسبت تصویر عجیب سبب به وجود آمدن بی ثباتی در صفحه نمایش شده است.

سامسونگ گالکسی نوت ۸: یک غول پیکر ۶.۴-اینچ با دوربین دوگانه

آیا ممکن است به تحقق بپیوندد؟ بفرمائید! رویای به تحقق نپیوسته “Samsung Galaxy Note 8” که توسط طراح “Benjamin Geskin” پیش بینی شده است.

به گزارش زومتک، تصاویر منتشر شده نشان گر یک “Samsung Galaxy S8” غول پیکر است که با نام “Samsung Galaxy Note 8” شناخته خواهد شد. و هنوز هم می توان دید که بسیار زیباست! چرا که بر پایه و اساس درست نهاده شده است.

“Benjamin Geskin” فرض کرده است که “Galaxy Note 8” یک صفحه نمایش ۶.۴-اینچ بی نهایت ۴K، اسکنر درون-صفحه نمایشی اثر انگشت، دوربین دوگانه و بلندگوهای استریو داشته باشد.

به احتمال زیاد “Galaxy Note 8” باید در نیمه دوم سال جاری معرفی شود. و ما هنوز مطمئن نیستیم قلم S چگونه درون یک تلفن همراه بسیار ظریف جا خواهد گرفت اما به لطف طراحان و مهندسان هوشمند راه حل آن به سادگی حل خواهد شد.

حقیقت آن است که در حال حاضر “+Galaxy S8” هم دارای صفحه نمایش ۶.۲-اینچ می باشد اما احتمالا به نسبت “Galaxy Note 8” کمتر گران است. این در حالیست که سامسونگ به شدت در تلاش است تا بر روی تلفن همراه جدید خود کار کند تا گل سر سبد جدیدش باشد!

به زودی آفلاین از اینستاگرام بازدید خواهید کرد

فیسبوک کنفرانس توسعه دهنده F8 را برگزار کرد و در میان بسیاری از اطلاعیه های آن قابلیت جدید “اینستاگرام” مورد توجه قرار گرفت. هم اکنون پلتفرم به اشتراک گذاری محبوب قابلیت پشتیبانی آفلاین در اندروید را دارد.

به گزارش زومتک، در حال حاضـر، کاربران قادر خواهند بود تا هرگونه پروفایل را که پیش تر باز کرده بودند را مشاهده کنند و هرگونه پست که پیش تر بارگزاری شده بود را بدون اتصال به اینترنت ببینند. علاوه بر این قابلیت ها، کاربران قادر خواهند بود تا هر پست از پیش بارگزاری شده را به مجموعه شخصیشان اضافه کنند، پست های جدید ایجاد کنند و آن ها را به عنوان پیش نویس ذخیره کنند. همچنین، تعامل با پست ها به صورت لایک و کامنت ممکن خواهد شد. البته قابلیت لایک و کامنت گذاری پس از اتصال دوباره به شبکه اینترنت به صورت خودکار همگام سازی خواهد شد.

قابلیت جدید آفلاین هنوز بر روی استوری ها عمل نخواهد کرد و هیچ اطلاعات دیگری بر چگونگی عملکرد آن بر روی استوری ها در زمان حال و یا آینده در دسترس نیست.

علاوه بر این، این قابلیت مفید فایده بر روی سیستم عامل اندروید پیاده شده است اما هنوز روی سیستم عامل iOS اجرا نشده است. و دلیل آن احتمالا ماهیت محدود OS اپل می باشد. اما اگر قابلیت جدید پیاده شود احتمالا در سیستم عامل iOS هم اجرا شود.

قابلیت های جدید افزوده شده در آخرین آپدیت ایمیل یاهو

یاهو همچنان برای بقا در حال تلاش است و در آخرین آپدیت از برنامه ایمیل یاهو آن را با افزودن قابلیت سازگاری آدرس ایمیل غیر یاهو و میزبان گزینه های سفارش سازی به روز کرد.

به گزارش زومتک، امکان استفاده از آدرس ایمیل دیگر در یاهو به خودی خود قابلیت جدیدی نیست؛ اما اگر تا به حال برای اتصال از آدرس ایمیل یاهویتان در بالای سایت استفاده کرده بودید، در حال حاضر یک فضای دیگر برای آدرس ایمیل غیر یاهویتان اضافه شده است.

همه این تغییرات در آخرین بروزرسانی برنامه یاهو ایجاد شده است. بنابراین، شما بدون نیاز به ثبت نام در یاهو قادر خواهید بود تا سرویس ارائه دهنده ایمیلتان را انتخاب کنید.

گذشته از این قابلیت، آخرین آپدیت برنامه ایمیل یاهو موتور جستجوی صندوق پستی بهبود یافته، ارسال اطلاعیه به هنگام دریافت ایمیل از مخاطبین خاص، حرکات کشیدن قابل تنظیم، تم های شخصی و… را افزوده است.

شما قادر هستید آخرین برنامه ایمیل یاهو را بر روی دو سیستم عامل اندروید و iOS خود دریافت کنید.

نسخه جدید گوگل ارث از این پس در دسترس تمام کاربران جهان خواهد بود

گوگل به مناسبت روز زمین، سرویس نقشه گوگل ارث را هم برای مرورگر دسکتاپ و هم برای دستگاه های اندرویدی مجددا طراحی کرد. در نسخه جدید سرویس نقشه گوگل، شاهد افزوده شدن ویژگی های جدیدی هستیم. به عنوان نمونه، این سرویس اکنون به کاربران اجازه می دهد نقشه  مکان های خاص را به صورت سه بعدی تماشا کنند. از دیگر قابلیت های نسخه جدید گوگل ارث می توان به فراگیری اطلاعات درباره مکان های مختلف جهان به صورت تصادفی و دریافت راهنمای تور از مرورگر کروم و یا گوشی های اندرویدی اشاره کرد.

به گزارش گجتنیوز، راهنمای تورها به صورت فعل و انفعالی بوده و توسط دانشمندان، تهیه کنندگان مستند و افراد متخصص در زمینه های مختلف مدیریت می شود و هدف اصلی آن ها، کمک به کاربران برای شناخت بیشتر کره زمین است. بر اساس گفته های گوگل، در حال حاضر بیش از پنجاه راهنمای تور شامل پارک ملی گمب تانزانیا وجود داشته و تمامی آن ها توسط جین گودال (Jane Goodall) به عنوان یک کارشناس پستانداران و همچنین تیم همراهش مدیریت می شوند. همچنین در نسخه جدید گوگل ارث امکان سفرهای ویدیویی به شش زیستگاه مختلف توسط BBC Earth فراهم شده است.

در نسخه جدید گوگل ارث یک دکمه تازه با عنوان I’m Feeling Lucky اضافه شده است، قابلیتی که از بزرگترین سرویس گوگل یعنی موتور جستجوی آن به امانت گرفته شده است. کاربران با زدن این دکمه به مکانی غیر منتظره برده می شوند، حال این مکان می تواند یک خانه اپرا در کشور ایتالیا و یا یکی از چشمه های آب گرم واقع در ژاپن باشد. همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، بعد از نمایش هر مکان، به صورت تصادفی اطلاعات مرتبط با آن نیز نمایش داده می شود. نکته جالب تر اینجاست که کاربران می توانند در نسخه جدید گوگل ارث، مکان نمایش داده شده را به صورت سه بعدی تماشا کرده و به عمق آن سفر کنند. این کار با زدن دکمه 3D واقع در گوشه رابط کاربری مسیر می شود.

نسخه جدید گوگل ارث در دیگر پلتفرم ها

به عنوان یکی دیگر از ویژگی های نسخه جدید گوگل ارث باید به امکان پرواز بر فراز آثار تاریخی، جغرافیایی و یا معماری سراسر دنیا با استفاده از یک پهپاد متحرک فرضی اشاره کرد. ارزش این نسخه بهبود یافته زمانی مشخص می شود که بدانید به گفته گوگل، توسعه آن دو سال زمان برده است. در حال حاضر تنها کاربران دستگاه های اندرویدی و همچنین کاربران مرورگر دسکتاپ گوگل کروم می توانند از نسخه جدید گوگل ارث استفاده کنند، اما به زودی دیگر مرورگرهای وب علاوه بر دستگاه های دارای سیستم عامل آی او اس نیز از آن پشتیبانی خواهند کرد.

کامپیوتر کوانتومی می تواند انرژی خود را از بلور زمانی تأمین کند

کاربرد بلور زمانی در کامپیوتر کوانتومی چیست؟

به گزارش زومیت، دانشمندان موفق شده اند بلور زمانی بسازند و حالا، قدم بعدی این خواهد بود که در مورد این ماده ی عجیب بیشتر بدانند. گروهی از پژوهشگران دانشگاه  هاروارد به بررسی کاربردهای بالقوه ی این ماده می پردازند.

بلورهای زمانی وجود دارند؛ این امر کاملا اثبات شده است. پیش از این، دو گروه بلورهای زمانی خود را ساختند که قوانین فضا و زمان را تحت الشعاع قرار داد. یکی از این گروه ها از دانشگاه مریلند، از زنجیره ای از ذرات باردار (یون های ایتربیوم) استفاده کرد. گروه دیگر از دانشگاه  هاروارد، بلوری مصنوعی با استفاده از الماس سنتزی ساخت.

هر دوی این گروه ها، سیستم کوانتومی موجود در پس این ماده را نشان دادند و ماده ای ساختند که می تواند به عنوان بلور زمانی عمل کند. بلورهای زمانی نخستین بار توسط فیزیکدان برنده ی جایزه ی نوبل، فرانک ویلچک در سال ۲۰۱۲ مطرح شدند و اکنون از دنیای نظری، پا به دنیای واقعی گذاشته اند. بلورهای زمانی «عدم امکان هایی» اساسی دارند؛ به همین دلیل ساخت آن ها زمان برد. بلورهای زمانی مانند بلورهای معمول هستند؛ اما یک ویژگی اضافه دارند. این بلورها فقط در فضا تکرار نمی شوند؛ بلکه با شکستن اصلی به نام تقارن انتقال زمانی، در زمان هم تکرار می شوند.

بلورهای زمانی به سبب این خصوصیت منحصر به فرد، با ماندن در حالت پایه یا کم انرژی، می توانند حرکت کنند. این پدیده ی عجیب، نخستین مثال از فازهای غیر تعادلی ماده است.

کاربردهای بلور زمانی در فناوری های کوانتوم

پژوهشگران  هاروارد با سرپرستی پروفسورهای فیزیک، میکائیل لوکین و یوگن دملر، می خواهند در مورد این نوع جدید از ماده بیشتر بدانند. فیزیکِ این ماده شناخته شده است؛ اما هنوز موارد بسیاری مانده است تا بدانیم. لوکین توضیح می دهد: اکنون کار گسترده ای برای درک فیزیک سیستم های کوانتومی غیر تعادلی در جریان است.

پژوهش موادی مانند بلور زمانی به ما کمک می کند دنیای فیزیک کوانتوم و دنیای خودمان را بهتر درک کنیم. چنین ناهنجاری های علمی معمولا به دانشی منجر می شوند که به ما امکان می دهد این دنیاها را به هم تبدیل کنیم. در این مورد، بلورهای زمانی به لوکین و دیگر پژوهشگران امکان می دهند تا فناوری های جدید مانند ابزار دقیق اندازه گیری، سنسور کوانتومی و حتی ساعت های اتمی را توسعه دهند.

یکی از کاربردهای بالقوه و جالب بلورهای زمانی در محاسبات کوانتومی است. کامپیوترهای کوانتومی، نسل بعدی ماشین های محاسباتی هستند که قدرتمندتر، دقیق تر و بهینه تر از کامپیوترهای موجود خواهند بود. کلید این قدرت در استفاده از کوانتوم بیت  یا کیوبیت  برای پردازش دیتا و اطلاعات است. کامپیوترهای کوانتومی به جای تکیه بر بیت های ۰ و ۱، از کیوبیت هایی استفاده می کنند که می توانند به سبب پدیده ای کوانتومی به نام «برهم نهی»، هم زمان ۰ و ۱ باشند. بلورهای زمانی می توانند این موارد را به مدل هایی کاربردی تبدیل کنند. لوکین می گوید: این زمینه برای فناوری های کوانتومی خیلی جالب است. زیرا یک کامپیوتر کوانتومی اساسا نوعی سیستمی کوانتومی است که از حالت تعادل فاصله دارد. این زمینه ها بسیار پیشرو هستند.

کامپیوترهای کوانتومی می توانند روش پژوهش ما را با حل کردن پیچیده ترین مشکل ها در چشم بر هم زدنی، متحول کنند.

هیوندای سانتافه در آستانه سفری تاریخی به قطب جنوب

قرار است هیوندای سانتافه، اولین خودروی تاریخ باشد که به جنوبی ترین نقطه ی زمین می رود و این مسیر طولانی در قاره ی جنوبگان را در رفت و برگشت، می پیماید.

به گزارش زومیت، این خودرو به دقت بهینه سازی شده است تا مسیر مشهور یونیون کمپ تا مک موردو در قطب جنوب را طی کند. سانتافه در صورت موفقیت، اولین خودرویی خواهد بود که از طاق یخی روس آیس گذشته است. سه خودروی دیگر نیز در کمپ های این مسیر حضور خواهند داشت تا سانتافه را حمایت کنند.

این ماجراجویی به مناسبت صدمین سالگرد حضور ارنست شکلتون در قطب جنوب و تلاش نافرجام او در گذشتن از این ناحیه، انجام می شود. شکلتون کاشف مشهور بریتانیایی است که در سال ۱۹۱۶ تصمیم داشت عرض قطب را طی کند؛ اما کشتی خود را از دست داد و موفق به این کار نشد . هرچند روئال آمونسن نروژی به عنوان کاشف قطب جنوب در سال ۱۹۱۱ شناخته می شود؛ تلاش شکلتون در رسیدن به نقطه ی مرکزی قطب جنوب (قطب زمین) اهمیت زیادی دارد.

گیسلی جانسون از شرکت آرکتیک تراکز این خودروی هیوندای سانتافه را برای سفر به قطب تجهیز کرده است. پاتریک بارگل از نوادگان ارنست شکلتون نیز در این سفر حضور خواهد داشت. مهم ترین تفاوت این نسخه از سانتافه با مدل استاندارد در تایرهای درشت و کم باد آن است که برای حرکت روی مسیرهای یخی مناسب خواهند بود. البته فریم بدنه نیز تغییر کرده و خصوصا در بخش گلگیرها، بزرگ تر شده است. با هدف کنترل تنش در مسیرهای ناهموار و مطابقت با تایرها، سیستم تعلیق و فنربندی این خودرو نیز با بهینه سازی همراه شده است.

فشار باد تایرها، حدود ۱۰ برابر کمتر از فشار لاستیک های استاندارد خواهد بود، به طوری که حتی اگر خودروی مورد بحث از روی دست انسان بگذرد، خطری نخواهد داشت. این لاستیک با عاج خاص به خوبی روی برف حرکت می کند و حالتی شناور به خودرو می دهد. دیگر تفاوت مهم این خودرو با مدل استاندارد، باک سوخت ۲۳۰ لیتری آن است. یک سیستم گرم کن هم در کنار پیشرانه وجود دارد که به عملکرد آن در سرمای قطب کمک خواهد کرد.

پیشرانه  ی این خودروی خاص، ۲.۲ لیتری توربودیزل است و از این نظر، تفاوت خاصی با نمونه ی موجود در بازار جهانی ندارد؛ اما به دلیل شرایط آب و هوایی و نیاز به قدرت بیشتر، از سوخت جت برای آن استفاده می شود که تا دمای ۵۸ درجه زیر صفر، منجمد نخواهد شد.

پیش بینی می شود میانگین سرعت این سانتافه در قطب جنوب، حدود ۳۰ کیلومتر بر ساعت باشد، درحالی که حرکت با سرعت ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت، ممکن است منجر به شکستن یخ های سطحی شود. این خودرو توانایی حرکت با نهایت سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دارد؛ ولی فقط در مسیرهایی از قطب که شرایط مناسب برای این سرعت داشته باشند.

سانتافه ی بهینه سازی  شده ی هیوندای با ۲۳۰ لیتر بنزین وارد مسیر می شود و دو مرتبه سوخت گیری مجدد خواهد داشت. لوازم کمپ زدن سرنشینان در این خودرو وجود دارد و آن ها به لطف فناوری های مدرن، مشکل تأمین آب، غذا و سرپناه شبانه نخواهند داشت. این گروه دونفره نزدیک به ۳۰ روز در راه خواهند بود و با حداقل دمای ۲۸ درجه زیر صفر روبه رو می شوند. در این وقت سال، روزها طولانی هستند و آن ها می توانند تا ۲۰ ساعت رانندگی روزانه داشته باشند.

چاپ سه بعدی پارچه فضایی فلزی توسط ناسا

محققان آزمایشگاه پیشران جت ناسا با کمک فناوری چاپ سه بعدی، اقدام به تولید یک پارچه فضایی فلزی کرده است. در نگاه اول به این پارچه عجیب به نظر می رسد که قطعات فلزی آن مانند زنجیر به هم متصل شده اند اما قابلیت های این وسیله بسیار بیشتر از چند قطعه فلز متصل به هم است و می تواند کاربردهای زیادی در عرصه فضا داشته باشد.

به گزارش گجتنیوز، دو طرف این پارچه فضایی فلزی ، کارکرد متفاوتی دارد؛ به گونه ای که یک سمت آن قادر است حرارت و گرما را منعکس کند و طرف دیگر آن نیز حرارت را جذب می کند. سازمان ناسا با انتشار یک بیانیه، به ارائه توضیحاتی در مورد این محصول پرداخته است. به گفته ناسا، با تا کردن این پارچه عجیب می توان به اشکال و ضخامت های مختلفی دست پیدا کرد. به این ترتیب امکان دستیابی به میزان جذب یا انعکاس، مدیریت حرارت و استحکام کششی مطلوب فراهم می شود.

ناسا برای ساخت این پارچه فضایی فلزی از پلیمر مذاب همراه با پاشش دقیق و لیزری پودر فلز و پرتوهای الکترونیکی استفاده کرده است. در این روش ساخت، میزان هزینه ها و مدت زمان ساخت پارچه بسیار کاهش پیدا می کند. پولیت کاسیاس (Polit Casillas)، مسئول آزمایشگاه پیشران جت ناسا بر این باور است که این فناوری در واقع چاپ چهار بعدی است که به محققان اجازه می دهد تا شکل ظاهری و نحوه عملکرد مورد نظر را به صورت مستقیم در مواد سازنده ایجاد کند.

کاربردهای پارچه فضایی فلزی

اختراع جدید ناسا می تواند کاربردهای زیادی در حوزه فضایی داشته باشد. به عنوان مثال، می توان از این وسیله در آنتن هایی استفاده کرد که قابلیت تا شدن و برگشتن به حالت عادی را دارا هستند. عایق بندی کاوشگرها و فضاپیماهایی که در سفر به سیارات و قمرهای پوشیده از یخ و در دمای بسیار پایین کار می کنند نیز از دیگر کاربردهای این پارچه فضایی فلزی است. علاوه بر آن، با استفاده از این وسیله می توان یک پد عایق در پایه های کاوشگرها ایجاد کرد تا از آب شدن یخ زیر آن ها جلوگیری شود.

مهم ترین ویژگی این پارچه فضایی فلزی ، قابلیت بازیافت کامل آن است. یکی از اصلی ترین مشکلات در فضا، کم بودن منابع است و این محصول جدید را می توان به تعداد دفعات نامحدود، چاپ، تست و استفاده کرد. پولیت کاسیاس ابراز امیدواری کرد که استفاده از این محصول، صرفا به فضا محدود نشود.

سیاره جدید کشف شده، بهترین گزینه جستجوی حیات بیگانه

سیاره جدیدی کشف شده است که می تواند در صدر لیست مکان های مناسب برای جستجوی حیات بیگانه قرار گیرد.

به گزارش گجتنیوز، جنس این سیاره، همانند زمین، سنگی است و تنها 40 سال نوری با ما فاصله دارد. به علاوه در کمربند حیات ستاره خود قرار گرفته، یعنی جایی که آب به حالت مایع می تواند وجود داشته باشد.

سیارات دیگری نیز هستند که در چنین منطقه مناسبی از ستاره میزبان خود قرار گرفته اند. شاید معروفترین آنها، سیستم سیاره ای تراپیست-1 باشد که به تازگی کشف آن اعلام شده است. اما اگر بخواهیم از میان این موارد، بهترین گزینه برای جستجوی حیات بیگانه را اعلام کنیم، سیاره LHS 1140b به عنوان اولین انتخاب، خودنمایی خواهد کرد.

اما چه شرایطی باعث شده تا شانس این سیاره برای دربرداشتن حیات، بالا باشد؟ در ادامه به بررسی این شرایط می پردازیم.

تصویری هنری از ستاره LHS 1140 و ابرزمینی که به دور آن می چرخد. از بهترین گزینه های موجود برای جستجوی حیات بیگانه

جو سیارات فراخورشیدی

در طول بیست سال گذشته، هزاران سیاره فراخورشیدی کشف شده است که تعدادی از آنها شرایط اولیه لازم برای زیست پذیر بودن را دارا هستند. به این صورت که سیاراتی سنگی همچون زمین بوده و در کمربند حیات ستاره خود قرار گرفته اند.

سیاره LHS 1140b نیز این شرایط را داراست. این سیاره نوری برابر 0.46 نوری که زمین از خورشید دریافت می کند را از ستاره میزبان خود بدست می آورد. قطر آن نیز 1.4 برابر قطر زمین است و جرمی 6.6 برابر جرم زمین دارد. پس باید آن را یک ابرزمین نامید.

گام بعدی برای تعیین زیست پذیری یک سیاره، بررسی جو آن است. ترکیبات جو می تواند نشان دهد که آیا سیاره مورد نظر، عناصر لازم برای شکل گیری حیات (همچون اکسیژن و کربن دی اکسید) را دارد. یا اینکه نشانه های وجود حیات (مثلا اکثر متان جو زمین توسط موجودات زنده شکل گرفته) روی خود را داراست یا خیر.

تیم محقق کاشف سیاره LHS 1140b معتقدند این سیاره یکی از بهترین گزینه ها برای بررسی دقیق تر ترکیبات جو سیاره است.

این سیاره بیگانه، ابتدا به روش گذر کشف شده است. یعنی روشی که در آن با اندازه گیری کاهش اندک در نور ستاره، که از عبور قرص سیاره از جلوی ستاره ناشی می شود، پی به وجود سیاره می برند. در این روش می توان به نگاه به نوری که از جو سیاره عبور می کند و به ما می رسد، از ترکیبات جو آن نیز، تا حدودی آگاه شد. سیارات دیگر، همچون سیاره پروکسیما قنطورس، از جلوی ستاره خود گذر نمی کنند و به روش سرعت شعاعی کشف می شوند که امکان مطالعه جو آنها به این وسیله فراهم نیست.

تعدادی از سیارات نیز هستند که می توان آنها را به هر دو روش گذر و سرعت شعاعی بررسی کرد. به این صورت دو پارامتر مهم جرم و اندازه سیاره و در نتیجه چگالی آن بدست می آید.

دانستن چگالی سیاره، برای مطالعات جو آن موضوع مهمی است. به طور مثال چگالی بالای سیاره LHS 1140b از یک طرف نشان دهنده قدرت گرانشی زیاد سیاره برای نگه داشتن جو خود است. از طرف دیگر، این گرانش بالا، باعث شده تا جو سیاره فشرده شود و مطالعه نور عبوری از این جو نازک، یعنی مطالعه عناصر تشکیل دهنده جو، کاری دشوارتر محسوب شود.

تصویری خیالی از سیاره LHS 1140b که به دور ستاره کوتوله ای از نوع M گردش می کند. این سیاره می تواند به عنوان بهترین گزینه برای جستجوی حیات بیگانه در میان تمام سیارات فراخورشیدی محسوب شود.

ستاره ای سرد

موضوع دیگری که مناسب بودن این سیاره برای شکل گیری حیات را عنوان می کند، ستاره میزبانش است. هرچند که این ستاره، با ستاره خورشید ما تفاوت بسیاری دارد.

ستاره LHS 1140، کوتوله ای قرمز است که اندازه ای یک پنجم خورشید ما دارد و بسیار سردتر است. نکته مثبت این ستاره، نور ساطع شده کمتر آن است. به این صورت که مطالعه سیاراتی که اطراف ستاره های پرنوری چون خورشید در گردشند، بسیار مشکل است. نور چنین ستاره هایی، سیاره را به کل از دید ما خارج می کند. این مشکل درباره ستاره های کم نور، تا حد زیادی بهبود پیدا می کند.

به علاوه، ستاره های کوتوله از نوع M، فراوان ترین ستاره های موجود در کهکشان راه شیری ما هستند. تا حدی که برخی دانشمندان در صدد اجرای برنامه های جستجوی سیارات فراخورشیدی، تنها در اطراف چنین ستاره هایی هستند.

اما این نوع از ستارگان، در اوایل زندگی خود بسیار خشن بوده و تابش های قدرتمندی از خود ساطع می کنند. تابش هایی که می تواند آب یا حیات احتمالی شکل گرفته روی سیارات آنها را نابود سازد. با این حال ستاره LHS 1140 کوتوله قرمز تقریبا آرامی است. در مقایسه، ستاره تراپیست، تابش های شدیدتر و بیشتری داشته و فوران های طول موج ایکس آن نیز بسیار قدرتمند است.

برای اطمینان یافتن بیشتر از مقدار تابش ستاره LHS 1140، قرار شده است تا تلسکوپ هابل، نگاه دقیق تری به آن بیاندازد. همچنین برنامه بعدی این است که جو این سیاره توسط هابل بررسی شود. تلسکوپ های بزرگ دیگری همچون جیمزوب که در سال 2018 پرتاب خواهد شد نیز در آینده ای نزدیک، بررسی های دقیق تری از این سیاره به عمل خواهند آورد.

هرچند ممکن است در نهایت، نشانی از حیات روی این سیاره یافت نشود، اما در حال حاضر، بهترین گزینه ما برای جستجوی حیات بیگانه ، همین سیاره است. ستاره های کوتوله قرمز، بیشترین جمعیت ستاره های راه شیری را شکل می دهند. بنابراین هرگونه اطلاعات کسب شده از این سیاره، می تواند به ستاره شناسان در تعیین ویژگی های بخش بزرگی از سیارات کهکشان ما، کمک های بسیاری برساند.

 

فناوری جدید فیس بوک به شما امکان می دهد که با ذهنتان تایپ کرده و با پوست تان بشنوید

فیس بوک ایده های بسیار غافلگیرکننده ای درباره آینده ارتباطات دارد، ایده هایی که بسیار فراتر از فیدهای خبری و حتی فناوری واقعیت افزوده هستند. این غول فناوری در دومین روز از کنفرانس F8 Developer خود اعلام کرده است که آزمایشگاه سخت افزاری Building 8 این شرکت در حال کار بر روی فناوری جدیدی است که به کاربران امکان می دهد با افکار خود تایپ کنند و با پوست خود بشنوند. با تک شات همراه باشید.

ذهن و قسمت حلزونی گوش ما دارای قدرت بازسازی زبان از اجزای مختف است و فیس بوک نیز به دنبال توسعه سخت افزارها و نرم افزارهای مورد نیاز برای انتقال این اجزا به بدن از طریق تغییرات فشار و ارتعاشات است. در جریان دومین روز از کنفرانس F8، این شرکت ویدیویی را نمایش داد که در آن یکی از مهندسانش لغات ساده ای که از تغییر سنسورهای نصب شده در آستین لباس روی بازویش می شنید را تکرار می کرد. برخی لغات ساده مانند “آبی” یا “مکعب” از طریق یک گوشی هوشمند ارسال می شدند و این مهندس می توانست بدون نیاز به بیان شدن هیچ یک از آنها، همه شان را متوجه شود.

این فناوری در مرحله اول غیر عقلانی به نظر می رسد اما اگر تاریخچه ای که در طول تاریخ در این زمینه وجود دارد را در نظر بگیرید، برای مثال اختراع خط بریل در قرن 19 ام، شرایط آن چنان هم عجیب نخواهد بود. هدف نهایی فیس بوک این است که به یکی از کاربرانش امکان دهد که به زبان ماندارین فکر کند و دیگر کاربرش به صورت گفته های نفر اول را به زبان اسپانیایی حس کند.

 

یکی دیگر از اقدامات فیس بوک این است که به کاربران امکان دهد با استفاده از ذهن خود در هر دقیقه 100 لغت را تایپ کنند. این دستاورد با پیشرفت فناوری تصویربرداری اپتیکال، یادگیری ماشینی و با بکارگیری حجم وسیعی از سنسورهی بهبود یافته ممکن خواهد بود، فیسبوک ویدیویی از یک بیمار ALS را نمایش داده که می تواند با استفاده از ذهن خود مجموعه ای از لغات را تایپ کند. بیش از 60 دانشمند از سراسر دانشگاه های جهان مشغول کار روی این پروژه هستند تا تایپ کردن 100 لغت در دقیقه با استفاده از ذهن را ممکن کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × 5 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *