در ششمین دوره رویداد توان تک که در حاشیه ی نمایشگاه الکامپ برگزار شد، دیوار جایزه ی کسب وکار برگزیده ی دسترسی پذیری دیجیتال را دریافت کرد.
امید هاشمی، کارشناس دسترسی پذیری دیجیتال دیوار، پس از دریافت این جایزه آن را افتخاری برای تیم دسترس پذیری دیوار و نتیجه ی تلاش گروهی دانست.
او با تأکید بر این موضوع که دسترسی پذیری دیجیتال حق همه ی کاربران است و با رعایت این موضوع مثل همه ی کشورهای پیشرفته دنیا، در ایران هم ما حق دسترسی به پلتفرم ها را برای تمام افراد فارغ از ویژگی های جسمی و ذهنی و حسی قائل می شویم.
دیوار به خاطر مجموعه تلاش هایش برای توسعه ی دسترسی پذیری دیجیتال کشور شایسته ی دریافت این جایزه شناخته شد. دیوار علاوه بر بهبود دسترسی پذیری دیجیتال این پلتفرم، تیم فنی و محصول اختصاصی را هم برای این موضوع تشکیل داده است.
همچنین، این پلتفرم به تازگی رویداد دسترسی پذیری دیجیتال را با حضور کسب وکارها و استارت آپ های دیگر در روز آگاهی از دسترسی پذیری دیجیتال (GAAD) در ۲۷ اردیبهشت برگزار کرد تا تجربه های خود را درباره ی این موضوع به اشتراک بگذارند. استخدام افراد دارای معلولیت و ارتباط مؤثر با NGOهای مرتبط با معلولان از دلایل دیگر برگزیده شدن دیوار اعلام شده است.
آنت میناسیان، مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، به عنوان برگزار کننده ی این رویداد، اهدای این جایزه به دیوار را به دلیل مجموعه ی کارهایش برای بهبود دسترسی پذیری دیجیتال عنوان و از تلاش های دیوار برای گسترش این موضوع در کسب وکارهای دیگر تقدیر کرد.
رویداد توان تِک (Tavan Tech) که از آن به عنوان الکامپ حوزه ی معلولیت یاد می شود، محصول هم افزایی مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و فعالان حوزه ی فناوری اطلاعات کشور است که به منظور تحقق اهدافی مثل دسترسی پذیری دیجیتال، بهبود کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت، شناخت و معرفی فرصت های اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات به ویژه برای جامعه هدف برگزار می شود.
مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد با ۳۷ سال سابقه ی فعالیت در عرصه ی آموزش های علمی و مهارتی، خدمات رسانی رایگان به افراد دارای معلولیت را ارائه می دهد. همچنین با شبکه ای از ۳۰ مرکز مشابه و مستقل در سایر استان ها و شهرستان ها، توانمند سازی و ارتقای کیفیت زندگی توان یابان را دنبال می کند.
منبع: زومیت