معرفی سایت های دسترس پذیر. وبسایتی برای آنها که روزنامه خوان هستند

سلام به شما مخاطبان عزیز و ارجمند

چنانچه پیشتر اعلام کرده بودیم، قصد داریم در روز های سه شنبه، نرم افزار ها و سایت های دسترس پذیر و کاربردی را معرفی کنیم.
امروز نیز به معرفی یکی از این سایت ها خواهیم پرداخت.

اگر شما هم از متولدین دهه شصت یا پیش از آن باشید و اندک علاقه ای به مرور اخبار روزنامه ها داشته باشید، حتماً سال هایی را به خاطر می آورید که در به در دنبال آدمی می گشتیم که آن قدر وقت و حوصله داشته باشد تا بنشیند و یک یا دو مطلب، یادداشت یا مقاله را از روزنامه ی مورد علاقه مان برایمان بخواند.

یادتان هست که کار به همان یک یا دو نوشته ختم می شد و در حین خواندن، یا خستگی بر خواننده عارض می شد، یا کاری پیش می آمد و ماجرای خواندن متن هم نیمه کاره رها می شد. این روز ها اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان استفاده ی ما از فضای مجازی و با حضور هرچه فعال ترِ روزنامه ها و سایر نشریات مکتوب در اینترنت، این موقعیت برایمان فراهم است که هر آنچه که از نشریات مکتوب نیاز داریم، در وبسایت های مختلف مطالعه کنیم.

Magiran.com یکی از وبسایت هایی است که دسترسی ما به متون روزنامه های کثیر الانتشار را برای مخاطبانش تسهیل می کند. این وبسایت در واقع یک بانک اطلاعاتی تخصصی برای نشریات ایرانی اعم از روزنامه، مجله و سایر مکتوبات به حساب می آید. از ساده ترین کار هایی که در این بانک اطلاعاتی می توان انجام داد، مطالعه ی هر روزه ی چند روزنامه ی پر تیراژ و پر طرفدار صبح کشور است.

روزنامه هایی نظیر اعتماد، ایران، شرق، جمهوری اسلامی، رسالت و کیهان، مطالب هر روزشان را در اختیار این پایگاه قرار می دهند تا ما بتوانیم صبح به صبح از آنها استفاده کنیم.
برای این کار، بعد از ورود به سایت، کافی است از دستور link list در صفحه خوان خود استفاده کنید و لینک ها را از انتها به ابتدا مرور کنید تا به نام روزنامه ی مورد نظرتان برسید. با زدن دکمه ی enter بر روی لینک، آنچه در مقابل شما قرار می گیرد، فهرست مطالب روزنامه ی آن روزِ خاص است که شما می توانید این عناوین را بررسی کرده و لینک «مشاهده ی مطلب» را که در زیر هر عنوان تعبیه شده، انتخاب کنید تا متن تیترِ مورد نظر باز شود تا بتوانید آن را مطالعه کنید.

در این پایگاه البته علاوه بر نشریات عمومی، نسخه ای از تمامی نشریات تخصصی چاپ کشور هم گنجانده شده که عموماً با خرید انواع مختلف اشتراک هایی که در این وبسایت ارائه می شود، قابل مطالعه است.
البته مقالات منتشره در بسیاری از این مجلات به شکل pdf در اختیار کاربران قرار می گیرد که شاید بتوان به مدد Google OCR تا حدودی از پس خواندن آنها بر آمد. بنا بر این، اگر دانشجو یا محقق در رشته ای خاص هستید، شاید بد نباشد که یکی از انواع اشتراک های
magiran
را خریداری کنید تا بتوانید مقالات تخصصی مربوط به رشته ی مورد علاقه ی خود را دانلود و مطالعه کنید.

2 دیدگاه دربارهٔ «معرفی سایت های دسترس پذیر. وبسایتی برای آنها که روزنامه خوان هستند»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

7 + نه =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *