برخی کاربران از خاموش شدن شیائومی می A3 پس از نصب اندروید ۱۱ خبر می دهند. در این مقاله، آموزش قدم به قدم رفع این مشکل را ارائه می دهیم.
بر اساس گزارش برخی کاربران، گوشی شیائومی می ای ۳ (Xiaomi Mi A3) به دنبال نصب به روزرسانی اندروید ۱۱ (Android 11) به یک باره خاموش می شود. در چند وقت اخیر، این موضوع باعث نگرانی افراد زیادی شده است؛ با این حال به لطف یکی از کاربران با نام سیدحسن میر اسدی، راه حلی یافته ایم که در ادامه برایتان شرح می دهیم. اگر گوشی می A3 شیائومی را دارید و گوشی تان پس از نصب اندروید ۱۱ خاموش شده است؛ پس نگران نباشید.
در وهله ی اول، بهترین کار این است که گوشی تان را به یکی از تعمیرکاران معتبر موبایل تحویل دهید. شیائومی با اطلاع از مشکل، بیانیه ای منتشر کرده و از کاربران خواسته است هر چه زودتر گوشی شان را به یکی از مراکز معتبر تعمیر تحویل دهند. منبع آموزش پیش رو گوگل داکس است و ما هیچ گونه مسئولیتی درقبال خرابی های احتمالی گوشی شما به دنبال استفاده از این آموزش برعهده نمی گیریم.
ابزار لازم
- رایانه ی ویندوزی (ترجیحا ویندوز ۱۰ مایکروسافت)
- رام (ROM) سرویس ری پکد با برنامه ریز پچ شده
- کابل USB-C
- کابل EDL (اگر قصد ندارید گوشی تان را باز کنید، این مرحله اختیاری است)
- درایور Qualcomm HS-USB QDLoader (عبارت QDLoader_HS-USB_Driver_64bit_Setup.exe را در گوگل جستجو و فایل را دانلود کنید)
- Qualcomm QPST نسخه ی ۲.۷.۴۹۶ یا نسخه های جدیدتر را (در گوگل جستجو و دانلودش کنید).
- نصب فست بوت (Fastboot) و قرار دادن آن در مسیر
پس از تهیه ی ابزار لازم، سرویس رام را از حالت فشرده خارج کنید.
مرحله ی بعد، یعنی قراردادن گوشی در حالت EDL، سخت ترین مرحله ی کار است. برای انجام این کار، دو مرحله وجود دارد:
روش اول، روش کابل EDL است. اگر کابل EDL یا «دیپ فلش» را دارید، می توانید بدون باز کردن پنل پشتی گوشی، آن را در حالت EDL ری بوت کنید. اگر با هویه آشنا باشید، احتمالا خودتان یکی از آن ها می سازید. این آموزش وارد مراحل دقیق این کار نمی شود؛ اما با جستجو در گوگل به نتایج مثبتی می توانید برسید. بدین ترتیب، اگر کابل دارید، مراحل زیر را طی کنید:
- کابل را به رایانه متصل کنید.
- کابل را به گوشی متصل کنید.
- دکمه ی روی کابل و دکمه ی پاور را به صورت هم زمان به مدت تقریبا ۱۵ ثانیه نگه دارید.
- اگر همه چیز به درستی پیش برود، گوشی شما اکنون باید در حالت ۹۰۰۸ باشد. در این مرحله، دیوایس منیجر (Device Manager) را باز و آن را بررسی کنید.
اگر علامت هشدار را درکنار آن مشاهده کردید، نگران نباشید. طبیعی است چنین اتفاقی رخ دهد.
اگر کابل ندارید، از روش دوم باید استفاده کنید که با عنوان روش نقاط آزمایش (Test Points) شناخته می شود. در این روش، حتما پشت گوشی را باید باز کنید. وقتی پشت گوشی را باز کردید، مراحل زیر را به دقت طی کنید:
- دونقطه را با چیزی فلزی به هم وصل کنید و هم زمان دکمه ی پاور را تقریبا ۱۵ ثانیه نگه دارید.
- اکنون گوشی شما در حالت EDL باید باشد. کابل USB-C را به رایانه متصل و دیوایس منیجر را باز کنید.
- دیوایس منیجر را بررسی کنید.
اگر علامت هشدار را درکنار آن مشاهده کردید، نگران نباشید. طبیعی است چنین اتفاقی رخ دهد.
- QFIL را باز کنید.
- روی Select Port کلیک کنید.
- گوشی خود را از فهرستِ بازشده انتخاب و روی OK کلیک کنید.
- در بخش پایین سمت راست صفحه، حالت را روی UFS بگذارید.
- گزینه ی flat build را انتخاب کنید.
- روی …Browse درکنار Select Programmer کلیک کنید و مسیری را انتخاب کنید که رام سرویس را در آنجا از حالت فشرده خارج کرده اید. بخش images را باز و prog_firehose_ddr.elf را انتخاب کنید.
- روی Load XML کلیک کنید. در این مرحله، دو درخواست روی صفحه ظاهر می شود. ابتدا rawprogram0.xml و سپس patch0.xml را انتخاب کنید.
- روی Download کلیک کنید.
- بار دیگر به حالت EDL ری بوت کنید (نحوه ی انجام این کار را در بالا گفتیم).
- مراحل ۱۰ تا ۱۲ را برای هر ۶ فایل rawprogram XML تکرار کنید.
- وقتی مرحله ی سیزدهم را انجام دادید، گوشی را در حالت فست بوت ری بوت کنید. بدین منظور کلید کم کردن شدت صدا و کلید پاور را تا زمانی نگه دارید که لوگو فست بوت را مشاهده کنید.
- اسکریپت flash_all.bat را از رام سرویس اجرا کنید و منتظر بمانید کارش تمام شود (اگر می خواهید داده هایتان حفظ شود، سراغ اجرای flash_all_except_data_storage.bat بروید)
اکنون باید مشکل گوشی شما رفع شده باشد. پس از اینکه دکمه ی پاور را تقریبا ۱۵ ثانیه نگه داشتید، گوشی باید وارد اندروید ۱۱ شود.
منبع: زومیت.