اضافه شدن قابلیت برقراری تماس تلفنی به اپلیکیشن Your Phone ویندوز 10 و استفاده از فناوری چاپ سه بعدی برای ساخت تراشه‌ های کامپیوتر در سی و هشتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار کامپیوتر

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در سی و هشتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار کامپیوتر، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر یا رایانه تقدیم شما گرامیان میگردد.

مانیتور جدید 32 اینچی UltraFine Ergo از LG

ال جی صفحه نمایش جدید ۳۱/۵ اینچی UltraFine Ergo خود را با نام 32UN880 به عنوان بزرگ ترین مدل این سری معرفی کرد.

به گزارش زومیت، مانیتور Ergo باتوجه به نامش از بازوی ارگونومیکی خلاقانه ای برخوردار است که انعطاف پذیری بسیار بیشتری را نسبت به سایر پایه های نمایشگرهای LCD ارائه می دهد و زاویه های دید جدیدی را فراهم می کند. صفحه نمایش جدید UltraFine Ergo ال جی با عنوان 32UN880 معرفی شده و از پنل IPS در ابعاد ۳۱/۵ اینچی بهره برده است. این مانیتور ال جی از رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰، حداکثر روشنایی ۳۵۰ نیت، نسبت کنتراست ۱۰۰۰: ۱، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز، زمان پاسخ دهی ۵ میلی ثانیه و زاویه دید ۱۷۸ درجه در حالت عمودی و افقی برخوردار است.

طبق معمول نمایشگرهای UltraFine ال جی برای مشتریان حرفه ای که به دنبال رنگ های دقیق هستند ساخته شده است. این مانیتور جدید می تواند ۱/۰۷ میلیارد رنگ را به نمایش بگذارد و از ۹۵٪ از رنگ های DCI-P3 پشتیبانی خواهد کرد. متاسفانه جزییات بیشتری در رابطه با پشتیبانی از رنگ های این محصول منتشر نشده است. به طور معمول مانیتورهای UltraFine ال جی فقط از DCI-P3 پشتیبانی می کنند که این امر انتخاب آن ها را برای سیستم های مک عالی تر خواهد کرد.

آنچه در مورد این مانیتور جدید LG کمی غیرمعمول بوده، پشتیبانی FreeSync از AMD است که این ویژگی بیشتر برای بازی استفاده می شود. از سوی دیگر HDR10 نیز در این مانیتور پشتیبانی شده و سطح پایه ای از پشتیبانی HDR را ارائه می دهد.

نکته ی اصلی فروش صفحه نمایش UltraFine Ergo ال جی، مطمئناً بازوی محرک آن است. در پایه ی بازو از گیره ی C استفاده شده که تقریبا امکان اتصال به هر سطحی را فراهم خواهد کرد.

با وجود این بازوی محرک، امکان تنظیم ارتفاع، شیب و چرخش مانیتور به راحتی امکان پذیر خواهد بود. به طور کلی این بازو و طراحی پایه ی مانیتور کاملا متفاوت از تمامی نمایشگرهای استاندارد بوده است.

در بخش اتصالات، نمایشگر جدید UltraFine Ergo کاملا از سایر مانیتورهای این خانواده متفاوت بوده و بدون پورت Thunderbolt 3 طراحی شده است. از سوی دیگر در این مانیتور یک ورودی DisplayPort، دو پورت HDMI و یک ورودی USB Type-C قرار گرفته و همچنین از یک هاب USB دو پورت بهره می برد. در این مانیتور خبری از بلندگوهای داخلی یا جک هدفون نخواهد بود.

مانیتور ۳۱/۵ اینچی UltraFine Ergo ال جی در سال ۲۰۲۰ عرضه می شود، اما قیمت آن هنوز مشخص نشده است.

اینتل تراشه هورس ریج را برای سیستم های رایانش کوانتومی رونمایی کرد

اینتل در توسعه ی تراشه های رایانش کوانتومی عملکردی جدی دارد و از جدیدترین تراشه ی خود در این حوزه به نام هورس ریج رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، اینتل از تراشه ی جدید کرایوژنیک (بسیار سرد) خود رونمایی کرد. واحد تحقیق و توسعه ی غول دنیای پردازنده، اینتل لبز، تراشه ی کنترلی جدید را به نام Horse Ridge معرفی کرد که سرعت توسعه ی سیستم های رایانش کوانتومی کامل را افزایش می دهد. اینتل ادعا می کند که تراشه ی جدید، امکان ساخت کامپیوترهای کوانتومی تجاری را ممکن می کند.

تراشه ی کنترلی هورس ریج امکان کنترل بیت های کوانتومی (کیوبیت) متعدد را به صورت هم زمان دارد. این توانایی یکی از پیش نیازهای الزامی برای ساختن سیستم های رایانش کوانتومی تجاری در ابعاد بزرگ است. غول دنیای پردازنده انواع سیستم  های تولید کیوبیت را آزمایش کرد و اعتقاد دارد که چالش های اصلی در تولید سیستم های رایانش کوانتومی در ابعاد تجاری، در اینترکانکت ها و قطعات الکترونیکی کنترلی وجود دارند.

کامپیوترهای کوانتومی نمونه ی اولیه که در دنیای امروز وجود دارند، برای ارتباط سیستم  کوانتومی در داخل یخچال کرایوژنیک با دستگاه های پردازشی امروزی، از ابزارهای الکترونیک مرسوم استفاده می کنند. دستگاه های پردازشی مذکور، تنها برای کنترل کارایی کیوبیت ها استفاده می شوند. از آنجایی که هر کیوبیت به صورت مجزا کنترل می شود، محدودیت های کابل کشی و اتصال، توانایی مقیاس دهی به سیستم های پردازش کوانتومی را محدود می کند. به همین دلیل نمی توان به مقیاس صدها یا هزارها کیوبیت رسید که کارایی قابل قبول را در کامپیوتر کوانتومی ایجاد می کنند.

تراشه ی SoC موسوم به هورس ریج از دستورالعمل هایی مشابه عملیات پایه ی کیوبیتی پشتیبانی می کند و از تکنیک های پردازش سیگنال پیچیده برای ترجمه ی دستورالعمل ها به پالس های مایکروویو بهره می برد که وضعیت کیوبیت ها را تغییر می دهند. درنتیجه یک تراشه ی کوچک می تواند طراحی کامپیوترهای کوانتومی را ساده سازی کند.

تراشه ی هورس ریج اینتل به صورت مشترک با شرکت QuTech توسعه یافته است. شرکت مذکور با مشارکت TU Delt و TNO (سازمان تحقیقات علوم کاربردی هلند) تأسیس شد. تراشه ی مذکور با استفاده از فرایند ۲۲ نانومتری FinFET ساخته می شود که از سال ۲۰۱۲ توسعه یافت. همان طور که گفته شد، تراشه ی هورس ریج می تواند در دماهای کرایوژنیک فعالیت کند که در بازه ی حدودی چهار درجه ی کلوین تعریف می شود.

قابلیت برقراری تماس تلفنی به اپلیکیشن Your Phone ویندوز 10 اضافه شد

برنامه ی Your Phone در به روزرسانی اخیر خود امکان برقراری تماس ازطریق ویندوز ۱۰ را در اختیار کاربران قرار داده است.

به گزارش زومیت، مایکروسافت پیش از این با کمک برنامه ی Your Phone امکان همگام سازی پیام های متنی و اعلان ها و عکس ها را از گوشی اندرویدی با کامپیوتر شخصی ویندوز ۱۰ در اختیار کاربران قرار داده بود و اکنون قابلیت جدیدی رونمایی کرده است.

به تازگی ردموندی ها اعلام کرده اند قابلیت تماس تلفنی ازطریق برنامه ی Your Phone در ویندوز ۱۰ را در اختیار کاربران قرار داده اند. قابلیت جدید برقراری تماس در برنامه ی Your Phone این امکان را به کاربران می دهد تا با اتصال گوشی اندرویدی خود به ویندوز ۱۰ مستقیما ازطریق کامپیوتر شخصی تماس برقرار کنند.

این قابلیت تماس تلفنی بسیار کاربردی و مفید است و برای دسترسی به آن فقط کافی است برنامه ی Your Phone را از فروشگاه ویندوز ۱۰ نصب کنید. البته اگر قبلا این برنامه را در کامپیوتر شخصی خود نصب کرده اید، فراموش نکنید برنامه ی خود را باید به آخرین و جدیدترین نسخه به روزرسانی کرده باشید. درآخر به این نکته  ی مهم توجه کنید که برای استفاده از این ویژگی اندروید گوشی شما باید نسخه ی ۷ و جدیدتر باشد.

وبسایت جدید افزونه‌ های مرورگر Edge مبتنی بر کرومیوم با انواع افزونه‌ ها به‌ راه افتاد

در گذشته، وب سایت Insider add-ons افزونه های Edge را ارائه می کرد؛ ولی اکنون مایکروسافت وب سایت جدیدی برای ارائه ی افزونه های خود معرفی کرده است.

به گزارش زومیت، در Ignite 2019، مایکروسافت تأیید کرد مرورگر Edge مبتنی بر کرومیوم در ۱۵ ژانویه سال ۲۰۲۰ در اختیار کاربران ویندوز ۱۰ قرار خواهد گرفت و مایکروسافت در حال آماده سازی برای راه اندازی رسمی مرورگر و وب سایت افزونه های خود است.

تاکنون وب سایت افزونه های مایکروسافت برای مرورگر اج مبتنی بر کرومیوم و امکان آزمایش این افزونه ها در اختیار کاربران اینسایدر قرار داشته است؛ اما از هم اکنون وب سایت جدید افزونه های این مرورگر در اختیار عموم قرار خواهد گرفت. وب سایت جدید افزونه های مایکروسافت ۱۶۲ افزونه در زمینه های وبلاگ نویسی، ابزارهای توسعه دهنده، سرگرمی، اخبار و هوا، عکس ها، ابزارهای جستجو، خرید و ابزارهای اجتماعی دارد.

مایکروسافت همچنین نوار جستجویی برای دسترسی آسان تر به وب سایت اضافه کرده است و برخی از برنامه های افزودنی مانند adblockers و برنامه های پولی نیز مجددا در این وب سایت جدید ارائه شده اند.

مایکروسافت تلاش می کند Edge مبتنی بر کرومیوم را کاملا اصلاح شده در اختیار کاربران قرار دهد و مطمئن شود کاربران تجربه  ی خوبی از این مرورگر خواهند داشت. وب سایت جدید افزونه های مایکروسافت نیز هم اکنون در اختیار کاربران قرار گرفته است.

استفاده از فناوری چاپ سه بعدی برای ساخت تراشه‌ های کامپیوتر

محققان دانشگاهی در زوریخ روشی نوین برای چاپ سه بعدی قطعات کوچک ابداع کرده اند و امیدوار هستند از این شیوه برای تولید دقیق تر تراشه های کامپیوتری نیز بهره ببرند.

به گزارش زومیت، تندیس مشهور داوود اثر میکل آنژ بیش از پنج متر ارتفاع دارد؛ ولی به تازگی با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی، کپی بسیار دقیقی از آن به ارتفاع یک میلی متر ساخته شده است. محققان دانشگاه ETH زوریخ این نمونه را با بهره گیری از روش چاپ سه بعدی ابداعی جورجیو ارکولانو، یکی از مهندسان فرایند تحقیق و توسعه در مؤسسه ی Exaddon ساخته اند.

این محققان با کمک این روش ابداعی، نمونه ی دیگری نیز با ابعاد ۱۰ برابر کوچک تر، یعنی به ارتفاع حدود یک دهم میلی متر، تولید کرده اند که البته دقت و جزئیات نمونه اصلی را ندارد. ناگفته نماند این مجسمه ها از جنس مس ساخته شده اند و فرایند چاپ بدون درز و شکاف و استفاده از قالب یا پشت بند و به صورت یکپارچه انجام شده است.

چاپ سه بعدی تندیس های مذکور در چنین ابعادی به خودی خود فرایندی بزرگ محسوب می شود؛ اما می تواند نشان دهنده ی ظرفیت و قابلیت های گسترده تر فناوری چاپ سه بعدی در کاربردهایی مثل تولید قطعات لوازم الکترونیکی و کامپیوترها باشد.

ساخت مواد افزودنی مورد نیاز برای چاپ سه بعدی بخش مهمی از این فناوری به شمار می رود و مؤسسه ی Exaddon معتقد است ماده افزودنی CERES که این شرکت از آن برای چاپ تندیس ها استفاده کرده است، می تواند گزینه ی مناسبی برای سازندگان باشد تا با کمک آن، تراشه های کامپیوتری را به یکدیگر متصل کنند یا از آن در تعمیرات دقیق قطعات ریز بهره ببرند. نکته ی درخور توجه این است که ساخت تندیس یک میلی متری حدود ۳۰ ساعت زمان برده است؛ اما نمونه ی کوچک تر تنها در ۲۰ دقیقه چاپ و تولید شد.

پیتر روگ، از دانشگاه ETH زوریخ، در این باره می گوید: هسته ی این فرایند از میکروپیپتی تشکیل شده است که به پایه متصل می شود. مزیت این روش در آن است که امکان پایش نیروی مورد نیاز در نقطه تلاقی پیپت و لایه ها وجود دارد. با این روش، محققان می توانند محلول فلزی الکتروشیمیایی را با دقت بسیار زیاد روی لایه های رسانای الکتریکی بپاشند. به لطف امکان اندازه گیری اپتیکال نیرو، این فرایند به صورت خودکار انجام و سازه های بسیار کوچکی از جنس فلز و به صورت لایه به لایه ساخته می شود و Exaddon این روش چاپ فلزی را به دلیل سرعت چشمگیر آن در اختیار گرفته و توسعه داده است.

جورجیو ارکولانو، مبتکر این شیوه، نیز پیش از این گفته بود: درک عمیق ما از فرایند چاپ به روشی نوین در فرایند پردازش مدل سه بعدی این مجسمه و تبدیل آن به کد کامپیوتری منجر شد و همین موضوع باعث شده است ساخت مجسمه ی داوود کاری بزرگ و ارزشمند باشد. نقشه ی مجسمه از فایل CAD برش خورده بود و مستقیما به چاپگر ارسال شد و این روش برش زدن شیوه ای کاملا نوین در چاپ طرح ها با استفاده از مواد افزودنی CERES است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت + پانزده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *