معرفی جدیدترین گوشیهای سامسونگ و هواوی و آشنایی با جدیدترین دستاوردهای گوگل در سی و هشتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار موبایل

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در سی و هشتمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، ده خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.

هواوی پی اسمارت پرو معرفی شد؛ دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی پاپ آپ ۱۶ مگاپیکسلی

گوشی هوشمند پی اسمارت پرو هواوی با بهره مندی از دوربین سلفی پاپ آپ ۱۶ مگاپیکسلی و دوربین اصلی پنل پشتی ۴۸ مگاپیکسلی معرفی شد.

به گزارش زومیت، همان طور که انتظار می رفت هواوی گوشی هوشمند پی اسمارت پرو را معرفی کرد و در حال حاضر دستگاه جدید چینی ها در چندین  کشور اروپایی به بازار عرضه شده و در دسترس کاربران قرار دارد. گوشی هواوی پی اسمارت پرو، دستگاه جدیدی نیست و مشخصاتی مشابه هواوی Y9s دارد. همچنین گوشی هوشمند جدید به جز از نظر موقعیت قرارگیری حسگر اثر انگشت، تفاوت چندانی با آنر 9X نیز ندارد.

پی اسمارت پرو که گوشی هوشمند اقتصادی با قیمتی در حدود ۳۵۰ دلار است، از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی بهره می برد. علاقه مندان می توانند دستگاه جدید چینی ها را با قیمت ۳۸۵.۹۴ دلار در بلغارستان، کرواسی، یونان، لهستان (با قیمت ۳۶۴ دلار)، اوکراین (با قیمت ۳۴۳ دلار) و سایر کشورها خریداری کنند.

دستگاه جدید از دوربین سلفی پاپ آپ ۱۶ مگاپیکسلی بهره می برد. به لطف دوربین سلفی پاپ آپ خبری از بریدگی بالای نمایشگر یا روزنه ی دوربین سلفی روی نمایشگر ۶/۵۹ اینچی مستطیلی شکل دستگاه نیست. در پنل پشتی دستگاه، درکنار دوربین اصلی، دوربین ثانویه ی ۸ مگاپیکسلی با زاویه ی دید ۱۲۰ درجه و حسگر تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی برای تصویربرداری بوکه قرار دارد.

نمایشگر LCD پی اسمارت پرو از رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسل و نسبت نمایشگر به بدنه ی ۱۹/۵ به ۹ بهره می برد. حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر قرار ندارد و هواوی آن را در کناره  بدنه ی دستگاه قرار داده است. پی اسمارت پرو هواوی مجهز به جک هدفون ۳/۵ میلی متری در پایین دستگاه درکنار پورت USB-C است و از باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی ۱۰ واتی بهره می برد.

هواوی، گوشی هوشمند پی اسمارت پرو را با تراشه ی کرین 710F، رابط کاربری EMUI 9.1، ظرفیت حافظه ی رم ۶ گیگابایتی و ظرفیت حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی UFS 2.1 به بازار عرضه کرده است که از سیستم فایل بهبودیافته ی EROFS بهره می برد. گوشی هوشمند جدید در دو رنگ مشکی (Midnight Black) و کریستالی (Breathing Crystal) در دسترس کاربران قرار می گیرد که گلس پشت نسخه ی کریستالی دارای ۲۱ لایه بافت نانو است که منجر به ایجاد رنگ های گرادیانی در پنل پشتی دستگاه می شود.

گلکسی A01 با نمایشگر ۵.۷ اینچی HD رونمایی شد

گوشی گلکسی A01 سامسونگ بی سر و صدا رونمایی شد و برخی از جزییات مشخصات این محصول در دسترس قرار گرفت.

به گزارش زومیت، گوشی گلکسی A01 سامسونگ با یک صفحه نمایش ۵.۷ اینچی Infinity-V ساخته شده و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی آن در بریدگی بالای صفحه قرار گرفته است. این نمایشگر دارای پنل LCD با وضوح +720p بوده و گوشه های آن منحنی است.

در قسمت پشتی گوشی سامسونگ گلکسی A01، یک دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و حسگر عمق ۲ مگاپیکسلی وجود دارد. هیچ تأیید رسمی از کیفیت فیلم برداری این مدل وجود ندارد، اما براساس حدس و گمان این گوشی با قابلیت ضبط فیلم 1080p ارائه خواهد شد.

گلکسی A01 از یک تراشه ی نامشخص به همراه پردازنده ی هشت هسته ای بهره می برد. در بخش حافظه رم شاهد ظرفیت ۲ گیگابایتی هستیم. همچنین ۱۶ گیگابایت حافظه ی داخلی در این گوشی هوشمند ارائه شده و گلکسی A01 تا ۵۱۲ گیگابایت کارت حافظه microSD را پشتیبانی خواهد کرد.

جک هدفون ۳/۵ میلی متری بالای گوشی به همراه گیرنده ی رادیویی FM ارائه شده است. این گوشی هوشمند از باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره می برد اما هنوز جزئیاتی مانند قابلیت شارژر سریع فاش نشده است.

هنوز هیچ حرفی در مورد زمان عرضه ی Samsung Galaxy A01 در بازارهای مختلف زده نشده است. از سوی دیگر به قیمت آن نیز دقیق اشاره نشده اما باتوجه به اینکه ظاهرا گوشی هوشمند یک محصول سفارشی است، احتمالا با برچسب قیمتی بالای ۱۰۰ یورو به بازار عرضه خواهد شد. گوشی گلکسی A01 سامسونگ در سه رنگ مشکی، آبی و قرمز در دسترس قرار خواهد گرفت.

سامسونگ فناوری 14 نانومتری FinFET برای حسگر تصویر ۱۴۴ مگاپیکسلی را معرفی کرد

سامسونگ در کنفرانس IEDM 2019 فناوری ۱۴ نانومتری FinFET برای حسگر تصویر ۱۴۴ مگاپیکسلی را رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، در کنفرانس IEDM 2019، سامسونگ فناوری تولید حسگر تصویر ۱۴۴ مگاپیکسلی مبتنی بر فرایند ۱۴ نانومتری FinFET را رونمایی کرد. یکی از مشکلات اصلی تولید حسگرهای تصویربرداری این است که چنین حسگرهایی به ولتاژ نسبتا زیادی درحدود ۲ ولت یا بیشتر نیاز دارند؛ درحالی که معمولا طراحان برای کاهش مصرف انرژی و گرما سعی می کنند از کمترین ولتاژ ممکن استفاده کنند.

بر اساس اعلام تیم تحقیقاتی سامسونگ، فناوری ۱۴ نانومتری FinFET باعث می شود حین تصویربرداری با حسگر تصویر ۱۴۴ مگاپیکسلی با نرخ ۱۰ فریم برثانیه، درحدود ۴۲ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی شود. این فناوری در تصویربرداری ویدئویی با حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با نرخ ۳۰ تا ۱۲۰ فریم برثانیه، به کاهش ۳۷ درصدی مصرف انرژی منجر می شود.

توجه داشته باشید که در اطلاعیه ی کره ای ها درباره ی فناوری جدید، از اندازه ی پیکسل سخنی به میان نیامده است. اوایل مهر گفته شد گوشی گلکسی اس ۱۱ احتمالا به دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی با بزرگ نمایی اپتیکال پنج برابری مجهز می شود که می تواند تصاویری با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل با اندازه ی پیکسل ۲/۴ میکرون ارائه دهد.

نسخه پایدار اندروید 10 برای سری گلکسی نوت 10 منتشر شد

نسخه ی پایدار One UI 2.0 برپایه ی اندروید ۱۰ هم اکنون دردسترس کاربران گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰ پلاس در کشور آلمان قرار گرفته است.

به گزارش زومیت، همان طور که انتظار می رفت، به دنبال عرضه ی نسخه ی بتا One UI 2.0، سامسونگ اکنون به روزرسانی اندروید ۱۰ برای دارندگان گوشی های گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰ پلاس را آغاز کرده است که از اندروید ۹ استفاده می کنند. در همین زمینه، به روزرسانی اندروید ۱۰ دردسترس کاربران آلمانی استفاده کننده از اندروید ۹ قرار گرفته است و به زودی برای کشورهای دیگر منتشر خواهد شد.

در حال حاضر، نسخه ی N97*FXXU1BSL7 برای دو گوشی سامسونگ در آلمان منتشر شده است. این نسخه رسمی و پایدار است؛ بدین معنی که برای دریافت آن به عضویت در برنامه ی بتا نیاز نیست. به روزرسانی مذکور در روزهای آینده برای دیگر کشورها عرضه خواهد شد.

کاربران آلمانی گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰ پلاس می توانند به بخش تنظیمات گوشی خود بروند و ازطریق گزینه ی Software update، این نسخه را دریافت و نصب کنند. برنامه ریزی اصلی عرضه ی اندروید ۱۰ برای ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) بوده است؛ اما به نظر می رسد سامسونگ از نتایج برنامه ی بتا رضایت داشته و آن را زودتر منتشر کرده است. این به روزرسانی دو گیگابایت حجم دارد.

Google Translate ترجمه آفلاین را در ۵۹ زبان بهبود بخشید

گوگل اعلام کرد دقت ترجمه ی آفلاین در Google Translate را بیش از ۱۲ درصد بهبود بخشیده است.

به گزارش زومیت، وقتی در مکانی بدون دسترسی به اینترنت هستید و گوشی تان آفلاین است، می توانید از برنامه ی آفلاین Google Translate در اندروید  و iOS استفاده کنید. اکنون ترجمه ی آفلاین در حال بهبود است و به گفته ی گوگل، در ۵۹ زبان با ترجمه ای دقیق تر در نسخه ی آنلاین در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت.

مترجم گوگل به تازگی دقت ترجمه ی آفلاین خود را در ۵۹ زبان به شکلی بهبودیافته تر از همیشه ارائه کرده است. درواقع، اهالی مانتین ویو ادعا می کنند گوگل ترنسلیت در زمینه ی دقت ترجمه ۱۲ درصد بهبود یافته و این بهبود در برخی از زبان ها مانند ژاپنی، کره ای، تایلندی، لهستانی و هندی با دقت بیشتر (۲۰ درصد) ارائه شده است. وقتی می گوییم دقت بیشتر و بهبودیافته، به این معنی است که Google Translate اکنون ترجمه هایی با انتخاب کلمات بهتر و رعایت دستور زبان و ساختار جملات بهبود یافته ارائه می دهد.

تلفظ و هجی کردن زبان هایی که با آن ها آشنایی ندارید، ممکن است کمی دشوار باشد؛ درنتیجه برای افرادی که در این زمینه به کمک نیاز دارند، قابلیتی در مترجم آفلاین گوگل ارائه شده است. برای مثال، وقتی کلمه ی Hello را به زبان هندی ترجمه کنید، با ترجمه ی नमस्ते رو به رو خواهید شد که اگر با زبان هندی و حروفش آشنا نباشید، به کمک نیاز خواهید داشت. به همین دلیل در این به روزرسانی، درکنار ترجمه ی नमस्ते کلمه ی namaste نیز دیده می شود که برای هر کاربری، حتی کاربران ناآشنا با این زبان مفهوم خواهد بود. این قابلیت در زبان های مختلفی چون عربی، بنگالی، گجراتی، کانادایی، مراتی، تامیل، تلوگو و اردو نیز ارائه شده است.

درپایان، باید بگوییم اگر سعی می کنید زبان جدیدی یاد بگیرید یا در مکانی زندگی می کنید که با زبان مردمش آشنایی ندارید و صحبت نمی کنید، قابلیت مذکور بهترین عملکرد را در اختیارتان قرار خواهد داد و بهترین راه حل برای برقراری ارتباط برایتان خواهد بود. برای دسترسی به این قابلیت های پیشرفته باید جدیدترین نسخه ی برنامه ی Google Translate را در اندروید و iOS دانلود و نصب کنید.

پیامک های تأییدشده و تشخیص لحظه ای هرزنامه؛ دو به روزرسانی جدید گوگل

گوگل سعی و تلاش می کند ارسال پیام های سازمانی را امن تر کند تا پیامک های سازمانی دروغین برای کاربران ارسال نشود.

به گزارش زومیت، گوگل اعلام کرده است قصد دارد علاوه بر فراهم کردن امکان ارسال پیامک در اندروید با Rich Communication Service که امکانات مفیدی در اختیار کاربران قرار می دهد، تجربه ی ارسال پیام در محیطی امن تر را برای کاربران فراهم کند. این شرکت دو نمونه از به روزرسانی های اندروید را اعلام کرد.

ارسال پیام های امن

پیامک ها به شرکت های تجاری کمک می کند بتوانند اطلاعات مفید و لازم را با مشتریان خود به اشتراک بگذارند؛ اطلاعاتی مانند رمز عبور یک بار مصرف یا اعلان های مربوط به حساب کاربری یا تأییدیه ی قرار ملاقات. با این حال، هنوز هم گاهی به سختی می توان به صحت هویت این پیام ها اعتماد کرد؛ چون معمولا از شماره ای تصادفی ارسال می شوند.

برخی از این پیام ها از طرف افرادی است که وانمود می کنند از طرف شرکت یا سازمانی به شما پیام می دهند که به آن اعتماد دارید. آن ها یا از شما درخواست اطلاعات خصوصی می کنند یا پیام هایشان محتوی لینک های خطرناک است. به این عمل «فیشینگ» (Phishing) گفته می شود. به همین دلیل، گوگل تصمیم گرفته امکان ارسال پیامک های امن را فراهم کند.

سیستم ارسال امن پیامک در برخی از کشورها راه اندازی شده  است و به کاربران کمک می کند بتوانند هویت واقعی سازمان یا شرکتی را تأیید کنند که برای آن ها پیام ارسال کرده است. این سیستم برای هر پیامک به طور جداگانه بررسی می کند تا تأیید کند از طرف سازمان مشخصی ارسال شده  است. پس از تأیید پیام که بدون ارسال متن پیام برای گوگل انجام می شود، کاربر می تواند اسم و لوگو سازمان یا شرکت ارسال کننده و علامت تأیید صحت اطلاعات سازمانی را همراه  با پیام ببیند.

1-800 flower ،Banco Bradesco ،Kayak ،Payback و SoFi ازجمله اولین برندهایی هستند که پیام های خود را با سیستم پیامک تأییدشده (Verified Messages) ارسال می کنند. به زودی Google Pay هند و ارسال کدهای تأییدیه ی گوگل هم با همین سیستم ارسال خواهد شد. علاوه بر این، عده ی زیادی از شرکت ها و سازمان ها برای استفاده از این سیستم درخواست داده اند. پیامک تأییدشده در حال حاضر در ۹ کشور راه اندازی شده است؛ ازجمله آمریکا، هند، مکزیک، برزیل، انگلستان، فرانسه، فیلیپین، اسپانیا و کانادا. ناگفته نماند قرار است به زودی تعداد این کشورها افزایش یابد.

در جایی که این امکان فراهم باشد، در قسمت تنظیمات اپلیکیشن پیامک بخش Verified SMS ظاهر خواهد شد که به طور پیش فرض فعال است؛ اما کاربر می تواند به صورت دستی آن را غیرفعال کند. این ویژگی کدی می سازد که براساس شماره تلفن شما، اطلاعات سازمان یا شرکت ارسال  کننده پیام و محتوای پیام است. هربار که چنین کدی در گوشی شما ساخته شد، برای گوگل ارسال می شود و گوگل آن را با کدی مطابقت می دهد که به طور موازی از سازمان یا شرکت ارسال کننده به گوگل رسیده است؛ البته به شرطی که شرکت یا سازمان در گوگل ثبت شده باشد.

  • اگر کدها یکی باشند، پیامی به کاربر نمایش داده می شود و کاربر همراه با آن لوگوی شرکت ارسال کننده و نشان تأیید را می تواند ببیند.
  • اگر کدها یکی نباشند، پیامی به کاربر نمایش داده می شود مبنی بر اینکه «این پیام قابل تأیید نیست».
  • اگر اتصال کاربر به شبکه ضعیف باشد، پیامی به صورت «در حال تأیید ارسال کننده» نمایش داده می شود و این وضعیت ادامه می یابد تا زمانی که روند تأیید تکمیل شود.
  • اگر اتصال شبکه وجود نداشته باشد، پیامی به صورت «در انتظار اتصال شبکه برای تأیید ارسال کننده» نمایش داده  می شود.

گوگل توضیح داده  است محتوای پیام های کاربران را نمی بیند و درضمن اطلاعات مربوط به شرکت هایی را ضبط نمی کند که برای هر کاربر پیام ارسال می کنند. این شرکت علاوه بر پیامک تأییدشده که درواقع تلاشی برای ارسال پیام های تجاری امن است، می کوشد مکالمات کاربران در پیامک ها را با سیستم Rich Business Messaging یا RBM بهبود بخشد.

تشخیص لحظه ای هرزنامه

در این ویژگی تلاش شده است از ارسال پیام های اصطلاحا هرزنامه ها (Spam) جلوگیری شود. شیوه ی عملکرد بدین صورت است که سیستم با کشف هرزنامه های مشکوک یا لینک وب سایت های غیر امن در پیامی به کاربر هشدار خواهد داد. اگر کاربر برای یکی از پیام هایش هشدار هرزنامه دریافت کرد، می تواند با اطلاع رسانی به گوگل درباره ی اینکه آیا این پیام واقعا هرزنامه بوده یا نه، به گسترش مدل های هرزنامه ای گوگل کمک کند. علاوه بر این، کاربر می تواند در هر زمانی هرزنامه ها را گزارش دهد و مکالمه ی شامل آن پیام را مسدود کند تا پس از آن مجددا هشدار هرزنامه را برای آن مکالمه دریافت نکند.

ارسال هشدار هرزنامه با استفاده از داده های پیامک های ارسالی فعالیت می کند؛ اما حریم خصوصی متن پیام ها را حفظ می کند. این سیستم در سال گذشته در برخی کشورها راه اندازی شد و در حال حاضر، به تدریج در آمریکا فعال می شود.

Recorder گوگل با قابلیت یادگیری ماشین

یادگیری ماشین یکی از شگفت انگیزترین فناوری هایی است که درک گوشی های هوشمند را افزایش می دهد و کارایی بیشتری در آن ها به ارمغان می آورد.

به گزارش زومیت، گوگل به تازگی جزئیاتی از نحوه ی استفاده و پیاده سازی الگوریتم های یادگیری ماشین در برنامه ی ضبط صدای Recorder را ارائه کرده و چگونگی عملکرد این برنامه را در گوشی  هوشمند پیکسل ۴ شرح داده است. در ابتدا رابط کاربری ساده ی اپلیکیشن ضبط صدای گوگل فریبمان خواهد داد؛ اما در پشت این برنامه، مجموعه کدهایی با قابلیت گوش دادن، درک کردن، طبقه بندی گفتار و… وجود دارد.

هنگام ضبط صدا، علاوه بر نمایش طول موج و خط زمانی در برگه ی اصلی، رنگ ها و دسته بندی های مختلفی نیز نمایش داده می شوند و کلمات گفته شده در زبانه ی Transcript به صورت آنی و در زمان واقعی نوشته خواهند شد. افزون بر این، اپلیکیشن Recorder گوگل می تواند متن نوشته شده ی خود را براساس صدا در زمان گوش دادن تجزیه و تحلیل کند و نشان دهد کدام قسمت صدا به کدام قسمت متن مرتبط شده است. درواقع، با این قابلیت شاهد ارجاع متن به صدا خواهیم بود.

همچنین با قابلیت دسته بندی های صوتی، این اپلیکیشن می تواند موسیقی، گفتار، سوت زدن، صدای حیوانات و بسیاری از صداهای رایج دیگر را بشناسد و هر صوت را در دسته بندی خاص خود قرار دهد. البته هر دسته بندی رنگ مخصوص به خود را دارد و به کاربران کمک می کند بدون نیاز به گوش دادن صدا، به سرعت صدای ضبط شده را شناسایی کنند. درحقیقت، هر فایل صوتی به صورت بصری کاملا تشخیص پذیر خواهد بود و اگر به دنبال صدا یا قسمتی خاصی باشیم، به راحتی آن را پیدا خواهیم کرد.

اپلیکیشن ضبط صدای گوگل هر ۵۰ میلی ثانیه فایل صوتی را بررسی می کند؛ درنتیجه ممکن است طبقه بندی به طور مداوم و بسته به آنچه در فایل شناسایی می شود، تغییر کند. برای اجتناب از این نوع طبقه بندی های عجیب وغریب که متشکل از انواع صداها است، گوگل روش فیلترینگی ایجاد کرده است و در فایل های این چنینی، از صداهایی با دامنه ی صوتی بیشتر برای تشخیص نوع دسته بندی استفاده خواهد شد. بدین ترتیب با تغییرنکردن مداوم دسته بندی، صداها بهتر طبقه بندی می شود و این قابلیت دقت فراوان Recorder اهالی مانتین ویو را نشان می دهد.

اپلیکیشن ضبط صدای گوگل با استفاده از مدل تشخیص خودکار گفتار را در زمان واقعی رونویسی می کند؛ درنتیجه حین ضبط با این برنامه، کلمات ازطریق الگوریتم یادگیری ماشین شناسایی و یادداشت می شوند. این بدان معنا است که هیچ داده ای به سرورهای گوگل یا هیچ سرور دیگری ارسال نمی شود؛ زیرا پردازنده ی داخلی این برنامه می تواند کلمات را در فرهنگ لغت خود بررسی کند و از درستی آن ها مطمئن شود. این قابلیت آزمایش شده است و حتی می تواند فایل های صوتی ضبط شده ی طولانی و چندساعته را رونویسی کند.

برنامه ی Recorder گوگل بسیار پیشرفته است و حتی می تواند نقش گرامری کلمات را برای تکمیل جملات بهتر بشناسد و درک کند. درنهایت، کلمات شناسایی شده در جدول زمانی قرار می گیرند و پس از اتمام ضبط، می توان به صورت بصری متن آماده شده از کلمات را مشاهده کرد. این قابلیت به کاربران اجازه می دهد روی یک کلمه در بخش Transcript کلیک کنند و پخش را از همان نقطه  آغاز یا کلمه ای را جستجو کنند و به محل دقیق آن کلمه در فایل صوتی دست یابند.

یکی از قابلیت های جالب این برنامه ی ضبط صدای اهالی مانتین ویو این است که پس از ضبط، فایل صوتی با سه برچسب پیشنهادی ارائه خواهد شد و به کاربر کمک خواهد کرد به سرعت عنوانی معنادار برای فایل صوتی اش انتخاب کند.

نکته ی جالب برنامه ی Recorder گوگل این است که همه ی ویژگی ها و قابلیت های آن بدون اتصال به اینترنت اجرا می شوند. البته فناوری یادگیری ماشین در این برنامه هنوز به فرصت بیشتری نیاز دارد تا کارایی بیشتر و عملکردی بهتر را در اختیار کاربران قرار دهد؛ درنتیجه تحقیقات و ایده های هیجان انگیز گوگل در این زمینه همچنان ادامه خواهد داشت.

قابلیت راستی آزمایی و شناسایی محتوای کذب به اینستاگرام اضافه شد

نشر اطلاعات نادرست در اینستاگرام یک مشکل بسیار بزرگ بوده که فیسبوک راه حلی برای آن پیدا کرده است.

به گزارش زومیت، فیسبوک از سه سال قبل برنامه ای را برای راستی آزمایی در پست های اینستاگرام شروع کرد تا درست یا غلط بودن محتوای منتشرشده را به اطلاع کاربران برساند. اینستاگرام از ماه مه تست محدود خود را برای بررسی محتوای واقعیت در ایالات متحده گسترش داد و اکنون با ۴۵ سازمان ثالث برای ارزیابی صحت محتوای عکس و فیلم در برنامه خود همکاری می کند. درنهایت مطالب کذب از صفحات Explore و هشتگ پنهان می شوند و با یک اخطار که پست را محو و کمرنگ می کند به کاربر هشدار داده خواهد شد که این محتوا نادرست و نامعتبر است. درنتیجه کاربران برای دیدن محتوا باید دوباره روی پست ضربه بزنند. این قابلیت مشابه همان قابلیتی است که ویدیوها و تصاویر خشونت آمیز را از نظرها پنهان می کند.

فیسبوک اعلام کرده است که با کمک یک برنامه عملی به راستی آزمایی پست های اینستاگرام در سطح جهانی خواهد پرداخت و به شناسایی، بررسی و کاهش نشر اطلاعات نادرست در این پلتفرم کمک خواهد کرد. البته این قابلیت ماه مه در ایالات متحده به راه افتاد اما اکنون فیسبوک قصد دارد تا آن را در سطح جهانی گسترش دهد. در همین راستا فیسبوک در وبلاگ خود اعلام کرد:

امروز ما در حال گسترش برنامه راستی آزمایی پست های اینستاگرام در سطح جهان هستیم و به سازمان های بررسی کننده حقایق در سراسر جهان این امکان را می دهیم تا اطلاعات غلط یا درست را بررسی و ارزیابی کنند و در نهایت در اختیارمان قرار دهند.

اینستاگرام برای یافتن محتوای کپی شده از یک پست نامعتبر و محتوای نادرست از فناوری تطبیق تصویر استفاده خواهد کرد و این کار را در محتوای فیسبوک و اینستاگرام انجام می دهد. درنتیجه هر تصویری که مشابه یک پست جعلی و دروغ باشد نیز با همین شیوه شناسایی خواهد شد. در نهایت موفقیت این برنامه باعث می شود تا اینستاگرام به یک منبع معتبر تبدیل شود.

نکته ی جالب دیگر این است که اوایل سال جاری، گزارش کمیته اطلاعات سنا در مورد مداخله در انتخابات سال ۲۰۱۶ نشان داد که اینستاگرام مؤثرترین ابزار برای عملیات اطلاعاتی بوده است. با این تلاش ها احتمالاً اینستاگرام نقش بزرگی را در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ بازی خواهد کرد.

به طور کلی این شرکت در تلاش است تا مانع انتشار هرگونه محتوای نامعتبر و نادرست در اینستاگرام شود و این ماجرا در زمینه ی محتوای مربوط به انتخابات نیز صادق خواهد بود. درنتیجه با این روش حقایق مشخص خواهند شد.

اینستاگرام در تلاش است تا شیوه های امنیتی خود را در سراسر جهان تقویت کند. به همین منظور این شرکت شروع به هشدار دادن به کاربران در راستای انتشار محتوای توهین آمیز کرده است و به آن ها فرصتی برای ویرایش متن قبل از ارسال ارائه می دهد. اینستاگرام همچنین پرسیدن سن کاربران جدید را آغاز کرده است تا مطمئن شود که آن ها ۱۳ سال دارند. درواقع اینستاگرام قصد دارد تا قانون حمایت از حریم آنلاین کودکان را رعایت کند و محتوای نامناسب را از دسترس کودکان خارج کند.

توییتر آسیب‌ پذیری امنیتی خود را برای کاربران اندروید برطرف کرد

توییتر در به روزرسانی جدید آسیب پذیری امنیتی را برای کاربران اندروید برطرف کرده است.

در به روزرسانی جدید توییتر برای کاربران اندروید، آسیب پذیری امنیتی برطرف شده است؛ آسیب پذیری ای که اجازه می داد اطلاعات خصوصی حساب کاربران مانند ارسال توییت ها و ارسال پیام ها کنترل شود. به گفته ی توییتر، استفاده از این اشکال امنیتی فرایند پیچیده ی درج کد مخرب در بخش های ذخیره سازی برنامه را شامل می شد که فقط به نسخه ی اندروید محدود بود. این آسیب پذیری ممکن بود به هکرها اجازه ی دسترسی به اطلاعات موقعیت مکانی شخص و توییت های محافظت شده را بدهد.

به گفته ی توییتر، هنوز گزارش و شواهدی از سودجویی ها در برنامه ی توییتر کاربران اندروید دیده نشده است؛ بنابراین، این به روزرسانی و رفع آسیب پذیری مذکور برای احتیاط و اطمینان بیشتر بوده است. توییتر با کاربرانی در ارتباط خواهد بود که فکر می کنند ممکن است درمعرض این آسیب قرار گرفته باشند و دستورالعمل هایی برای حفاظت از حساب های این کاربران ارائه خواهد کرد. نکته ی جالب این است که این آسیب پذیری برای کاربران iOS وجود ندارد و بر این کاربران تأثیر نمی گذارد.

شایان ذکر است اگر توییتر متوجه شود حساب های کاربری درمعرض خطر قرار گرفته اند، پیامی برای کاربران ارسال خواهد کرد و در این پیام، از آن ها می خواهد در اسرع وقت دستورالعمل های ارائه شده را دنبال کنند. البته قبل از هرچیز فراموش نکنید توییتر خود را به جدیدترین نسخه به روزرسانی کنید. این کار ازطریق گوگل پلی امکان پذیر خواهد بود. اگر بابت امنیت حساب کاربری خود نگران اید، می توانید با توییتر تماس بگیرید.

فتوشاپ آیپد به ابزار انتخاب سوژه مجهز شد

ادوبی قصد دارد تا کارایی فتوشاپ را در گوشی های هوشمند و تبلت ها بهبود بخشد. به همین دلیل به تازگی، به روز رسانی جدیدی برای اپلیکیشن فتوشاپ منتشر کرده و ابزار کاربردی انتخاب سوژه را به آن افزوده است.

به گزارش زومیت، ادوبی در جدیدترین به روز رسانی فتوشاپ آیپد، ابزار انتخاب سوژه را به آن اضافه کرده است. این ابزار در آیپد دقیقا مشابه با نسخه دسکتاپ فتوشاپ عمل می کند و همان کارایی را دارد. ادوبی همچنین روش به کارگیری اسناد مبتنی بر فضای ابری را نیز بهبود بخشیده و تغییرات کوچکی نیز در رابط کاربری این اپلیکیشن بوجود آورده است.

فتوشاپ آیپد به محض انتشار با انتقاد کاربران مواجه شد

اپلیکیشن فتوشاپ آیپد اپل، آبان امسال منتشر شد و بلافاصله سیل شکایت و نظرات مخالف طرفداران فتوشاپ را به همراه داشت. بیشتر این انتقادات از این موضوع ناشی می شد که بسیاری از امکانات فتوشاپ نسخه دسکتاپ در این اپلیکیشن حذف شده بودند.

ادوبی همان زمان به طور رسمی اعلام کرد :

انتشار این اپلیکیشن گام اول توسعه فتوشاپ [برای گوشی های هوشمند و تبلت] است و ما در ابتدا بر دستورهای رایج و پرکاربرد برای کاربران فتوشاپ مانند کامپوزیت، روتوش ساده و ماسک کردن تمرکز کرده ایم.

به روزرسانی اپلیکیشن فتوشاپ آیپد و اضافه شدن ابزار انتخاب سوژه

اکانت رسمی ادوبی فتوشاپ به تازگی در توییتر اعلام کرده است که در به روز رسانی جدید اپلیکیشن فتوشاپ آیپد، ابزار انتخاب سوژه را به آن افزوده است.

این ابزار از فناوری هوش مصنوعی در یادگیری ماشین بهره می برد و کاربر می تواند تنها با یک بار لمس صفحه، سوژه مورد نظر خود را در عکس انتخاب کند و خوشبختانه در اکثر موارد کارایی مناسبی دارد.

به علاوه ادوبی قصد دارد تا با بهبود تجربه آپلود و دانلود اسناد مبتنی بر حافظه ابری، کارایی و عملکرد این قابلیت را توسعه دهد. در حال حاضر این امکان برای فایل های با پسوند PSD با حجم ۷۵ مگابابت و بیشتر فعال است و برای فایل های کوچک تر نیز، به سرعت در دست انجام است.

و درنهایت این به روز رسانی، انجام برخی تغییرات و بهبود ها در رابط کاربری اپلیکیشن را شامل می شود که به ثبات و سادگی بیشتر آن منجر می شود و برخی عملکردهای کاربردی اپلیکیشن مانند کنترل تنظیم لایه ها و وارد کردن متن را بهبود می بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سیزده − 9 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *