معرفی بی پی کارت؛ استارتاپی برای تخفیف و اعتبار نقدی در لحظه خرید با کارت بانکی و آشنایی با جدیدترین ویژگیهای پیامرسان آیگپ در سی و پنجمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار موبایل

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در سی و پنجمین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار موبایل، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار در زمینه ی موبایل یا گوشیهای تلفن همراه تقدیم شما گرامیان میگردد.

بی پی کارت؛ استارتاپی برای تخفیف و اعتبار نقدی در لحظه خرید با کارت بانکی

استارتاپ بی پی کارت (BPCard) در حوزه ی فینتک و در تعامل نزدیک با بانک ملی، برای اولین بار در ایران، امکان ارائه ی تخفیف و دریافت اعتبار نقدی در لحظه ی کشیدن کارت بانکی را از هزاران مرکز برتر خدمات دهنده فراهم کرده است.

به گزارش زومیت، دریافت تخفیف خرید و اعتبار یکی از اجزای مهم خرید است که با ورود استارتاپ بی پی کارت تحول بزرگی در فرایند آن ایجاد شده است. استارتاپ بی پی  کارت با ایجاد امکانی در دستگاه های پوز بانک ملی و با استفاده از کارت بانکی، امکان دریافت تخفیف خرید را فراهم کرده است. در این روش، کاربر شماره کارت ۱۶ رقمی خود را در سامانه بی پی کارت وارد می کند، این شماره ازطریق شبکه ی بانکی در تمام مراکز طرف قرارداد دارای دستگاه پرداخت بانک ملی فعال می شود و کافی است مشتری برای پرداخت مبلغ، کارت خود را بکشد و تخفیف مستقیم روی خرید نهایی ازطریق شبکه بانکی اعمال شود.

در این روش حتی اطرافیان مشتری هم متوجه دریافت تخفیف از فروشنده نمی شوند و اصولا مذاکره ای برای دریافت این تخفیف نمی شود که خود باعث جذابیت بیشتر این روش تخفیف و تفاوت بارز آن با انواع دیگر سایت ها یا کارت های تخفیف است. به عبارت دیگر دریافت تخفیف دیجیتال شده است. درواقع، مشتری در هریک از هزاران مراکز طرف قرارداد ارائه ی محصول یا خدمات، بدون آنکه وارد فرایند مذاکره یا دریافت تخفیف شود و حتی بدون اینکه فروشنده بداند قرار است به مشتری خاصی تخفیف دهد، تخفیف فقط در مرحله ی کشیدن کارت بانکی و بدون نیاز به مذاکره و ابزار خاص دریافت می شود.

محمد مهدوی، مدیرعامل بی پی کارت، در زمینه ی این روش جدید خرید گفت: تخفیف گرفتن یکی از الزامات هرخرید لذت بخش است؛ اما گاهی ارائه خدمات یا تخفیف از طریق فناوری کمک می کند تا کیف پول اعتباری شما همیشه محرمانه درکنار شما باشد و با کارت بانکی خودتان بدون اینکه دیگران متوجه شوند تخفیف اعمال می شود.

در حال حاضر، اعمال تخفیف با همه کارت ها و روی دستگاه POS بانک ملی در هزاران مرکز طرف قرارداد در سراسر کشور فراهم آمده و BPCard در حال گسترش شبکه ی تخفیف خود است. سلامت و درمان، خدمات آموزشی، فرهنگی، تفریحی، رفاهی و گردشگری ازجمله خدمات ارائه شده در بی پی کارت با تخفیف بین ۳۰ تا ۴۰ درصد است که روز به روز این خدمات در حال گسترش است.

مجوزها و اعتبارات سامانه ی بی پی کارت

مجوز صدور کارت های چندمنظوره بانکی، راه اندازی شبکه ی تخفیفی و اعتباری و امتیازی بانک ملی ایران، مجوز راه اندازی شبکه ی تخفیف شرکت پرداخت الکترونیک سداد، اخذ تأییدیه ی طرح بی پی کارت از اداره ی بازاریابی بانک ملی ایران، مجوز استفاده از سامانه ی اعتبارسنجی ایران تحت نظارت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دریافت نشان ملی ثبت رسانه های دیجیتال از مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دریافت نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره از مرکز توسعه تجارت الکترونیک، از مجوزها و اعتبارات سامانه ی تخفیف و اعتبار بی کارت به شمار می روند.

مهدوی افزود: ما با دریافت تمامی مجوزهای لازم، باعث شدیم اعتماد مردم خوب ایران را جلب کنیم و می کوشیم با همراهی با مردم در شرایط و مشکلات اقتصادی فعلی، به روشی کرامتمند و نوین، به توسعه اقتصاد کسب و کارهای کشور کمک کنیم.

کمپین ۹۸۹۸ بی پی کارت، برای شروع سریع دریافت تخفیف و اعتبار

بی پی کارت در کمپینی به نام ۹۸۹۸ از ۸ آذر ۱۳۹۸، هزینه ی عضویت در سامانه ی دریافت تخفیف و اعتبار خود را به میزان چشمگیری کاهش داده تا علاقه مندان بتوانند به سادگی و با هزینه ی بسیار کمتر از حالت معمول، امکانات این سامانه را امتحان کنند. برای استفاده فقط کافی است به سایت Bpcard.ir مراجعه کنید.

راه های عضویت و استفاده از خدمات BPCard

علاقه مندان برای عضویت و استفاده از این خدمات تخفیف و اعتبار می توانند به سایت BPcard.ir مراجعه یا اپلیکیشن بی کارت را از سایت کافه بازار دریافت کنند. سپس شماره کارت ۱۶ رقمی از هر بانک عضو شبکه شتاب خود را در سامانه یا اپلیکیشن فعال و برای هر کارت، عضویت جداگانه دریافت کنند. در انتها با مشاهده ی فهرست هزاران خدمات دهنده در نزدیک خود، پس از خرید و به صورت نقدی، تخفیف خود را از bp دریافت کنند.

زبان کُردی به آیگپ اضافه شد

نسخه ی جدید پیام رسان آیگپ منتشر شد. شاخص ترین ویژگی این نسخه اضافه شدن زبان جدید کُردی است.

به گزارش زومیت، نسخه ی ۲.۰.۷ پیام رسان آیگپ با قابلیت های بهبودیافته و جدید منتشر شد. آیگپ اعلام کرد که در نسخه ی جدید تازه ترین خدمت خود در جهت حمایت از زبان های محلی کشور، زبان کُردی را به امکانات خود اضافه کرد. هموطنان کردزبان می توانند با مراجعه به بخش تنظیمات زبان برنامه، زبان کُردی را انتخاب کرده و تجربه ای جدید را با آیگپ داشته باشند. این پیام رسان در کنار زبان های فارسی، انگلیسی، فرانسه، روسی، عربی و کُردی، به زودی زبان آذری را نیز به امکانات خود اضافه خواهد کرد.

سرویس خبر نیز دیگر امکانی است که در نسخه جدید اضافه شده است. علاقمندان با عضویت در سرویس «اولین خبر» می توانند اخبار خبرگزاری ها و پایگاه های خبری را در لحظه دریافت کنند و در جریان اخبار روز ایران و دنیا قرار گیرند.

افزودن گالری تصاویر، ویدئو و موسیقی، افزودن امکان حذف فایل از حافظه در زمان حذف پیام از چت، افزودن انتخاب چندتایی در کلیک لیست مخاطبان و افزودن اشتراک گذاری مستقیم در صفحه نمایش تصاویر و ویدیوها از دیگر امکانات جدیدی است که به نسخه جدید آیگپ افزوده شده است.

آیگپ همچنین در این نسخه سعی بر بهبود عملکرد خود داشته است.

بهبود عملکرد ریپلای در زمانی که جستجو فعال است، به روزرسانی عملکرد صفحه کانال های پرمخاطب، بهبود عملکرد نمایش ایموجی ها و بهبود عملکرد زبان دستگاه های اندروید ۷ و افزودن تمامی زبان های موجود در آیگپ به بخش پرداخت قبض از جمله این تغییرات است که باعث عملکرد بهتر آیگپ خواهد شد.

گوشی هوشمند ۱۵۰ دلاری PinePhone با سیستم‌ عامل لینوکس رونمایی شد

Pine64 می کوشد با گوشی های هوشمند و ارزان، سیستم عامل لینوکس را به رقیبی برای سیستم های عامل  رایج بازار همچون اندروید و iOS تبدیل کند.

به گزارش زومیت، درحال حاضر دو سیستم عامل اندروید و iOS سهم اصلی بازار گوشی های هوشمند را در اختیار دارند. وضعیت کنونی با وجود فراوانی و تنوع سخت افزار در بازار، انتخاب های مصرف کنندگان را در بخش سیستم عامل محدود می کند. مایکروسافت در گذشته تلاش کرد تا حدودی دوقطبی موجود را برهم بزند و هواوی نیز احتمالا به زودی رقیبی روانه ی بازار خواهد کرد. در این میان، گزینه های دیگری هم هستند که با ادعای تمرکز بیشتر روی حریم خصوصی و پیکربندی وارد بازار می شوند. گوشی هوشمند پاین فون (PinePhone) از Pine64 یکی از انتخاب های جایگزین محسوب می شود. پاین فون هنوز برای عرضه ی انبوه به بازار آماده نیست؛ اما نگاهی اولیه به مشخصاتش، نشان  می دهد جایگزینی مناسب برای اندروید و iOS است.

شرکت سازنده ی پاین فون

Pine64 شرکتی کوچک با ساختاری اجتماعی محسوب می شود که تمرکز خود را به تولید محصولات مبتنی بر ARM معطوف کرده است. این شرکت فعالیت خود را با کامپیوترهای تک بورد مانند رزبری پای شروع و پس از مدتی، لپ تاپ های تک بورد خود را تولید کرد. حالا تصمیم گرفته است به طور جدی به بازار گوشی های هوشمند وارد شود. پاین فون اولین گوشی هوشمند Pine64 به شمار می آید که با قیمتی مقرون به صرفه روانه ی بازار خواهد شد. در آینده ی نزدیک، Pine64 احتمالا ساعت هوشمند و تبلت را هم تولید خواهد کرد.

پاین فون گوشی هوشمند کاملا متن بازی محسوب می شود که بلندپروازانه ترین پروژه ی Pine64 است. پاین فون برخلاف تمام گوشی های هوشمند موجود در بازار، براساس سیستم عامل اندروید یا iOS طراحی نشده و شرکت سازنده سیستم عامل لینوکس را برای این گوشی در نظر گرفته است. هنوز مشخصاتی از سیستم عامل نهایی نصب شده روی گوشی وجود ندارد؛ اما Pine64 ادعا می کند محصول ویژه ی مصرف کننده با تمامی پروژه های بزرگ موبایلی لینوکس هماهنگ خواهد بود. از مهم ترین پروژه های موبایلی می توان به Ubuntu Touch و Sailfish OS و Plasma Mobile اشاره کرد که هریک ضعف ها و قوت های خاص خود را دارند و همین تنوع یکی از مزیت های رقابتی پاین فون محسوب می شود.

کاربران پاین فون  می توانند بهترین سیستم عامل را بسته به نیاز خود انتخاب کنند. چنین رویکردی برخلاف رقبا محسوب می شود که سیستم عامل را از همان ابتدا و براساس تصمیم شرکت سازنده به نوعی به کاربر تحمیل می کنند. به بیان دیگر، کاربران با انتخاب سیستم های عامل  گوناگون، تجربه های متفاوتی باهم خواهند داشت. البته چنین قابلیتی کاربر را ملزم می کند نصب سیستم عامل را برعهده بگیرد؛ رویکردی که شاید برای کاربران نیمه حرفه ای، راحت و مناسب نباشد.

مشخصات فنی پاین فون

گوشی هوشمند پاین فون با قیمت پایه ی ۱۵۰ دلار به بازار عرضه خواهد شد و مشخصات فنی آن نیز با این قیمت هماهنگی دارد. پاین فون به پردازنده ی اصلی چهارهسته ای Allwinner A64، پردازنده ی مرکزی Mali 400 MP2، دو گیگابایت حافظه ی رم و باتری ۲۰۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز خواهد بود. نمایشگر این گوشی هوشمند از نوع LCD و با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۷۲۰ و دوربین های اصلی و سلفی نیز به ترتیب پنج و دو مگاپیکسلی است.

پاین فون مشخصات سخت افزاری مرسوم گوشی هوشمند پایین رده را دارد. پورت های USB-C و جک هدفون با بدنه ی پلاستیکی برخی از این مشخصات مرسوم هستند که در پاین فون می بینیم. شرکت سازنده وزن تقریبی محصول خود را ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم بیان می کند.

قابلیت اجرای اپلیکیشن در پاین فون

پاسخ به این پرسش که آیا پاین فون از اپلیکیشن های مرسوم گوشی های هوشمند پشتیبانی می کند یا خیر، آسان نخواهد بود. کاربران بسته به سیستم عامل لینوکسی که انتخاب می کنند، به کتاب خانه های متفاوت اپلیکیشن دسترسی خواهند داشت. برخی از سیستم های عامل  موجود پشتیبانی از همه ی اپلیکیشن های لینوکسی را در نظر دارن؛ درحالی که برخی دیگر، به دنبال توسعه ی اکوسیستم اپلیکیشن اختصاصی خود هستند.

اوبونتو تاچ یکی از سیستم  عامل  های پیش  روی کاربران پاین فون خواهد بود. این سیستم عامل به خوبی از وب اپلیکیشن ها پشتیبانی می کند و احتمالا بهترین اکوسیستم اپلیکیشن موبایلی را به کاربر ارائه می کند. درمقابل، Sailfish OS امکانات چندان زیادی ندارد؛ اما اجازه ی نصب برخی از اپلیکیشن های اندرویدی را در برخی دستگاه ها به کاربر می دهد. کارشناسان امیدوار هستند قابلیت نصب اپلیکیشن های اندرویدی در نسخه ی نهایی پاین فون به خوبی ارائه شود. درنهایت باتوجه به محدودیت های موجود، خریداران احتمالی پاین فون به هرحال باید برخی از نیازها و علاقه مندی های اپلیکیشنی خود را فدای سیستم عامل متن باز لینوکس بکنند.

قیمت و تاریخ عرضه ی پاین فون

علاقه مندان اکنون می توانند نسخه  ی اولیه ی پاین فون را پیش سفارش دهند. شرکت سازنده نام BraveHeart Edition را برای نسخه ی اولیه انتخاب کرد. البته پیشنهاد می شود کاربران عادی برای خرید پاین فون کمی صبر کنند؛ چون نسخه های ابتدایی عموما برای توسعه دهندگان و کاربرانی ساخته می شوند که قصد دارند محصول جدید را آزمایش کنند.

گوشی هوشمند پاین فون در بهار سال ۲۰۲۰ با قیمت ۱۵۰ دلار به بازار عرضه خواهد شد. درحال حاضر، فروش و ارسال کالا به تمامی نقاط جهان جزء برنامه های Pine64 ذکر شده است. شاید همه ی کاربران علاقه مند نباشند پاین فون را امتحان  کنند. از طرفی عاشقان دنیای متن باز و علاقه مندان به تغییر و شخصی سازی گوشی هوشمند به احتمال زیاد برای خرید آن وسوسه می شوند. درنهایت، نمی توان انتظار داشت پاین فون جایگزین گوشی هوشمند اندرویدی همه ی کاربران شود. درپایان، باید بگوییم قیمت تقریبا ارزان پاین فون درمقایسه با گوشی های هوشمند موجود در بازار، شاید بسیاری از افراد را به تجربه ی آن تشویق کند.

ابزار جدید فیسبوک امکان انتقال تصاویر به Google Photos را خواهد داد

فیسبوک ابزاری جدید را معرفی کرده است که به کاربران این امکان را می دهد تا عکس ها و ویدیوهای خود را مستقیماً از فیسبوک به Google Photos انتقال دهند.

به گزارش زومیت، ابزار جدید فیسبوک  امکان انتقال تصاویر از فیسبوک به Google Photos را فراهم خواهد کرد. این ابزار ابتدا در ایرلند منتشر می شود و در نیمه اول سال ۲۰۲۰ در سراسر جهان در دسترس خواهد بود. استیو ساترفیلد، مدیر حفظ حریم خصوصی و سیاست های عمومی در فیسبوک در رابطه با این ابزار توضیح داد:

تقریبا برای یک دهه، ما به مردم این امکان را داده ایم تا اطلاعات خود را از فیسبوک بارگیری کنند. ابزار انتقال عکسی که به زودی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت، حاصل مشارکت ما در «پروژه انتقال داده» منبع باز است.

این پروژه در سال ۲۰۱۷ تأسیس و به طور رسمی در ژوئیه سال ۲۰۱۸ رونمایی شد. اعضای مؤسس این پروژه شامل گوگل، فیسبوک، مایکروسافت و توییتر بودند و اپل نیز پس از چند ماه به این پروژه پیوست. فیسبوک اعلام کرده که این پروژه را با Google Photos آغاز می کند و سایر خدمات در آینده ارائه خواهند شد. اکنون فیسبوک در حال آزمایش این ابزار در ایرلند است و براساس بازخورد کاربران، آن را اصلاح می کند.

ابزار مذکور برای کاربران Google Photos که به طور خودکار از گوشی های خود نسخه پشتیبان تهیه نمی کنند، مفید خواهد بود. اگر از کاربران فیسبوک  و گوگل فوتوز هستید و از عکس های خود نسخه ی پشتیبانی تهیه می کنید، خیالتان راحت باشد که با این ابزار به احتمال زیاد بیشتر عکس های ارسال شده در شبکه اجتماعی تان در سرویس گوگل آپلود خواهد شد؛ درنتیجه همیشه یک نسخه ی پشتیبان از عکس های به اشتراک گذاشته در فیسبوک خواهید داشت.

اپلیکیشن Messages گوگل به قابلیت Verified SMS مجهز می شود

قابلیت جدید «پیامک تأییدشده» برای محافظت از گوشی در برابر پیامک های اسپم و حملات فیشینگ در  اپلیکیشن Messages گوگل در دسترس قرار گرفت.

به گزارش زومیت، جدیدترین نسخه ی بتا از نرم افزار Messages گوگل قابلیت «پیامک تأییدشده» را به همراه دارد؛ این قابلیت از گوشی فرد دربرابر پیام های متنی اسپم یا حملات فیشینگ محافظت می کند.

قابلیت پیامک تأییدشده  اوایل امسال در نسخه ۴.۲ به اپلیکیشن Messages اضافه شده بود؛ اما مشخص نبود که چگونه با تمام شماره های تلفن کار می کند. با این حال به نظر می رسد که قابلیت پیامک تأیید شده در جدیدترین نسخه ی Messages ارائه شده و بنا به گفته ی Android Police به صورت پیش فرض فعال خواهد بود. گفته می شود که این قابلیت تنها با کسب وکارهایی کار می کند که شماره ی آن ها در گوگل ثبت شده باشد.

روند صدور تاییدیه با اختصاص یک کد هش به دستگاه (براساس شماره تلفن کاربر، شماره تماس آن کسب وکار و سپس محتوای پیام) انجام می شود. این کدهای هش به صورت محلی در دستگاه ایجاد شده و برای مقایسه با کد کسب وکار مربوطه به گوگل ارسال می شوند تا در صورت داشتن پیامکی تأیید شده، پردازش شوند.

پس از این مراحل، پیام یک آیکون «تأییدشده» را نشان خواهد داد تا معلوم شود که پیام قابل اعتماد بوده و از طرف همان شخص مورد نظر ارسال شده است. پس از آن می توان از صحت پیامک اطمینان حاصل کرد.

هنگامی که قابلیت پیامک تأییدشده روشن باشد و شما از مشاغل تأیید شده در گوگل پیامی دریافت کنید، گوگل آن پیام را به یک کد اعتباری غیر قابل خواندن در دستگاه شما ترجمه می کند. سپس کد را با کدهای اعتباری ارسال شده توسط کسب وکار مقایسه می کند. اگر این کدها با کد پیام مطابقت داشته باشند، گوگل تأیید می کند که محتوای پیام توسط آن کسب وکار ارسال شده است؛ سپس اپلیکیشن Messages به شما اطلاعاتی درباره ی آن کسب وکار، مانند لوگو با آیکون «تأییدشده» نشان می دهد.

شایان ذکر است که گوگل پیام های کاربر را نمی بیند؛ بلکه از شماره تلفن او برای ایجاد کدهای اعتباری استفاده می کند. این قابلیت جدید در حال حاضر فقط در چند کشور از جمله ایالات متحده در دسترس بوده و گزارش هایی از دسترسی آن در لهستان و هند نیز به دست آمده است. قابلیت پیامک تأیید شده در نسخه ی بتا v5.3.075 اضافه شده است. هنوز مشخص نیست که این قابلیت چه زمانی وارد نسخه های پایدار Messages خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 + 13 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *