رونمایی از لپ تاپ گلکسی بوک اس سامسونگ و معرفی جدیدترین حافظه های وسترن دیجیتال و ای دیتا در بیست و سومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار کامپیوتر

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در بیست و سومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار کامپیوتر، ده خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر یا رایانه تقدیم شما گرامیان میگردد.

آی گپ از رابط کاربری جدید خود رونمایی کرد

آی گپ که اکنون با عنوان شبکه ی اجتماعی تمام خدمات شناخته می شود، از رابط کاربری جدید خود با هدف یکپارچه سازی فضای این نرم افزار رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، آی گپ از رابط کاربری جدید خود رونمایی کرد. شبکه ی اجتماعی تمام خدمات آی گپ با هدف یکپارچه سازی فضای این نرم افزار در نسخه های مختلف شامل اندروید، آی او اس، وب و دسکتاپ رابط کاربری جدیدش را در اختیار کاربران قرار داده است.

رابط کاربری جدید آی گپ به ۵ بخش کلی مخاطبان، تماس، صفحه ی چت، آیلند یا سرزمین خدمات و تنظیمات تقسیم بندی شده است. رنگ و فرم رابط کاربری جدید آی گپ براساس هویت بصری برند آی گپ طراحی و توسعه داده شده است. در طراحی جدید شبکه ی اجتماعی تمام خدمات آی گپ، می توان به مجموعه ای از ویژگی ها به راحتی دسترسی پیدا کرد؛ از جمله ی این ویژگی ها می توان به انواع خدمات پرداخت شامل پرداخت انواع قبوض در کنار پرداخت جریمه و انتقال پول به صورت کارت به کارت و حتی استعلام جریمه خودرو  اشاره کرد.

امیرحسین ایماغیان، مدیر بازاریابی  آی گپ ایده ی اولیه طراحی این رابط کاربری جدید را مربوط به دی ماه ۹۶ می داند. پس از تصمیم گیری برای تغییر برند آی گپ، ۲۵ طرح پیشنهادی مورد بررسی قرار گرفته و نهایتا تغییرات در بهمن ماه ۹۷ با تغییر لوگوی آی گپ آغاز شده است.

ایماغیان همچنین در رابطه با تغییر رابط کاربری آی گپ چنین گفت:

لازمه ی اولین قدم در این مسیر بررسی نظرات کاربران بود و تمام پیام ها و نظرات کاربران بررسی شد تا چالش های پیش روی کاربران به خوبی رصد و برطرف شود. در مرحله ی دوم کمیته ای متشکل از تیم های بازاریابی، آتلیه خلاقیت و فنی آی گپ تشکیل شد. ترندهای جهانی در این حوزه بررسی شدند و براساس فرهنگ کاربران ایرانی، این ترندها بومی سازی شدند.

از جمله تغییرات اعمال شده در رابط کاربری جدید آی گپ باید به افزایش سرعت عملکرد نمایش و همسان سازی مخاطبان با روش جدید، ارتقا حس تجربه ی کاربری در بخش انتخاب مخاطبان و اعمال فعالیت های مختلف روی آن ها، امکان نمایش دسته بندی شده فهرست تما س ها، ارتقا سرعت و عملکرد برنامه در نقاط مختلف، ایجاد ساختار جدید کانال های پرمخاطب، بهبود در ساختار باشگاه آیوند و ایجاد رده بندی برای کاربران و گروه بندی برای امتیازات جمع آوری شده، سهولت در دسترسی به فضای ابری، امکانات جدید خدمات مالی و کیف پول با امکانات مانند پذیرندگی و قبول کارت های هدیه و دسترسی اشاره و این به روزرسانی جدید آی گپ را یک اقدام فنی منحصر به فرد در پلتفرم های شبکه های اجتماعی و پیام رسان از یک تیم جوان و تمام ایرانی عنوان کرد.

گلکسی بوک اس معرفی شد؛ لپ تاپ سامسونگ با عمر باتری ۲۳ ساعته

سامسونگ لپ تاپ ویندوزی گلکسی بوک اس را با پردازنده ی اسنپدراگون 8cx و وعده ی عمر باتری ۲۳ ساعته معرفی کرد.

به گزارش زومیت، در حاشیه ی رویدادی که تصور می شد منحصرا به فبلت های گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس اختصاص داشته باشد، کره ای ها لپ تاپ جدیدی را نیز معرفی کردند که به مدد پردازنده ی مبتنی بر معماری آرم، قرار است ۲۳ ساعت کاربر را همراهی کند. اولترابوک جدید سامسونگ، Galaxy Book S نام دارد و توان پردازشی آن را پردازنده ی اسنپدراگون 8cx تأمین می کند.

اسنپدراگون 8cx تراشه ی ۷ نانومتری کوالکام برای استفاده در کامپیوترهای شخصی به شمار می آید و براساس ادعای سامسونگ، بهبودی ۴۰ درصدی در عملکرد CPU، بهبودی ۸۰ درصدی در عملکرد گرافیکی و پهنای باند حافظه ی بیشتری را نسبت به گلکسی بوک ۲ به ارمغان خواهد آورد. گلکسی بوک اس از سیستم  خنک کننده ی پسیو یا بدون فن بهره می برد و عمر باتری مهم ترین ویژگی  آن خواهد بود. کره ای ها عمر باتری ۲۳ ساعته را برای این لپ تاپ حین پخش فیلم پیش بینی می کنند.

حال باید دید که آیا کامپیوترهای شخصی مبتنی بر معماری آرم توان پردازشی مورد نیاز برای بدل شدن به کامپیوتری اتکاپذیر را خواهند داشت یا خیر. پردازنده های اینتل بسیار پرمصرف هستند؛ اما لپ تاپ های ویندوزی مبتنی بر معماری آرم نیز بارها و بارها از حیث کارایی و عملکرد نا امید کننده ظاهر شده اند. کوالکام با پردازنده ی اسنپدراگون 8cx عملکردی در سطح پردازنده های نسل هشتمی Core i5 را وعده می دهد. براساس اعلام سامسونگ، گلکسی بوک اس از اتصال LTE گیگابیتی و ویژگی Instant-wake برای آماده به کار شدن آنی لپ تاپ پشتیبانی می کند و کمتر از یک کیلوگرم (۹۶۰ گرم) وزن دارد. ضخامت لپ تاپ جدید کره ای ها به حدود ۱۱.۸ میلی متر می رسد. گلکسی بوک اس از نمایشگری لمسی با پنل ۱۳.۳ اینچی TFT و وضوح Full HD بهره می برد.

گلکسی بوک اس در دو نسخه ی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی با حافظه ی رم ۸ گیگابایتی LPDDR4X عرضه خواهد شد و کاربر امکان ارتقاء حافظه ی آن تا سقف یک ترابایت را از طریق درگاه کارت حافظه ی MicroSD خواهد داشت. سیستم عامل دستگاه بسته  به منطقه ی عرضه یکی از دو نسخه ی هوم یا پروی ویندوز ۱۰ خواهد بود.

انرژی مورد نیاز گلکسی بوک اس را باتری ۴۲ وات ساعتی آن تأمین می کند. این لپ تاپ از وب کم HD برای تماس های تصویری بهره می برد و امکان استفاده از سیمکارت با فُرم نانوسیم برای برقراری اتصال دیتا در آن وجود دارد. گلکسی بوک اس از بلوتوث نسخه ی ۵ پشتیبانی می کند و دو پورت USB Type-C در لبه ی سمت راست و چپ خود دارد.

حافظه SSD جدید Ultrastar DC SN640 وسترن دیجیتال با ظرفیت ۳۰.۷۲ ترابایت معرفی شد

شرکت وسترین دیجیتال که در ساخت حافظه های SSD مشهور است، به تازگی جدیدترین خانواده حافظه های سازمانی با نام Ultrastar DC SN640 را معرفی کرد.

به گزارش زومیت، شرکت وسترن دیجیتال به تازگی جدیدترین نسل از خانواده ی حافظه های SSD سازمانی با کاربردهای مختلف را معرفی کرده است. درایو های جدید معرفی شده از قطعات توسعه یافته در شرکت وسترن دیجیتال بهره می برند و در سه فرم فکتور شامل EDSFF E1.L، U.2 و M.2-22110 با ظرفیتی بیش از ۳۰.۷۲ ترابایت معرفی شده اند.

حافظه های SSD جدید Ultrastar DC SN640 وسترن دیجیتال، براساس کنترلرهای توسعه داده شده توسط شرکت ساخته شده اند و از BBICS4 3D TLC NAND ر۹۶ لایه ای  بهره می برند. با وجود این مشخصات، SSDهای جدید وسترن دیجیتال، کارکردهای مختلف مورد نیاز کسب وکارها همچون سرورهای SQL، MySQL، VMware vSAN، دسکتاپ های مجازی و… را هدف قرار داده اند.

از نظر ویژگی های جدید، می توان به سیستم حفاظت دربرابر قطع برق، رمزنگاری داده ای AES-256، حذف سریع ایمن، دانلود فرمورهای امضادار و دیگر فناوری ها اشاره کرد. بسته به نوع کاربرد، وسترن دیجیتال حافظه های SSD سری Ultrastar DC SN640 را در سه فرم فکتور عرضه می کند. برای آن دسته از کاربرانی که بیشترین قدرت و ظرفیت را احتیاج دارند، شرکت سازنده فرم فکتور EDSFF E1.L را پیشنهاد می دهد که بیش از ۳۰.۷۲ ترابایت ظرفیت و حافظه خواندنی تصادفی با سرعت ۷۲۰ هزار IOSP دارد.

شرکت سازنده برای سرورهای بلید (Blade) که پردازش دسکتاپ های مجازی و نرم افزارهای مشابه را برعهده دارند، فرم فکتور U.2 را پیشنهاد می دهد که از ظرفیت هایی تا سقف ۷.۶۸ ترابایت برخوردار هستند. برای محیط های OCP و محیط های دیگری که با مشکل کمبود فضا مواجه هستند، درایو اولترااستار DC SN640 در فرم فکتور M.2-22110 درنظر گرفته شده است که تا ۳.۸۴ ترابایت ظرفیت دارند. بسته به حجم کاری، حافظه های SSD جدید در مدت زمانی بیش از ۵ سال، استقامت تنظیم شونده ای برابر با ۰.۸ یا ۲ DWPD را ارائه می دهد. از نظر قدرت پردازش، اولترااستار DC SN640 در فرم فکتور U.2 با ۶.۴ ترابایت ظرفیت، سرعت خواندن مدوام معادل با ۳.۲ گیگابایت در ثانیه و سرعت نوشتن مداوم ۲.۱۴ گیگابایت در ثانیه دارد. سرعت خواندن تصادفی این درایو هم معادل ۴۸۰ هزار IOPS و سرعت نوشتن تصادفی آن معادل ۱۲۰ هزار IOPS است.

گفتنی است در حال حاضر نمونه های هارددرایوهای  Ultrastar DC SN640 برای مشتریان شرکت دردسترس است و فروش تجاری این محصولات از سال آینده آغاز خواهد شد.

وسترن دیجیتال از دو حافظه سه بعدی ۹۶ لایه ی SSD رونمایی کرد

وسترن دیجیتال از دو حافظه ی SSD قدرتمند ویژه ی دیتاسنترها رونمایی کرد. این حافظه ها از سرعت و تحمل پذیری چشمگیری بهره مند هستند.

به گزارش زومیت، وسترن دیجیتال از دو حافظه ی SSD سه بعدی ۹۶ لایه از خانواده ی NVMe با نام های Ultrastar DC SN640 و Ultrastar DC SN340 رونمایی کرد. این دو حافظه از نوع mixed-use و read-intensive هستند که به ترتیب برای کاربری ترکیبی و کاربردهایی که به سرعت بسیار بالای خواندن نیاز دارند مورد استفاده قرار می گیرند. درایور های جدید سری Ultrastar برای پاسخ گویی به نیازهای درحال تکامل و ویژه ی دیتاسنترهای امروزی ساخته شده و به دنبال ایجاد شالوده ای قوی و قابل انعطاف برای دوران زتابایت آینده هستند. استفاده از طراحی کنترلر مخصوص وسترن دیجیتال به همراه توسعه ی سفت افزار (firmware) و یکپارچگی عمودی آن، حافظه های جدید را به ابزاری برای نمایش قدرت این شرکت برای خلق ابداعاتی تبدیل می کند که به کاربران اجازه می دهد داده های خود را به اشکال مختلفی از رایانش لبه ای گرفته تا رایانش ابری و هسته ای مدیریت کنند.

فناوری NVMe تأثیر بسیار زیادی بر کسب وکارها و عملیات های آن ها روی داده ها داشته است. این فناوری می تواند در زمینه هایی همچون تجزیه وتحلیل آنی، ماشین به ماشین (M2M)، اینترنت اشیاء و فناوری های نوظهور مثل زیرساخت منعطف یا composable infrastructure به کار رود. کاربران دیتاسنترها با ماهیت جریان های داده ی خود و میزان بار کاری آن ها آشنا هستند و می فهمند که معماری های عمومی امروزی ناکار آمد هستند و می توانند مصرف منابع و هزینه ها را افزایش دهند. اکنون وسترن دیجیتال با طلیعه داری حافظه های جدید NVMe SSD گزینه های مخصوصی را برای اهداف مختلف معرفی کرده است. در زیر با این دو حافظه بیشتر آشنا می شویم.

وسترن دیجیتال DC SN640

حافظه های خانواده  ی Ultrastar DC SN640 برای ارائه ی عملکرد بسیار قوی چندکاربردی مثل SQL Server، MySQL، دسکتاپ های مجازی و کارکردهای حیاتی کسب وکارها با استفاده از زیرساخت های فراهمگرا (HCI) طراحی شده اند که از جمله ی آن ها می توان به VMware vSAN و Azure Stack HCI مایکروسافت اشاره کرد. این حافظه  در زمینه ی نوشتن متوالی در مقایسه با مدل های قبلی عملکردی دو برابری را از خود نشان می دهد. حافظه های DC SN640 که از طراحی های سیستم متفاوتی پشتیبانی می کنند، در سه شکل متفاوت عرضه می شوند و قابلیت های مختلفی دارند:

  • EDSFF E1.L تا حجم 30.72 ترابایت
  • U.2 7mm تا حجم 7.68 ترابایت
  • M.2 22×110 تا حجم 3.84 ترابایت

حافظه های Ultrastar DC SN640 با معماری ثابت شده ای ساخته شده اند به نحوی که کاربران تجاری، ارائه دهندگان خدمات ابری، تولیدکنندگان و شرکای آن ها می توانند روی صلاحیت آن و داشتن گواهی نامه های سخت افزاری و سیستم عامل برای کاهش زمان ساخت محصول نهایی حساب کنند. خانواده ی Ultrastar DC SN640 همچنین دارای تحمیل پذیری منعطف و قابل تنظیمی هستند و گزینه های متعدد امنیتی با خود دارند. این حافظه ها که از هزینه ی مالکیت رقابتی برخوردار هستند، شالوده را برای پشتیبانی از دیتاسنترها در مقیاس زتابایت فراهم می کنند و برای طراحی معماری های نسل آینده از مدیریت نام فضای چندگانه ی NVMe بهره می برند.

وسترن دیجیتال DC SN340

حافظه ی جامد Ultrastar DC SN340 Gen3 x4 برای مصرف انرژی کمتر و ارائه ی بازدهی بیشتر طراحی شده و با مصرف ۷ واتی در عملکرد نهایی، حرارت کمی تولید می کند. این حافظه برای کارهایی که به زمان خوانش زیادی نیاز دارند، مثل ذخیره  سازی گرم (warm storage) و سایر مواردی که برای نوشتن در اندازه های بزرگ به کار می رود مناسب است. از جمله ی این موارد می توان به شبکه های تحویل محتوا (CDN) و video caching اشاره کرد که داده ها در اندازه های متوالی بزرگ نوشته می شوند و از پهنای باند وسیع Gen3 x4 و تأخیر کم NVMe بهره می برند. پایگاه های داده ی توزیع شده ی NoSQL مثل Apache Cassandra و MongoDB نیز می توانند از ویژگی نوشتن داده ها در اندازه های بزرگ این حافظه بهره مند شوند. حافظه ی Ultrastar DC SN340 با قابلیت های مختلف تا حجم 7.68 ترابایت عرضه می شود. این درایو در سه ماهه ی جاری به کاربران منتخب عرضه خواهد شد.

ای دیتا حافظه XPG Gammix S50 را معرفی کرد؛ حافظه SSD با پشتیبانی از PCIe 4.0

ای دیتا با XPG Gammix S50 به دنبال کسب جایگاه برترین تولید کننده ی دنیای حافظه های SSD است.

به گزارش زومیت، ای دیتا به تازگی از اولین حافظه ی PCIe 4.0 x4 NVMe SSD رونمایی کرد که برای پردازنده های رایزن و مادربرد های پلتفرم X570 این شرکت طراحی شده است. حافظه ی SSD جدید XPG Gammix S50 اکنون خود را به عنوان پرچم دار محصولات ای دیتا و مختص کاربران حرفه ای تولید محتوا معرفی می کند.

ای دیتا برای تولید این حافظه از کنترلر PS5016-E16 شرکت Phison (تنها کنترلر PCIe 4.0 بازار) در کنار حافظه ی 3D TLC NAND بهره برده است و آن را در ظرفیت های یک و دو ترابایت تولید و به بازار عرضه خواهد کرد. این حافظه ی SSD در فرم فکتور M.2 تولید می شود و همان طور که اشاره شد، از چهار لِین رابط نسل چهارم PCIe بهره می برد (که با PCIe 3.0 نیز سازگار است) تا به طور کلی پهنای باند تئوری ۸ گیگابایت برثانیه (دو برابر سریع تر از PCIe 3.0) را ارائه دهد. نکته جالب توجه در این خصوص، عدم استفاده از هیت سینک بزرگ (مانند رقبا) در محصول مورد بحث است و ای دیتا از نمونه ای با ابعاد معمولی در آن بهره برده است. غول دنیای حافظه ها در XPG Gammix S50 از فناوری هایی اعم از SLC caching ،DRAM cache buffer ،End-to-End Data Protection و قابلیت تصحیح خطا یا همان LDPC بهره برده است تا محصول جدید خود را به گزینه ای ایده آل برای کاربران حرفه ای تبدیل کند.

به گفته ی ای دیتا، پرچم دار حافظه های این شرکت سرعت ترتیبی خواندن و نوشتن برابر با ۵۰۰۰ و ۴۴۰۰ مگابایت بر ثانیه خواهد داشت تا بدین ترتیب خود را به عنوان یکی از سریع ترین حافظه های ذخیره سازی جهان معرفی کند. سرعت خواندن و نوشتن تصادفی 4K این درایو نیز برابر با 750K/750K IOPS است. در بخش عمر کاری نیز XPG Gammix S50 عمری برابر با ۱۸۰۰ تا ۳۶۰۰ ترابایت خواهد داشت و ای دیتا نیز این محصول را با گارانتی ۵ ساله  به بازار عرضه می کند.

ای دیتا هنوز جزئیاتی در خصوص هیولای جدید ذخیره سازی خود منتشر نکرده است.

AMD طراحی نسل سوم معماری Zen را به پایان رساند

AMD پس از موفقیت در تولید نسل دوم پردازنده های EPYC به پیشروی در صنعت پردازنده ها ادامه داده و طراحی نسل سوم معماری Zen را به پایان رسانده  است.

به گزارش زومیت، حال که پردازنده های AMD Zen 2 توانسته  است توجه بازار عمومی و بازار تجاری را با نسل سوم پردازنده های رایزن (Ryzen) و نسل دوم پردازنده های EPYC به خود جلب کند، زمان آن رسیده که غول دنیای پردازنده به استقبال آینده برود. در همین راستا به نظر می رسد AMD طراحی معماری پردازنده ی Zen 3 را به پایان رسانده  است.

این خبر طی مراسم رونمایی از نسل دوم پردازنده های EPYC منتشر شد. طی این مراسم اسلایدی به نمایش گذاشته  شد که نشان می داد طراحی نسل سوم معماری Zen به پایان رسیده و حتی طراحی نسل چهارم آن در حال انجام است. البته این بدین معنا نیست که پردازنده های نسل چهارم رایزن به این زودی ها به بازار عرضه خواهند شد، بلکه نشان می دهد موفقیت های اخیر AMD باعث نشده که آن ها از سرعت پیشرفت خود بکاهند.

به نظر می رسد که AMD Zen 3 از تکنولوژی پردازنده های +7nm بهره می برد، تقریباً مشابه +AMD Zen که پس از نسخه ی اصلی Zen معرفی شد و از تکنولوژی +12nm استفاده می کرد. بنابراین انتظار می رود Zen 3 فرکانس بالاتر و مصرف انرژی کمتری نسبت به Zen 2 داشته باشد. AMD در Zen 2 از نودهای ۷ نانومتری DUV استفاده کرده  اما به نظر می رسد در Zen 3 از نودهای ۷ نانومتری EUV بهره می برد و همین عامل باعث افزایش فرکانس و کاهش انرژی مصرفی شده  است. این فناوری باعث می شود راندمان تولید چیپ های مورد بحث بیشتر باشد و محصول نهایی کمتر با مشکل مواجه شود.

در مورد Zen 4 اطلاعات چندانی در دسترس نیست و از توانایی های آن ها اطلاعات دقیقی نداریم اما گفته می شود AMD Zen 4 براساس نودهای ۶ نانومتری EUV است و سال ۲۰۲۱ عرضه خواهد شد.

هنوز نمی دانیم آیا AMD با حرکت به سمت استفاده از نودهای ۶ نانومتری می تواند تولید پردازنده های دسکتاپ را متحول کند و تعداد هسته ها را حتی به بیش از ۱۶ هسته و ۳۲ ترد موجود در Ryzen 9 3950X برساند یا خیر، اما جالب است که بدانیم ممکن است عملکردی در سطح Threadripper 2990WX را طی دوسال آینده در چیپ های رایانه های دسکتاپ داشته  باشیم.

با این  حال اطلاع دقیقی از توانایی نسل سوم AMD Ryzen Threadripper نداریم و اگر چنین اطلاعاتی داشتیم، می توانستیم در مورد توانایی ها و ویژگی های AMD Zen 3 و Zen 4 حدس های بهتری بزنیم.

گوگل تحولی جدید در سرویس جستجوی عکس خود ایجاد کرد

گوگل سرویس جستجوی عکس خود را به راهی برای فروش کالاها تبدیل کرده است.

به گزارش زومیت، در نگاه اول، سرویس جدید جستجوی عکس گوگل (google image) با گذشته تفاوتی نکرده است اما زمانی که روی محصولی کلیک می کنید، اطلاعات خرید و قیمت محصول برای شما نمایش داده می شود. گوگل در ماه مارس سرویس مشابهی را با نام «تبلیغات قابل خرید» راه اندازی کرد. در آن زمان تنها برای جستجوهای مربوط به «ایده های قابل اجرا در خانه و محل کار» یا «هنرهای انتزاعی» لینک توضیحات خرید محصول و قیمت ارائه می شد اما اکنون برای همه جستجوها اطلاعات خرید نمایش داده خواهد شد.

گوگل این تحول جدید در راستای تمرکز بر فروش را از سرویس جستجوی Bing فرا گرفته است. بر خلاف سرویس جستجوی بینگ، گوگل امکان دیدن تصویر محصول به تنهایی و بدون نیاز به مراجعه به سایت فروشنده را فراهم نکرده است. گوگل با این کار قصد دارد از قانون کپی رایت حمایت کند.

افزونه جدید کروم رمزهای عبور لو رفته را تشخیص می دهد

Password Checkup افزونه ی جدید گوگل کروم برای تشخیص خودکار نام های کاربری و رمزهای عبور نا امن و درمعرض خطر است.

به گزارش زومیت، گوگل  اوایل سال جاری میلادی افزونه ای به نام Password Checkup برای گوگل کروم معرفی کرد که می تواند امنیت  این مرورگر را میزان زیادی افزایش دهد؛ زیرا درصورتی که اطلاعات آنلاین مانند پسورد و نام کاربری کاربران برای ورود به حساب های کاربران درمعرض خطر باشد، افزونه این موضوع را به صورت خودکار تشخیص و به کاربر اطلاع می دهد.

براساس اطلاعات به دست آمده از بررسی های گوگل، در ماه نخست انتشار Password Checkup، تنها ۱.۵ درصد از کاربران گوگل کروم یعنی ۳۱۶ هزار نفر، این افزونه ی کروم را نصب کرده اند و پس از نصب آن دریافته اند نام کاربری و گذرواژه  ی آن ها درمعرض خطر است. با این حال، ظاهرا گوگل قصد دارد با این مشکل مقابله کند.

با توجه به اینکه میلیاردها نفر از کاربران گوگل  کروم هنوز این افزونه را نصب نکرده اند و اینکه احتمالا جزئیات اطلاعات لاگین آن ها نیز درمعرض خطر است، می  توان گفت با آمار نسبتا نگران کننده ای مواجه هستیم. نحوه  ی کار این افزونه به این صورت است که اگر کاربران برای ورود به سایت ها از یکی از چهارمیلیارد رمز عبوری استفاده کنند که گوگل آن ها را به دلیل دستیابی هکرها یا سایر افراد به این اطلاعات نا امن می داند، آن ها را از این موضوع مطلع می کند.

افزون بر این، اطلاعاتی که کاربر آن ها را وارد می کند هم در زمان بررسی و هم در زمان مطابقت آن ها با اطلاعات موجود در پایگاه داده ی اطلاعات درمعرض خطر، برای کسب اطمینان از ذخیره نشدن به وسیله ی گوگل به صورت محلی یا از راه دور رمزگذاری می شوند.

در حال  حاضر، کاربران گوگل کروم برای اینکه بفهمند اطلاعاتی که برای ورود به حساب کاربری استفاده می کنند، درمعرض خطر است یا نه، باید Password Checkup را نصب کنند تا از امنیت این اطلاعات مطمئن شوند؛ البته گوگل کروم در برخی از پلتفرم ها مانند اندروید  از این افزونه پشتیبانی نمی کند.

طبق اطلاعات منتشر شده در برخی از منابع، گوگل به زودی این ویژگی را به صورت مستقیم در کروم ادغام خواهد کرد (مخصوصا در نسخه  کروم 78 که در ماه اکتبر منتشر خواهد شد) و کاربران بیشتری می توانند از این ویژگی به صورت پیش فرض استفاده کنند.

ویژگی Monitor در فایرفاکس نیز درباره ی درمعرض خطربودن اطلاعات لاگین کاربران به آن  ها هشدار می دهد

گوگل کروم نخستین مرورگری نیست که چنین ابزاری را در اختیار کاربران خود قرار داده است؛ فایرفاکس  نیز ویژگی مشابهی به نام Monitor دارد که با مشارکت وب سایت و پایگاه  داده ای به نام HaveIBeenPwned ایجاد شده است. درضمن، طبق اطلاعات منتشر شده این ویژگی در آینده به صورت بهتری در فایرفاکس ادغام خواهد شد و ویژگی مدیریت گذرواژه نیز به یکی از نسخه های آینده ی این مرورگر افزوده خواهد شد.

مایکروسافت راهنمای FastTrack را برای کوچ به ویندوز 10 ارائه کرد

با نزدیک شدن به تاریخ پایان خدمات رسمی مایکروسافت برای ویندوز ۷، بسیاری از سازمان ها باید به ویندوز ۱۰ مهاجرت کنند. مایکروسافت در این راستا خدماتی ارائه می دهد.

به گزارش زومیت، به روزرسانی و ارتقاء تکنولوژی های پیشرفته کار آسانی نیست، اما با نزدیک شدن به تاریخ اعلام شده برای پایان خدمات مربوط به ویندوز ۷، شرکت ها و سازمان ها باید از ویندوز ۷ به ویندوز ۱۰ مهاجرت کنند. باب دیویس (Bob Davis)، معاون مدیرعامل مایکروسافت ۳۶۵ مقاله ای نوشته   و در آن مطالبی را در مورد به روزرسانی به ویندوز ۱۰ عنوان کرده  است. مایکروسافت ۳۶۵ شامل ویندوز ۱۰ و آفیس ۳۶۵ است. ادامه ی این مطلب را از زبان باب دیویس بخوانید:

ما برای اینکه شما را در مراحل مختلف ارتقا به ویندوز ۱۰ همراهی کنیم سرمایه گذاری هایی انجام داده ایم تا کمک کنیم شما بتوانید میزان سازگاری به روزرسانی ها را بدانید، تصمیم های آگاهانه بگیرید و هزینه و پیچیدگی مربوط به به روزرسانی ها را برای خود کاهش دهید. با اینکه می دانیم بسیاری از شما در حال ارتقا به ویندوز ۱۰ هستید، اما از آنجا که ممکن است در این روند با مشکلات ناخواسته ای رو به رو شوید، راهنمای جدید FastTrack را ایجاد کرده ایم تا شما را در راستای ارتقای ویندوز ۱۰ راهنمایی کند.

سرمایه گذاری برای کمک به شما در ارتقا به ویندوز ۱۰

از آنجا که قرار است در ۱۴ ژانویه سال ۲۰۲۰ خدمات مربوط به ویندوز ۷ به طور رسمی قطع شود، ما تلاش کرده ایم به شما کمک کنیم تا راحت تر در مسیر دریافت ویندوز ۱۰ قرار گیرید و آن را به صورت پایدار در بیاورید.

برای شروع، ویندوز ۱۰ و آفیس ۳۶۵ (Office 365) را به گونه ای طراحی کردیم که کاملاً سازگار باشند و این اصل را برای خود نگه داشتیم که سازگاری را حفظ کنیم. با درنظرگرفتن این اصل، سرمایه گذاری هایی روی اپلیکیشن ها، ماکروها و add-inها در ویندوز ۱۰ و آفیس ۳۶۵ انجام دادیم تا این اطمینان برای ما ایجاد شود که محیط کاربری نهایی پس از به روزرسانی مطابق انتظارات شما عمل کند.

در این راستا ابزارهایی هم در اختیار شما قرار گرفته  است. Windows Autopilot به شما کمک می کند تا هزینه و پیچیدگی مرتبط با ایجاد، حفظ و بارگذاری Image جدید را کاهش دهید. Desktop Analytics (که در حال حاضر برای عموم به صورت پیش نمایش قرار دارد) باعث می شود بتوانید تصمیم های آگاهانه در مورد میزان آمادگی کلاینت های ویندوز خود بگیرید. Office Readiness Toolkit کمک می کند تا بتوانید در انتقال به آفیس ۳۶۵ پروپلاس سازگاری را حفظ کنید. Desktop App Assure که بخشی از برنامه ی Microsoft FastTrack است، منابعی را در اختیار شما قرار می دهد که بتوانید پس از انتقال به ویندوز ۱۰، در صورت مشاهده ی مشکلاتی در سازگاری در ویندوز ۱۰ یا آفیس ۳۶۵، آن را مرتفع کنید.

راهنمای جدید FastTrack برای انتقال به ویندوز ۱۰

گاهی پیش می آید که مشکلات شما پیچیده می شوند و حتی نمی دانید که از کجا شروع کنید، یا به مشکلی برخورده اید که مهاجرت شما را به ویندوز ۱۰ متوقف کرده  است. در چنین مواقعی لازم است با یک متخصص مشورت کنید تا بدانید قدم بعدی چه باید باشد. امروز خوشحالم که می توانم راهنمای FastTrack انتقال به ویندوز ۱۰ را معرفی کنم.

ما با FastTrack به شما کمک می کنیم تا یک راه حل تخصصی بیابید و بتوانید تعیین کنید که چه خدمات یا کاربرانی را لازم دارید. بدین ترتیب شما می توانید بیشترین بهره برداری را از سرمایه گذاری در بخش تکنولوژی داشته باشید. این راهنما برای کسانی که ۱۵۰ لایسنس یا بیشتر از یک سرویس خدماتی را خریداری کرده اند رایگان است.

پشتیبانی از HDR و HDMI 2.0 به مبدل چند پورت USB-C اپل اضافه شد

پشتیبانی از HDR و HDMI 2.0 به نسخه جدید مبدل چند پورت دیجیتال AV به USB-C اپل اضافه شده است.

به گزارش زومیت، شاید اپل  بسیاری از پورت ها را از لپ تاپ هایش حذف کرده باشد؛ اما با خریداری آداپتور چندپورت رسمی می توان پورت های حذف شده را بازگرداند. اکنون اپل آداپتور چندپورت خود را به روزرسانی کرده تا آن را کاربردی تر کند.

طبق گزارش 9To5Mac، کوپرتینویی ها به طور کاملا بی سروصدا، آداپتور چندپورت دیجیتال AV به USB-C خود را با همان قیمت ۶۹ دلار سابق، از شماره مدل A1621 به A2119 به روز کرده اند. آداپتور مذکور پورت های HDMI، USB-C و USB-A را دارا است و هنگامی که به یک کامپیوتر مک یا آیپد  متصل شود، به دستگاه این امکان را می دهد که علاوه بر شارژشدن، به مانیتور  دیگر متصل شود و هم زمان عمل انتقال داده را نیز انجام دهد.

اگر قصد خرید آداپتور چند پورت اپل را دارید، مدل جدید، به دلیل ارتقاء ویژگی هایش قطعا توجه شما را جلب خواهد کرد. پورت HDMI در مدل جدید اکنون از HDMI 2.0 پشتیبانی می کند؛ این یعنی اگر با سیستم عامل های macOS Mojave 10.14.6 یا iOS  12.4 و بالاتر به کار گرفته شود، می تواند وضوح ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ را با نرخ تازه سازی ۳۰ یا ۶۰ هرتز و همچنین وضوح 1080p را با نرخ تازه سازی ۶۰ هرتز ارائه دهد. برای رسیدن به بالاترین وضوح با نرخ تازه سازی ۶۰ هرتز، به یکی از این دستگاه های اپل احتیاج خواهیم داشت:

  • مک بوک پرو ۱۵ اینچی، معرفی شده از سال ۲۰۱۷ به بعد
  • آی مک رتینا معرفی شده از سال ۲۰۱۷ به بعد
  • آی مک پرو
  • آیپد پرو

مدل جدید آداپتور چندپورت اپل، همچنین از قابلیت HDR با فرمت های HDR10 و دالبی  ویژن (Dolby  Vision) پشتیبانی می کند تا درصورت وجود دستگاه پخش و نمایشگر سازگار با این ویژگی، کاربر را از مزایای آن بهره مند کند.

پورت های USB-C و USB-A به همان شکل در مدل جدید باقی مانده اند و USB A سرعت انتقال USB 3.0 و شارژ آیفون، آیپد و آیپاد تاچ را ازطریق کابل مناسب، دارا است.

پورت USB-C برای شارژ مورد استفاده قرار می گیرد و اگر همراه یک آداپتور شارژ USB-C استفاده شود، می تواند باتری مک یا آیپد را شارژ کند.

توجه داشته باشید هنگامی که از آداپتور چندپورت استفاده نمی کنید، آن را از دستگاه  جدا کنید؛ در غیر این صورت، آداپتور شارژ باتری دستگاه متصل را خالی می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نه + چهارده =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *