رونمایی لنوو از سه کروم بوک جدید و عرضه ی ماوس وایپر با کلیدهای نوری توسط ریزر در بیست و دومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار کامپیوتر

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در بیست و دومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار کامپیوتر، پنج خبر از دنیای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر یا رایانه تقدیم شما گرامیان میگردد.

لنوو از سه کروم بوک جدید رونمایی کرد

لنوو در ویدئویی جدید، از سه کروم بوک جدید خود به نام های C340-11،S340 و C340-15 رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، در ویدئویی که به تازگی منتشر شده است، لنوو  از اضافه شدن سه کروم بوک جدید به خانواده ی موفق لپ تاپ های مبتنی بر Chrome OS خود خبر داد. هرچند که بیشتر تمرکز این لپ تاپ ها بر ارتقای مدل های پیشین بوده است؛ ولی لنوو امیدوار است که با اضافه کردن چند قابلیت جدید، شانس خود را برای رقابت با سایر مدل های خوب بازار افزایش دهد.

این سه سیستم جدید عبارت اند از: مدل تبدیل پذیر C340-11 با صفحه ی ۱۱/۶ اینچی، S340 با صفحه ی ۱۴ اینچی و مدل تبدیل پذیر C340-15 با صفحه ی ۱۵/۶ اینچی. سایز ۱۵/۶ اینچی مدل آخر را در کمتر کروم بوکی شاهد هستیم. دو مدل اول، جایگزین مدل های C330 و S330 هستند و از پردازنده ی مدیاتک  (MediaTek) به اینتل  Celeron N4000 مهاجرت کرده اند. علاوه  بر بهبود مورد انتظار در کارایی و عملکرد، نسخه های جدید هر کدام شامل رنگ  منحصر به فردی هستند که آن ها را از طراحی های تک رنگ معمول متمایز می کند: رنگ صورتی برای C340 و بنفش تیره برای S340.

هردوی این لپ تاپ ها با ۴ گیگابایت رم و حافظه  داخلی ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت عرضه می شوند. C340 صفحه نمایشی لمسی با رزولوشن 1366×768 دارد ولی در S340 امکان انتخاب صفحه  نمایش لمسی Full HD  وجود دارد؛ امکانی که به دلیل چرخش ۱۸۰ درجه ای و قابلیت خواباندن صفحه به صورت تخت، می تواند بسیار مفید واقع شود.

اما خبر بزرگ، معرفی مدل C340-15 است که احتمالا به عنوان جایگزین خوش قیمت کروم بوک Yoga C630 شناخته خواهد شد. همانند C630، این لپ تاپ  هم دارای صفحه نمایشی ۱۵/۶ اینچی با قابلیت های لمسی و چرخش ۳۶۰ درجه است. البته نقطه ضعف این مدل در مقایسه با C630، استفاده از رم ۴ گیگابایتی به جای ۸ گیگابایتی و نقطه قوت آن، استفاده از پردازنده ی اینتل Core i3 8130U به جای پردازنده ی Core i5 8250U است. مدل C340-15 همچنین یک Number Pad کامل در صفحه کلید خود (که مجهز به نور پس زمینه   است) دارد که C630 از آن برخوردار نیست.

هرچند که ویدئوی معرفی لنوو بسیار رنگی و زیبا است، اما لنوو هیچ گونه اطلاعاتی درباره ی قیمت گذاری و زمان عرضه ی این دستگاه ها اعلام نکرده است. درنتیجه فعلا باید منتظر اخبار تکمیلی باشیم.

ریزر ماوس وایپر را با کلیدهای نوری عرضه کرد

شرکت ریزر به تازگی ماوسی جدید با نام وایپر عرضه کرده است که از کلیدهای نوری بهره می برد. کلیدهای نوری سرعت ماوس را تا سه برابر افزایش می دهند.

به گزارش زومیت، ریزر ماوس جدیدی به فهرست محصولات خود اضافه کرده است که بیش از هر چیزی روی سرعت تمرکز می کند. ریزر وایپر (Razer Viper) اولین ماوس این شرکت است که از کلیدهای نوری بهره می برد که سرعت پاسخ دهی و دوام محصول را افزایش می دهد. محصول جدید ریزر فقط ۶۹ گرم وزن دارد و با این حساب، ماوس بسیار سبکی است. این ماوس به گونه ای طراحی شده است که استفاده از آن برای هر دو دست چپ و راست راحت خواهد بود.

بارزترین ویژگی ماوس وایپر وجود کلیدهای نوری است براساس گفته ی ریزر، کلیدهای نوری به کار رفته در آن تا سه برابر سریع تر از کلیدهای مکانیکی عمل می کنند. کلیدهای مکانیکی ماوس برای ارسال سیگنال از رابط فلزی استفاده می کنند که می توانند اثر پرش ایجاد و سیگنال های اضافه ارسال کنند. در این حالت، رایانه باید این سیگنال های اضافه را تصفیه کند که این مسئله سرعت پاسخ دهی را کاهش می دهد.

ریزر در کلیدهای نوری ماوس جدید خود، برای ارسال سیگنال از پرتوهای مادون قرمز استفاده می کند که همین عامل افزایش سرعت پاسخ دهی را سبب می شود. به علاوه، ماوس ریزر وایپر تجربه بازی هایی را بهبود می بخشد که به عکس العمل سریع نیاز دارند. دیگر مزیت کلیدهای نوری ماوس مذکور افزایش میزان دوام آن ها است که به ادعای ریزر، تا ۷۰ میلیون کلیک را تحمل می کنند.

شرکت ریزر در ساخت وایپر از پوسته ی اسکلتی استفاده نکرده است که همین امر آن را به سبک ترین ماوس سیمی ریزر تبدیل می کند. گفتنی است سیم این ماوس با مواد دارای اصطکاک پوشانده شده است تا سرعت حرکت آن را افزایش دهد. همچنین، وایپر از حسگر اپتیکال 5G  ریزر با DPI ۱۶,۰۰۰ و هشت کلید قابل برنامه ریزی بهره می برد. ماوس ریزر وایپر با قیمت ۸۰ دلار در وب سایت این شرکت دردسترس خریداران قرار دارد.

اینتل کارت شتاب دهنده ی برنامه پذیر جدیدی را معرفی کرد

در حالی که فناوری تراشه های FPGA شرکت اینتل، سرعت پهنای باند بالایی را برای مصارفی با بار کاری سنگین ارائه می دهد، این شرکت نسل جدید کارت های شتاب دهنده ی خود را با تکیه بر این فناوری معرفی کرد.

به گزارش زومیت، اینتل، کارت شتاب دهنده ی برنامه پدیز D5005 را براساس مدل 10 FPGA سری استراتیکس (خانواده ی پرچم دار از مدارهای دیجیتال برنامه پذیر)، معرفی کرد که از سرور نسل دهم ProLiant DL3809 شرکت HPE، جهت حمل داده استفاده خواهد کرد.

در سال ۲۰۱۷، اینتل اعلام کرد در حال توسعه ی کارت های شتاب دهنده ی برنامه پذیری (PAC) است، که به عنوان بستری جامع، برای استفاده از مدارهای مجتمع دارای آرایه گیت های قابل برنامه ریزی (FPGA) در مرکز داده خواهند بود. اولین نوع از این محصول با کیت های با قابلیت توسعه ی پرسرعت Arria 10 GX با لیتوگرافی ۲۰ نانومتری، راهی بازار شد. سال ۲۰۱۸ نیز این شرکت، کارت شتاب دهنده ی برنامه پذیر دیگری را با مدار مجتمع برنامه پذیر (FPGA) جدیدی دارای فناوری ۱۴ نانومتری معرفی کرد. اینتل از همکاری خود با شرکت Hewlett Packard برای راه اندازی این سری از محصولات خبر داد.

محصول جدید اینتل با نام D5005، دومین مجموعه از کارت های PAC با آرایه گیت برنامه پذیر 10 SX FPGA از خانواده ی استراتیکس است. این PAC، با بسته ی شتاب دهنده ی اینتل که شامل درایورها، رابط های برنامه نویسی نرم افزار و نیز بخش مدیریتی FPGA است، راهی بازار خواهد شد. این دستگاه همچنین، چهار حافظه ی رم ۳۲ گیگابایتی DDR4 ئی سی سی (نوعی حافظه  با قابلیت تشخیص انواع مختلف خرابی داده و توان رفع آن ها) و دو عدد رابط  ترانسیور QSFP، دارای سرعت انتقال داده به اندازه ی ۱۰۰ گیگابایت بر ثانیه است. توان طراحی حرارتی(TDP) این دستگاه، ۲۱۵ وات بوده و برای اتصال از پورت PCIe 3.0 x16 استفاده می کند.

کیت توسعه ی پرسرعت کارت شتاب دهنده ی جدید اینتل در مقایسه با نوع Arria 10 PAC، سه برابر منطق برنامه پذیر بیشتری داشته و از حافظه ی رم DDR4 با ظرفیتی ۴ برابری بهره می برد. پورت های اترنت این محصول با ظرفیت ۴۰ تا ۱۰۰ مگابیتی، دو برابر سرعت بیشتری را ارائه می دهند.

HPE اولین تولید کننده ای است که صلاحیت D5005 را، برای استفاده از سرورهای این شرکت، به خصوص سرور نسل دهم ProLiant DL380 تأیید می کند. استفاده ی این کارت شتاب دهنده از سرورهای HPE، شامل استریم داده به جهت تجزیه و تحلیل، انتقال کد ویدئویی، فناوری مالی، ژنوم شناسی و هوش مصنوعی خواهد بود.

امکان استفاده از سرورهای شخصی در مایکروسافت آژور فراهم شد

سرویس جدید آژور سرورهای فیزیکی کاملا اختصاصی در اختیار کاربران قرار می دهد که از یک یا چند دستگاه مجازی آژور میزبانی می کند.

به گزارش زومیت، مایکروسافت پیش نمایشی از سرویس ابری جدید خود را منتشر کرده است که این امکان را به مشتریان می دهد دستگاه های مجازی خود را روی سرویس های فیزیکی تک کاربره (Single-tenant Physical Services) اجرا کنند. به گفته ی مایکروسافت، میزبان اختصاصی آژور (Azure Dedicated Host) برای مشاغلی مفید خواهد بود که نمی خواهند منابع برخی از دستگاه های مجازی شان را روی سرورهایی به اشتراک بگذارند که افراد دیگر هم به آن ها دسترسی دارند. همچنین، آن ها می توانند با استفاده از سرویس جدید مایکروسافت کنترل کامل همه ی کارهایی را به دست بگیرند که در دستگاه هایشان اجرا می کنند.

درحال حاضر، آژور اندازه های مختلفی برای دو نوع از دستگاه های بسیار بزرگ مجازی خود در نظر گرفته است. این دستگاه ها هنوز هم موجود هستند؛ اما انعطاف پذیری هیچ کدام از آن ها به اندازه ی انعطاف پذیری میزبان جدید مایکروسافت نیستند. وب سرویس آمازون (AWS) و گوگل کلاد (Google Cloud)، بزرگ ترین رقبای مایکروسافت در زمینه ی محاسبات ابری، در گذشته محصولات مشابهی منتشر کرده بودند. Dedicated Hosts سرویس میزبانی اختصاصی AWS و «نود های تک کاربره» نیز سرویس ویژه ی گوگل کلاد است که عملکردی مشابه محصول جدید مایکروسافت دارند.

میزبان اختصاصی آژور پس از قرارگرفتن در اختیار کاربران، از دستگاه های مجازی تحت سیستم عامل های ویندوز و لینوکس و SQL Server پشتیبانی خواهد کرد و قیمت  آن براساس هر میزبان تعیین خواهد شد. این قیمت گذاری به تعداد دستگاه های مجازی که مشتریان روی هر سرویس اجرا می کنند،  ربطی ندارد. درحال حاضر، کاربران می توانند از دستگاه هایی با حداکثر ۴۸ هسته ی فیزیکی با قیمت ۴.۰۲۹ دلار برای هر ساعت استفاده کنند.

مایکروسافت برای پردازش سرورهای خصوصی خود از دو پردازنده ی متفاوت استفاده می کند:

  • پردازنده ی نوع اول مبتنی بر Intel Xeon E5-2673 v4 با سرعت ۲.۳ گیگاهرتز است و از حداکثر سرعت کلاک ۳.۵ گیگاهرتز بهره می برد؛
  • پردازنده ی نوع دوم از Intel Xeon Platinum 8168 با سرعت کلاک تک هسته ای حداکثر ۳.۷ گیگاهرتز استفاده می کند.

شایان ذکر است حافظه ی هر دو نوع پردازنده از ۱۴۴ تا ۴۴۸ گیگابایت متغیر است. به گفته ی مایکروسافت، میزبان های اختصاصی جدید این فرصت را به مشاغل مختلف می دهند تا به خوبی شرایط مورد نیاز برای حفظ امنیت فیزیکی و یکپارچگی داده ها و رعایت فرایندهای نظارتی را برآورده سازند. علاوه بر این، مشتریان این امکان را خواهند داشت که در فضای ویژه ی آژور، میزبان های اختصاصی خود را به صورت گروه های بزرگ تری از میزبان ها دسته بندی کنند. استفاده از این ویژگی به آن معنی است که کاربران می توانند خوشه هایی از سرورهای فیزیکی اختصاصی خود را درون مرکز داده ای آژور ایجاد کنند.

ویندوز دیفندر؛ پرکاربردترین آنتی‌ویروس دنیا

فعالیت ویندوز دیفندر روی بیش از نیم‌میلیارد دستگاه‌ ویندوزی به‌عنوان آنتی‌ویروس اصلی، از حاکمیت بی‌چون‌و‌چرای آن بر بازار آنتی‌ویروس حکایت می‌کند.

به گزارش زومیت، از روزهایی که کاربران ویندوز  برای داشتن آنتی‌ویروسی قدرتمند هزینه می‌کردند، زمان زیادی گذشته است. پس از معرفی ویندوز دیفندر که به‌زودی به مایکروسافت  دیفندر تغییرنام خواهد داد، به‌لطف سیستم یادگیری ماشینی پیشرفته‌ی مایکروسافت، بیشتر کاربران ویندوز دیگر به خرید آنتی‌ویروس دیگری برای کامپیوتر شخصی خود نیازی نداشتند؛ به همین دلیل، سیستم آنتی‌ویروس مایکروسافت اوج گرفت.

تامنای گاناچاریا (Tambay Ganacharya)، مدیرکل تحقیقات امنیتی مایکروسافت ATP، در این باره می‌گوید:

در‌حال‌حاضر، ویندوز دیفندر بیش از ۵۰ درصد در اکوسیستم ویندوز سهیم است؛ بنابراین، این برنامه در بیش از نیم‌میلیارد دستگاه به‌عنوان آنتی‌ویروس اصلی فعال است. این، یعنی ویندوز دیفندر رشد چشمگیری کرده است و هم‌اکنون در بین بهترین‌ها قرار دارد.

با‌این‌حال، این سهم بیشتر در بازار می‌تواند دلیل قانع‌کننده‌ای برای تحریک بیشتر هکرها برای حمله به مایکروسافت دیفندر باشد. گاناچاریا می‌گوید: این برنامه امنیت بیش از ۵۰ درصد از اکوسیستم ویندوز را تأمین می‌کند؛ به همین دلیل، هدف بزرگی برای حمله و برجای‌گذاشتن تعداد زیادی قربانی هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

14 − 13 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *