Ronnie Milsap موسیقی دان نابینای آمریکایی

اسمش «Ronnie Milsap» است. این نام را در اینترنت که جستجو کنی به خیل قطعاتی بر میخوری که هر کدامشان روزی روزگاری جزو پر فروشترینهای بازار ژانر موسیقایی کانتری در آمریکا بوده اند. اما پشت این نام با چه جور شخصیتی مواجه میشویم؟ یک نابینای سر حال و شوخ و شنگ که کودکی عجیب و غریبی را پشت سر گذاشته و با فقر مطلق دست به گریبان بوده و با این وجود بر همه این سختیها غالب شده و حالا یک کشور و چه بسا میلیونها علاقمند به موسیقی کانتری در سر تا سر دنیا شیفته آثارش شده اند.
نخستین دشواری در زندگی Ronnie هم روز اول تولد یعنی در ۱۶ ژانویه ۱۹۴۳ رخ نمود. ابتلا به نابینایی نه فقط یک فاجعه بلکه پیامآور فجایع و دشواریهای بعدی در زندگی این نابغه کوچک بود. از آنجا که مادر خانواده همه چیز را بعد از تولد فرزند نابینایش رها کرده و رفته بود، Ronnie زندگی را در مزرعه ای در شهری کوچک از شهرهای کارولینای شمالی و نزد پدر بزرگ و مادر بزرگش پی میگیرد. زندگی دشواری که «فقر مطلق» تنها عبارتی است که شاید بتواند تا حدودی آن را توصیف کند.
«Ronnie» هم مثل بسیاری از نابینایان از همان سالهای آغازین زندگی شیفته موسیقی بوده است. رادیو، تنها همدمش در شبهای طولانی خردسالی بوده و با موسیقی کانتری هم از همان طریق آشنا شده است. حضورش در مدرسه ای مخصوص نابینایان، نقطه عطفی در زندگی او محسوب میشود؛ چرا که در آنجا توانست موسیقی را جدی و حرفه ای دنبال کند. هنرآموز پیانو شد و شروع به یاد گرفتن موسیقی کلاسیک کرد. ۱۴ ساله بود که از یکی از مسؤولین خوابگاه مدرسه سیلی خورد و همان اندک باقیمانده بینایی هم که در چشم چپش بجا مانده بود از بین رفت. همین اتفاق او را سالیان درازی به انزوا و افسردگی کشاند و تا اینکه ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته حقوق باز تا حدودی او را به زندگی بازگرداند.
«Ronnie» در ۱۹۶۳ به ممفیس نقل مکان کرد و آنجا گروهی از نوازندگان را گرد خود جمع کرد و نخستین آهنگش را ضبط کرد. آهنگی که سکوی پرتابش شد و سال بعد از آن، کمپانی برادران وارنر قراردادی را برای ضبط یک آلبوم با او امضا کرد. از آن سال تا به حال ۴۰ تا از آهنگهایی که به بازار داده در جدول پرفروشترینهای موسیقی کانتری در آمریکا حائز جایگاه نخست شده اند  و با بزرگترین و شناخته شده ترین خواننده ها و آهنگسازان آمریکایی به عنوان خواننده یا آهنگساز کار کرده است. «Ronnie Milsap» شش بار هم توانسته جایزه Grammy را که معادل اسکار در موسیقی است از آن خود کند. Milsap در طول ۵۵ سال فعالیتش در عرصه موسیقی کانتری هشت بار هم توانسته جایزه انجمن موسیقی کانتری در آمریکا را به دست آورد. قصه زندگی Milsap در ۱۹۹۰ و به قلم خود او در قالب کتابی به نام «تقریباً شبیه یک ترانه» منتشر شده است.
منبع: ایران سپید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهار × 1 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *