از معرفی فروشگاه اینترنتی میوه ی هفت میوه تا معرفی زبان برنامه نویسی Bosque توسط مایکروسافت در سومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر صفحه ی اخبار کامپیوتر

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در سومین شماره ی هفته نامه ی دنیای موبایل و کامپیوتر و در صفحه ی اخبار کامپیوتر، پنج خبر از دنیای کامپیوتر تقدیم شما گرامیان میگردد.

ارزان تر از تره بار، تازه تر از سر درخت

طبق تحقیقات، مصرف روزانه ی انواع میوه ها و صیفی جات علاوه بر این که بر تناسب اندام و سلامت بدن تأثیر گذار است، بر زیبایی و سلامتی پوست و مو نیز اثر می گذارد.

به گزارش زومیت، سبزی ها و میوه ها از ویتامین ها و املاح معدنی بسیاری برخوردار هستند که هرگز معادل آن ها در قرص ها و مکمل های دارویی یافت نمی شود. همان طور که خوردن کافی و مناسب میوه یکی از شروط سلامتی به حساب می آید، میوه ها نیز باید تازه و شاداب باشند تا بیشترین تأثیر را روی سلامتی اعضای خانواده بگذارند. به همین دلیل، بسیاری از خانواده ها سعی می کنند میوه ی مورد نیاز خود را روزانه تهیه کنند.

یکی از مشکلات برای دردسترس بودن میوه و تره بار تازه، کمبود زمان برای خرید از مغازه ها و فروشگاه های غذایی است؛ زیرا اگر قرار باشد هر روز برای خرید میوه ی تازه به مغازه مراجعه کنیم، باید زمان زیادی از روز را برای خرید و گشتن در میدان های تره بار صرف کنیم. از این رو، بسیاری از خانواده ها سعی می کنند سبزی ها و میوه های مورد نیاز خود را به صورت هفتگی تهیه و در یخچال نگه داری کنند. اینجا است که در خیلی از مواقع، میوه ها و سبزی ها طراوت و طعم و مزه واقعی خود را از دست می دهند. برای دسترسی داشتن به میوه ی تازه چه باید کرد؟ با ما در ادامه ی این مقاله همراه باشید.

میوه فروشی آنلاین؛ بهترین انتخاب برای خرید

خرید آنلاین میوه موضوعی بود که شاید تا همین یکی دو سال پیش، شبیه رؤیا به نظر می رسید؛ زیرا کسی فکرش را هم نمی کرد روزی فرابرسد که مردم بتوانند میوه ی روزانه شان را هم ازطریق وب سایت های اینترنتی تهیه کنند. با این حال، این روزها یکی از روش های کاربردی برای دسترسی دائم به میوه ی تازه، خرید از میوه فروشی آنلاین است. با خرید آنلاین میوه، دیگر لازم نیست به میوه فروشی ها، فروشگاه های موادغذایی یا میدان های تره بار مراجعه کنید؛ بلکه با چند کلیک ساده می توانید بهترین محصولات را مقابل در منزل تحویل بگیرید. فروشگاه اینترنتی میوه ی «هفت میوه» به عنوان پیشرو در این صنعت سالم که تأثیر مستقیمی روی سلامتی افراد جامعه می گذارد، به نحوی شایسته توانسته مشتریان خود را راضی نگه دارد. در ادامه، با مزیت های «هفت میوه» آشنا خواهید شد.

خرید از هفت میوه، ارزان تر و سریع تر از میدان های تره بار

خوشبختانه وب سایت «هفت میوه»، بزرگ ترین وب سایت فروش آنلاین میوه در تهران، توانسته میوه ی تازه را با مقرون به صرفه ترین قیمت به دست مصرف کننده برساند. از ویژگی های منحصر به فرد هفت میوه این است که می توان در کوتاه ترین زمان ممکن، اقلام مصرفی همچون میوه، سبزی، تره بار، گوشت، مرغ و حتی نان و غلات را مقابل در منزل تحویل گرفت. امکان دست چین کردن میوه مقابل در منزل، از دیگر مزیت های «هفت میوه» است که مخصوص افراد سخت پسند در نظر گرفته شده است. از کیفیت میوه ها راضی نیستید؟ جای نگرانی نیست؛ زیرا به راحتی می توانید آن ها را پس دهید و پول خود را دریافت کنید. البته، مطمئن باشید «هفت میوه» تمام تلاش خود را می کند تا تازه ترین و باکیفیت ترین میوه ها را به دست مشتریانش برساند و رضایت آنان را جلب کند.

در حال حاضر، پیک رایگان برای خرید بیش از ۱۰۰,۰۰۰ تومان ویژه ی شهر تهران مشغول فعالیت است و همشهریان تهرانی می توانند خرید آنلاین فرنگیجات، میوه جات، نان و غلات، محصولات پروتئینی و محصولات خانگی را انجام دهند و محصولشان را بدون پرداخت هزینه ی حمل و نقل مقابل در منزل تحویل بگیرند.

هدف «هفت میوه» رساندن میوه ی باکیفیت و تازه به دست مصرف کننده است و در این راه، تلاش می کند هم تجربه ی خریدی شیرین به مشتریان خود ارائه کند و هم در کمتر از  دو ساعت محصولات دلخواهشان را به دستشان برساند. اگر شما نیز به خرید اینترنتی علاقه مند هستید، می توانید همین حالا به وب سایت هفت میوه مراجعه کنید و دو ساعت بعد، تازه ترین میوه های فصل را مقابل در منزل تحویل بگیرید. کافی است یک بار لذت خرید آنلاین میوه از میوه فروشی لوکس «هفت میوه» را تجربه کنید تا مشتری همیشگی این وب سایت شوید.

هوش مصنوعی فیسبوک افراد را به کاراکترهای کنترل پذیر بازی تبديل می کند

فیسبوک سرویسی به نام Vid2Play طراحی کرده که قادر است به کمک هوش مصنوعی از ویدئوهای کاربران، حرکات آن ها را استخراج کرده و به کاراکتر بازی تبدیل کند.

به گزارش زومیت، تیم تحقیق و توسعه ی فیسبوک در حوزه ی هوش مصنوعی، سرویسی به نام Vid2Play طراحی کرده است که از ویدیوهای کاربران کاراکترهای بازی می سازد؛ نسخه  ای پیشرفته تر از بازی های FMV یا «full-motion video» دهه ی ۸۰ همچون Night Trap. شبکه های عصبی می توانند ویدیوهای تصادفی از حرکات خاص کاربران را تجزیه و تحلیل کرده، سپس آن کاراکتر و حرکاتش را در محیط های دیگر بازسازی کنند و امکان کنترل آن ها به  کمک جوی استیک را در اختیار کاربر قرار دهند.

تیم پژوهشی فیسبوک از دو شبکه ی عصبی به نام های Pose2Pose و Pose2Frame استفاده کرده است. ابتدا یک ویدئو به شبکه ی عصبی Pose2Pose که برای حرکاتی خاص مانند رقص، تنیس و شمشیربازی طراحی شده، ارسال می شود. سپس این سیستم محل قرارگیری شخص موجود در ویدئو را نسبت به پس زمینه تشخیص می دهد و آن شخص و حرکاتش را از پس زمینه ویدئو متمایز می کند. در مرحله ی بعد، شبکه ی عصبی Pose2Frame، شخص را به همراه سایه و اشیائی که در دست دارد، در اختیار می گیرد و آن ها را در صحنه ای تقریبا طبیعی قرار می دهد. اکنون  می توان حرکات آن ها را با کیبورد یا جوی استیک و براساس حالات بدنشان در ویدئو کنترل کرد.

برای آموزش سیستم Vid2Play فقط چند ویدئوی کوتاه از فعالیت هایی همچون شمشیربازی، رقص و تنیس مورد نیاز است. این سیستم می تواند افراد دیگر موجود در ویدئو را فیلتر و در سایر زاویه های دوربین نیز قرار دهد. پروژه ی فیسبوک شباهت بسیاری به قابلیت content-aware Fill ادوبی دارد که برای حذف عناصر مانند توریست ها یا قوطی های زباله از ویدئو، از هوش مصنوعی استفاده می کند.

شرکت های دیگر مانند انویدیا نیز نوعی هوش مصنوعی مشابه طراحی کرده اند که می تواند ویدیوهای زندگی واقعی را به مناظر مجازی مناسب برای بازی انتقال دهد.

حرکات شبیه سازی شده توسط Vid2Play مشکلاتی نیز دارند و این گونه به نظر می رسد که کاراکترها روی یخ حرکت می کنند؛ مشکلی که در انیمیشن های سه بعدی به عنوان «foot Slide» از آن یاد می شود. علاوه بر این، دامنه حرکات نیز کمی محدود است. به هر حال این حرکات روی پس زمینه ی خود بسیار واقع گرایانه ظاهر می شوند. پروژه ی Vid2Play هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و ما امیدواریم که تیم پژوهشی فیسبوک مشکلات حرکتی را بهبود ببخشد.

Vid2Game فیسبوک می تواند تجربه ی بازی را بیش از پیش شخصی سازی کند و کاربران را قادر می سازد تا کاراکتر خود یا شخصیت های محبوب یوتیوب را وارد بازی کنند. تیم توسعه دهنده ی Vid2Game می نویسد:

این پروژه به یک مسئله ی محاسباتی حل نشده می پردازد و درکل مسیر را برای تولید بازی هایی با گرافیک واقع گرایانه هموار می کند. به علاوه، کاراکترهای استخراج شده از ویدئوهایی مانند ویدئوهای یوتیوب می توانند به دنیای مجازی و واقعیت افزوده راه پیدا کنند.

کارت گرافیکی ۱۵۰ دلاری GTX 1650 انویدیا پا به بازار سخت افزار گذاشت

انویدیا کارت گرافیک میان رده ی Geforce GTX 1650 را با ۴ گیگابایت حافظه ی ویدئویی و بدون نیاز به اتصال کانکتور منبع تغذیه عرضه کرد.

به گزارش زومیت، آن دسته از گیمرهایی که توان مالی کمتری دارند، سر انجام می توانند تحولات صورت گرفته در آخرین معماری گرافیکی شرکت انویدیا یعنی تورینگ را تا اندازه ای لمس کنند. شرکت انویدیا با عرضه ی پردازنده ی گرافیکی GTX 1650، امکان ارتقای کامپیوترهای شخصی فعلی را با یک کارت گرافیک ۱۵۰ دلاری فراهم کرد و کاربران می توانند از این پس با حداقل ایرادات به اجرای بازی ها در رزولوشن 1080p بپردازند. این پردازنده ی گرافیکی با قرار گرفتن در سبد محصولات سری GTX 16 شرکت انویدیا،  به جمع محصولات قدرتمندتری شامل GTX 1660 و GTX 1660 TI پیوست.

پردازنده ی گرافیکی GeForce GTX 1650 به مانند دیگر محصولات سری GTX 16، تنها با طراحی سفارشی به دست شرکای تجاری انویدیا تولید شده و نسخه  ای توسط انویدیا (Founders Edition ) وجود نخواهد داشت. این محصول نیز به مانند برادران بزرگترش روی بوردهایی ارائه خواهد شد که توان خالص مصرفی مجموعه را به ۷۵ وات خواهند رساند و لذا نیازی به اتصال کارت گرافیک به کانکتور مجزایی از منبع تغذیه ی سیستم وجود ندارد. این ویژگی منحصر به فرد باعث محبوبیت نمونه های قدیمی تر GTX 1050 و GTX 1050 TI در دنیای گیمینگ شده بود؛ این دو کارت گرافیکی از کانکتورهای تغذیه  ی اضافی بی نیاز هستند و می توانند کامپیوترهای پیش ساخته ی ارزان قیمت را هم تبدیل به ابزارهای مناسب گیمینگ کنند.

معماری جدید تورینگ انویدیا، هرچند از ویژگی هایی نظیر رهگیری پرتو آنی و قابلیت های یادگیری ماشین کارت های سری RTX 20 برخوردار نیست، اما توان اجرای تعداد کثیری از بازی های روز را دارد. پردازنده ی گرافیکی GTX 1650 دو برابر سریع تر از پردازنده ی GTX 950 بوده و بنا به گفته ی انویدیا در رزولوشن 1080p تا ۷۰ درصد بهتر از GTX 1050 عمل می کند.

تا پیش از عرضه ی این پردازنده های گرافیکی، درایور متناسبی از سوی انویدیا در اختیار رسانه ها قرار نگرفته بود؛ بنابراین امکان بررسی این ادعا به صورت مستقل وجود نداشت. با این وجود کارشناسان انتظار دارند که این پردازنده ی گرافیکی در عناوین به روز گیم، با بهره گیری از پایپ لاین های مجزای صحیح و اعشاری مختص معماری جدید تورینگ، نتایج مناسبی کسب کند.  بازی هایی نظیر عنوان محبوب Rainbow Six Siege که به خوبی به قابلیت های محاسباتی ناهمگام جواب می دهد، در زمان اجرا با معماری گرافیکی تورینگ در مقایسه با معماری پاسکال عملکرد بهتری دارد.

در ادامه مشخصات و ویژگی های پردازنده ی گرافیکی GeForce GTX 1650 به صورت تیتروار بیان می شود:

  • ۸۹۶ هسته ی Cuda
  • سرعت کلاک پایه ی ۱۴۸۵ مگاهرتز
  • سرعت کلاک بوست ۱۶۶۵ مگاهرتز
  • ۴ گیگابایت حافظه ی گرافیکی از نوع GDDR5 با پهنای باس ۱۲۸ بیت
  • پهنای باند حافظه ی ۱۲۸ گیگابایت بر ثانیه
  • توان طراحی حرارتی ۷۵ وات
  • قیمت ۱۴۹ دلار

پردازنده ی گرافیکی GeForce GTX 1650 با ۲۵۶ هسته ی Cuda (محاسباتی) بیشتر نسبت به GTX 1050 و ۱۲۸ هسته ی بیشتر نسبت به GTX 1050 TI ارائه می شود. این مسئله به تنهایی باعث ارائه ی سطح عملکرد بسیار بالاتری در کارت های جدید می شود. افزون بر این، توان عملیاتی بالاتر معماری گرافیکی تورینگ توأم با سرعت کلاک بوست به مراتب بیشتر در کارت  GTX 1650 باعث افزایش سطح کارایی آن نسبت به پیشینیان اش شده، در عین حال توان طراحی حرارتی ۷۵ واتی دست نخورده باقی می ماند.

در آخرین نمونه ی کارت های گرافیک ساخت انویدیا، حجم حافظه ی گرافیکی به میزان ۲ گیگابایت بالاتر از مدل پیشین GTX 1050 است. GTX 1650 در عوض  با بهره مندی از ۴ گیگابایت حافظه ی گرافیکی، درواقع حداقل میزان حافظه برای اجرای بازی های امروزی در رزولوشن 1080p را فراهم می کند.

تمامی این موارد درکنار هم بیانگر ارتقایی درخور توجه است؛ اما استفاده از این مزایا بهایی متناسب دارد. درحالی که قیمت زمان عرضه ی کارت گرافیک GTX 1050 معادل ۱۱۰ دلار بود و کارت گرافیک قدرتمندتر GTX 1050 TI تا پیش از برهه ی گرانی کارت های گرافیک در آشفته بازار ارزهای دیجیتال، برچسب قیمت ۱۴۰ دلاری داشت، حداقل قیمت کارت گرافیک GeForce GTX 1650 در زمان عرضه ۱۵۰ دلار است.

شرایط رقابت این پردازنده ی گرافیکی با کارت گرافیک Radeon RX 570 نیز تماشایی است. کارت گرافیکی رقیب ساخت شرکت AMD دو سال قبل و در زمان عرضه ۱۸۰ دلار قیمت داشت، اما اکنون امکان تهیه مدل هایی از آن با ۴ گیگابایت حافظه و قیمت ۱۳۰ دلار وجود دارد. حتی مدل هایی از این کارت با ۸ گیگابایت حافظه ی گرافیکی نظیر Phantom D Radeon RX 570 8GB OC ساخت شرکت ASRock با قیمت ۱۴۰ دلار؛ یعنی ۱۰ دلار کمتر از نسخه ی ۴ گیگابایتی کارت GeForce GTX 1650 در بازار موجود است.

با این حال بایستی توجه داشت که این کارت گرافیک شرکت AMD برای راه اندازی نیاز به یک کانکتور ۸ پین برگرفته از منبع تغذیه دارد. چنانچه GTX 1650 قادر به رقابتی پایاپای با کارت حریف نباشد، انویدیا به جای تلاش برای پیشی گرفتن از کارت Radeon RX 570 در سطح عملکرد، بیشتر بر ماهیت Plug & Play این کارت ۷۵ واتی متمرکز خواهد شد. لذا همچنان باید منتظر بررسی های مستقل آخرین محصول Nvidia ماند.

اگر بخواهیم در مورد تصمیم های طراحی انویدیا صحبت کنیم، شکاف قیمتی قابل ملاحظه ای میان کارت ۱۴۹ دلاری GeForce GTX 1650 و کارت ۲۲۰ دلاری GeForce GTX 1660 به چشم می خورد. همچنین اختلاف چشمگیری در تعداد هسته های Cuda میان دو کارت وجود دارد که از عدد ۵۰۰ فراتر می رود. انویدیا تا به امروز در مورد پردازنده ی گرافیکی جدیدتر GeForce GTX 1650 TI صحبتی نکرده، اما شایعاتی در مورد عرضه ی این مدل به گوش می رسد. جای شگفتی است اگر چنین مدلی برای پر کردن این شکاف قیمت قابل توجه، در آینده ارائه نشود.

به هر حال از امروز باید چشم به راه مدل های مختلف کارت گرافیک GeForce GTX 1650 از سازندگان مختلف در قفسه های فروشگاه ها بود. حتی شاید برخی از مدل های اورکلاک شده ی این محصول انویدیا  نیاز به اتصال یک کانکتور تغذیه ی ۶ پین اضافی داشته باشد؛ بنابراین پیش از خریدن این کارت گرافیک از روش تغذیه ی آن (ازطریق کانکتور یا مستقیماً از اسلات مادربرد) به خوبی آگاه شوید.

TSMC با به کارگیری پرتوهای فرابنفش EUV تراشه های ۶ نانومتری تولید می کند

شرکت TSMC از فناوری ساخت تراشه ی ۶ نانومتری خود با استفاده از فرابنفش EUV رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، شرکت تایوانی TSMC از فرایند ساخت تراشه ی جدید ۶ نانومتری (6nm) خود پرده برداشت. در این فرایند با به کارگیری پرتوهای فرابنفش بسیار قوی (EUV) چگالی تراشه به میزان اندکی افزایش می یابد. باتوجه به سازگاری قاعده ی طراحی در این فرایند با شیوه ی ساخت تراشه ی ۷ نانومتری، تمامی تجهیزات تولید مورد استفاده در روش 7nm، در فرایند جدید نیز قابل استفاده بوده و راه برای انتقالی سریع به فناوری ساخت بهبودیافته باز است.

اصلاح و توسعه ی یک فناوری ساخت قدیمی تر به ویژه برای شرکت های ریخته گر سیلیسیم، شیوه ی جدیدی نیست. یک مثال خوب در این زمینه، لیتوگرافی ۲۸ نانومتری (28nm) است که در سال ۲۰۱۲ بدون استفاده از فناوری مهم ترانزیستور HKMG محقق شد. شرکت تایوانی در خلال سال های بعد از آن رده ی محصولات ۲۸ نانومتری خود را با اصلاحاتی در فرایند ساخت نظیر 28HP، 28HPM، 28LP و … به طور چشمگیری توسعه داد.

تنها چیزی که در خلال سال های اخیر تغییر کرده، تهاجمی تر شدن شیوه های بازاریابی اصلاحات انجام شده در این سطح از فناوری ساخت است که باعث فاصله گرفتن هرچه بیشتر عناوین مورد استفاده و تغییرات واقعی در مشخصه های فیزیکی ترانزیستورها شده؛ به عبارت دیگر سنگینی عناوین تبلیغاتی بیش از وزن اصلاحات اعمال شده در فناوری ساخت ۲۸ نانومتری است. آخرین افزونه ای که به رده ی ساخت ۲۸ نانومتری TSMC الحاق شد، فرایند 22nm بود.

در نمونه ای مشابه، پردازنده ی گرافیکی Volta V100 انویدیا با وجود داشتن چگالی ترانزیستوری معادل روش 16N، برپایه ی فرایند 12FNN ساخته می شود. شرکت سامسونگ هم از همین شیوه تبعیت می کند؛ برای نمونه همه ی فرآیندهای 4nm تا 7nm این شرکت در مجموعه ی محصولات ۷ نانومتری آن قابل تطبیق است.

شاید ناپسندترین مثال از این دست زمانی اتفاق افتاد که شرکت های سازنده ی نیمه هادی ها با صرف نظری به یک باره از عنوان 20nm، به فناوری ترانزیستورهای FinFET در رده ی 16nm یا 14nm روی آوردند. این جهش یک باره هم چنان عامل عدم تطابق میان نام گذاری های ۱۰ و ۷ نانومتری اینتل و رقبای این شرکت است. در ادامه ی این روند با طیفی از محصولات هفت نانومتری در شرکت TSMC مواجه شدیم. تولید تراشه های A12 شرکت اپل آغازگر راه تولید محصولاتی با این فناوری ساخت بود که با ساخت پردازنده ی گرافیکی Radeon Instinct MI60 شرکت AMD پیگیری شد. شرکت TSMC تاکنون فرایندهای ساخت 7FF و 7HPC را به عنوان شیوه های مختلف ارائه ی تراشه های ۷ نانومتری توسعه داده است؛ اما این صنعت گر تایوانی روش 7nm+ را نیز معرفی کرده که در آن از EUV در تعداد کمی از لایه های حاصل از فرایند بهره گیری می کند. مدتی پیش این شرکت افشا کرد که قصد پیاده سازی نسل دوم فناوری ساخت 7nm را دارد. اگرچه نام خاصی به فرایند جدید داده نشد؛ اما آخرین شایعات برگرفته از وب سایت Digitimes حاکی از به کارگیری فناوری 7nm Pro در ساخت تراشه های A13 اپل است.

شرکت TSMC چند روز پیش 6nm را به عنوان سومین اصلاحیه ی فناوری ساخت 7nm (به دنبال 7nm+ و 7nm Pro) معرفی کرد. این شرکت قصد دارد نسبت عملکرد به قیمت قابل قبولی را در آخرین سری محصولات خود ایجاد کرده و آن ها را هرچه زودتر وارد بازار کند. این کار تنها ازطریق سازگاری قاعده ی طراحی جدید با فناوری پیشین 7nm ممکن بوده و بدین ترتیب مهاجرت یکپارچه ای از فناوری 7nm به 6nm با چرخه ی طراحی کوتاه مدت به وقوع می پیوندد. TSMC می گوید 6nm سطح عملکرد بالاتری نسبت به 7nm داشته و در مقایسه با آن ۱۸ درصد چگالی ترانزیستور بالاتری دارد. 6nm شباهت زیادی به شیوه ی ساخت 7nm+ این شرکت دارد که در حال حاضر در مرحله ی Risk Production است؛ اما TSMC توضیحی در مورد تفاوت های این دو نوع فناوری ساخت نداده است.

سامسونگ هم در روزهای گذشته خبر از ساخت تراشه با لیتوگرافی 6nm داد، اما جزئیات بیشتری در مورد آن ارائه نکرد. با این وجود به نظر می رسد فرایند 5nm سامسونگ، معادل فناوری ساخت 6nm شرکت TSMC باشد؛ فناوری ساختی که بنا به گفته ی سامسونگ مراحل توسعه ی آن پایان یافته است.

شرکت TSMC اعلام کرده است که فرایند ساخت 6nm درسه ماهه ی اول سال ۲۰۲۰ وارد مرحله ی Risk Production می شود که احتمالاً تأخیر بیشتری نسبت به 5nm سامسونگ خواهد داشت. تولید انبوه این محصول به طور معمول حدود یک سال بعد از این مرحله محقق می شود؛ لذا با این فرض که لیتوگرافی 5nm متعلق به TSMC در ماه جاری وارد مرحله ی Risk Production شود، نمی توان 6nm را یک تراشه ی پیشتاز از نظر فناوری در میان محصولات این شرکت به حساب آورد. TSMC می گوید که فرایند ساخت 5nm با افزایش ۱.۸ برابری در چگالی ترانزیستورها، کاهش کلی ابعاد تراشه را در پی خواهد داشت.

سال گذشته شرکت TSMC با ارائه ی فناوری ساخت ۷ نانومتری، جایگاه برتر سامسونگ در صنعت نیمه هادی را از نظر چگالی ترانزیستورها از وی گرفت. شرکت کره ای این جایگاه را با سبقت گرفتن از رقیب تایوانی خود در فناوری ساخت ۱۰ نانومتری در اوایل سال ۲۰۱۷ تصاحب کرد؛ فناوری ساختی که ۳۰ درصد چگال تر از فرایند 14nm تراشه های اینتل بود. گفتنی است که شرکت اینتل  سال ها است که در تقلای آماده سازی محصولات ۱۰ نانومتری خود است.

مایکروسافت زبان برنامه نویسی Bosque را معرفی کرد

باسکی (Bosque) زبان برنامه نویسی جدید مایکروسافت است که طبق ادعای این شرکت، برخی تفاوت های مهم با دیگر زبان ها دارد و قصد دارد تحولات مهمی ایجاد کند.

به گزارش زومیت، مایکروسافت اخیرا یک زبان برنامه نویسی جدید را به نام Bosque معرفی کرده است. طبق گفته های مارک بارون، توسعه  دهنده ی باسکی، این زبان برنامه نویسی برخلاف بسیاری از زبان های امروزی، از مدل های برنامه نویسی مرسومی که می شناسیم پشتیبانی نمی کند و به جای آن رویکرد جدیدی پیش گرفته است.

آن طور که توسعه دهنده ی باسکی مدعی است، این زبان از مدل جدیدی موسوم به «مدل برنامه نویسیِ نظم داده شده» استفاده می کند. طبق گفته های مایکروسافت، این مدل می تواند بهره وری توسعه دهنده را به میزان درخور توجهی بالا ببرد. از دیگر فواید آن می توان به بالا رفتن کیفیت اپلیکیشن ها اشاره کرد. درضمن ردموندی ها مدعی هستند که باسکی می تواند آغازگر عصر طلایی ابزارهای توسعه باشد.

باسکی ابزاری برای کدنویسی به شمار می آید و کار با آن ساده و سرراست است. آن طور که مایکروسافت می گوید، این زبان برنامه نویسی نیازی به دستورهای تکرار for ،while و do while ندارد. درواقع مایکروسافت قابلیت جدیدی به نام Functors را معرفی کرده که عملکردی مشابه Loop در زبان های دیگر دارد، با این تفاوت که کیفیت نهایی نرم افزار را بالا می برد. کسانی که با جاوااسکریپت و فریم ورک هایش و همچنین تایپ اسکریپت (TypeScript) آشنایی داشته باشند، بهتر از هر برنامه نویس دیگری توانایی فهم کدهای باسکی را خواهند داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 + هشت =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *