آموزش برنامه نویسی به نابینایان توسط مایکروسافت با پروژه تورینو

مایکروسافت به دنبال توسعه زبان برنامه‌نویسی ابداعی خود برای کودکان نابینا و کم‌بینا است که مبانی برنامه‌نویسی را به این کودکان آموزش می‌دهد.
شرکت مایکروسافت در سال 2017 پروژه “تورینو” را معرفی کرد که یک زبان برنامه‌نویسی فیزیکی منحصر به فرد است که مبانی و پایه‌های برنامه‌نویسی و کدنویسی را به کودکان دچار اختلال بینایی آموزش می‌دهد.
معرفی این برنامه یک گام بزرگ در دسترسی این کودکان به امکان برنامه‌نویسی بود، اما مشکل این بود که این برنامه تنها یک برنامه آزمایشی محدود به بریتانیا بود.
حالا این پروژه در حال توسعه است، چرا که مایکروسافت امروز اعلام کرد که تحقیقات و فناوری “تورینو” را که در حال حاضر به نام “کد جامپر” نام‌گذاری شده است، به چاپ‌خانه نابینایان آمریکا تحویل خواهد داد.
این سازمان یک سازمان غیر انتفاعی مختص کمک به افراد مبتلا به نقص بینایی است و کمک خواهد کرد این فناوری تا پایان سال به کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا و هند برسد و برنامه دارد تا در طول پنج سال آینده آن را در سراسر جهان در دسترس قرار دهد.
“تورینو” یا “کد جامپر” تجربه کدنویسی را برای دانش‌آموزان مبتلا به اختلال دید به ارمغان می‌آورد و در واقع یک رابط کاربری برای آشنایی کودکان با دنیای برنامه‌نویسی است.
زبان برنامه‌نویسی فیزیکی مایکروسافت به جای دستکاری چیزها در یک صفحه نمایش، شامل اتصال غلاف‌های پلاستیکی بزرگ به یکدیگر برای ایجاد یک برنامه است.
“کد جامپر” شبیه به کنترل کننده XBOX Adaptive  پلی برای پر کردن شکاف فناوری برای کودکان نابینا و کم‌بینا است.
“سیسیلی موریسون” یکی از محققان مایکروسافت دخیل در پروژه تورینو زمانی که این پروژه در سال 2017 راه‌اندازی شد گفت: این برنامه به طور خاص روی ساخت مفاهیم تمرکز دارد که این کودکان را قادر می‌سازد تا در آینده تبدیل به دانشمندان کامپیوتر، برنامه‌نویس و مهندس نرم‌افزار کند.
وی افزود: این زبان برنامه‌نویسی مبنای محاسباتی و واژگان مشترک در مورد محاسبات و برنامه‌نویسی را در اختیار کودکان کم‌بینا و نابینا قرار می‌دهد.
منبع: انگجت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × چهار =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *