دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 24 آذر ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و پانزدهمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

امکان شبیه سازی سناریوهای مبتنی بر فناوری های سیسکو در کشور فراهم شد

سیسکو ازجمله  پیش گامان عرصه ی شبکه است که تکنولوژی های گران قیمتی دارد و همراه شدن آن با چاشنی تحریم ها، یادگیری فناوری های آن را سخت کرده است.

به گزارش زومیت، سیسکو ازجمله شرکت های بزرگ فعال در حوزه ی فناوری است که استانداردها و تکنولوژی های آن در حوزه ی شبکه حرف های زیادی برای گفتن دارد. سیسکو با توسعه ی سخت افزارهای بسیار کارآمد درکنار توسعه ی پلتفرم نرم افزاری اختصاصی اش، جزو مطمئن ترین انتخاب ها بین ادمین های شبکه در سراسر جهان است؛ به طوری که در سال های اخیر، مشتریان کوچک وبزرگ از تجهیزات این شرکت در گستره ای وسیع استفاده می کنند.

باتوجه به همه گیربودن استفاده از تکنولوژی های سیسکو در تجهیزات شبکه، دوره هایی نیز برای تربیت متخصصان شبکه وجود دارد. این متخصصان با شرکت در کلاس هایی که به صورت استاندارد در سراسر جهان برگزار می شود، تمام سناریوهای ممکن به منظور اجرا در پلتفرم سیسکو را آموزش می بینند و حتی با استفاده از تجهیزات موجود آن ها را پیاده می کنند.

فراهم نشدن شرایط شرکت در کلاس های فیزیکی به دلایل مختلف، همچون گران بودن یا دردسترس نبودن، ازجمله  مشکلاتی است که افراد علاقه مند را از یادگیری یا اجرای سناریوهای مختلف بازمی دارد. البته در سال های گذشته، سرویس هایی در خارج از کشور امکان ایجاد محیط های شبیه سازی شده برای اجرای سناریوهای سیسکو را فراهم کرده اند. با وجود این، نوسان نرخ دلار در سال جاری باعث شده دسترسی به این محیط های شبیه سازی نیز به  سهولت گذشته نباشد؛ چراکه شروع تعرفه های سرویس های خارجی صد دلار است. از این رو، استفاده از چنین سرویس هایی در داخل کشور بسیار گران تمام می شود.

پاژلب (Pazhlab) سرویسی ایرانی است که با هدف ایجاد محیط شبیه سازی برای سناریوهای سیسکو اجرا شده است. افراد علاقه مندان به تکنولوژی های سیسکو که در پی کسب تجربه ی عملی در اجرای سناریوهای مختلف هستند یا دوست دارند سناریوهای جدیدی پیاده و سپس آن ها را در محیط واقعی اجرا کنند، ازجمله  افرادی هستند که پاژلب می تواند به آن ها سرویس دهد.

باتوجه به اینکه دردسترس بودن همه ی دستگاه های سیسکو برای اجرای تکنولوژی های مختلف بسیار گران و عملا ناممکن است، استفاده از پاژلب برای اجرای تمام تکنولوژی های سیسکو امری بسیار منطقی و درعین حال ارزان قیمت است.

پاژلب علاوه بر اینکه فضایی برای شبیه سازی سناریوهای سیسکو دراختیار کاربران قرار می دهد، سرویس های دیگری نیز دارد که ازجمله ی آن ها باید به امکان بهره گیری از راهنما و استاد درحین اجرای سناریو اشاره کرد.

به طور حتم بزرگ ترین مزیت سرویس پاژلب را باید در قابلیت دسترسی ریموت به آن خواند. با استفاده از پاژلب کاربران می توانند از هر جای ایران برای اجرای سناریوهای خود به این سرویس به صورت ریموت دسترسی داشته باشند.

پاژلب خدمات خود را در قالب پنج لابراتور مختلف ارائه می کند. این لابراتورها عبارت اند از:

  • Collaboration
  • Security
  • Routing & Switching
  • Service Provider
  • Datacenter

هریک از این لابراتورها مشتمل بر زمینه های متعددی است که می توان در هریک سناریوهای مختلفی با تجهیزات مشخص اجرا کرد.

گلکسی A8s سامسونگ با روزنه نمایشگر معرفی شد

بالاخره پس از مدت ها انتظار و انتشار تصاویر متعدد از گلکسی A8s، سامسونگ از این گوشی هوشمند با روزنه ی نمایشگر رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، چندماه پیش سامسونگ به صورت اتفاقی، اطلاعاتی از Galaxy A8s (گلکسی A8s) را منتشر کرد. این اطلاعات، گلکسی A8s را دستگاهی معرفی می کردند که برای نخستین بار در راستای خلق تجربه ای فراگیر و تمام صفحه، قصد به کارگیری از فناوری صفحه نمایش جدیدی تحت نام Infinity-O را دارد که سنسور دوربین را درون روزنه ای میان  نمایشگر جایگذاری می کند. در حالی که انتظار می رود کره ای ها از روزنه ی نمایشگر در پرچمداران آتی خود نیز استفاده کنند؛ اما دستگاه میان رده ی گلکسی A8s آن ها نخستین دستگاهی بوده که به بهره گیری از این فناوری روی آورده است.

کره ای ها در دستگاه میان رده ی گلکسی ای 8 اس از سخت افزار قابل احترامی استفاده کرده اند که جوابگوی نیاز اغلب افراد خواهد بود. پردازنده ی ۱۰ نانومتری اسنپدراگون ۷۱۰ در کنار ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه ی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی، همگی در کنار هم توان پردازشی گلکسی A8s را تأمین خواهند کرد؛ اما متاسفانه خبری از سیستم عامل اندروید ۹ پای نیست و عضو جدید خانواده ی Galaxy A به صورت پیش فرض با سیستم عامل اندروید ۸.۱ اوریو روانه ی بازار خواهد شد. غول دنیای فناوری در بخش دوربین نیز به ترکیب سه گانه روی آورده است که به ترتیب ۲۴، ۵ و ۱۰ مگاپیکسل هستند.

صفحه نمایش گلکسی ای 8 اس وجه تمایز آن نسبت به دیگر دستگاه های موجود در بازار به شمار می رود. نمایشگر ۶.۴ اینچی +FHD با نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ به لطف بهره گیری از حفره ی نمایشگر و قرارگیری لنز دوربین سلفی درون آن، از حاشیه  و بریدگی صفحه نمایش عاری است. در بخش فوقانی و ضلع چپ دستگاه سنسور دوربین ۲۴ مگاپیکسلی سلفی درون حفره ای مشکی رنگ قرار گرفته تا سامسونگ قادر به کاهش حاشیه های بالایی و پایینی دستگاه شود. در حالی که این حفره در تصاویر رندر کوچک به نظر می رسد؛ اما حفره ی یادشده در هنگام کار با دستگاه به طرز مشهودی توجه را به خود جلب می کند؛ حال اگر از تصویر پس زمینه ی روشن نیز برای دستگاه استفاده کنید، این تداخل بیش از هر زمان دیگری مشخص می شود.

کیفیت ساخت دستگاه به طور کلی در سطح مطلوبی قرار دارد و برخلاف ماهیت میان رده ی گلکسی A8s، کار با دستگاه کاملاً حس یک کالای لوکس را به شما القا می کند. ترکیب شیشه و فلز پوششی را به وجود آورده تا دست گیری جدیدترین کهکشانی کره ای ها راحت تر باشد. همان طور که بالاتر درباره ی دوربین توضیح دادیم، سامسونگ از ترکیب سه گانه با چیدمان عمودی بهره برده که پیش تر شاهد به کارگیری از این شیوه در گلکسی A7 بودیم. در کنار دوربین نیز سنسور اثر انگشت با طرح بیضوی قرار گرفته تا اندکی گلکسی A8s را از این حیث نسبت به دیگر هم خانواده ها متمایز سازد.

فعلاً این دستگاه تنها در کشور چین رونمایی شده است و به زودی فروش آن نیز در همین کشور آغاز خواهد شد. Galaxy A8s در سه  رنگِ آبی، سبز و نقره ای به بازار عرضه می شود؛ با این حال درباره ی قیمت این دستگاه هنوز اطلاعاتی از سوی سامسونگ منتشر نشده است. اکنون مشخص نیست که جدیدترین کهکشانی میان رده ی چشم بادامی ها تنها به بازار چین منحصر است یا در آینده شاهد عرضه ی آن در بازارهای جهانی نیز خواهیم بود.

آنر ویو 20 با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و نمایشگر دارای روزنه معرفی شد

آنر ویو 20، جدیدترین گوشی زیرشاخه ی شناخته شده ی هواوی است که ضمن بهره مندی از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، از تراشه ی کرین 980 و نمایشگر دارای روزنه استفاده می کند.

به گزارش زومیت، آنر در شهر هنگ کنگ به صورت غیررسمی از جدیدترین گوشی خود با نام ویو ۲۰ رونمایی کرد. این گوشی، نخستین محصول آنر به شمار می آید که به دوربین سلفی داخل نمایشگر، مجهز شده است. ظاهرا آنر فعلا قصد ندارد این دستگاه را به صورت گسترده در سطح جهان منتشر کند.

Honor View 20 در حقیقت نخستین گوشی هوشمند دنیا است که از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر استفاده می کند. گفتنی است که در این دوربین از حسگر IMX586 سونی استفاده شده است.

ویژگی مهم و بسیار جالبی که جدیدترین گوشی آنر از آن بهره مند است، به شبکه های ارتباطی مربوط می شود. آنر ویو ۲۰ به فناوری جدیدی به  نام Link Turbo مجهز شده است؛ قابلیتی که استفاده ی همزمان از وای فای و 4G را امکان پذیر می سازد.

نکته ی جالب توجه اینجا است که آنر طراحی نهایی محصولش را برای اصحاب رسانه رونمایی نکرد و دستگاهی که خبرنگاران شانس کار با آن را پیدا کردند، در یک پوشش ویژه قرار گرفته بود تا طراحی نهایی آن لو نرود. در ضمن شرکت چینی، تاکنون جزئيات دقیق مربوط به این گوشی را منتشر نکرده است.

با این همه، آنر مدعی شده است که در ناحیه ی بالا سمت چپ نمایشگر ویو ۲۰، حفره ای به  شعاع ۴.۵ میلی متر برای دوربین سلفی قرار خواهد داشت (ظاهرا گوشی های دیگر رقبا از روزنه ای به شعاع ۶ میلی متر بهره مند هستند). علاوه بر این ها، نمایشگر به کار رفته در این گوشی، فول-ویو دیپسلی ۳ (Full-View Display 3.0) نام دارد.

آنر ویو ۲۰ از تراشه ی قدرتمند کرین ۹۸۰ هواوی به عنوان قلب تپنده ی خود استفاده می کند؛ همان طور که می دانید، این تراشه به واحد پردازش مبتنی بر شبکه ی عصبی دوگانه (Dual-NPU) مجهز شده است تا دوربین ۴۸ مگاپیکسلی این محصول بتواند از حالت AI HDR پشتیبانی کند؛ حالتی که طبق ادعای آنر، می تواند عملکردی شبیه به دوربین های تک لنزی بازتابی (یا همان SLR) داشته باشد.

دوربین اصلی آنر ویو ۲۰ به یک حسگر ۱/۲ اینچ (بخوانید یک روی دو اینچ) مجهز شده است (اندازه ی هر پیکسل: ۰.۸ میکرومتر). در ضمن این حسگر از آرایه ی فیلتر رنگ Quad Bayer بهره می برد که در آن پیکسل های مجاور هم، پیکسل بزرگ تری را با ابعاد ۲ در ۲ با رنگ یکسان، تشکیل می دهند تا امکان عکاسی با حساسیت بالا فراهم شود.

از لحاظ تئوری، دوربین آنر ویو ۲۰ باید بتواند تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی را با نویز کم در شرایط نوری تاریک، به ثبت برساند. جالب است که آنر برخلاف اکثر گوشی سازان امروزی، به  جای رفتن به سراغ دوربین های دو، سه یا حتی چندگانه،  در گوشی خود از تنها یک دوربین اصلی استفاده کرده است. گفتنی است آنر قصد دارد روز ۲۶ دسامبر ۲۰۱۸ (۵ دی ۱۳۹۷) این گوشی جدید را در چین با نام آنر وی ۲۰ (Honor V20) رونمایی کند. همچنین، تاریخ عرضه ی این محصول برای ۲۲ ژانویه ۲۰۱۹ (۲ بهمن ۱۳۹۷) تنظیم شده است.

وان پلاس 6T مک لارن ادیشن با ۱۰ گیگابایت رم و شارژر ۳۰ واتی معرفی شد

سر انجام پس از انتشار شایعات متعدد، وان پلاس و مک لارن به صورت رسمی نسخه ی ویژه وان پلاس 6T را با ۱۰ گیگابایت رم و شارژر ۳۰واتی رونمایی کردند.

به گزارش زومیت، وان پلاس و مک لارن به تازگی نسخه ی ویژه ی جدیدی از گوشی هوشمند وان پلاس 6 تی به نام وان پلاس 6T McLaren Edition را رونمایی کردند که با عنوان نسخه ی Speed Orange نیز شناخته می شود. این دستگاه که در بریتانیا و در کنفرانس خبری دو شرکت معرفی شد، براساس شایعات پیشین، درحقیقت مدل قدرتمندتر وان پلاس ۶ تی معمولی محسوب می شود. در زمینه ی ویژگی های جدید، وان پلاس ۶ تی مک لارن ادیشن به شارژ سریع Warp Charge 30 مجهز است که فناوری به مراتب سریع تری از نسخه ی موجود در وان پلاس ۶ تی معمولی به حساب می آید.

وان  پلاس 6T معمولی به همراه شارژ سریع ۲۰واتی عرضه می شود که ازجمله سریع ترین شارژهای موجود در بازار محسوب می شود. با این حال، وان پلاس تصمیم گرفت در نسخه ی ویژه ی گوشی جدیدش شارژ را بهبود دهد و اکنون، نرخ انتقال انرژی را به ۳۰ وات افزایش داده است. این شرکت ادعا می کند این فناوری شارژ  جدید در مدت تنها ۲۰ دقیقه می تواند باتری دستگاه را تا ۵۰درصد ظرفیت اسمی شارژ کند. علاوه بر این، وان پلاس همانند فناوری به کار رفته در وان پلاس ۶ تی ادعا می کند شارژ  گوشی کاهش سرعت آن یا ایجاد گرمای بیش ازاندازه را به دنبال نخواهد داشت.

ارتقای فناوری شارژ تنها تغییر درخورتوجه مک لارن ادیشن درمقایسه با نسخه ی معمولی ۶ تی محسوب نمی شود؛  زیرا گوشی جدید وان پلاس به همراه ۱۰ گیگابایت رم عرضه می شود. این درحالی است که وان پلاس ۶ تی معمولی در دو نسخه ی ۶ و ۸گیگابایتی عرضه شده بود. درحقیقت، مک لارن ادیشن نخستین گوشی هوشمند با برند وان پلاس محسوب می شود که به ۱۰ گیگابایت رم مجهز است. در زمینه ی حافظه ی داخلی، این گوشی همچون رده بالاترین نسخه ی وان پلاس ۶ تی، از ظرفیت ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایت بهره می برد.

وان پلاس به منظور ایجاد تمایز بین مک لارن ادیشن و نسخه ی معمولی، لبه های پشت گوشی را به رنگ نارنجی پاپایای مک لارن درآورده؛ اما رنگ غالب در پشت و روی گوشی مشکی است. الگویی که زیر شیشه ی به کار رفته در مک لارن ادیشن به چشم می خورد، براساس الیاف کربن مک لارن طراحی شده که خصوصیتی برای ایجاد تمایز در گوشی محسوب می شود. به کارگیری الیاف کربن مک لارن به سال ۱۹۸۱ بازمی گردد و تابه امروز استفاده می شود. مک لارن ادیشن همچنین به همراه کابل شیلددار به رنگ نارنجی پاپایا و شارژر ۳۰واتی عرضه می شود و همان طور که انتظار می رود، لوگوی مک لارن نیز در پشت گوشی حک شده است.

وان پلاس اعلام کرد ۶ تی مک لارن ادیشن از ۱۳دسامبر (مصادف با ۲۲آذر) در بازارهای اروپای غربی و آمریکای شمالی عرضه می شود و چین و کشورهای حوزه اسکاندیناوی نیز اندکی بعد می توانند این گوشی را بخرند. قیمت مک لارن ادیشن در ایالات متحده ی آمریکا ۶۹۹ دلار و در اروپا ۶۹۹ یورو است.

وان پلاس ۶ تی معمولی در ماه اکتبر امسال معرفی شد و در اصل، با رنگ های مشکی میرور و مشکی میدنایت از راه رسید. نسخه ی بنفش رنگ این گوشی نیز اندکی بعد معرفی شد و اکنون، نسخه ی ویژه ی مک لارن ادیشن نیز به زودی به دست مشتریان می رسد. وان پلاس ۶ تی به پردازنده ی هشت هسته  ای و ۶۴بیتی اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام مجهز است و در سه نسخه با رم های ۶ و ۸ و ۱۰ گیگابایت عرضه می شود. با این حال و همان طور که اشاره شد، نسخه ی مجهز به رم ۱۰گیگابایتی متعلق به مک لارن ادیشن است. این گوشی از نمایشگر ۶.۴۱اینچی Optic AMOLED با وضوح تصویر FullHD و باتری با ظرفیت ۳۷۰۰ میلی آمپر ساعت بهره می برد. پرچم دار وان پلاس همچنین مجهز به حسگر اثر انگشت یکپارچه با نمایشگر است که آن را اسکرین آنلاک می نامد. این گوشی اندروید ۹ (Pie) را به همراه رابط کاربری Oxygenos وان پلاس اجرا می کند. درنهایت، گوشی از فلز و شیشه ساخته شده و از حاشیه های بسیار نازک و بریدگی قطره مانند برخوردار است.

وان پلاس مک لارن ادیشن نخستین نسخه ی ویژه ای از گوشی هوشمند وان پلاس محسوب می شود که مقدار رم آن در مقایسه با مدل اصلی ارتقا یافته است و فناوری شارژ  قدرتمندتری نیز دارد. این گوشی هوشمند به طرز درخور ملاحظه ای از وان پلاس ۶ تی معمولی گران تر است؛ درنتیجه، باید منتظر ماند و دید کاربران برای به دست آوردن رم بیشتر و فناوری شارژ  سریع تر و طراحی منحصر به فرد، حاضر به پرداخت چنین اختلاف قیمتی خواهند بود یا خیر.

ویوو نکس دوال دیسپلی معرفی شد؛ نمایشگر دوگانه و حذف دوربین پاپ آپ

گوشی هوشمند ویوو نکس با نمایشگر دوگانه ی تمام صفحه و دوربین پاپ آپ معرفی شد.

به گزارش زومیت، ویوو نامی آشنا در بین برندهای تولیدکننده ی گوشی های هوشمند است که محصولاتی با مشخصات جالب توجه و گاهاً عجیب به بازار عرضه می کند. اگر به یاد داشته باشید، ویوو اولین تولید کننده   ای بود که توانست گوشی هوشمند واقعا بدون حاشیه را معرفی و به بازار عرضه کند.

گوشی هوشمند ویوو NEX S نیز به لطف دوربین پاپ آپ و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، حرف های تازه ای برای بازار داشت. خردادماه ۱۳۹۷، ویوو نکس اس و نکس ای با نمایشگر بدون حاشیه و بدون بریدگی بالای نمایشگر به طور رسمی معرفی شدند. اکنون بعد از گذشت چندین ماه، ویوو گوشی هوشمند دیگری با نام ویوو نکس دوال دیسپلی ادیشن (NEX Dual Display Edition)  را به بازار معرفی کرده است.

ویو نکس دوال دیسپلی، همان طور که از نامش پیداست، مجهز به دو نمایشگر در دو طرف قاب گوشی است. همچنین محصول جدید ویوو، برخلاف ویوو نکس اس، فاقد دوربین پاپ آپ است؛ با وجودی که دوربین پاپ آپ می تواند از نظر فیزیکی، آسیب پذیر باشد، ولی استفاده از طراحی دوربین پاپ آپ باعث می شود که کاربر بتواند از نمایشگر تمام صفحه و بدون بریدگی بالای نمایشگر بهره ببرد. کاربران می توانند به راحتی از نمایشگر بدون حاشیه برای فعالیت های روزانه ی خود استفاده کنند و در حین برقراری تماس های تصویری یا گرفتن عکس با دوربین سلفی، خیلی راحت از دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، f/1.79، لنز سونی IMX363 CMOS و نمایشگر کوچکتر در سمت دیگر قاب گوشی استفاده کنند. نمایشگر اصلی گوشی ۶.۳۹ اینچی و نمایشگر ثانویه  ۵.۴۹ اینچی AMOLED است. رزولوشن هر دو نمایشگر ۱۰۸۰ پیکسل درنظر گرفته شده است که رزولوشن پایین تری نسبت به Quad HD دارد؛ البته در بین گوشی های هوشمند هنوز چنین رزولوشنی دیده می شود.

گفتنی است ویوو، اولین تولیدکننده ای نیست که گوشی هوشمندی با دو نمایشگر به بازار عرضه می کند. نوبیا ایکس زد تی ای نیز با نمایشگر دوگانه بدون بریدگی و باتری قدرتمند در اواخر ماه اکتبر معرفی شد. نمایشگر ثانویه ی نوبیا ایکس به منظور گرفتن عکس های سلفی، همچنین اهداف شخصی سازی و اضافه کردن کنترل های بازی طراحی شد. البته نمایشگر کوچکتر نوبیا ایکس رزولوشن ۷۲۰ پیکسل دارد که رزولوشن پایین تری نسبت به ویوو، حداقل از لحاظ مشخصات روی کاغذ دارد که می تواند برگ برنده ی ویوو باشد.

کاربران به راحتی می توانند بین دو نمایشگر گوشی سوئیچ کنند. برای فعال کردن این ویژگی می توانند از ژست های حرکتی با سه انگشت استفاده کنند و گوشه ی سمت چپ هر نمایشگر را به سمت چپ بکشند یا این ویژگی را در قسمت کنترل تنظیمات گوشی با ضربه زدن روی آیکون میانبر در قسمت پایین سمت راست نمایشگر فعال کنند. همچنین کاربران می توانند برای سوئیچ کردن بین صفحات نمایشگر خیلی سریع روی دکمه ی چند منظوره ای که در سمت چپ قرار دارد ضربه بزنند و بین دو صفحه ی نمایشگر سوئیچ کنند. با فشار دادن این دکمه به مدت زمان طولانی تر، دستیار هوشمند Jovi فراخوانی می شود. فرقی نمی کند که کاربر از کدام نمایشگر استفاده می کند، این دکمه همواره در سمت چپ گوشی و دکمه ی پاور در سمت راست گوشی قرار دارد.

علاوه بر دوربین ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین ۲ مگاپیکسلی دیگری برای گرفتن عکس های بوکه و فعال کردن Super Night Mode به همراه فلاش LED معمولی درنظر گرفته شده است. ویوو نکس دوال دیسپلی مجهز به سیستم نور ملایمی شبیه به حلقه پیرامون دوربین دوگانه اش است که Lunar Ring نام دارد. قسمت بالای این حلقه ی نورانی شامل ۱۶ عدد LED و قسمت پایین آن که بخشی از آن روی نمایشگر گوشی قرار گرفته است، از پیکسل های AMOLED برای تولید نور استفاده می کند. با چنین طراحی، ظاهرا نور به صورت یکنواخت روی چهره ی کاربر پخش می شود، درنتیجه کاربران می توانند عکس های سلفی بهتری با نور مناسب تری بگیرند. در حالت عملکرد غیر از دوربین سلفی، Lunar Ring در زمان دریافت نوتیفیکیشن ها، از خودش نور ساتع کرده و به کاربر اطلاع رسانی می کند.

نیازی به گفتن نیست، اما دوربین این گوشی هوشمند نیز با ویژگی های نرم افزاری اختصاصی از جمله ویژگی زیباسازی چهره مبتنی بر هوش مصنوعی و شکل دادن به چهره مجهز شده است. برای کاربرانی که خیلی حساس هستند، دوربین می تواند Body Shaping یا شکل دادن به بدن را انجام بدهد.

یکی از کاربردهای نمایشگر ثانویه، مربوط به حالتی به نام Mirror Mode می شود. وقتی کاربر از سوژه ای عکس می گیرد، نمایشگر ثانویه ی گوشی، به صورت زنده و بلادرنگ تصویر را روی نمایشگر دوم نشان می دهد. در نتیجه فردی که در آن طرف دوربین قرار گرفته است می تواند تصویر خودش را در نمایشگر ثانویه مشاهده کند و اگر لازم بود به راحتی می تواند ژست خودش را در حین عکس گرفتن تغییر بدهد. دوربین گوشی مجهز به حالت دیگری به نام Pose Director است که مجددا یکی از کاربردهای دیگر نمایشگر ثانویه را نشان می دهد. در حین عکس گرفتن، سوژه می تواند در نمایشگر ثانویه تصویر خودش را ببیند و با استفاده از حالت Pose Director و کتابخانه ی غنی تصاویر ویوو، کاربر می تواند ژست های مختلفی را برای عکس خودش انتخاب کند. در اصل Pose Director و کتابخانه ی تصویر ویوو، ژست های مختلفی را به کاربر پیشنهاد می دهند.

یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد دوربین ویوو نکس دوال دیسپلی، Time Flight 3D نام دارد که برای تشخیص چهره ی سریع تر (تشخیص چهره در عرض ۰.۳۵ ثانیه) و امنیت بیشتر ( مجهز به ۳۰۰ هزار نقطه است) به علاوه ی بهبود زیبایی چهره ی کاربر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین، این ویژگی به عنوان ابزار اندازه گیری AR عمل می کند و بسیار شبیه به ابزاری است که در پروژه ی تانگو گوگل به آن پرداخته است.

ویوو نکس دوال دیسپلی با اندروید ۹ پای، حافظه ی رم ۱۰ گیگابایتی و تراشه ی اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام، به علاوه ی حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی و باتری ۳۵۰۰ میلی آمپرساعتی، مشخصات خوبی را در اختیار کاربران قرار می دهد. در نظر داشته باشید که گوشی هوشمند ویوو NEX S با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعت معرفی شد. ویوو نکس دوال دیسپلی با باتری ۳۵۰۰ میلی آمپرساعتی در برخی مواقع باید همزمان دو نمایشگر را پشتیبانی کند. باید اضافه کنیم که این گوشی هوشمند مجهز به حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر نسل پنجم است که در زمانی در حدود ۰.۲۹ ثانیه تایید هویت را انجام می دهد. علاقه مندان به Hi-Fi نیز از تراشه ی یکپارچه ی صوتی DAC که ۳۲ بیتی AK4377A و محصول Asahi Kasei Microdevices است، می توانند استفاده کنند.

با این وجود این گوشی هوشمند هنوز  از اتصال  NFC پشتیبانی نمی کند. البته یکی از دلایل احتمالی، آن است که ویوو از پرداخت تلفن همراه مبتنی بر کد QR که روش معمول برای پرداخت در چین است، در نمایشگر پشتی خود بهره می برد. به همین دلیل ویوو پرداخت های تلفن همراه مبتنی بر اتصال  NFC را در این گوشی هوشمند ارائه نکرده است تا هزینه های تولید محصول را کاهش دهد.

همچون بسیاری از گوشی های هوشمند چینی، NEX Dual Display Edition ویو نیز از دو سیم کارت نانو بهره می برد؛ ولی متاسفانه از اتصال به شبکه ی LTE ایالات متحده آمریکا پشتیبانی نمی کند که نکته ی قابل توجهی برای واردکنندگان گوشی های هوشمند به بازار آمریکا محسوب می شود. کاربران می توانند از تاریخ ۲۹ دسامبر برابر با ۸ دی ماه در بازار چین این گوشی هوشمند را با قیمت ۴۹۹۸ یوان (حدود ۷۲۵ دلار) در رنگ های بنفش یا آبی خریداری کنند. پس از این تاریخ، نسخه ی بین المللی این گوشی هوشمند با نمایشگر دوگانه در سایر بازارها از جمله هنگ کنگ، تایوان و سنگاپور تنها به  رنگ آبی عرضه خواهد شد.

سامسونگ، نوت بوک 9 پن را با تمرکز بر هنرمندان معرفی کرد

نوت بوک ۹ پن سامسونگ با طراحی تبدیل پذیر و سبک، پشتیبانی از قلم، کارت گرافیک مجزا و عمر باتری ۱۵ ساعت، لپ تاپی ایده آل برای هنرمندان محسوب می شود.

به گزارش زومیت، سال گذشته در نمایشگاه CES 2018، سامسونگ از یک لپ تاپ تبدیل پذیر و سبک وزن ۱۳.۳ اینچی به نام Notebook 9 Pen رونمایی کرد. این دستگاه هنرمندان، خالقان محتوا و هر آن کسی را هدف قرار داده است که به قدرت مناسب با وزن هرچه پایین تر احتیاج دارد. اکنون این لپ تاپ ساخت سامسونگ در مدلی به مراتب بزرگتر با طراحی کاملا جدید و ویژگی هایی بازگشته است که اشکالات پیشین را برطرف کرده اند. مهم تر از همه، این لپ تاپ در دو مدل ۱۳ و ۱۵ اینچی با درگاه های بیشتر، باتری با ظرفیت بسیار بیشتر با شارژ سریع و دوام ۱۵ ساعته معرفی شده است.

نوت بوک ۹ پن همچنان از پردازنده ی نسل هشتم Core i7 اینتل بهره می برد؛ اما اکنون امکان سفارش مدل ۱۵ اینچی با کارت گرافیک مجزای ۲ گیگابایتی انویدیا جی فورس MX150 وجود دارد. با این حال، توان گرافیکی مدل کوچک تر ۱۳ اینچی به کارت گرافیک مجتمع اینتل محدود است. هر دو مدل به رم LPDDR3، گیگا وای فای، تشخیص چهره و اثر انگشت، دو درگاه تاندربولت ۳، درگاه USB-C، درگاه های هدفون/ میکروفون و UFS/MicroSD مجهز هستند. به گفته ی سامسونگ، نوت بوک ۹ پن از آمپلی فایر هوشمند «ThunderAmp» بهره می برد و به لطف بلندگوهای تنظیم یافته توسط AKG، صدای باکیفیت استودیویی را ارائه می دهد.

نوت بوک ۹ پن ۲۰۱۹ به لطف طراحی جدید و سرتاسر فلزی/ آلومینیومی بدنه، ظاهر لوکس تری از مدل پیشین دارد. مدل ۱۳ اینچی با وزن ۱.۱۲ کیلوگرم و مدل بزرگ تر با وزن ۱.۵۶ کیلوگرم، هر دو همچنان به  نحو شگفت انگیزی سبک هستند. نمایشگر لپ تاپ همچون قبل وضوح تصویر 1080p را ارائه می دهد و از حاشیه هایی نازک به خصوص در طرفین برخوردار است.

در نهایت، هر دو مدل از قلم S Pen داخلی با امکان انتخاب از بین سه نوک مختلف و با نصف تاخیر مدل قبل بهره می برند. لپ تاپ جدید سامسونگ با ترکیب طراحی سبک وزن و تبدیل پذیر، پشتیبانی از اپلیکیشن های طراحی و ترسیم و کارت گرافیک مجزا به محصولی مناسب در سفر برای هنرمندان و متخصصان گرافیک تبدیل شده است. سامسونگ هنوز قیمت این دستگاه را اعلام نکرده است؛ اما قیمت نوت بوک ۹ پن پیشین از ۱۴۰۰ دلار آغاز می شد. نوک بوک ۹ پن جدید در تاریخی نامعلوم در سال ۲۰۱۹ در بازار ایالات متحده عرضه خواهد شد.

ال جی Gram 17 رونمایی شد؛ نمایشگر ۱۷ اینچی با وزن ۱.۳ کیلوگرم

شرکت ال جی از لپ تاپ ۱۷ اینچی «گرم ۱۷» خود با بدنه ای بسیار باریک و وزنی اندک رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، لپ تاپ های ۱۷ اینچی به دلیل اندازه ی بزرگ و قابل حمل نبودنشان، نزد افرادی که مرتب در حال جا به جایی هستند محبوبیت چندانی ندارند. این دستگاه ها درحقیقت بیشتر برای جایگزینی با دسکتاپ ها به کار می روند و همین امر باعث شده که برای افزایش قدرت لپ تاپ های ۱۷ اینچی، بدنه ی بزرگ تری برای آن ها درنظر گرفته شود. با این حال، هر ازگاهی شاهد عرضه ی لپ تاپ هایی ۱۷ اینچی هستیم که سعی کرده اند امکان جابه جایی آسان را برای کاربران فراهم کنند. مدل جدید لپ تاپ گرم ال جی نمونه ای از این دستگاه ها است.

لپ تاپ گرم ۱۷ ال جی دارای صفحه نمایشی ۱۷.۳ اینچی با رزولوشن ۲٫۵۶۰ در ۱٫۶۰۰ بوده و با بدنه ای به رنگ نقره ای تیره از جنس آلیاژ کربن و منیزیوم عرضه می شود که تنها ۱۷.۸ میلی متر ضخامت دارد. این ضخامت گرم ۱۷ را حتی از اکثر لپ تاپ های ۱۵ اینچی مثل  ذن بوک پرو ۱۵ اینچی ایسوس باریک تر می کند. درعین حال، این نوت بوک وزنی ۱.۳۳ کیلوگرمی دارد که آن را هم رده ی رایانه های قابل حمل ۱۳ اینچی قرار می دهد. درنتیجه، علی رغم این که Gram 17 از صفحه نمایشی بزرگ بهره می برد، می توان آن را یک لپ تاپ قابل حمل به شمار آورد.

با نگاهی به درون لپ تاپ بی نظیر گرم ۱۷ ال جی به پردازنده ی چهار هسته ای Core i7-8565U اینتل از سری Whiskey Lake-U می رسیم که پردازنده ی گرافیکی UHD 620 iGPU این شرکت آن را همراهی می کند. گرم ۱۷ همچنین از ۱۶ گیگابایت رم DDR4 با فرکانس ۲۴۰۰ و ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی حالت جامد یا SSD استفاده می کند. برخلاف اکثر لپ تاپ های ۱۷ اینچی، گرم ۱۷ از پردازنده ی گرافیکی مجزا بی بهره است که باعث ناامیدی گیمرها و افراد شیفته ی عملکرد قوی می شود. با این حال، این ویژگی، لپ تاپ جدید ال جی را بسیار سبک تر کرده و ضمن کاهش مصرف انرژی، آن را به گزینه ی مناسبی برای افرادی که زیاد جابه جا می شوند تبدیل می کند.

ال جی امکانات ارتباطی کاملی را برای گرم ۱۷ درنظر گرفته و آن را به فناوری وای فای 802.11ac به همراه ماژول بلوتوث، سه درگاه USB 3.0 نوع A و یک درگاه USB نوع C مجهز کرده است. از این درگاه می توان برای شارژ دستگاه هم استفاده کرد، هرچند کانکتور مجزایی برای برق نیز وجود دارد. از دیگر مشخصات ارتباطی گرم ۱۷ می توان به یک خروجی HDMI، اسلات میکرو SD و جک هدست TRRS اشاره کرد. این لپ تاپ همچنین دارای یک وب کم مجهز به حسگر IR (اینفرارد) برای ویندوز هلو و حسگر اثر انگشت است که دو روش مجزا برای احراز هویت بیومتریک را در اختیار کاربر قرار می دهد.

مشخصات                لپ تاپ گرم 17 ال جی

اندازه صفحه            17.3

رزولوشن 2560×1600

طیف رنگ              100% sRGB

پردازنده   Core i7-8565U (4C/8T, 8MB, 1.8/4.6 GHz)

گرافیک   UHD Graphics 620 (24 EUs)

رم            16 GB DDR4-2400 (onboard)

حافظه      512 GB SATA SSD

ارتباطات I802.11ac (2×2) Wi-Fi + Bluetooth

USB 3     3

USB_C   1

اسلات میکرو SD    دارد

دوربین     Webcam with IR sensors

اثر انگشت               دارد

امکانات صوتی       Microphone, stereo speakers, TRRS audio jack

باتری       4-cell, up to 19.5 hours

ابعاد         38.1×26.67×1.788

وزن         1.33 kilograms

قیمت        از 1699 دلار

یکی از ویژگی های کلیدی لپ تاپ گرم جدید ال جی، بهره مندی آن از یک باتری با ظرفیت بالاست. مدل های ۱۳.۳ و ۱۵.۶ اینچی معمولاً با هر بار شارژ می توانند تا ۲۲ ساعت دوام بیاورند. ال جی ظرفیت باتری این دستگاه را ذکر نکرده است، ولی اعلام کرده که کاربران می توانند با هر بار شارژ تا ۱۹.۵ ساعت از گرم ۱۷ استفاده کنند.

لپ تاپ LG Gram 17 هم اکنون با قیمت ۱۶۹۹ دلار قابل تهیه است که برای دستگاهی با وزنی معادل یک نوت بوک ۱۳ اینچی ولی صفحه نمایشی ۱۷ اینچی نسبتاً مناسب است.

Files، نرم افزار مدیریت فایل‌ گوگل از اتصال OTG پشتیبانی می کند

گوگل به تازگی به روزرسانی جدیدی برای نرم افزار مدیریت فایل خود ارائه کرده است که از درایوهای USB پشتیبانی می کند.

به گزارش زومیت، اگر می خواهید اپلیکیشنی رسمی برای مدیریت فایل ها در گوشی اندروید خود داشته باشید، نرم افزار Files گوگل (که قبلا Files Go شناخته می شد)، گزینه خوبی است؛ اما یک محدودیت آشکار وجود داشت: شما نمی توانستید فایل ها را از طریق OTG به حافظه خارجی گوشی خود انتقال دهید.

خبر خوب این است که از این به بعد چنین مشکلی نخواهید داشت. گوگل یک آپدیت برای Files منتشر کرده است که پشتیبانی از حافظه ی خارجی را با استفاده از USB On-The-Go نشان می دهد. اگر می خواهید عکس ها را به یک فلش مموری انتقال دهید، مجبور نیستید از نرم افزار شخص ثالث استفاده کنید.

این به روزرسانی همچنین به شما اجازه می دهد تا کل ساختار پوشه را برای ذخیره سازی هم در دستگاه روشن و هم در دستگاه خاموش مشاهده کنید. شما نباید مشکلی برای انتقال یک فایل به مکان غیرمعمول یا انتقال آن به پوشه ی خاص داشته باشید. به بیان ساده، اگر به طور منظم داده ها را منتقل می کنید، Files بهترین گزینه ی برای استفاده است.

شیائومی با هوش مصنوعی نوردهی تصاویر را ترمیم می کند

شیائومی نوعی هوش مصنوعی ساخته که می تواند تصاویر را ویرایش و جزئیاتی را بازیابی کند که به دلیل نوردهی ازبین رفته اند.

به گزارش زومیت، امروزه، عکس های گرفته شده با گوشی های هوشمند به همان اندازه که محصول حسگر دوربین هستند، محصول پردازشگر تصویر گوشی ها نیز هستند. پردازشگر تصویر پس از آنکه حسگر دوربین عکس را ثبت کرد، اطلاعات تصویر را دریافت و پردازش می کند تا نتیجه ی نهایی تولید شود که کاربر می بیند.

مشکل مشترک پیکسل های کوچک در حسگرهای دوربین گوشی های هوشمند محدودیت دامنه ی داینامیک است. حال، شیائومی مقاله ای ارائه داده که در آن روشی برای برطرف کردن مشکل نوردهی (Exposure) تصاویر با استفاده از هوش مصنوعی ارائه کرده است.

این روش به جای اینکه نوردهی خاصی را به کل تصویر اعمال کند، آن را به بخش های کوچک تری تقسیم و جداگانه نوردهی هر بخش را تنظیم می کند. سپس، بخش های مختلف را به هم متصل می کند و تصویر نهایی را می سازد.

برای نمونه، در یک تصویر ساختمان ها و ابرها و بعضی بخش های آسمان همگی سفید هستند که مشکل نوردهی بیش ازحد دارند (Overexposure). این هوش مصنوعی که نام آن DeepExposure است، به خوبی جزئیات این تصویر را بازیابی می کند.

تصویر به چند بخش تقسیم و نوردهی هر بخش به اندازه ی مناسب تنظیم می شود. سپس، تصاویر باهم ترکیب می شوند.

تیم شیائومی برای یادگیری این AI که براساس روش شبکه ی رقابتی مولد (GAN) اجرا شده، از مجموعه عکس های MIT-Adobe FiveK استفاده کرده است. این مجموعه عکس های خام و دست نخورده و نسخه های روتوش شده ی آن ها را پنج متخصص گرفته اند که شیائومی سه هزار قطعه از آن ها را همراه با نسخه ی روتوش شده ی فرد متخصص C برای این یادگیری انتخاب کرده است.

این شبکه روی عکس های با کیفیت کمتر کار می کند و هدف آن به دست آوردن بهترین میزان برای فیلترهای معمولی تصویر شبیه تنظیم کنترل ها در لایت روم است. این موضوع باعث ساده تر شدن روند یادگیری ماشینی و سریع تر شدن پردازش تصویر می شود.

الکسا از خودآموزی برای درک بهتر دستورات استفاده می کند

آمازون، الکسا را با ویژگی هایی جدید به روزرسانی کرده که استفاده از این دستیار صوتی را ساده تر و طبیعی تر می کند.

به گزارش زومیت، اخیراً مدیر علوم کاربردی بخش هوش مصنوعی الکسا، روهی سَریکایا، با پستی در وبلاگ الکسا درباره ی جزئیات پیشرفت هایشان در زمینه ی فناوری های یادگیری ماشین صحبت کرد. این پیشرفت ها، Alexa را قادر می سازند تا با دانستن اطلاعات مرتبط به موضوع، صحبت کاربر را بهتر درک کند. به گفته ی سریکایا، این بهبودها نقش خوبی در کاهش دشواری صحبت با الکسا و خوش صحبت تر شدن آن داشته اند.

از پاییز امسال، آمازون در حال کار روی روش های خودآموزی بوده است که کمک می کنند این دستیار مجازی اشتباهات خود را به شکل خودکار برطرف کند. سریکایا می گوید این قابلیت نیازی به تصحیح کاربر ندارد و خودش با توجه به علائم ضمنی یا صریح مربوطه از طرف کاربر، تعامل نامطلوب و اشتباه در درک مطلب را شناسایی می کند. علائم مربوطه، موارد مختلفی را شامل می شود، از قبیل: سابقه ی تعاملات، سلیقه ی کاربر، اینکه از کدام امکانات الکسا استفاده می کند، الکسا در چه وسیله ای قرار دارد و در کدام قسمت خانه قرار گرفته است. این ویژگی که پیش از این در حالت بتا بود، هفته ی گذشته در آمریکا در دسترس کاربران قرار گرفت.

برای مثال در فاز بتا، الکسا یاد گرفت دستور اشتباه کاربر را که گفته بود «آهنگ Good for What را پخش کن» تشخیص دهد و با پخش آهنگ Nice for What از Drake آن را تصحیح کند. این ویژگی، پتانسیل زیادی برای کاهش دشواری تعامل با دستیارهای مجازی دارد. آمازون می گوید اکنون سیستم جدید هر روز این ویژگی را روی فرمان های مرتبط با موسیقی کاربران اعمال می کند.

الکسا همچنین توانایی تعامل بدون اسم (name-free) دارد که این مورد هم باعث طبیعی تر شدن کار با آن می شود. کاربر می تواند بگوید: «یک ماشین برای من بگیر» و الکسا بدون پرسیدن نام سرویس اشتراک سفر، متوجه دستور می شود. این ویژگی علاوه بر آمریکا در کشورهای انگلستان، کانادا، استرالیا، هند، آلمان و ژاپن نیز عرضه شد.

تعامل بدون اسم مرتبط با خانه ی هوشمند نیز از جمعه در آمریکا منتشر شد. از این پس می توان از فرمان های ساده تری استفاده کرد. مثلاً افراد می توانند صرفاً بگویند: «الکسا، نظافت را شروع کن.» برای مقایسه، در گذشته باید شکل کلی دستورها را به خاطر داشتند و آن ها را دقیق می گفتند: «الکسا، به رومبا بگو نظافت را شروع کن.»

در نهایت قابلیت ادامه ی موضوع (context carryover) نیز بهبود یافته است و الکسا می تواند در طول مکالمه با کاربر، متوجه اشاره ی او به صحبت های قبلی شود. سریکایا می نویسد:

برای مثال اگر کاربر بگوید: «هوای سیاتل چطور است؟» و پس از پاسخ الکسا، بپرسد: «بوستون چطور؟» الکسا تشخیص می دهد که منظور کاربر هوای بوستون است. اگر بعد از پاسخ درباره ی هوای بوستون کاربر بگوید: «آنجا چه رستوران های خوبی دارد؟» الکسا متوجه می شود کاربر در مورد رستوران های بوستون صحبت می کند.

با ترکیب این ویژگی ها و قابلیت تشخیص دنباله ی صحبت (Follow-Up Mode) که پس از ارائه ی پاسخ، درخواست های بعدی کاربر را از نویز پس زمینه تشخیص می دهد، کاربر می تواند با الکسا مکالمه ای طبیعی تر، بدون نیاز به تکرار «الکسا» برای فعال کردن آن یا دقیق گفتن دستورات، داشته باشد. ویژگی های ادامه ی موضوع و تشخیص دنباله ی صحبت نیز از جمعه علاوه بر آمریکا در دسترس کاربران کانادا، انگلستان، استرالیا، نیوزیلند، هند و آلمان قرار گرفته است.

مایکروسافت تشخیص صدای چندکاربره را به کورتانا می آورد

کورتانا به زودی در ایکس باکس و اسپیکر هوشمند هارمن کاردن اینووک قادر به تشخیص صدای چند کاربر مختلف خواهد بود.

به گزارش زومیت، هرچند بسیاری تمایل دارند کورتانا را محصول مُرده ای فرض کنند؛ اما وضعیت دستیار دیجیتال مایکروسافت نشان می دهد این تحلیل چندان با واقعیت همخوانی ندارد. مایکروسافت برنامه های بسیاری را به صورت محرمانه برای کورتانا در سر دارد که اغلب آن ها شامل تثبیت موقعیت مجدد این دستیار صوتی به عنوان یک دستیار بهره وری با هدف تمرکز بر کمک به افراد برای فعالیت بهتر در بین دستگاه ها هستند. البته، علاوه بر تمام برنامه های درنظر گرفته شده ی دیگر، کورتانا همچنان با به روز رسانی های آتی به  عنوان دستیاری صوتی به فعالیت ادامه خواهد داد.

در همین راستا، اشاره ای به یک ویژگی صوتی جدید برای کورتانا در ویندوز ۱۰ رویت شد. برخی از افرادی که ایکس باکس یا اسپیکر هوشمند هارمن کاردن اینووک را به حساب کاربری خود متصل کرده اند، اکنون شاهد گزینه ای به منظور آموزش کورتانا برای استفاده با چندین نفر هستند. این ویژگی به بیش از یک نفر امکان می دهد تا صرفا با استفاده از صدای خود، محتواها و داده هایش را مشاهده کند.

گزینه ی مربوط به راه اندازی ویژگی جدید کورتانا هنوز برای تمام کاربران عمل نمی کند؛ اما اکنون که این گزینه به صورت عمومی نمایان شده است، طولی نخواهد کشید تا برای تمام افراد قابل دسترسی شود. براساس توضیحات درج شده، کاربران می توانند پیش از افزودن پنج نفر دیگر به ترکیبی به مجموع ۶ فرد قابل شناسایی به کورتانا، این دستیار صوتی را برای شناسایی صدایشان آموزش دهند.

مایکروسافت ار مدتی پیش به صورت محرمانه در حال آزمایش پشتیبانی چندکاربره بوده است و به نظر می رسد عموم کاربران در آینده ی نزدیک قادر به بهره مندی از مزیت این ویژگی خواهند بود. مایکروسافت در ابتدا ویژگی های چندکاربره ی کورتانا را در سال ۲۰۱۶ با برنامه های مربوط به هوم هاب خود به تصویر کشید و در طول چند سال اخیر شاهد رونمایی از قطعات کوچک هوم هاب در اغلب محصولات و خدمات مایکروسافت بوده ایم.

مایکروسافت، اپلیکیشن مبتنی بر هوش مصنوعی Hummingbird را معرفی کرد

اپلیکیشن Hummingbird مبتنی بر هوش مصنوعی توسط مایکروسافت معرفی شد. کاربران می توانند اخبار مورد علاقه ی خود را به صورت سفارشی شده مطالعه کنند.

به گزارش زومیت، معمولا کاربرانی که اخبار را دنبال می کنند، اپلیکیشن های مختلف خبری روی گوشی های هوشمند یا تبلت های خود نصب می کنند. مایکروسافت، برای کاربران سیستم عامل اندروید که علاقه مند به خواندن اخبار هستند، اپلیکیشنی به نام Hummingbird مبتنی بر هوش مصنوعی معرفی کرده است.

برخلاف اپلیکیشن های خبری فعلی مایکروسافت که از کاربر انسانی برای سفارشی خواندن خبرها مورد استفاده قرار می گیرد، اپلیکیشن Hummingbird از هوش مصنوعی برای سفارشی خواندن خبرها و انتشار استوری های مورد علاقه ی کاربر استفاده می کند.

کاربر با استفاده از حساب کاربری لینکدین یا مایکروسافت می تواند وارد اپلیکیشن شود. پس از ورود به برنامه، مایکروسافت از کاربر در مورد دسته بندی اخباری که وی تمایل دارد خبرهای آن حوزه را دنبال کند، سوال می کند تا کاربر بتواند دسته بندی های مختلف اخبار را باتوجه به علاقه مندی خود انتخاب کند. اگر کاربر گزینه ی Mix را انتخاب کند، می تواند تمام تیترهای خبری که شامل ۱۶ دسته بندی مختلف است را در فید خبری خود در اختیار داشته باشد.

وقتی کاربر اپلیکیشن را باز می کند، زبانه های مختلفی را مشاهده می کند که هر کدام کاربردی دارند. مثلا زبانه ی Your Mix، دسته بندی های انتخاب شده ی کاربر را به وی نشان می دهد. سایر زبانه ها، مربوط به استوری هایی است که کاربر می تواند آن ها را به فید خبری اضافه کند؛ مثلا کاربر می تواند موضوعاتی همچون سرگرمی یا ورزش را اضافه کند. همچنین باتوجه به موقعیت مکانی کاربر، امکان اضافه کردن زبانه ی اخبار محلی در اختیار کاربر قرار داده شده؛ انتخاب اخبار محلی باتوجه به موقعیت مکانی کاربر اختیاری است.

در حالی که کاربر هنوز در اپلیکیشن Hummingbird حضور دارد، می تواند با ضربه زدن روی هر استوری، به منبع اصلی خبر دسترسی داشته باشد؛ و با ضربه زدن روی X که در گوشه ی بالای سمت چپ برنامه قرار داده شده است، به صفحه  ی اصلی برنامه بازگردد. با ضربه زدن روی منوی همبرگری شکل در گوشه ی سمت راست، کاربر می تواند عدم علاقه مندی خود را در مورد یک استوری مشخص کند. همچنین این امکان در اختیار کاربر گذاشته شده است تا در صورتی که استوری های یک منبع را دوست ندارد، تمامی استوری های آن منبع برای وی مسدود شود.

با توجه به اطلاعات منتشرشده در گوگل پلی استور در مورد اپلیکیشن Hummingbird، هرچقدر کاربر بیشتر از این برنامه ی مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده کند، بهتر می تواند استوری های مورد علاقه ی خودش را در سراسر وب جستجو و پیدا کند و کمتر با موضوعاتی مواجه شود که به آن ها علاقه ای ندارد. در حال حاضر این اپلیکیشن تنها در دسترس کاربران سیستم عامل اندروید در ایالات متحده قرار دارد و کاربران آمریکایی می توانند در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته با کمک اپلیکیشن Hummingbird در جریان آخرین خبرهای مورد علاقه ی خود قرار گیرند.

اسنپدراگون 8cx معرفی شد؛ پردازنده جدید کوالکام برای لپ تاپ ویندوز

کوالکام از تراشه ی جدیدی با نام اسنپدراگون 8cx برای لپ تاپ های ویندوزی رونمایی کرد. باید دید که آیا کوالکام می تواند اینتل را به چالش بکشد یا خیر؟

به گزارش زومیت، کوالکام پردازنده ی جدیدی را برای لپ تاپ های ویندوزی با نام اسنپدراگون 8cx رونمایی کرد. براساس اطلاعات ارائه شده حرف X در این تراشه برگرفته از عبارت Extreme است. کوالکام اعلام کرد که اسنپدراگون 8cx برای استفاده در لپ تاپ های ویندوزی جدید با قابلیت اتصال دائم به شبکه های LTE و همچنین دستگاه های هیبریدی توسعه یافته است.

از نظر فیزیکی، 8cx را باید بزرگ ترین تراشه ای خواند که کوالکام توسعه داده است، این پردازنده از قوی ترین CPU و GPU کوالکام بهره می برد. از دیگر مشخصات فنی SoC مورد بحث باید به لیتوگرافی ۷ نانومتری آن اشاره کرد که پیشرفتی خارق العاده در مقایسه با پردازنده های اینتل محسوب می شود. کوالکام ادعا می کند که مصرف باتری اسنپدراگون 8cx بسیار پایین بوده و همچنین سرعت دانلود اطلاعات از شبکه های ارتباطی در حدود ۲ گیگابیت برثانیه است.

کوالکام از اسنپدراگون 8cx به عنوان یک تراشه ی قدرتمند یاد می کند که قادر است تا وظایف پردازشی سنگین را انجام دهد و از پس چند وظیفگی برآید. انتظار می رود تا نخستین لپ تاپ های مبتنی بر اسنپدراگون 8cx نیمه ی دوم سال ۲۰۱۹ میلادی راهی بازار شوند.

کوالکام مدعی است که استفاده از پردازنده ی گرافیکی آدرنو 680 اکستریم این شرکت در اسنپدراگون 8cx باعث شده تا قدرت پردازنده ی گرافیکی در مقایسه با اسنپدراگون ۸۵۰ دو برابر بیشتر باشد. همچنین باید به بهینگی مصرف انرژی پردازنده به میزان ۶۰ درصد در مقایسه با نسل گذشته اشاره کرد. پردازنده ی جدید کوالکام به صورت همزمان از دو مانیتور با رزولوشن 4K HDR پشتیبانی می کند.

از نظر پردازشی، پردازنده ی اسنپدراگون 8cx قادر است تا عملکردی قابل مقایسه با پردازنده های سری U اینتل با توان طراحی حرارتی ۱۵ واتی ارائه کند؛ البته باید به این نکته اشاره کرد که تراشه ی کوالکام مبتنی بر لیتوگرافی ۷ نانومتری است و از این رو انرژی کمتری را در مقایسه با نسل پیشین لپ تاپ ها استفاده می کند؛ به طوری که توان طراحی حرارتی آن تنها ۷ وات خواهد بود. کوالکام همچنین ادعا کرده که توان پردازشی اسنپدراگون 8cx دو برابر بیشتر از تراشه های ۷ واتی سایر رقبا است.

تراشه ی جدید کوالکام حافظه ی رم LPDDR4x را تا ظرفیت ۱۶ گیگابایتی پشتیبانی می کند. افزایش ظرفیت تنها ویژگی این پردازنده نیست و باید به پهنای باند بالای آن برای حافظه های رم نیز اشاره کرد. همچنین اسنپدراگون 8cx از حافظه های NVMe نیز پشتیبانی می کند که جزو سریع ترین حافظه های SSD موجود در بازار هستند.

کوالکام برخلاف اسنپدراگون ۸۵۵ که چند روز پیش معرفی کرد، در تراشه ی جدید اسنپدراگون 8cx از مودم X50 با پشتیبانی از شبکه های 5G پشتیبانی نمی کند. در این تراشه مودم ارتباطی X24 مورد استفاده قرار می گیرد که از ارتباط LTE با نرخ دانلود ۲ گیگابیت برثانیه پشتیبانی می کند. از جمله ی دیگر قابلیت های تراشه ی کوالکام باید به پشتیبانی از درگاه USB-C برای شارژ باتری با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۴ پلاس کوالکام اشاره کرد. اسنپدراگون 8cx از درگاه USB 3.1 نسل دوم پشتیبانی می کند که امکان رد و بدل شدن اطلاعات تا سرعت ۱۰ گیگابیت برثانیه را فراهم می کند.

ماه گذشته مایکروسافت اعلام کرد که توسعه دهندگان می توانند اپلیکیشن های خود را برای اجرا در پلتفرم ۶۴ بیتی مبتنی بر معماری ARM آماده کرده و دوباره کامپایل کنند؛ از این رو باید دید که آیا اپلیکیشن های بیشتری برای لپ تاپ های ویندوزی مبتنی بر تراشه های اسنپدراگون را شاهد خواهیم بود یا خیر.

اینتل از برنامه انقلابی خود برای طراحی سه بعدی پردازنده رونمایی کرد

اینتل برنامه ی خود را برای تولید پردازنده هایی با اجزای پشته ای و نسل بعدی پردازنده هایش شرح داد.

به گزارش زومیت، رویداد Architecture Day (روز معماری) اینتل برگزار شد که طی آن، شرکت آمریکایی استراتژی خود را در زمینه ی پردازنده ها، به طور شفافی، بیان کرد. قسمت اصلی این معرفی مربوط به تقسیم کردن بخش های مختلف پردازنده های امروزی به چیپلت هایی با قابلیت روی هم قرارگرفتن بود. (چیپلت به ICهای کوچک تری گفته می شود که عملکردهای متفاوتی دارند و در کنار هم یک چیپ را تشکیل می دهند.)

این شرکت آمریکایی هدف بزرگی برای سال ۲۰۱۹ دارد که آن، ارائه ی محصولات مبتنی بر روشی با نام پشته سازی Foveros 3D (فووروس) است. این روش برای اولین بار، قراردادن اجزای پردازشی به شکل پشته ای (روی هم) را در یک چیپ ممکن می کند. پیش از این حافظه های پشته ای وجود داشتند، اما اکنون اینتل کار مشابهی را با پردازنده انجام می دهد. با این روش طراحان اینتل به راحتی می توانند با قرار دادن اجزای مختلف روی Die (بلوک پردازنده) از پیش ساخته شده، توان پردازشی را افزایش دهند. بنابراین حافظه و واحدهای تنظیم توان، گرافیک و هوش مصنوعی، همگی می توانند از چیپلت های مجزا تشکیل شده باشند که برخی از آن ها روی یکدیگر قرار دارند. تغییرپذیری و تراکم بیشتر مزایای فراوانی دارند؛ اما این روش ماژولار مشکل دیگر اینتل را، که ساخت چیپ هایی با ساختار تماما ۱۰ نانومتری است، نیز برطرف می کند.

با روش جدید، اینتل می تواند در یک پردازنده از چیپلت هایی با لیتوگرافی متفاوت استفاده کند

برنامه های پیشین Intel برای عرضه ی چیپ های ۱۰ نانومتری به طور مکرر با تأخیر همراه بوده و به احتمال فراوان این شرکت با چالش های مهندسی بزرگی در این زمینه مواجه شده است. حتی در ماه اکتبر SemiAccurate در گزارشی اعلام کرد که این شرکت تمام برنامه های خود را برای عرضه ی چیپ های ۱۰ نانومتری کنار گذاشته؛ که البته اینتل این شایعه را رد کرد و گفت در حال پیشرفت در این زمینه است. حال با توجه به اطلاعاتی جدید، ممکن است هردوی این خبرها درست باشند. اینتل می گوید در مسیر دستیابی به فووروس از روش دیگر پشته سازی دوبعدی نیز استفاده خواهد کرد. در این روش، اجزای مختلف پردازنده به چیپلت های کوچکتر تقسیم می شوند که هر کدام را می توان به طور جداگانه تولید کرد. این موضوع، اینتل را قادر می کند تا پردازنده هایی با عنوان ۱۰ نانومتر عرضه کند، در حالی که از چیپلت های مختلف ۱۴ و ۲۲ نانومتری نیز درون آن استفاده شده است.

نام معماری جدید اینتل، سانی کوو (Sunny Cove) است

معرفی معماری های جدید اینتل همواره با نام رمز جدیدی برای آن همراه بوده و نسل بعدی نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ اینتل این معماری جدید را سانی کوو (Sunny Cove) نامیده است. نسل بعدی پردازنده های کور و زئون اینتل با این معماری و در نیمه ی دوم سال آینده میلادی معرفی خواهند شد و به گفته ی این شرکت، در این پردازنده ها میزان تأخیر (latency) بهبود خواهد یافت و امکان انجام عملیات بیشتری به شکل موازی فراهم خواهد شد. در قسمت پردازش گرافیکی، اینتل کارت گرافیک مجتمع جدید Gen 11 را خواهد داشت که طبق ادعای این شرکت توان پردازشی آن از مرز یک ترافلاپس عبور می کند و بخشی از پردازنده های «با مبنای ۱۰ نانومتری» (10nm-based) سال بعد خواهد بود. یکی از برنامه های این شرکت که به نظر می رسد تغییری نکرده، عرضه کارت گرافیکی مجزا تا سال ۲۰۲۰ است.

سوال های مهم زیادی بدون پاسخ باقی مانده؛ مثلاً اینکه آیا پشته سازی Foveros 3D بخشی از چیپ های نسل سانی کوو است یا فناوری مستقلی است؟ احتمالاً شاهد استفاده از پشته سازی فووروس در پردازنده های لپ تاپ و دسکتاپ خواهیم بود، اما آیا چیپ هایی با این فناوری برای گوشی و تبلت هم عرضه خواهند شد؟ اینتل در پاسخ به این سوال ها فقط گفت که از نیمه ی دوم سال بعد، به مرور برای همه ی دستگاه ها، از گوشی ها تا دیتاسنترها، شاهد عرضه ی پردازنده های با فناوری فووروس خواهیم بود. البته با توجه به گذشته ی ناموفق اینتل در ورود به بازار چیپ های موبایل و اینکه شاهد عرضه تبلت های تاشدنی و دستگاه های عجیب و متنوع دیگه هستیم، احتمالاً بازار هدف اینتل، بیشتر بازارهای فعلی اش خواهند بود.

بدون شک این اطلاعات جدید نشان دهنده ی تلاش اینتل برای تجدیدنظر اساسی و سازماندهی مجدد فلسفه و استراتژی طراحی چیپ آن ها است؛ که تقریباً همین انتظار هم می رفت، چرا که این شرکت یک سال پیش معمار ارشد پردازنده، راجا کُدوری را، که پیش از این برای رقیب اصلیشان AMD کار می کرد، استخدام کرد. کدوری از اعضای باسابقه و مهم AMD بود و به نظر می رسد در سمت جدیدش هم نقش مهمی در تعیین مسیر آینده ی اینتل دارد.

مرورگر جدید اپرا با محوریت ارز رمزنگاری شده معرفی‌ شد

اپرا نسخه ی جدیدی از مرورگر اندرویدی خود را با محوریت ارز رمزپایه و وب غیرمتمرکز منتشر کرده است.

به گزارش زومیت، اپرا (Opera) درنهایت نسخه ی جدید مرورگر خود را با محوریت فناوری بلاکچین معرفی کرد. این مرورگر به گونه ای طراحی شده تا برای مرور و تعامل با وب غیرمتمرکز (وب ۳.۰) مناسب باشد. طی کنفرانس غیرمتمرکزسازی Hard Fork که در لندن برگزار شده بود، اپرا از مرورگر خود با ویژگی کیف پول یکپارچه برای ارز رمزنگاری شده پرده برداری کرد. این مسئله اپرا را به اولین مرورگر رایج تبدیل می کند که به طور پایه از ارزهای رمزنگاری شده و فناوری بلاکچین پشتیبانی می کند.

علاوه بر این، آخرین نسخه از اپرا به کاربران اجازه می دهد تا با اپلیکیشن های غیرمتمرکز (dApps) به تعامل بپردازند، شناسه ی دیجیتالی خود را مدیریت کنند و تراکنش های خود را به انجام برسانند. علاوه بر ارائه ی آسان و سریع خدمات مبتنی بر بلاکچین به کاربران، اپرا امیدوار است تا عرضه ی این امکانات به افزایش استفاده از ارزهای رمزنگاری شده در میان تمامی کاربران کمک کند.

کریستین کولوندرا، معاون اجرایی اپرا در این رابطه می گوید: امیدواریم که این قدم باعث شود تا ارزهای رمزنگاری صرفا یک گزینه ی احتمالی یا نوعی سرمایه گذاری نباشند و به عنوان ابزاری برای تراکنش های مالی و پرداخت های واقعی در زندگی روزمره ی کاربران ما تبدیل شوند.

نگاهی عمیق تر به مرورگر جدید اپرا

در ماه ژوئیه سال جاری میلادی، اپرا اعلام کرد که در حال توسعه ی نسخه ای از مرورگر خود برای اندروید است که با یک کیف پول اختصاصی همراه خواهد بود. این شرکت بعد از آن هم اعلام کرد که مشغول توسعه ی ویژگی همگام سازی کیف پول ازطریق رایانه های رومیزی است.

پس از آن، اپرا این مرورگر را در ماه سپتامبر در اختیار گروه محدودی از کاربران قرارداد تا آن را مورد آزمایش قرار دهند. از آن موقع تاکنون، اپرا در حال رفع مشکلات این مرورگر بوده است. برنامه ی بعدی هم شامل انتشار نسخه هایی از این مرورگر برای ویندوز، مک و لینوکس می شود. هرچند هنوز زمان معرفی رسمی مرورگر اپرا با پشتیبانی از ارز رمزنگاری شده برای رایانه های شخصی هنوز اعلام نشده است؛ اما نسخه ی آزمایشی آن در دسترس است.

در ابتدای کار، مرورگر اندرویدی به روزرسانی شده ی اپرا صرفا از شبکه ی Ethereum پشتیبانی خواهد کرد و این مسئله در رابطه با کیف پول اختصاصی اپرا نیز صدق می کند.

چارلز همل که مدیریت پروژه ی مرورگر جدید اپرا را برعهده داشته در این رابطه می گوید: ما تصمیم گرفته ایم تا از اتریوم پشتیبانی کنیم، چرا که بزرگ ترین جامعه ی توسعه دهندگان اپلیکیشن های غیرمتمرکز را به خود اختصاص داده و از ظرفیت بالایی برخوردار است.

بنابراین، اگرچه می توانید توکن های اتریوم (یا دیگر ارزهای رمزنگاری شده ی مبتنی بر استاندارد ERC20 را در کیف پول اپرا ذخیره کنید؛ اما برای ذخیره سازی بیت کوین و دیگر ارزهایی که از استاندارد ERC20 استفاده نمی کنند باید به دنبال راهکار دیگری باشد.

البته یک نکته ی مثبت این است که امروزه اغلب ارزهای دیجیتال برپایه ی اتریوم بنا شده اند. براساس گفته های دست اندرکاران اپرا، آن ها به دنبال افزودن پشتیبانی از ارزهای دیگری هستند که براساس پروتکول های دیگری ایجاد شده اند، اما درحال حاضر نمی توانند به طور قطعی در این زمینه اظهارنظر کنند. درکنار ویژگی کیف پول، اپرا در نظر دارد تا مشاهده ی اپلیکیشن های غیرمتمرکز در شبکه ی اتریوم را  هم برای کاربران آسان سازد. قطعا اپرا به دنبال ایجاد رشد در بازار اپلیکیشن های غیرمتمرکز است، یعنی همان بخشی که در گذشته در زمینه ی جذب کاربر با مشکل رو به رو شده بود.

به گفته ی همل: یکی از موانع اصلی این است که حتی برای دیدن اپلیکیشن های غیرمتمرکز هم به یک مرورگر خاص یا یک افزونه ی اختصاصی برای مرورگر خود نیاز دارید. پس از آن نیز کاربران با حجم زیادی از کلمات تخصصی رو به رو می شوند که گاهی برایشان گیج کننده هستند. به همین دلیل ما مرورگر خود را طوری ساخته ایم که کاملا برای کاربران مناسب باشد.

او در ادامه اظهار داشت: استفاده از اپلیکیشن های وب غیرمتمرکز در اپرا اکنون به آسانیِ سر زدن به وبسایت هایی همچون گوگل و فیسبوک است. این وضعیت بسیار ساده تر و سریع تر از چیزی است که در گذشته وجود داشت.

ساخت مرورگری برای فناوری بلاکچین و ارز رمزپایه

هرچند ۲۰ سال از ورود اپرا به بازی مرورگرها می گذرد؛ اما آن ها اذعان دارند که ساختن نرم افزاری برای بلاکچین یک تلاش بزرگ است. همل در این رابطه می گوید: ما باید با فناوری های جدید و متعددی آشنا می شدیم و لازم بود تا توانایی  خود در زمینه ی بلاک چین، ارز رمزنگاری شده و شبکه های نامتمرکز را گسترش دهیم تا بتوانیم کیف پول اختصاصی خود را بسازیم.

یکی از دیگر موانع، پیدا کردن راهی برای یکپارچه سازی بی نقص مرورگر و کیف پول بود. این ویژگی باید همچون یک ویژگی واقعی عمل می کرد؛ نه صرفا یک اپلیکیشن که ازطریق مرورگر اجرا می شود. البته کار کردن با فناوری های جدیدی همچون بلاکچین با مشکلاتی همراه است که در دیگر موارد با آن ها مواجه نخواهید شد. به گفته ی همل:

یک چالش فنی دیگر مربوط به سازگاری با سایت ها بود. در روزهای اولیه ی نسخه ی سنتی وب، توسعه دهندگان پیش فرض های متفاوتی در ارتباط با کدهای خود داشتند. این مسئله باعث می شد تا کدهای آن ها در مرورگرهای مختلف رفتار متفاوتی از خود نشان دهند. پدیده ی مشابهی نیز در وب ۳.۰ (یا همان وب غیرمتمرکز) وجود دارد؛ اما از هم اکنون در حال مشاهده ی نشانه های امیدوارکننده ای از پیشرفت در این حوزه هستیم.

نگرانی دیگر مسئله ی امنیت است؛ درحالی که در اغلب موارد توصیه می شود تا مقادیر زیاد ارز رمزپایه در کیف پول های سخت افزاری نگه داری شوند؛ تحقیقات نشان می دهند که گوشی های همراه نیز گزینه ی مناسبی برای ذخیره ی روزانه ی این ارزها هستند. خوشبختانه اپرا تمام قدم های لازم برای اطمینان از امنیت اپلیکیشن خود را برداشته است.

همل در ادامه می افزاید: از زمان شروع حیات این محصول، امنیت به عنوان کانون تمرکز تیم [ما] بوده است. ما از ابتدا تصمیم گرفته ایم تا از ذخیره سازی امن کلیدها در اندروید (به همراه پشتیبانی سخت افزاری) استفاده کنیم و از کلیدهای کیف پول با استفاده از صفحه ی قفل دستگاه محافظت کنیم.

این کار دو مزیت دارد: اول از همه، کاربران نیازی ندارند تا یک رمز اضافه را به خاطر بسپارند. علاوه بر این، ما از حداکثر امنیت فراهم شده توسط اندروید بهره خواهیم برد.

ما این ویژگی را در نسخه ی ویژه ی رایانه های رومیزی هم حفظ کرده ایم. [در این مرورگر] ضمن حفظ امنیت، ازطریق سیستم همگام سازی ما امکان دسترسی به کیف پول وجود خواهد داشت؛ اما کلیدها همواره در سیستم ذخیره سازی کلیدهای اندروید باقی می مانند.

اپرا و بلاکچین

اپرا پیش از این از قصد خود برای ادامه ی کار روی وب غیرمتمرکز صحبت کرده بود. احتمالا این تصمیم اپرا تلاشی است برای مواجهه با حاکمیت گوگل کروم بر بازار مرورگرها. همل می گوید: ما معتقد هستیم که درنهایت تمام مرورگرها نوعی کیف پول را در خود جای خواهند داد و این کار منجر به شکل گیری الگوی تجاری جدیدی در وب خواهدشد. ما خوشحالیم که نسخه ی جدید اپرا همگام شدن با ارزهای دیجیتال را ساده می کند و دسترسی به وب غیرمتمرکز را به اندازه ی دسترسی به نسخه ی سنتی وب ساده می کند.

البته علاقه مندان فناوری بلاکچین توجه خاصی به اقدامات جدید اپرا دارند. جوزف لوبین، که یکی از موسسان اتریوم و شرکت ConsenSys (شرکتی فعال در زمینه ی بلاک چین) است می گوید: این قدمی بزرگ برای یکی از برترین مرورگرها است تا کیف پول مبتنی بر اتریوم و برنامه ای برای مشاهده ی اپلیکیشن های غیرمتمرکز را به مجموعه ی امکانات خود اضافه کند. این اقدامات نشان دهنده ی ریشه های نوآورانه ی اپرا است و تعهد آن ها به پشتیبانی از نسل بعدی فناوری را نشان می دهد. این لحظه، زمانی مهم برای آسان سازی دسترسی به اپلیکیشن های غیرمتمرکز است؛ زمانی که وب ۳.۰ در دسترس عموم کاربران قرار می گیرد و توسعه دهندگان نیز تشویق می شوند تا برنامه های خود را برپایه ی اتریوم بنا کنند.

اپرا نیز مصمم است تا در آینده به کار در زمینه ی فناوری بلاکچین ادامه دهد و ویژگی های مرتبط با وب ۳.۰ را بهبود می بخشد. همل اضافه می کند: نکته ی کلیدی در به کارگیری اپلیکیشن های وب ۳.۰ این است که کاربران باید مرورگر فوق العاده ای در اختیار داشته باشند که به کاربران اجازه دهد تا به همان شکلی که با آن آشنایی دارند از وب استفاده کنند و از وب غیرمتمرکز هم استفاده کنند.

با تمام این حرف ها، هنوز هم حوزه های جذابی برای بهبود وب غیرمتمرکز در آینده وجود دارد و هدف ما این است که در خط مقدم این بهبودها باشیم.

نسخه ی جدید اپرا با تمرکز بر فناوری بلاکچین از هم اکنون در دسترس است و کاربران اندروید می توانند آن را از پلی استور دریافت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 − نه =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *