ترفند: روش تمیز کردن هدفون و ایرفون

یکی از عجیبترین مشکلاتی که در استفاده از هدفون‌ها و ایرفون‌ها برای بسیاری از افراد پیش می‌آید این است که احساس می‌کنند بعد از مدتی استفاده، صدای پخش شده از هدفونشان دیگر آن کیفیت و بلندی همیشگی را ندارد. خیلی‌ها هم هستند که در این موقعیت به این تصور که دیگر هدفونشان عمر مفیدش را سپری کرده، به فکر تعویضم می‌افتند که البته با توجه به قیمت‌های عجیب و غریب این روز‌ها، کار خیلی عاقلانه‌ای به حساب نمی‌آید. ماجرای کم شدن صدای هدفونتان یک ماجرای کاملاً ساده و طبیعی است. همه چیزهایی که با بدن ما، از سر تا پا، تماس دارند باید تمیز شوند.

همان‌طور که جوراب، لباس، کلاه، عینک و چیزهایی نظیر این‌ها را تمیز می‌کنیم و همیشه سعی داریم از منابع کثیف و آلوده دور باشند؛ هدفون‌ها و ایرفون‌ها هم باید تمیز شود و بهداشتی باشند.

ترشحات گوش‌ها، عرق و گردوغبار می‌توانند هدفون‌ها و ایرفون‌ها را آلوده کرده و ما آن‌ها را در یکی از حساس‌ترین نقاط بدن استفاده می‌کنیم.

این دستگاه‌ها باید در کیس‌ها و باکس‌های تمیز و بهداشتی نگه‌داری شوند و از مجاورت اشیا و جسم‌های کثیف و آلوده دور شوند. بدترین کار، رها کردن هدفون‌ها در کیف و کوله به همراه ده‌ها چیز دیگری است که عمدتا آلوده هستند.

در ادامه چند ترفند تمیزکاری هدفون و ایرفون را آموزش می‌دهیم:

تمیز کردن با صابون و آب گرم

به طور مرتب سعی کنید هدفون‌ها و ایرفون‌ها، به‌خصوص بخش‌هایی که با گوش در تماس هستند را با صابون و آب گرم تمیز و پاک کنید.

در یک کاسه، مقدار کمی آب گرم ریخته و با صابون مخلوط کنید. بعد، یک پارچه تمیز و نرم برداشته و کمی در محلول آب صابون بزنید و با آن تمام گوشه و کنار هدفون‌ها را تمیز کنید.

به طور ایده‌آل، باید یک بار در هفته هدفون‌ها و ایرفون‌ها با آب صابون تمیز و پاک شوند.

اطمینان حاصل کنید که این دستگاه‌ها خاموش هستند و بعد پارچه آغشته به آب و صابون را روی آن‌ها بمالید. از مایعاتی مانند الکا استفاده نکنید چون ممکن است رنگ هدفون را از بین ببرد. صبور باشید و با دقت سعی کنید تمام لایه‌های هدفون را تمیز کنید.

تمیز کردن با برس کوچک و نرم

تمیز کردن با آب و صابون توسط یک پارچه نرم نمی‌تواند تمام مواد آلوده هدفون‌ و خاصا ایرفون را از بین ببرد.

یک برس کوچک و نرم پیدا کنید و پس از خاموش کردن ایرفون، سعی کنید با دقت گوشه‌های بیرونی و داخلی، حلقه‌های پلاستیکی و روکش‌ها را تمیز کنید. حتما برس شما نرم باشد تا به ایرفون‌ها آسیبی نزند. مسواک‌های نرمی که دیگر مورد استفاده‌تان نیستند، بهترین ابزار برای انجام این کار محسوب می‌شوند.

دوباره می‌توانید پس از این تمیزکاری، یک پارچه نرم و مرطوب برداشته و کل هدفون و ایرفون را دستمال بکشید تا کمترین آلودگی باقی نماند.

همیشه ابتدا آن‌ها را کاملا خشک کرده و بعد روشن کنید.

خشک کردن پس از ورزش

هیچ‌گاه هدفون و ایرفون را برای طولانی‌مدت خیس نکنید. چون آب به آرامی می‌تواند وارد باتری‌ها شده و کارایی و کیفیت این دستگاه‌ها را کاهش دهد.

حتی اگر ایرفون شما ضد آب و عرض است؛ باز هم سعی کنید پس از هر بار ورزش کردن یا دویدن و پیاده‌روی؛ آن‌ها را خشک و تمیز کنید. رطوبت می‌تواند باعث آسیب دیدن هدفون‌ها شود.

سعی کنید یک هدفون خیس و عرقی را در گوش‌تان قرار ندهید. ابتدا آن را با یک دستمال تمیز خشک و بعد استفاده کنید.

نکته مهم دیگر، مکان نگه‌داری موقت هدفون‌ها و ایرفون‌ها است. وسط دویدن احساس می‌کنید به آن‌ها نیاز ندارید و در جیب شلوار یا پولیور ورزشی قرار می‌دهید ولی آن‌جا هم خیس و عرقی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 + 15 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *