دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 30 تیر ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در نود و پنجمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

عکس اَپ یک عکاس خانه آنلاینه!

امروزه با پیشرفت تکنولوژی صرفه جویی بیشتری در وقت و هزینه ها را شاهد هستیم، همیشه در دسترس هستند و تعطیلی در کارشان نیست، کیفیت بالا و ارائه تخفیف ها، ضمانت بازگشت و … باعث شده تا بسیاری کاربران از فروشگاه های آنلاین هم خرید کنند و هم سود ببرند.

به گزارش زومیت، عکس اَپ سامانه چاپ آنلاین عکس، تابلو، آلبوم  و فتوبوک و … است و به طور کلی یک آتلیه عکاسی به شمار می آید که عکاس آن خودتان هستید. اهمیت چاپ عکس در محیطی امن، قیمت پایین و غیر قابل رقابت (با حذف واسطه های واردکننده مواد اولیه، لابراتوار چاپ و در نهایت  آتلیه عکاسی)، فعالیت ۲۴ ساعته بدون توقف (همیشه در دسترس)، برخورداری از تخفیف ها و جشنواره ها، ضمانت کیفیت محصول، همه و همه دلایل منطقی در استفاده از این سامانه برای ثبت لحظه های شیرین زندگی شماست.

خدمات ارائه شده توسط عکس اَپ:

  • چاپ عکس
  • چاپ تابلو شاسی
  • چاپ آلبوم دیجیتال و نفیس (عروس و داماد، کودک، نوزاد و بارداری)
  • چاپ فتوبوک (کتاب های عکس ماندگار مخصوص میهمانی ها، سالگردها و همایش ها)
  • چاپ مجله عکس (مدلینگ، پرتره ،اسپرت و …)
  • چاپ مگنت (عکس مغناطیسی و آهنربایی)
  • چاپ آلبوم جاسوئیچی (از کارهای متفاوت عکس اَپ)
  • طراحی توسط گرافیست های مجرب در صورت نیاز کاربران
  • تهیه و ارسال سفارشات در کمتر از یک روز و ارسال به تمام نقاط کشور

اینطور فکر می کنیم که دیگر شما هیچ نیازی به عکاسی ها نداشته باشید. ما اینجاییم تا نیاز شما به یک عکاسی مدرن و با کیفیت را با چند کلیک ساده یا چند ضربه روی گوشی برطرف کنیم.

شهریار ربیعی، مهندس ایرانی گوگل به فیسبوک پیوست

فیسبوک شهریار ربیعی، رئیس تیم طراحی و توسعه ی تراشه ی گوگل را به منظور پیشبرد اهداف خود در تولید تراشه ی اختصاصی به خدمت گرفت.

به گزارش زومیت، گوگل که تا به امروز چند تن از کارمندان سابق اپل در بخش طراحی تراشه را به منظور ساخت پردازنده های اختصاصی به خدمت خود در آورده بود، این بار یکی از نیروهای خود در این بخش را به رقیبی دیگر واگذار کرد.

به گزارش بلومبرگ، فیسبوک، شهریار ربیعی را به سمت رئیس بخش توسعه ی تراشه ی خود منصوب کرده است. آن چه از پروفایل لینکدین شهریار ربیعی مشخص است، نامبرده در شرکت گوگل وظیفه ی هدایت تیم طراحی تراشه ی دستگاه های گوگل را بر عهده داشته است. تیمی که یکی از اولین تراشه های ثبت تصویر اختصاصی گوگل به نام پیکسل ویژوال کور را طراحی کرد. این تراشه به برنامه های متفرقه مانند اینستاگرام امکان ثبت عکس با کیفیت +HDR را می دهد. او که تا هفته ی پیش در خدمت گوگل بود، حالا به بزرگترین شبکه ی اجتماعی دنیا پیوسته است.

فیسبوک از چند ماه پیش اقداماتی انجام داد که نشان از تمایل آن به توسعه ی تراشه های اختصاصی داشته است. به طور مثال، وقتی این شرکت فراخوانی جهت فعالیت در تیمی جدید را منتشر کرد، یکی از ردیف های شغلی، مدیریت بخش سیستم روی تراشه، فیرمور و توسعه ی درایور ذکر شده بود.

با اینکه فیسبوک یکی از بزرگترین شرکت های دنیا به شمار می رود، مانند اپل یا سایر غول های فناوری به تولید سخت افزار شهرت ندارد. به خدمت گرفتن فردی که در سوابق کاری خود، تیم تراشه ی گوگل را رهبری کرده است، می تواند فیسبوک را در رسیدن به اهداف خود یاری کرده و  انجام پروژه  های این شرکت در زمینه ی تولید تراشه را شتاب ببخشد.

فیسبوک تا کنون در مورد تیم جدید و عضویت ربیعی در آن اظهار نظری نکرده است؛ بنابراین هنوز نمی توان در مورد تصمیم این شرکت در خصوص ساخت تراشه ی اختصاصی نظر قطعی داد؛ اما بر اساس آن چه که پیش تر در گزارش ها آمده بود، فیسبوک قصد توسعه ی یک تبلت برای تماس های ویدیویی و یک اسپیکر هوشمند را دارد. بنابراین، ممکن است برنامه ی احتمالی فیسبوک برای تولید تراشه ی اختصاصی جهت به کارگیری در این دستگاه ها باشد. همچنین ممکن است این شرکت بخواهد تراشه هایی را جهت استفاده در هدست های واقعیت مجازی آکیولس تولید کند. چیزی که در حال حاضر مشخص است، فیسبوک با استخدام شهریار ربیعی گام جدیدی در راستای پیشبرد اهداف خود در زمینه ی توسعه ی تراشه برداشته است.

آپدیت جدید اسکایپ با بهبود تماس های تصویری و ویژگی های جدید

مایکروسافت پس از مدت ها، نسخه ی جدید اسکایپ را با بهبودهای فراوان در بخش تماس تصویری و ویژگی های جدید منتشر کرد.

به گزارش زومیت، مایکروسافت از سال گذشته در حال تغییر و بازطراحی اپلیکیشن محبوب خود، اسکایپ است. اهالی ردموند پس از مدت ها نسخه ی جدیدی از اسکایپ را با موارد بهبودیافته ی بی شمار و ویژگی های جدید منتشر کردند. در نسخه ی جدید اسکایپ، مواردی چون افزایش کیفیت تماس ویدیویی، قابلیت اشتراک گذاری صفحه و افزودن ویژگی منشن کردن افراد به چشم می خورد.

علاوه بر موارد ذکر شده، ویژگی های دیگری نیز در نسخه ی جدید Skype دیده می شود که از جمله ی آن ها می توان به اضافه شدن گالری برای فایل های چند رسانه  ای چت ها و افزایش حجم فایل های ارسالی به ۳۰۰ مگابایت اشاره کرد. همچنین در به روزرسانی آتی این نرم افزار شاهد اضافه شدن ویژگی های مهم دیگری چون قابلیت ضبط تماس ها و رمزنگاری پیام ها، تماس صوتی و فایل های ارسالی خواهیم بود.

Microsoft نسخه ی هشتم اسکایپ را در پاییز گذشته و با تمرکز بر المان های بصری، کدگذاری رنگ ها در بخش چت  و ایموجی های واکنش گرا بازطراحی کرد. در نسخه ی جدید این نرم افزار که برای دسکتاپ منتشر شده، ویژگی های افزایش حجم فایل ها و قابلیت اشتراک گذاری صفحه نمایش در هنگام تماس ویدیویی بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند.

طبق آمارها، در حال حاضر اپلیکیشن اسکایپ از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال برخوردار است؛ اما به نظر می رسد این آمار در آینده رشد چندانی نکند. وجود رقبای قدرتمندی چون فیس تایم اپل و واتساپ، عرصه ی رقابت را برای ردموندی ها تنگ کرده است. اضافه شدن ویژگی های نوپا و الهام از دیگر رقبا سبب شده است تا اسکایپ همچنان گزینه ی مناسبی برای کسب وکارهای مختلف و استفاده ی روزانه به شمار آید.

به طور حتم، مایکروسافت برای حضور در میدان رقابت باید تمامی ویژگی های قابل انتظار در عصر فعلی را در محصول خود بگنجاند. حال آنکه این شرکت با افزودن ویژگی هایی چون پشتیبانی از ویدیو با کیفیت HD، تماس تصویری گروهی با ظرفیت ۲۴ نفر و قابلیت پرکاربرد منشن که از توییتر الهام گرفته شده است، حُسن  نیت خود را ثابت کرده است.

علاوه بر این، مایکروسافت قصد دارد تا به زودی قابلیت های جدید دیگری چون دعوت با پروفایل برای پیوستن به چت، اطلاع از رسیدن پیام ها به افراد و لینک برای گروه ها را به اسکایپ اضافه کند؛ با این حال، ویژگی جدید و مورد انتظار اسکایپ، قابلیت رمزنگاری تماس های صوتی است که به وسیله ی پروتکل هایی با استاندارد صنعتی ایمن سازی خواهند شد.

در نهایت باید گفت که نسخه ی جدید اسکایپ با تمامی ویژگی های ذکرشده به زودی برای کاربران iOS منتشر خواهد شد. همچنین نسخه ی جدید اسکایپ تا پایان ماه سپتامبر جایگزین نسخه های قبلی خواهد شد.

سونی اکسپریا XA2 پلاس با صفحه نمایش ۶ اینچی و اسنپدراگون ۶۳۰ رونمایی شد

بعد از رونمایی گوشی های میان رده ی جدید خانواده ی اکسپریا، سونی عضو دیگری از  این خانواده را با نام اکسپریا XA2 پلاس با بهبود در صفحه نمایش رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، سونی در ژانویه ی گذشته اکسپریا سونی XA2 و اکسپریا XA2 اولترا را رونمایی کرد و حالا سازنده ی ژاپنی یک گوشی میان رده ی دیگر از خانواده ی اکسپریا با عنوان ایکس ای ۲ پلاس روانه ی بازار کرد. اکسپریا XA2 پلاس از لحاظ سنسور ۲۳ مگاپیکسلی برای دوربین و تراشه ی اسنپدراگون ۶۳۰ همانند دو گوشی هم رده ی خود است، اما به دلیل برخورداری از صفحه نمایش بلندتر و قاب باریک تر اندکی ارگونومیک تر است.

نسخه ی پلاس، نخستین دستگاه در رده ی XA2 است که به نمایشگر ۱۸:۹ مجهز شده است. بر خلاف دو مدل دیگر اکسپریا این گوشی از نمایشگر کشیده و رزولوشن فول اچ دی پلاس برخوردار است که با گوریلا گلس ۵ محافظت می شود.

تراشه ی اسنپدراگون ۶۳۰ مجهز به پردازنده ی ۸ هسته ای و واحد پردازنده گرافیکی آدرنو ۵۰۸ است. اکسپریا XA2 پلاس با ۴ و ۶ گیگابایت حافظه ی رم و در دو مدل ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی حافظه ی ذخیره سازی وارد بازار می شود. با اینحال درگاه میکرو اس دی برای افزایش ظرفیت حافظه وجود دارد.

دوربین ۲۳ مگاپیکسلی XA2 Plus شامل یک سنسور 1/2.3 اینچی Exmor RS با لنز عریض دارای میدان دید ۸۴ درجه و گشودگی f/2.0 است. این دوربین با پشتیبانی از ISO 12800 توان فیلم برداری 4K و ضبط ویدئوهای اسلوموشن با نرخ ۱۲۰ فریم بر ثانیه را دارا است.

ایکس ای ۲ پلاس به یک دوربین تکی سنسور ۸ مگاپیکسلی Exmor R و 1/4 اینچی با لنزی فوق عریض دارای میدان دید ۱۲۰ درجه ای و گشودگی f/2.4 در قسمت جلو مجهز شده است. این دوربین از قابلیت های متنوعی مانند افکت های soft skin، بوکه و تغییر حالت صورت برخوردار است.

 

گوشی سونی XA2 پلاس دارای ابعاد ۱۵۷ در ۷۵ در ۹.۶ میلی متر و وزن ۲۰۵ گرم است که کمی سنگین تر از حد انتظار به نظر می رسد. همچنین مجهز به طراحی جدید OmniPresence است که سونی در ابتدای سال از آن پرده برداری کرد. گوشی از نظر ظاهری بهتر دیده می شود و به خاطر قاب فلزی پشتی آن احساس راحتی بیشتری القا می کند.

باتری XA2 پلاس شبیه باتری XA2 اولترا دارای ظرفیت ۳۵۸۰ میلی آمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع Quick Charge 3.0 است. در قسمت پایینی بدنه ی گوشی شاهد پورت شارژ نوع USB-C، میکروفون با فناوری حذف نویز و یک اسپیکر هستیم. البته جای نگرانی نیست، یک جک ۳.۵ میلی متری نیز در بالای گوشی قرار دارد.

 

Xperia XA2 Plus با چهار رنگ مشکی، نقره ای، طلایی و سبز به بازار خواهد آمد. هنوز باید منتظر تایید قیمت و زمان دقیق حضور آن باشیم.

نوکیا X5 معرفی شد؛ پردازنده هلیو P60 و نسبت ۸۴ درصد نمایشگر به بدنه

نوکیا ایکس ۵ در راستای  برنامه ی جدید HMD، از ظاهر جذاب، مشخصات فنی مناسب و قیمت بسیار رقابتی بهره می برد.

به گزارش زومیت، HMD طی ماه های گذشته، محصولات بسیار جذابی در بخش گوشی های میان رده معرفی کرده است که نشان از سرمایه گذاری بالای این شرکت برای کسب سهم بزرگی از بازار گوشی های هوشمند دارد. نوکیا ۷ پلاس، نوکیا ۶.۱، نوکیا ایکس ۶، نوکیا ۵.۱ و نوکیا ۳.۱، بخش از محصولات جدید HMD در بخش بازار میان رده ی دنیای موبایل است.

اکنون HMD قدم دیگری در افزایش سبد محصولات خود برداشت و به طور رسمی از نوکیا ایکس ۵ رونمایی کرد، این گوشی که با نام نوکیا ۵.۱ پلاس نیز شناخته می شود، از زبان طراحی مدرن، نمایشگر با حاشیه های اندک و مشابه با نوکیا ایکس ۶، بهره می برد.

نوکیا X5 به نمایشگر ۵.۸۶ اینچی با رزولوشن ۱۵۲۰ × ۷۲۰ پیکسل (+HD) و نسبت ۱۹:۹ مجهز شده است که محافظ شیشه ی 2D نیز وظیفه ی جلوگیری از آسیب رسیدن به پنل نمایشگر را برعهده دارد. اگر HMD از شیشه های محافظ با انحنای 2.5D یا 3D در این گوشی بهره می برد، حس راحتی بیشتری هنگام در دست گرفتن گوشی به کاربران منتقل می شد که البته با توجه به برچسب قیمتی ایکس ۵، ایراد چندانی هم در این زمینه نمی توان به سازنده گرفت.

بزرگ ترین مشخصه ی نوکیا ۵.۱ پلاس زبان طراحی مدرن آن به شمار می آید که در حال حاضر به ترِند دنیای موبایل تبدیل شده است. نمایشگری با حاشیه های اندک و بریدگی در بخش بالای آن، باعث شده است تا نوکیا ایکس ۵ حداقل در ظاهر محصولی بسیار جذاب به نظر برسد.

در بخش مشخصات فنی، جدیدترین عضو محصولات نوکیا به پردازنده ی هشت هسته ای مدیاتک هلیو P60 مجهز شده است، این پردازنده از دو کلاستر چهارهسته ی Cortex A73 و Cortex A53 با فرکانس ۲ گیگاهرتز بهره می برد تا به لطف استفاده از معماری جدید آرم، توانایی بالاتری در کنار مصرف انرژی اندک به همراه داشته باشد. ۳ گیگابایت حافظه ی رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی در نسخه ی پایه ی Nokia X5 در دسترس خواهد بود؛ البته کاربران با هزینه ی بیشتر می توانند نسخه ی مجهز به ۴ گیگابایت حافظه ی رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی را نیز خریداری کنند.

HMD برای افزایش ارزش خرید محصول جدید خود، آن را به دوربین دوگانه  در بخش اصلی مجهز کرده است. دو سنسور ۱۳ مگاپیکسلی و ۵ مگاپیکسلی در این بخش وظیفه ی ثبت تصاویر را برعهده خواهند داشت. در بخش سلفی نیز سنسور ۸ مگاپیکسلی در کنار لنز ۸۰ درجه با f/2.2 به ثبت تصاویر خواهند پرداخت. وجود الگوریتم هوش مصنوعی در کنار حالت محصوص زیبایی نیز برای بهبود تنظیمات تصاویر، در بخش دوربین نوکیا ایکس ۵ تعبیه شده اند.

تأمین توان مصرفی نوکیا X5 بر عهده ی باتری ۳۰۶۰ میلی آمپری ساعتی است که با توجه به پردازنده ی کم مصرف و نمایشگر با رزولوشن HD، می توان انتظار شارژدهی خوبی را از آن داشت. نسخه ی ۸.۱ اندروید نیز به صورت پیش فرض روی این گوشی نصب شده که نوکیا خبر از به روزرسانی سریع آن هنگام عرضه ی نهایی اندروید P داده است. نوکیا ایکس ۵ در رنگ های مشکی، سفید و آبی با قیمت ۱۴۸ دلار برای نسخه ی ۳/۳۲ گیگابایت و ۲۰۸ دلار برای نسخه ی ۴/۶۴ گیگابایت عرضه خواهد شد؛ البته HMD هنوز از عرضه ی این گوشی در بازار های جهانی صحبتی نکرده است.

نوا 3i هواوی معرفی شد؛ تراشه‌ کرین 710، نمایشگر ۶.۳ اینچی فول اچ‌دی و دوربین سلفی دوگانه

تنها یک هفته پس از معرفی نوا ۳، هواوی گوشی نوا ۳ آی را با تراشه ی میان رده ی جدید کرین ۷۱۰ معرفی کرد.

به گزارش زومیت، هفته ی گذشته هواوی گوشی جدیدی از سری نوا را با تراشه ی بالارده ی کرین ۹۷۰ با ظاهری شبیه به پی ۲۰ لایت (نوا 3e) معرفی کرد؛ حال این کمپانی چینی محصول ارزان تری را با نام Nova 3i در فیلیپین معرفی کرده است که بر خلاف نوا ۳ تنها به چهار گیگابایت رم مجهز شده است. این گوشی از چینش دوگانه در دوربین های سلفی و اصلی خود بهره می برد؛ دو دوربین ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی در پشت و دو دوربین ۲۴ و ۲ مگاپیکسلی در جلوی دستگاه قرار گرفته اند.

نوا 3i اولین گوشی مجهز شده به تراشه ی ۱۲ نانومتری کرین ۷۱۰ است؛ این تراشه ی هشت هسته ای توسط های سیلیکون از زیرمجموعه های هواوی ساخته شده، در این تراشه از چهار هسته ی ۲.۲ گیگاهرتزی Cortex-A73 و چهار هسته ی ۱.۷ گیگاهرتزی Cortex-A53 برای پردازش های سبک تر استفاده شده است. طبق انتظار هواوی در گوشی جدید خود از یک نمایشگر ۶.۳ اینچی LCD با رزولوشن فول  اچ دی پلاس با نسبت تصویر ۱۹:۹ بهره می برد؛ نوا ۳ آی همانند نوا ۳ با بریدگی بالای نمایشگر عرضه می شود.

نوا 3i تنها در یک مدل INE-LX2 با ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی رم عرضه می شود؛ با این حال امکان افزایش حافظه تا ۲۵۶ گیگابایت نیز وجود دارد. میان رده ی جدید چینی ها با اندروید ۸.۱ اوریو و نسخه ی ۸.۱ رابط کاربری EMUI روانه بازار می شود. طبق اعلام هواوی، نوا ۳ آی به صورت پیش فرض با قابلیت های هوش مصنوعی و حالت GPU Turbo در اختیار علاقه مندان خواهد بود. در بحث ارتباطات بی سیم، نوا ۳ آی به استاندارد 802.11b/g/n با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز محدود شده است و از بلوتوث ۴.۲ برای اتصال ابزار بی سیم و ارسال فایل  در آن استفاده می شود.

باتری ۳۳۴۰ میلی آمپر ساعتی دستگاه توسط شارژر ۱۰ واتی تغذیه می شود و خبری از فناوری شارژ سریع هواوی موسوم به سوپر شارژ در آن نیست. کاربران از امروز قادر به پیش سفارش نوا 3i در سه رنگ مشکی، سفید و بنفش در برخی خرده فروشی های آنلاین و آفلاین فیلیپین هستند. هواوی برای این میان رده ی جدید برچسب قیمتی معادل ۳۰۰ دلار درنظر گرفته است.

شارژ سریع آینده هواوی می تواند سریع ترین نمونه در دنیای فناوری باشد

فناوری شارژ سریع آینده ی هواوی می تواند مدت زمان شارژ شدن باتری های این شرکت را به کمترین زمان در میان رقبا برساند.

به گزارش زومیت، به نظر می رسد که در حال حاضر شرکت ها نمی توانند حجم و ظرفیت باتری های گوشی های هوشمند را افزایش دهند؛ آن ها به منظور کمرنگ کردن این نقطه ضعف، به سراغ سریع تر شارژ کردن باتری ها رفته اند و منابع تحقیقاتی خود را صرف انجام چنین پژوهش هایی می کنند. بسیاری از فناوری های کنونی بازار براساس استاندارد شارژ اخیر Super VOOC از Oppo کار می کنند که البته فعلا در نوع خود سریع ترین است. طبق گفته ها، مدل Find X Lamborgini Edition می تواند یک باتری ۳۷۵۰ میلی آمپری را تنها در ۳۵ دقیقه کاملا شارژ کند.

این احتمال وجود دارد که فناوری ذکرشده با ورود فناوری شارژ سریع هواوی از عرصه ی سریع ترین نمونه خارج شود و جای خود را به استاندارد این شرکت چینی بدهد. هواوی قرار است فناوری جدید خود را به همراه آداپتور Huawei Power عرضه کند. این آداپتور توسط Astec Electronics توسعه داده شده است و همچنین گواهی Chinese 3C را هم دریافت کرده است.

این مدل در حالت های مختلفی کار می کند؛ ولی سریع ترین حالت آن، ۱۰ ولت در ۴ آمپر است که خروجی ۴۰ واتی دارد. چنین میزانی تقریبا دو برابر مدل کنونی سری های P20 شرکت هواوی است که خروجی ۲۲.۵ واتی دارند.

احتمال می رود هواوی میت ۲۰، از این فناوری جدید شارژ سریع هواوی بهره ببرد.

گوشی مبتنی بر بلاک‌ چین اکسدوس، ریسکی که اچ تی سی باید به آن بها دهد

ساخت گوشی هوشمندی مبتنی بر فناوری بلاک چین از سوی اچ تی سی، ریسکی خطرناک برای این شرکت بحران زده تلقی می شود که راهی جز بها دادن به آن وجود ندارد.

به گزارش زومیت، در ماه می، اچ تی سی  برای نخستین بار از توسعه ی گوشی  هوشمندی مبتنی برای فناوری بلاک چین سخن گفت که فعلاً با نام اکسدوس شناخته می شود. این خبر جذاب در حالی منتشر شد که شرکت اچ تی سی سال جدید میلادی را بسیار بد آغاز کرده بود. طبق آمار مؤسسه IDC، سال گذشته، اچ تی سی موفق به فروش ۲ میلیون دستگاه در سه ماهه ی اول شد؛ در حالی که آمار فروش این شرکت تایوانی در مدت مشابه امسال به ۶۳۰ هزار دستگاه تنزل پیدا کرده است.

هفته ی گذشته نیز این شرکت برای سر و سامان دادن به اوضاع اقتصادی و رسیدن به سوددهی، به ناچار ۱۵۰۰ نفر از کارکنان تایوانی خود را روانه ی منزل کرد. طبق آنچه که شرکت اعلام کرده، آمار فروش اچ تی سی در ماه ژوئن ۶۸ درصد کاهش داشته است و آخرین پرچمدار این تولیدکننده ی آسیایی، یعنی اچ تی سی یو ۱۲ پلاس نیز به سبب مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری، بازخوردهای منفی دریافت کرده است.

در این میان، بلاک چین نیز به مانند گذشته وضعیت آرمانی ندارد. قیمت ارزهای مجازی کاهش پیدا کرده و ماه گذشته، پژوهشگران دانشگاه تگزاس بیت کوین را به دستکاری قیمت ها محکوم کردند.

با در نظر داشتنِ وضعیت اقتصادی اچ تی سی، سهام داران و بازار سهام نگاه ویژه ای به گوشی اکسدوس خواهند داشت. حال به لطف مصاحبه ای که فیل چِن از اچ تی سی انجام داده، می توان با بینش وسیع تر نسبت به انتظارات درباره ی زمان عرضه و قیمت دستگاه یادشده صحبت کنیم. اگر چِن در طول صحبت هایش از بیان جزئیات پرهیز می کرد؛ اما عرضه ی گوشی اکسدوس تا پایان سال جاری و اعلام قیمتِ آن در سه ماهه ی سوم ۲۰۱۸ را تأیید کرد. وقتی در طول مصاحبه به نخستین گوشی مبتنی بر بلاک چین با نام فینی (Finny) که توسط شرکت سیرین لبز (Sirin Labs) توسعه داده شده بود و ۱۰۰۰ دلار قیمت گذاری شده بود، اشاره کردم، وی از واژه ی «قابل قیاس» برای قیمت اکسدوس استفاده کرد؛ از این رو، اکنون می دانیم که قیمت دستگاه آتی اچ تی سی نزدیک به ۱۱۰۰ دلار خواهد بود.

چِن تأیید می کند که اکسدوس در هنگام عرضه، به صورت جهانی در دسترس قرار خواهد گرفت. وی در این باره می گوید: می خواهم بگویم که این دستگاه بدون شک در خارج از سرزمین چین نیز در دسترس قرار خواهد گرفت. چین قوانین متفاوتی دارد؛ از آئین نامه تعیین مقررات تا نحوه ی کارکرد اندروید در این کشور، همگی رنگ و بویی متفاوت دارند.

از این بابت، چن می گوید که عرضه ی یک دستگاه در چین نسبت به دیگر نقاط جهان با دشواری های بیشتری همراه است.

وقتی که چن از گوشی اکسدوس در ماه می رونمایی کرد، او گفت: ما گوشی ای را تجسم کرده ایم که خودتان مالک آن هستید و خودتان صاحب هویت و داده هایتان خواهید بود؛ این گوشی محور تمام این اتفاقات خواهد بود.

با این وجود، چِن می گوید وقوع چنین اتفاقی اندکی زمان بر خواهد بود و در آینده  رخ خواهد داد. دستگاهی که قرار است اچ تی سی در اواخر سال ۲۰۱۸ به بازار عرضه کند، با همکاری CryptoKitties ساخته خواهد شد؛ اما هنوز درباره ی مشخصات آن اطلاعاتی در دست نیست.

در بلندمدت، او امیدوار است راه های کارآمد تری را برای ماینینگ در دستگاه های موبایل پیدا کند. تشخیص راه های مؤثر برای ماینینگ روی موبایل زمان بر خواهد بود؛ اما اچ تی سی هم اکنون به پروتکل های مجتمع نیم نگاهی دارد تا چنین امری را به تحقق برساند.

طبق گفته های چنِ او نخستین شخصی بوده که ایده ی ساخت دستگاهی مبتنی بر فناوری بلاک چین را با مدیران اچ تی سی در میان گذاشته است. وقتی سال گذشته قیمت ارز مجازی بیت کوین به نحو سرسام آوری افزایش یافت، ایده ی چن بیش از پیش برای این شرکت تایوانی جذاب جلوه نمود و اندک اندک به استراتژی اچ تی سی بدل شد.

برای بسیاری از مردم، بلاک چین معنایی ندارد

اوایل سال ۲۰۱۸، توسعه دهندگان شروع  به برنامه نویسی کردند و با عبور از ماه های مارس و آوریل، مشخص شد که یک شخص باید مدیریت این پروژه را برعهده بگیرد؛ آن شخص کسی نبود جز فیل چن، کسی که به عنوان مدیر ارشد به صورت غیرمتمرکز برای نظارت روی پروژه ی یادشده گمارده شده بود.

با این وجود، در طول سال  گذشته، ارزهای مجازی به ناگهان شیدایی پیشین خود را از دست دادند و کلاه برداری و هک هایی که برای بهره برداری از این پول مجازی انجام می گرفت، به داستانی مخاطره آمیز بدل شده بود. از این رو ممکن است چنین تجارتی دیگر مانند گذشته رنگ و بو نداشته باشد.

در پاسخ، چن ادعا می کند گوشی ای با کیفِ پول مجازی می تواند به ایمن ترین کیف پول سخت افزاری تبدیل شود. او همچنین امیدوار است که با تجارت گربه های مجازی، گیمرها و افرادی که  آشنایی کمتری با ارزهای مجازی دارند، به امتحان گوشی اکسدوس تشویق می شوند. او می گوید: برای قشری که طرفدار موارد مجازی نیستند، گیمینگ قابل دسترسی ترین مورد روی موبایل است.

او دوست دارد افرادی که حتی به دنبال موضوعات ارز مجازی نیستند نیز به طرفداران این گوشی تبدیل شوند. چن به دنبال دستیابی به موقعیت مناسب در بازار است. وی در جملات خود می گوید که ۳۰ میلیون کاربرِ کیف پول بیت کوین به دنبال دستگاهی هستند که به مدیریت سکه هایشان بپردازد. با این حال، حتی شرکت های بزرگی همچون گوگل نیز نتوانسته اند محصولات خود را در بازاری که اپل، سامسونگ و تولیدکننده های چینی به زیر سلطه ی خود درآورده اند، در این حجم به فروش برسانند. اینجا است که اچ تی سی برای موفقیت در بازاری با شرایط فوق، روی طراحی دستگاهش شرط بندی می کند.

ویل استوفگا، مدیر برنامه ی IDC در بخش موبایل و پهباد می گوید: به نظر می رسد که آن ها اغلب چیزهایی را جذب می کنند که به صورت حقیقی وجود ندارند. بلاک چین برای بسیاری از افراد معنایی ندارد. با اکسدوس، چن امیدوار است که مردم را به بلاک چین  وصل کند و هر گوشی اکسدوس نقش گره در بلاک چین را پیاده سازی کند؛ اما مشکل اینجا است که آیا همه  ی افراد خواهان قرارگیری در این زنجیره هستند؟

در طول سال گذشته، فروش گوشی های هوشمند برای بسیاری از شرکت ها با کاهش روبرو شده است؛ در این بین تولیدکننده ی چینی شیائومی یک استثناء نادر محسوب می شود. استوفگا در ادامه ی صحبت هایش می گوید: اکنون آن ها قادر به انجام کارهای محدودی هستند. چرخه ی بازیابی با کاهش سرعت همراه شده و تقریباً اکثر افراد دارای گوشی  هوشمند هستند.

اچ تی سی تعیین کننده ی زمان مقرر برای آینده نیست؛ زیرا آینده هر زمان که بخواهد، خودش می آید

استوفگا در ادامه ی صحبت هایش به پتنت های ثبت شده توسط سامسونگ و دیگر سازنده های بزرگ گوشی های هوشمند اشاره می کند که حاکی از دستگاه های تاشو هستند. او وقوع چنین اتفاقی را هیجان انگیز می داند، اما درباره ی اقبال آن توسط عموم مردم و ارزش آفرینی این دستگاه ها در بازار تردید دارد. او معتقد است عدم ورود بزرگانی چون اپل و سامسونگ در حوزه ی ساخت گوشی های مبتنی بر بلاک چین می تواند دلیل محکمی برای نقض تفکر اچ تی سی باشد.

با این وجود، اگر یک نفر در شرکت اچ تی سی حضور داشته باشد که از هر داستان منفی به دنبال نقطه ی مثبتِ ماجرا بگردد؛ کسی جز فیل چن نیست. هنگامی که از وی درباره ی تعدیل نیروهای اخیر اچ تی سی می پرسم، او می گوید:

به باورِ من، این نشان دهنده ی یک تغییر در استراتژی های شرکت است؛ بنابراین من آن  را به چشمِ یک تغییر مثبت می بینم که به جای حفظ میراث گذشته، به  ما در تمرکز بر پیشرفت های آینده کمک می کند.

چن معتقد است گوشی مبتنی بر بلاک چین از برند اچ تی سی، تدبیری کم ارزش برای افزایش درآمد های شرکت نیست؛ زیرا هنوز این فناوری در مراحل اول خود قرار دارد. در واقع وی هدف از انجام چنین کاری را سرمایه گذاری بلندمدت و تسخیر بازار آینده ی گوشی های هوشمند عنوان می کند. به همین دلیل است که رویه ی جدید این شرکت تایوانی در تولید گوشی های مبتنی بر بلاک چین، ریسکی خطرپذیر تلقی می شود که تنها نیازمند بها دادن است.

استوفگا در انتها به کنایه می گوید: اگر چنین چیزی آینده تلقی شود و اچ تی سی خود را پرچمدار این جبهه عنوان کند؛ بدون شک آن ها از هرکس دیگر جلوتر خواهند بود؛ اما [معتقدم] اچ تی سی تعیین کننده ی زمان مقرر برای آینده نیست؛ زیرا آینده هر زمان که بخواهد، خودش می آید.

گوریلا گلس 6‌ معرفی شد؛ مقاومت گوشی در برابر ۱۵ سقوط

شرکت کورنینگ، پنل های شیشه ای گوریلا گلس ۶ را با مقاومت بیش تر در برابر سقوط مکرر معرفی کرد.

به گزارش زومیت، هر بار که نمایشگر گوشی هوشمند خود را لمس می کنید، به احتمال زیاد آنچه لمس می کنید، توسط کورنینگ ساخته شده است؛ شرکتی که در زمینه ی ساخت شیشه های بسیار مقاوم فعالیت دارد. Corning چندین سال است که برای گوشی های هوشمند پنل شیشه ای تولید می کند، حتی نخستین آیفون نیز در سال ۲۰۱۷ از پنل های شیشه ای این شرکت بهره می برد، ضمن اینکه اپل سال گذشته ۲۰۰ میلیون دلار در واحد تحقیق و توسعه ی آن سرمایه گذاری کرد.

اکنون کورنینگ جدیدترین نسل از پنل های شیشه ای خود را با نام Gorilla Glass 6 برای استفاده در گوشی های هوشمند معرفی می کند. جان بِین، قائم مقام و مدیرکل واحد کورنینگ گوریلا گلس درباره ی محصول جدید شرکت متبوع خود می گوید: گوریلا  گلس ۶ نه تنها در برابر سقوط از ارتفاع های بالاتری نسبت به گوریلا گلس ۵ مقاوم است؛ بلکه در برابر سقوط های مکرر نیز از خود مقاومت نشان می دهد. براساس پژوهش های اخیر ما، مردم به طور تقریبی، هفت بار در سال گوشی هوشمند خود را به زمین می اندازند و بخش عمده ای از چنین سقوط هایی از ارتفاع یک متری رخ می دهد؛ بنابراین ما گوریلا گلس ۶ را در تست های خود روی یک دستگاه، به صورت مکرر رها کردیم و این پنل جدید در ۱۵ بار از این تست های سقوط، جان سالم به در برد که این عدد دو برابر نرخ ماندگاری گوریلا گلس ۵ محسوب می شود، در حالی که اغلب پنل های شیشه ای شرکت های رقیب، پس از سقوط اول، می شکنند.

پنل های شیشه ای گوریلا گلس، پیش از مرحله ی تجاری سازی و نصب شدن روی گوشی های هوشمند، آزمون های بسیاری را سپری می کند، این فرآیند با هزاران ترکیب شیشه ای آغاز می شود. با استفاده از شبیه سازی و مدل سازی کامپیوتری، کورنینگ، ترکیب های یادشده را پیش از انجام  آزمایش های بیشتر، به چند دَه نمونه کاهش می دهد. سپس از پنل شیشه ای به لابراتوار سنجش اتکاپذیری ارسال می شود.

جاش جیکوبز، مدیر پروژه ی عملکرد محصول و اتکاپذیری گوریلا گلس می گوید: مأموریت ما در حقیقت، بهبود هر نسل از گوریلا گلس نسبت به نسل پیشین است. ما سالانه هزاران قطعه از گوریلا گلس را مورد آزمایش قرار می دهیم. تست سقوط، تست توپ و تست خمش از مراحل آزمایش های ما به شمار می روند. در حقیقت سعی داریم تا علت شکست شیشه را متوجه شویم و سپس به دنبال نوآوری پیرامون مشخصه هایی باشیم که به موجب آن ها، شیشه ی بهتری را برای نسل بعد توسعه دهیم.

بِین می گوید از زمان آغاز به کار کورنینگ در سال ۲۰۰۷ تاکنون، پنل های شیشه ای Gorilla Glass روی ۶ میلیارد دستگاه در سراسر دنیا نصب شده اند. گوریلا گلس ۶ تا پایان سال جاری میلادی، در دستگاه های تجاری به کار گرفته خواهد شد.

بِین می گوید: [اکنون] شیشه بیش از هر زمان دیگری حائز اهمیت است، [این پنل ها] اکنون نه  تنها در بخش جلوی دستگاه ها، بلکه در بخش پشتی آن ها نیز به کار می روند، شیشه علاوه بر آنکه به عنوان یک المان طراحی در نمای پشتی دستگاه ها شناخته می شود، امکان شارژ بی سیم و انتقال نرخ بالاتر دیتا، نظیر 5G را نیز فراهم می کند. بی شک شیشه، آینده ی صنعت گوشی های هوشمند است.

مدیاتک از هلیو A22، اولین تراشه‌ سری هلیو A رونمایی کرد

مدیاتک به صورت رسمی از اولین تراشه ی سری A به نام هلیو A22 برای استفاده در گوشی های پایین رده رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، بعد از موفقیت مدیاتک در معرفی و عرضه ی تراشه های سری هلیو پی و هلیو ایکس، مدیاتک از اولین تراشه   ی سری جدید محصولات خود به نام سری هلیو A رونمایی کرد. حرف A در نام سری هلیو A، ابتدای کلمه ی «Advanced» به معنی «پیشرفته» است.

تراشه های سری Helio A، برای گوشی های پایین رده با حدود قیمت ۱۰۰ دلار یا بیشتر طراحی شده است و امکانات جدیدی را در اختیار کاربران گوشی های اقتصادی قرار می دهد. MediaTek قصد دارد با معرفی تراشه های سری A، به صورت رسمی وارد بازار گوشی های پایین رده شود و با تراشه های سری اسنپدراگون ۴۰۰ شرکت کوالکام به رقابت برخیزد. اولین تراشه ی معرفی شده از سری هلیو A، تراشه ی هلیو A22 است که قیمت بسیار ارزان تری نسبت به تراشه ی قبلی مدیاتک یعنی هلیو پی ۲۲ دارد.

البته MediaTek با بازار گوشی های میان رده بیگانه نیست. در حالی که گوشی های هوشمند پرچمدار با تراشه های قدرتمند خود بیشترین توجه بازار را به خود جلب می کنند، حجم زیادی از خرید و فروش بازار موبایل، هم در بازارهای غربی و هم در بازارهای نوظهور، مربوط به گوشی های میان رده است؛ لذا مدیاتک با معرفی تراشه  ی پایین رده، وارد بازاری می شود که هم جای رقابت زیادی در آن خواهد داشت و هم اینکه می تواند به توسعه ی محصولات خود در این بازار بپردازد.

مدیاتک از اولین تراشه ی سری A خود که دارای طراحی ساده ی چهار هسته ای کورتکس A53 است در کنار تراشه هایی هشت هسته ای با Cortex-A53 همچون MT6750 رونمایی می کند. بنابراین در عمل، Helio A22 بیشتر جانشین تراشه هایی همچون MT6738 / MT6739 چهارهسته ای خواهد بود. از سوی دیگر یکی از اهداف شرکت مدیاتک این است که به جای استفاده از شماره محصولات MTxxxx، از اسامی مخفف سری های X/P/A که به وضوح بازار محصول و نوع تراشه را مشخص می کنند، بهره ببرد.

هلیو A22 چهار هسته ای با طراحی لیتوگرافی ۱۲ نانومتری FinFET که احتمالا توسط TSMC تولید می شود، اولین تراشه  ی سری A برای گوشی های پایین رده است. با توجه به فناوری CorePilot مدیاتک، تراشه ی A22 باعث افزایش عمر باتری گوشی های پایین رده می شود. تراشه ی پایین رده ی مدیاتک از قابلیت های هوش مصنوعی نیز بهره می برد؛ چرا که با کیت توسعه ی NeuroPilot از برنامه های کاربردی یادگیری ماشین پشتیبانی می کند، این تراشه با فریم ورک های شناخته شده تری مانند NNAPI گوگل نیز سازگار خواهد بود.

تراشه ی هلیو A22 علاوه بر پشتیبانی از دوربین دوگانه ی ۱۳ مگاپیکسلی به علاوه ی ۸ مگاپیکسلی و ضبط ویدیوهای ۳۰ فریم برثانیه، از دوربین تکی ۲۱ مگاپیکسلی و نمایشگر با رزولوشن +HD نیز پشتیبانی می کند. تراشه ی جدید مدیاتک علاوه بر سازگاری با دو سیم کارت، VoLTE و ViLTE، قابلیت اتصال به شبکه ی 4G LTE با Cat-4 و Cat-7 4G و آپلود با Cat-13 را نیز ارائه می دهد. همچنین برای آنکه بتواند توسط شرکت های مختلف مورد استفاده قرار گیرد با حافظه های رم LPDDR3 و LPDDR4 سازگاری دارد. تراشه ی A22 از Wi-Fi 802.11ac نیز پشتیبانی می کند.

شاید رونمایی از سخت افزارهای پایین رده برای برخی کاربران خوشایند نباشد؛ ولی باید قبول کنیم که با معرفی تراشه های ارزان قیمت برای گوشی های اقتصادی، امکان برقراری اتصال به اینترنت 5G و شبکه ی LTE برای این کاربران هم فراهم می شود. در اصل چنین امکاناتی به لطف شرکت هایی همچون مدیاتک در اختیار کاربران گوشی های پایین رده قرار می گیرد، هرچند برخی ممکن است از رونمایی محصولات پایین رده چندان هیجان زده نشوند. هلیو A22 در حال تولید بوده و قرار است گوشی ردمی ۶ ای شیائومی با این تراشه به بازار عرضه شود. انتظار می رود به زودی گوشی های بیشتری از تراشه ی جدید سری A مدیاتک بهره ببرند.

مایکروسافت اج برای اندروید و iOS آپدیت می شود

مرورگر اج مایکروسافت که برای پلتفرم های محبوب اندروید و iOS نیز منتشر شده است، به زودی به روزرسانی جدیدی دریافت خواهد کرد.

به گزارش زومیت، مایکروسافت Edge، مرورگر موبایل ردموندی ها که برای پلتفرم های اندروید و iOS نیز منتشر شده، قرار است به زودی طی یک به روزرسانی بهبودها و ویژگی های جدیدی دریافت کند. اگر نسخه ی بتای این اپلیکیشن را استفاده کرده باشید، احتمالا با ویژگی های جدید آن آشنایی دارید؛ اما در صورتی که از نسخه ی پایدار موجود در گوگل پلی یا اپ استور استفاده می کنید، ادامه ی این مطلب را از دست ندهید.

اگر به همراه اج از Bing Rewards استفاده می کنید، احتمالا با این مشکل مواجه شده اید که گاهی مرورگر مانع از دریافت پاداش استفاده از موتور جستجو به عنوان پیش فرض می شود. Microsoft در این به روزرسانی، مشکل را حل کرده است.

حرکت شگفت انگیز دیگر ردموندی ها در به روزرسانی جدید اج، به کارگیری تایم لاین ویندوز ۱۰ است تا به این طریق بتوانید تمام فعالیت ها را روی گوشی اندرویدی خود مشاهده کنید. در نهایت موردی که اهمیت بالایی هم دارد، اعمال بهبودها و رفع برخی نواقص مرورگر است. متأسفانه، زمان انتشار این به روزرسانی مشخص نیست؛ اما هم اکنون که نسخه ی بتا آماده ی دانلود است، می توان انتظار داشت که دانلود نسخه ی پایدار نیز به زودی در دسترس عموم کاربران قرار بگیرد.

مایکروسافت برای مقابله با اسلک، نسخه رایگان تیمز را معرفی کرد

مایکروسافت برای رقابت بهتر با نرم افزار همکاری تیمی اسلک، نسخه ای رایگان از پلتفرم تیمز را با ویژگی ها و قابلیت های متنوع جدید معرفی کرد.

به گزارش زومیت، مایکروسافت تیمز در حال دریافت به روزرسانی بزرگی است؛ اما نه آن ارتقایی که احتمالا بسیاری در انتظارش هستند. ردموندی ها با اقتباس از اسلک، نسخه ای رایگان از تیمز را معرفی کرده اند و به تمام کاربران امکان می دهند تا بدون در اختیار داشتن حساب کاربری آفیس ۳۶۵ از این نرم افزار مشارکتی استفاده کنند. به صورت طبیعی، مایکروسافت امیدوار است که کاربران رایگان در نهایت به مشتریان پولی تبدیل شوند؛ اما حتی اگر چنین اتفاقی رخ ندهد، آن ها همچنان از برخی از ایده های رقیب محبوب خود الهام می گیرند.

اسلک از زمان انتشار در سال ۲۰۱۴ خدمات خود را به صورت رایگان ارائه می دهد که این مسئله منجر به جذب کاربران سازمانی به این سرویس شده است. عرضه ی رایگان این نرم افزار موجب رشد بیشتر آن نسبت به تیمز، اپلیکیشن کاربران آفیس و یادگیری نحوه ی استفاده از آن به بسیاری از افراد شد و در نهایت بهره گیری از اسلک را در محیط های کاری کارکنان برای آن ها آسا ن تر ساخت.

هرچند شاید اندکی دیر شده باشد؛ اما مایکروسافت با نسخه ی رایگان تیمز مجموعه ای از ویژگی های به شدت قدرتمند را ارائه می دهد. تیمز رایگان قادر به میزبانی از حداکثر ۳۰۰ کاربر است و از پیام های متنی و جستجوی نامحدود پشتیبانی می کند. ۱۰ گیگابایت فضای ذخیره سازی برای تیمز به اضافه ی ۲ گیگابایت فضای شخصی، تماس صوتی و تصویری برای گروه هایی از افراد و کل تیم و یکپارچگی نامحدود با بیش از ۱۴۰ اپلیکیشن از جمله ویژگی های کاربردی این نسخه از تیمز است.

تیمز رایگان همچنین از قابلیت ادغام با تمام اپلیکیشن های آنلاین آفیس ۳۶۵ همچون ورد، پاورپوینت، اکسل و وان نوت برخوردار است. در طرف دیگر، نسخه ی رایگان اسلک تنها قادر به جستجو از بین ده هزار پیام متنی اخیر شما است، تماس های صوتی و تصویری آن تنها محدود به دو نفر است؛ حداکثر به ۱۰ اپلیکیشن شخص ثالث متصل می شود و تنها ۵ گیگابایت فضای ذخیره سازی در اختیار کل تیم قرار می دهد.

مایکروسافت به طور آشکار با معرفی تیمز رایگان در حال ایجاد انعطاف در بنیه ی زیرساختی خود است. طبق اعلام این شرکت، در حال حاضر ۲۰۰ هزار کسب وکار در سراسر دنیا در حال استفاده از تیمز هستند و اکنون که کاربران امکان دسترسی رایگان به این نرم افزار را پیدا کرده اند، می توان انتظار افزایش قابل توجه تعداد کاربران آن را داشت. در واقع از همین امروز می توانید برای مجموعه ی تیمز رایگان خود ثبت نام کنید.

با نگاه به آینده، مایکروسافت تعدادی به روزرسانی  برای تیمز در نظر گرفته است که هر دو مشتریان رایگان و پولی می توانند به آن ها چشم بدوزند، این شرکت قصد دارد امسال ویژگی محو خودکار پس زمینه را برای چت های ویدئویی اضافه کند؛ قابلیتی که می تواند پس زمینه ی شلوغ یا نامناسب کاربران را از دید دیگر افراد حاضر در تماس ویدئویی مخفی کند، علاوه بر این، می توانیم به زودی شاهد ترجمه ی خطی ۳۶ زبان مختلف باشیم که برای اعضای تیم هایی که در سرتاسر دنیا پراکنده هستند، بسیار کاربردی خواهد بود و در نهایت، نسخه ی پولی تیمز اکنون از قابلیت ضبط ابری جلسات بهره می گیرد و به صورت خودکار قادر به رونویسی و زمان گذاری آن ها است.

مایکروسافت همچنین اعلام کرد که کاربران آفیس ۳۶۵ از طریق سرویس یامر قادر به اجرای رویدادهای زنده و فوری خواهند بود، این شرکت همچنین در حال افزودن برخی سرویس های مناسب و هوشمند برای استریم چنین ویدیوهایی است. آفیس ۳۶۵ برای تشخیص خودکار فرد به خصوصی که در حال صحبت است از تشخیص چهره استفاده می کند و به شما امکان می دهد به صورت مستقیم به قسمت هایی از رویداد بروید. علاوه بر این، زمان گذاری خودکار، رونویسی و جستجوی گفتار به متن و همچنین زیرنویس های بسته از دیگر امکانات تیمز محسوب می شود.

مایکروسافت اعلام نکرده است که قابلیت های هوشمند یادشده مربوط به رویدادها چه زمانی در دسترس قرار خواهند گرفت. کاربران برای بهره گیری از این قابلیت ها به اجرای آفیس ۳۶۵، یامر و استریم نیاز خواهند داشت. هرچند به نظر می رسد که به کارگیری این ویژگی ها برای سازمان های کوچک بیش از حد پیچیده است؛ اما برای شرکت هایی با اندازه ی متوسط و بزرگ که نمی توان همه ی افراد را به یک چت ویدئویی واحد وارد کرد، می تواند کاربردی باشد.

مایکروسافت همچنین به منظور توانمندسازی کاربران برای انجام هوشمندانه تر فعالیت هایشان از پیش نمایش ویژگی تحلیل محل کار (Workplace Analytics) رونمایی کرد، این قابلیت برای نمایش جزئیات و اطلاعات مربوط به نحوه ی فعالیت سازمان به داده های آفیس ۳۶۵ اتکا می کند؛ برای مثال، اگر تشخیص دهد که گروه شما هر هفته بیش از حد درگیر جلسات می شود، می تواند اقدام به نمایش یک هشدار کند. کاربران همچنین می توانند برای بهبود عادات خود در برنامه ها ثبت نام کنند. تمام داده های تحلیلی در طول زمان اندازه گیری می شوند، این مسئله به مدیران امکان می دهد تا از روند بهبود واقعی تیم خود مطلع شوند.

هرچند این ویژگی ها می توانند قدری آرمان گرایانه به نظر برسند؛ اما طبق اعلام مایکروسافت ابزار تحلیل صرفا از داده هایی استفاده خواهد کرد که از قبل در آفیس ۳۶۵ موجود است و کاربران را تحت تجسس و مراقبت قرار نخواهد داد یا به منظور محاسبه ی هرکاری که افراد در طول روز انجام می دهند، آن ها را وادار به پر کردن برگه های خاص نخواهد کرد. در عوض، هدف این قابلیت توجه به مواردی است که شما یا رئیستان احتمالا به دلیل مشغله ی روزانه متوجه آن ها نخواهید شد، علاوه بر این، مایکروسافت به منظور کمک به یادآوری بهتر عادات کاری، ابزار MyAnalytics Nudges را معرفی می کند؛ برای مثال، اگر بیش از حد درگیر جلسات شوید، می تواند به شما پیشنهاد دهد که وظایف خود را به همکارتان محول کنید.

همکاری اپل و بلک مجیک در تولید کارت گرافیک اکسترنال اختصاصی به بار نشست

اپل هم زمان با معرفی مک بوک پرو ۲۰۱۸، که نسخه ی ارتقاء یافته ی مک بوک پرو ۲۰۱۷ است، از کارت گرافیک اکسترنال اختصاصی هم برای مک بوک پروی جدید پرده برداشت.

به گزارش زومیت، عرضه ی مک بوک پروی ارتقاء یافته در روز گذشته، خبر شگفت انگیزی برای علاقه مندان به محصولات اپل بود. ارتقاء مشخصات سخت افزاری رایانه ی مک بوک پرو، خواسته ی بسیاری از منتقدان و مشتریان ناراضی اپل را برآورده خواهد کرد. دیروز در خبر مربوط به معرفی مک بوک پرو ۲۰۱۸ اپل، جزئیات کاملی از تغییرات صورت گرفته شرح داده شد. همان طور که اطلاع دارید، مک بوک پرو ۲۰۱۸ از حداکثر حافظه ی رم ۳۲ گیگابایتی در مدل ۱۵ اینچی پشتیبانی می کند. همچنین، مدل ۱۳ اینچی مک بوک پرو به پردازنده ی چهار هسته ای تجهیز شده است.

پردازنده های گرافیکی جزو قطعات سخت افزاری هستند که اکنون می توان با لطف استفاده از سخت افزارهای جانبی، قدرت فوق العاده بالاتری به آن ها بخشید تا بتوانند در زمان بسیار کم تری وظایف محاسبات گرافیکی خود را به سرانجام برسانند. خوشبختانه اپل نیز مدتی است که این موضوع را به رسمیت شناخته و با برخی از شرکای خود مشغول توسعه ی کارت های گرافیک اکسترنال برای افزایش توانایی پردازش گرافیکی مک بوک ها است. اپل در اوایل فصل بهار سال جاری، نسخه ی جدیدی از سیستم عامل macOS موسوم به موهاوی (Mojave) را با پشتیبانی رسمی از پردازنده ی گرافیکی خارجی (eGPU) برای عموم معرفی کرد. وب سایت The Verge خبر همکاری شرکت بلک مجیک دیزاین با اپل را منتشر کرد. نتیجه ی این همکاری، تولید پردازنده ی گرافیکی آل این وان (all in one) خارجی کاملا جدید و اختصاصی با قیمت ۶۹۹ دلار شده است. شرکت بلک مجیک دیزاین یکی از مطرح ترین نام های حوزه ی تجهیزات فیلمبرداری و نرم افزار های مخصوص ویرایش آن ها اعم از DaVinci Resolve NLE است.

به واقع کارت گرافیک خارجی بلک مجیک اولین نمونه ای است که از نمایشگر LG UltraFine با رزولوشن 5K پشتیبانی می کند. به گونه ای که تنها کافی است مانیتور اولترافاین الجی را به طور مستقیم به درگاه تاندربولت ۳ موجود در شاسی مک بوک پرو متصل کنید و از قدرت کارت گرافیک خارجی ساخت اپل و بلک مجیک برای نمایش جزئیات در نمایشگر الجی لذت ببرید.

کارت گرافیک خارجی یادشده، مجهز به پردازنده ی گرافیکی Radeon Pro 580 ساخت AMD با ۸ گیگابایت حافظه ی رم گرافیکی است. طراحی جذاب محصول جدید بلک مجیک حس محصولی توانمند را به خریدار القا می کند که البته به گفته ی سخن گوی بلک مجیک، این سبک از طراحی طراحی عملکرد آرام تر در کنار ابعادی کوچک تر را به ارمغان آورده است. به عبارت بهتر، کارت گرافیک خارجی بلک مجیک مانند سخت افزارهای جانبی Plug and Play بوده و نیازی به پیکربندی خاصی برای استفاده از آن نیست.

یکپارچگی پردازنده ی مرکزی با نمونه ی گرافیکی داخلی توانمند، یکی از دلایل هزینه ی بالای مک بوک های ۱۵ اینچی است. اما ممکن است نبود قابلیت ارتقاء دستگاه به کارت گرافیک سریع تر، مانعی برای خرید آن باشد. با همین دلیل، اگر خواستار پردازش سریع تر نرم افزارهای واقعیت مجازی با مک بوک پرو هستید، خرید کارت گرافیک بلک مجیک می تواند راهکار مناسبی برای شما باشد.

قابلیت کلیدی کارت گرافیکی خارجی یاد شده این است که به طور اختصاصی برای کار در محیط های کم صدا ساخته شده است. سیستم خنک کننده ی کارت گرافیک بلک مجیک، موجب عملکرد فوق العاده بی سروصدای آن می شود؛ به طوری که تنها ۱۸ دسیبل صدا تولید می کند. این موضوع برای افرادی که در زمینه ی تولید ویدئو و مهندسی صدا کار می کنند، بسیار کاربردی خواهد بود. در واقع عملکرد تقریبا بی صدای کارت گرافیک بلک مجیک به تنهایی می تواند برای ویرایشگرهای ویدیویی، مهندسین صدا و هر شخصی که خواستار محیط کاری بسیار آرام است، جذابیت خرید داشته باشد.

در ادامه می توانید با مشخصات دقیق سخت افزاری کارت گرافیک خارجی بلک مجیک آشنا شوید.

  • پردازنده ی گرافیکی رادئون پرو ۵۸۰ با ۸ گیگابایت حافظه ی رم GDDR5
  • ۲ درگاه تاندربولت
  • ۴ درگاه USB 3
  • یک درگاه HDMI 2.0
  • توان ۸۵ واتی در حالت حداکثری پردازش
  • پشتیبانی رسمی از نمایشگر اولترافاین 5K ال جی با تاندربولت ۳
  • قیمت: ۶۹۹ دلار
  • زمان فروش: اکنون (فقط از طریق اپل استورها)

کارت گرافیک اکسترنال بلک مجیک دیزاین را چگونه ارزیابی می کنید؟ لطفا نظرات خود را در بخش دیدگاه وب سایت به اشتراک بگذارید.

کیبورد مک بوک پرو 2018 اپل با غشاء سیلیکونی از نفوذ گرد و غبار جلوگیری می کند

در طراحی کیبورد مک بوک  پرو جدید اپل، از لایه ی سیلیکونی استفاده شده است که علاوه بر بی صدا کردن کیبورد، مانع نفوذ گردوغبار به زیر آن خواهد شد.

به گزارش زومیت، اپل در تعریف از مک بوک پروهای جدید خود اعلام کرد که کیبوردهای جدید بی صداتر از مدل های قبلی هستند؛ ولی در مورد طراحی سخت افزاری کیبوردهای جدید توضیح بیشتری ارائه نداد؛ با این حال، بعد از باز کردن قسمت سخت افزاری کیبورد، متوجه  یک لایه ی سیلیکونی جدید روی هر کلید خواهید شد که نشان می دهد کلیدها نسبت به نفوذ گردوغبار مقاوم تر هستند.

یکی از کارشناسان وب سایت iFixit، بعد از باز کردن کیبورد آخرین مدل MacBook Pro، متوجه تغییرات قابل توجهی در طراحی آن شد. ظاهرا اپل با استفاده از یک غشاء نازک سیلیکونی، روی مکانیزم هر کلید را پوشانده است، بدین ترتیب کلیدها با استفاده از لایه ی نازک سیلیکونی، در برابر نفوذ گردوغبار محافظت می شوند. با این طراحی جدید، مشکلاتی همچون مسائلی که سال گذشته  برای کیبورد نسل قبلی مک بوک پرو رخ داد، بروز پیدا نخواهد کرد.

اپل، درباره ی مک بوک  پرو جدید چنین موضوعی را عنوان نکرده و گزارش iFixit هنوز به تایید اپل نرسیده است؛ با این حال، iFixit ادعا می کند که بی صدا بودن کیبورد تنها یکی از تأثیرات جانبی استفاده از لایه ی سیلیکونی محسوب می شود و در اصل یکی از کاربردهای لایه ی سیلیکونی جدید، جلوگیری از نفوذ گردوغبار به زیر کلیدها است.

چند روز قبل مک بوک پرو ۱۳ و ۱۵ اینچی اپل با پردازنده  ی نسل هشتمی اینتل و کیبورد بی صداتر به روز شدند. در همان زمان، بحثی جدی در مورد نسل سوم کلیدهای مبتنی بر مکانیزم Butterfly کیبورد مطرح شد. تعدادی از کاربران مک بوک پرو با مشکل گیر کردن ذرات گردوغبار در کیبورد مک بوک خود مواجه شده بودند. کار به جایی رسید که برخی کاربران راهکارهایی برای حل این مشکل ارائه دادند و در نهایت اسفندماه مشخص شد که مک بوک اپل به کیبوردی مقاوم در برابر گردوغبار مجهز می شود.

بعد از معرفی مک بوک پرو جدید، فرض اولیه بر این مبنا شکل گرفته بود که کیبورد جدید بی صداتر از نسل قبلی خواهد بود؛ ولی صحبتی از برطرف شدن مشکل گیر کردن ذرات گردوغبار زیر کلیدها نشده بود. در اصل طبق اعلام اپل، تغییراتی در طراحی کیبورد اعمال شده است؛ اما کوپرتینونشین ها در مورد جزئیات آن توضیح چندانی ارائه نکردند. اپل اعلام نکرده بود که کلیدهای جدید، قابلیت اطمینان بالاتری نسبت به مدل های قبلی دارند.

به نظر می رسد که پتنت جدید اپل این تئوری را تایید می کند. پتنت جدید اپل تایید می کند که لایه ی نازک سیلیکونی محافظ روی کلیدهای کیبورد برای جلوگیری از نفوذ گیردوغبار زیر کلیدها خواهد شد. بی شک طراحی صفحه کلید مک بوک  پرو یکی از موضوعات مهم و کلیدی برای اپل محسوب می شود و جزو مواردی است که کوپرتینونشین ها به آن رسیدگی می کنند. احتمال می رود که اپل هنوز در مورد برطرف شدن مشکل گیر کردن گردوغبار زیر کلیدها در طراحی جدید مردد باشد. از سوی دیگر نباید این موضوع را هم نادیده بگیریم که اپل، کیبورهای قبلی را معیوب نمی داند تا به این ترتیب تصمیم بگیرد راهکار جدید را روشی برای رفع عیب محصولات قبلی خود معرفی کند. از این حیث شاید بتوان موارد یادشده را دلیل سکوت کوپرتینونشین ها در مورد طراحی جدید کیبورد دانست.

سامسونگ تولید عمده نسل پنجم حافظه های V-NAND را آغاز کرد

تولید نسل جدید حافظه های V-NAND، خبر از محصولاتی با حافظه ی ذخیره سازی بسیار سریع تر در آینده نزدیک می دهد.

به گزارش زومیت، سامسونگ به تازگی خبر از آغاز تولید انبوه نسل پنجم حافظه های V-NAND داد. اگر با این حافظه ها آشنایی ندارید، بد نیست بدانید که در حال حاضر رکورد سریع ترین انتقال داده در این زمینه، به نسل پنجم V-NAND تعلق دارد. چیپ این حافظه ها اکنون و به لطف استفاده از Toggle DDR4.0، توانایی انتقال ۱.۴ گیگابیت داده را در هر ثانیه دارد که بدین ترتیب عملکرد آن ها را ۴۰ درصد از نسل قبلی خود سریع تر می کند.

با وجود افزایش قابل توجه نرخ انتقال اطلاعات، سامسونگ موفق به حفظ توان مصرفی به میزان مورد نیاز در چیپ های ۶۴ لایه ی V-NAND نسل پیشین شده است. این عمل به واسطه ی کاهش ولتاژ مصرفی از ۱.۸ به ۱.۲ ولت محقق شده است. سامسونگ در خصوص توان این حافظه ها هم چنین اذعان کرد که سرعت نوشتن داده ها در آن ها نیز بهبود ۳۰ درصدی را نسبت به نسل گذشته تجربه کرده است.

کای هیون  کیونگ نایب رئیس ارشد بخش حافظه های فلش و فناوری در سامسونگ در رابطه با تولید عمده ی نسل پنجم حافظه های V-NAND گفت: نسل پنجم حافظه های V-NAND سامسونگ پیشرفته ترین و سریع ترین نمونه ی NAND دنیا خواهد بود که در حال حاضر میزان تقاضای بازار فناوری به این حافظه ها با سرعت زیادی در حال افزایش است. در کنار توسعه ی فناوری های پیش رو و تولید نسل جدید حافظه های فوق سریع، ما خود را آماده ی معرفی حافظه های نسل آینده ی V-NAND یک ترابیتی با سلول های چهار سطحی می کنیم تا نیاز بازار جهانی در آینده را با فناوری های نوین و راهکار های جدید در دنیای حافظه های NAND پوشش دهیم.

سامسونگ در همین راستا اعلام کرد که با سرعت زیادی توان خود در تولید این حافظه ها را افزایش خواهد داد. اما هنوز تاریخ دقیقی در خصوص ارائه ی نسل جدید حافظه های V-NAND به شرکت های تولید کننده اعلام نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یازده + پنج =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *