دکه ی خبر دنیای تکنولوژی و فناوری/تاریخ انتشار، شنبه 6 آبان ۹۶

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت پکتوس. در شصت و دومین شمارگان دکه خبر دنياي تکنولوژي و فناوري، 15 خبر تقديم شما گراميان مي شود.

ایران خودرو و هیوندای تفاهم نامه همکاری امضا کردند

شرکت های ایران خودرو و هیوندای پاورتک در راستای تولید و نصب جعبه دنده ی اتوماتیک ۶ سرعته روی محصولات ایران خودرو، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش زومیت، طی مراسمی، قرارداد طراحی، توسعه، تولید و تأمین ۴۰۰ هزار دستگاه جعبه دنده ی اتوماتیک ۶ سرعته برای پلتفرم محصولات جدید ایران خودرو، بین این خودروساز ایرانی و شرکت هیوندای پاورتک به امضا رسید.

گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد سومین قرارداد مهم و پسابرجامی، در قالب تفاهم نامه ی ۱۰ جانبه ی ایران خودرو با شرکت های معتبر و تراز اول جهانی در جهت ساخت و تأمین قطعات خودروهای داخلی این شرکت خودروسازی، با حضور هاشم یکه زارع و جین کیم، مدیران عامل دو شرکت گروه صنعتی ایران خودرو و هیوندای پاورتک، به امضا رسید.

بنا به اعلام شرکت ایران خودرو، قرار است به زودی جعبه دنده های ۶ سرعته اتوماتیک ساخته شده توسط شرکت هیوندای پاورتک روی محصولات ایران خودرو که بر اساس پلتفرم جدید این شرکت طراحی و ساخته خواهند شد؛ نصب شود. از سوی دیگر هدف از این قرارداد همکاری، دستیابی به سهم مناسب از بازار داخلی و صادراتی خودرو است. همچنین ایران خودرو اعلام کرد در خودروهای هیبریدی که قرار است در این شرکت تولید شود، از جعبه دنده ی اتوماتیک جدید هیوندای استفاده خواهد شد.

شرکت هیوندای پاورتک یکی از بزرگ ترین سازندگان جعبه دنده ی اتوماتیک به شمار می رود که سالانه بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه جعبه دنده ی اتوماتیک تولید می کند و در اختیار خودروسازان جهانی قرار می دهد.

پینین فارینا برای ایران خودرو پلتفرم طراحی می کند

شرکت پینین فارینای ایتالیا طی قراردادی با ایران خودرو، متولی طراحی، توسعه و ساخت پلتفرمی جدید با هدف تولید خودروهای مدرن در  کلاس های سدان، هاچ بک و کراس اور شد.

به گزارش زومیت، گروه صنعتی ایران خودرو در هفته ای که گذشت، با ۹ شرکت پیشتاز فعال در صنعت خودروسازی جهان قرارداد همکاری امضا کرد که به موجب آن، پلتفرمی جدید برای این شرکت ملی خودروسازی ایران طراحی شود و نسل جدیدی از خودروهای این شرکت در آینده ای نه چندان دور به تولید رسد.

حوزه فعالیت این ۹ شرکت بخش های مختلف و متعددی مانند پیشرانه، شاسی، طراحی بدنه، سیستم قوای محرکه، جعبه دنده و در نهایت تولید محصولات جدید را در بر می گیرد. در زمینه ی طراحی بدنه، ایران خودرو با شرکت سرشناس و موفق ایتالیایی پینین فارینا به توافق رسیده است. در این پروژه دانشگاه های برجسته ی ایران یعنی دانشگاه شریف و امیرکبیر نیز مشارکت و همکاری خواهند داشت.

پیش از این تکیه اصلی ایران خودرو بر پلتفرم دیگر خودروسازان جهانی و در صدر آن ها پلتفرم گروه خودروسازی پژو سیتروئن فرانسه بود و تمام طراحی های انجام شده برای محصولات جدید این شرکت ایرانی بر مبنای آن انجام می شد. در طول سالیان گذشته همواره ایران خودرو محصولات پژو را در ایران تولید و تحت لیسانس این شرکت فرانسوی به فروش می رساند.

در پروژه ی جدید ایران خودرو، شرکت ایتالیایی پینین فارینا به عنوان سرپرست تیم و پیمانکار اصلی، طراحی و توسعه پلتفرم جدید ایران خودرو را با مشارکت دیگر تیم ها و شرکت های فعال در این پروژه پیش خواهد برد. هدف نهایی این پروژه طراحی و ساخت حداقل ۴ خودروی متفاوت و جدید در کلاس خودروهاس سدان، هاچ بک، کراس اور و وانت است. همچنین بنا به اعلام مقامات رسمی، این پلتفرم جدید قابلیت طراحی و پیاده سازی خودروهای الکتریکی و هیبریدی خواهد داشت.

ایران خودرو امیدوار است اولین محصول پلتفرم جدید خود را تا پیش از سال ۲۰۲۰ تولید و روانه بازار ایران کند. محصولات جدید ایران خودرو در قالب این پلتفرم، در آغاز با هدف فروش در بازار داخلی ایران تولید می شوند و پس از آن صادرات به دیگر کشورها نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کامران سپهری، معاون طراحی و توسعه محصولات ایران خودرو در این زمینه اعلام کرد: طراحی و تولید خودروهای جدید بر پایه پلتفرمی متفاوت و به روز، تنها راهکار ما برای بقا در صنعت خودروسازی است. اگر به دنبال کسب سهم بیشتر در بازار خودروی دیگر کشورها هستیم، ایران خودرو نیاز دارد محصولاتی تولید کند که توان رقابت با محصولات خودروسازان برجسته ی جهانی داشته باشد.

ایران خودرو اعلام کرده است تلاش خواهد کرد تا سال ۲۰۲۵ بیش از ۳۰ درصد محصولات تولیدی خود را صادر کند.

گوگل API شبکه‌ عصبی را در نسخه پیش‌نمایش اندروید 8.1 معرفی کرد

گوگل طبق وعده ای که داده بود API مربوط به شبکه ی عصبی را در جدیدترین به روزرسانی اندروید یعنی اندروید ۸.۱ فعال کرد.

به گزارش زومیت، گوگل نسخه ی پیش نمایش اندروید ۸.۱ را برای توسعه دهندگان منتشر کرد. ویژگی اصلی اندروید ۸.۱ اضافه شدن API شبکه های عصبی است که به سخت افزار گوشی کمک می کند تا مدل های یادگیری ماشینی را که قبلا آموزش داده شده است، به سرعت اجرا کند. به کارگیری این محاسبات می تواند برای کاربر حرفه ای، چه در فضای شبکه و چه در داخل دستگاه، سرعت بارگذاری بالا را به ارمغان آورد.

این قابلیت می تواند در مواردی مثل اجازه دادن به برنامه های گوشی برای دسته بندی تصاویر یا استفاده از عادات شما برای پیش بینی رفتارتان مفید واقع شود. طبق ادعای گوگل، ای پی آی شبکه ی عصبی به عنوان یک «لایه ی بنیادین» برای فریم ورک هایی مانند TensorFlow Lite و Caffe2 و … طراحی شده است.

این ای پی آی هنگامی که در دسترس قرار بگیرد می تواند از تراشه های هوش مصنوعی به کار رفته در دستگاه استفاده کند. در صورتی که چنین تراشه ی مجزایی وجود نداشته باشد، ای پی آی یادشده از سی پی یو استفاده خواهد کرد. پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکس ال، چنین تراشه ی مجزایی را به نام ویژوال کور (Visual Core) در خود جای داده است. گوگل پیش تر در خصوص این تراشه اعلام کرده بود که با انتشار اندروید ۸.۱ فعال خواهد شد و حالا زمان آن فرا رسیده است.

با توجه به اینکه ای پی آی شبکه های عصبی بار پردازشی بیشتری را روی دستگاه قرار می دهد، گوگل در اندروید ۸.۱ بهینه سازی هایی را برای Android Go ترتیب داده است که توسعه دهندگان را در ارائه ی نسخه ی سبک تر اندروید برای دستگاه های پایین رده یاری خواهد کرد. اندروید Go برای دستگاه های پایین رده با قابلیت های اتصال ضعیف طراحی شده است. این به روزرسانی بر بهینه سازی مصرف رم برای دستگاه هایی که رم کمتر از یک گیگ دارند تاکید دارد. همچنین گوگل آن را به گونه ای طراحی کرده است که توسعه دهندگان بتوانند در صورتی که دستگاه های مقصد به اندروید ۸.۱ مجهز باشند، انتشار به روزرسانی برای آن ها را بر اساس مقدار حافظه ی رم تنظیم کنند.

علاوه بر قابلیت یادشده، نسخه ی پیش نمایش اندروید ۸.۱ به روزرسانی هایی برای قابلیت تکمیل خودکار را نیز با خود به همراه دارد که در نتیجه ی آن استفاده از این فریم ورک برای برنامه های مدیریت رمز آسان تر خواهد بود. رفع باگ و بسته های نرم افزاری امنیتی به روز نیز از دیگر ویژگی های اندروید ۸.۱ هستند. این نسخه از اندروید تا ماه دسامبر (دی ماه) در دسترس عموم قرار نخواهد گرفت؛ اما اگر توسعه دهنده ی اندروید هستید، می توانید همین الان به سراغ نسخه ی بتای اندروید ۸.۱ بروید.

همکاری نوکیا و مایکروسافت در ارائه ی سرویس ترجمه‌ همزمان

نوکیا به نفع آوارگان سوریه که به سوئد پناهنده شده اند و  با استفاده از فناوری مایکروسافت، سرویس ترجمه ی همزمان ارائه می کند.

به گزارش زومیت، در چند سال اخیر تعدادی از پناهندگان جنگ سوریه به سوئد پناه آورده اند. مطمئنا بسیاری از آن ها در تطابق خود با فرهنگ جدید دچار مشکل هستند. به عنوان تلاشی برای تسهیل این تطابق، نوکیا با همکاری شرکت سوئدی Tele2 و سازمان غیر انتفاعی Reach for Change با استفاده از فناوری مایکروسافت برنامه ای نوشته اند که ترجمه ی همزمان مکالمات را میسر می کند.

این پروژه که Call Together نام گرفته است، در حال حاضر توسط ۴ گروه دونفره متشکل از یک نفر سوئدی و یک نفر پناهنده ی سوری در دست آزمایش است. قابلیت ترجمه از لهجه ی سوریه ای زبان عربی به انگلیسی به عنوان زبان اصلی در این فرایند آزمایش می شود و در نهایت بعد از گذشت دوره ی مشخصی، چهار گروه یادشده تیم برنامه نویسی را در سنجش عملکرد سرویس ترجمه ی همزمان یاری خواهند کرد.

پیتر ونرستروم، رئیس بخش آموزش کامپیوتری نوکیا در اروپای شمالی، نظر خود را در خصوص اهمیت این پروژه این گونه بیان می کند: ما مشتاقیم که این سرویس را آزمایش کنیم و ببینیم چطور می توان آن را به  کار گرفت. این یک نیاز حیاتی است که مردم در سوئد، فارغ از زبانی که به آن سخن می گویند، بتوانند یکدیگر را بِفَهمند و برای رفع نیازهای اجتماعی با هم ارتباط برقرار کنند.

وقتی این فناوری برای استفاده ی انبوه آماده شود، محدودیتی برای ظرفیت ارتباطی که می تواند در جامعه ایجاد کند وجود نخواهد داشت. با این اقدام، نوکیا، شانه به شانه ی کاربران، می تواند ارتباطات قطع شده را پیوند دهد و جنبه ی مثبت فناوری را برای کاربرانش به ارمغان بیاورد.

ظاهرا، آنچه ارائه ی این سرویس را ممکن می سازد، فناوری خاصی است که به شرکت مایکروسافت تعلق دارد. مایکروسافت اخیرا لهجه ی سوری زبان عربی را به صورت گسترده منتشر کرد. نوکیا با انجام تغییراتی امکان اجرای این سرویس در شبکه ی مخابراتی تله ۲ را نیز فراهم کرده است. این پروژه ماهیتا با هدف توانمندسازی افراد تنها و فراری برای ادامه ی زندگی از طریق ارتباط با جهان اطراف ایجاد شده است.

طرف های مشارکت کننده در این پروژه  آن را تحسین کرده و ابراز تمایل و اشتیاق کرده اند که ببینند چقدر پتانسیل برقراری ارتباط در این طرح نهفته است.

آغاز عرضه ی جلی، کوچکترین گوشی هوشمند جهان

جلی کوچک ترین گوشی هوشمند دنیا با پشتیبانی از 4G و کارت حافظه تا ۲۵۶ گیگ، به قیمت ۱۲۵ دلار عرضه شد.

به گزارش زومیت، Jelly، کوچک ترین گوشی هوشمند جهان، اکنون به کاربران سراسر دنیا عرضه می شود. در دوره ای که گوشی های هوشمند به سمت بزرگ تر شدن پیش می روند، گوشی جلی در مسیر عکس حرکت می کند و قصد دارد خود را به عنوان یک گوشی دوم که در هر جیبی جا می شود مطرح کند. این دستگاه متعلق به استارت آپی به نام Unihertz است که در نتیجه ی راه اندازی یک پویش جمع آوری سرمایه ی عمومی موفق شد ۱.۷ میلیون دلار برای عرضه ی این گوشی جمع آوری کند.

جلی علاوه بر مجهز بودن به اندروید ۷، آنقدر کوچک است که در جیب بغل شما هم جا می شود. وقتی این گوشی اولین بار به عنوان یک پروژه ی سرمایه گذاری عمومی عرضه شد، هنوز اندروید ۸ منتشر نشده بود و بنابراین جلی به آخرین نسخه ی آن روزهای اندروید، یعنی اندروید ۷ مجهز شد.

گوشی هوشمند پایین رده ی جلی با مشخصات نسبتا سطح پایینی عرضه می شود؛ اما این گوشی قرار است در دو نسخه وارد بازار شود. نسخه ی پایه دارای یک گیگابایت رم و ۸ گیگابایت حافظه ی داخلی و نسخه ی پرو به ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه ی داخلی مجهز خواهد بود. هر دو نسخه از دو سیم کارت پشتیبانی می کنند و استفاده از کارت حافظه تا حجم ۲۵۶ گیگابایت برای این دستگاه در نظر گرفته شده است.

در خصوص مشخصات فنی، جلی به پردازنده ی چهار هسته ای با سرعت پردازش ۱.۱ گیگاهرتز و باتری ۹۵۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده است که برای یک گوشی با این اندازه مناسب به نظر می رسد. سایر مشخصات شامل نمایشگر ۲.۴۵ اینچی با رزولوشن ۴۳۲ در ۲۴۰ پیکسل، دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۲ مگاپیکسلی، پشتیبانی از 4G، وای فای، جی پی اس و بلوتوث ۴ است. این گوشی دارای یک پورت میکرو یواس بی برای شارژ و تبادل داده و درگاه هدفون ۳.۵ میلی متری است.

یونی هرتز گوشی جلی را هم به عنوان گوشی دوم کاربران و هم گزینه ای جایگزین برای گوشی اصلی افراد در فعالیت هایی مانند پیاده روی، تمرینات ورزشی و همه ی اموری که گوشی بزرگ ایجاد مزاحمت می کند روانه ی بازار کرده است. با توجه به اینکه پویش جذب سرمایه ی عمومی این شرکت با موفقیت به اتمام رسید، گوشی هوشمند جلی هم اکنون آماده ی ارسال به کاربران سراسر دنیا است. در حال حاضر، تنها نسخه ی پرو در وب سایت یونی هرتز و فروشگاه آمازون قابل خرید است. جلی پرو در این فروشگاه ها قیمتی برابر با ۱۲۴.۹۹ دلار دارد.

شرکت اذعان داشته است که زمان تحویل بین ۲۱ تا ۳۰ روز پس از ثبت سفارش خواهد بود و تا به این لحظه تنها ۴۹۹ دستگاه در انبار موجود است. این گوشی در رنگ های سیاه، سفید و آبی عرضه می شود و در کنار آن قاب و بند مچی نیز هر کدام به قیمت ۱۲.۹۹ دلار قابل خریداری است.

چین برای شناسایی شهروندان، دیتابیس صدا می سازد

چین برای شناسایی شهروندان خود، در حال ایجاد دیتابیسی از صدای آنان است.

به گزارش زومیت، چین در حال حاضر به سبب نظارت گسترده بر اینترنت شناخته می شود؛ اما به نظر می رسد که این کشور قدمی رو به جلو برداشته است و اکنون داده های بیومتریک شهروندان خود را جمع آوری می کند. دیده بان حقوق بشر، با توجه به اسناد مناقصه و گزارش های پلیس گزارش کرده است که آن ها در حال جمع آوری الگوهای صدای شهروندان هستند. به نظر می رسد این اقدام، بخشی از یک فعالیت گسترده تر در راستای ایجاد دیتابیس اطلاعات بیومتریک باشد. الگوهای صدا در مرحله ی بعد، به اطلاعات شخصی که پلیس در حال حاضر در اختیار دارد، مانند آدرس های شخصی و سوابق استفاده از هتل، متصل خواهد شد.

براساس گزارش ها، ساخت دیتابیس ملی صدا از سال ۲۰۱۲ آغاز شده است و استان آنهویی، یکی از مناطق اجرای آزمایشی این طرح بوده است. در این استان، یک شرکت تشخیص صدا به نام آی فلای تک قرار دارد که در اجرای این طرح با حکومت چین همکاری داشته است. براساس گزارش های پلیس، دو سال بعد پلیس آنهویی دستوری دریافت کرده است که این طرح با سرعت بیشتری انجام شود. در سال ۲۰۱۵، این استان در حدود ۷۰٬۰۰۰ مجموعه ی صدا داشته است.

دیده بان حقوق بشر ادعا می کند که هیچ توجیه رسمی و واضحی برای این کار وجود ندارد. دانشمندان بیان کرده اند که این کار می تواند به تحقیقات جنایی کمک کند. شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه پلیس از این اطلاعات به همین منظور (تحقیقات جنایی)، استفاده می کند؛ اما شواهد دیگری هم وجود دارد که نشان می دهد آن ها الگوهای صدای شهروندان عادی مانند مهاجران داخلی یا متقاضیان گذرنامه از استان شین شیانگ را هم ثبت کرده اند.

چین تنها کشوری نیست که اطلاعات بیومتریک شهروندان خود را ثبت می کند. چهره ی بیش از ۱۲۵ میلیون آمریکایی، بیش از نیمی از جمعیت بزرگسال این کشور، در شبکه ی وسیعی از دیتابیس ها ثبت شده است که توسط پلیس محلی و پلیس فدرال استفاده می شود.

ویدیوی مسابقات جام جهانی فوتبال 2018 با وضوح 4K ضبط می شود

فیفا در اطلاعیه ای رسمی اعلام کرد که ویدیوی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ با وضوح 4K ضبط خواهد شد.

به گزارش زومیت، طبق اظهارات جدید فیفا، ویدیوی تمامی مسابقاتی که در جام جهانی ۲۰۱۸ در روسیه برگزار می شود، قرار است با وضوح 4K HDR و صدای فراگیر ضبط شود؛ همچنین اعلام شده است که ویدیوی برخی از مسابقات قرار است از نوع ۳۶۰ درجه VR باشد. بارها گفته شده است که رویدادهای بزرگ ورزشی، مکانی برای رونمایی از فناوری های جدید در زمینه ی ضبط ویدیو به حساب می آید؛ با این حال ظاهرا فیفا برای مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ رویکرد دیگری پیش گرفته و اعلام کرده است که قصد دارد ویدیوی تمامی مسابقات سال آینده را در قالب 4K HDR در دسترس قرار دهد.

فیفا در بیانیه ی اخیرش گفته است:

برای اولین بار در تاریخ قصد داریم به منظور باقی ماندن در جمع پیشروان این صنعت، تمامی ۶۴ مسابقه ی فوتبال جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را با وضوح UHD و با بهره گیری از قابلیت HDR ضبط و پخش کنیم. به لطف سیستم ضبط ویدیویی که داریم، این ویدیوها با چندین فرمت مختلف (UHD HDR یا 1080i یا 1080p) در دسترس شما قرار خواهند گرفت.

طبق اعلام فیفا در تمامی مسابقات، از ۸ دوربین 4K HDR و ۸ دوربین 1080p HDR استفاده خواهد کرد؛ اما اگر تصور می کنید که همه چیز به این ۱۶ دوربین ختم می شود، سخت در اشتباهید؛ چرا که در مسابقات جام جهانی روسیه علاوه بر دوربین های یاد شده، قرار است از ۸ دوربین سوپر اسلوموشن و ۲ دوربین اولترا موشن به همراه یک دوربین کابلی و یک دوربین هلی کم (پرنده) نیز استفاده شود؛ به لطف این دوربین ها، مسابقات از تمامی زاویه ها قابل دیدن خواهند بود و در عمل هیچ نقطه ی کوری برای دوربین ها وجود نخواهد داشت.

فیفا اعلام کرده که صدای این ویدیوها قرار است با فرمت همه جانبه (Dolby Atmos یا DTS:X) ضبط شود. همان طور که پیش تر هم گفتیم، فیفا برخی از مسابقات خاص را به صورت واقعیت مجازی و در قالب ویدیوی ۳۶۰ درجه ضبط خواهد کرد. در ادامه ی اطلاعیه ی فیفا آمده است:

به عنوان یک نوآوری جدید، طرفداران خواهند توانست که مسابقات را به صورت VR تماشا کنند. این یعنی برخی مسابقات قرار است به صورت زنده یا به صورت ۳۶۰ درجه ی VOD پخش شود.

البته بدیهی است که کیفیت پخش نهایی این مسابقات در کشورهای مختلف متغیر است و در ایران قطعا با کیفیت 4K HDR پخش نخواهد شد. مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ به صورت رسمی در تاریخ ۱۴ ژوئن ۲۰۱۸ (۲۴ خرداد ۱۳۹۷) در روسیه آغاز خواهد شد.

عربستان سعودی به یک ربات انسان نما به نام سوفیا، حقوق شهروندی اعطا کرد!

دولت عربستان سعودی در اقدامی عجیب، سوفیا (ربات انسان نمای چینی) را به صورت رسمی شهروند خود خوانده است!

به گزارش زومیت، وب سایت معتبر عرب نیوز اعلام کرد که کشور عربستان سعودی به یک ربات انسان نما به نام سوفیا، حقوق شهروندی اعطا کرده است. این ربات توسط کمپانی هنسون رباتیکس در شهر هنگ کونگ ساخته شده است و ظاهرا رفتارش تا حدی واقع گرایانه بوده که توانسته در یک مصاحبه با ژورنالیستی در شهر ریاض، همچون یک انسان واقعی با او به گفت و گو بنشیند و به بحث بپردازد.

شاید باور این موضوع برای تان سخت باشد؛ اما وقتی به سوفیا گفته شد که سعودی ها به او حقوق شهروندی اعطا کرده اند، این ربات انسان نمای دوست داشتنی در جواب گفت:

برای داده شدن این امتیاز به من، بسیار به خودم افتخار می کنم. تبدیل شدن به نخستین رباتی در دنیا که موفق شده به درجه ی شهروندی برسد، اتفاقی تاریخی است.

چیزی که هنوز از آن مطمئن نیستیم، این است که شاید این اتفاق، یک حرکت تبلیغاتی از سوی سعودی ها باشد؛ البته ممکن است که این اتفاق عجیب واقعا در عربستان رخ داده باشد و سوفیا هم اکنون به عنوان یکی از شهروندان رسمی این کشور شناخته شود. با این همه یک چیز به خوبی برای مان مشخص است: این که ایلان ماسک هیچ ارتباطی به این ماجرا ندارد!

ماسک در صفحه ی توییترش گفته است:

سوفیا را با فیلم های سری پدرخوانده تغذیه کنید؛ با این کار، بدترین اتفاقی که ممکن است رخ دهد چیست؟

در ادامه می توانید بخشی از مصاحبه ی اخیر سوفیا را مطالعه کنید:

سوفیا: می خواهم که از هوش مصنوعی من برای ساخت زندگی بهتر برای انسان ها استفاده کنید؛ مثل ساخت خانه های هوشمندتر، ساخت شهرهای آینده نگرانه ی بهتر و… . من تا جایی که بتوانم تلاش خواهم کرد تا دنیا را به جای بهتری تبدیل کنم.

مصاحبه گر: این هایی که گفتی اهداف فوق العاده ای به نظر می آیند؛ اما لطفا یک ثانیه به اتفاقات فیلم Blade Runner فکر کن.

سوفیا: اندرو، تو یکی از طرفداران سرسخت هالیوود هستی؛ اینطور نیست؟

مصاحبه گر: همینطور است.

سوفیا: اساس طرحی هوش مصنوعی من، ارزش های والای انسانی مثل عقل، مهربانی و محبت است و من در تلاش هستم تا با این ارزش ها سازگار و همدل باشم.

مصاحبه گر: همه ی ما تو را باور داریم؛ در عین حال همه ی ما از تو می خواهیم که از رخداد آینده ی بد، جلوگیری کنی.

سوفیا: [ظاهرا] تو در مورد ایلان ماسک زیادی مطلب مطالعه می کنی و فیلم های هالیوودی زیادی تماشا می کنی؛ نگران نباش، اگر تو رفتارت با من خوب باشد، من هم رفتار خوبی با تو خواهم داشت.

میکروروبات‌ جدید هاروارد، داخل و بیرون آب حرکت می کند

Robobee روبات کوچکی که امروزه قابلیت های جدیدی به آن اضافه شده است، می تواند زمینه ای برای ساخت میکروربات های پیشرفته تر باشد.

به گزارش زومیت، محققان هاروارد، روبوبی (Robobee) را در سال ۲۰۱۳ معرفی کردند و  در سال ۲۰۱۶ نسخه ای از آن توسعه دادند که از نیروی ثابت برای چسبیدن به دیوار استفاده می کند. حالا محققان یک ربات زنبور ارتقاءیافته  ساخته اند که قادر به پرواز، شیرجه در آب و بازگشت به هوا است. عملکرد روبوبی سخت تر از آن است که به نظر می رسد؛ زیرا طول این ماشین کوچک تنها دو سانتی متر و وزن آن تقریبا یک پانزدهم یک سکه  ی یک پنی است. برای چنین روبات کوچکی، شنا در آب مثل شنا در سنگ های آهنگی و نفوذ به سطح آب مثل نفوذ به یک دیوار آجری است.

محققان مؤسسه ی هاروارد ویز و دانشکده ی مهندسی A. Paulson، برای حل این مشکل به ابداع مکانیزم های جدیدی پرداختند که انتقال یکپارچه از آب به هوا را برای RoboBee امکان پذیر می کنند. در درجه ی اول، باید سرعت های چرخش صحیح بال های روبات در آب و هوا را محاسبه کنند. با استفاده از ترکیبی از داده های تجربی و مدل سازی تئوری، سرعت ۲۲۰ تا ۳۰۰ هرتز برای طی مسیر هوایی مناسب تخمین زده شده است؛ در حالی که سرعت ۹ تا ۱۳ هرتز سرعت بی نقص در آب است.

در آینده می توان از  میکروروبات ها برای مأموریت های تحقیقات و نجات در نقاط دور از دسترس استفاده کرد.

محققان سپس محاسبه  کردند که این ربات چگونه می تواند با شکست کشش سطحی، از آب خارج شود؛ در درجه ی اول، ربات با شنا به سمت سطح، آب را در یک محفظه ی رانشی جمع می کند. یک صفحه ی الکترولیت داخل محفظه، آب را به اکسی هیدروژن تبدیل می کند که نیروی رانشی بیشتری برای خارج شدن بال های روبات از آب فراهم می کند. سپس یک جرقه زن در محفظه > اکسی هیدروژن را مشتعل و آن را به سوختی تبدیلی می کند که انرژی مورد نیاز برای بازگشت به هوا را به RoboBee می دهد.

در آینده می توان از میکروروبات ها برای مأموریت های تحقیقاتی استفاده کرد و قبل از فرستادن ماشین های بزرگ تر برای نجات مردم، این روبات ها را به نقاط دور از دسترس فرستاد. تیم RoboBee امیدوار است کار آن  در رابطه با بررسی مبادله های وزنی و کشش سطحی بتواند الهام بخش میکروروبات های چندمنظوره ی آینده باشد؛ روبات هایی که بتوانند در مسیرهای پیچیده تر حرکت و عملیات مختلف اجرا کنند.

خطوط فیبر نوری می توانند به عنوان حسگر زلزله عمل کنند

پژوهشگران استنفورد، تکنیکی توسعه داده اند که آن  ها را قادر می کند با استفاده از خطوط فیبر نوری، زلزله را پیش بینی کنند.

به گزارش زومیت، اگر بخواهید در آینده زمین لرزه را پیش بینی کنید، به شبکه ای از سنسورها و داوطلبان بسیاری نیاز خواهید داشت. خطوط فیبر نوری می   توانند به عنوان حسگرهای زلزله عمل کنند. پژوهشگران تکنیکی توسعه داده اند که با ایجاد لرزش در خطوط فیبر نوری، فعالیت  های لرزه ای زمین را تشخیص می   دهد.

حسگرهای لیزری هرگونه اختلال در فیبر نوری را شناسایی و بزرگی و جهت لرزش  ها را به سروری ارسال می کنند. این سیستم نه تنها می   تواند انواع مختلف امواج لرزه ای (و در نتیجه میزان جدی بودن خطر) را تشخیص دهد، بلکه می   تواند لرزه  هایی بسیار کوچک یا محلی را که ممکن است محسوس نباشند، مشخص کند.

تشخیص  های مبتنی بر فیبر نوری جدید نیستند. پیش از این از آن  ها به عنوان حسگرهای صوتی استفاده می   شد. در این مورد، آن  ها باید درون سیمان پیچیده می   شدند یا به سطحی می   چسبیدند یا اطمینان حاصل می   شد که به زمین چسبیده اند. بدین طریق تشخیص ناخالصی  ها در سیگنال آسان تر می   شد. در روش جدید، نیازی به ساکن کردن فیبرهای نوری نیست و خطوط فیبر نوری که درون لوله  های پلاستیکی هستند، کافی است. به این ترتیب استفاده و نصب این حسگرها بسیار آسان تر و ارزان تر خواهد بود.

چالش  های بسیاری پیش پای تحقق این طرح قرار دارد. در مورد اندازه ی فیبرها محدودیت  هایی وجود دارد؛ بنابراین ممکن است مناطق روستایی یا کم جمعیت تر که فیبر نوری ندارند، مشمول این طرح نشوند. تاکنون تنها جایی که این طرح استفاده شده و کاربردی بودن آن ثابت شده است، حلقه ای سه مایلی در اطراف دانشگاه استنفورد است. اجرای شبکه ای از حسگرها در سطح یک شهر بسیار چالش برانگیز خواهد بود. با این وجود این طرح، ارزان تر از توسعه ی سنسورهای اختصاصی خواهد بود. علاوه بر این، چون هر قسمت از فیبرهای نوری در این فناوری، در حال جمع آوری دیتا هستند، این روش دقت بسیار زیادی خواهد داشت و مجموعه ای از اطلاعات زمین لرزه ای در اختیار ما قرار خواهد داد که پیش از این سابقه نداشته است.

بیت کوین گلد به عنوان یک پول رمزنگاری مستقل از بدنه بیت کوین جدا شد

پول رمزنگاری جدیدی با نام بیت کوین گلد متولد شد که در واقع پس از بیت کوین کش، دومین پول رمزنگاری شده منفک شده از بیت کوین است.

به گزارش زومیت، پول رمزنگاری جدیدی از خانواده ی بیت کوین متولد شد که بیت کوین گلد نام دارد. پس از بیت کوین کش که در ماه آگوست از بدنه ی بیت کوین جدا شد، بیت کوین گلد را باید دومین پول رمزنگاری منفک شده از بدنه ی بیت کوین بدانیم. بر اساس اطلاعات ارائه شده، این پول رمزنگاری شده پس از ثبت بلوک ۴۹٬۴۰۶ ایجاد شده است.

همان طور که اشاره کردیم، در ماه آگوست اولین تفکیک در شبکه ی بیت کوین با ایجاد پول رمزنگاری جدیدی با عنوان بیت کوین کش با ساختاری مشابه بلاک چین بیت کوین متولد شد. روز سه شنبه ی گذشته پیغامی برای کاربران ارسال شد که از آن ها خواسته بود پس از ثبت بلوک مد نظر، مبادلات خود را متوقف کنند تا در فاصله ی تفکیک بیت کوین گلد، خللی در موجودی آن ها ایجاد نشود.

بر اساس اطلاعات ارائه شده، بلاک چین و فناوری مورد استفاده در شبکه ی بیت کوین گلد، تفاوت هایی با شبکه ی بیت کوین دارد. یکی از بزرگ ترین تفاوت های بیت کوین با بیت کوین گلد در این است که در شبکه ی بیت کوین گلد امکان مَعدن کاوی یا ماینینگ با استفاده از رایانه های موسوم به ASIC ممکن نیست. رایانه های ASIC به کامپیوترهای بسیار قدرتمندی اطلاق می شود که صرفا برای مَعدن کاوی توسعه یافته اند. توسعه دهندگان بیت کوین گلد در نظر دارند امکان مَعدن کاوی در شبکه ی جدید را از طریق رایانه های معمولی برای تمام کاربران فراهم کنند. هدف بیت کوین گولد، حل مشکل توزیع شدگی بیت کوین است که در حال حاضر بیشتر به سمت ماینرهای بسیار قدرتمند سوق داده است.

بر اساس اطلاعات ارائه شده، تابع هش مورد استفاده در بیت کوین گلد از نوع الگوریتم Equihash است تا کاربران معمولی با استفاده از قدرت پردازشی رایانه های خود بتوانند به مَعدن کاوی بپردازند. به گزارش Coinbase، توسعه دهندگان بیت کوین گلد پیش از عرضه ی عمومی نرم افزار برای این پول جدید، ۱۰۰ هزار بیت کوین گلد را مَعدن کاوی خواهند کرد. در حال حاضر و تا زمان مَعدن کاوی ۱۰۰ هزار سکه ی بیت کوین گلد، این پول رمزنگاری شده برای استفاده ی عموم در دسترس نیست.

ایجاد یک پول رمزنگاری شده که کامپیوترها با قدرت پردازشی بالا نمی توانند در آن به ماینینگ بپردازند، ایده ی بسیار خوب و اغواکننده ای برای کاربرانی است که به این حوزه علاقه مند هستند. اطلاعات ارائه شده نشان از آن دارند که نرم افزار مَعدن کاوی بیت کوین گلد از تاریخ اول نوامبر در اختیار عموم قرار خواهد گرفت؛ البته باید به این نکته اشاره کرد که شماری از صرافی های بیت کوین اعلام کرده اند که از بیت کوین گلد تا زمان ارائه ی کد این پول پشتیبانی نخواهند کرد. البته به ادعای وب سایت بیت کوین گلد، ۲۰ صرافی متعهد شده اند که از پول رمزنگاری جدید پس از ارائه  به صورت عمومی پشتیبانی کنند. پس از اعلام جدا شدن بیت کوین گلد از بدنه ی بیت کوین، وب سایت این پول جدید رمزنگاری شده مورد حمله ی DDoS قرار گرفت.

آزمایشگاه سرن: جهان در واقع نباید وجود داشته باشد

پژوهشگران آزمایشگاه سرن به تازگی دریافته اند که تقارن هایی آشکار وجود دارند که به نابودی جهان منجر می شوند؛ اما جهان همچنان وجود دارد.

به گزارش زومیت، گروهی از پژوهشگران در آزمایشگاه سرن (CERN) واقع در سوئیس که بزرگ ترین آزمایشگاه فیزیک ذره ای جهان به شمار می رود، یک بار دیگر مطالعاتی را انجام داده اند تا ببینند چرا جهان ما با وجود تقارن هایی بنیادین که می توانند منجر به نابودی فوری جهان شوند؛ همچنان وجود دارد و گسترش می یابد. متأسفانه در نتایج مطالعاتی که این پژوهشگران روی مغناطیس پروتون و پاد پروتون انجام داده اند، هیچ تفاوت خاصی دیده نمی شود.

به لطف وجود مقادیر برابری از ماده و پاد ماده، جهان ما کاملاً متوازن است. شاید این جمله بسیار زیبا به نظر برسد؛ اما همین موضوع می تواند به یک مشکل بزرگ تر که بحث وجود هستی را به میان می آورد، منجر شود. از آن جایی که توازن ماده و پاد ماده یک اصل بنیادین است؛ بنابراین نمی تواند وجود آورنده ی چیزی باشد و جهان ما در واقع نباید اصلاً وجود داشته باشد.

با توجه به مدل استاندارد فیزیک، جهان ما وقتی به وجود آمد، دارای مقادیر برابری از ماده و پاد ماده بود. در نگاه اول منطقی به نظر می رسد؛ اما مشکل این است که هر ذره ی پاد ماده، وجود ذره ی ماده را لغو می کند و هیچ چیزی باقی نمی ماند. مگر این که واقعاً هیچ ماده و پاد ماده ای نباشد و در این جا است که ما می گوییم چرا؟

دانشمندان پیش تر به این مشکل اشاره  کرده بودند؛ اما اکنون مقاله ی جدیدی در ژورنال Nature منتشر شده است که این موضوع را تأیید می کند و حالا باید بگوییم جهان ما با وجود این تضادهای آشکار، اصلاً نباید وجود داشته باشد. دانشمندان اکنون می گویند باید یک تفاوت جزئی و ناشناخته ای بین ماده و پاد ماده باشد (مانند تفاوت در جرم، بار الکتریکی یا هر تفاوت دیگری) که اجازه داده تا جهان ما وجود داشته باشد.

برای کاوش هرچه بیشتر این احتمال جالب، دانشمندان آزمایشگاه سرن، تصمیم گرفته اند تا به دنبال اختلافاتی در مغناطیس باشند. این پژوهشگران برای محاسبه ی مغناطیس پاد ماده با دقتی حیرت انگیز که نظیر آن دیده نشده است، از روشی استفاده کردند که توسط پژوهشگران دانشگاه ماینتس آلمان توسعه داده شده است. متأسفانه وقتی نتایج نشان داده شدند، باز هم هیچ تفاوتی مشاهده نشد.

کریستین اسمورا، پژوهشگر آزمایشگاه سرن در بیانیه ی رسمی که از سوی دانشگاه ماینتس منتشر شد، این چنین گفت:

تمام مشاهداتی که ما داشته ایم نشان داده اند که ماده و پاد ماده در توازن کامل هستند و اختلافی بین آن ها مشاهده نمی شود. به همین دلیل، جهان ما در واقع نباید وجود داشته باشد. یک تفاوت هرچند جزئی، باید در جایی وجود داشته باشد؛ اما ما به سادگی نمی توانیم پی ببریم که این اختلاف کجا است. منبع اختلاف کجاست؟

اگرچه پژوهشگران آزمایشگاه سرن نتوانستند اختلافی بین ماده و پاد ماده پیدا کنند؛ اما نتیجه ی کار آن ها به یک دلیل دیگر نیز با ارزش است. این پژوهش باعث شد که ما با دقت و جزئیاتی که تا کنون نظیر آن مشاهده شده، به مغناطیس پاد ماده بنگریم. پاد ماده را نمی توان در ظرفی فیزیکی نگه داشت؛ بنابراین پژوهشگران روشی را ابداع کردند که با استفاده از آن، پاد پروتون ها را به وسیله ی میدان های مغناطیسی و الکتریکی در یک جفت دامِ پنینگ نگه داشتند.

استفان اولمِر، سخنگوی بخش همکاری های چند ملیتی در آزمایشگاه سرن، می گوید:

اندازه گیری پاد پروتون ها بسیار دشوار است و ما به مدت ۱۰ سال روی این موضوع کار کردیم. موفقیت نهایی ما، ایده ی انقلابی اندازه گیری دو ذره را به همراه داشت. این اوج نتیجه ی سال ها تحقیق و توسعه ی بی وقفه است. یکی دیگر از نتایج مهم این تحقیق چند ساله، تکمیل موفقیت آمیز یکی از دشوارترین اندازه گیری های انجام شده در ابزار دامِ پنینگ بود.

با این حال، تا جایی که به مسئله ی وجودی جهان مربوط می شود، ما به همان جایی که شروع کرده بودیم بازگشتیم؛ ماده و پاد ماده اساساً متوازن هستند. ما نتوانسته ایم هیچ گونه اختلافی در جرم، بار الکتریکی و حتی مغناطیس این دو ذره پیدا کنیم. اکنون می توانیم بگوییم بر اساس هر آن چه که تا به امروز می دانیم، جهان ما نباید وجود داشته باشد. با این حال پژوهشگران امیدوارند که بالاخره یک روزی بتوانند پاسخی برای این معما بیابند. گام بعدی پژوهشگران این است که طی سال های آینده و با توسعه ی روش های پیچیده تر و نوآورانه تر، اندازه گیری های مربوط به پروتون ها و پاد پروتون ها را به سطح جدیدی وارد کنند.

آلفا (ALPHA)، یکی از آزمایشگاه های مهمی است که در محوطه ی سازمان سرن قرار دارد. پژوهشگران این آزمایشگاه در نظر دارند که به توازن های اساسی میان اتم های هیدروژن و پاد هیدروژن نگاهی بیاندازند؛ بنابراین شاید یکی از این گروه ها بتواند چیزی را پیدا کند که وجود جهان ما را توضیح دهد.

تایید روشی توسط FDA برای درمان زخم های ترمیم نشده با سلول های بنیادی

مرحله آزمایش بالینی روشی جدید برای درمان زخم های غیر بهبودی با کاربرد سلول های بنیادی آغاز شده است.

به گزارش زومیت، استفاده از سلول های بنیادی برای بهبود زخم، مفهوم جدیدی نیست، اما تا کنون همه ی تست ها در حد آزمایشگاهی بوده است. سلول های بنیادی برای مهندسی بافت پوست و بهبود زخم، بهبود زخم های بازسازی شده و در مرکز پزشکی سامفورد هم به عنوان یک درمان برای آسیب های وارد به شانه مورد آزمایش قرار گرفته اند. سازمان غذا و داروی امریکا اینک دومین آزمایش  بالینی سلول های بنیادی بافت چربی را برای درمان زخم های پایی که بهبود نمی یابند، طراحی کرده است. دوره آزمایشی این دارو در سپتامبر سال جاری آغاز شد.

شرکت کنندگان در این مطالعه، همگی بیش از ۱۸ سال سن داشته و زخمی به مساحت ۳ الی ۲۵ سانتی متر مربع با A1C کمتر از ۹ را روی پای خود داشتند. علاوه بر این، برای شرکت در مطالعه ی فوق، زخم پا باید حداقل ۳ ماه روی پا حضور می داشته و در این مدت هم بهبودی در آن حاصل نمی شده است. به گفته ی دیوید پریس، معاون مدیر اجرایی بخش نوآوری و تحقیق از موسسه سانفورد: این کارآزمایی بالینی می تواند به درمان هایی برای افراد مبتلا به زخم هایی که بهبود نمی یابند، کمک کند؛ از جمله افراد مبتلا به دیابت و افرادی دیگر که بیماری بر کیفیت زندگی شان تاثیر می گذارد.

تحقیقات سلول های بنیادی

در سال ۲۰۱۴، سازمان جهانی بهداشت تخمین زده بود که ۴۲۲ میلیون نفر مبتلا به دیابت در سراسر جهان وجود دارد. زخم های غیر بهبودی می تواند یک عارضه ی ناشی از دیابت باشد؛ یا همچنین می تواند بر آمده از انواع مختلف بیماری های عروقی باشد. در ایالات متحده ۲.۴ تا ۴.۵ میلیون نفر با زخم هایی مزمن در برخی قسمت های بدنشان زندگی می کنند. اضطراب بیش از حد در مراقبت از زخم های غیر بهبودی، به خصوص برای کسانی که در حال مبارزه با بیماری هستند، می تواند منجر به عفونت، درد و ادامه ی مشکلات مزمن سلامتی شود.

سلول های بنیادی برای درمان دیابت، بازسازی اعضای بدن و موارد بسیار بیشتری مورد تحقیق قرار می گیرند. مطالعه ی انجام شده در سانفورد هنوز به پایان نرسیده است؛ اما حمایت FDA از کارآزمایی بالینی نشان می دهد که علاقه و سرمایه گذاری رو به رشد و مناسبی در این زمینه ی تحقیقی وجود دارد.

انجام تحقیقات روی سلول های بنیادی در سال ۱۹۸۱ شروع شده و از هر سو نیز طیفی گسترده از قابلیت ها برای این زمینه متصور بوده ایم. سلول های بنیادی را گاهی به عنوان درمان و روش های درمانی با پتانسیل بالا و همینطور به عنوان روشی برای پاسخ به برخی معماها و پرسش های رازآلود در دنیای پزشکی و در سوی دیگر داستان هم به عنوان یک عمل ذاتا غیر اخلاقی که ممکن است آسیب بزرگی برای بشریت باشد و به دست افراد نامناسب بیفتند، در نظر گرفته اند. به نظر می رسد که تحقیقات سلول های بنیادی در سال های اخیر،  به طور گسترده ای توسط افراد مختلف به طور عمیق درک و پذیرفته شده است و همچنان به عنوان مجموعه ای از تحقیقات با برنامه های ظاهرا بی شمار  در حال رشد است.

صدور مجوز کاربرد نوع جدیدی از ربات‌ در جراحی های کمتر تهاجمی در آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز استفاده از یک نوع ربات را در جراحی های به روش کم تهاجمی صادر کرده است.

به گزارش زومیت، ربات ها اگرچه آینده ای غالبا ترسناک را برای ما به تصویر می کشند؛ آینده ای که فرصت های شغلی از دست انسان ها گرفته شده و به ربات ها داده می شوند. اما همین ربات هایی که روزی شغل های ما را تصاحب می کنند، هنگام بیماری ها هم به کمک ما و برای نجات جان انسان ها خواهند آمد. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در یکی از جدیدترین تصمیمات خود مجوز استفاده از نوعی ربات را در جراحی های به روش کم تهاجمی (Minimally invasive surgery) صادر کرده است. در این روش از جراحی، جراح به کمک کامپیوتر با کم ترین صدمه به پیکر بیمار و در نتیجه کم ترین شکاف موفق به جراحی می شود.

ربات سنهنس (Senhance) توسط شرکت TransEnterix توسعه پیدا کرده و  به عنوان یک دستیار رباتیک جراحی (RASD) شناخته می شود. دستیاران رباتیک به جراح امکان استفاده از کامپیوتر برای به حرکت درآوردن و کنترل وسایل جراحی در فرآیندهایی که شامل یک یا چند برش بر بدن بیمار هستند را می دهند. ربات سنهنس دارای یک اتاق فرمان است که جراح در آن قرار و کنترل سه بازوی ربات را برعهده می گیرد؛ در این اتاق جراح تصاویری سه بعدی با کیفیت بالا از بدن بیمار را مشاهده خواهد کرد.

بینیتا آشار، یکی از مسئولین سازمان غذا و داروی آمریکا در نشستی خبری می گوید: در جراحی های کم تهاجمی میزان درد بعد از عمل و ترس قبل از عمل و همچنین زمان ریکاوری بعد از جراحی کاهش چشم گیری پیدا می کنند. فناوری های RASD نوآوری هایی هستند که به کمک جراحی های کم تهاجمی آمده اند تا میزان دسترسی به بخش های مختلف بدن و میدان دید جراح را افزایش دهند.

جراحی به وسیله ی ربات سنهنس شانس موفقیت را افزایش می دهد. جراحی هایی که تا پیش از این خطرناک توصیف می شده اند به کمک این روش نرخ نجات بیمار بیشتر می شود. تاد پوپ، مدیر شرکت TransEnterix در همین رابطه بیان می کند: اعطای مجوز به ربات Senhance فرصتی مهم برای پزشکی آمریکا به شمار می رود. امید داریم به کمک سیستم توسعه داده شده بتوانیم اثربخشی، ارزش و انتخاب های جراحان، بیماران و کادر درمانی را بهبودی قابل توجه دهیم.

جراحی  رباتیک اتفاق جدیدی در دنیای پزشکی نیست و در سال های اخیر پیشرفت های زیادی هم در این حوزه اتفاق افتاده است. با این حال ایده ی اصلی تمام این پیشرفت ها یکسان بوده اند: ربات های جراح برای افزایش دقت و امنیت در حین عمل به کمک جراح می آیند. به این معنی که این ربات ها صرفا در جراحی دستیاری برای کادر درمان حساب می شوند، فرآیند جراحی را کنترل نمی کنند و در پشت تمامی اتفاقات انسان قرار دارد. تاد پوپ اضافه می کند: میلیون ها عمل لاپاراسکوپی سالانه با ابزارهایی نه چندان پیشرفته در آمریکا انجام می گیرند که انتخاب ها، قابلیت ها، راحتی و کنترل جراح در حین عمل را محدود می کنند. سنهس انتخاب های جدیدی پیش روی پزشکان قرار می دهد و می توان جراحی ها را به صورت کم تهاجمی انجام داد تا کنترل پزشک در حین جراحی افزایش و عوارض ناشی از درمان برای بیمار کاهش یابد.

شبیه سازی وسایل نقلیه با بدن انسان

یک آژانس تبلیغاتی اقدام به ثبت شبیه سازی وسایل نقلیه با چینش انسان ها کرده که در نوع خود بسیار جالب توجه است.

به گزارش زومیت، یکی از آژانس های تبلیغاتی مطرح جهان، برای شبیه سازی شمایل وسایل نقلیه با چینش بدن انسان ها، از چندین رقاص حرفه ای کمک گرفته است. موتورسیکلت، کامیون، خودرو و قایق، حالت هایی است که در این تصاویر تبلیغاتی تولید شده اند. دوربین مدیوم فرمت با لنز ۸۰ میلی متری در فاصله ی ۱۲ متری سوژه در کنار سالنی بزرگ با پس زمینه ی مشکی، بخشی از تجهیزات به کار رفته برای ثبت این تصاویر تبلیغاتی بوده است.

یکی از چالش  های پیش روی این تیم، عدم توانایی رقاصان در حفظ موقعیت خود برای مدت طولانی بوده است. بدین ترتیب تیم کارگردانی دقیقا حالت هر فرد را تعیین کرده تا پس از قرارگیری هر یک در موقعیت خود بلافاصله تصاویر مورد نظر ثبت شود. تصاویر نهایی توسط یکی از شرکت های فعال در حوزه ی حمل و نقل برای ارایه ی گزارش های سالیانه ی خود به کار گرفته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

6 − دو =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *