معرفی سایت های دسترس پذیر. آشنایی با مطلوبترین سایت برای کافه نشین ها

کافه، کافیشاپ، قهوه خانه و کافه قنادی، همگی از دیرباز محل تجمع، آشنایی یا دیدارِ آدم ها با هم دیگر بوده اند. ایران و غیر ایران هم ندارد. هر جای دنیا که باشی کافه گردی می تواند یکی از لذت های روزمره ات به حساب آید. حالا سه سالی می شود که یک تیمِ بسیار خلاق دست به کار شده اند تا درد سر پیدا کردنِ کافه را برای آدم هایی که یا پاتوق مشخصی ندارند، یا دلشان می خواهد به هر دلیل در جایی غیر از پاتوق همیشگیشان مستقر شوند و قهوه ای بنوشند، آسان کرده است. این گروه، اسم سایتشان را «کافه یاب» گذاشته اند.
در صفحه ی اصلیِ سایت کافه یاب می خوانیم: کافه‌یاب به عنوان مرجع معرفی و اطلاع‌رسانی کافه‌های ایران، در تابستان ۹۳ فعالیت خود را آغاز نمود. این وب‌سایت در نظر دارد تا با معرفی کافه‌ها، کافی‌شاپ‌ها، شیرینی فروشی‌ها و قهوه فروشی‌ها، امکان آشنایی کاربران را با این مکان‌ها و خدماتشان، فراهم کند. همچنین امکان درج و به روز رسانی اطلاعات کافه‌ها توسط صاحبان آن‌ها در وب‌سایت وجود دارد.
اهدافی که مؤسسان کافه یاب برای کاری که در پیش گرفته اند مد نظر دارند هم در نوع خود جالب توجه است. آنها این موارد را به عنوان هدف خود به شمار می آورند: فرهنگسازی قهوه و معرفی فرهنگ کافه‌نشینی در ایران
معرفی کافه‌های شهر به عموم مردم با اطلاعات دقیق‌تر و باکیفیت‌تر نسبت به تمامی سایت‌های مشابه
پوشش خبری از همایش‌ها، جشنواره‌ها و گردهمآیی‌های صنف قهوه
در دسترس بودن قهوه و تجهیزات مربوط به آن برای عموم مردم، از طریق فروش اینترنتی و تحویل درب منزل
پایین آوردن قیمت‌ها از طریق کاهش واسطه‌های فروش
پایین آوردن هزینه‌های کیفی و تبلیغاتی کافه‌ها و برندها
آشنایی بیشتر مردم با هنر و مبانی اجتماعی مرتبط با کافه‌ها و قهوه
در این سایت افزون بر کافه ها و مکان قرار گیری شان، اطلاعات بسیار ارزشمندی هم در مورد انواع قهوه ها، نحوه ی ساخت آنها و ابزار هایی که برای تهیه ی آنها مورد نیاز است، مسابقات و فستیوال هایی که حول محور قهوه یا کافیشاپ برگزار می شود و کلاس های آموزشی تهیه ی قهوه پیدا می شود. نکته ی بسیار جالب در مورد این وبسایت، فیلتر هایی است که شما می توانید در هنگام انجام جست و جو اعمال کنید. به طور مثال، می توانید از کافه یاب بخواهید که در یک منطقه ی خاص، کافه هایی را به شما معرفی کند که مجهز به وایفای باشد، پریز برق در دسترس باشد یا حتماً کارتخوان هم داشته باشد یا برای قرار های دو نفره مناسب باشد. یا مثلاً فرض کنید می خواهید نشستی آموزشی را در یک کافه برگزار کنید. در این صورت، می توانید به دنبال کافه هایی بگردید که از امکان ویدئو پروژکتور هم برخوردار باشد. امکان سیگار کشیدن، وجود غذای گیاهی، امکان سرو صبحانه و سرویس رزرو تلفنیِ میز و همینطور ارسال تلفنیِ غذا هم از دیگر فیلتر هایی است که شما می توانید در موقع search تعیین کنید. این سایت اپلیکیشن هایی هم برای اندروید و IOS دارد که در صورت نیاز می توانید از آنها استفاده کنید. برای استفاده از امکاناتِ قابل توجه کافه یاب، از آدرس:
https://www.cafeyab.com
استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × یک =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *