معرفی نرم افزار‌های دسترس‌پذیر: Microsoft onenote

هر کدام از ما اگر خودمان را کاربر جدی رایانه به حساب بیاوریم، حتماً و قطعاً نیازمند نرم افزاری هستیم که بتوانیم به کمک آن احتیاجمان به یادداشت برداری را رفع کنیم. این احتیاج زمانی بیشتر رخ می‌نماید که شما اهل مطالعه یا پژوهش و تحقیق هم باشید. اساساً حتماً همگی بر این نظر واقفیم که مطالعه بدون نکته برداری یا آنطور که پژوهشگر‌ها اطلاق می‌کنند، «فیش‌برداری»، معنا ندارد. این حرف را آنهایی خوب درک می‌کنند که تا به حال تجربهٔ انجام پروژه‌هایی نظیر پایان‌نامه یا مقالات علمی را از سر گذرانده باشند.
احتمالاً «Evernote»، نام برنامه‌ای است که پیشتر برای فیشبرداری این طرف و آن طرف به گوشتان خورده. این برنامه اما از نظر میزان دسترس‌پذیری در حالت نامطلوبی قرار دارد. مشابه برنامه‌ی Evernote، نرم‌افزار وان‌نوت می‌تواند تمام خواسته‌های شما از یک برنامه‌ی ثبت یادداشت را برآورده کند. شما می‌توانید به‌راحتی متون، عکس و لینک‌ها را در کتابخانه‌ی نرم‌افزار ذخیره کنید و با استفاده از قابلیت همگام‌سازی با سرویس فضای ابری، آن‌ها را جستجو کنید و به اشتراک بگذارید. همچنین نسخه‌های مک، اندروید و iOS این نرم‌افزار وجود دارد و می‌توانید یادداشت‌های خود را در دستگاه‌هایی با سیستم‌ عامل‌های مختلف همگام‌سازی کنید.
اگر از ویندوز ۱۰ استفاده می‌کنید، این برنامه به شکل پیشفرض بر روی ویندوز شما نصب شده و بنا بر این نیاز به دانلود یا نصب چیزی نخواهد بود. اما در صورت استفاده از نسخه‌های هفت یا هشت، احتمالاً اینجا بتوانید دانلودش کنید. همچنین اگر می‌خواهید فهرستی از میانبر‌های کاربردی در این اپلیکیشن را ببینید سری به این صفحه بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − پنج =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *