سلام و عرض ادب به همراهان وبسایت پکتوس.
به درخواست یکی از کاربران، امروز با نحوه ساختن ایمیل در gmail در خدمت شما گرامیان هستیم.
سرویس gmail بدون شک محبوبترین ارائه دهنده ی خدمات ایمیل در دنیا است و از قضا بر خلاف بسیاری مواقع که سرویس های محبوب برای کاربران نابینا و کمبینا مشکلات عدیده ی دسترسی دارند، این سرویس تا حدودی جزو دسترس پذیر های دنیای ایمیل محسوب می شود.
کاربران برای استفاده از این سرویس، نیاز به ساخت یک نام کاربری در این سایت دارند.
برای رفتن به صفحه ی ساخت نام کاربری، می توانید از
این لینک
استفاده کنید.
با ورود به این صفحه، فرمی در اختیار شما قرار می گیرد که با پر کردن آن، می توانید یک نام کاربری برای خودتان بسازید. در قالب این فرم، ابتدا در فیلد هایی با عنوان first name و last name، نام و نام خانوادگی شما پرسیده می شود و سپس در بخش chose your user name، از شما خواسته می شود تا نام کاربری دلخواهتان که در واقع همان آدرس میل شما محسوب می شود را وارد کنید.
شما می توانید در نام کاربری، از حروف و اعداد استفاده کنید.
دقت داشته باشید برای ورود نام کاربری، نیازی به نوشتن @gmail.com نخواهد بود.
به محض نوشتن نام کاربری، Gmail آن را در میان نام های کاربری موجود در این سایت جست و جو خواهد کرد و در پایین فیلد مربوطه، به شما اطلاع خواهد داد که آیا این نام کاربری قابل انتخاب است یا آن که پیشتر، شخص دیگری آن نام را برگزیده است.
در صورت قابل انتخاب بودن نام دلخواه، شما می توانید به ادامه ی کار بپردازید.
در ادامه ی مراحل ثبت نام، تاریخ تولدتان پرسیده خواهد شد.
در فیلد ابتدایی، ماه تولد خواسته شده که می توانید با جهتنما های بالا و پایین آن را انتخاب کرده و با دکمه ی Enter، تأیید کنید. با زدن کلید tab بر روی فیلد های روز و سال قرار خواهید گرفت که روز را می بایست به شکل دو رقمی و سال را به صورت چهار رقمی وارد کنید. مثلاً کسی که متولد روز ششم ماه است باید آن را به شکل ۰۶ وارد کند.
کلید tab، شما را به فیلدی می رساند که باید جنسیت خود را تعیین کنید. این امکان هم با استفاده از کلید tab فراهم خواهد بود.
در قسمت های بعدی ثبت نام، از شما خواسته می شود شماره ی تلفن همراهتان را وارد کنید.
شماره را بدون صفرِ ابتدای آن وارد کنید. این شماره، برای تشخیص هویت شما استفاده خواهد شد. بعد هم از شما خواسته می شود چنانچه ایمیلِ دیگری دارید، آدرس آن را وارد کنید.
این ایمیل، در زمانی کاربرد دارد که دسترسیتان به ایمیل، به هر دلیل از بین رفته باشد.
در مرحله ی بعد، در قسمت location، کشور محل سکونت خود را مشخص می کنید و با انتخاب دکمه ی next، به مرحله ی بعد منتقل می شوید.
در صفحه ی بعد، از شما خواسته می شود مشخص کنید فرایند تشخیص هویت، به چه صورت انجام پذیرد، از میان radio button های text message یا voice call به دلخواه یکی را انتخاب می کنید. با انتخاب text message، یک sms برای شماره ی وارد شده، ارسال خواهد شد که با ورود آن، هویتتان برای Gmail به اثبات می رسد.
اگر به جای text message، voice call را انتخاب کرده باشید، یک تماس اتوماتیک از سوی Gmail با تلفن شما گرفته می شود که در آن، یک کد پنج یا شش رقمی برایتان خوانده می شود و شما باید آن کد را در فیلد مربوطه، وارد کنید.
ورود کد و زدن دکمه ی submit به نشانه ی پایان ثبت نام است و Gmail شروع به بارگذاری صفحه ی ایمیلتان می کند. کاربران نابینا باید دقت داشته باشند که از آنجا که استفاده از صفحه ی استاندارد Gmail با دشواری هایی برایشان انجام می شود، بهتر است در هنگام load شدنِ صفحه، به سرعت کلید های insert+f7 را فشار دهند و از میان لینک ها، گزینه ی Basic html را انتخاب کنند. در صفحه ی باز شده هم دوباره با همان کلید ها، لینکها را لیست کرده و گزینه ی set basic html as default view را انتخاب کنند تا صفحه ی ایمیلشان همیشه در قالب basic html باز شود.
سلام و درود بر شما دست اندرکاران محترم شرکت پکتوس واقعاً که عالی بود خوب مختصر مفید و کاربردی توضیح داده بودید و واقعاً که جالب بود من با وجود این که یک ایمیل دارم ولی بازم این رو کپی میکنم تا اگر به آن نیاز داشتم بتوانم از آن استفاده کنم ممنونم از بابت این پست در پناه یگانه دادآر دادآفرین بدرود و خدا نگه دار
سلام به شما.
امیدواریم مفید فایده واقع بشه.
سپاس از حضورتون.
سلام تشکر از بذل محبتتان
با سلام به شما دوست عزیز.
امیدواریم مجموعه ترفند، مورد توجه شما عزیزان قرار بگیره و مفید فایده واقع بشه.
موفق باشید.
با سلام
خیلی عالی بود من چنین آموزش متنی ای در خصوص gmail ندیدم تا الآن تو سایتها. اتفاقاً خودم هم کامل با فرآیند ثبتنام آشنایی نداشتم. چرا که موقعی که ایمیل خودم رو ساختم چون سالهای 82 83 اینترنت نداشتم لذا پسرعمویم برام ساخته. تشکر.
سلام به آقا مهدی گل، یکی از قدیمیترین مخاطبان و همراهان شرکت پکتوس.
سعی داریم آموزش هایی که در زمینه های مختلف تهیه میشه، تا حد امکان، مخاطبان رو با اون برنامه خاص آشنا کنه تا حدی که اعضای جامعه هدف خودشون بتونن به صورت مستقل با اون نرم افزار یا اپلیکیشن کار کنن.
در واقع هدف مجموعه ترفند، آموزش ماهیگیری به مخاطبان هستش نه دادن ماهی به اونها.
خوشحالیم که این آموزش مورد توجه شما هم قرار گرفته.
در پناه حق.