تازه های کتاب صوتی خرداد 1400

نویسنده: رقیه شفیعی: کتابدار بخش نابینایان نهاد کتابخانه های عمومی کشور

پیش از معرفی کتب در نظر گرفته شده برای این شماره لازم به یاد آوری است که فایل ورد و فهرست مراکز ارائه دهنده خدمات کتابخانه ای به نابینایان در سراسر کشور همراه با آدرس، شماره تلفن و مسئول بخش ارائه دهنده خدمات، در پایان سیاهه کتاب های معرفی شده این ماه قرار داده می شود و شما می توانید از طریق ارتباط با مرکز معرفی شده در استان خود کتب مورد نیاز تان را درخواست دهید.

و اما معرفی کتاب های این ماه را با کتاب پیانیست نابینا شروع می کنیم:

*ماریا تنها دختر منشی دربار اتریش دختری نابغه است، استعداد او در نوازندگی پیانو با وجود نابینا بودن تحسین همگان را بر می انگیزد. پدر ماریا اما از وضعیت جسمانی دخترش راضی نیست و برای بهبود او از فرانس آنتوان مسمر -یکی از مدعیان هیپنوتیزم درمانی- طلب کمک می کند. ورود مسمر به زندگی ماریا همراه اتفاقات شگرفی است؛ تلفیقی از حس شجاعت، لذت، کمبود و درد بی گناهی.

«پیانیست نابینا» داستانی واقعی، مهیج و سرشار از عشق است به نویسندگی  میشل هالبرستادت و ترجمه ی علی ستار زاده که نشر کتاب مرو سال 1397 در 156 صفحه به چاپ رسانده است.

*کتابی که معرفی می شود همان اثری است که موجب تکفیر هانا آرنت شده و با تأخیری قریب به 60 سال به دست مخاطب فارسی زبان می رسد، اما رنگ و بوی کهنگی ندارد. اغلب پرسش هایی که هانا آرنت در گزارش خود از محاکمه ی آدولف آیشمن -یکی از مأموران ارشد رژیم نازی- در اجرای سیاست راه حل نهایی به بحث می گذارد هنوز پیش روی ماست و پاسخ درخوری نیافته است.

آرنت به پشتوانه ی نظریاتی که قبلاً در خواستگاه های توتالیتر مطرح کرده بود، در این کتاب از شر نو ظهوری سخن می گوید که نه از خبث طینت فرد بلکه از هزارتوی بروکراسی مدرن سرچشمه می گیرد. جنایات هولناک که خلاف  جرائم عادی تحت حمایت قانون انجام می شوند و وجود شان را از وجدان تهی می کند. در این شرایط هر فرد عادی می تواند دست به جنایت بزند بی آنکه حتی لحظه ای به آثار هولناک عمل خود فکر کند.

رهبران اسرائیل قصد داشتند با ربودن و محاکمه آیشمن به عنوان مغز متفکر دستگاه کشتار رژیم نازی اسرائیل را تنها مرجع و دادخواه حقیقی یهودیان جهان جلوه بدهند. اما تأکید آرنت بر ایرادات اساسی این دادگاه نمایشی و پشتیبانی او از ایده ی محاکمه ی آیشمن در یک دادگاه بین المللی شیرازه ی برنامه ی اسرائیل را تا حد زیادی از هم گسیخت.

علاوه بر این آرنت در خلال گزارش خود بُعد نسبتاً ناشناخته ای را از نقش شورا های یهود در هولوکاست ارائه کرد که به رغم گذشت بیش از نیم قرن همچنان جنجالی است و اشاره به آن می تواند گوینده را در مظان اتهام رایج یهود ستیزی قرار بدهد.

پرداختن به این موضوع آرنت را آماج حملات گسترده به خصوص از سوی صهیونیست ها قرار داد. صهیونیسم برای تثبیت تحقق اهداف دراز مدت خود لاجرم تنها پذیرای روایتی از تاریخ بود که یهودیان را قربانیان ازلی و ابدی نشان بدهد.

«آیشمن در اورشلیم گزارشی در باب ابتذال شر» اثر هانا آرنت را با ترجمه ی زهرا شمس انتشارات برج در 376 صفحه سال 1399 به چاپ رسانده است.

*ما می دانیم که همیشه به تله می افتیم. می دانیم که احساس نارضایتی به سراغ مان می آید و می دانیم آنچه را می خواهیم به خاطر جلب رضایت دیگران از دست می دهیم. اما نمی دانیم چه باید بکنیم! چرا برخی از افراد می توانند ما را از لحاظ عاطفی استثمار کنند و به ما احساس بازنده بودن ببخشند. افرادی که ما را همواره وادار به تسلیم می کنند استثمارگران ماهری هستند که هر زمان به خواسته شان می رسند خود شان را به ما نزدیک می کنند و اگر نرسند دست به تهدید می زنند و یا ما را زیر بار سنگینی از گناه مدفون می کنند. معمولاً یک شخص خاص، مانند همسر، پدر یا مادر، خواهر یا برادر و یا دوستان مان ما را آن چنان مصرانه به زنجیر استثمار می کشند که فراموش می کنیم آدم بزرگ سالی هستیم. آنها ما را روی انگشت کوچک شان می چرخانند. این جدال قدرت و دایره ی رفتار هایی که منجر به آن می شود باج گیری خالص است. یعنی باج گیری عاطفی. برّندگی این کلمه به ما کمک می کند فرایند انکار و سردرگمی را که بر بسیاری از روابط مان حاکم است بشکافیم و با حقیقت رو به رو شویم. در این حالت ما نیازمند شناسایی و اصلاح رفتار هایی هستیم که موجب رنج مان می شود.

«باج گیری عاطفی» نوشته ی سوزان فوروارد را با ترجمه ی منیژه شیخ جوادی نشر پیکان سال 1393 در 389 صفحه روانه بازار کرده است.

در این کتاب نشان داده می شود که باج گیر ها چگونه عمل می کنند و چرا برخی از ما در مقابل آنها لطمه پذیر هستیم. روانشناسی باج گیری توصیف می شود و نشان داده می شود که چگونه باج گیر ها از مهر و سایر ابزار هایشان استفاده می کنند و همچنین در خواهید یافت که چگونه ترس زمینه ی مشترکی است که در همه ی باج گیری ها دیده می شود.

*زمانی که جسدی پیچیده در پوشش پلاستیکی و سر گره خورده نزدیک بوته ها در محله ای ساکت واقع در حومه ی شهر توکیو پیدا می شود، داستان «پرونده شب توت فرنگی» نیز آغاز شده و ستوان ریکو هیمه کاوا و جوخه اش، عهده دار این پرونده ی قتل شده اند. قربانی به طرز وحشیانه ای سلاخی شده و زخم های عجیبی بر بدن دارد و هیچکس هم از چون و چرایی این جنایت بی رحمانه آگاه نیست.

ریکو هیمه کاوا که در سن 29 سالگی به سر می برد، به عنوان ستوان و سرپرست بخش جنایی اداره پلیس کلانشهر توکیو انتخاب شده؛ اما او برای این پست خیلی جوان است، با وجود موانعی بر سر راهش او از نظر روانی بسیار محکم بوده و نسبت به خطر بی توجه است؛ همچنین یک توانایی تحسین برانگیز در حل معماهای جنایی دارد. حال باید دید که می تواند از پس «پرونده شب توت فرنگی» هم بربیاید یا خیر.

ریکو سرنخ هایی پیدا می کند که سبب می شود پلیس، 11 جنازه ی دیگر را با همان جنس پلاستیک پیدا کند. هویت چندین جنازه غیرقابل تشخیص است اما آن هایی که هویتشان هم معلوم است هیچ ارتباطی به یکدیگر ندارند. تنها سرنخ دور از ذهن، به زمزمه هایی از یک وبسایت اینترنتی می رسد؛ چیزی در فضای تاریک اینترنت با نام «شب توت فرنگی».

اما همچنان که او به دنبال قاتل است، قاتل نیز به دنبال اوست و به نظر می رسد که خود او قربانی بعدی «پرونده شب توت فرنگی» است.

«پرونده ی شب توت فرنگی» نوشته ی تتسویا هوندا را نشر کوله پشتی با ترجمه سارا پور حسنی سال 1398 در 352 صفحه تقدیم دوست داران ادبیات پلیسی کرده است.

*محتوای این اثر شصت مقاله ی دانشنامه ای درباره ی شخصیت هاست. مقاله هایی از میان آنچه نویسنده ی این ها طی بیش از 35 سال دانشنامه نگاری در زمینه های مختلف نوشته است. مقاله های کتاب در سه بخش تنظیمشده اند. 1- قاجاریان. شامل شخصیت هایی که در عصر قاجار زاده شده و در گذشته اند. 2- قاجاری معاصران. شخصیت هایی که بخشی از زندگی آنان در عصر قاجار و بخش دیگری در دوره ی پس از 1300 بوده است. 3- معاصران. شخصیت هایی که دوره ی رشد و حیات شان پس از 1300 بوده است.

«شصت چهره از میان قاجاریان و معاصران» تألیف عبدالحسین آذرنگ را نشر کتاب بهار سال 1398 در 539 صفحه منتشر کرده است.

*در سال های بعد از انقلاب بسیاری از رجال رژیم گذشته که در جریان انقلاب یا بعد از آن از ایران خارج شده و به حال خود تبعیدی در اروپا یا آمریکا زندگی می کنند دست به نوشتن خاطرات زده اند. یا با مصاحبه با برنامه هایی نظیر تاریخ شفاهی ایران خاطرات خود را از کار و زندگی در رژیم گذشته بیان کرده اند. یکی از این اشخاص عبدالرضا انصاری از مقامات سرشناس دوره پهلوی است. وی در مقام وزارت، استاندار و سرپرستی و مدیریت آب و برق خوزستان فعالیت داشت. انصاری در بیان خاطرات خود در عین حال که به اقدامات مثبتی که در جهت عمران و آبادی صورت گرفته است، اشاره می کند، عدم توجه به وضع معیشت مردم به خصوص در شهرستان ها و روستا ها را با شرح آنچه به چشم خود دیده است بیان می کند. شرح پریشانی و نارضایی مردم و مشاهدات او در یکی از شهر های بزرگ خوزستان که از آن به نام شهر کوران نام می برد به راستی تکان دهنده است.

«ناگفته ها از روزگار پهلوی ها (خاطرات عبدالرضا انصاری)» با مقدمه و ویرایش محمود طلوعی را نشر علم سال 1393 در 482 صفحه تقدیم تاریخ دوستان کرده است.

*هزار بار آرزو کرد کاش ماجرا این طوری پیش نمی رفت! از آن کاش های سر گردانی که همه ی آدم ها در گذشته شان پیدا می کنند و با اینکه می دانند زندگی دکمه ی برگشت ندارد باز هم آرزویش می کنند.

«کارما» نوشته ی تکین حمزه لو را انتشارات روشا سال 1397 در 400 صفحه تقدیم رمان دوستان کرده است.

*در این اثر طنز که جز برای سرگرمی نیست نویسنده ی کتاب در مقدمه می گوید: این کتاب تقدیم می شود به تمام رانندگان تاکسی های اینترنتی، غیر اینترنتی، زرد، سبز، نارنجی قدیم، شخصی، دربستی و درباز، خطی و غیر خطی، آژانس و نیز تمام آنان که شغل شان این نیست ولی در مسیر خانه تا محل کار و بالعکس مسافر توراهی سوار می کنند. تقدیم می شود به همه ی عزیزانی که جهت فراموش کردن مشکلات و اندوه ها و پا درد ها و کمر درد ها و برای تحمل ترافیک سرسام آور جایی که قرار بود شهر باشد، چاره ای جز راه انداختن چنین بحث هایی نمی یابند.

«کأن لم یَکُن» اثر طنز امیر علی نبویان را نشر خوب سال 1399 در 77 صفحه به چاپ رسانده است.

*شهر اصفهان در طول تاریخ پر نشیب و فراز خود به علت موقعیت جغرافیایی پیوسته مورد توجه حاکمان قرار گرفته و بار ها به پایتختی انتخاب شده و هرزگاهی مورد هجوم بیگانگان نیز بوده است. با این حال پیوسته پایدار مانده و توانسته است بر اعتبار خود بیفزاید. چونان که امروز نیز این شهر به لحاظ اهمیت بالای فرهنگی، تاریخی، هنری و اجتماعی خود از غنای خاصی برخوردار بوده و یکی از الگو های برجسته ی فرهنگی در جهان اسلام محسوب می شود. آنچه موجب شهرت جهانی این شهر شده علاوه بر یادمان های بزرگ تاریخی، فرهنگی و هنری وجود اندیشمندان بزرگ علمی، فلسفی و اجتماعی، هنری و دینی است که در این شهر پرورش یافته اند و با تفکر و اندیشه ی فرهنگ ساز خود موجبات اعتلای این شهر را فراهم آورده اند. هدف اصلی این کتاب شناخت اصفهان و معرفی جاذبه های گردش گری این شهر در ابعاد مختلف و بررسی جایگاه صنعت گردش گری آن است.

«اصفهان و گردش گری» نوشته ی حسن بیگ محمدی است که سازمان فرهنگی تفریحی شهر اصفهان سال 1386 در 188 صفحه منتشر کرده است.

*پس از آنکه کامیار شاپور در سال 1397 زندگی را ترک کرد، در اغلب خبر ها بر این نکته تأکید شد که او فرزند فروغ فرخ زاد بود. عمری را به رنج و نومیدی گذراند و حدود دهه ی پایانی عمرش را به گیتار نوازی در بوستان پارک های تهران سپری کرد. کتاب حاضر می کوشد از زندگی شخصی، ادبی و هنری او آگاهی های دقیق یا به نسبت دقیقی در اختیار علاقه مندان قرار دهد.

«کامیار شاپور؛ شاعر، نقاش و نوازنده گیتار» را کامیار عابدی و فرناز تبریزی توسط نشر مروارید سال 1399 در 186 صفحه به چاپ رسانده اند.

کتاب شامل 10 فصل است که به بررسی زندگی و آثار کامیار شاپور می پردازد و همچنین خاطرات و آراء او درباره ی پدر و مادرش را بیان می کند. نیز متن نامه های او به پدرش و نامه های دیگران به او در کتاب جمع آوری شده و فصل های پایانی هم به تحلیل آثار نقاشی او از سوی سه تن از کارشناسان اختصاص یافته است.

*«کتاب عشق هفت عروسک و غاز برفی» نوشته ی پل گالیکو با ترجمه ی محمد علی صفریان را نشر پدید آوران سال 1363 در 206 صفحه منتشر کرده است.

این کتاب شامل دو داستان است. یکی عشق هفت عروسک و دیگری غاز برفی که داستان نخست چنین آغاز می شود:

در پاریس در بهار عمر ما دختری در پاریس می خواست خودش را در رود سن بیندازد. دختر موجود لاغر و بی قواره ای بود با دهان گشاد و موی سیاه کوتاه. بدنش همه استخوان بود و گودی هایی در هر جا که باید برجستگی باشد و فربهی. صورتش جذاب بود اما با گرسنگی و رنج از شکل افتاده بود. چشمانش بی قرار بود و درشت، براق، سیاه و مالامال از نا امیدی. اسمش مال هیکز بود اما مچ صدایش می کردند. یتیم بود یک بریتانیایی از اهالی دهکده ی پلو آرگ نزدیک سنبریو. با همه ی شور بختی اش هنوز چیزی از رمز و راز این سرزمین اسرار آمیز را با خود داشت…..

*فلسفه در همه ی کشور ها و همه ی فرهنگ ها واژه ای پر ابهت است. اما فلسفه به چه کار می آید؟ سقراط در آموزه هایش سؤالاتی طرح می کرد که با زندگی، شخصیت و خصایل افراد ارتباط داشت. ما نیز نیازمند درک معنای زندگی و آشنایی با هنر زندگی هستیم. لذا به انتشار کتاب های فلسفی که نه فقط با صدای عقل بلکه با شعور زندگی با ما درباره ی مسائل زندگی مان سخن می گویند با نور تاباندن بر زوایای تاریک پیچیدگی های زندگی و دعوت از خود ما برای تفکر بیشتر یعنی فکر کردن به هنر زندگی با مدد گرفتن از تجربه ی دیگران نیاز داریم. یکی از مسائل پیچیده ی زندگی تنهایی است که جنبه های مختلف آن در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.

«فلسفه تنهایی» اثر لارس اسونسن را با ترجمه ی خشایار دیهیمی فرهنگ نشر نو سال 1397 در 239 صفحه روانه بازار کرده است.

کتاب در 8 فصل تنظیم شده است، فصل اول گزارشی از تنهایی را بیان می کند که مبتنی بر منابع روانشناسی، علوم اجتماعی و فلسفه است. فصل دوم ماهیت احساسات و جنبه ی احساسی تنهایی را تبیین می کند. فصل سوم می گوید که چه کسانی تنها هستند. فصل چهارم به اعتماد اختصاص دارد. فصل پنجم نقش عشق و دوستی را در زندگی آدم ها بیان می کند. فصل ششم آدم مدرن را که چجور آدمی است معرفی می کند. در فصل هفتم خلوت گزینی و انزوا به بحث گذاشته می شود. فصل هشتم هم به بحث درباره ی مسئولیت تک تک افراد در مدیریت تنهایی پرداخته می شود.

در زیر مشخصات تمامی کتابخانه های نابینایان سراسر کشور از جمله نشانی و راه های ارتباطی با آنها جهت آشنایی و سهولت دسترسی شما گرامیان خواهد آمد. در صورت کثب اطلاع از کتابخانه هایی که در این لیست نیستند، بروزرسانی اعمال خواهد شد.

لیست مراکز تولید و پخش کتاب های صوتی ویژه نابینایان در استان های  مختلف را می توانید از طریق این لینک دانلود کنید.

  1. آذربایجان شرقی تبریز خیابان آزادی چهار راه لاله کتابخانه مرکزی تبریز بخش نابینایان. مسئول: روح الله ساعی. تلفن: 04134435651
  2. آذربایجان شرقی تبریز خیابان امام خمینی (ره) ایستگاه بالا حمام روبروی ساختمان کاچیران جنب چاپ ناصر مؤسسه فرهنگی-هنری بصیر. مسئول: حمید رضایی. نشانی اینترنتی: bassir.ir پست الکترونیکی: info@bassir.ir تلفن: 04133355552 تا 3
  3. آذربایجان شرقی مراغه میدان پاسداران خیابان معلم شمالی روبروی بانک ملی کتابخانه ی اوحدی مراغه ای بخش نابینایان. مسئول: محمد نجفی تلفن: 04137228777 داخلی 7
  4. آذربایجان غربی ارومیه بلوار مدرس خیابان ارشاد روبروی بیمارستان امام خمینی کتابخانه ی مرکزی بخش نابینایان. تلفن: 04433485084، 04433485085 داخلی 4. مسئول: آیدا مجیدآبادی
  5. اردبیل خیابان دانشگاه ورودی مجتمع تفریحی-فرهنگی شورابیل کتابخانه مرکزی اردبیل بخش نابینایان. مسئول: سجاد فداکار. تلفن: 04533520743
  6. اصفهان میدان احمدآباد خیابان ولیعصر (عج) کتابخانه عمومی نابینایان اصفهان. مسئول: رسول رضایی. پست الکترونیکی: ble1386@gmail.com تلفن: 03132261090.
  7. اصفهان خیابان فروغی کتابخانه فاطمه زهرا بخش نابینایان. مسئول: سعید عابدی. تلفن: 03133373136
  8. اصفهان خیابان سجاد کوچه شماره 40 مدرسه شهید سامانی. مسئول: حسین جباری. تلفن: 03136618599
  9. اصفهان دانشگاه اصفهان مرکز امور نابینایان. مسئول: سمیه کریمی. پست الکترونیکی: bcui1395@gmail.com تلفن: 03137935565
  10. اصفهان نجفآباد خیابان قدس غربی کتابخانه شهیدان فتاح الجنان بخش نابینایان. مسئول: یدالله قربعلی. تلفن: 03142610666
  11. البرز کرج چهار راه دانشکده خیابان دانشکده جنوبی کتابخانه عمومی امیرکبیر طبقه همکف بخش نابینایان. مسئول: ثریا سبزی. ایمیل: alborzblindspl@gmail.com تلفن: 02632207990
  12. البرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج کتابخانه ویژه نابینایان. مسئول: محمدرضا گوراب زاد تلفن: ۰۲۶۳۴۱۸۲۵۱۳
  13. ایلام بلوار دانشجو ميدان دفاع مقدس جنب اداره آب و فاضلاب کتابخانه مرکزی بخش نابینایان. مسئول: رقیه شفیعی. ایمیل: ilam.blind.library@gmail.com تلفن: 08432247694
  14. بوشهر دشتستان خیابان هفت تیر کتابخانه شهید بهشتی. مسئول: فاطمه کاووسی. تلفن: 07734230080
  15. تهران اسلامشهر خیابان 15 متری باغ فیض ابتدای بلوار مصطفی خمینی جنب بهزیستی اسلامشهر کتابخانه شهید مصطفی خمینی بخش نابینایان. مسئول: جمال لطفی. تلفن: 02156694603
  16. تهران خیابان وحدت اسلامی خیابان بهشت در 4 پارک شهر کتابخانه مرکزی پارک شهربخش نابینایان. مسئول: همایون شاهمرادی تلفن: ۰۲۱۵۵۱۶۳۶۸۶
  17. تهران دانشگاه تهران اداره کل امور دانشجویی بخش نابینایان. مسئول: محبوبه ایزدی. پایگاه اطلاعات علمی نابینایان: blind.ut.ac.ir تلفن: 02161112920
  18. تهران دهکده المپیک بلوار المپیک جنب مسجد جامع المهدی کتابخانه عمومی حضرت فاطمه بخش نابینایان. مسئول: شهرزاد دهقان. تلفن: 02144720374، 02144724835
  19. تهران خیابان ولیعصر نرسیده به میدان تجریش جنب پمپ بنزین باغ فردوس پلاک 1797 کتابخانه شهید دکتر باهنر بخش نابینایان. مسئول: فرزانه شاهمرادی. تلفن: 02122728164
  20. تهران میدان بهارستان خیابان جمهوری خیابان ظهیر الاسلام پلاک 53 مجتمع نابینایان رودکی. مسئول: محمد خوانین زاده. تلفن: 02133112152 02133112190.
  21. تهران خیابان دکتر علی شریعتی بالاتر از سه راه ضرابخانه کتابخانه ی عمومی حسینیه ی ارشاد بخش نابینایان، مسئول: پرستو ولدخان. تلفن: 02122894004
  22. چهارمحال و بختیاری بروجن بلوار ملت مجتمع شهید وفایی کتابخانه فجر ویژه نابینایان. مسئول: راضیه پور جوادی بروجنی. تلفن: 03834226701
  23. چهار محال و بختیاری شهرکرد حدفاصل خیابان سعدی و مولوی کوچه ۴۴ پلاک ۹ کتابخانه عمومی نابینایان رودکی. مسئول: حکیمه الیاسی بختیاری. تلفن: 03832225309
  24. خراسان جنوبی بیرجند خیابان کاظمیه کاظمیه 17 کتابخانه بیرجند. مسئول: محمد تقی کریم پور. تلفن: 05632211559
  25. خراسان رضوی سبزوار میدان کارگر خیابان شهید نظیف کتابخانه حاج ملاهادی سبزواری بخش نابینایان. مسئول: علی بشیری. تلفن: 05144441449
  26. خراسان رضوی مشهد بلوار 7 تیر میدان 8 شهریور کتابخانه مرکزی امام خمینی بخش نابینایان. مسئول: منیره نوری. تلفن: 05138915560
  27. خراسان رضوی نیشابور کتابخانه عمومی دکتر شریعتی بخش نابینایان. مسئول: ناهید خوارزمیان. تلفن: 05142211122
  28. خراسان شمالی بجنورد انتهای خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی نبش چهارراه کتاب (تقاطع صیاد شیرازی) کتابخانه عمومی مرکزی آیت الله مهمان نواز بخش نابینایان و کم بینایان. مسئول: علی حاجی آبادی. تلفن: 05832228763
  29. خوزستان اهواز جاده ساحلی کیان پارس رو به روی پارک دولت کتابخانه مرکزی بخش نابینایان. مسئول: محمدحسن احساندوست. تلفن: 06133361017
  30. خوزستان امیدیه خیابان ارشاد جنب اداره فرهنگ و ارشاد کتابخانه شهید بهشتی بخش نابینایان. مسئول: فاطمه اسودزاده. تلفن: 06152626001
  31. زنجان بلوار 22 بهمن جنب پارک شهید رجایی کتابخانه عمومی اندیشه سپید. مسئول: فاطمه محسنی. تلفن: 02433558880
  32. سمنان خیابان معلم بلوار بسیج رو به روی استخر 22 بهمن اداره کل کتابخانه های عمومی استان سمنان کتابخانه مرکزی بخش نابینایان. مسئول: مهرداد فؤادیان. پست الکترونیکی: blind.kms1395@gmail.com تلفن: 02333439918 داخلی 109
  33. سیستان و بلوچستان زاهدان خیابان امام خمینی بهزیستی استان مجتمع امام علی کتابخانه مشارکتی معین مرادی بخش نابینایان. مسئول: علی اصغری. تلفن: 05433443470
  34. فارس شیراز میدان قائم ابتدای بلوار هجرت نبش کوچه 2 کتابخانه عمومی حسینعلی رئیسی بخش نابینایان. مسئول: پریسا محمدی. پست الکترونیک: plblind30@gmail.com تلفن: 07132276938
  35. فارس شیراز مؤسسه نابینایان توانگران کارآفرین کتابخانه گویا. مسئول: لیلا غزنوی. نشانی اینترنتی: mntk.ir تلفن: 07138318815 تا 7 داخلی 2
  36. فارس ارسنجان خیابان ولي عصر جنوبي كوچه 12 متري پلاك 66 کتابخانه کودکان امید. مسئول: فاطمه ابراهیمی. تلفن: ۰۷۱۴۳۵۲۷۹۱۱
  37. قزوین خیابان فیاض بخش بوستان شهدا کتابخانه عمومی شهدا بخش نابینایان. مسئول: محمود ارجمند. تلفن: 02833363292
  38. قم کتابخانه عمومی آیت الله خامنه ای (مرکزی) بخش نابینایان. مسئول: حسن عبدلی. تلفن: 02537755566
  39. كردستان سنندج خیابان فردوسي جنب مخابرات کتابخانه فردوسی بخش نابینایان. مسئول: کامبیز اسدی. تلفن: ۰۸۷۳۳۲۸۵۷۵۱
  40. كرمان میدان ولی عصر خیابان شهید رجایی نرسیده به پمپ بنزین کتابخانه مرکزی کرمان مسئول: پیمان رضایی زاده. تلفن: 03432231647
  41. كرمانشاه شهرك بهداري جنب دبيرستان علامه مجلسي کتابخانه خاتم الانبیا بخش نابینایان. مسئول:: فروزان عزیزی. تلفن: 08338369199
  42. كرمانشاه بلوار طاق بستان پشت فروشگاه رفاه کتابخانه علامه طباطبایی بخش نابینایان. مسئول: ندا نوری. تلفن: 08334293920
  43. كهگيلويه و بوير احمد یاسوج سالم آباد بلوار آیت الله کاشانی کتابخانه مرکزی آيت الله سيد كرامت ملك حسيني(ره) یاسوج بخش نابینایان. مسئول:: جواد اسدی. تلفن: 07433232498
  44. گلستان گنبدکاووس خيابان گلشن غربی مختوم جنوبي کتابخانه مختومقلي فراغی. مسئول: مجید حکیم. تلفن: 01733222024
  45. گلستان گرگان میدان ولیعصر خیابان 5 آذر کتابخانه میر فندرسکی بخش نابینایان. مسئول: حمیده روحی. تلفن: 01732264343 داخلی 15
  46. گیلان رشت ابتدای خیابان سعدی مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیا بخش نابینایان. مسئول: زهرا خسروی. تلفن: 01333245858
  47. لرستان بروجرد خیابان 45 متری بسیج جنب پارک مادر کتابخانه علامه شهیدی بخش نابینایان. مسئول: مهدی مقدسی. تلفن: 06642465800
  48. مازندران ساری بلوار اميرمازندراني خیابان رودكي رو به روي پارك قدس كوچه رضي اداره كل استان مازندران بخش نابینایان. مسئول: عادل اکبری. تلفن: 01133369916
  49. مازندران بهشهر بلوار شهید هاشمینژاد کتابخانه شهید سید عبدالکریم هاشمی نژاد. مسئول:: عباس علی بابایی. تلفن: 01134533499
  50. مركزي ساوه میدان فلسطین بلوار دادگستری جنب سالن ورزشی فجر کتابخانه عمومی سلمان ساوجی بخش نابینایان. مسئول: لیلا سعیدی فر. تلفن: 08642247672
  51. مركزی اراك خيابان امام رو به روي زايشگاه طالقاني كتابخانه عمومي شماره 1 بخش نابينايان دكتر محمد خزائلي. مسئول: ابوالفضل حیدری. تلفن: ۰۸۶۳۲۷۸۶۷۱۰
  52. همدان فلکه فردوسی بلوار شهید چیت سازیان بلوار قلم کتابخانه مرکزی همدان بخش نابینایان. مسئول: هما خانجانی. تلفن: 08132646747
  53. يزد بلوار بسیج کتابخانه مرکزی یزد بخش نابینایان. مسئول: سمانه فتاحی. تلفن: ۵۰ ۱۸ داخلی 105
  54. یزد دانشگاه سراسری یزد ساختمان علوم پایه کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد. مسئول: احمد نظری. تلفن: 03531233366

منبع: ماهنامه ی مانا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت + بیست =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *