دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه ۱8 اسفند ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و بیست و ششمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

علی بابا بزرگ ترین مرکز تماس حوزه گردشگری خاورمیانه را افتتاح کرد

علی بابا از ساختمان جدید مرکز تماس خود در اکباتان با ظرفیت ۴۰۰ کارمند رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، ۶ اسفند ۹۷، شرکت علی بابا طی یک نشست خبری با حضور رسانه‌ها از ساختمان جدید مرکز تماس خود واقع در شهرک اکباتان تهران رونمایی کرد. در این نشست که با یک تور بازدید از بخش‌های مختلف ساختمان نیز همراه بود، مسعود طباطبایی، مدیر ارشد اجرایی این شرکت گفت: علی بابا هم‌اکنون رتبه اول را در زمینه فروش بلیط هواپیمای داخلی دارد. ما برای ارائه سرویس بهتر نیاز به یک مرکز تماس مناسب داشتیم و به همین خاطر این مرکز تماس را که بزرگ‌ترین مرکز تماس خاورمیانه در حوزه سفر و گردشگری است با بیش از ۲۵۰ نفر کارمند راه‌اندازی کردیم.

در ادامه علی‌اکبر سلطانلو، مدیر ارشد مرکز تماس علی بابا، شرایط کار در این محیط و البته کیفیت خدمات کال سنتر علی بابا را تشریح کرد. وی گفت: حدودا دو ماه است که به ساختمان جدید نقل مکان کرده‌ایم و این ساختمان ظرفیت توسعه تعداد کارمندان تا ۴۰۰ نفر را نیز دارد… کارمندان بخش مرکز تماس در ۳ شیفت صبح، بعد از ظهر و شب در حال ارائه خدمات هستند.

سلطانلو در ادامه تاکید کرد که تماس تلفنی تنها راه ارتباطی علی بابا با مشتریانش نیست و این شرکت از طریق سایر کانال‌ها چون واتساپ، ایمیل، پیامک، تلگرام، اینستاگرام، توییتر، لینکدین و چت آنلاین نیز این خدمات پشتیبانی ۲۴ ساعته را ارائه می‌کند. او همچنین اعلام کرد که علی بابا روزانه ۸۰۰۰ تماس ورودی و ۴۰۰۰ تماس خروجی دارد که این به معنای ۲۶۰۰۰ دقیقه مکالمه تلفنی در روز است.

بهنوش حسینی، یکی از مدیران مرکز خدمات مشتریان درباره شرایط کار در این مجموعه گفت: ما عمیقا معتقدیم که بدون توسعه فردی کارمندان نمی‌توانیم به توسعه مجموعه امیدوار باشیم. از این رو سعی کرده‌ایم تا در این مرکز با روش‌های مختلف از جمله تعبیه اتاق‌های استراحت، ارائه غذای سالم، ساخت و تجهیز یک باشگاه ورزشی و… سعی کنیم تا کارمندان همیشه از نظر روحی در شرایط مناسبی باشند تا بتوانند به مشتریان نیز خدمات مناسبی ارائه دهند.

در ادامه آیدا آریانژاد، دیگر مدیر مرکز تماس علی بابا ضمن اعلام اینکه ۹۸ درصد از تمام تماس‌های ورودی به علی بابا پاسخ داده شده و مشکل کاربران حل می‌شود، گفت: استاندارد جهانی برای شاخص پاسخگویی در مرکز تماس زیر ۲۰ ثانیه است؛ بدین معنی که باید در کمتر از ۲۰ ثانیه به کاربر پاسخ داده شود و ما توانسته‌ایم به طور میانگین ۸۰ درصد تماس‌ها را در کمتر از این زمان پاسخ دهیم.

وی افزود: یکی از بخش‌های مهم مرکز تماس علی بابا واحد شکایات است که قبل و بعد از خرید و حتی در حین سفر پیگیر مشکلات مسافران هستند.

در پایان نیز طباطبایی تاکید کرد که علی بابا یک شرکت دانش بنیان است و به این خاطر بسیار به استفاده از تکنولوژی‌های روز در ارائه خدمات خود اهمیت می‌دهد. وی درباره سرویس کال‌بک مرکز تماس علی بابا گفت: تیم فنی علی بابا در حال توسعه سامانه‌ای است که فرایند کال‌بک را در مرکز تماس بهبود بخشد. سیستم کال بک ما که در حال توسعه است این‌گونه کار می‌کند که وقتی مشتری تماس می‌گیرد، اگر شماره نوبتش بالای ۵ باشد به او اعلام می‌کند که با وی تماس گرفته خواهد شد. اما این تماس به چند ساعت بعد موکول نمی‌شود و نوبت مشتری در صف انتظار حفظ شده و به محض فرا رسیدن نوبت، سیستم به طور خودکار با او تماس می‌گیرد.

در پایان نشست نیز یک تور بازدید از مرکز تماس علی بابا برگزار شد و مدیران این مجموعه خبرنگاران را با بخش‌های مختلف این مرکز آشنا کردند.

گلکسی A30 و A50 سامسونگ، با نمایشگر infinity-U و دوربین اولتراواید معرفی شدند

سامسونگ، پس از رونمایی از پرچم دار جدیدش، در MWC نیز با دست پر ظاهر شد. در این رویداد، دو میان رده ی جدید سامسونگ معرفی شدند.

به گزارش زومیت، شرکت سامسونگ، هفته ی گذشته از چند دستگاه جدیدش از جمله پرچمدارش، گلکسی اس 10 رونمایی کرد. اما خوشبختانه غول تکنولوژی کره، دست خالی به رویداد MWC نیامد.

دو گوشی جدید معرفی شده گلکسی A30 و گلکسی A50 نام دارند. این گوشی های سری A، به گفته ی سامسونگ به تمرکز بر قابلیت های اصلی تولید شده اند.

نمایشگر سوپر امولد infinity-U

در طول یک سال گذشته، شاهد آن بودیم که شرکت های مختلف به سمت تولید گوشی هایی با نمایشگر بدون قاب رفته اند. سامسونگ نیز در دو گوشی جدید گلکسی A30 و A50 چنین طراحی بدون قابی را پیاده سازی کرده است.

هر دو میان رده ی جدید سامسونگ از نمایشگر های سوپرامولد ۶.۴ اینچی، موسوم به infinity-U استفاده می کنند. این نام نشانگر شکاف U شکل در این دستگاه برای دوربین سلفی است. دوربین سلفی ای ۵۰، ۲۵ مگاپیکسل و دوربین سلفی ای ۳۰، ۱۶ مگاپیکسل است. دوربین های سلفی این دو دستگاه، تفاوت های جزئی دیگری نیز دارند. برای تولید قاب پشتی هر دو دستگاه، از پلاستیک براق استفاده شده و آلومینیوم یا شیشه در آن ها به کار نرفته  است. این موضوع احتمالا به خاطر کاهش هزینه های تولید و در نتیجه کاهش قیمت نهایی بوده است. همان طور که قبلا هم پیش بینی می شد، دوربین های پشتی به صورت عمودی در گوشه ی بالایی دستگاه تعبیه شده و لوگوی سامسونگ نیز در وسط قاب خودنمایی می کند. نکته ی جالب آنکه گلکسی A30 مجهز به حسگر اثر انگشت است اما A50 حسگر اثر انگشت ندارد.

دوربین های اولتراواید بهبودیافته با هوش مصنوعی

دوربین های پشتی A30 و A50 تفاوت های چشم گیری دارند. A50، از دوربین اصلی ۲۵ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 استفاده می کند. این بدان معنا است که دوربین کیفیت خوبی دارد اما چندان هم خارق العاده نیست! حسگر اصلی گلکسی A50، با یک حسگر واید ۸ مگاپیکسلی و همچنین حسگر عمقی ۵ مگاپیکسلی همراه شده است که موجب بهبود کیفیت تصویر ناحیه ی خارج از فوکوس می شود. گلکسی A30، درکنار حسگر اصلی، مجهز به حسگر عمقی ۵ مگاپیکسلی شده است.

در هر دو گوشی، دوربین، به وسیله ی فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی بهبود یافته است. گلکسی A50، به قابلیت فوکوس در سلفی و هچنین Bixby Vision مجهز شده است. این قابلیت، امکان خرید آنلاین ازطریق دوربین، ترجمه ی متون و یافتن اطلاعات را فراهم می آورد.

باتری بزرگ، پردازنده ی معمولی و حافظه ی داخلی زیاد

به دلایل نامعمولی، سامسونگ نام پردازنده ی استفاده شده در A30 و A50 را معرفی نکرده و تنها به اعلام تنظیمات octa-core و سرعت پردازنده بسنده کرده است. با این وجود، اطلاعات اعلام شده نشان می دهد که پردازنده ی مورد استفاده در A50، احتمالا اگزینوس 9610 و پردازنده ی A30، احتمالا اگزینوس 7904 است. اولی معادل اسنپدراگون 660 و دومی قابل مقایسه با اسنپدراگون 636 است.

گلکسی A50 با ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی عرضه می شود. همچنین مدل قوی تر 6/128 GB نیز برای آن موجود است. A30 نیز در دو مدل 3/32 GB و 6/128 GB عرضه می شود.

هر دو دستگاه مجهز به باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی، قابلیت شارژ سریع و درگاه microSD هستند. اندروید مورد استفاده در این دو دستگاه نامشخص است. پیش بینی می شود سامسونگ از اندروید 8.1 اوریو، به جای اندروید 9 پای، در A30 و A50 استفاده کند.

تاریخ عرضه و قیمت

Samsung قیمت گلکسی A30 و A50 را اعلام نکرده است؛ اما، احتمالا این دو دستگاه تا ماه آینده وارد بازار می شوند. در ابتدا فروش این دو دستگاه به بازارهای آسیایی مانند بازار هند محدود می شود و پس از آن وارد بازار کشورهای اروپایی و بازارهای جهانی می شود. A50، در چهار رنگ مشکی، سفید، آبی و مرجانی الهام گرفته از نور پراکنده عرضه می شود. A30، تنها در سه رنگ اولی موجود است.

گزارشی از حضور ال جی در mwc 2019

ال جی G8 ThinQ معرفی شد؛ طراحی مشابه گذشته و احراز هویت با رگ های دست

ال جی جدیدترین پرچم دار خود را با نام G8 ThinQ، طراحی مبتنی بر بریدگی و امکان احراز هویت با رگ های دست معرفی کرد.

به گزارش زومیت، ال جی طی رویداد اختصاصی خود در کنگره ی جهانی موبایل، از نسل جدید پرچم داران سری G رونمایی کرد. ال جی در ادامه ی G8 ThinQ و G8s ThinQ درکنار V50 ThinQ جدید ترین محصولات بخش موبایل ال جی است که به رقابت با پرچم داران سایر برند ها خواهند پرداخت. هر دو نسخه ی G8 با پردازنده ی قدرتمند اسنپدراگون ۸۵۵ و ۶ گیگابایت حافظه ی رم همراه خواهند بود. حافظه ی داخلی ۱۲۸ گیگابایت درکنار وجود درگاه کارت حافظه ی میکرو اس دی، از دیگر مشخصات فنی جی ۸ است. در طرف دیگر ابعاد نمایشگر، دوربین و باتری مولفه های متفاوت بین این دو گوشی است.

ال جی جی ۸ تینکیو به نمایشگر ۶.۱ اینچی اولد با رزولوشن ۳۱۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و پشتیبانی از استاندارد HDR10 مجهز شده است. باتری ۳۵۰۰ میلی آمپرساعت و چیدمان سه گانه ی دوربین شامل حسگر های ۱۲ مگاپیکسلی با لنز استاندارد، ۱۲ مگاپیکسلی با لنز تله فوتو و ۱۶ مگاپیکسلی در پس لنز اولتراواید، دیگر مشخصات پرچم دار جدید ال جی است. در طرف دیگر می توان جی ۸ اس را نسخه ی مقرون به صرفه تر پرچم دار جدید ال جی دانست. این گوشی از نمایشگر ۶.۲ اینچی اولد با رزولوشن ۲۲۴۸ در ۱۰۸۰ پیکسل بهره می برد و باتری ۳۵۵۰ میلی آمپر ساعتی نیز وظیفه ی تأمین توان مورد نیاز گوشی را برعهده خواهد داشت. دوربین اصلی سه گانه با حسگر های ۱۲، ۱۲ و ۱۳ مگاپیکسلی (لنز های به ترتیب استاندارد، تله فوتو و واید) نیز دیگر تفاوت این گوشی با برادر خود است. نکته ی جالب توجه فروش جی  ۸ با دوربین دوگانه در برخی بازارهای خاص است. حالت عکاسی جدید Night View نیز با ثبت و ادغام ۱۰ تصویر، برای ساخت تصاویری باکیفیت و بدون نویز در شرایط نوری تاریک، در دسترس است.

جی ۸ و جی ۸ اس با حذف اسپیکر مکالمه ی تلفنی، صدای مورد نیاز کاربر را ازطریق لرزش پنل نمایشگر ایجاد می کند؛ این فناوری Crystal Sound OLED نام  دارد که پیش تر در برخی تلویزیون های پرچم دار اولد ال جی نیز به کار رفته بود. ال جی با حذف اسپیکر مکالمه و هرگونه مجرای نفوذی آب در بخش بالای گوشی، اعلام کرده است که کاربران می توانند بدون هرگونه نگرانی از کاهش کیفیت، به انجام مکالمه ی خود در شرایط جوی مختلف مانند باران بپردازند. نکته ی جالب توجه در رابطه با قابلیت های صوتی این گوشی، تجهیز آن به اسپیکر Boombox ال جی است که پیش تر در جی ۷ نیز به کار رفته بود.

ال جی برخلاف بسیاری از رقبای خود، همچنان از جک هدفون بهره برده است که می تواند خبر خوشحال کننده ای برای بسیاری از کاربران باشد. چهار تراشه تبدیل سیگنال دیجیتال به آنالوگ نیز طبق سنت همیشگی ال جی در جی ۸ نیز وجود دارد تا هم چنان پرچم دار ال جی بهترین گزینه برای عاشقان دنیای موسیقی باشد.

هر دو گوشی ال جی جی ۸ و جی ۸ اس به دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی با لنز F/1.7 و نمونه ی ToF سه بعدی مجهز شده است که ال جی از این چیدمان با نام Z Camera یاد می کند. به لطف تجهیز به این چیدمان، پرچم دار جدید ال جی قابلیت تشخیص مشخصات دست کاربران را دارد تا امکان باز کردن قفل گوشی تنها با قرار دادن دست در مقابل گوشی نیز وجود داشته باشد. درک ضخامت و مشخصات ابعادی رگ ها با حسگر اینفرارد، بخشی از توانایی این دوربین است که به واسطه ی آن توانایی تمایز دست افراد مختلف با یکدیگر را دارد.

این دوربین همچنین توانایی تشخیص سه بعدی صورت را نیز دارد که از امنیت بیشتری نسبت به الگوریتم های تشخیص چهره ی دو بعدی در دوربین های سلفی عادی بهره می برد. به گفته ی ال جی این فناوری در شرایط نوری بسیار تاریک نیز به خوبی و با دقت بالا عمل خواهد کرد. اما قابلیت جذاب و منحصر به فرد دیگر جی ۸، امکان کنترل و ارایه ی برخی دستورها ازطریق ژست های حرکتی دست است. در این حالت بدون نیاز به لمس گوشی می توان با انجام برخی ژست ها مانند تکان دادن دست، چرخش مچ دست (مانند تنظیم حجم صدا توسط ابزار چرخان مخصوص به آن در سیستم های صوتی)، نزدیک کردن یا فاصله دادن انگشت ها از یکدیگر می توان تنظیماتی مانند برقراری تماس، تنظیم حجم صدا، گرفتن اسکرین شات یا رفتن به قطعه ی موسیقی بعدی را اعمال کرد؛ به  گفته ی ال جی این قابلیت در شرایطی مانند رانندگی، بسیار کاربردی خواهد بود. ژست های حرکتی کنترلی جدید را می توان جدید ترین ماجراجویی ال جی در بخش موبایل و پس از ارایه ی راه کار هایی مانند طراحی ماژولار، دانست.

ال جی جی ۸ در رنگ های مشکی، نقره ای و قرمز عرضه می شود؛ جی ۸ اس نیز در رنگ بندی مشکی آبی و سفید در دسترس علاقه مندان خواهد بود. غول کره ای دنیای فناوری هنوز جزئیات قیمتی پرچم داران جدید خود را اعلام نکرده است؛ با این حال انتظار می رود قیمت گوشی جدید کره ای ها در حدود ۸۰۰ دلار باشد.

وی 50 تین کیو ال جی رونمایی شد؛ دوقلوی غیر همسان V40 با پشتیبانی از 5G

ال جی وی 50 تین کیو جدیدترین گوشی ال جی است که شباهتی بی چون وچرا با وی 40 دارد و در نمایشگاه MWC 2019 رونمایی شده است.

ال جی با رونمایی گوشی وی ۵۰ تین کیو، به صورت رسمی وارد دنیای گوشی های هوشمند 5G شد. وی ۵۰ تین کیو که مدل ارتقا یافته ی وی ۴۰ به شمار می آید، از طراحی مشابه همان گوشی و برخی ویژگی های جدید استفاده می کند تا بتواند نظر کاربران را جلب کند.

با نگاهی به پنل پشتی گوشی، آنچه بیشتر از همه جلب توجه می کند، لوگوی 5G است. درضمن، این گوشی به لحاظ سخت افزاری تفاوت های چندانی با وی ۴۰ ندارد و از برخی جوانب بهبود یافته است. پرچم دار جدید ال جی درکنار پشتیبانی از فناوری 5G به باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز شده و برای پردازش وظایف از تراشه ی جدید اسنپدراگون ۸۵۵ استفاده می کند.

همان طور که احتمالا می دانید، تراشه ی پرچم دار کوالکام از مودم 5G ایکس ۵۰ برخوردار است. ال جی می گوید وی ۵۰ تین کیو به لطف پشتیبانی از 5G، سرعت دانلودی تا ۲۰ برابر سریع تر از گوشی های 4G دارد. درضمن، گرچه ظرفیت باتری این گوشی درمقایسه با وی ۴۰ تین کیو  ۲۰ درصد بیشتر شده است، باتوجه به پشتیبانی آن از 5G، نمی توان انتظار داشت تغییرات خیلی محسوس باشند. ویژگی مهم دیگر این است که LG V50 ThinQ به سیستم خنک کننده ی جدیدی مجهز شده تا از این طریق گرمای شدید حاصل از عملکرد تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ و نیز باتری پرظرفیت آن کنترل شود.

وی ۵۰ تین کیو درمقایسه با نسل قبل اندکی ضخیم تر شده و وزن نسبتا بیشتری دارد؛ اما ضخامت بیشتر باعث شده ال جی بتواند برآمدگی دوربین پشتی را حذف کند و جلوه ی زیباتری به گوشی ببخشد. این ها تقریبا تمامی تفاوت های بین وی ۵۰ تین کیو با وی ۴۰ هستند. درواقع، می توان پرچم دار جدید ال جی را نسخه ی 5G وی ۴۰ خطاب کرد.

ال جی خودش نیز به شباهت بی چون و چرای بین این گوشی ها اعتراف و دلیل را نیز ذکر کرده است. درواقع، ال جی برای ورود زودهنگام به دنیای گوشی های 5G، وقت کافی برای طراحی محصول کاملا جدید نداشت و مجبور شد از همان پلتفرم وی ۴۰ بهره بگیرد که البته لزوما کار نادرستی به شمار نمی آید.

افزون بر این، گوشی جدید ال جی در دنیای گوشی های هوشمند به نمایشگر ۶.۴ اینچ فول ویژن OLED با وضوح ۳۱۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل مجهز شده است. ال جی ترجیح داده فعلا وارد دنیای گوشی های مجهز به نمایشگر حفره دار نشود؛ به همین دلیل، گوشی جدید این شرکت در بخش بالایی بریدگی دارد. این بریدگی میزبان ۲ دوربین سلفی است: دوربین استاندارد ۸ مگاپیکسلی درکنار دوربین ۵ مگاپیکسلی با لنز عریض. دقیقا همچون وی ۴۰ تین کیو، گوشی وی ۵۰ تین کیو نیز از دوربین اصلی ۳ گانه بهره می برد: یکی از این دوربین ها به حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.5 و دیگری به حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و لنز تله فوتو و دوربین سوم به حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9 و لنز فوق عریض مجهز است.

یکی از اقدامات جالب ال جی، معرفی وسیله ی جانبی جدید برای گوشی وی ۵۰ تین کیو است. این وسیله ی جانبی که Dual Screen نام دارد، درواقع نمایشگری ثانویه با فناوری OLED و اندازه ی ۶.۲ اینچی و وضوح ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است که همچون قاب به گوشی متصل می شود. انرژی دوال اسکرین را باتری اصلی گوشی تأمین می کند؛ بنابراین می توان آن را به سادگی به  گوشی متصل و از آن استفاده کرد.

به لطف این نمایشگر ثانویه، کاربران خواهند توانست کارهای جالبی نظیر چندوظیفگی انجام دهند. برای مثال، آن ها می توانند روی هر نمایشگر، یک اپلیکیشن اجرا کنند. از نمایشگر ثانویه حتی می توان به عنوان کنترلر برای انجام برخی بازی های موبایلی نیز استفاده کرد.

ال جی وی ۵۰ تین کیو از اسپیکر استریو و رادیو FM هم پشتیبانی می کند. درضمن، این گوشی از استاندارد نظامی MIL-STD 810G برخوردار است و این، یعنی مقاومت زیادی دربرابر ضربه و شوک دارد. پرچم دار جدید ال جی برخلاف برخی از گوشی های جدید، حسگر اثر انگشت یکپارچه با نمایشگر ندارد و حسگر آن در پنل پشتی قرار داده شده است.

ال جی می گوید قصد دارد در ماه های آینده، گوشی جدید وی ۵۰ تین کیو را ازطریق اپراتورهای ورایزن و اسپرینت در کشور آمریکا عرضه کند. کره جنوبی و استرالیا و چند کشور اروپایی، دیگر مقاصد عرضه ی این گوشی خواهند بود. تاکنون جزئیات مربوط به تاریخ عرضه و قیمت گوشی جدید ال جی مشخص نشده است.

گزارشی از حضور سونی در mwc 2019

سونی اکسپریا 1 رونمایی شد؛ اولین گوشی هوشمند با نمایشگر 4K اولد

سونی در جریان برگزاری کنفرانس خود طی MWC 2019 از گوشی  هوشمند پرچم دار جدید خود با نام اکسپریا وان رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، اکسپریا وان را باید تحولی برای گوشی های هوشمند سری رده بالای اکسپریا ایکس زد خواند. اکسپریا وان اولین گوشی  هوشمندی است که از وجود نمایشگر اولد با رزولوشن 4K و نسبت تصویر ۲۱ به ۹ بهره می برد. ضمنا باید به این نکته اشاره کنیم که این گوشی  هوشمند اولین محصول سونی است که از وجود دوربین سه گانه بهره می برد.

از جمله ی مشخصات فنی این گوشی  هوشمند باید به نمایشگر ۶.۵ اینچی با نام CinemaWide اشاره کرد. سونی در این گوشی  هوشمند، پردازش تصویر مورد استفاده در ایکس وان را که از تلویزیون های سری براویای سونی به عاریه گرفته شده، درکنار بهبود رنگ مورد استفاده در مانیتور های سونی ترکیب کرده است.

رزولوشن نمایشگر اکسپریا وان سونی ۳٫۸۴۰ در ۱٫۶۴۴ پیکسل است و از استاندارد HDR نیز پشتیبانی می کند. گوشی  هوشمند پرچم دار جدید سونی برای پخش محتوای ویدیویی نظیر آنچه که نتفلیکس و آمازون تولید می کنند، مناسب است. همچنین باید به صدای دالبی اتموس اشاره کرد که هم ازطریق اسپیکرهای تعبیه شده در پایین نمایشگر و همچنین ازطریق هدفون این گوشی تجربه ای جدید را به هنگام تماشای ویدئو های HDR با نسبت تصویر ۲۱ به ۹ برای کاربران به ارمغان می آورد.

اکسپریا وان اولین گوشی  هوشمند سونی مجهز به دوربین سه گانه است. سونی در پنل پشتی از وجود سه حسگر ۱۲ مگاپیکسلی استفاده کرده است. حسگر اصلی از وجود سنسوری با سایز ۱/۲.۶ اینچی بهره می برد که با یک لنز با F/1.6 همراه شده است. همچنین باید به فناوری Optical SteadyShot اشاره کرد که درواقع ترکیبی از لرزش گیر اپتیکال و دیجیتال است. از دیگر فناوری های دوربین اصلی باید به فوکوس خودکار دوال پیکسل نیز اشاره کرد. دو دوربین دیگر به ترتیب به یک لنز تله فوتو با زوم دو برابری و فاصله ی کانونی ۵۲ میلی متری و همچنین لنز اولترا واید با فاصله ی کانونی ۱۶ میلی متری مجهز شده است.

از جمله ی فناوری های دوربین اکسپریا وان باید به فوکوس خودکار روی چشم سوژه اشاره کرد که از دوربین های سری آلفای سونی عاریه گرفته شده است. با استفاده از این فناوری دوربین چشم سوژه ی اصلی را شناسایی کرده و درصورتی که از کادر خارج شده و دوباره وارد کادر شود، می تواند آن را شناسایی کند. همچنین باید به قابلیت CineAlta اشاره کرد که اپلیکیشن Cinema Pro با استفاده از آن توسعه یافته است. با استفاده از این ویژگی می توان ویدئو هایی با نرخ ۲۴ فریم در هر ثانیه با پروفایل های رنگی متفاوت ثبت کرد.

اکسپریا وان همچون سایر پرچمداران با تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام همراه شده است. ضمنا باید به حافظه ی رم ۶ گیگابایتی درکنار حافظه ی داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی نیز اشاره کرد که می توان ظرفیت حافظه را حداکثر با استفاده از کارت  میکرو اس دی ۵۱۲ گیگابایتی افزایش داد.

سونی برای دوربین سلفی نیز از وجود یک حسگر ۸ مگاپیکسلی بهره برده است. باتری اکسپریا وان ظرفیتی ۳۳۳۰ میلی آمپر ساعتی دارد که از فناوری Battery Care سونی درکنار Smart Stamina بهره می برد.

ضمنا باید به مقاومت دربرابر نفوذ آب و گرد و غبار ازطریق فناوری IP68 اشاره کرد. سونی برای محافظت از نمایشگر این گوشی، پوشش گوریلا گلس ۶ را برگزیده است. سونی حسگر اثر انگشت را در لبه ی گوشی تعبیه کرده، حال آنکه برخلاف نسل های گذشته این حسگر با کلید پاور ترکیب نشده است.

سونی اطلاعاتی را در رابطه با قیمت گوشی اکسپریا وان اعلام نکرده و هنوز زمانی برای عرضه ی آن نیز اعلام نشده است.

اکسپریا 10 و اکسپریا 10 پلاس معرفی شدند؛ میان رده هایی با نسبت نمایشگر ۲۱ به ۹ و دوربین دوگانه

سونی از گوشی های هوشمند میان رده ی اکسپریا ۱۰ و اکسپریا ۱۰ پلاس با نمایشگر با نسبت ۲۱ به ۹ سینمایی و دوربین دوگانه رونمایی کرد.

سونی با استراتژی های جدید و حتی نام گذاری جدیدی در کنگره  جهانی موبایل MWC 2019 حاضر شده است. در نام گذاری میان رده  های جدید سونی خبری از حروف A و X نیست؛ بلکه دو گوشی هوشمند میان رده ی جدید سونی با نام های سونی اکسپریا ۱۰ و سونی اکسپریا ۱۰ پلاس معرفی شدند.

هر دو گوشی همانند اکسپریا وان از نمایشگر با نسبت تصویر ۲۱ به ۹ بهره می برند که نمایشگر CinemaWide نیست. سونی درکنار این دو دستگاه، گوشی هوشمند اکسپریا L3 را نیز معرفی کرد. انتظار می رود که هر دو گوشی هوشمند میان رده ی سونی اکسپریا ۱۰ و اکسپریا ۱۰ پلاس به همراه اکسپریا L3 از همین امروز به بازار عرضه شوند.

سونی اکسپریا ۱۰ پلاس

اکسپریا ۱۰ پلاس نسخه ی ارزان قیمت پرچم دار سونی محسوب می شود و از نمایشگر ۶.۵ اینچی با نسبت تصویر ۲۱ به ۹ مشابه گوشی سونی اکسپریا وان بهره می برد. میان رده ی جدید سونی با نمایشگر LCD IPS با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۵۲۰ پیکسل و باتری ۳۰۰۰ میلی آمپرساعتی به بازار عرضه خواهد شد.

اکسپریا ۱۰ پلاس در پنل پشتی از دوربین دوگانه  بهره می برد. دوربین اصلی پنل پشتی، ۱۲ مگاپیکسلی با حسگر ۱/۲.۸ اینچی و دوربین ثانویه  نیز ۸ مگاپیکسلی با قابلیت زوم دو برابری فقط برای عکاسی طراحی شده است. همچنین دوربین اکسپریا ۱۰ پلاس قابلیت تصویربرداری ویدئویی با کیفیت 4K را در دو فرمت ۱۶ به ۹ و همچنین ۲۱ به ۹ دارا بوده و از ویژگی هایی همچون SteadyShot (تثبیت کننده الکترونیکی) برخوردار است. دوربین سلفی میان رده ی ارزان قیمت سونی نیز همانند اکسپریا وان، ۸ مگاپیکسلی است.

اکسپریا ۱۰ پلاس با تراشه ی اسنپدراگون ۶۳۶، نسبت به گوشی های قدیمی XA2 ارتقا پیدا کرده است. تراشه ی اسنپدراگون ۶۳۶، چهار هسته ای مبتنی بر Cortex-A73 به علاوه ی A53 است. میان رده ی تازه  معرفی شده ی سونی با حافظه ی رم ۴ گیگابایتی و حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی با قابلیت ارتقاء بااسلات microSD تا ۵۱۲ گیگابایت به بازار عرضه خواهد شد.

مشخصات فنی اکسپریا 10 پلاس سونی

عرضه

معرفی     2019، فوریه

وضعیت   موجود. عرضه شده در فوریه 2019

نمایشگر

نوع          IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ

سایز         6.5 اینچ (~81.0% نسبت نمایشگر به بدنه)

رزولوشن 2520 در 1080 پیکسل (~422 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)

بدنه

ابعاد         167 در 73 در 8.3 میلی متر

وزن         180 گرم

سیم کارت                تک سیم کارته (نانو-سیم) یا دو سیم کارته ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)

پلتفرم

سیستم عامل             اندروید 9.0 (پای)

تراشه       Qualcomm SDM636 Snapdragon 636 (چهارده نانومتری)

پردازنده مرکزی      8 هسته ای 1.8 گیگاهرتز Kryo 260

پردازنده گرافیکی    Adreno 509

حافظه

درگاه حافظه            میکرو اس دی، تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم کارت)

حافظه داخلی           64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم یا 6 گیگابایت (فقط نسخه ی چین)

دوربین

اصلی       12 مگاپیکسل (فوکوس خودکار با تشخیص فاز) 8 مگاپیکسل

قابلیت ها  فلش LED، HDR، پانوراما

ویدیو        2160p@30fps، 1080p@30fps

سلفی        8 مگاپیکسل

صدا

جک ۳.۵ میلی متری              بله

– صدای 24 بیت/ 192 کیلوهرتز – لغو کننده ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی

باتری

باتری       باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت

قابلیت ها

حسگرها  حسگر اثر انگشت (کنار گوشی)، شتاب سنج، سنسور مجاورت، قطب نما

شبکه

فناوری     GSM / HSPA / LTE

اتصالات

شبکه بی سیم           بله

بلوتوث     5.0، A2DP، LE

GPS        بله، با A-GPS، GLONASS

NFC        بله

رادیو        رادیو اف ام

USB        2.0، Type-C 1.0; کانکتور ریورسیبل

متفرقه

رنگ ها   مشکی، نقره ای، طلایی

سونی اکسپریا ۱۰

اکسپریا ۱۰، میان رده ی دیگر تازه  معرفی شده ی  سونی است که از نمایشگر ۶ اینچی با نسبت تصویر ۲۱ به ۹ و رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسل بهره می برد. عرض این گوشی هوشمند تنها ۶۸ میلی متر است.

در پنل پشتی از دوربین دوگانه ، یکی ۱۳ مگاپیکسلی و دیگری ۵ مگاپیکسلی مجهز به حسگر عمق بهره می برد ولی فاقد لنز تله فوتو است. اکسپریا ۱۰ نیز همانند برادر بزرگ تر خود از قابلیت  هایی همچون تصویربرداری ویدئویی با کیفیت 4K و ویژگی های دیگری همچون SteadyShot بهره می برد. اکسپریا ۱۰ با دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی، تراشه ی قدیمی اسنپدراگون ۶۳۰ کوالکام به همراه حافظه ی رم ۳ گیگابایتی و حافظه ی داخلی ۶۴ گیگابایتی قابل ارتقاء و همچنین باتری با ظرفیت ۲۸۷۰ میلی آمپرساعتی به بازار عرضه خواهد شد. هیچ کدام از گوشی های هوشمند سونی اکسپریا ۱۰ و اکسپریا ۱۰ پلاس از فناوری شارژ سریع بهره نمی برند.

سونی با گوشی Xperia L3 قصد عرض اندام در بازار پایین رده را دارد

سونی اکسپریا L3 محصول جدید شرکت ژاپنی است که با تمرکز بر بازار اقتصادی تر و با مشخصاتی قابل قبول معرفی شد.

سونی در نمایشگاه MWC 2019 علاوه بر معرفی گوشی  پرچم دار Xpera 1 و گوشی میان رده ی Xperia 10، از محصولی اقتصادی تر در دسته ی پایین رده ها با نام Xperia L3 نیز رونمایی کرد. هدف از معرفی این گوشی هوشمند، پوشش دهی طیف کامل مشتریان توسط شرکت ژاپنی خواهد بود. در ادامه، به بررسی طراحی و مشخصات محصول اقتصادی برند ژاپنی می پردازیم.

طراحی گوشی اکسپریا L3 شبیه به پسرعموهای حرفه ای ترش است که پیش تر معرفی شدند. البته، زبان طراحی همیشگی سونی یعنی حاشیه های زیاد بالا و پایین تر نمایشگر، در محصول جدید نیز به چشم می خورند. درواقع، طراحی حاشیه های صفحه نمایش ۵.۷ اینچی LCD با نسبت تصویر ۱۸:۹، شبیه به محصولی از سال ۲۰۱۶ است، اما به راحتی در دست جای می گیرد. البته، به خاطر ارتفاع تقریبا زیاد، حمل آن در جیب شلوار احتمالا راحت نخواهد بود. نکته ی مفید دیگر در طراحی پنل جلویی Xperia L3، استفاده از پوشش گوریلا گلس نسخه ی ۵ است.

طراحی پنل پشتی گوشی جدید سونی، نوآوری خاصی ندارد. آن ها دوربین دوگانه ی خود را در گوشه ی بالایی جانمایی کرده اند و پنل نیز طراحی تقریبا صاف و عادی دارد. اگرچه طراحی دوربین، به صورت دوگانه انجام شد، اما یکی از لنزها، رزولوشن ۲ مگاپیکسلی دارد و تنها برای افزودن عمق به تصاویر مفید خواهد بود. به بیان دیگر، کاربر با بهره گیری از لنز دوم، تصاویر پرتره ی بهتری را با دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی ثبت خواهد کرد. دوربین سلفی Xperia L3 نیز لنز ۸ مگاپیکسلی دارد.

حسگر اثر انگشت در گوشی پایین رده ی سونی، درکنار دستگاه قرار دارد. در آن موقعیت، انگشت شست کاربر به راحتی روی حسگر قرار می گیرد. انتخاب دیگر سونی در آن بخش، مجزا کردن حسگر اثر انگشت از دکمه ی پاور گوشی است که امکان چک کردن اعلان ها را بدون باز کردن قفل گوشی به کاربر می دهد. البته، کاربردی بودن این طراحی، سؤال برانگیز خواهد بود.

در بخش رنگ آمیزی، نوآوری خاصی از سوی ژاپنی ها صورت نگرفت و گوشی اقتصادی آن ها در رنگ های نقره ای، مشکی و طلایی عرضه خواهد شد.

قطعات داخلی اکسپریا، تاحدودی پیرو طراحی ابتدایی بدنه ی آن هستند. قلب تپنده ی گوشی جدید سونی، پردازنده ی مدیاتک P22 است که تقریبا برابر با پردازنده ی میان رده ی کوالکام Snapdragon 625 خواهد بود. پردازنده ی مذکور، توانایی اجرای مناسب کارهای روزمره را دارد، اما در وظایف سنگین نمی توان انتظار زیادی از آن داشت.

باتوجه به اینکه سونی، گوشی جدید اقتصادی خود را با شعار تمرکز بر سرگرمی معرفی کرد؛ پردازنده ی استفاده شده در آن، معقول به نظر می رسد. البته تا زمانی که تعریف کاربر از سرگرمی، اجرای بازی های سنگین سه بعدی نباشد. درواقع تا زمانی که شما تنها به تماشای ویدئو یا گوش دادن به موسیقی در گوشی هوشمند بپردازید، اکسپریا L3 انتخاب مناسبی خواهد بود.

حافظه ی رم و حافظه ی داخلی Xperia L3 مشخص نیست، اما باتوجه به بازار هدف آن، می توان پیش بینی کرد که ۳ گیگابایت رم همراه با ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه ی داخلی برای گوشی جدید سونی در نظر گرفته شده باشد.

باتری استفاده شده در سونی اکسپریا L3، ظرفیت ۳۳۰۰ میلی آمپرساعتی دارد که باتوجه به صفحه نمایش تقریبا کوچک آن، احتمالا شارژدهی مناسبی به کاربر خواهد داشت. برای حفظ سلامت باتری نیز از فناوری Xperia Adaptive Charge استفاده می شود که نرخ شارژ باتری را کنترل می کند. گوشی اقتصادی سونی از فناوری شارژ USB Power Delivery نیز پشتیبانی می کند که شبیه به Fast Charge شرکت کوالکام است.

اگرچه مشخصات فنی L3 آن چنان حرفه ای نبودند، اما به معنای غیر قابل قبول نبودن آن گوشی نیز نیستند. البته، این تصور در بخش نرم افزار کمی تغییر می کند. اولین نکته ی شوکه کننده آن است که سونی، گوشی جدید و مخصوص سال ۲۰۱۹ خود را با اندروید قدیمی ۸ اوریو عرضه خواهد کرد. یعنی حتی نسخه ی کمی به روزتر یعنی ۸.۱ نیز در L3 گنجانده نشده است. کارشناسان می گویند برند ژاپنی هیچ توجیهی برای انتخاب این نسخه از سیستم عامل ندارد. درواقع، رخداد فوق یک شوک عجیب برای علاقه مندان به نرم افزار در اکوسیستم اندرویدی خواهد بود که حجم زیادی از آن ها را نیز تشکیل می دهند.

سونی می گوید که قیمت اکسپریا L3 وابسته به بازار عرضه خواهد شد و در کمال تعجب از این سبک از قیمت گذاری، مشخص نیست که چه بازارهایی میزبان محصول اقتصادی ژاپنی ها خواهند بود. درواقع، قیمت گذاری آخرین بخش از مشکلات سونی اکسپریا L3 محسوب می شود که البته، همیشه با شرکت ژاپنی همراه بوده است. آن ها عمدتا گوشی های خود را بیش از ارزش واقعی قیمت گذاری کرده اند و به همین دلیل، استقبال از محصولاتشان، آن چنان بالا نبوده است. درنهایت، کارشناسان شک دارند که اکسپریا L3 بتواند به جایگزینی منطقی دربرابر رقبا تبدیل شود.

درنهایت، هدف از معرفی محصول جدید سونی هنوز کمی مبهم است. درواقع به نظر می رسد که ژاپنی ها تنها تلاش کرده اند تا هرطور که شده، محصولی را با امکانات موجود عرضه کنند تا نقشی در بخش اقتصادی گوشی های هوشمند نیز داشته باشند.

گزارشی از حضور نوکیا در mwc 2019

نوکیا 9 PureView رونمایی شد؛ دوربین پنج گانه با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسلی در کنار یک سنسور ToF

نوکیا بالاخره نسل جدید پرچم دار خود، یعنی نوکیا ۹ پیوویو رارونمایی کرد. جدیدترین پرچم دار نوکیا از دوربین ۵ گانه در پنل پشتی بهره می برد.

به گزارش زومیت، نوکیا در کنفرانسش طی کنگره ی جهانی موبایل بارسلونا نسل جدید پرچم دارش، نوکیا ۹ پیور ویو را معرفی کرد. این گوشی با بهره گیری از دوربین ۵ گانه در پنل پشتی، عملکرد نوکیا ۱۰۲۰ با بهره گیری از دوربین ۴۱ مگاپیکسلی را یادآوری می کند.

همان طورکه اشاره کردیم، این گوشی از دوربین ۵ گانه در پنل پشتی بهره می برد. هر ۵ دوربین از حسگر ۱۲ مگاپیکسلی برخوردارند که ۲ حسگر رنگی و ۳ حسگر سیاه و سفید (مونوکروم) هستند. درضمن، به دیافراگم f/1.8 و فاصله ی کانونی ۲۸ میلی متری برای تمام ۵ لنز باید اشاره کنیم. هر ۵ حسگر به  طور هم زمان در زمان فشردن کلید شاتر، تصویر مد نظر را ثبت می کنند. سپس با استفاده از فرایند پردازشی، اطلاعات ثبت شده ی هر ۵ حسگر را با هم ترکیب و تصویری باکیفیت تولید می کند.

البته نوکیا ۹ در پنل پشتی ۷ روزنه دارد که ۵ روزنه به دوربین ها و یک روزنه به فلش و دیگری به دوربین ToF مربوط است. وظیفه ی دوربین ToF ثبت اطلاعات مربوط به عمق منظره ای است که دوربین از آن عکاسی می کند. باتوجه به ترکیب اطلاعات حاصل از ۵ حسگر اصلی برای ثبت تصویر، نوکیا ۹ پیورویو در برخی مواقع، تصاویری با داینامیک رنج ۱۲.۴ استاپی می تواند خلق کند که عملکردی نزدیک به حسگر های بزرگ است.

همچنین، نوکیا با بهره گیری از ۵ حسگر دوربین و نیز یک حسگر ToF می تواند تصاویری با جزئیاتی متشکل از ۱۲۰۰ لایه برای مناظری با عمق ۴۰ متری ثبت کند. باتوجه به همکاری نوکیا و گوگل به منظور شناسایی و بهبود تصاویر با استفاده از اپلیکیشن گوگل فوتوز که با اطلاعات حاصل از حسگر های دوربین ترکیب می شود، می توان تصاویر بوکه ی بسیار طبیعی را ثبت کرد. باتوجه به همکاری گوگل و نوکیا و اطلاعات ثبت شده از عمق تصویر، می توان پس از عکاسی، فوکوس تصاویر را روی سوژه ها تغییر داد.

البته باید به این نکته اشاره کرد که این گوشی نوکیا ازطریق تنظیمات، امکان ثبت تصاویر سیاه و سفید را ممکن می کند. کاربران با استفاده از نوکیا ۹ پیورویو تصاویری با فرمت RAW را  می توانند ذخیره کنند. سپس با استفاده از اپلیکیشن لایت روم که روی گوشی نصب شده، تصاویر را می توانند ویرایش کنند. نوکیا ۹ پیورویو ویدئوهایی با رزولوشن 4K HDR را با نرخ ۳۰ فریم برثانیه ثبت می کند.

از دیگر مشخصات فنی نوکیا ۹ پیورویو، به بهره گیری از نمایشگر ۵.۹۹ اینچی پی اولد با رزولوشن ۲٫۸۸۰ در ۱٫۴۴۰ پیکسل یا +QHD و حسگر اثر انگشت نوری اشاره کرد که زیر نمایشگر تعبیه شده است. نمایشگر این گوشی با پوشش گوریلاگلس ۵ محافظت می شود. نوکیا برای دوربین سلفی از حسگری ۲۰ مگاپیکسلی استفاده کرده است. شایان ذکر است این گوشی به  طور استاندارد با حافظه ی رم ۶ و داخلی ۱۲۸ گیگابایتی راهی بازار می شود. یکی از نکاتی که نوکیا ۹ پیورویو را دربرابر رقبا ضعیف جلوه می دهد، استفاده از تراشه ی اسنپدراگون ۸۴۵ است.

مشخصات فنی نوکیا 9 پیور ویو

عرضه

معرفی     هنوز معرفی نشده

وضعیت   در حد شایعه

نمایشگر

نوع          AMOLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ

سایز         5.9 اینچ (~76.0% نسبت نمایشگر به بدنه)

رزولوشن 2560 در 1440 پیکسل, نسبت تصویر 16 به 9 (~534 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)

محافظ      کورنینگ گوریلا گلس 5

– نمایشگر همیشه روشن (Always on Display)

بدنه

ابعاد         –

وزن         –

– IP68 گواهی – ضد نفوذ گرد و غبار و آب تا 1.5 متر و 30 دقیقه

سیم کارت                تک سیم کارته (نانو-سیم) یا دو سیم کارته ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال)

پلتفرم

سیستم عامل             اندروید 9.0 (پای)

تراشه       Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (ده نانومتری)

پردازنده مرکزی      8 هسته ای (چهار هسته ی 2.8 گیگاهرتز Kryo 385 Gold و چهار هسته ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 385 Silver)

پردازنده گرافیکی    Adreno 630

حافظه

درگاه حافظه            میکرو اس دی، تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم کارت)

حافظه داخلی           64/128 گیگابایت, 4 گیگابایت رم

دوربین

اصلی       دوربین پنج گانه 1 سنسور تشخیص عمق تصویر

قابلیت ها  لنز Zeiss، فلاش دوگانه ی LED دوگانه -tone فلاش، HDR، پانوراما

ویدیو        2160p@30fps, 1080p@30fps

سلفی        12 مگاپیکسل

صدا

جک ۳.۵ میلی متری              بله

– صدای 24 بیت/ 192 کیلوهرتز – Nokia OZO audio – لغو کننده ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی

باتری

باتری       باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4150 میلی آمپر ساعت

قابلیت ها

حسگرها  حسگر اثر انگشت (زیر نمایشگر)، شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب نما

– شارژ سریع باتری (Quick Charge 3.0) – پخش کننده ی MP4/H.264 – پخش کننده ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC – پشتیبانی از +ANT – ویراستار عکس و فیلم- نمایش دهنده ی اسناد

شبکه

فناوری     GSM / HSPA / LTE

اتصالات

شبکه بی سیم           Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, WiFi Direct, هات اسپات

بلوتوث     5.0, A2DP, LE

GPS        بله, با A-GPS, GLONASS, BDS

NFC        بله

رادیو        خیر

USB        3.1, Type-C 1.0

متفرقه

رنگ ها   آبی, نقره ای, برنزی

محدوده قیمت           حدود 750 یورو

نوکیا 4.2، نوکیا 3.2، نوکیا 1 پلاس و نوکیا 210 در MWC 2019 رونمایی شدند

نوکیا 4.2، نوکیا 3.2، نوکیا 1 پلاس و نوکیا 210 جدیدترین محصولات میان رده  و پایین رده ی فنلاندی ها هستند که ضمن بهره مندی از مشخصات فنی مناسب قیمتی مقرون به صرفه دارند.

همان طور که از مدت ها پیش انتظار داشتیم، اچ ام دی گلوبال دست پر به نمایشگاه MWC 2019 آمد و محصولاتی جدید برای قشرهای مختلف معرفی کرد. گرچه بی شک بیشتر توجهات به سمت گوشی نوکیا ۹ پیورویو با ۵ دوربین اصلی معطوف می شود، این موضوع نمی تواند به معنای اهمیت کم دیگر دستگاه های جدید این شرکت فنلاندی باشد.

نوکیا درکنار معرفی پرچم دار ۵ دوربینه  اش، گوشی های دیگری نیز با نام های Nokia 3.2 ،Nokia 4.2 ،Nokia 1 Plus و Nokia 210 با قیمت نه چندان گران رونمایی کرد. به طور کلی این دستگاه ها از سخت افزار چندان قدرتمندی بهره نمی گیرند؛ اما با نگاهی به مشخصات آن ها متوجه می شویم به غیر از نوکیا ۲۱۰، سایر آن ها می توانند برای انجام کارهای روزمره گوشی هایی بسیار کاربردی و مناسبی باشند.

میان رده های جدید نوکیا شاید مشخصاتی درحد پرچم داران نداشته باشند؛ اما از برخی ویژگی های جالب بهره می برند که جذابشان می کند. برای مثال، در اطراف دکمه ی پاور گوشی نوکیا ۳.۲ حلقه ی بیضی شکلی شاهد هستیم که هنگام آمدن اعلان، نورانی می شود. اچ ام دی گلوبال می گوید قراردادن LED مربوط به نوتیفیکیشن در قسمت جلویی دستگاه، در مواقعی عملا بی کاربرد می شود که گوشیِ خود را به صورت برعکس روی میز قرار داده باشید؛ به همین دلیل آن ها تصمیم گرفته اند LED اعلان را در اطراف دکمه ی پاور واقع در بخش کناری گوشی قرار دهند. گوشی های نوکیا ۴.۲ و نوکیا ۳.۲ هر دو از کلید اختصاصی برای گوگل اسیستنت برخوردارند.

در ادامه، با هریک از این گوشی ها دقیق تر آشنا می شویم.

نوکیا ۴.۲

مشخصات فنی نوکیا ۴.۲

تراشه       اسنپدراگون ۴۳۹ کوالکام

حافظه ی رم            ۲ یا ۳ گیگابایت از نوع DDR3

حافظه ی داخلی       ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت با امکان ارتقاء ازطریق کارت میکرو SD

نمایشگر   ۵.۷۱ اینچ با وضوح HD پلاس (۱۵۲۰x۷۲۰ پیکسل) و نسبت تصویر ۱۹:۹

باتری       ۳۰۰۰ میلی آمپرساعت

دوربین     اصلی

دوگانه: ۱۳ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.2 به همراه ۲ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.2

سلفی

۸ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.0

سیستم عامل             اندروید ۹ پای (اندروید وان)

ابعاد         ۱۴۸.۹۵ در ۷۱.۳ در ۸.۳۹ میلی متر

وزن         ۱۶۱ گرم

قیمت        ۱۶۹ یا ۱۹۹ دلار

نوکیا ۴.۲ سری جدید گوشی های این شرکت فنلاندی است که برای پرکردن خلأ بین نوکیا ۵ و نوکیا ۳ معرفی شده است. طبق ادعای نوکیا، این گوشی جدید می تواند «تجربه ی مقرون به صرفه ی پرچم داران» را ارائه دهد و از برخی ویژگی های پریمیوم نظیر نمایشگر ۵.۷۱ اینچ مجهز به بریدگی، پنل پشتی و جلویی شیشه ای، دوربین اصلی دوگانه و حسگر اثر انگشت بهره می برد. همه ی این  ویژگی ها درحالی است که قیمت این گوشی به ۲۰۰ دلار هم نمی رسد.

این گوشی نوکیا برای پردازش انواع وظایف از تراشه ی اسنپدراگون ۴۳۹ استفاده می کند که البته نمی توان انتظار سرعت سریعی از آن داشت. به علاوه، باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی آمپرساعت درکنار ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه ی داخلی یا ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی، دیگر مشخصات نوکیا ۴.۲ را تشکیل می دهند.

جالب ترین نکته درباره ی نوکیا ۴.۲ به کلیدهای آن برمی گردد. این دستگاه کلید اختصاصی برای دستیار صوتی گوگل دارد که می توانید کارهای متعددی با آن انجام دهید. اگر این کلید را یک بار فشار دهید، دستیار گوگل بالا می آید و اگر دو بار فشار دهید، Visual Snapshot ظاهر می شود. اگر این کلید را فشار دهید و نگه دارید، می توانید تا هر وقتی بخواهید ازطریق میکروفون صدای خود را ضبط کنید.

همان طور که اشاره کردیم، این دستگاه از حلقه ی درخشان اعلان در اطراف دکمه ی پاور نیز بهره می برد که درمجموع، جلوه ی زیبایی دارد. مدل پایه ی نوکیا ۴.۲ قیمتش ۱۶۹ دلار است و مدل قوی تر از برچسب قیمت ۱۹۹ دلاری بهره می برد. فعلا چیزی از تاریخ عرضه ی این گوشی نمی دانیم.

نوکیا ۳.۲

مشخصات فنی نوکیا ۳.۲

تراشه       اسنپدراگون ۴۲۹ کوالکام

حافظه ی رم            ۲ یا ۳ گیگابایت از نوع DDR3

حافظه ی داخلی       ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت با امکان ارتقاء ازطریق کارت میکرو SD

نمایشگر   ۶.۲۶ اینچ با وضوح HD پلاس (۱۵۲۰x۷۲۰ پیکسل) و نسبت تصویر ۱۹:۹

باتری       ۴۰۰۰ میلی آمپرساعت

دوربین     اصلی

۱۳ مگاپیکسل

سلفی

۵ مگاپیکسل

سیستم عامل             اندروید ۹ پای (اندروید وان)

ابعاد         ۱۵۹.۴۴ در ۷۶.۲۴ در ۸.۶ میلی متر

وزن         ۱۷۸ گرم

قیمت        ۱۳۹ یا ۱۶۹ دلار

دومین گوشی جدید معرفی شده نوکیا ۳.۲ نام دارد که درواقع، مدل به روزرسانی شده ی نوکیا ۳.۱ به حساب می آید. این دستگاه نیز همچون نوکیا ۴.۲، از کلید اختصاصی برای گوگل اسیستنت و حلقه ی نورانی نوتیفیکیشن در اطراف کلید پاور برخوردار است. با این حال، گوشی مذکور درمقایسه با نوکیا ۴.۲ نمایشگر بزرگ تری دارد و از باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی استفاده می کند که در نوع خود جالب  است.

همچنین، نوکیا ۳.۲ از تراشه ی اسنپدراگون ۴۲۹ کوالکام استفاده می کند و در دو مدل جداگانه عرضه می شود: مدل پایه با قیمت ۱۳۹ دلار و ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه ی داخلی و مدل قوی تر با قیمت ۱۶۹ دلار و ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی. با این حال، نبود برخی ویژگی های نوکیا ۴.۲ در نوکیا ۳.۲ ممکن است کمی به  فروشش لطمه بزند. برای مثال، نوکیا ۳.۲ پنل پشتی و جلویی شیشه ای ندارد و به بدنه ی پلاستیکی مجهز شده است. همچنین، این گوشی بدون حسگر اثر انگشت عرضه می شود. با این حال، قیمت ارزان تر نوکیا ۳.۲ درمقایسه با نوکیا ۴.۲ این موضوع را توجیه می کند.

نوکیا ۱ پلاس

مشخصات فنی نوکیا ۱ پلاس

تراشه       MT6739WW مدیاتک

حافظه ی رم            ۱ گیگابایت از نوع DDR3

حافظه ی داخلی       ۸ یا ۱۶ گیگابایت با امکان ارتقاء ازطریق کارت میکرو SD

نمایشگر   ۵.۴۵ اینچ با وضوح FWVGA پلاس از نوع IPS، نسبت تصویر ۱۸:۹

باتری       ۲۵۰۰ میلی آمپرساعت

دوربین     اصلی

۸ مگاپیکسل

سلفی

۵ مگاپیکسل

سیستم عامل             اندروید ۹ پای (نسخه ی گو)

ابعاد         ۱۴۵.۰۴ در ۷۰.۴ در ۸.۵۵ میلی متر

قیمت        ۹۹ دلار

گوشی سوم نوکیا ۱ پلاس است که ارزان قیمت ترین گوشی میان رده ی جدید فنلاندی ها به شمار می آید و سخت افزار ضعیفی هم دارد. این دستگاه مدل ارتقا یافته ی نوکیا ۱ به شمار می آید و بهبودهای اندکی به خود دیده است.

پایین رده ی جدید نوکیا از نمایشگر ۵.۴۵ اینچ با نسبت تصویر ۱۸:۹ برخوردار است. کاربر می تواند به سادگی کاور پشتی گوشی را باز و باتری آن را تعویض کند. افزون بر این، گوشی مذکور ضخامت کمتری درمقایسه با نوکیا ۱ دارد. نکته ی جالب  پشتیبانی این گوشی از اندروید ۹ پای نسخه ی گو است. نوکیا ۱ پلاس اوایل مارس ۲۰۱۹ (برابر با اسفند۱۳۹۷) عرضه خواهد شد.

نوکیا ۲۱۰

مشخصات فنی نوکیا ۲۱۰

تراشه       MT6260A مدیاتک

حافظه ی داخلی       ۱۶ مگابایت

نمایشگر   ۲.۴ اینچ با وضوح QVGA

باتری       ۱۰۲۰ میلی آمپرساعت (قابل تعویض)

دوربین     دوربین اصلی با کیفیت VGA

سیستم عامل             +S30

ابعاد         ۱۲۰.۸ در ۵۳.۵ در ۱۳.۸ میلی متر

قیمت        ۳۵ دلار

گوشی آخر، نوکیا ۲۱۰ نام دارد که طراحی اش همچون گوشی های کلاسیک این شرکت فنلاندی است. همان طور که انتظار می رود، این دستگاه مشخصات سخت افزاری جالبی ندارد. نوکیا ۲۱۰ به نمایشگر ۲.۴ اینچ با وضوح QVGA مجهز است و از ۱۶ مگابایت حافظه ی داخلی استفاده می کند. این گوشی ضمن برخورداری از بازی خاطره انگیز Snake، از ویژگی های دیگری نظیر کلیدهای فیزیکی و رادیو FM و باتری ۱۰۲۰ میلی آمپرساعتی بهره می برد. نوکیا ۲۱۰ با قیمت ۳۵ دلار، اواخر سال جاری میلادی عرضه می شود.

گزارشی از حضور هواوی در mwc 2019

میت ایکس معرفی شد؛ گوشی تا شدنی هواوی با نمایشگر تمام صفحه و مودم 5G

هواوی گوشی تا شدنی میت X را با مودم 5G و مکانیزمی متفاوت نسبت به گلکسی فولد معرفی کرد.

به گزارش زومیت، هواوی به شایعات و گمانه زنی های طولانی مدت پایان داد و گوشی تا شدنی خود را با نام Mate X طی رویدادی اختصاصی در کنگره ی جهانی موبایل ۲۰۱۹ رونمایی کرد.

پس از گلکسی فولد، گوشی هواوی میت ایکس دومین محصول جدی در دسته ی گوشی های تا شدنی به حساب می آید. چینی ها در این محصول راهکاری کاملا متفاوت را نسبت به سامسونگ در پیش گرفته اند و به کارگیری پنل OLED منعطف FullView درکنار مکانیزم لولای موسوم به Falcon Wing، امکان تا کردن نمایشگر به بیرون را فراهم کرده اند. بدین ترتیب میت ایکس می تواند نقش یک گوشی با طراحی تمام صفحه و نمایشگر دوگانه یا یک تبلت تمام صفحه را ایفا کند.

مشخصات فنی میت ایکس هواوی

عرضه

معرفی     2019، فوریه

وضعیت   عرضه در آینده نزدیک (سه ماهه دوم 2019)

نمایشگر

نوع          AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ

سایز         8.0 اینچ (~86.9% نسبت نمایشگر به بدنه)

رزولوشن 2480 در 2200 پیکسل (~414 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)

– 6.6 اینچ در حالت تاشده – AMOLED – 1148 × 2480 پیکسل (نسبت تصویر 19.5:9)

بدنه

ابعاد         – 161.3 در 146.2 در 5.4 میلی متر – حالت باز – 161.3 در 78.3 در 11 میلی متر – حالت تاشده                                                             وزن         295 گرم

سیم کارت                دو سیم کارته ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)

پلتفرم

سیستم عامل             – اندروید 9.0 (پای) – EMUI 9.1

تراشه       HiSilicon Kirin 980 (هفت نانومتری)

پردازنده مرکزی      8 هسته ای (دو هسته ی 2.6 گیگاهرتز Cortex-A76 و دو هسته ی 1.92 گیگاهرتز Cortex-A76 و چهار هسته ی 1.8 گیگاهرتز Cortex-A55)

پردازنده گرافیکی    Mali-G76 MP10

حافظه

درگاه حافظه            بله، حداکثر 256 گیگابایت حافظه ی نانو (استفاده از شیار سیم کارت دوم)

حافظه داخلی           512 گیگابایت، 8 گیگابایت رم

دوربین

اصلی       چهارگانه: 40 مگاپیکسل (1/17 اینچ سایز سنسور، لنز واید 27 میلی متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) 16 مگاپیکسل (لنز فوق عریض 17 میلی متری، f/2.2) 8 مگاپیکسل (لنز تله فوتو 52 میلی متری، f/2.4) دوربین TOF                                                      قابلیت ها             بهره مندی از لنزهای لایکا، فلاش دوگانه ی LED، پانوراما، HDR

ویدیو        2160p@30fps، 1080p@30fps

سلفی        ندارد

صدا

جک ۳.۵ میلی متری              خیر

لغو کننده ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی

باتری

باتری       باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعت

قابلیت ها

حسگرها  حسگر اثر انگشت (کنار گوشی)، شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب نما، فشارسنج                                                    شبکه

فناوری     GSM / HSPA / LTE

اتصالات

شبکه بی سیم           Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات اسپات

بلوتوث     5.0، A2DP، LE، aptX HD

GPS        بله، با دو بانده A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO، QZSS

NFC        بله

رادیو        خیر

USB        3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل

متفرقه

رنگ ها   آبی

محدوده قیمت           حدود 2300 یورو

طراحی منحصر به فرد میت ایکس باعث می شود تا در هر دو حالت تبلت و گوشی، عاری از هرگونه بریدگی یا حفره ای باشد؛ در حالت گوشی، میت ایکس نمایشگری ۶.۶ اینچی با رزولوشن ۲۴۸۰ × ۱۱۴۸ پیکسل و نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ را در اختیار کاربر قرار می دهد و در حالت تبلت، صفحه نمایش دستگاه به پنلی ۸ اینچی با رزولوشن ۲۴۸۰ × ۲۲۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۸:۷.۱ بدل می شود. برای مقایسه باید اشاره کنیم که ابعاد نمایشگر گلکسی فولد در حالت گوشی و تبلت به ترتیب ۴.۶ و ۷.۲ اینچ با بریدگی است.

در حالت تا شده، بخش پشتی نمایشگر برای استفاده در کاربری هایی نظیر ثبت عکس سلفی در دسترس کاربر قرار دارد. در این قسمت ابعاد صفحه نمایش به ۶.۳۸ اینچ و رزولوشن ۲۴۸۰ × ۸۹۲ پیکسل می رسد. چینی ها حسگر اثر انگشت و کلید کنترل صدای میت ایکس را نیز در لبه ی سمت راست آن قرار داده اند و مجموعه ی دوربین درکنار بخشی از قطعات، درون نوار باریکی در پشت دستگاه جای گرفته است.

میت ایکس بدنه ی بسیار باریکی دارد؛ به طوری که در حالت تبلت و گوشی، ضخامت آن به ترتیب به تنها ۵.۴ و ۱۱ میلی متر می رسد، ضمن اینکه در حالت تا شده هیچ شکافی بین دو نیمه ی دستگاه وجود ندارد. باید توجه داشته باشید که ضخامت گوشی تا شدنی سامسونگ در حالت تا شده ۱۷ میلی متر است. ریچارد یو، مدیرعامل گروه تجاری هواوی دستیابی به چنین ضخامتی را به لطف لولای نوآورانه ی دستگاه می داند که بیش از ۱۰۰ قطعه را دربردارد.

میت ایکس از مودم ۷ نانومتری 5G موسوم به Balong 5000 درکنار پردازنده ی قدرتمند کرین ۹۸۰ بهره می برد و به گفته ی ریچارد یو، به کاربر اجازه می دهد تا با سرعت فوق العاده ای، تنها ظرف ۳ ثانیه، فایلی یک گیگابایتی را دانلود کند؛ البته طبیعتا سرعت اتصال دیتا به اپراتور بستگی خواهد داشت. چینی ها حتی برای پروتکل های آینده نیز آماده شده و میت ایکس را با معماری های NSA و SA سازگار کرده اند. گوشی تاشوی هواوی حتی از دو سیمکارت نیز پشتیبانی می کند.

انرژی مورد نیاز میت ایکس را باتری دو تکه ای با ظرفیت کلی ۴۵۰۰ میلی آمپرساعت تأمین می  کند که احتمالا شارژدهی مناسبی را برای این دستگاه به ارمغان خواهد آورد. چینی ها شارژر سریع فوق العاده قدرتمند ۵۵ واتی را نیز برای گوشی تاشوی خود تدارک دیده اند که می تواند تنها ظرف ۳۰ دقیقه، شارژ باتری را به ۸۵ درصد برساند. ضمن اینکه ابعاد شارژر یادشده تفاوت چندانی با شارژرهای دیگر شرکت سازنده ندارد.

دوربین میت ایکس در همکاری با لایکا توسعه داده شده است و درست مانند میت ۲۰ پرو، شامل یک ماژول تله  فوتو، یک ماژول واید و یک ماژول اولتراواید می شود. بدین ترتیب کاربر انبوهی از قابلیت های متنوع از حالت شب و پرتره گرفته تا عکس های فوق عریض را در اختیار خواهد داشت و به لطف طراحی خاص گوشی، از این دوربین ها برای ثبت عکس های سلفی نیز می توان استفاده کرد. گوشی تا شدنی هواوی قابلیت جالب توجهی مانند Mirror Shooting را نیز ارائه می دهد که به موجب آن، سوژه می تواند در جریان عکسی باشد که از او گرفته می شود.

همان طور که می توان حدس زد، چینی ها برای میت ایکس با ۸ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی داخلی، قیمت فوق العاده بالای ۲۲۹۹ یورو (۲۶۰۰ دلار) را در نظر گرفته اند و آن را از اواسط ۲۰۱۹ با رنگ آبی روانه ی بازار خواهند کرد؛ اما احتمالا در آینده شاهد عرضه ی رنگ های بیشتری از این دستگاه خواهیم بود.

هواوی با مودم 5G CPE Pro نسل جدید اینترنت را به خانه های هوشمند می آورد

هواوی در جریان کنفرانس خود طی MWC 2019 از مودم 5G خود با نام 5G CPE Pro رونمایی کرد که ارتباط پرسرعت ۵ جی را به خانه های هوشمند می آورد.

هواوی با رونمایی از بالونگ ۵۰۰۰ به عنوان مودم ۵ جی خود نشان داد که استفاده از مودم های 5G فقط محدود به گوشی های هوشمند نیست و می توان نسل جدید ارتباط مخابراتی را در گجت های بیشتری نظیر خودروهای هوشمند جدید و همچنین گجت های مورد استفاده در خانه های هوشمند نیز استفاده کرد.

حال هواوی در جریان مراسم خود طی کنگره ی جهانی موبایل بارسلونا از نسل جدید مودم ۵ جی خود با نام 5G CPE Pro رونمایی کرد که از وجود مودم ارتباطی ۵ جی بالونگ ۵۰۰۰ بهره می برد. براساس اطلاعات ارائه شده توسط هواوی این مودم از قابلیت های بسیار فوق العاده ای برخوردار است که از جمله ی آن می توان به امکان دانلود ویدیویی با ظرفیت یک گیگابایت در کمتر از سه ثانیه اشاره کرد. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که مودم جدید 5G هواوی قادر است تا ویدئو ها با رزولوشن 8K را بدون لگ و مشکل استریم کند.

مودم جدید 5G CPE Pro هواوی قادر است تا به لطف بهره گیری از تکنولوژی وای فای ۶ نرخ انتقال ۴.۸ گیگابیت در ثانیه را در اختیار کاربران قرار دهد. محصول جدید هواوی را باید جدیدترین CPE خواند که با پشتیباتی از 5G راهی بازار می شود. ضمنا این مودم برای اولین بار از HiLink هواوی نیز پشتیبانی می کند.

میت بوک 14 و مدل جدید میت بوک 13 هواوی در MWC 2019 رونمایی شدند

میت بوک 13 و میت بوک 14 جدیدترین لپ تاپ های هواوی هستند که در نمایشگاه MWC 2019 معرفی شده اند و با بهره مندی از طراحی سطح بالا، می توانند قشر جوان را مجذوب خود کنند.

سر انجام پس از انتظارات فراوان، هواوی کنفرانس اختصاصی خود را در نمایشگاه MWC 2019 برگزار کرد. از مدت ها قبل می دانستیم که چینی ها در پی معرفی نخستین گوشی 5G تاشدنی دنیا در این همایش هستند، اما انتظار حضور لپ تاپ ها را نداشتیم. با این حال هواوی دست پر به کنگره ی جهانی موبایل بارسلونا ۲۰۱۹ آمد و از مدل جدید میت بوک ۱۳ به همراه میت بوک ۱۴ پرده برداری کرد.

این دو لپ تاپ جدید که هواوی آن ها را محصولاتی «هنری، نوآورانه و هوشمند» خطاب می کند، جدیدترین فناوری های روز را در اختیار کاربران قرار می دهند و می توانند تجربه ی لذت بخشی را به آن ها هدیه دهند. این دو لپ تاپ به نمایشگر فول ویو مجهز شده اند، از مشخصات سخت افزاری قدرتمند بهره می گیرند و شدیدا قابل حمل هستند.

مدل جدید لپ تاپ هواوی Huawei Matebook 13 و همچنین Huawei Matebook 14 دارای کیفیت ساخت بالایی هستند و ظاهر بسیار جذاب و شیکی دارند. میت بوک ۱۴ ضمن بهره گیری از نمایشگر فول ویو با وضوح ۲۱۶۰x۱۴۴۰ پیکسل و پشتیبانی از گستره ی رنگی ۱۰۰ درصدی sRGB، ویژگی هایی مشابه دیگر لپ تاپ های خانواده اش دارد. این نوت بوک دارای طراحی سطح بالا است و می تواند عملکرد بسیار خوبی از خود برجای بگذارد.

میت بوک ۱۳ و میت بوک ۱۴ که در وهله ی اول قشر جوانان را هدف قرار داده اند، دارای نمایشگری کم حاشیه با نسبت تصویر ۳:۲ هستند و طراحی مدرنی دارند.

میت بوک ۱۳ جدید با نمایشگر لمسی

این لپ تاپ جدید درواقع نسل جدید میت بوک ایکس ۱۳ اینچ به شمار می آید، اما هم سخت افزار تقویت شده ای نسبت به آن دارد و هم طراحی اش مدرن تر شده است. میت بوک ۱۳ جدید در بین میت بوک ایکس پرو ۱۴ اینچ و میت بوک دی ۱۵ اینچ قرار می گیرد و با داشتن تنها ۱.۲۸ کیلوگرم وزن، شدیدا قابل حمل است. این دستگاه حاشیه ی بسیار کمی در اطراف نمایشگرش دارد. هواوی می گوید که میت بوک ۱۳ جدید دارای نسبت نمایشگر به  بدنه ی ۸۸ درصد است.

نکته ی جالب توجه اینجا است که مدل چینی این لپ تاپ، نمایشگر لمسی ندارد؛ اما آن مدلی که برای عرضه در بازار ایالات متحده ی آمریکا تدارک دیده شده است، از چنین قابلیتی بهره می برد. میت بوک ۱۳ دارای بدنه ای از جنس آلیاژ آلومینیوم است.

مشخصات فنی میت بوک ۱۳ جدید هواوی

سیستم عامل             ویندوز ۱۰ هوم

اندازه       ۲۸۶ در ۲۱۱ در ۱۴.۹ میلی متر

وزن         ۱.۳ کیلوگرم

رنگ بندی               خاکستری، نقره ای

نمایشگر   ۱۳ اینچ لمسی IPS، وضوح ۲۱۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل، تراکم ۲۰۰ پیکسل بر اینچ، زاویه ی دید ۱۷۸ درجه

پشتیبانی ۱۰۰ درصدی از فضای رنگی sRGB و ۷۰.۸ درصدی از فضای NTSC

نسبت کنتراست ۱۰۰۰:۱، حداکثر روشنایی ۳۰۰ نیت، نسبت تصویر ۳:۲

پردازنده ی مرکزی (CPU)    نسل هشتم اینتل Core™ i5-8265U

نسل هشتم اینتل Core™ i7-8565U

پردازنده ی گرافیکی (GPU)  گرافیک مجتمع اینتل UHD Graphics 620

کارت گرافیک مجزای انویدیا جی فورس MX150 با ۲ گیگابایت حافظه ی گرافیکی از نوع GDDR5

حافظه ی رم            ۸ گیگابایت از نوع LPDDR3 با فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتز

حافظه ی داخلی       ۲۵۶ گیگابایت از نوع PCIe NVMe SSD

وب کم     ۱ مگاپیکسل با توانایی ضبط ویدئو

ارتباطات بلوتوث ۵، وای فای

درگاه ها   دو درگاه USB-C، جک ۳.۵ میلی متری هدفون

باتری       ۴۱.۸ وات ساعت از نوع لیتیوم پلیمر

صدا         دو عدد اسپیکر با پشتیبانی از صدای دالبی اتموس، دو عدد میکروفون

لپ تاپ جدید چینی ها به نمایشگر لمسی ۱۳ اینچ IPS با وضوح ۲۱۶۰x۱۴۴۰ پیکسل و نسبت تصویر ۳:۲ مجهز شده است. نکته ی مهم این است که نمایشگر لپ تاپ مورد بحث، از گستره ی رنگی ۱۰۰ درصدی sRGB پشتیبانی می کند. دیگر اینکه نمایشگر میت بوک ۱۳ دارای نسبت کنتراست ۱۰۰۰:۱ است و روشنایی حدودا ۳۰۰ نیت را ارائه می دهد. این لپ تاپ از لحاظ ظاهری واقعا محصول جذابی است.

میت بوک ۱۳ به پردازنده ی نسل هشتمی Core i5-8265U اینتل مجهز شده است و از گرافیک مجتمع UHD Graphics 620 استفاده می کند. این مشخصات مربوط به مدل پایه هستند. هواوی مدل قدرتمندتری از این دستگاه  را با پردازنده ی Core i7-8565U به همراه کارت گرافیک مجزای انویدیا جی فورس MX150 با ۲ گیگابایت حافظه ی گرافیکی GDDR5 عرضه می کند. مدل پایه دارای ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی داخلی از نوع PCIe NVMe SSD است و مدل گران تر از همین نوع حافظه با ۵۱۲ گیگابایت ظرفیت بهره می گیرد. میت بوک ۱۳ همچنین دارای ۸ گیگابایت رم LPDDR3 با فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتز است.

میت بوک ۱۳ به لطف بهره مندی از سیستم خنک کننده ی Shark Fin 2.0، خیلی کم داغ می کند. به علاوه این دستگاه دارای دو درگاه USB-C و یک جک ۳.۵ میلی متری هدفون است. یکی از درگاه های USB برای شارژ و انتقال داده و دیگری تنها برای انتقال داده کاربرد دارند.

باتری میت بوک ۱۳ دارای ظرفیت ۴۱.۷ وات ساعت است و می تواند تا ۱۰ ساعت به طور مداوم ویدیوی فول HD پخش کند. این لپ تاپ همچنین از قابلیت شارژ  سریع پشتیبانی می کند. هواوی مدعی است که میت بوک ۱۳ با تنها ۱۵ دقیقه شارژ، می تواند تا ۲.۵ ساعت جوابگوی کارهای اداری باشد.

هواوی میت بوک ۱۳ را در چهار نسخه  به بازار عرضه خواهد کرد که پایین ترین نسخه  با پردازنده ی Core i5، رم ۸ گیگابایتی، حافظه ی ۲۵۶ گیگابایتی و بدون کارت گرافیک مجزا ۹۹۹ یورو قیمت خواهد داشت و بالاترین نسخه نیز با پردازنده ی Core i7، رم ۸ گیگابایتی، حافظه ی ۵۱۲ گیگابایتی، کارت گرافیک مجزای MX150 و نمایشگر لمسی با قیمت ۱۳۹۹ یورو به فروش خواهد رسید.

میت بوک ۱۴

هواوی میت بوک ۱۴ را برای این معرفی کرده که خلأ بین لپ تاپ های سری ایکس و دی را پر کند. این لپ تاپ جدید دارای مشخصات سخت افزار قدرتمند است و به اندازه ی دستگاه های سری ایکس، قیمت بالایی ندارد. میت بوک ۱۴ با وجود بهره مندی از سخت افزار قوی، همچنان وزن مناسبی دارد (۱.۴۹ کیلوگرم).

نمایشگر این لپ تاپ از نوع فول ویو IPS با وضوح ۲۱۶۰x۱۴۴۰ پیکسل است و نسبت تصویر ۳:۲ را به همراه روشنایی ۳۰۰ نیت ارائه می دهد. این نمایشگر از گستره ی رنگی ۱۰۰ درصدی sRGB هم پشتیبانی می کند و مشابه مدل جدید میت بوک ۱۳، نسبت کنتراست ۱۰۰۰:۱ را ارائه می دهد. هواوی میت بوک ۱۴ دارای نسبت نمایشگر به بدنه ی ۹۰ درصد است.

مشخصات فنی میت بوک ۱۴ هواوی

سیستم عامل             ویندوز ۱۰ هوم

اندازه       ۳۰۷.۵ در ۲۲۳.۸ در ۱۵.۹ میلی متر

وزن         ۱.۴۹ کیلوگرم

رنگ بندی               خاکستری، نقره ای

نمایشگر   ۱۴ اینچ لمسی IPS، وضوح ۲۱۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل، تراکم ۱۸۵ پیکسل براینچ، زاویه ی دید ۱۷۸ درجه

پشتیبانی ۱۰۰ درصدی از فضای رنگی sRGB و ۷۰.۸ درصدی از فضای NTSC

نسبت کنتراست ۱۰۰۰:۱، حداکثر روشنایی ۳۰۰ نیت، نسبت تصویر ۳:۲

پردازنده ی مرکزی (CPU)    نسل هشتم اینتل Core™ i5-8265U

نسل هشتم اینتل Core™ i7-8565U

پردازنده ی گرافیکی (GPU)  گرافیک مجتمع اینتل UHD Graphics 620

کارت گرافیک مجزای انویدیا جی فورس MX250 با ۲ گیگابایت حافظه ی گرافیکی GDDR5

حافظه ی رم            ۸ یا ۱۶ گیگابایت از نوع LPDDR3 با فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتز

حافظه ی داخلی       ۲۵۶ گیگابایت از نوع PCIe NVMe SSD

وب کم     ۱ مگاپیکسل با توانایی ضبط ویدئو

ارتباطات بلوتوث ۵، وای فای

درگاه ها   USB-A 2.0 ،USB-A 3.0 ،USB-C ،HDMI، جک ۳.۵ میلی متری هدفون

باتری       ۵۷.۴ وات ساعت از نوع لیتیوم پلیمر

صدا         دو عدد اسپیکر با پشتیبانی از صدای دالبی اتموس، چهار عدد میکروفون

بهره مندی از ویژگی های جدیدی نظیر حالت راحتی چشم و همچنین امکان گرفتن اسکرین شات با ژست حرکتی، میت بوک ۱۴ را به دستگاهی بسیار جذاب تبدیل کرده  است. عطش هواوی برای تولید محصولی با حاشیه ی اندک، باعث شده است که این شرکت تصمیم بگیرد وب کم میت بوک ۱۴ را در کیبورد جاسازی کند. درواقع وب کم این دستگاه مشابه آنچه پیش تر در میت بوک ایکس دیده بودیم، به صورت پاپ آپ بالا می آید.

لپ تاپ جدید هواوی به پردازنده های خانواده ی ویسکی لیک اینتل مجهز شده است و قوی ترین مدل آن از Core i7-85650U به همراه کارت گرافیک مجزای انویدیا جی فورس MX250 با ۲ گیگابایت حافظه ی گرافیکی مجزا بهره می برد. این دستگاه همچنین دارای ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی داخلی از نوع PCIe NVMe SSD و ۱۶ گیگابایت حافظه ی رم است.

بهره مندی از سیستم خنک کننده ی Shark Fin 2.0 باعث می شود که عمل تهویه ی هوا به میزان ۱۸ درصد بهتر انجام گیرد. دیگر ویژگی های جالب میت بوک ۱۴ شامل بهره مندی از نسل جدید حسگر اثر انگشت، نسخه ی جدید وای فای و بلوتوث و پشتیبانی از صدای دالبی اتموس می شود. میت بوک ۱۴ دارای درگاه های USB-A 2.0 ،USB-A 3.0 ،USB-C و HDMI است و از جک هدفون هم پشتیبانی می کند. درضمن این محصول دارای توان طراحی گرمایی (TDP) معادل ۲۵ وات است.

باتری این لپ تاپ جذاب دارای ظرفیتی معادل ۵۷.۴ وات ساعت است و می تواند تا ۱۵ ساعت به طور مداوم ویدئو پخش کند. این باتری همچنین تا ۱۴ ساعت برای کارهای اداری و ۱۰.۵ ساعت برای جست وجو در فضای وب، دوام می آورد. درضمن میت بوک ۱۴ می تواند به لطف بهره مندی از قابلیت هوشمند کاهش مصرف انرژی هواوی، تا ساعات بیشتری با استفاده از این باتری دوام بیاورد.

طبق اعلام هواوی، میت بوک ۱۴ را در رنگ های خاکستری، نقره ای و صورتی و در دو نسخه عرضه می کند. نسخه ی Core i5 با رم ۸ گیگابایتی، حافظه ی ۵۱۲ گیگابایتی و کارت گرافیک مجزای MX250 معادل ۱۱۹۹ یورو قیمت خواهد داشت و بالاترین نسخه نیز با پردازنده ی Core i7، رم ۱۶ گیگابایتی، حافظه ی ۵۱۲ گیگابایتی، کارت گرافیک مجزای MX250 و نمایشگر لمسی با قیمت ۱۴۹۹ یورو به فروش خواهد رسید.

هواوی به منظور بیشتر کردن جذابیت کار با لپ تاپ هایش،  ویژگی جدیدی را به نام Huawei Share 3.0 معرفی کرده است که این دستگاه ها به واسطه ی آن می توانند با گوشی های هواوی تعامل داشته باشند. ویژگی جالب دیگر لپ تاپ ها، پشتیبانی از OneHop است که این قابلیت هم در انتقال فایل ها کاربرد زیادی دارد. لپ تاپ های جدید چینی ها از قابلیت Clipboard Sharing هم پشتیبانی می کنند. به واسطه ی این قابلیت می توانید متنی را در گوشی هواوی خود کپی و سپس آن را در لپ تاپ پیست کنید.

میت بوک ایکس پرو هواوی با پردازنده ویسکی لیک به روز شد

یک سال پس از معرفی لپ تاپ تقدیر شده ی میت بوک ایکس پرو توسط هواوی، حال این شرکت نسخه ی به روز شده  ی آن را در MWC 2019 معرفی کرده است.

هواوی در MWC سال گذشته با معرفی میت بوک ایکس پرو توجه زیادی را به خود جلب کرد؛ این لپ تاپ با نمایشگر FullView و کم حاشیه ی خود درکنار طراحی زیبا و کیفیت ساخت مناسب خود به یکی از محصولات شایسته ی دنیای لپ تاپ ها در سال گذشته مبدل شد. حال در جریان MWC 2019 با گذشت یک سال از معرفی نسل پیشین، هواوی نسخه ی به روز شده ی MateBook X Pro را پردازنده ی نسل هشتمی اینتل و تراشه ی گرافیکی جدید GeForce ساخت انویدیا روانه ی بازار خواهد کرد.

نمایشگر میت بوک ایکس پرو ۲۰۱۹ جدید همانند نسل پیشین ۹۱ درصد بخش جلوی دستگاه را تشکیل می دهد. همچنین هواوی ابعاد نمایشگر و رزولوشن آن را نسبت به قبل تغییر نداده است؛ چینی ها همچنان از نمایشگر ۱۳.۹ اینچی 3K با رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ بهره گرفته اند. نمایشگر لمسی میت بوک ایکس ۱۰ لمس همزمان را شناسایی می کند و پنل آن از نوع LTPS انتخاب شده است. ۲۶۰ پیکسل در هر اینچ از این نمایشگر جای قرار گرفته است و پوشش ۱۰۰ درصدی فضای رنگی sRGB را پوشش می دهد.

هواوی از تراشه ی گرافیکی جدید GeForce MX250 با دو گیگابایت حافظه بهره گرفته است؛ این تراشه در دو نسخه ی ۱۰و  ۲۵ واتی تولید می شود که چینی ها این بار نسخه ی ۲۵ واتی را برای لپ تاپ بالارده خود درنظر گرفتند. استفاده از پردازنده ی نسل هشتمی و ویسکی لیک Core i7-8565 و Core i5-8265 از دیگر نکات بارز در مورد سخت افزار این لپ تاپ است. میت بوک ایکس پرو در دو مدل با ۸ و ۱۶ گیگابایت حافظه ی رم ۲۱۳۳ عرضه می شود.

به لطف نسل جدید وای فای استفاده شده در میت بوک ایکس پرو رسیدن به سرعت ۱۷۳۳ مگابیت بر ثانیه ممکن شده است. همانند نسل گذشته میت بوک ایکس پرو از ۴ درگاه USB بهره می برد؛ از سه درگاه USB نوع C دستگاه یکی به فناوری Thunderbolt 3 پشتیبانی می کند؛ این درگاه تاندربولت در نسل جدید چهارکاناله شده است. درگاه USB چهارم نیز از نوع مرسوم USB نوع A انتخاب شده است. ظرفیت باتری تغییر نسبت به نسل گذشته نکرده است و هنوز یک باتری ۵۷.۴ وات ساعتی وظیفه ی تأمین انرژی دستگاه را برعهده دارد.

هواوی از قابلیتی به نام OneHop نیز برای انتقال سریع فایل بین لپ تاپ میت بوک  ایکس پرو و گوشی های خود بهره گرفته است که کاربر به کمک NFC در لپ تاپ جدید چینی ها قادر به انتقال انواع فایل تصویری، موسیقی، ویدئو و اسناد خواهد بود. همچنین هواوی قابلیت Huawei Share 3.0 را نیز برای لپ تاپ جدید خود از سری میت بوک درنظر گرفته است. وزن دستگاه نیز تغییر نسبت به نسل گذشته نکرده است و همچنان شاهد رقم ۱.۳۳ کیلوگرم در فهرست مشخصات این لپ تاپ پرمیوم هستیم. وب کم دستگاه همچنان یک مگاپیکسل است و توسط مکانیزم خاصی از صفحه کلید خارج می شود.

در بحث صوتی نیز شاهد استفاده از اسپیکر چهارگانه  در میت بوک ایکس پرو هستیم که به ادعای هواوی صدایی فراگیر و ممتاز را ارائه خواهد داد. میت بوک ایکس پرو در دو رنگ Space Grey و Mystic Silver روانه ی بازار خواهد شد.

مشخصات فنی هواوی میت بوک ایکس پرو ۲۰۱۹

CPU       اینتل Core i7-8565              اینتل Core i5-8265

GPU       انویدیا MX250 با ۲ گیگابایت حافظه ی GDDR5

اینتل UHD Graphics 620

حافظه ی رم            ۸ یا ۱۶ گیگابایت رم LPDDR3 با فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتز

حافظه ی ذخیره سازی            ۵۱۲ گیگابایت SSD

نمایشگر   ۱۳.۹ اینچی با پنل LCD LTPS لمسی

رزولوشن ۲۰۰۰ × ۳۰۰۰ پیکسل، نسبت نمایشگر به بدنه ۹۱ درصد

باتری       لیتیوم پلیمر ۵۷.۴ وات ساعت

پورت ها  یک پورت USB Type-C، یک پورت تاندربولت ۳، یک پورت USB 3.0 نسل یک، جک ۳.۵ میلی متری هدفون

اتصالات بی سیم     وای فای با سرعت حداکثر ۱۷۳۳ مگابیت بر ثانیه

بلوتوث نسخه ی 5.۰ و کم مصرف

ابعاد         ۱۴.۶ × ۲۱۷.۰ × ۳۰۴.۰ میلی متر

وزن         حدود ۱.۳۳ کیلوگرم

رنگ        خاکستری و نقره ای

در بحث قیمت لپ تاپ و مشخصات فنی آن باید اشاره کرد که هواوی میت بوک ایکس پرو را در دو نسخه  به بازار عرضه خواهد کرد که پایین ترین نسخه  با پردازنده ی Core i5، رم ۸ گیگابایتی، حافظه ی ۵۱۲ گیگابایتی، کارت گرافیک مجزای MX250 و نمایشگر لمسی ۱۵۹۹ یورو قیمت خواهد داشت و بالاترین نسخه نیز با پردازنده ی Core i7، رم ۱۶ گیگابایتی، حافظه ی یک ترابایتی، کارت گرافیک مجزای MX250 و نمایشگر لمسی با قیمت ۱۹۹۹ یورو به فروش خواهد رسید.

شیائومی می میکس 3 5G رونمایی شد

شیائومی می میکس 3 5G در جریان برگزاری نمایشگاه MWC 2019 رونمایی شد. این دستگاه نخستین گوشی 5G شیائومی به شمار می آید.

به گزارش زومیت، نمایشگاه MWC 2019 پس از هفته ها انتظار سر انجام آغاز شد. پس از برگزاری کنفرانس اختصاصی اوپو، این بار نوبت به شیائومی رسید تا به پرده برداری از جدیدترین دستاوردهای خود بپردازد. این شرکت چینی در کنفرانس خود در بارسلونا، از می میکس ۳ 5G به  عنوان مدل ارتقاء یافته ی می میکس ۳ پرده برداری کرد.

می میکس ۳ درواقع نخستین تلفن همراه شیائومی بود که از طراحی کشویی بهره می برد و حال به لطف پشتیبانی از فناوری 5G می تواند دستگاه بسیار جذابی برای شمار زیادی از کاربران باشد.

ابتدا در ماه اکتبر سال گذشته ی میلادی بود که شیائومی تولید مدل ۵ جی گوشی می میکس ۳ را تأیید کرد. این مدل ارتقاء یافته برخلاف مدل معمولی، از پردازنده ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام به همراه مودم ۵ جی X50 استفاده می کند. این پردازنده در حال حاضر بالارده ترین پردازنده ی موجود در اکثر گوشی های اندرویدی به شمار می آید و بسیاری از پرچمداران از جمله گلکسی اس ۱۰ به آن مجهز شده اند.

از آنجایی که شیائومی در حال حاضر گوشی هایش را به صورت رسمی در بازار ایالات متحده ی آمریکا عرضه نمی کند، احتمالا کاربران این کشور فعلا شانس کار با می میکس ۳ ۵ جی را پیدا نخواهند کرد. این مدل ویژه به غیر از مواردی که ذکر کردیم، شباهت کاملی به مدل معمولی دارد؛ از زبان طراحی گرفته تا حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایتی و نمایشگر ۶.۳۹ اینچ. می میکس ۳ جدید علاوه بر موارد یادشده، از کلید اختصاصی برای دستیار صوتی گوگل بهره می برد.

فعلا از تاریخ عرضه ی دقیق گوشی شیائومی می میکس ۳ فایو جی اطلاعی نداریم، با این حال طبق اعلام رسمی چینی ها، دستگاه مورد بحث در حول و حوش ماه می ۲۰۱۹ (اردیبهشت – خرداد ۱۳۹۸) روانه ی بازار خواهد شد. درضمن قیمت گوشی جدید شیائومی معادل ۶۸۰ دلار است.

گزارشی از حضور لنوو در mwc 2019

لنوو، گوشی دو سیم‌کارت Tab V7 را با نمایشگر ۶.۹ اینچی معرفی کرد

پس از جولان پرچمداران شرکت های بزرگ در نمایشگاه MWC، حالا میان رده ی جذاب لنوو، در میان انبوهی از دستگاه ها خودنمایی می کند.

به گزارش زومیت، در نمایشگاه MWC امسال، فناوری های انقلابی هیجان انگیزی مانند 5G و گوشی های تا شدنی گلکسی فولد و هواوی میت X، معرفی شدند. درکنار این فناوری های آینده، دستگاه های قابل تقدیری هم مطابق با فناوری های حال حاضر تولید شده اند. یکی از این دستگاه ها، Lenovo Tab V7 است. گوشی هوشمند اندرویدی، با نمایشگر بسیار بزرگ و تراشه ای کاملا معمولی. قطر نمایشگر این گوشی هوشمند، ۶.۹ اینچ و رزولوشن تصویر آن ۱۰۸۰*۲۱۶۰ است. بنابراین، این موبایل، می تواند گزینه ای ایده آل برای تماشای فیلم و بازی های سبک باشد.

اندازه ی بزرگ این گوشی، ممکن است این نگرانی را به وجود آورد که استفاده از آن اندکی مشکل شود؛ اما، هنگامی که لنوو تب V7 را در دست بگیرید، از شدت سبک بودن و نازک بودن آن، هیجان زده خواهید شد! البته طبق استانداردهای موبایلی، وزن ۱۹۵ گرمی، سبک شناخته نمی شود؛ اما Tab V7 با درنظرگرفتن ابعاد حتما در زمره ی گوشی های سبک وزن قرار می گیرد.

طراحی هوشمندانه ی Lenovo Tab V7، کاملا ساده و بی تکلف است. تنها یک قاب پلاستیکی به رنگ سیاه مات و نوار نقره ای چشم نواز، در دو طرف بدنه. قاب جلویی گوشی نیز تقارن بسیار خوبی دارد.

باتوجه به اینکه بازار هدف گوشی جدید لنوو، بیشتر، کشورهای در حال توسعه است، این گوشی از دو سیم کارت همزمان با قابلیت 4G پشتیبانی می کند. نکته ی حائز اهمیت آن  است که همزمان می توان قابلیت 4G دو سیم کارت را در اختیار داشت و با هر سیم کارت، کار خاصی انجام داد.

اما لنوو Tab V7 یک نقص اساسی دارد و آن پردازنده ی ضعیف اسنپدراگون ۴۵۰ است. این موضوع سبب شده تا عملکرد این گوشی، خیلی عالی نباشد. در عملکرد گوشی لگ هایی وجود دارد؛ همچنین، باز کردن اپلیکیشن ها با سرعت زیاد انجام نمی گیرد.

نمایشگر بزرگ این گوشی، تجربه ی لذت بخشی برای انجام بازی فراهم خواهد آورد. باید توجه داشت که این گوشی، به علت مجهز بودن به پردازنده ی نه چندان قوی، برای بازی های سنگین قابل استفاده نیست، اما بازی های معمولی همچون Alto’s Odyssey را بدون اشکال اجرا می کند.

اگر به قیمت این دستگاه نگاهی بیندازید، متوجه می شوید که پردازنده ی پایین رده ی استفاده شده در آن قابل توجیه است. این دستگاه با قیمت ۲۵۰ دلار عرضه می شود. هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه ی این گوشی تعیین نشده است. همان طور که اشاره شد، بازار هدف Lenovo Tab V7، بیشتر کشورهای در حال توسعه مانند کشورهای آمریکای جنوبی، آفریقا، آسیا و بعضی کشور های اروپایی است.

لنوو نسل جدید لپ تاپ های سری IdeaPad و ThinkPad را رونمایی کرد

لنوو به روزرسانی های جذابی برای لپ تاپ های جدید IdeaPad و ThinkPad امسال خود در نظر گرفته که برخی از آن ها فقط در لپ تاپ های رده بالا و گران قیمت یافت می شود.

لنوو مشغول به روزرسانی های تدریجی بزرگی در لپ تاپ های اقتصادی  تر IdeaPad و سری ThinkPad X و ThinkPad T خود است. لپ تاپ های گران تر از ۱۰۰۰ دلار شاید جذاب تر و امکانات چشمگیری داشته باشد؛ اما اکثر کاربران انتخابی از میان لپ تاپ های کمتر از ۱۰۰۰ دلار خواهند داشت. اینک، شرکت لنوو تلاش می کند برخی از ویژگی های چشمگیر لپ تاپ های رده بالای خود را در لپ تاپ های ارزان قیمت تر خود وارد کند.

نسخه ی به روز شده ی IdeaPad S540 شامل یکی از پردازنده های نسل هشتم Core i7 اینتل یا پردازنده ی Ryzen 7 3700U شرکت AMD است و کاربران درکنار آن، از پردازنده ی گرافیکی مجزای GeForce GTX 1050 نیز می توانند برخوردار باشند. لنوو حاشیه های صفحه نمایش را بیشتر از ۲۵ درصد کاهش داده و محافظ حریم خصوصی به نام PrivacyGuard به وب کم دستگاه افزوده است. این ها خصوصیاتی است که فقط در لپ تاپ های رده بالای این شرکت یافت می شد. لپ تاپ آیدیاپد S540 در دو نسخه ی ۱۴ و ۱۵ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل با حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظه ی رم و تا ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی SSD روانه ی بازار خواهد شد. شرکت لنوو سه مدل از این دستگاه را در ماه های آوریل و ژوئن عرضه خواهد کرد که در این میان، مدل ۱۴ اینچی با پردازنده ی اینتل با شروع قیمت از ۸۸۰ دلار، مدل ۱۵ اینچی با پردازنده ی اینتل با شروع قیمت از ۸۵۰ دلار و و بالاخره نمونه ی ۱۴ اینچی با پردازنده AMD با شروع قیمت از ۷۳۰ دلار عرضه خواهد شد.

مدل آیدیاپد S340 فعلی شرکت لنوو هم با گزینه های مشابهی شامل پردازنده ی نسل هشتم Core i7 اینتل و و پردازنده ی Ryzen 7 3700U AMD به روز خواهد شد. هر دو این مدل ها به ۱۲ گیگابایت رم و گزینه های صفحه نمایش ۱۴ یا ۱۵ اینچی مجهز خواهد بود. برای این مدل هم لنوو حاشیه های صفحه نمایش را کاهش خواهد داد و ویژگی حریم امنیتی خود را به وب کم دستگاه اضافه خواهد کرد. همچنین، در ساخت این نسخه ها از فیبرکربن و آلومینیوم پرداخت شده استفاده خواهد شد. هر دو مدل مارس و آوریل روانه ی بازار می شود. شروع قیمت نسخه ی ۱۴ اینچی با پردازنده ی اینتل ۳۷۰ دلار و شروع قیمت نسخه ی ۱۵ اینچی با همین پردازنده ۴۵۰ دلار و بالاخره شروع قیمت نسخه ی ۱۵ اینچی با پردازنده ی AMD حداقل ۴۳۰ دلار است.

در جمع ThinkPadها، امسال کوچک ترین تینک پد لنوو از صفحه نمایش بزرگ تر ۱۳ اینچی برخوردار خواهد شد. استفاده از صفحه نمایش بزرگ تر به معنی افزایش ابعاد این تینک پد نخواهد بود؛ بلکه لنوو قصد دارد این صفحه نمایش ۱۳.۳ اینچی را با وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ با ۵۰ درصد حاشیه ی باریک تر در ThinkPad X390 جای گذاری کند. در این لپ تاپ کوچک، از پردازنده ی نسل هشتم Core vPro i7 اینتل و حداکثر ۳۲ گیگابایت حافظه رم و تا یک ترابایت فضای ذخیره سازی PCIe SSD استفاده خواهد شد. لنوو می گوید با یک بار شارژ باتری این تینک پد جمع وجور می توان تا ۱۸ ساعت با آن کار کرد. در لبه های این دستگاه، یک پورت تاندربولت، سه درگاه USB نوع C، دو درگاه USB معمولی و یک درگاه HDMI همراه با محل قرارگیری حافظه ی میکرو اس دی مجموعه ی ارتباطی کاملی فراهم خواهد کرد.

لنوو از ویژگی حفاظت حریم خصوصی هوشمندی در تینک پد X390 استفاده می کند که شامل حسگر مادون قرمز است. چنانچه این حسگر حضور فرد دیگری را پشت سرتان تشخیص داد، بلافاصله اخطارهای امنیتی را فعال می کند یا حتی می تواند صفحه نمایش را تیره کند تا محتوای آن را فقط کسی مشاهده کند که درست مقابل نمایشگرش نشسته  است. تینک پد X390 برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ طراحی شده و این ویژگی هوشمندانه را با خود به همراه دارد تا اگر کسی قصد کرد محتوای محرمانه ی لپ تاپتان را دزدکی ببیند، از این کار جلوگیری شود. این محصول کارآمد لنوو با قیمت پایه ی ۱۰۹۹ دلاری ژوئن سال جاری دردسترس عموم قرار خواهد گرفت. لنوو مایل است نسخه ی پیشرفته تری از آن را با نام تینک پد X390 Yoga با قیمت ۱۳۵۹ دلاری روانه ی بازار کند.

همچنین، شرکت لنوو قصد دارد سری پرفروش ThinkPad T خود را همراه با به روزرسانی هایی در سال ۲۰۱۹ به دست هوادارانش برساند. درست مثل لپ تاپ های آیدیاپد، این محصولات جدید درواقع به نوعی بهینه سازی و به روزآوری محصول کنونی تینک پد T490 لنوو به حساب می آید. بدین  ترتیب، ویژگی PrivacyGuard برای حفاظت از حریم خصوصی، پوشش وب کم ThinkShutter و میکروفن های Far-Field دوگانه و نمایشگر جدید HDR IPS را در سری جدید لپ تاپ های تینک پد T لنوو شاهد خواهیم بود. محصول باریک تر T490s نیز از صفحه نمایش HDR یا پنل 1080p کم مصرف، ویژگی PrivacyGuard، پوشش فوقانی جدید آلومینیومی و ۱۳ درصد ضخامت کمتر برخوردار خواهد بود. هر دو مدل تینک پد T490 و  T490s ژوئن امسال و با قیمت پایه ی به ترتیب ۹۹۹ و ۱۲۷۰ دلار روانه ی بازار خواهد شد.

آلکاتل 3، 3L ،1s و تبلت 3T در نمایشگاه MWC 2019 معرفی شدند

آلکاتل چند گوشی هوشمند و یک تبلت را در نمایشگاه MWC 2019 معرفی کرد که عمدتا بر بازار میان رده ها متمرکز هستند.

به گزارش زومیت، شرکت TCL که گوشی های هوشمند برند آلکاتل را تولید می کند، در سالیان گذشته، تلاش کرده تمرکز خود را بر بازاری خاص و انحصاری معطوف کند. در بازار پررقابت و شلوغ گوشی های هوشمند، برند آلکاتل خانواده ای متنوع از گوشی های با قیمت مناسب عرضه می کند و در کشورهای مختلف جهان، با قراردادهای مناسب با اپراتورها، شرایط فروش محصولات خود را تسهیل می کند.

امسال، طرح هایی مفهومی از TCL در اینترنت منتشر شد که نشان دهنده ی بلندپروازی خاص این شرکت در بازار گوشی های هوشمند بود؛ طرح هایی از صفحات نمایش منعطف و مجهز به لولاهای خاص که نشان دهنده ی تصمیم جدی شرکت برای ورود به بازار جدید گوشی های تا شدنی هستند.

با وجود تمام طرح های بلندپروازانه ای که از برند آلکاتل منتشر شد، استراتژی اصلی آن ها تغییر آن چنانی نخواهد داشت. به هرحال، امسال هم در جریان نمایشگاه MWC 2019، تی سی ال با برند آلکاتل چند گوشی هوشمند جدید و نیز تبلتی مقرون به صرفه معرفی کرد.

Alcatel 3

آلکاتل امسال هم همانند سال گذشته، گوشی هوشمندی با نام آلکاتل ۳ معرفی کرد که برخلاف نامش، تفاوت هایی جدی با نسخه ی قبلی دارد. انتخاب نام مشابه نشان می دهد برند آلکاتل در بخش نام گذاری محصولات حرف خاصی برای گفتن ندارد. به هرحال، جدیدترین تغییر ایجادشده در نسخه ی ۲۰۱۹ گوشی آلکاتل ۳، در بخش صفحه نمایش دیده می شود.

آلکاتل از اصطلاح Super Full Views برای فناوری خود در صفحات نمایش استفاده می کند که نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ را به کاربر عرضه می کند. بریدگی قطره ای شکل بالای صفحه نمایش و ابعاد ۵.۹ اینچی، از مشخصات دیگر صفحه نمایش گوشی جدید آلکاتل هستند. نسبت صفحه نمایش به بدنه در این گوشی، ۸۸ درصد ذکر شده است.

وزن آلکاتل ۳ حدودا ۱۵۰ گرم و ابعادش ۱۵۱.۱ در ۶۹.۷ در ۷.۹۹ میلی متر است. قطعا استفاده از بدنه ی پلاستیکی در کاهش وزن این گجت تأثیر گذاشته است. آلکاتل ۳ در طیف  رنگ های مشکی آبی و آبی بنفش عرضه خواهد شد.

پنل صفحه نمایش آلکاتل ۳ نسخه ی ۲۰۱۹، رزولوشن ۱۵۶۰ در ۷۲۰ دارد که در آن، از فناوری IPS و پوشش شیشه ی 2.5D استفاده شده است. پردازنده ی گوشی جدید آلکاتل، کوالکام اسنپدراگون ۴۳۹ است که از فناوری ۱۲ نانومتری و ۸ هسته در قلب آن استفاده شده است. ۴ هسته ی پردازشی آن از نوع Cortex-A53 با فرکانس ۲ گیگاهرتز و ۴ هسته ی دیگر از نوع Cortex-a53، اما با فرکانس ۱.۴۵ گیگاهرتز فعالیت می کنند.

آلکاتل ۳ در ۲ نسخه با حافظه ی رم ۳ یا ۴ گیگابایتی عرضه می شود و حافظه ی داخلی اش ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت و ارتقا دادنی است. باتری در نظر گرفته شده برای این گوشی، ۳۵۰۰ میلی آمپرساعت خواهد بود که متأسفانه از فناوری شارژ سریع پشتیبانی نمی کند.

دوربین گوشی جدید آلکاتل از نوع ۲ گانه با رزولوشن های ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی است که قابلیت عکس برداری حالت بوکه نیز دارد. علاوه بر این، در آن قابلیت هایی همچون تغییر فوکوس پس از ثبت تصویر و تشخیص ۲۱ صفحه ی مختلف عکاسی به کمک هوش مصنوعی وجود دارد. دوربین جلویی درنظر گرفته شده برای آلکاتل ۳، رزولوشن ۸ مگاپیکسلی دارد.

از قابلیت های ارتباطی Alcatel 3 می توان به وای فای، بلوتوث نسخه ی ۴.۳، رادیو اف ام، NFC، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی و جک هدفون ۳.۵ میلی متری با پورت شارژ و انتقال داده ی میکرو USB اشاره کرد. آلکاتل ۳ در ۳ ماهه ی دوم سال جاری میلادی عرضه می شود که قیمت نسخه ی ۳۲ گیگابایتی با ۳ گیگابایت رم ۱۵۹ یورو و قیمت نسخه ی ۶۴ گیگابایتی با ۴ گیگابایت رم ۱۸۹ یورو خواهد بود.

Alcatel 3L

آلکاتل 3L کمی ضعیف تر از آلکاتل ۳ است؛ اما ازلحاظ ابعاد، با ابعاد ۱۵۱.۱ در ۶۹.۷ در ۷.۹۹ میلی متری و وزنی تقریبا ۴ گرم سبک تر، شبیه به همان نسخه است. مشخصات صفحه نمایش و باتری آلکاتل 3L دقیقا مشابه نسخه ی دیگر گوشی های ۲۰۱۹ این شرکت است و فقط بدنه ی این نسخه به جای حالت طیفی تنها در ۲ نسخه با رنگ های مشکی ذغالی و آبی متالیک عرضه خواهد شد.

تفاوت مهم دیگر نسخه ی 3L، پردازنده ی ۴ هسته ای آن است که از خانواده ی اسنپدراگون ۴۲۹ با ۴ هسته ی پردازشی Cortex-A52 و ۱.۸ گیگاهرتز فرکانس پردازشی انتخاب شد. حافظه  ی رم نسخه ی پایین رده  ۲ گیگابایت و حافظه ی داخلی آن ۱۶ گیگابایت با قابلیت ارتقا خواهد بود. مشخصات ارتباطی تقریبا شبیه آلکاتل ۳ هستند و تنها تفاوت نبود قابلیت اتصال NFC در این نسخه است. به علاوه، احتمالا حسگر اثر انگشت نیز در برخی بازارها در نسخه ی 3L عرضه نخواهد شد.

Alcatel 3L مانند برادرش از ترکیب ۲ گانه ی دوربین با رزولوشن های ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی بهره می برد و دوربین سلفی آن نیز، ۸ مگاپیکسل خواهد بود. قابلیت های دیگر نیز شبیه به نسخه ی ۳ هستند. آلکاتل 3L در ۳ ماهه ی دوم سال ۲۰۱۹ و با قیمت ۱۳۹ یورو عرضه خواهد شد.

Alcatel 1s

ارزان ترین گوشی هوشمندی که آلکاتل در MWC 2019 معرفی کرد، هم بدنه ی پلاستیکی و البته، ابعادی کوچک تر از برادرانش دارد. آلکاتل 1s در ابعاد ۱۴۷.۸ در ۷۰.۷ در ۸.۶ میلی متر عرضه می شود و وزنش ۱۴۶ گرم است. صفحه نمایش این گوشی ۵.۵ اینج  و رزولوشن آن ۱۴۴۰ در ۷۲۰ پیکسل با فناوری IPS است. نسبت صفحه نمایش نیز کمی  کمتر از نسخه های حرفه ای تر و البته، مقدار قابل قبول ۱۸:۹ خواهد بود. گفتنی است هیج فناوری محافظتی خاصی برای صفحه نمایش این گوشی ذکر نشده است.

ظرفیت باتری این گوشی ارزان قیمت ۳۰۶۰ میلی آمپر است. تنوع رنگ بدنه در این نسخه بیشتر خواهد بود و با وجود شباهت به حالت متالیک 3L، در رنگ هایی مشکی، آبی، صورتی و طلایی عرضه می شود.

قلب تپنده ی آلکاتل 1s پردازنده ی ۱.۶ گیگاهرتزی Spreadtrum SC9864 خواهد بود که ۸ هسته ی پردازشی A55 دارد. ۳ گیگابایت رم با ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی ارتقا دادنی برای 1s در نظر گرفته شده که با وجود میان رده بودن، قابلیت اجرای سیستم عامل اندروید ۹ پای را در آن تضمین می کند. این، قابلیتی است که بهتر از برادران گران قیمت خواهد بود. 1s قابلیت های ارتباطی شبیه به ۲ نسخه ی دیگر دارد و حسگر اثر انگشت نیز با آن عرضه می شود.

دوربین اصلی Alcatel 1s از ۲ لنز ۱۳ و ۲ مگاپیکسلی تشکیل شده که با وجود رزولوشن پایین تر لنز دوم، قابلیت ایجاد افکت بوکه در حالت زنده را دارد. به علاوه، قابلیت تشخیص هوشمند ۹ صحنه ی عکاسی نیز در آن وجود دارد. دوربین سلفی آلکاتل 1s از حسگر ۵ مگاپیکسلی بهره می برد. این گوشی هوشمند در ۳ ماهه ی دوم سال جاری میلادی با قیمت ۱۰۹ یورو عرضه خواهد شد.

Alcatel 3T 10

آخرین محصول آلکاتل در نمایشگاه MWC 2019، تبلتی با نام گذاری تقریبا معقول است. استفاده از عدد ۱۰ قطعا نشان دهنده ی ابعاد صفحه نمایش IPS این تبلت با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل خواهد بود و حرف T نیز، تبلت بودن آن را نشان می دهد.

طراحی تبلت جدید آلکاتل تقریبا جذاب به نظر می رسد. ابعاد بدنه ۲۶۰ در ۱۵۶.۶ در ۸.۹۵ میلی متر است که وزنی حدود ۴۴۰ گرم دارد. به جز باتری ۴،۰۸۰ میلی آمپر ساعتی، اطلاعات خاصی از اجزای داخلی تبلت منتشر نشده و تنها می توان ادعا کرد مودم 4G با قابلیت استفاده از نانو سیم کارت در آن وجود دارد. حافظه ی رم ۲ گیگابایت و ۱۶ گیگابایت حافظه ی داخلی با قابلیت ارتقا، از دیگر مشخصات تبلت آلکاتل 3T هستند. از قابلیت های ارتباطی نیز می توان به وای فای و پورت میکرو USB و جک ۳.۵ میلی متر صدا اشاره کرد.

در بخش صدا، قابلیت های جذابی در تبلت جدید آلکاتل وجود دارد. 3T با ۲ اسپیکر با تقویت کننده های AW8737 عرضه می شود که میکروفن با قابلیت تشخیص صدای DSP تا ۳ متر نیز آن را تکمیل می کند. به بیان ساده تر، TCL تبلت خود را به عنوان راهکار اتوماسیون خانگی با امکان استفاده از گوگل اسیستنت معرفی می کند.

قابلیت جذاب نهایی در تبلت جدید آلکاتل، اسپیکر/داک حانبی SK8088G است. تبلت به راحتی در بالای اسپیکر نصب شده و با چند پین الکترونیکی اتصال کامل می شود. با آن اتصال، تبلت و اسپیکر به قابلیتی با نام Fast-Access Display تبدیل می شوند که راهکاری مناسب برای اتوماسیون خانگی خواهد بود. چنین قابلیتی تقریبا شبیه به ترکیب تبلت های فایر آمازون و داک های مشابه است.

اسپیکر انتخابی همراه با تبلت آلکاتل 3T، ابعاد ۱۸۵ در ۶۷ میلی متری دارد که باتری ۲،۰۰۰ میلی آمپری برای آن در نظر گرفته شده است. بلوتوث نسخه ی ۴.۲ و جک ۳.۵ میلی متری صدا، از قابلیت های ارتباطی دیگر هستند که اسپیکر جدید را به محصولی مستقل نیز تبدیل می کنند. گفتنی است از ۲ بلندگوی ۵ وات ۴۰ میلی متری در این اسپیکر استفاده شده است.

تبلت Alcatel 3T با قیمت ۱۷۹ یورو در اواسط سال جاری میلادی عرضه خواهد شد. باندل شامل اسپیکر این تبلت نیز ۲۲۹ یورو قیمت دارد.

ZTE پرچمدار 5G خود را با نام Axon 10 Pro معرفی کرد

ZTE هم در رویداد MWC امسال، گوشی پرچم دار 5G خود را با نام Axon 10 Pro 5G و سخت افزار قدرتمند و رقابتی با گوشی های معتبر دیگر معرفی کرد.

به گزارش زومیت، ZTE هم درست مثل دیگر بازیگران بزرگ حاضر در صحنه، وارد عرصه ی ساخت گوشی  هوشمند 5G شده است. این شرکت دو گوشی هوشمند جدید معرفی کرده که یکی از آن ها دستگاه پرچم داری با قابلیت اتصال به شبکه ی 5G با نام Axon 10 Pro 5G است.

این دستگاه به تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ همراه با مودم X۵۰ کوالکام با قابلیت اتصال به شبکه ی 5G مجهز است. ZTE برای تضمین عرضه ی جهانی دستگاه هوشمند 5G خود در همین نیمه ی ابتدایی سال ۲۰۱۹، با اپراتورهای بزرگی مثل China Telecom و Hutchinson Drei و Elisa وارد شراکت شده است.

در این گوشی تلفن همراه، علاوه بر تراشه ی قدرتمند اسنپدراگون از صفحه نمایش ۶.۴۷ اینچی AMOLED با وضوح تصویر ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل استفاده شده است. حسگر اثر انگشت یکپارچه با نمایشگر نیز وظیفه ی احراز هویت را در این دستگاه هوشمند برعهده دارد. همچنین، ۶ گیگابایت حافظه ی رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی تراشه ی پردازنده این گوشی را همراهی می کند.

در پشت دستگاه، از چینش دوربین سه گانه استفاده شده که شامل لنزی با حسگر ۴۸ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/1.8 و فناوری Pixel-Binning، لنز دومی مجهز به حسگر ۲۰ مگاپیکسل با زاویه دید گسترده ی ۱۲۵ درجه و بالاخره لنز تله فوتو با حسگر ۸ مگاپیکسلی است. همچنین، از حسگر ۲۰ مگاپیکسلی هم در بریدگی قطره ای شکل جلوِ دستگاه به عنوان دوربین سلفی استفاده شده است.

این دستگاه با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی تقویت و اندروید 9 (Pie) روی آن نصب شده است. با چنین امکانات درخور توجهی قطعا گوشی پرچم دار ZTE گوشی ارزانی نخواهد بود.

ZTE Blade V10

دیگر گوشی معرفی شده ی شرکت زد تی ای Blade V10 است که این بار فقط با ویژگی هایی درحد نیاز همراه شده است. در این گوشی هوشمند از صفحه نمایش ۶.۳ اینچی FHD+ با وضوح تصویر ۲۲۸۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و  بریدگی کوچکی برای قرارگیری لنز سلفی ۳۲ مگاپیکسلی استفاده شده است. اگر این همان حسگر به کار رفته در گوشی V15 Pro باشد، در این گوشی میان رده باید منتظر عکس های سلفی تحسین برانگیزی باشیم.

اوپو دوربین گوشی با زوم اپتیکال ۱۰ برابری و زوم دیجیتال ۲۰ برابری را رونمایی کرد

اوپو در جریان برگزاری نمایشگاه MWC 2019 ضمن پرده برداری از دوربین مجهز به زوم اپتیکال ۱۰ برابری، به معرفی اولیه ی گوشی 5G خود پرداخت.

به گزارش زومیت، همان طور که از مدت ها پیش انتظارش را می کشیدیم، کنفرانس اوپو در کنگره ی جهانی موبایل بارسلونا ۲۰۱۹ سر انجام برگزار شد. این شرکت چینی در خلال برگزاری کنفرانس خود، به صورت رسمی از دوربین اختصاصی خود با زوم اپتیکال ۱۰ برابری پرده برداری کرد؛ منظور از زوم اپتیکال، همان زوم بدون افت کیفیت است.

درواقع اوپو یک مجموعه دوربین جدید را برای گوشی های هوشمند رونمایی کرده است. این مجموعه شامل دوربین اصلی با حسگر ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین دوم با لنز فوق عریض ۱۲۰ درجه و دوربین سوم با لنز تله فوتو است. این سه دوربین درکنار هم، دارای فاصله ی کانونی ۱۶ تا ۱۶۰ میلی متر هستند که در نوع خود بسیار جالب است.

هم دوربین اصلی و هم دوربین تله فوتو، از لرزش گیر تصویر اپتیکال (OIS) استفاده می کنند. تصاویری که اوپو با این دوربین منتشر کرده است، در یک کلام تحسین برانگیزند و جلوه ی زیبایی دارند. این دوربین قدرتمند قرار است روی گوشی هوشمندی که عرضه ی آن برای سه ماهه ی دوم ۲۰۱۹ تعیین شده، مورد استفاده قرار گیرد. گفتنی است که فعلا چیزی از نام نهایی این گوشی نمی دانیم.

این شرکت چینی درکنار معرفی دوربین جدید، به انتشار اطلاعاتی جدید در مورد گوشی هوشمند 5G خود پرداخت. بر این اساس، گوشی 5G اوپو – که فعلا نام نهایی و قیمت آن مشخص نشده است – از پردازنده ی اسنپدراگون ۸۵۵ به همراه مودم ۵ جی X50 استفاده خواهد کرد. در ضمن تاریخ عرضه ی محصول جدید Oppo، برای سه ماهه ی دوم سال جاری میلادی تنظیم شده است.

زوم اپتیکال ۱۰ برابری و زوم دیجیتال ۲۰ برابری

طرفداران آمریکایی اوپو احتمالا خواهند توانست با تهیه ی دستگاه های آینده ی شرکت وان پلاس، به زوم اپتیکال ۱۰ برابری دسترسی پیدا کنند. از آنجایی که هم وان پلاس و هم اوپو متعلق به یک شرکت مادر چینی هستند،  احتمال می دهیم که از دوربین جدید اوپو در گوشی های بعدی وان پلاس مثل وان پلاس ۷ تی یا شاید وان پلاس ۸ استفاده شود.

نکته ی مهم دیگر این است که ظاهرا اوپو قصد دارد به صورت رسمی وارد بازار ایالات متحده ی آمریکا شود. این یعنی احتمالا آمریکایی ها خواهند توانست در آینده از گوشی 5G اوپو استفاده کنند و از ویژگی های زوم اپتیکال ۱۰ برابری آن لذت ببرند. البته این اتفاق قرار نیست به  این  زودی ها رخ دهد. مدیر فعالیت های خارج از چین اوپو گفته است که این شرکت ابتدا قصد دارد جایگاه خودش را در اروپا مستحکم کند.

شرکت دیگری که احتمال می دهیم در یکی از دستگاه های آینده اش از دوربین مجهز به زوم اپتیکال ۱۰ برابری استفاده کند، سامسونگ است. کره ای ها اخیرا شرکتی به نام Corephotonics را با پرداخت ۱۵۵ میلیون دلار تصاحب کرده اند. شرکت یادشده، یکی از اصلی ترین شرکت هایی است که در روند توسعه ی دوربین جدید اوپو همکاری داشته است.

ظاهرا اوپو برای اینکه بتواند اندازه ی تجهیزات این دوربین قدرتمند را تا حد امکان کوچک کند، تصمیم گرفته آن ها را به صورت افقی در داخل دستگاه قرار دهد و از سیستمی شبیه به سیستم پریسکوپ ها برای کار کردن آن بهره بگیرد. انجام این کار، اوپو را قادر ساخته است تا دستگاهی را طراحی کند که ضخامت خیلی زیادی ندارد.

گرچه این فناوری جدید، امکان تولید دوربینی با زوم اپتیکال ۱۰ برابری بدون افت کیفیت (یا شاید بهتر باشد بگوییم با حداقل افت کیفیت) را برای اوپو فراهم کرده است، اما این تمام ماجرا نیست. دوربین جدید اوپو حتی توانایی زوم دیجیتال ۲۰ برابری را هم دارد. گفتنی است که اکثر گوشی های امروزی، نهایتا زوم دیجیتال ۱۰ برابری را ارائه می دهند و این نشان می دهد که اوپو چه کار مهمی انجام داده است.

اوپو همچنین گفته است که در آینده برخی از گوشی هایش را با دوربین مجهز به زوم اپتیکال ۵ برابری عرضه می کند. شایعه های اخیر می گویند که هواوی نیز در پی استفاده از زوم اپتیکال قدرتمند در گوشی مورد انتظار پی ۳۰ است.

کوالکام، امکان پشتیبانی گوشی هوشمند از هدست واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را فراهم می کند

تراشه ی XR کوالکام، امکان پشتیبانی از هدست های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را در اختیار کاربران گوشی های هوشمند قرار می دهد.

به گزارش زومیت, کوالکام درتلاش است تا تراشه ی جدید XR خود را توسعه دهد تا کاربران گوشی های هوشمندی که از دستگاه آن ها از تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ و قابلیت اتصال به شبکه ی پرسرعت 5G برخوردار است، بتوانند تجربه ی ملموسی از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را روی گوشی های هوشمند خود تجربه کنند.

XR مخفف Extended Reality که به معنی تجربه ای از ترکیب واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و واقعیت ترکیبی است. واقعیت گسترده یا همان Extended Reality شامل هر سه مبحث واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و واقعیت ترکیبی می شود. هدست طراحی مرجع کوالکام از ۶ درجه ی حرکتی در مقیاس اتاق پشتیبانی می کند. کوالکام تراشه ی جدید خود را در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۹ بارسلونا معرفی کرد. انتظار می رود شرکت هایی همچون پیکو (Pico)  تا اواخر سال میلادی جاری از این تراشه روی دستگاه های خود استفاده کنند.

هدست ازطریق درگاه USB-C به گوشی هوشمندی با نمایشگر با رزولوشن بالا و قابلیت اتصال به شبکه ی اینترنت پرسرعت 5G متصل می شود. این هدست ها، نسخه ی توسعه یافته ی هدست طراحی مرجع XR قبلی شرکت هستند که عمدتا با استفاده از دوربین و نمایشگر گوشی می توانند تجربه ی واقعیت افزوده را در اختیار قرار دهند. کوالکام در سال ۲۰۱۷ میلادی برنامه  ای را برای نمایشگرهای HMD که روی سر قرار می گیرند، آغاز کرد و نام آن را HMD Accelerator Program گذاشت. آنچه در کنگره جهانی موبایل از سوی کوالکام معرفی شده، ادامه ی همان کار قبلی است.

هوگو سوارت از مدیران ارشد و مدیر محصول کوالکام اعلام کرد: HMD Accelerator Program، پروژه ای است که می تواند نقشی حیاتی در اکوسیستم فعالیت و محصولات شرکت های همکار ایجاد کند تا بتوانند هدست های XR جداگانه ای طراحی و در اختیار کاربران قرار دهند. این پروژه قصد دارد امکانات خوبی در اختیار گوشی های هوشمند سازگار از جمله دستگاه هایی که از تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ بهره می برند، قرار دهد تا بتوانند از امکانات تراشه ی XR بهره مند شوند.

کوالکام در راستای همین تلاش خود، قراردادهایی با برخی شرکت های نرم افزاری مانند Arvizio، NetEase-AR، Iconic Engine، NextVR SenseTime و Wikitude و همچنین برخی سازندگان مانند ایسر و ایسوس امضا کرده است.

اینستاگرام قابلیت کالکشن های عمومی پینترست را اضافه می کند

کدهای مخفی شده در نسخه ی اندرویدی اینستاگرام نشان می دهد این اپلیکیشن از ویژگی کالکشن های عمومی پینترست استفاده کرده است.

به گزارش زومیت، اینستاگرام مدتی پیش با الهام گرفتن از پینترست (Pinterest)، ویژگی کالکشن (مجموعه) را به اپلیکیشن خود اضافه کرده بود. به نظر می رسد این بار نیز قصد دارد یکی از ویژگی های پینترست، یعنی کالکشن های عمومی را به اپلیکیشن خود اضافه کند. جین مانچون وانگ، بلاگر حوزه ی فناوری، متوجه کدهای مخفی شده ای در اپلیکیشن اندرویدی اینستاگرام شده که به ویژگی کالکشن های عمومی مربوط است.

این ویژگی نه تنها کمک می کند کاربر مقاصد سفری دلخواه یا مدهای فشن دلخواه ی خود را با مردم سراسر جهان به اشتراک بگذارد؛ بلکه با کمک دیگران می تواند این مجموعه را کامل تر کند.

اینستاگرام در بیانیه ای به تک کرانچ اعلام کرده این ویژگی را آزمایش نمی کند؛ اما باتوجه به دیده شدن کدهای مخفی آن، احتمالا منظور این بوده که این ویژگی هنوز به صورت عمومی آزمایش نشده است. این بیانیه به این معنا نیست که ویژگی جدید در آینده هم آزمایش نمی شود یا در به روزرسانی بعدی اعمال نخواهد شد.

اینستاگرام انگیزه ی زیادی برای اضافه کردن این ویژگی دارد؛ زیرا قصد دارد خرید را به استراتژی اصلی درآمدزایی تبدیل کند و کالکشن های عمومی به این هدف کمک خواهند کرد. برندها با استفاده از این ویژگی می توانند فروشگاه مجازی بزرگ تری درمقایسه با پست ها و تبلیغات فعلی داشته باشند. همچنین، اینفلوئنسرها می توانند محصولات تبلیغی اسپانسرها را در محل مناسب تری نگه داری کنند.

درحال حاضر، پینترست ۲۵۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد که در مقایسه با یک میلیارد نفر کاربر فعال ماهانه اینستاگرام ناچیز است و اضافه شدن این ویژگی جدید رقابت آن ها را بیشتر خواهد کرد. اضافه شدن این ویژگی کاربران را تشویق می کند برای اشتراک گذاری بیش از یک یا دو عکس از پینترست استفاده نکنند و این کار را با استفاده از ویژگی جدید اینستاگرام انجام دهند.

کپجا تقلبی گوگل برای دزدیدن اطلاعات بانکی کاربران استفاده شد

مجرمان سایبری برای مخفی کردن بد افزاری خاص با هدف دزدیدن اطلاعات بانکی افراد، از کد ReCAPTCHA تقلبی شبیه به ابزار گوگل استفاده کردند.

به گزارش زومیت، محققان امنیتی در گزارشی ادعا کردند که یک کمپین کلاهبرداری اینترنتی جدید (فیشینگ)، با ظاهری شبیه به ابزار گوگل، کاربران سرویس های بانکی را هدف قرار داده است. هدف از آن کمپین، دزدیدن اطلاعات بانکی افراد عنوان شد.

مؤسسه ی تحقیقات امنیتی سایبری Sucuri در گزارش خود ادعا کرد که حمله ی جدید مجرمان سایبری، علیه یک بانک لهستانی و کاربران آن انجام شد و ظاهری شبیه به Google ReCAPTCHA داشت. روش هایی برای افزایش نگرانی و ترس در میان کاربران نیز استفاده شد تا آن ها مجبور به کلیک کردن روی لینک های مخرب شوند. لینک ها عموما ازطریق ایمیل برای قربانیان ارسال می شد.

ایمیل های مخربی که با هدف دزدیدن اطلاعات به قربانیان ارسال شد، در ظاهر برای تأیید یکی از آخرین تراکنش های بانکی آن ها بود. به علاوه، لینکی به یک فایل مخرب PHP نیز در آن ایمیل ها گنجانده شده بود. در ایمیل های مذکور، از قربانیان خواسته می شد تا برای تأیید یک تراکنش (ساختگی) روی لینکی کلیک کنند که قطعا مقصدی مخرب داشت.

روش جمله ی مجرمان سایبری که در بالا توضیح داده شد، روش جدیدی نیست. منتهی، مرحله ی بعدی حمله ی جدید، کمی غیرمعمول و جدید به نظر می رسد. اگر قربانی متوجه تقلبی بودن لینک موجود در ایمیل نشود و روی آن کلیک کند، برخلاف حملات مرسوم، به صفحه ی تقلبی از بانک مقصد هدایت نخواهد شد. درعوض،  یک صفحه ی ۴۰۴ تقلبی توسط آن فایل مخرب PHP بارگذاری می شود.

صفحه ی مخرب مورد استفاده توسط مجرمان، تعدادی عامل کاربر مشخص دارد که به ربات های خزنده ی گوگل محدود هستند. به بیان دیگر، اگر درخواست به آن صفحه، از طرف ربات های گوگل نباشد، اسکریپت PHP یک ابزار تقلبی ری کپچا گوگل متشکل از کدهای جاوااسکریپت و HTML بارگذاری می کند. محققان در توضیح آن صفحه ی مخرب می گویند:

صفحه  ی مخرب، به خوبی ظاهر گوگل ریکپچا را کپی می کند، اما از آنجایی که به المان های استاتیک وابسته است، تصاویر آن ثابت خواهند بود؛ مگر اینکه کد صفحه ی مخرب، تغییر کند. به علاوه، کد مخرب برخلاف نسخه ی واقعی، قابلیت پخش صوتی ReCAPTCHA را ندارد.

عامل مرورگر در ادامه ی فعالیت خود،  مسیر کاربر پیش از وارد شدن به صفحه را مورد بررسی قرار می داد. پس از شناسایی آن مسیر، یک فایل zip. به کاربر ارائه می شود یا اگر مرور در سیستم عامل اندروید باشد، فایل مخرب APK. در دستگاه او بارگذاری خواهد شد.

نمونه هایی از بدافزار مورد استفاده در آن حمله، در سرویس VirusTotal بارگذاری شده اند. نسخه ی اندرویدی بدافزار، به وفور در اینترنت یافت می شود و قابلیت خواندن وضعیت، موقعیت و مخاطبان دستگاه هوشمند را دارد. به علاوه آن بدافزار می تواند پیامک های قربانی را بخواند و همچنین پیام ارسال کند. از قابلیت های دیگر آن می توان به برقراری تماس،  ضبط صدا و دزدیدن اطلاعات حساس دیگر اشاره کرد. تروجان مذکور با نام هایی همچون Banker, BankBot, Evo-gen و Artmeis یا نام های مشابه، توسط نرم افزارهای آنتی ویروس شناخته می شود.

در نمونه ای دیگر از بد افزارهای موبایل، در ابتدای سال جاری میلادی، محققان مؤسسه ی Trend Micro، یک کمپین نفوذ مرتبط با تروجان بانکی Anubis کشف کردند. تیم تحقیقاتی، ۲ اپلیکیشن در گوگل پلی استور پیدا کردند که میزبان آن بدافزار بودند. یکی از اپلیکیشن ها مبدل ارز و دیگری، ابزاری برای بهبود مصرف انرژی بود. تروجان مذکور، به محض جابه جایی دستگاه کاربر، عملیات خود را شروع می کرد. مجرمان سایبری در تروجان فوق از حسگرهای حرکتی استفاده کرده بودند تا کشف شدن توسط محققان در فضاهای آزمایشی Sandbox را تقریبا غیر ممکن کنند.

کشف باگ امنیتی خطرناک ۱۹ ساله در نرم افزار WinRAR

نرم افزار محبوب WinRAR ظاهرا سال های سال است که از نوعی آسیب پذیری امنیتی مخرب رنج می برد؛ باگی که گرچه هم اکنون رفع شده، اما احتمالا میلیون ها نفر را تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش زومیت، توسعه دهنده ی نرم افزار WinRAR اخیرا از برطرف شدن یک باگ امنیتی ۱۹ ساله خبر داده است. ظاهرا این باگ به مهاجمین امکان می داد تا با روشی خاص، بد افزارهای مخرب را در هر جایی از هارد درایو شما، استخراج کنند.

این آسیب پذیری مهم وین رار ابتدا توسط محققان شرکت Check Point Software Technologies کشف شد. ظاهرا دلیل اصلی بروز این باگ، به پشتیبانی وین رار از فرمت قدیمی ACE مربوط می شود؛ به بیانی بهتر، پشتیبانی وین رار از ACE نشان می دهد که این نرم افزار هنوز هم بر نوعی فایل DLL نا امن و قدیمی مربوط به سال ۲۰۰۶ میلادی متکی است.

محققانی که موفق به کشف این آسیب پذیری شده اند، در پست جدید وبلاگ شان به طور مفصل نحوه ی پیدا کردن آن را توضیح داده اند. بر این اساس، با تغییرنام یک فایل ACE و اضافه کردن پسوند RAR به آن، می توانید کاری کنید که نرم افزار WinRAR یک بدافزار را در پوشه ی استارتاپ کامپیوتر مقصد استخراج کند بدون اینکه دارنده ی آن کامپیوتر متوجه شود. قرار گرفتن این بدافزار در پوشه ی استارتاپ باعث می شود تا راه اندازی مجدد کامپیوتر، بدافزار مورد بحث را نیز اجرا کند.

این محققان پس از کشف باگ امنیتی WinRAR، آن را به توسعه دهندگان این نرم افزار گزارش کردند و این مشکل هم اکنون در نسخه ی ۵.۷۰ بتا ۱ مرتفع شده است. درواقع تیم توسعه ی WinRAR به جای تلاش برای پیدا کردن و رفع این مشکل، تصمیم گرفت به طور کلی پشتیبانی این نرم افزار از فرمت ACE را متوقف کند.

تاکنون مشخص نیست که آیا طی ۱۹ سال اخیر، افرادی از این باگ متضرر شده اند یا خیر. با درنظرگرفتن این موضوع که WinRAR در سراسر دنیا ۵۰۰ میلیون کاربر دارد،  احتمال بروز چنین اتفاقی بسیار بالا بوده است. اگر جزو کاربران وین رار هستید، سریعا نرم افزار خود را به جدیدترین نسخه به روزرسانی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + چهار =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *