دکه ی خبر دنیای موبایل و کامپیوتر/تاریخ انتشار، شنبه 28 مهر ۹۷

با سلام و احترام به همراهان وبسايت ويژه ی نابينايان شرکت دانش بنیان پکتوس. در یکصد و هفتمین شمارگان دکه ی خبر دنياي موبایل و کامپیوتر، 15 خبر مهم در طول هفته ی گذشته در دنیای تلفن همراه و رایانه تقديم شما گراميان مي شود.

میت 20 و میت 20 پرو هواوی معرفی شدند

هواوی از دو فبلت میت 20 و میت 20 پرو با ویژگی هایی همچون دوربین سه گانه، پردازنده ی هفت نانومتری کرین ۹۸۰ و شارژ سریع ۴۰ واتی رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، هواوی به یک سال انتشار شایعات و گمانه زنی های بی وقفه در خصوص اعضای جدید خانواده ی Mate پایان داد و طی رویدادی که در لندن برگزار شد، از گوشی های مورد انتظار هوشمند میت 20 و میت 20 پرو رونمایی کرد. چینی ها ادعا می کنند که محصولات جدید این شرکت، به مدد پردازنده ی هفت نانومتری کرین ۹۸۰، دوربین سه گانه و باتری های حجیم خود، می توانند تجربه ی بی نظیری را برای کاربران به ارمغان آورند.

چینی ها دوربین سه گانه ی به کار رفته در پی ۲۰ پرو را با اِعمال تغییراتی به Mate 20 و Mate 20 Pro نیز آورده اند؛ دوربینی توانمند که حاصل همکاری هواوی با لایکا است. دوربین میت ۲۰ سه سنسور ۱۶، ۱۲ و ۸ مگاپیکسلی را به ترتیب در پسِ لنزهایی با دیافراگم f/2.2 و ۱۷ میلی متری اولترا واید، f/1.8 و ۲۷ میلی متری در نهایت f/2.4 و ۵۲ میلی متری با زوم اپتیکال دو برابری دارد؛  در حالی که دوربین میت ۲۰ پرو در بطن خود سنسور ۴۰ مگاپیکسلی رنگی با لنز ۲۷ میلی متری f/1.8، سنسور ۲۰ مگاپیکسلی با لنز اولترا واید ۱۶ میلی متری f/2.2 و سنسور ۸ مگاپیکسلی با لنز تله فوتو ۸۰ میلی متری f/2.4 با زوم اپتیکال سه برابری را دارد.

شرکت سازنده ادعا می کند که خانواده ی میت ۲۰ با دوربین منحصر به فرد خود می تواند هر شخصی را به یک «عکاس حرفه ای» بدل کند. هواوی ادعا می کند که سنسور ۱/۱.۷ اینچی دوربین میت ۲۰ پرو حدود ۱۲۵ درصد بزرگ تر از سایر سنسورهای به کارگرفته شده در پرچم داران موجود در بازار است و حساسیت بسیار بالایی در برابر نور دارد. دوربین میت ۲۰ پرو می تواند تا ایزوی سطح ۱۰۲۴۰۰ را نیز در اختیار کاربران قرار دهد.

لنز اولترا واید لایکا با فاصله ی کانونی معادل لنزهای ۱۶ میلی متری فول فریم، میدان دید فوق العاده  عریضی را در اختیار کاربر قرار می دهد که به موجب آن می توان حتی در فضا های کوچک نیز از سوژه های غول پیکری همچون هواپیماها، باغ گل یا حتی کوه ها، به صورت کامل عکاسی کرد.

هواوی ادعا می کند که خانواده ی میت ۲۰ نخستین گوشی های دنیا به شمار می روند که از عکاسی ماکرو با فاصله ی ۲.۵ سانتی متری تا سوژه پشتیبانی می کنند. به مدد واحد پردازش عصبی دوگانه ی کرین ۹۸۰ یا Dual NPU، دوربین گوشی های سری میت ۲۰ از قابلیت های بهبودیافته ی هوش مصنوعی موسوم به Master AI جهت بهبود خروجی خود بهره می برند؛ بدین ترتیب که گوشی می تواند با شناسایی ۱۵۰۰ سناریو و ۵۰۰۰ سوژه از ۲۵ دسته، پارامترهای عکاسی به صورت خودکار تنظیم کند.

قابلیت HiVision به مدد هوش مصنوعی می تواند با شناسایی سازه های تاریخی، به صورت بی درنگ، اطلاعاتی را درباره ی آن ها ارائه دهد یا با شناسایی کالایی خاص، قیمت آن  را در فروشگاه های اینترنتی مختلف به نمایش بگذارد. قابلیت  قابلیت فوکوس خودکار پیش بین AI 4D می تواند با تشخیص چندین سوژه به صورت هم زمان، حرکت آن ها را به صورت بی درنگ پایش کند. میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به مدد حالت ارتقاء یافته ی پرتره، می تواند افکت بوکه را اعوجاج پایین و میزان شارپ بودن بالاتری ارائه دهد.

AI Color نام قابلیت جدید دیگری است که با شناسایی اجسام و خطوط اصلی در هر فریم، کاربر را برای ثبت بهتر تصویر راهنمایی می کند. خانواده ی میت ۲۰ می توانند با بهره گیری از هوش مصنوعی، پارامترهایی همچون فام (Hue)، میزان اشباع رنگ و روشنایی را تغییر دهند یا با ایزوله کردن رنگ یک سوژه و اشباع کردن سایر المان های تصویر، جلوه ی خاصی را به عکس بدهند. قابلیت AI Spotlight به میت ۲۰ اجازه می دهد تا با شناسایی ویدیوهایی با تم مشابه، به صورت خودکار از آن ها یک میکس ۱۰ ثانیه ای بسازد. لنز اولتراواید به کاررفته در دوربین اصلی میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به این گوشی های هوشمند اجازه می دهد تا ویدیو هایی با نسبت تصویر سینمایی ۲۱:۹ را به صورت Native ضبط کنند.

همان طور که اشاره کردیم، میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو نخستین گوشی  های اندرویدی دنیا با پردازنده ی هفت نانومتری هستند. تراشه ی کرین ۹۸۰ از هشت هسته ی پردازشی، شامل دو هسته ی ۲.۶ گیگاهرتزی Cortex-A76، دو هسته ی ۱.۹۲ گیگاهرتزی Cortex-A76 و چهار هسته ی کم مصرف ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A55 بهره می برد و نسبت به نمونه های ۱۰ نانومتری تا ۲۰ درصد بهبود در عملکرد و ۴۰ درصد بهبود در بهره وری انرژی را به ارمغان می آورد.

واحد پردازش گرافیکی Mali-G76 نسبت به نسل گذشته، در تسک های گرافیکی، ۴۶ درصد بهبود عملکرد و ۱۷۸ درصد بهبود بهره وری انرژی را به همراه دارد، ضمن اینکه به موجب فناوری افزایش فرکانس، می تواند با استفاده از هوش مصنوعی، بارهای پردازشی بازی را تشخیص داده و منابع را هوشمندانه تر تخصیص دهد. خانواده ی میت ۲۰ به مدد ارتقاء مودم خود، از لحاظ تئوری می توانند به سرعت فوق العاده ی ۱.۷۳۲ گیگابیت برثانیه نیز دست پیدا کنند.

هواوی برای میت تأمین انرژی میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به ترتیب دو باتری حجیم ۴۰۰۰ و ۴۲۰۰ میلی آمپرساعتی را نظر گرفته است. فبلت های سری میت همواره در زمینه ی شارژدهی عملکرد درخشانی داشته اند و به نظر می رسد که اعضای جدید این خانواده نیز با ظرفیت بالای باتری و پردازنده ی بهینه ی هفت نانومتری خود، از این قاعده مستثنی نخواهد بود. میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به ترتیب از فناوری فوق سریع ۲۲.۵ و ۴۰ واتی SuperCharge بهره می برند.

میت ۲۰ پرو در یک نسخه  با حافظه ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی داخلی ۱۲۸ گیگابایتی روانه ی بازار خواهد شد، در حالی که نسخه ی عادی میت ۲۰ در دو نسخه ی ۴ یا ۶ گیگابایتی و حافظه  ی ۱۲۸ گیگابایتی در دسترس کاربران خواهد بود؛ اما هواوی با همکاری توشیبا، استاندارد کارت حافظه ی nanoSD را نیز معرفی کردند که فرمی مشابه سیم کارت نانو دارد، هر دو فبلت جدید میت ۲۰ از حافظه ی نانوSD تا سقف ۲۵۶ گیگابایت پشتیبانی می کنند. Mate 20 Pro از فناوری شارژ بی سیم سریع ۱۵ واتی نیز بهره می گیرند که باز هم نسبت به فناوری شارژ بی سیم ۱۰ واتی آیفون ۱۰ اس مکس، سریع تر محسوب می شود، هواوی ادعا می کند که فناوری شارژ بی سیم میت ۲۰ حدود ۷۰ درصد از رقبا سریع  تر عمل می کند.

قابلیت جالب توجه دیگر که تنها میت ۲۰ پرو از آن بهره می برد، امکان قابلیت شارژ بی سیم معکوس (Wirless Reverse Charging) است که به فبلت بالارده ی هواوی اجازه می دهد تا دستگاه هایی با قابلیت شارژ بی سیم دیگر را نیز شارژ کند.

میت ۲۰ پرو از نمایشگر ۶.۳۹ اینچی OLED با لبه های خمیده، رزولوشن +QHD و نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ بهره می برد که اکنون حاشیه های بسیار باریکی دارد و در لبه ی بالا به یک بریدگی عریض ختم می شود؛ در حالی که نسخه ی عادی میت ۲۰ از نمایشگر ۶.۵۳ اینچی LCD با رزولوشن +FHD، نسبت تصویر ۱۸.۷:۹، روشنایی ۸۲۰ نیتی در کنار پشتیبانی از محتوای HDR و فضای رنگی DCI-P3 استفاده می کند که در لبه ی بالا بریدگی کوچکی به فرم قطره دارد. باید توجه داشته باشید که دلیل تفاوت در ابعاد بریدگی ها، به بهره گیری میت 20 پرو از سیستم تشخیص چهره ی سه بعدی بازمی گردد.

سیستم تشخیص چهره ی میت ۲۰ پرو با نگاشت چهره ی کاربر از طریق هزار پرتو مادون قرمز کار می کند و امکان احراز هویت برای تراکنش های مالی Alipay ،WeChat Pay و Huawei Pay را فراهم می آورد. هواوی مدعی است که سیستم مورد بحث ظرف مدت ۵۰۰ میلی ثانیه، چهره ی کاربر را شناسایی می کند و خطای آن یک در میلیون خواهد بود. داخل بریدگی نمایشگر میت ۲۰ پرو، ماژول هایی مانند دوربین سلفی ۲۴ مگاپیکسلی RGB، پرتاب کننده ی پرتوهای مادون قرمز و دوربین IR قرار دارد.

وجه تمایز دیگر میت ۲۰ پرو با نسخه ی عادی، به  اضافه شدن حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر با تشخیص پویای ۱۰ سطح فشار در این فبلت گران قیمت بازمی گردد، در حالی که میت ۲۰ چنین قابلیتی ندارد و از حسگر اثر انگشت عادی برای احراز هویت استفاده می کند، این حسگر در پنل پشتی گوشی و پایین ماژول دوربین اصلی جای دارد.

پرچم داران جدید هواوی به صورت پیش فرض با اندروید ۹.۰ پای و رابط کاربری EMUI 9.0 روانه ی بازار خواهند شد. چینی ها زبان طراحی EMUI را بهبود داده اند و ظاهر اپلیکیشن های مختلف هم خوانی دارد. هواوی ادعا می کند که طراحی رابط جدید ارگونومیک تر از گذشته است؛ به عنوان مثال بسیاری از المان های UI به نیمه ی پایینی انتقال یافته تا بدین ترتیب در دسترس تر از گذشته باشند، ضمن اینکه برای ارتقاء تجربه ی بصری، ناوبری مبتنی بر ژست های حرکتی نیز مانند آنچه از گوشی های جدید اپل سراغ داریم، در EMUI 9.0 قابل استفاده خواهد بود.

چینی ها ادعا می کنند که رابط کاربری EMUI 9.0 در میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به مدد هوش مصنوعی، می تواند الگوی استفاده ی کاربر از گوشی را تشخیص دهد و با تخصیص بهینه ی منابع، سرعت و پایداری دستگاه را در طولانی مدت حفظ کند. فناوری GPU Turbo 2.0 نیز در رابط کاربری سری میت ۲۰ حاضر است و از بازی هایی همچون PUBG Mobile، Vainglory، NBA2K18، Arena of Valor و Rules of Survival پشتیبانی می کند، این فناوری به لطف AI منابع را به صورت بهینه تخصیص می دهد تا بازی ها روان تر اجرا شوند، ضمن اینکه کاربران امکان ضبط بازی را داشته باشند. GPU Turbo 2.0 از لمس های تصادفی نیز جلوگیری می کند. میت ۲۰ پرو همانند نسل قبل با استفاده از قابلیت PC Mode می تواند تجربه ی دسکتاپ را برای کاربر به ارمغان آورد.

میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو از اسپیکر استریو استفاده می کنند؛ اما برخلاف پرچم داران دیگر، اسپیکر اصلی در لبه ی پایین جای ندارد و در عوض، صدا از پورت USB – C خارج خواهد شد. هواوی جک ۳.۵ میلی متری را در میت ۲۰ حفظ کرده؛ اما آن را از نسخه ی پرو کنار گذاشته است. پرچم داران جدید چینی ها طراحی متقارنی دارند و میت ۲۰ پرو نخستین گوشی   هوشمند دنیا به حساب می آید که در طراحی آن  به ضریب درگ بدنه نیز توجه شده است، هواوی به این موضوع با عنوان Flowing Design اشاره می کند؛ بدین ترتیب که گوشی با لبه های منحنی شکل خود به خوبی در دست قرار می گیرد، ضمن اینکه چینی ها روی بدنه ی گوشی الگویی موسوم به Hyper Optical Pattern استفاده کرده اند تا بدین ترتیب سطح گوشی لغزنده نباشد و به سادگی اثر انگشت را جذب نکند.

هواوی ماژول دوربین سه گانه ی هر دو گوشی را به چهار نقطه ای شامل سه دوربین و فلش LED قرار داده است تا نمای پشتی محصول یادآور چراغ های خودروی سوپر اسپرت پورشه ۹۱۸ اسپایدر باشد. میت ۲۰ مقاومت چندان بالایی در برابر آب و گردوغبار ندارد و توانسته است تا گواهی IP53 را دریافت کند؛ در حالی که میت ۲۰ پرو مقاومت بسیار بالایی دارد و گواهی IP68 را از مؤسسه ی IEC دریافت کرده است. هواوی فبلت میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو را در پنج رنگ سبز، آبی، توایلایت، صورتی و مشکی عرضه خواهد کرد؛ اما توجه داشته باشید که تنها سه رنگ سبز، آبی و توایلایت الگوی Hyper Optical را روی بدنه ی خود خواهند داشت.

هواوی میت 20 RS پورشه دیزاین معرفی شد: ترکیب چشم نواز چرم و شیشه

هواوی در رویداد خود از نسخه ی پورشه دیزاین میت ۲۰ آر اس با ظاهر خیره کننده و همان مشخصات میت ۲۰ پرو از جمله دوربین سه گانه و تراشه کرین ۹۸۰ رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، همان طور که پیش بینی می شد، هواوی در جریان رویداد ویژه ی خود برای معرفی خانواده ی پرچمدار سری میت ۲۰، تنها به دو مدل مورد انتظار میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو بسنده نکرد و دست به معرفی نسخه ای دیگر از این سری با طراحی پورشه زد. ریچارد یو، مدیرعامل هواوی کانسومر بی جی در جریان معرفی گوشی های جدید این شرکت گفت: گوشی های هوشمند دریچه ای مهم برای ورود به دنیای دیجیتال محسوب می شوند. سری هواوی میت ۲۰ با هوش بالاتر، عمر باتری بی همتا و عملکرد قدرتمند دوربین خود طراحی شده است تا بهترین «دوست» برای مصرف کنندگان باشد و آن ها را برای لذت بردن از یک زندگی غنی تر و پربارتر همراهی و توانمند کند.

هرچند میت ۲۰ پورشه دیزاین از طراحی متفاوت و جالب توجه ای بهره می گیرد؛ اما در زمینه ی مشخصات داخلی در واقع همان میت ۲۰ پرو محسوب می شود و همان سخت افزار را در دل خود جای داده است. از جمله ی ویژگی های برجسته ی این گوشی می توان به تراشه ی قدرتمند کرین ۹۸۰، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، تشخیص چهره ی سه بعدی و ساختار دوربین سه گانه در قسمت پشت با همان چینش مربعی شکل اشاره کرد. این دوربین از ترکیب یک لنز اصلی ۴۰ مگاپیکسل، یک لنز ۲۰ مگاپیکسلِ مجهز به زاویه ی فوق عریض لایکا و یک لنز ۸ مگاپیکسل تشکیل شده است.

با این حال، نقطه ی قوت میت ۲۰ پورشه دیزاین طراحی آن است. این دستگاه در قسمت پشت از چرم و شیشه و نوار مسابقه ای بهره می گیرد که تداعی گر پورشه و خودروهای ساخت این شرکت است. میت ۲۰ پورشه دیزاین به لطف استفاده از چرم و همچنین رنگ های تیره، حس بسیار خوبی را به کاربر منتقل می کند؛ در نتیجه اگر به میت ۲۰ علاقه دارید، اما آن را در طراحی متفاوت تری ترجیح می دهید، این گوشی می تواند به انتخاب شما تبدیل شود.

میت ۲۰ پورشه دیزاین آر اس با رم ۸ گیگابایت و حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایت با قیمت خرده فروشی ۱۶۹۵ یورو قابل خریداری است و مدل ۸ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی داخلی نیز برچسب قیمت ۲۰۹۵ یورو را دارد. این گوشی تا انتهای ماه جاری میلادی در بازارهای منتخب اروپا و چین عرضه خواهد شد.

میت 20 ایکس معرفی شد؛ نخستین گوشی هواوی با پشتیبانی از قلم استایلوس

هواوی در کنار دو گوشی هوشمند میت 20 و میت 20 پرو، از محصول دیگری با نام Mate 20 X و پشتیبانی از قلم استایلوس رونمایی کرد.

به گزارش زومیت، هواوی در کنار دو گوشی هوشمند قابل پیش بینی میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو، از محصول ویژه ای رونمایی کرد که به نظر می رسد، رقیبی توانمند برای گلکسی نوت ۹ سامسونگ باشد. Mate 20 X تقریبا از تمام ویژگی های شاخص دو برادر دیگر خود، نظیر پردازنده ی کرین ۹۸۰، دوربین سه گانه و شارژ سریع ۴۰ واتی بهره می برد؛ اما ویژگی های جالب توجه دیگری مانند نمایشگر وسیع ۷.۲ اینچی، پشتیبانی از قلم استایلوس و سیستم خنک کننده ی پیشرفته را نیز در بطن خود دارد. همچنین، این محصول جدید موفق شده تا استاندارد IP 53 را هم برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار به دست آورد.

دوربین سه گانه ی قدرتمند میت ۲۰ ایکس در بطن خود سنسور ۴۰ مگاپیکسلی رنگی، سنسور ۲۰ مگاپیکسلی با لنز اولترا واید و سنسور ۸ مگاپیکسلی با لنز تله فوتو را دارد و حاصل همکاری هواوی با شرکت لایکا است. شرکت سازنده ادعا می کند که خانواده ی میت ۲۰ با دوربین منحصر به فرد خود می تواند هر شخصی را به یک «عکاس حرفه ای» بدل کند.

لنز اولترا واید لایکا با فاصله ی کانونی معادل لنزهای ۱۶ میلی متری فول فریم، میدان دید فوق العاده  عریضی را در اختیار کاربر قرار می دهد که به موجب آن می توان حتی در فضا های کوچک نیز از سوژه های غول پیکری همچون هواپیماها، باغ گل یا حتی کوه ها، به صورت کامل عکاسی کرد. هواوی ادعا می کند که خانواده ی میت ۲۰ نخستین گوشی های دنیا به شمار می روند که از عکاسی ماکرو با فاصله ی ۲.۵ سانتی متری تا سوژه پشتیبانی می کنند.

به مدد واحد پردازش عصبی دوگانه ی کرین ۹۸۰ یا Dual NPU، دوربین گوشی های سری میت ۲۰ از قابلیت های بهبودیافته ی هوش مصنوعی موسوم به Master AI جهت بهبود خروجی خود بهره می برند؛ بدین ترتیب که گوشی می تواند با شناسایی ۱۵۰۰ سناریو و ۵۰۰۰ سوژه از ۲۵ دسته، پارامترهای عکاسی به صورت خودکار تنظیم کند.

قابلیت HiVision به مدد هوش مصنوعی می تواند با شناسایی سازه های تاریخی، به صورت بی درنگ، اطلاعاتی را درباره ی آن ها ارائه دهد یا با شناسایی کالایی خاص، قیمت آن  را در فروشگاه های اینترنتی مختلف به نمایش بگذارد. قابلیت  قابلیت فوکوس خودکار پیش بین AI 4D می تواند با تشخیص چندین سوژه به صورت هم زمان، حرکت آن ها را به صورت بی درنگ پایش کند. میت ۲۰ ایکس به مدد حالت ارتقاء یافته ی پرتره، می تواند افکت بوکه را با اعوجاج پایین و میزان شارپ بودن بالاتری ارائه دهد.

AI Color نام قابلیت جدید دیگری است که با شناسایی اجسام و خطوط اصلی در هر فریم، کاربر را برای ثبت بهتر تصویر راهنمایی می کند. خانواده ی میت ۲۰ می توانند با بهره گیری از هوش مصنوعی، پارامترهایی همچون فام (Hue)، میزان اشباع رنگ و روشنایی را تغییر دهند یا با ایزوله کردن رنگ یک سوژه و اشباع کردن سایر المان های تصویر، جلوه ی خاصی را به عکس بدهند. قابلیت AI Spotlight به میت ۲۰ ایکس اجازه می دهد تا با شناسایی ویدیوهایی با تم مشابه، به صورت خودکار از آن ها یک میکس ۱۰ ثانیه ای بسازد.

لنز اولتراواید به کار رفته در دوربین پشتی به کاربر اجازه می دهد تا ویدیو هایی با نسبت تصویر سینمایی ۲۱:۹ ضبط کند. در حالی که سایر گوشی  های هوشمند برای رسیدن به چنین نسبت تصویری، ویدیوی ضبط شده را کراپ می کنند، فبلت های جدید هواوی ویدیوها را به صورت Native به نسبت تصویر ۲۱:۹ دست پیدا می کند.

همان طور که اشاره کردیم، خانواده ی میت ۲۰ نخستین گوشی  های اندرویدی دنیا با پردازنده ی هفت نانومتری هستند. تراشه ی کرین ۹۸۰ از هشت هسته ی پردازشی، شامل دو هسته ی ۲.۶ گیگاهرتزی Cortex-A76، دو هسته ی ۱.۹۲ گیگاهرتزی Cortex-A76 و چهار هسته ی کم مصرف ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A55 بهره می برد و نسبت به نمونه های ۱۰ نانومتری تا ۲۰ درصد بهبود در عملکرد و ۴۰ درصد بهبود در بهره وری انرژی را به ارمغان می آورد.

واحد پردازش گرافیکی Mali-G76 نسبت به نسل گذشته، در تسک های گرافیکی، ۴۶ درصد بهبود عملکرد و ۱۷۸ درصد بهبود بهره وری انرژی را به همراه دارد، ضمن اینکه به موجب فناوری افزایش فرکانس، می تواند با استفاده از هوش مصنوعی، بارهای پردازشی بازی را تشخیص داده و منابع را هوشمندانه تر تخصیص دهد. خانواده ی میت ۲۰ به مدد ارتقاء مودم خود، از لحاظ تئوری می توانند به سرعت فوق العاده ی ۱.۷۳۲ گیگابیت برثانیه نیز دست پیدا کنند.

هواوی برای تأمین انرژی میت ۲۰ ایکس، باتری غول پیکر ۵۰۰۰ میلی آمپرساعتی را نظر گرفته است که شارژدهی فوق العاده ای را برای پرچم دار خاص هواوی به ارمغان می آورد. در مقایسه ای که توسط هواوی ارائه شده، اگر آیفون ۱۰ اس مکس و میت ۲۰ ایکس را به طور کامل شارژ کنید و عازم سفر توکیو-لندن شوید، پس از پایان پرواز، شارژ باقی مانده برای میت ۲۰ ایکس ۴۶ درصد است؛ در حالی که این مقدار برای آیفون ۱۰ اس مکس تنها ۱۰ درصد است.

هواوی میت ۲۰ ایکس را از لحاظ شارژدهی با کنسول قابل حمل Nintendo Switch هم مقایسه می کند و ادعا می کند که شارژدهی این گوشی برای بازی ها بیش از دو برابر این کنسول قابل حمل است. علاوه بر این، میت ۲۰ ایکس از فناوری فوق سریع و ۲۲.۵ واتی SuperCharge نیز بهره می برد.

Mate 20 X از فناوری شارژ بی سیم سریع ۱۵ واتی نیز استفاده می کند که باز هم نسبت به فناوری شارژ بی سیم ۱۰ واتی آیفون ۱۰ اس مکس، سریع تر محسوب می شود. قابلیت جالب توجه دیگر میت ۲۰ ایکس، امکان قابلیت شارژ بی سیم معکوس (Wirless Reverse Charging) است که به فبلت خاص هواوی اجازه می دهد تا نقش یک پاوربانک را ایفا کرده و دستگاه هایی با قابلیت شارژ بی سیم دیگر را نیز شارژ کند.

پرچم داران جدید هواوی به صورت پیش فرض با اندروید ۹.۰ پای و رابط کاربری EMUI 9.0 روانه ی بازار خواهند شد. چینی ها زبان طراحی EMUI را بهبود داده اند و ظاهر اپلیکیشن های مختلف هم خوانی دارد. هواوی ادعا می کند که طراحی رابط جدید ارگونومیک تر از گذشته است؛ به عنوان مثال بسیاری از المان های UI به نیمه ی پایینی انتقال یافته تا بدین ترتیب در دسترس تر از گذشته باشند، ضمن اینکه برای ارتقاء تجربه ی بصری، ناوبری مبتنی بر ژست های حرکتی نیز مانند آنچه از گوشی های جدید اپل سراغ داریم، در EMUI 9.0 قابل استفاده خواهد بود.

چینی ها ادعا می کنند که رابط کاربری EMUI 9.0 در میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو به مدد هوش مصنوعی، می تواند الگوی استفاده ی کاربر از گوشی را تشخیص دهد و با تخصیص بهینه ی منابع، سرعت و پایداری دستگاه را در طولانی مدت حفظ کند. فناوری GPU Turbo 2.0 نیز در رابط کاربری سری میت ۲۰ حاضر است و از بازی هایی همچون PUBG Mobile، Vainglory، NBA2K18، Arena of Valor و Rules of Survival پشتیبانی می کند، این فناوری به لطف AI منابع را به صورت بهینه تخصیص می دهد تا بازی ها روان تر اجرا شوند، ضمن اینکه کاربران امکان ضبط بازی را داشته باشند. GPU Turbo 2.0 از لمس های تصادفی نیز جلوگیری می کند.

یکی دیگر از ویژگی های این محصول، سیستم خنک کننده ی جدیدی است که از محفظه ی بخار و لایه های گرافین استفاده می کند. این ویژگی باعث می شود کنترل دما در این محصول بهتر از رقبایی همچون نوت ۹ سامسونگ یا آیفون ۱۰ اس مکس باشد. برای مثال، پس از یک ساعت بازی دمای قسمت پشت گوشی تنها ۳۸ درجه خواهد بود؛ در حالی که این عدد برای آیفون ۱۰ اس مکس و نوت ۹ به ترتیب ۳۸.۷ و ۴۲.۱ سانتی گراد است.

هواوی پد ویژه ای را هم تولید می کند که به گوشی متصل می شود و به کاربران اجازه می دهد از طریق آن بازی ها را کامل کنند. چینی ها برای میت ۲۰ ایکس برچسب قیمت ۸۹۹ یورویی را در نظر گرفته اند. زمان در نظر گرفته شده برای عرضه ی این گوشی هم چهارم آبان ماه (۲۶ اکتبر) است.

سامسونگ تبلت ویندوزی گلکسی بوک 2 را معرفی کرد؛ پشتیبانی از LTE و عمر باتری ۲۰ ساعت

سامسونگ از تبلت هیبریدی مبتنی بر ویندوز خود با نام گلکسی بوک ۲ رونمایی کرد. این دستگاه با سیستم عامل ویندوز ۱۰ اس عرضه می شود و عمر باتری ۲۰ ساعته را در کنار پشتیبانی از LTE به  ارمغان می آورد.

به گزارش زومیت، سامسونگ در جریان رویدادی که در شهر نیویورک برگزار کرد، از تبلت ویندوزی گلکسی بوک ۲ با پردازنده ی موبایلی اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام رونمایی کرد.

غول فناوری  کره ای ترجیح داده در این محصول از ویندوز ۱۰ اس استفاده کند که نسبت به نسخه ی اصلی ویندوز، از ویژگی های کمتری برخوردار است و کاربران تنها قادر به نصب برنامه ها از فروشگاه  نرم افزاری مایکروسافت هستند. با این حال، خریدارانِ این دستگاه می توانند به  صورت رایگان سیستم عامل این دستگاه را به  ویندوز ۱۰ معمولی ارتقاء دهند؛ البته باید این موضوع را در نظر داشت که به  دلیلِ استفاده از پردازنده ی آرم، اجرای نسخه ی معمولی ویندوز ۱۰ روی گلکسی بوک ۲ در محیط شبیه سازی شده انجام خواهد شد.

آلانا کوتون، نایب رییس و مدیرکلِ شعبه ی آمریکا سامسونگ الکترونیک در رویداد معرفی این محصول گفت: شیوه ای که جهان به پیش  می رود به طرزی باورنکردنی  در حال تغییر است؛ از این رو، کاربران برای همگام بودن با این تغییرات به فناوری هایی نیاز خواهند داشت تا آن ها را در این مسیر یاری کنند. گلکسی بوک ۲ ترکیبی از ویژگی های پیشگامانه ی سامسونگ در حوزه ی سخت افزار و نوآوری مایکروسافت و کوالکام است. این محصول ۲ در ۱ علاوه بر ارائه ی کارآمدی رایانه های شخصی، حمل پذیری بالایی را نیز به  ارمغان می آورد.

گلکسی بوک ۲ ابعاد ۳۰ × ۷.۸۹ × ۱۱.۳۲ اینچی دارد که وزنی معادل با ۷۹۳ گرم به  همراه می آورد. صفحه نمایش امولدِ این دستگاه نیز که اندازه ای ۱۲ اینچی دارد دارای رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۱۶۰ و به ازای هر اینچ، ۲۱۶ پیکسل را به نمایش می گذارد.

افزون بر این، نمایشگر فوق قادر به پشتیبانی از قلم اس پن سامسونگ است تا کاربران بتوانند نوشتار و رسم طرح را به راحتی روی این محصول هیبریدی انجام دهند. در کنار این قلم، سامسونگ صفحه کلید جداشونده  ای را نیز درون جعبه ی دستگاه قرار داده که از طریق قسمت مغناطیسی پایین دستگاه، به گلکسی بوک ۲ متصل می شود.

در زمینه ی صوت نیز سامسونگ کم کاری نکرده و از دو بلندگوی استریو بهره برده که توسط شرکت AKG Acoustic بهینه سازی شده اند. این بلندگوها از استاندارد دالبی اتموس پشتیبانی می کنند؛ بنابراین می توان انتظار ارائه ی صدایی غنی را از این دستگاه داشت.

با توجه به ماهیت هیبریدی بودنِ گلکسی بوک ۲، باید انتظار برخی از ویژگی های تبلت گونه را نیز در این دستگاه داشت؛ از این رو، کره ای ها دو دوربین را در قسمت پشتی و جلویی گلکسی بوک ۲ تعبیه کرده اند. دوربین جلو که برای ثبت تصاویر سلفی و مکالمه ی تصویری از آن استفاده می شود، از سنسوری با وضوح ۵ مگاپیکسل بهره خواهد برد؛ همچنین در دوربین پشتی دستگاه شاهد دوربین ۸ مگاپیکسلی هستیم.

توانِ این دستگاه نیز همانطور که بالاتر به آن اشاره کردیم، توسط پردازنده ی کوالکام اسنپدراگون ۸۴۵ تغذیه می شود. این پردازنده که معمولاً در دستگاه های موبایل پرچمدار به کار گرفته می شود، در کنار حافظه ی رم ۴ گیگابایت اقدام به پردازش اطلاعات می کند. طبق گفته ی سامسونگ، این پردازنده ، ۴ هسته ی پردازشی پرتوان با فرکانس کاری ۲.۹۶ گیگاهرتز را در کنار ۴ هسته ی کم مصرف با فرکانس کاری ۱.۷ گیگاهرتز میزبانی می کند که در مجموع تعداد هسته های پردازشی آن را به عددِ ۸ می رساند.

از منظر پورت های ورودی و خروجی، سامسونگ از دو درگاه USB Type-C در کنار اسلات کارت microSD و جک ۳.۵ میلی متری صدا استفاده کرده است؛ شتاب سنج، سنسور اثر انگشت، سنسور ژیروسکوپ و حسگر نور محیط از دیگر قابلیت های موجود در این کهکشانی درشت اندام برشمرده می شود.

در کنار تمام این ویژگی ها، شاید مهم ترین بخش در این دستگاه مربوط به توانِ باتری آن باشد. طبق گفته ی غول فناوری کره ای، با هر بار شارژ، کاربران می توانند تا ۲۰ ساعت از این دستگاه استفاده کنند؛ این رقم تقریبا یک شبانه روز کامل را تشکیل می دهد؛ افزون بر این، پشتیبانی از شارژر های سریع دیگر ویژگی ای است که فاصله ی بین شارژ و استفاده از گلکسی بوک ۲ را به طرز قابل ملاحظه ای کوتاه می کند.

از منظر اتصالات و ارتباطات نیز شاهد پشتیبانی از استاندارد وای فای 802.11 a/b/g/n/ac دو بانده (با باند های ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز) هستیم؛ همچنین پشتیبانی از Gigabit LTE با سرعت ۱.۲ گیگابیت بر ثانیه دیگر موردِ مثبتی است که به واسطه ی استفاده از پردازنده ی اسنپدراگون و مودم اسنپدراگون X20 LTE محقق شده است.

دان مک گوایر، نایب رییس بازاریابی جهانی کوالکام می گوید: مشتریان رایانه های شخصی شایسته ی همان سرعت و روانی ای هستند که در گوشی های هوشمندِ خود تجربه می کنند. گلکسی بوک ۲ اتصال فوری، عمر باتری چند روزه، سرعت و چندوظیفگی بی رقیبی را فراهم می کند که مشتریان شایسته اش هستند.

در بخش نرم افزار، شاهد برخی از ویژگی های اختصاصی سامسونگ هستیم. برای نمونه، این دستگاه از سرویس Samsung Flow پشتیبانی می کند که داده های شما را از طریق فضای ابری با دیگر دستگاه های سامسونگی شما همگام سازی می کند؛ همچنین توسط این سرویس شما می توانید اعلانات گوشی هوشمند سامسونگی خود را روی رایانه دریافت کنید.

قرار است این دستگاه از تاریخ ۱۱ آبان ۱۳۹۷ (۲ نوامبر ۲۰۱۸) برای خرید در دسترس علاقه مندان قرار گیرد.

مدل LTE کروم بوک پلاس وی 2 سامسونگ معرفی شد

سامسونگ، با همکاری اینتل و گوگل، کروم بوک پلاس وی ۲ را در مدلی جدید مجهز به ال تی ای معرفی کرد.

به گزارش زومیت، سامسونگ در اوایل سال جاری، مدل بازسازی شده ای از کروم بوک پلاس ۲۰۱۷ خود را معرفی کرد. دومین نسخه از کرومبوک پلاس وی ۲ سامسونگ، نام چندان جذابی ندارد؛ اما تمام ویژگی هایی که مدل اولیه ی این محصول را به یک دستگاه عالی بدل کرده بودند، به کاربران ارائه می دهد. البته نمایشگر باکیفیت مدل قبلی این کروم بوک اکنون با یک صفحه نمایش دیگر جایگزین شده تا بدین ترتیب امکان استفاده از پردازنده های سریع تر سری Y سلرون در این کروم بوک وجود داشته باشد. حال سامسونگ نسخه ای جدید از این محصول را معرفی کرده که به LTE مجهز شده است. اضافه شدن امکان اتصال به شبکه های پرسرعت ال تی ای باعث شده تا قیمت نهایی محصول مورد بحث ۱۰۰ دلار بیشتر شود. بدین ترتیب مدل جدید کروم بوک سامسونگ اکنون ۵۹۹ دلار قیمت گذاری شده و از ۲ نوامبر سال جاری در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

سایر مشخصات و ویژگی های فنی مدل جدید کروم بوک سامسونگ با مدل قبلی این محصول یکسان است و بنابراین می توان گفت این دستگاه جدید از نمایشگری ۱۲.۲ اینچی با کیفیت ۱۰۸۰p بهره می برد که روشنایی آن نیز به ۳۰۰ نیت می رسد. پردازنده ی اصلی این محصول، سلرون ۳۹۶۵Y اینتل بوده و از ۴ گیگابایت حافظه ی رم نیز بهره می برد. حافظه ی داخلی ذخیره سازی این کروم بوک ۳۲ گیگابایت بوده و به یک باتری ۳۹ وات  ساعتی مجهز شده است.

جزئیاتی مثل باندهای ال تی ای پشتیبانی شده در این کروم بوک هنوز اعلام نشده و علاوه بر این، مشخص نیست که محصول مورد اشاره با کدام اپراتورها سازگاری دارد؛ اما از آنجا که گفته شده کروم بوک جدید از طریق اپراتور ورایزن در دسترس مشتریان قرار خواهد گرفت، می توان دریافت که این دستگاه حداقل در آمریکا از شبکه ی ال تی ای اپراتور یادشده پشتیبانی می کند.

Samsung همچنین اعلام کرده که نسخه ی ال تی ای کروم بوک پلاس وی ۲ را با همکاری دو شرکت گوگل و اینتل تولید کرده است. نقل قولی از جاش نیومن، مدیرکل بخش موبایل اینتل نشان می دهد که به احتمال زیاد شاهد استفاده از یک مودم ساخت اینتل در کروم بوک جدید سامسونگ هستیم:

کروم بوک جدید سامسونگ پلاس وی ۲ (مدل دارای ال تی ای) تمامی انتظارات را با خلاقیت سامسونگ در طراحی، سیستم عامل دوست داشتنی گوگل و پردازنده  و اتصالات ال تی ای اینتل برآورده کرده است.

اگر اهل سفر هستید و از کروم بوک استفاده می کنید، می توانید مدل ال تی ای ChromeBook Plus V2 سامسونگ را از ۲ نوامبر با قیمت ۵۹۹ دلار خریداری کنید. انتظار می رود این محصول جدید علاوه بر اپراتور ورایزن از طریق فروشگاه بست بای و وب سایت سامسونگ نیز در دسترس علاقمندان قرار بگیرد.

نوکیا ایکس 7 معرفی شد؛ اسنپدراگون 710 به همراه دوربین دوگانه زایس

میانرده ی تازه ی نوکیا با نام Nokia X7 با پردازنده ی اسنپدراگون ۷۱۰، باتری ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعت و قیمت ۲۴۹ دلار در چین معرفی شد.

به گزارش زومیت، HMD گلوبال در راستای توسعه ی خانواده ی گوشی های برند نوکیا، گوشی هوشمند نوکیا ایکس ۷ را در چین معرفی کرد. نوکیا ایکس ۷ همانند اغلب دیگر گوشی های چینی خصوصیات نزدیک به دستگاه های پرچمدار را با قیمتی رقابتی ارائه می دهد و انتظار می رود که با نام نوکیا ۷.۱ پلاس روانه ی بازارهای جهانی شود. نوکیا ۷.۱ ابتدای ماه جاری از راه رسید و به زودی با قیمت ۳۴۹ دلار در ایالات متحده عرضه می شود.

از جمله مشخصات نوکیا ایکس ۷ می توان به نمایشگر ۶.۲ اینچ LCD (با بریدگی ناچ) و پردازنده ی اسنپدراگون ۷۱۰ با حافظه ی داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت و رم به ترتیب ۴ یا ۶ گیگابایت اشاره کرد. باتری ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی از شارژ سریع سیمی با توان ۱۸ وات پشتیبانی می کند. میان رده ی جدید نوکیا از دوربین دوگانه ی اصلی متشکل از یک لنز ۱۲ مگاپیکسل به همراه یک حسگر عمق ۱۳ مگاپیکسل بهره می برد و برخلاف غالب گوشی های مطرح فعلی مجهز به جک ۳.۵ میلی متری هدفون است.

نوکیا ایکس ۷ اندروید ۸.۱ اوریو را بدون خدمات گوگل (مخصوص بازار چین) اجرا می کند؛ اما همچنان به روزرسانی های امنیتی اندروید وان را دریافت خواهد کرد و به زودی موفق به دریافت اندروید پای نیز خواهد شد. قیمت این گوشی در بازار چین از ۱۶۹۹ یوان (۲۴۹ دلار) آغاز می شود.

گوشی Palm معرفی شد؛ محصولی کوچک جثه با ظاهری شبیه به آیفون X

Palm گوشی جدیدی است که ضمن بهره گیری از نمایشگر ۳.۳ اینچ LCD، از نسخه ی ویرایش شده ی اندروید ۸.۱ اوریو استفاده می کند.

به گزارش زومیت، Palm نام گوشی جدیدی است که ضمن داشتن قیمت پایین، از برخی ویژگی های جالب بهره مند است. این محصول جدید که باید آن را در دسته ی «اولترا موبایل ها» (یک اصطلاح قدیمی برای اشاره به دستگاه هایی که شبیه نِت بوک ها هستند) جای داد، ویژگی های ساعت ها و گوشی های هوشمند را دارد و می توان آن را ترکیبی از این دو به شمار آورد.

Palm از طراحی به نسبت جذابی بهره می برد و دلیل این کار را می توان استخدام طراحان برخی شرکت های بزرگ نظیر سامسونگ و فراگ دیزاین توسط استارتاپ تولیدکننده ی این گوشی به حساب آورد.

این گوشی که به نمایشگری ۳.۳ اینچ LCD با تراکم پیکسلی ۴۴۵ پیکسل در هر اینچ مجهز شده است، در نگاه اول مثل آیفون های اپل به نظر می رسد و به لطف داشتن اندازه ی کوچک، به راحتی می توانید آن را در کف دست خود نگه دارید. Palm ابعادی معادل ۵۰ در ۹۷ در ۷.۴ میلی متر دارد و این یعنی صرف نظر از ضخامتش، همچون یک کارت اعتباری به نظر می رسد. در ضمن جالب است بدانید که این محصول تنها ۶۲.۵ گرم وزن دارد.

با این همه نباید فراموش کرد که داشتن طراحی جذاب به تنهایی نمی تواند مردم را مجاب به پرداخت ۳۴۹.۹۹ دلار برای محصولی کند که تا همین چند ساعت پیش نمی دانستند در زندگی روزانه ی خود ممکن است به آن نیاز پیدا کنند؛ کارشناسانی که تاکنون موفق شده اند با پالم کار کنند، مدعی شده اند که این دستگاه با برخی مشکلات رو به رو است. یکی از مهم ترین موضوعات، این است که Palm به صورت انحصاری توسط اپراتور آمریکایی ورایزن عرضه می شود و این یعنی عده ای از افراد نمی توانند آن را تهیه کنند.

پالم از سیستم عامل اندروید ۸.۱ اوریو (نسخه ی ویرایش شده برای نمایشگرهای کوچک) استفاده می کند و کاربر می تواند تمامی اپلیکیشن های گوگل پلی را روی آن نصب کند؛ این گوشی همچنین به گواهی IP68 (مقاومت در برابر آب و گردوغبار) نیز تجهیز شده و دارای باتری ۸۰۰ میلی آمپرساعتی است که طبق ادعای سازنده، می تواند تا یک روز کامل دوام داشته باشد. از بین مشخصات داخلی این دستگاه می توان به ۳ گیگابایت رم، ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی و تراشه ی اسنپدراگون ۴۳۵ اشاره کرد. شاید این مشخصات برای یک «موبایل هوشمند» چنگی به دل نزنند، اما برای این «اولترا موبایل» بسیار خوب هستند. در ضمن، Palm برای ثبت تصاویر از یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی و یک دوربین ۸ مگاپیکسلی به عنوان دوربین سلفی بهره مند است.

به  هنگام روشن کردن نمایشگر این گوشی، در قسمت پایینی آن شاهد یک دکمه ی مجازی خواهید بود که می توان از آن استفاده های زیادی کرد؛ اگر یک بار روی آن ضربه بزنید، به عقب برمی گردید؛ اگر دو بار روی آن ضربه بزنید، به صفحه ی اصلی هدایت می شوید و اگر دست خود را روی آن نگه دارید، حالت مالتی تسکینگ برای شما فعال می شود.

در قسمت پشتی و جلویی این گوشی شاهد استفاده از شیشه ی گوریلا گلس ۳ هستیم. جالب است بدانید که Palm تنها دارای یک کلید (کلید پاور) است که البته می توان کارهای مختلفی را با آن انجام داد؛ برای مثال اگر آن را چند ثانیه فشار دهید، دستیار صوتی گوگل باز می شود. به علاوه، این محصول به حسگر اثر انگشت مجهز نشده است و به جای آن، از سیستم تشخیص چهره استفاده می کند.

Palm نه تنها از جک ۳.۵ میلی متری هدفون پشتیبانی نمی کند، بلکه از یک سری ویژگی که امروزه مورد توجه خیلی ها قرار گرفته است (نظیر شارژ بی سیم) بهره نمی گیرد. به علاوه، این محصول تنها به یک درگاه USB-C تجهیز شده است.

گوشی Palm در ماه نوامبر به صورت رسمی عرضه خواهد شد.

KY-O1L: نازک ترین گوشی جدید دنیا

شرکت ژاپنی کیوسرا ادعا می کند گوشی جدید آن ها که KY-O1L نام دارد، نازک ترین موبایل در دنیا است.

به گزارش زومیت، کارت های تجاری همچنان بخش جدایی ناپذیری از زندگی کارگران ژاپنی به شمار می روند، به همین دلیل شرکت ژاپنی کیوسرا (Kyocera) گوشی بسیار نازک جدیدی را تولید کرده است که کاربران می توانند آن را درون جا کارتی خود قرار دهند. این گوشی KY-O1L نام دارد و شرکت سازنده، لقب گوشی کارتی (card phone) را به آن داده و معتقد است که عنوان نازک ترین موبایل در جهان باید به همین گوشی تعلق بگیرد.

KY-O1L در ابعادی شبیه به کارت اعتباری تولید شده است و ضخامتی ۵.۳ میلی متری به وزن ۴۷ گرم دارد که چندان هم از کارت های اعتباری سنگین تر نیست. صفحه نمایش ۲.۸ اینچی این گوشی از جنس کاغذ الکترونیکی (e-paper) بوده و قابلیت نمایش یک رنگ را دارد. از دیگر مشخصات این محصول نازک می توان به آنتن LTE و باتری ۳۸۰ میلی آمپر ساعتی اشاره کرد. خبری از دوربین یا اپ استور روی این گوشی نیست، اما کاربران می توانند در صفحه نمایش جالب تک رنگی آن به مرورگری اینترنت بپردازند.

سوال اینجاست که آیا واقعا لقب نازک ترین گوشی در دنیا به KY-O1L تعلق دارد؟ شاید دانستن این موضوع برایتان جالب باشد که موتورولا گوشی موتو زد را با ضخامت ۵.۲ در سال ۲۰۱۶ عرضه کرده است. البته برآمدگی دوربین آن گوشی ضخامت کلی اش را تحت تاثیر قرار می داد و از آن طرف طرفداران موتورولا هم می توانند به این موضوع اشاره کنند که KY-O1L اصلا ماژول دوربین ندارد که بخواهد با موتو زد مقایسه شود.

ناگفته نماند که قیمت KY-O1L حدود ۳۲ هزار ین (معادل ۳۰۰ دلار) اعلام شده است.

نسخه های ارتقاء یافته زدبوک‌ های HP معرفی شدند

اچ پی، نسخه های  ارتقاء یافته ی نوت بوک های متحرک زدبوک را که ابتدای امسال عرضه شده بودند، معرفی کرد.

به گزارش زومیت، مدل های جدید ارتقاء یافته ی HP ZBook Studio از قبیل HP ZBook Studio x360 ،HP ZBook 15a و HP ZBook 17 از پردازنده ی ۶ هسته ای Corei9 یا زنون، پردازنده های گرافیکی  NVIDIA Quadro P2000/P5200، حافظه ی RAID و تا ۱۲۸ گیگابایت DRAM بهره می برند.

نسخه های ارتقاء یافته ی زدبوک های ۲۰۱۸ اچ پی محصولات کاملا جدیدی نیستند؛ آن ها تقریبا همان لپ تاپ هایی هستند که پیشتر در اوایل سال جاری با بهبودهایی در انتخاب عملکرد و حداکثر تنظیمات (برای مثال آن ها از ۳۲ تا ۱۲۸ گیگابایت رم در تمامی اسلات های DIMM بهره می برند) معرفی شده  بودند. علی رغم این واقعیت که یکی از قابلیت های پردازنده های  Intel Core i9-8950HK برای نوت بوک ها افزایش دهنده ی باز (unlocked multiplier) و قابلیت اورکلاک است، HP به این موضوع اشاره می کند که پردازنده های اورکلاک شده، طول عمر کوتاه تری نسبت به تراشه هایی دارند که در سرعت کلاک حقیقی کار می کنند؛ از این رو هیچ یک از زدبوک های ارتقاء یافته ی HP از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند.

به طور کلی، پردازنده ی جدید فرکانس های بالاتر (۲.۹ گیگاهرتز در مقابل ۲.۶ گیگاهرتز روی Core i7-8850H) و حافظه ی ذخیره سازی بیشتر (۱۲ مگابایت در مقابل ۹ مگابایت روی Core i7-8850H) را به ارمغان می آورد. در همین حال ارتقاء از پردازنده ی گرافیکی انویدیا Quadro P1000 یا GP107, 640 CUDA cores به انویدیا Quadro P2000 یا GP106, 1024 CUDA cores عملکرد قابل ملاحظه تری را ارائه می کند که به شدت مورد ستایش تولیدکنندگان محتوا قرار می گیرد. حالا به جزئیات بیشتر در مورد خود سیستم ها می پردازیم؛

نسخه های ارتقاء یافته ی ZBook Studio و ZBook Studio x360 اچ پی به پردازنده ی Core i9-8950HK اینتل، ۳۲ گیگابایت DDR4-2667 DRAM (دستگاه های ارتقاء نیافته  بر پایه ی اینتل زنون نیز از ECC DRAM بهره می برند)، پردازنده ی گرافیکی انویدیا Quadro P2000 و دو عدد حافظه ی یک ترابایتی SSD M.2 در حالت معکوس RAID-1 به منظور اطمینان بیشتر از بهبود قابلیت، مجهز شده اند. تا آنجایی  که به کامپیوترهای بالارده مربوط می شود؛ مدل های ارتقاء یافته  به صفحه های نمایش ۱۵.۶ اینچی LCD اچ پی با نام تجاری DreamColor و رزلوشن 4K مجهز شده اند. این صفحه نمایش به گفته ی HP ضد بازتاب نور است و از روشنایی 600cd/m² بهره می برد؛ علاوه بر آن، تا میزان ۱۰۰ درصد از طیف رنگی AdobeRGB را نیز پشتیبانی می کند.

حالا مشخصات لپ تاپ های اچ پی ZBook G5 با ابعاد صفحه نمایش ۱۵ و ۱۷ اینچ را مرور می کنیم؛  نسخه های پایه ی این لپ تاپ ها از پردازنده ی Core i9-8950 HK و حافظه ی ۶۴ گیگابایت DDR4-2667 بهره می برند؛ اما مدل های نهایی به پردازنده ی Xeon E-2186M اینتل و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی DDR4-2667 ECC مجهز خواهند شد. برای کسانی که به حجم زیادی از DRAM برای کار خود نیاز دارند، ۱۲۸ گیگابایت در یک لپ تاپ (برای اولین بار در جهان) بسیار مهم است. همچنین نظیر سری های ZBook Studio، این زدبوک ها نیز از دو حافظه ی یک ترابایتی PCIe/NVMe SSD بهره می برند که در حالت RAID-1 اجرا می شوند. جالب است بدانید که اچ پی ZBook 15 G5 می تواند چندین درایو را در خود جای دهد و از حافظه ی ذخیره سازی تا ۶ ترابایت نیز پشتیبانی کند. در بخش گرافیک و صفحه نمایش این نوت بوک ها از پردازنده ی گرافیکی NVIDIA’s Quadro P2000/P5200 (مدل های ۱۵ تا ۱۷ اینچ) و صفحه نمایش اچ پی با فناوری IPS در ابعاد ۱۵.۶ و ۱۷ اینچی DreamColor به همراه ویژگی ضد بازتاب نور بهره می برند.

یکی دیگر از دستگاه هایی که از جانب HP معرفی شده، Z Club است که به عنوان یک برنامه ی خدماتی (DaaS) است. این برنامه در حال حاضر در مرحله ی آزمایشی قرار دارد و به تعداد محدودی از مشتریان امکان می دهد تا بسته های سخت افزاری HP (لپ تاپ ها، صفحه نمایش ها، لوازم جانبی و غیره) را انتخاب کنند و برای ۹۰ روز به صورت آزمایشی از آن ها استفاده کنند، سپس در صورت تمایل با یک مبلغ ثابت و ماهیانه آن ها را از HP اجاره کنند. این شرکت هنوز ویژگی های سخت افزارهای پیشنهادی را فاش نکرده؛ اما تنها به این نکته بسنده کرده است که پرداخت ماهیانه بابت استفاده از این دستگاه ها مبلغی معادل ۱۰۰ تا ۲۵۰ دلار خواهد بود.

فیسبوک از تصاویر سه بعدی پشتیبانی می کند

فیسبوک از این پس از تصاویر سه بعدی پشتیبانی می کند. این تصاویر در فید خبری و با هدست های واقعیت مجازی قابل مشاهده هستند.

به گزارش زومیت، فیسبوک اعلام کرد که از این پس، قابلیت تصاویر سه بعدی در دسترس است. این تصاویر هم در فید خبری و هم با هدست های واقعیت مجازی قابل مشاهده هستند. در تصاویر سه بعدی به صحنه، عمق و حرکت افزوده می شود تا تصویر زنده به نظر برسد.

بعد از گرفتن یک عکس در حالت پرتره با یک گوشی هوشمند سازگار، می توانید آن را به صورت یک تصویر سه بعدی روی فیسبوک به اشتراک بگذارید تا بقیه کاربران بتوانند روی تصویر شما، اسکرول، جابه جایی و چرخش انجام دهند. این قابلیت طبق گفته ی فیسبوک، مانند آن است که از پشت یک پنجره به صحنه نگاه کنید.

این تکنولوژی از داده های مربوط به عمق که در حالت پرتره به همراه تصاویر ثبت می شوند، استفاده می کند. آیفون ۷ پلاس، ۸ پلاس، X و XS از این قابلیت پشتیبانی می کنند. هیچ اشاره ای به پشتیبانی از تصاویر ثبت شده در حالت پرتره با پیکسل گوگل نشده است.

این قابلیت از قابلیت بازسازی های دنیای سه بعدی که Facebook در می ۲۰۱۸ به نمایش گذاشت، ساده تر است. هنوز هیچ صحبتی درباره ی عرضه ی این قابلیت و زمان احتمالی ارائه ی آن، به میان نیامده  است.

تصاویر سه بعدی از این پس  به صورت آنلاین و در واقعیت مجازی قابل مشاهده هستند. قابلیت ایجاد و به اشتراک گذاری این تصاویر نیز تا روزهای آتی برای تمامی کاربران فعال خواهد شد.

گوگل کروم با دریافت ویژگی های جدید به نسخه ی ۷۰ آپدیت شد

گوگل با به روزرسانی مرورگر کروم به نسخه ی ۷۰، امکان، غیرفعال کردن ورود خودکار به  وب سایت ها را در کنار پشتیبانی از وب اپلیکیشن های پیشرو به ارمغان می آورد.

به گزارش زومیت، گوگل نسخه ی ۷۰ مرورگر کروم را با ویژگی ها و امکاناتِ جدید در دسترس کاربران ویندوز، مک و لینوکس قرار داد. در این نسخه برخی از تغییراتِ بحث برانگیزی که اهالی مانتین ویو در نسخه های پیشینِ این مرورگر فعال کرده بودند، غیرفعال شده است.

یکی از این قابلیت های غیرفعال شده، ورود خودکار به حساب گوگل است؛ در نسخه ی پیشین کروم، غول حوزه ی اینترنت ویژگی جدیدی را معرفی کرده بود که در صورت مشاهده ی یکی از اپلیکیشن های گوگلی، به صورت خودکار وارد حساب کاربری جیمیلِ خود می شدید. اکنون به لطف نسخه ی ۷۰ نه تنها امکان غیرفعال سازی این قابلیت برای کاربران امکان پذیر شده است؛ بلکه کاربران ویندوزی از این پس می توانند پشتیبانی کروم از وب اپلیکیشن های پیشرو را تجربه کنند.

معمولاً خیلی کم پیش می آید که پس از انتشار نسخه ای از یک نرم افزار، واژه ی بحث برانگیز را به آن نسبت دهیم؛ اما نسخه ی ۶۹ گوگل کروم دقیقاً شایسته ی چنین لقبی بود. به فاصله ی کوتاهی پس از انتشار این نسخه، بسیاری از کاربرانِ مرورگرِ یادشده متوجه ورودِ غیرمنتظره ی خود به حساب کاربری گوگلشان شدند. این قابلیت که تاریخچه ی جستجوها، بوک مارک ها و پسوردهایتان را در سرورهای گوگل ذخیره می کرد، برای بسیاری نگرانی ایجاد کرده بود.

باتوجه به مشکلات نقض حریم خصوصی در ماه های اخیر توسط غول های فناوری، بسیاری از کاربران انتقادات شدیدی را بر گوگل وارد ساختند. مشکل اینجا بود که این گزینه در لابه لای منوهای تو در تو قرار داشت؛ از این رو بسیاری از کاربران هیچگاه از وجود چنین گزینه ای باخبر نبودند. فعال بودنِ پیش فرض این قابلیت باعث می شد تا اکثر استفاده کنندگان از مرورگر کروم بدون هیچگونه اطلاعی، اقدام به ارسال داده های مرورگرشان به سمت سرورهای گوگل کنند. گوگل ادعا می کند که این ویژگی به آن ها در تشخیص زمان ورود کاربر به دیگر دستگاه های متصل کمک می کرده است.

حال علیرغم غیرفعال شدنِ این ویژگی، رابط کاربری بخش تنظیمات نیز تغییراتی را به خود دیده است تا از این طریق افراد ذهنیت دقیق تری از داده های همگام سازی شده  خود داشته باشند؛ همچنین از این پس با پاک کردنِ کوکی های مرورگر، کوکی های سرویس های گوگل نیز در کنار دیگر موارد پاک خواهد شد.

در کنار تغییرات فوق، اهالی مانتین  ویو ویژگی های جدیدی را نیز به نسخه  ۷۰ مرورگر کروم اضافه کرده اند که گلِ سرسبدِ آن ها پشتیبانی از وب اپلیکیشن های پیشرو در سیستم عامل ویندوز است. اکنون به واسطه ی این قابلیت، شرکت های نرم افزاری می توانند برنامه ها و اپلیکیشن های خود را بدون توسعه ی اپلیکیشن بومی، بر بستر وب در اختیار کاربران ویندوزی نیز قرار دهند. با استفاده از این وب اپلیکیشن ها، شما درست به مانند یک برنامه ی بومی ویندوز می توانید از پنجره ی تمام صفحه بهره ببرید و حتی برنامه ی مورد نظر را به منوی استارت یا صفحه ی دسکتاپ اضافه کنید.

پشتیبانی از کُدِک ویدیو AV1 نیز دیگر مورد جدیدی است که به نسخه ی جدید کروم اضافه شده و فشرده سازی بهتری را روی ویدیوها اعمال می کند. خوب است بدانید که در کنار ویژگی فوق، امکان محدودسازی دسترسی افزونه ها به اطلاعات و وب سایت ها از این پس میسر خواهد بود.

در انتها خبر خوبی که برای کاربران مک وجود دارد، پشتیبانی این مرورگر از سنسور تاچ آیدی است. کاربران مک بوک های جدیدِ اپل می توانند از این پس با استفاده از مرورگر کروم، بدون وارد کردنِ رمز ورود و فقط با استفاده از اثر انگشتِ خود به وب سایت های مورد نظرشان ورود کنند.

اگر قصد دریافت این به روزرسانی را دارید، می توانید همین الان با وارد کردنِ عبارت «chrome://settings/help» در نوار آدرس مرورگر، از این قابلیت ها و تغییراتِ جدید بهره مند شوید.

ActiveQA: هوش مصنوعی گوگل در حال یادگیری نحوه ی طرح پرسش

گوگل پروژه ی اکتیو کیو ای (ActiveQA)، هوش مصنوعی مبتنی بر سؤال و جواب خود را متن باز کرد.

به گزارش زومیت، سیستم های هوش مصنوعی به طور معمول در زمینه ی طرح پرسش عملکرد چندان مطلوبی ندارند زیرا برای انجام این کار ابتدا باید سیستم های یاد شده را به آن ها آموزش داد. این موضوع دلیل اصلی تمرکز گوگل روی پردازش زبان طبیعی و دیگر تکنیک های مربوط به مکالمه با هوش مصنوعی است تا بدین طریق تعامل با دستیار هوشمند گوگل اسیستنت تا جایی که امکان دارد طبیعی تر باشد.

سیستم سؤال و جواب فعال گوگل موسوم به اکیتو کیو اِی یک پروژه تحقیقاتی است که از یادگیری تقویتی به  منظور آموزش دستیار هوش مصنوعی برای سؤال کردن و جواب دادن بهره می برد. امروز این پروژه توسط گوگل به حالت متن باز درآمده است.

میشل چن هوسچر، یکی از مهندسین نرم افزار در واحد هوش مصنوعی گوگل در مورد ActiveQA اینگونه توضیح داده است: این سیستم با استفاده از زبان طبیعی بارها و بارها با سیستم های سؤال و جواب تعامل می کند و هدف آن ارائه پاسخ های بهتر است.

این سیستم همانند یک کودک سؤالات را تکرار می کند؛ به عنوان مثال تسلا چه زمانی به دنیا آمده است؟ سپس سؤال مورد نظر را با عبارات دیگری می پرسد؛ مثلا تسلا در چه سالی به دنیا آمد؟ همانطور که اشاره شد هدف اصلی این سیستم، بهبود پاسخ های ارائه شده است.

این دستیار بین کاربر و یک جعبه سیاه سیستم سؤال و جواب قرار گرفته و یاد می گیرد که سؤالات را اصلاح کرده و نهایتا مناسب ترین پاسخ ممکن را ارائه دهد. محققان گوگل در هفتمین کنفرانس بین المللی یادگیری ماشینی که در ماه مرداد (می) برگزار شده اعلام کردند که سیستم سؤال و جواب مبتنی بر هوش مصنوعی این شرکت، زبان طبیعی یک سؤال اولیه را اصلاح و سپس مرتبط ترین جواب موجود در منابع را به عنوان بهترین پاسخ به کاربر ارائه می دهد.

در گذر زمان، سیستم مورد بحث روی یک فریم ورک یادگیری تقویتی کار خواهد کرد تا یاد بگیرد سؤالات دقیق تر و مشخص تری بپرسد و در آخر پاسخ هایی را که به دنبال آن ها است بیابد. با توجه به اصلاحاتی که در مدل های پارامترها اعمال می شود، با ارسال هر پرسش به سیستم سؤال و جواب، پرسش یاد شده از نظر اینکه جواب آن چقدر خوب خواهد بود، ارزیابی و دو پاسخ نهایی خوب و بد ارائه خواهد شد.

گوگل، سیستم اکتیو کیو  ای را به شکل یک پکیج در فریم ورک یادگیری ماشینی خود موسوم به تنسورفلو (TensorFlow) در دسترس قرار می دهد. علاوه بر اضافه شدن یک مدل انتخاب پاسخ، یک شبکه ی عصبی که با استفاده از کلمات موجود در مجموعه داده های استنفورد آموزش داده شده و یک سیستم سؤال و جواب بر پایه ی BiDAF استنفورد (جریان توجه دو طرفه برای یادگیری ماشینی) به این پروژه افزوده شده است. غول جستجوگر در حال تولید یک سیستم از پیش آموزش داده شده ی جمله به جمله است و در ایجاد این سیستم از کد آموزشی فریم ورک ترجمه ی طبیعیِ ماشینیِ تنسورفلو بهره گرفته است.

تیمی از گوگل نمونه ای از روش اجرای اکتیو کیو ای را به  نمایش گذاشته که در آن، سیستم سؤال و جواب، اساسا پاسخ هایی را برای سؤالات مطرح شده ارائه می دهد. در این نمونه ی نمایشی پاسخ های مورد نظر از مجموعه داده های مسابقه ی تلویزیونی جئوپاردی استخراج شده است.

هوسبچر و رودریگو نگویرا که یکی از دانشجویان پی اچ دی و مهندس نرم افزار در واحد هوش مصنوعی گوگل است در پستی در وبلاگ خود نوشته:

فکر می کنیم این تحقیق به ما کمک خواهد کرد تا سیستم هایی را طراحی کنیم که پاسخ های بهتری ارائه دهند. هدف گوگل این است که اطلاعات جهان  را سازماندهی و آن را به طور عمومی قابل دسترس و مفید کند و ما معتقدیم که اکتیو کیو ای یک گام مهم در واقعیت یافتن این هدف است.

نسخه بتا Winamp 5.8 مخصوص کاربران ویندوز 10 منتشر شد

نسخه ی بتا وین امپ ۵.۸، نرم افزار محبوب و نوستالژیک پخش کننده ی موسیقی و ویدئو مخصوص کاربران ویندوز ۱۰ منتشر شد.

به گزارش زومیت، براساس آخرین خبرها، نرم  افزار محبوب و نوستالژیک  پخش کننده ی موسیقی وین امپ با به روزرسانی های جدید دوباره باز می گردد. نسخه ی بتای وین امپ ۵.۸ با قابلیت پشتیبانی از ویندوز ۱۰ در دسترس کاربران قرار گرفته است و می توانند به راحتی آن را دانلود کرده و با یاد خاطرات سال ۲۰۰۳ میلادی، این بازگشت دوباره را جشن بگیرند.

موضوعات نوستالژیک معمولا مورد توجه کاربران قرار دارد؛ خصوصا برای علاقه مندان به موسیقی، هیچ چیز نمی تواند خاطره انگیزتر از نرم افزار نوستالژیک وین امپ، خوشحال کننده  باشد. پیش از معرفی سرویس های مختلف پخش کننده ی موسیقی و ویدیو و پیش از افزایش رو به رشد استفاده از سرویس های استریم مانند اسپاتیفای و Apple Music، نرم افزار وین امپ بسیار مورد توجه کاربران قرار داشت.

در سال ۲۰۱۳ زمانی که مشخص شد Radionomy قصد تصاحب وین امپ را دارد، کاربران امیدوار بودند که این نرم افزار محبوب نه تنها جایگاه قبلی خود را حفظ کند، بلکه وضعیت بهتری نیز خواهد داشت. ولی آنچه در عمل رخ داد این بود که وین امپ در تمام این سال ها هیچگونه به روزرسانی دریافت نکرد و اینک بعد از گذشت ۵ سال، نسخه ی به روزرسانی شده ی این برنامه ی محبوب در دسترس کاربران قرار می گیرد. پخش کننده ی موسیقی Winamp اولین بار در سال ۱۹۹۷ میلادی برای پخش فرمت  ام پی تری به بازار معرفی شد و به سرعت محبوبیت خاصی را در بین کاربران از آن خود کرد. اواخر دهه ی ۱۹۹۰، این برنامه محبوبیت خاصی را در بین علاقه مندان به موسیقی داشت و تقریبا کاربران زیادی روی سیستم خود وین امپ نصب کرده بودند. در نهایت در سال ۱۹۹۹ میلادی، AOL تصمیم گرفت که وین امپ را خریداری کند، ولی در نهایت Radionomy، وین امپ را تصاحب کرد.

همانطور که انتظار می رفت و پیشتر نیز گفته شده بود، قرار بود نسخه ی آزمایشی ۵.۸ وین امپ در اختیار کاربران قرار گیرد تا باگ های احتمالی آن مشخص شود. وین امپ در این مورد اعلام کرده است:

نسخه ی جدید فاش شده  ی وین امپ ۵.۸ از طریق اینترنت به اشتراک گذاشته شده است. ما خودمان تصمیم گرفتیم پیش از انتشار نسخه ی اصلی، نسخه ی آزمایشی به روزرسانی شده  ای را در اختیار کاربران قرار دهیم. کاربران می توانند با خیال راحت این نسخه ی جدید را دانلود و مورد استفاده قرار دهند و نگران موضوعی نباشند. نسخه ی به روزرسانی شده، کاملا ایمن است. البته شایان ذکر است که نسخه ی منتشرشده، نهایی و کامل نیست ولی به زودی نسخه ی نهایی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

نسخه ی بتای منتشرشده ی وین امپ، با ویندوز ۱۰ و ویندوز ۸.۱ سازگاری دارد و قابلیت هایی به آن اضافه شده است. با این وجود هنوز باید منتظر تغییرات بیشتری در نسخه ی اصلی این برنامه ی نوستالژیک باشیم. در نسخه ی جدید منتشرشده برخی باگ های نسخه ی قبلی برطرف شده است. کاربران در پخش برخی تگ های موسیقی با MP3 ID3v2 با مشکل کرش مواجه نخواهند شد و مدت زمان لود شدن برخی فایل های موسیقی دیگر طولانی نخواهد بود. از نظر رابط کاربری برنامه نیز شاهد تغییراتی در نسخه ی به روزرسانی شده ی جدید خواهیم بود.

با این وجود نباید فراموش کنیم که کاربران به موضوعات نوستالژیک اهمیت نشان می دهند. کاربران و علاقه مندان نرم افزار وین امپ می توانند نسخه ی بتای Winamp 5.8 را از طریق وب سایت وین امپ دانلود کنند و خاطرات نوستالژیک خود را با این برنامه ی محبوب قدیمی دوباره زنده کنند.

ادوبی پریمیر راش CC معرفی شد؛ اپلیکیشنی جدید برای ویرایش ویدیو

ادوبی پریمیر راش CC یا همان پروجکت راش، اپلیکیشنی جدید برای ویرایش ویدیو است که می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای یوتیوبرها باشد.

به گزارش زومیت، ادوبی به صورت رسمی، اپلیکیشن پریمیر راش CC را معرفی کرد؛ این اپلیکیشن جدید که از هم اکنون برای دسکتاپ و iOS قابل تهیه است، به طور ویژه برای آن هایی ساخته شده که در فضای مجازی به تولید محتوای ویدیویی مشغول هستند. پریمیر راش CC گزینه های مختلفی را برای خروجی گرفتن از ویدیوها ارائه می دهد که به صورت ویژه برای تمامی شبکه های اجتماعی نظیر اسنپ چت، اینستاگرام، فیسبوک، توییتر و ویمیو بهینه سازی شده اند. گفتنی است که نسخه ی اندروید این اپلیکیشن، قرار است در سال ۲۰۱۹ منتشر شود.

Adobe Premiere Rush CC که به نام Project Rush هم شناخته می شود، در حقیقت آن دسته از یوتیوبرها و اینفلوئنسرها را هدف قرار داده است که کار خود را به تازگی آغاز کرده اند و قصد دارند برای ویرایش محتوای ویدیویی خود، از اپلیکیشنی جامع استفاده کنند. ادوبی مدعی است که پروجکت راش می تواند نسبت به اپلیکیشن های حرفه ای نظیر ادوبی پریمیر پرو، افترفکتس و آدیشن پروسه ی ویرایش ویدیو، موشن گرافیک و حتی میکس صدا را ساده جلوه دهد.

ادوبی پریمیر راش CC ضمن استفاده از برخی روش ها برای ساده سازی ویرایش ویدیو، از ویژگی جالبی برای دوست داران میکس صدا بهره می گیرد که به واسطه ی آن می تواند به صورت خودکار، صدای پس زمینه  را هنگام صحبت کردن فرد، تنظیم کند؛ گفتنی است که این قابلیت پریمیر راش CC از ادوبی سنسی نشأت می گیرد؛ Adobe Sensei یک فرم ورک مبتنی بر هوش مصنوعی است که با پلتفرم Creative Cloud یکپارچه شده و ویژگی های جالبی را در اختیار کاربران قرار می دهد.

فایل های پریمیر راش CC به طور کامل با پریمیر پرو سازگار هستند و این یعنی می توانید بخشی از کار خود را با پروجکت راش انجام دهید و بقیه ی آن را از طریق اپلیکیشنی قدرتمندتر تکمیل کنید.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به وب سایت رسمی ادوبی، پلن های موجود برای خرید این اپلیکیشن جدید را (که برای اشخاص حقیقی معادل ماهانه ۱۰ دلار است) مشاهده کنند. در ضمن، یک پلن ویژه به نام Starter Plan تدارک دیده شده است که به کاربران امکان می دهد روی دسکتاپ یا iOS خود، بی نهایت پروژه تولید کنند و از سه تای آن ها به صورت رایگان، خروجی بگیرند.

ادوبی در جریان برگزاری کنفرانس سالانه ی Max از نسخه ی جدید فتوشاپ CC برای آیپد در کنار اپلیکیشن جدیدی به نام Project Gemini نیز رونمایی کرد.

ادوبی نسخه جدید فتوشاپ CC مخصوص آیپد اپل را معرفی کرد

ادوبی با معرفی نسخه ی فتوشاپ CC مخصوص کاربران آیپد اپل، امکان استفاده از این برنامه را در اختیار کاربران سیستم عامل iOS آیپد قرار می دهد.

به گزارش زومیت، کاملا مشخص است که ادوبی در حال ارتقاء و بهبود مجموعه اپلیکیشن های Creative Cloud ادوبی است و قصد دارد این اپلیکیشن ها را در اختیار کاربران پلتفرم های مختلف قرار دهد.

ادوبی، در کنفرانس Max که در لس آنجلس برگزار شد، به صورت رسمی نسخه ی جدید فتوشاپ CC را برای آیپد اپل معرفی کرد. از سال ۲۰۱۹ کاربران آیپد اپل می  توانند با اپلیکیشن فتوشاپ CC روی دستگاه خود کار کنند. نسخه ی فتوشاپ مخصوص آیپد تمام ویژگی های اولیه ی نسخه ی دسکتاپ را نخواهد داشت ولی شرکت ادوبی وعده داده است که با گذشت زمان تمامی ویژگی های نسخه ی دسکتاپ را به این نسخه اضافه کرده و در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

نسخه ی جدید اپلیکیشن فتوشاپ همانند تمام نسخه های منتشرشده از سوی ادوبی، قابلیت همگام سازی با تمام نسخه های دیگر فتوشاپ را دارد و همه ی تغییرات اعمال شده در فایل های PSD روی آیپد، با سایر دستگاه ها همگام سازی می شود. با توجه به اینکه امکان کار کردن با اپلیکیشن با استفاده از صفحه ی لمسی فراهم شده است، کاربران می توانند تجربه ی فوق العاده جدیدی را در کار کردن با این نسخه داشته باشند. امکان کار کردن با اکثر ابزارهای ویرایش تصویر استاندارد فتوشاپ و کار کردن در لایه های مختلف برنامه همانند نسخه ی دسکتاپ در اختیار کاربران قرار داده خواهد شد. البته کاربران می توانند با استفاده از قلم استایلوس نیز با این اپلیکیشن کار کنند.

ادوبی معتقد است که نسخه ی فتوشاپ جدید مخصوص آیپد اپل با همان کد پایه ی فتوشاپ نسخه ی دسکتاپ به اشتراک گذاشته خواهد شد. در نتیجه هیچ مشکلی از نظر پاور یا عملکرد یا نتایج ویرایش ایجاد نخواهد شد. در حال حاضر، اطلاعات زیادی در مورد نسخه ی فتوشاپ CC مخصوص آیپد اپل در دسترس نیست. باید تا سال ۲۰۱۹ صبر کنیم تا با مشخصات و ویژگی های این اپلیکیشن بیشتر آشنا شویم. ادوبی از مدت ها قبل گفته بود که قصد دارد با توسعه ی برنامه های خود شرایطی را فراهم کند تا کاربران بتوانند در هر سیستمی و در هر مکانی با برنامه های این شرکت به راحتی کار کنند.

اوایل، این صحبت بدان معنی بود که بسیاری از اپلیکیشن های تخصصی کوچک تر بتوانند با اکوسیستم بزرگ تر Creative Cloud همگام سازی شوند، ولی در حال حاضر به نظر می رسد که شرکت ادوبی در تلاش است تا استفاده از نسخه ی کامل اپلیکیشن هایی مانند فتوشاپ را در اختیار کاربران گوشی های هوشمند قرار دهد.H

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

13 + 20 =

لطفا پاسخ عبارت امنیتی را در کادر بنویسید. *